|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
popscene a pokazywałaś?
![]() ![]() za godzine lecę w poszukiwaniu butów ![]() CO lepiej kupić? kozaki czy botki? ![]() Bo te co mi się rozwaliły są czerwone ![]() Kozaki mam jedne w domu takie pod kolano, ale przemakaja mi wiec w suche dni tylko je moge zalozyc, mam tez piekne oficerki od mamy ale nie dopinam się na razie w lydce, poczekac musza az zruce ze 3 kilo . ![]() No i teraz co kupić? Wszytskie fajne botki są na wyzszym obcacsie, a na takim to ja sie zabiję. :/ a te takie botki marszczone na plaskim, to są tak soorbione, ze na jeden sezon, bo zedrę do pięty , skoro nie ma normlanego obcasa. Ponadto to co widzialam w 3 sklepach nie podobalo mi się zupelnie albo kosztowalo 400zł a tyle to nie mam ![]() suknia evora najgorzej wśród tych trzech wypada wg mnie ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-28 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Kliwia, nie pokazywałam. No klasyczne są 4,5mm, a Twoje jaką mają szerokość?
Z butami nie wiem co poradzić, ja je dobieram do ubrań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ze sa zwykle klasyczne masz pokazać! :-P prosię.. ![]() No jeśli do ciuchów to tak: nosze zawsze dzinsy ![]() ![]() i koniec, bo szafa mi się nie zamyka ![]() ![]() A wczoraj jakie fantastyczne spodnie mierzylam, w takim sklepie z francuska nazwa której oczywiscie zapomnialam :/ taki fioletowo rozowy szyld mają ![]() ![]() Ale byly mocno rozszerzane, i moj tylek wygladal w nich fatalnie, nie byl taki okrąglutki, tylko taki skapcialy , w dodatku z szeroką polka pod posladkami ehh ![]() NO i byly w kratkę. na wieszaku byly cudne, na mnie juz mniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Wtajemniczenie
|
Skoro nosisz głównie dżiny, to chyba nie ma większego znaczenia czy kozaczki czy botki. Może wybierz to co wygodniejsze?
![]() Jakbym miała kasę na buty to na pewno wiedziałabym co z nią zrobić ![]() A obrączki to może wtedy wrzucę jak będę już miała zdjęcia z przymiarek TŻta, może być? A sklep się nazywał może Camaieu?? ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-28 o 13:44 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
takkk popscene cameju
![]() ![]() ![]() Kupilam tam sobie na wyprzedazy po swietach dwa szlaiki ![]() ![]() ![]() jak sie jednym owinę to wygladam jak bezdmny hahaha No tak to czekam na ringi razem z gajerami ![]() A co do butów yhm.... tak, tylko co się bardziej oplaca kupic o tej porze roku, ?;] ZObaczę co będą mieć w ryłce ciekawego, normlanie jak nic nie znajde to bede chodzic w tych moich czerwonych az sie nei rozpadną zupelnie, bo co? na sile mam wydac kasę? ![]() katunia tak pamietam ta opcje, z wątku z sukniami. Jednak wg mnie te inne suknie sa o wiele ladniejsze ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-28 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że zima jeszcze trochę potrwa.
Podobno w weekend ma przyjść ochłodzenie, brrrrrrrrrrr Jak ja nienawidzę zimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo wiem ze sklepy daja takie coś ![]()
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
A ja nie chcę tej pluchy na dworze!
Niech będzie albo śnieg albo wiosna lepiej ![]() Jak już w końcu się zdecyduje co do sukni to będę się chwalić, na razie rozważam jeszcze opcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
![]() w nocy zlapalo nie zatrucie pokarmowe. ![]() ![]() strobiluska, kiece masz sliczna, a kuzynka nie wie co mowi. Dlatego ja wiedzac jacy sa ludzie, szczegolnie Ci najblizsi nie mam zamiaru im mojej kiecy pokazywac a mam ja wydrukowana. :P
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaga szybkiego powrotu do zdrowia ![]() ja mam goraczke, 37, do tego wszystkie miesnie mnie bola, tzt chory ma zapalenie gardla aaaa jak ja nie lubie takiej pogody falszywej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Wtajemniczenie
|
jejku ja nie mam siły wypiłam sobie juz gripexa ale jakos tak nie wyraźnie się czuje
Może rutinoscorbin mi pomoże....??? ![]() dobra dziewuszki lece myć filiżanki po kawuśi mam nadzieje że jak wpadne za pare godzinek to nie bedzie znowu 10 stron do nadrobienia ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-01-28 o 14:07 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
jaga, agus87, kasiaher - zdrówka zyczę!
Wiem co czujecie bo sama jestem chora i od tygodnia nie wychodze z domu ![]() zapalenia krtani, goraczka, katar... - ja juz chce byc zdrowa! Jutro prowadze warsztaty dla rodzicow i jak ich nie zakaszel to bedzie dobrze ![]() Dziewczyny jaką wódke będziecie miały na weselu ? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-01-28 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
wiecie co...
bylismy u jubiler, zawiesc moja bransoletke srebrna bo mi ie znowu zerwala, no i mowi, ze nasze obraczki sa gotowe ![]() ![]() ![]() ![]() masakra, cudowne, rewelacyjne, piekne, ale.... moja 6 mm troszku za szeroka wiec bialego zlota kazalam sobie po troszku sciac, no i zolte w srodku bedzie zaszczotkowane, czyli zaprazkowane, jak jutro albo w poiatek je odbierzemy to wam pokaze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-01-28 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Raczkowanie
|
raczej Finlandie choc TŻ sie jeszcze zastanawial nad Absolutem
*nie wiem czy mi sie zawiesil wizaz czy Wy takie cichutkie sie zrobilyscie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-01-28 o 15:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wracajcie do zdrowia bo widze ze w Polsce jakieś chorubsko panuje !
My juz mamy 150 flaszek Pałacówki ![]() Ja zmykam do pracy , ale pewnie jutro sie tu pojawie. Papatki
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-01-28 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chcę już WIOSNĘ!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tej porze dziewczynki obiadek gotują ![]() ps. PRZEPRASZAM-POST POD POSTEM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cudeńka? nozyczki kupiłam w Empiku za 8 zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no w sumie racja, mnie dzis TŻ wyreczyl, zreszta jak czesto ostatniego czasu ![]() ![]()
![]() |
#3956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja z moim TŻ chyba też na wzór Apartu sobie zrobimy . Na Targach Ślubnych z Łuczniczki zabraliśmy taki mały katalog gdzie jest bardzo dużo wzorów. Donuś , a sukienkie gdzie kupujesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A sukienke upatrzyłam sobie w Agnes na Gdańskkiej. Mierzyłam juz chyba ze 100 modeli we wszystkich salonach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
My na wesele dzis zamowilismy wodke - Pana Tadeusza.
Znajomy wlascieciel sklepu sprzeda nam po dosc korzystnych cenach. Tym bardziej ze od lutego znow ma akcyza wzrosnac gryyy Zamowilismy jeszcze Soplice, ale to na POLTER - ciekawa jestem czy znacie temn obyczaj? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.