|
|
#1771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
ojoj widzę że nawet ja się tu znalazłam bardzo mi miło bo musze przyznać że ja Ciebie również często "okradam" zresztą nie tylko Ciebie. powinnam, dontlookdown, Kissabble, jagoodka92, abunee, _Anusia_, NieZTejBajki, lilyblack, papergirl, alexandretta, 12 Stonka (jeśli zapomniałam o kimś przepraszam )cuudowne jesteście wszystkie <3 coś ode mnie: a w głowie wciąż zapach jego perfum. bo ona da rade. musi. to koniec.? być z tobą. tak po prostu. bez pytań. miałeś swoją szanse. powiedz że jestem tą jedyną. jeśli nie zostaniesz sam. bo nie potrzebuję pozwolenia. niewinność. gdybyś wiedział że to ostatni dzień. co by to zmieniło? bo brakuje mi ciebie.
|
|
|
#1772 |
|
Rozeznanie
|
porcja ciepłych złudzeń.
..błyszczysz jak diament kotku.! kolejna obietnica. może On teraz patrzy w te same gwiazdy co Ty.? ciągle na nowo, pełna nadziei. tak, wiem. poza zasięgiem. sprzeczność serc. jeszcze chwila, jeszcze moment.. i zapomnę Cię.^ bajecznie. teraz czuję się ważna. zarezerwowany dla mnie. pachnący mną. nie szuka innej.^
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
slicznie opisy ;*
a macie może jakies do sytuacji ze jesli ktos mnie zdenerwuje, to pozniej sie niepotrzebnie wyzywam na innych na bliskich osobach i pozniej tego zaluje ;/
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
Tęsknisz za jedną osobą, a cały świat jest opustoszały . </3
Trzymajmy się w kupie . Kupy nikt nie dotknie ; ) .
|
|
#1775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś bez weny jestem. wiec tylko te mi na myśl przychodzą teraz. ![]() najpierw robie. potem myśle. niczym wulkan. wybucham bez ostrzeżenia. bo czasem niepotrzebnie ranie tych najważniejszych. nieprzemyślane słowa. bo czasem pada o kilka słów za dużo. a potem jest żal. bo ona nie umiała stłumić w sobie negatywnych emocji.
|
|
|
#1776 |
|
BAN stały
|
sygitaaa
blaneless Dziękooować! bardzo mi pomogłyście! jesteście świetne^^
|
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
dawno, dawno się nie udzielałam ostatni raz chyba w czasie przerwy świątecznej a potem znowu była szkoła, teraz trochę wolnego to coś dodam od siebie.
abunee, Styrana, dontlookdown, Kissabble, Plotkaraa, 12 Stonka <33 od zawsze na zawsze. Inspirujecie mnie każdego dnia i nie zdajecie sobie sprawy ile razy było mi lepiej po przeczytaniu waszych postów. _________________________ ______________________ Tak blisko, ale tak daleko . Wszystko o czym zawsze marzyłeś . Na Twojej twarzy jak drzwi zamykają się z trzaskiem . baby baby but it will be my tears tonight [kochanie, to nie będą moje łzy tej nocy.] tonight u gone stay home while I'm running the street . [Dzisiejszej nocy ty zostaniesz w domu gdy ja będę podbijać ulicę. ] imma let u play my cards. [pozwolę Ci grać moimi kartami.] Nie jestem pewna czy chcę tego jeszcze kiedyś. I on krzyczał coś jeszcze. Ale tym razem bez płaczu . okay hold up watchu think about that . ? [ok, zwolnij, co o tym myślisz. ?] tonight I`m going out and ain't coming back . [dziś w nocy wychodzę i nie wrócę.] Szczęśliwa nigdy potem. zasługuję na coś więcej. u can`t eat or sleep and now u in the house thinking bout me . [nie potrafisz jeść, spać, teraz jesteś w domu i myślisz o mnie. ] Wciąga powietrze, którego nigdy wcześniej nie wdychała. Nie chcę już więcej dramatów . Nagle świat jest za duży. Ponieważ za każdym razem kiedy odchodzisz Światło słoneczne zaczyna gasnąć . I nie pozwól mi nigdy odejść. - masz mnie za idiote ?! - mam być szczera czy miła? ![]() - Co to znaczyło blowjob? - słownik... - Ok thx xD "- jestem takim s****ysynem ze wchodze codziennie na pajacyka, najezdzam mu myszka na brzuszek zeby narobic dzieciom smaka, a potem zamykam przegladarke."
|
#1778 |
|
Marudziara
|
Czy to może wreszcie już ty?
