|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Chciałabym żebyś chciał, tak jak ja. Chcieć tak jak ja chcę. Chcesz? Kochaj mnie, wtedy będę kochać Ciebie. chyba nie o to chodziło ale nic mi do głowy nie przychodzi.
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Marudziara
|
Coś mojego :
Widzenia i słyszenia zawodzą, czasem trzeba po prostu poczuć Gdzieś pomiędzy i potem ... Ciemność, trochę świateł i te rozkoszne zawirowania W drodze do nikąd -ide pokazać 'najsmutniejszy smutek' Mała księżniczka z bajeczką przed snem okazała się znikającym punktem Lubie sprawdzać do którego momentu mogę się posunąć... Gdzie wizja niewinnie pomiata umysłem... Nikła biała nić niczym strzykawka dawkuje potężną wiarę... Otwieram się , to znak moich zmian . Pozbieram rozsypane myśli na drodze istnienia ... Pokaz mi drogę do krainy marzeń ... Zabierz na koniec tęczy kolorami jej pomaluj mnie... Zabierz mnie, a obiecuję, że gdy spadnie ci na głowę niebo, ja zabiję się dla ciebie Mam nadzieję że coś sie może przyda
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-01-28 o 10:56 |
|
|
|
#1743 |
|
Rozeznanie
|
'zła rdza osiada się na sercu i życiu.'
w pudełku z kredkami 24 odcienie szarości. przedawkować życie. Za ręce. Zawsze raźniej. Po co tracić czas na coś, co nie może się stać sensem życia? jak widzisz kolejkę stań w niej. Co Ci szkodzi? Twoje źrenice będą dla mnie lustrem. Puszczaj latawce dobrych dni. Odechciewa mi się wszystkiego z sekundy na sekundę ... Nagle poczuła, że uwielbia go bardziej niż kiedykolwiek. Chyba czas zmienić powietrze. Wiesz... Chciałabym być idealna dla Ciebię. tracimy resztę kolorów . Plastikowa rzeczywistość.
|
|
#1744 |
|
Przyczajenie
|
Kiedy patrzę w przyszłość, jest tak jasno, że aż razi mnie w oczy.
Ból (...) ma to do siebie, że w najgorszych chwilach nawet kwitnące drzewa wydają się cierpieć. Do jutra, jeśli pozwolisz. (...) ja mam takie niesamowite myśli na myśli, że moja własna podświadomość się rumieni. Serce, ty mnie nie rozśmieszaj, ja mam ze śmiechem problemy. To odbiera mi powagę. Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę Go za bardzo. Nie wiem co to miłość, ale kocham cię ... nie pytaj za co Cię kocham bo Kocha sie za Nic... Zanim umrę, chcę walczyć o życie. Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę. Życie potrafi być skąpe: mijają dni, tygodnie, miesiące, lata i nic się nie wydarza. A potem uchylamy jakieś drzwi (...) i nagle przez szczelinę wdziera się istna lawa. W jednej chwili nie mamy nic, a już w następnej aż tyle, że trudno sobie z tym poradzić. "Serce czy rozum - Czego powinna słuchać? Rozum podpowiadał, że powinna dać sobie spokój z tą miłością. On jej nie kocha. Owszem, pragnie jej, może potrzebuje, może mu na niej zależy. Łagodne, blade uczucie w porównaniu z miłością..."
|
#1745 |
|
Rozeznanie
|
Zanim umrę, wiesz co zrobię ?
Pocałuję Cię i nigdy o tym nie zapomnę !
|
|
#1746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojoj, aż mi się łezka w oku zakręciła haa ____ wspólna ściema i ściemnieni zawodnicy... znowu w życiu mi nie wyszło.. każda z was ma panczy tyle, co łysy włosów
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Oprócz błękitnego nieba .. nic mi dzisiaj nie potrzeba
![]() Bo przywilejem jest młodości Zabawa, radość, przyjaźń, a nie strach. Życie choć piękne tak kruche jest. Wystarczy jedna chwila, by zgasić je.... I nie do końca piękny jest ten świat Siądz, posłuchaj mówię ci Tak niewiele chcę.. Ciebie, niebo, sen Czasem miłość czasem gniew Wszystko to mogę ci dać... Dopóki kusi nocy mrok Zgubiłam w trawie twych pocałunków smak.. całą noc do rana kręcę numer żeby cię mieć kochany kochała zapach łąk ciepło splecionych rąk Całkiem niezły posiłek, jaki Konsumuje lubieżnie co wieczór ... Mój facet . jej mąż mogłam mieć więcej . mam za to dziś mniej . nie bój się, wystarczy nam . otwieram oczy i biorę się w garść . wszystko do przeżycia jest
![]() Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-01-28 o 11:48 |
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
Nie zadowolisz się one night standem, chcesz ode mnie czegoś więcej
![]() Mogę być Twoją supersztuką... ![]() How does it feel to be diffrent from me ? / jak to jest być kim innym niż ja ? Liceum skończyłam, Gimnazjum mnie ominęło.. a i tak na maturze miałam średnią 5.0. ![]() To ja jestem jak milion dolarów...