Wiesz, tak bardzo długo tu czekam...
|
#1779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje pieknie
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#1781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam opisów ale zapisałam kiedyś sobie fajny tekst no i może on się przyda :) dodała go któraś z dziewczyn,niestety nie pamiętam która. W ciągu tych kilku godzin zdążyła przemyśleć tak wiele.
Przechodziła wiele stanów. Skrajnych, głupich i strasznych. Przez moment nawet płakała, bo czasem warto zapłakać. Chwilę później obdarzyła innych tą winą Potem zdążyła sobie nawrzucać, że to jednak jej wina, żeby zaraz potem wyklinać ludzi dookoła Kiedy już jej przeszło zaczęła - współczuć sobie i otoczeniu (..) Zasnęła ze łzami na policzkach.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#1782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
każda historia ma swój dylemat.' każdym dniem, każdą z chwil, jesteś częścią mnie.' bo bez Ciebie nie ma mnie.' każdą nocą śnie o Tobie.' to moja udręka.'
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
jednaZwielu -
ostatnio ciągle Cię okradam. wspaniałe opisy. ahhh. <3 owszem, żyję na gównianym świecie. Ale żyję i nie boję się. nigdy nie musisz mówić 'przepraszam'.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
nienawidzę twoich słów. nie żal mi żadnej z chwil. mój mały chłopczyku, czy zrobisz dla mnie wszystko? za to, że jesteś... nie dla ciebie odstawiłam tamte wspomnienia. to nic, że noc znów przyjdzie zimna. a na koniec się dowiem, że i tak nie było warto... jesteś zbrodnią mą i karą. spójrz jak nasze słowa marnieją na wietrze... to, co kocham piękniejsze jest od życia! zedrzyj ze mnie tę emocjonalną przykrywkę! a teraz tylko okruchy tamtych chwil. plamy po gorzkich słowach... że nie dzwonisz po nocach 'kochanie tak to ja'...nie żałuję. straciliśmy nadzieję idąc pod prąd tak silny! ciebie znam, masz spokój w ramionach .. w ciszy nie ma nienawiści. jest tylko zrozumienie. chociaż chcę, nie umiem już żyć... za stróża mam tylko ciemność. gorzkie dni. pełne strachu... cisza śpi za ścianą. nikt nie chce jej zbudzić. gniją nasze marzenia. gwiazdy spadają, nie mogąc spać... żałuję tylko tych straconych chwil. pieszczące powietrze przysiada na mym ramieniu... że nie dałeś mi szczęścia, nie żałuję... chciałabym tobą oddychać. dotknij lekko moich dłoni ..
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Kissabble - piękne. zabieram jeśli można ![]() jednaZwielu - nie dało się przejść obojętnie. kradnę nie pierwszy raz ![]() ___________________ takich kilka : pozostawiona samej sobie. w szarej codzienności. za ten czyn. za mój stan. przyśpieszony oddech ![]() chwila jasności. tym epilogiem zakończyła się moja historia. jedyną jej przyjemnością było wpatrywanie się w słońce. kochała słońce... może ktoś skorzysta ![]()
|
#1786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podniosłyście mi samoocenę na cały najbliższy tydzień ![]() Dziękuję straszliwie, ale do was mi jeszcze dużo brakuje ____________ Stań tu obok mnie i żałuj swojego istnienia. I pomyśleć, że kiedyś miałam serce... Wkrótce znajdziemy się w objęciach ojca. Tego z rogami. Twe bicie serca tyka czasem równocześnie z moim... Spalona gorycz. Nienawidzę słów 'wiem jak się teraz czujesz'. Skąd możesz to do cholery wiedzieć?! Chciałabym być jak małe dziecko, które po każdym upadku otrzepuje tylko spodnie i biegnie dalej. Nie poznałbyś tej zdartej, zagubionej i błąkającej się duszy. Ty i ja. Przemoczeni w deszczu. Opuszkami naszych palców kreślimy kółka na wietrze. Zjawy na niebie. Dziwka, kucharka i katoliczka. Bali się jej, trzymali w zamknięciu. Leży zapomniana. Martwa skóra i skręcony kark. W dzisiejszych czasach miłość cierpi katusze. Dzieci bawią się potłuczonym szkłem. Mam dość bycia sprzedawaną jak mięso. A Ty spokojnie chodzisz od zdziry do zdziry. |
|
|
|
|
#1787 |
|
Zadomowienie
|
weź do ust kostkę czekolady i pokaż mi jak smakuje.
a życie się kręci, kręci, kręci dalej... tak mi mówili. masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, kotku. wyjemadafaka życie. nienawidzę cię z każdym dniem coraz bardziej. karmię się tą oto miłością. a teraz pójdziemy do kina, na spektakl pod tytułem 'jak spieprzyłeś mi życie'. słońce, plaża, zimne drinki. <marzyciel> ...tylko mocno w nie wierz, ściskaj w dłoni co sił.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-01-28 o 18:54 |
|
|
|
#1788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sliczny tekst ;* dziękuje kochana jestes ;* a macie coś przy okazji dla przyjaciol? ;*
|
|
|
#1789 |
|
Zadomowienie
|
styrana miło mi się zrobiło, że jednak komuś się podobają
Ale ja Twoje kocham bardziej <3 papergirl, powinnam, jednaZwielu, abunee, kee, Kissabble kocham i kradnę nałogowo <3 ____________________ * Zaczaruję dla ciebie tęczę. * Pokaż mi, że warto tak żyć. * Zaczaruj noc. * Spotkali się tam, na pierwszym peronie. * Przyjaźń ewulowała w miłość. * Dotknąć twych ust. * Pokochaj moją inność. * Inna, nie gorsza. * Flegmatyczne myśli. * Paralizujący strach. * A mnie oszukuj mile, uśmiechem, słowem gestem. * Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec. * Byś nareszcie przy mnie był... * Nauczyłam się ciebie po prostu chcieć. * Osobna noc, osobny dzień. * Niech dzieje się co chce. * Tak przeceiż bywa też.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#1790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() trafiłam do nieba w samym środku piekła . Ciebie już nie ma , świat stracił na wartości .
|
|
#1791 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za miłe słowa ;*
samoocena poszła w górę ![]() ___ Wciskaj kit gdzie indziej. Tu mamy nadprodukcję! Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności Wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać Zawsze gdzieś czeka ktoś…. Tak już jest, tak musi być Prawdziwa przyjaźń rodzi się z marzeń.. Więc bądź moim marzeniem Ty nie masz kobiet. To one mają Ciebie, jeśli są na tyle głupie, by tego chcieć... [ ... Jak wiele krzyku może kryć milczenie …] -Zakaz to najlepsza propagand Największa miłość, to zawsze ta, która pozostała niespełniona Z daleka kocham Cię, bo tak mi lżej złe śnić sny... Nic o tym nie wiedziałeś i ja nie wiedziałam że można się tak widzieć już ostatni raz [*]
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
lubię Cię, wiesz?
a ten zabieram z poprawieniem: analizujesz moje ciało krok po kroku ^^ styrana miło mi, ja Ciebie też ![]() tamia jak dla mnie to za mało Ciebie tutaj jest ![]() abunee ahh ^^ ![]() aa świetny ![]() Cytat:
![]() _ działasz niczym bananowa dieta cud Zarezerwowany dla mnie popcorn, pizza, coca-cola na obecna chwile jestem w stanie pana zagwrantowac, ze w przeciagu kwadransa nic nie zagraza pana zyciu. Nie osiągnełam zrozumienia fundamentalnych praw rządzących Wszechświatem dzięki racjonalnemu rozumowi. zloszcze sie i zaciskam zeby, odwracam sie plecami i licze do dziesieciu krwawiące żalem ciastko powietrze, które całuję opisy takie,
żeby pokazać jednej panience, że jestem z Nim szczęśliwa, a ona mi do pięt nie dorasta, znalazłoby się coś? Takie żeby jej - jak to się mówi - ''żal du.pe ścisnął" PROOSZĘ to pilne ![]()
|
|
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
If you knew me I'm not like this .
And that's really something special . Nice to meet u anyway.
|
#1794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo tylko mi ufa,i mnie potrzebuje. I tak zostanie. On pachnie mną.rozumiesz ? Tylko moja miłość zarezerwowana dla niego. Odpuść.Kocha mnie.To wystarczy. Może byś tak nie wpieprzała się w moje dotychczasowe szczęście Tak, wiem że jest piękny. Wiem też, że jest wyłącznie dla mnie. Tylko i wyłącznie na moją własność. ~ Raczej nie pomogłam, ale sie starałam Chciałabym wspomnieć, że głowa mnie boli i mam taki brak weny.. I nic nie rozumiem xD że tak powiem.. ;d
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-01-28 o 19:27 |
|
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
bez śniadania z nadzieją na lepszy dzień,
bez obiadu, by uwierzyć, że można żyć, bez kolacji by zapomnieć o pragnieniach serca.' -dlaczego mnie kochasz? - nie wiem i kompletnie mnie to nie interesuje.' wymienić zestaw marzeń.' lubię smak kawy o poranku.' bądź a nie bywaj.' to jest stan szczęścia - wydaje Ci się że śnisz a wszystko dzieje się na jawie.' nauczyła się kłamać z uśmiechem.' spójrz, dwie twarze ma.' zanim świat położysz u jej stóp.'
|
#1796 |
|
BAN stały
|
Kissabble. Wiem, powtarzam się, ale ubóstwiam Twoje opisy.
` I nienawidzę słów : nic nas nie rozłączy ` Gra zwana życiem ` Flirtuje z życiem ciętymi ripostami ` Gdy gaśnie magia w nas... ` A ja.? Pomyślałeś przez chwilę o mnie.? ` I nagle jej świat się zawalił, a ona nie czuła już mięty. ` Ciemna uliczka alei, oczy pełne błękitnej nadziei. |
|
|
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
tu jest ich dużo, sama o nie prosiłam :P http://www.wizaz.pl/forum/showthread...301976&page=16 poza tym (z wizażu ) : * Jesteś. Zawsze kiedy Cię potrzebuję. I to jest powodem moich podziękować. (ang.) You are. Always were I need you. And that's why I thank you. * Jesteś. Kiedy jestem smutna. Kiedy jestem szczęśliwa. Zawsze. (ang.) You are. When I'm sad. When I'm happy. Always. * U mnie zawsze możesz liczyć na: GŁOWĘ do pięknych wspomnień USZY, aby się wsłuchiwać w to ,co mówisz RAMIONA, aby Cię wspierać STOPY, które za Tobą pójdą na koniec świata USTA, na poloty & głupoty wiele SERCA RĘCE, aby Cię mocno uściskać Bo jesteś moim przyjacielem... ![]() * Wiem, że złapiesz mnie zanim uderzę o ziemię. * Dobry przyjaciel nie pozwoli, byś robił głupie rzeczy... sam ! * Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać. * Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą. Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą. Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał(a) nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie... Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho. Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować... To jest właśnie prawdziwa przyjaźń mam nadzieję, że coś wybierzesz ![]()
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jego perfumy tylko do mnie pasują.' jego wzrok leży lepiej na mnie niż na tobie.' a ty możesz tylko patrzeć na to jak wygląda prawdziwa miłość.' konstruktorka Twojego świata. a inne mogą tylko pozazdrościć.' mam to poczucie, że nasz widok przyprawia Cię o zazdrość.' Pomogłam choć troszkę?;>
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-01-28 o 19:38 |
|
|
|
|
#1799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do proźby przeczytaj sobie tekst Wdowa - wierna suka ! tam na pewno coś znajdziesz :) miłość to słodki sen nie dajesz się kochać fałszywe początki brak zdolności kochania zerwanie bez załamania nerwowego yhmn… to nie na moje nerwy
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 19:50 |
|
|
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
;*{styrana, jednaZwielu, abunee, Kissabble, nastychick, lillyblack,psych0delaa,}
UWIELBIAM WASS ! .. ![]() ![]() I coś ode mnie ; *_a z kąd będę miała tą pewność, że nie zadzwonisz do NIEJ jako pierwszy ? *_ Ejj bejbe przecież to ja zawsze byłam number one w twoim serduszku.. <3 ![]() *_Nie oddchodz nigdy więcejj' .. *_Ja jestem ciekawa jeszcze tylko jednego : Ile razy mnie jeszcze okłamiesz ? *_upajam się bez końca, ponieważ nie znam granic. *_ Licząc kolejne twoje kłamstwa , z myślą że w końcu kiedyś sie to skonczy .. *_Rytm jest miłością tu każdy to wie,Robimy to co chcemy,nie intrygujemy *_ ' wokół nas historii sto ' <3 ![]() *_Twoje miejsce moim sercem,<3 *_Ty, wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy,<3 *_W twych ramionach się skryć, i na zawsze z Tobą być <33 *_spełniać Nasz dawny plan
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

bardzo mi miło bo musze przyznać że ja Ciebie również często "okradam"
zresztą nie tylko Ciebie. powinnam, dontlookdown, Kissabble, 

jesteście świetne^^

ostatnio ciągle Cię okradam. wspaniałe opisy. ahhh. <3