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-01-28 o 11:45 |
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
i właśnie o tym mówię -.-' jak każda będzie tak pisać to faktycznie zrobi się tu nie przyjemnie -.-' _________________________ ma zielone kocie oczy, tak samo jak Ty. nauczyła się umierać w sobie. nauczyłam się ukrywać każdy strach. kwiatki, bratki i stokrotki. szeptem do mnie mów. paranoje we dwoje. Tobą pachnieć i Tobą oddychać. powietrze pachnie takim samym nonsensem. czy mogłoby być inaczej? pamiętasz, kiedys patrzyliśmy w tę samą stronę. kotów kat ma oczy zielone. czekam aż świat zazielieni się na śmierć. |
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
3Martyna3 - zabieram. śliczne, Maleńka.
agattee- i Twoje kradnę. ; ) więcej poproszę. Świetne są. Olcia5555, przecież Tamia nie zrobiła żadnego offa, więc mogła zacytować do swego postu czyjąś wypowiedź. -.- A jeśli dobrze pamiętam, to na poprzedniej stronie Ty również zacytowałaś tę wypowiedź .. W ogóle Dziewczyny robicie problemy ze zwykłych detali. --------------- bardzo ci dziękuję kochanie. chwila na oddech. stoisz na skraju naszej małej nienawiści... tak się kończy świat...? na dłoniach wciąż tkwią bruzdy przeszłości .. zbudowani na przeciwnościach losu. dobrze wiesz... jestem człowiekiem bez cienia...Ty jesteś cieniem bez człowieka. wszystko było tak proste w te dni... nigdy aż tak...słodkie były jak krew twoje łzy. pamiętam, gdy dzień jeszcze pachniał naszym szczęściem. takie dni jak ten, nie bolą... mokre oczy. nie próbuj zwodzić mnie... blaknie gdzieś w oddali kolor twoich słów... nawet, gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo... nigdy nie wierzyć łzom. w tamten czas lub w jego cień...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-28 o 12:09 |
|
|
|
#1751 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak zacytowałam tę wypowiedź, ale jej nie wyśmiałam. dobra skończmy temat. bo po co się kłócić. a czerwone kradne ![]() ____________ zjem Cię, mogę? Edytowane przez Olcia5555 Czas edycji: 2009-01-28 o 12:12 |
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
wypaliłam papierosa, a Ciebie już nie było
lubię Cię. nałogowo nie dałeś powodu, nie ma nas ...to tylko nóż, nie skrzywdzę cię hotel małych łez myśli na wspak
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
'znów serca zabiły mocniej. w tym samym kierunku..' 'Siedem gramów tajemnicy.' 'tam gdzie miłość i przyjaźń.. gdzie szczęściem się dzień kończy.' 'Sercem pisane duszy drganie.' 'reanimujesz mnie swoim uśmiechem.' 'a w sercu noszę tatuaż z odbiciem Twoim..' 'Zamieszkam z Aniołem.. w pudełku po czekoladzie.' 'zastrzyk endorfiny w Twoich pocałunkach.' 'mój hormonie szczęścia.. moja dopamino.' ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2009-01-28 o 12:29 |
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
czuje cię w biciu serca, w cieple rąk.
-no co tam u ciebie słychać.? -noo muzykę, telewizor i takie tam ;D -więc jak, pomożesz mi.? -dobrze, ale obiecaj, że się we mnie nie zakochasz. myślałam o naszej przeszłości... he has rainbow eyes. /on ma tęczowe oczy. spadłeś z nieba mi. narwij mi obłoków bym więcej nieba miała w sobie. mniam, smakuje mi taki świat. to się kończy na końcu świata gdzieś. coca colą popijam twoje zdrowie. w wielkim mieście jasne niebo. słodkie milczenie. prawdziwą bliską osobę poznajemy po tym, że nawet chwila milczenia nie jest już niezręczna.
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Zakochanie przypomina nikły płomień.
Możesz go rozdmuchać aż do pożaru lasu albo, jeśli jest beznadziejne lub niemożliwe do spełnienia, zdmuchnąć i zgasić szukam drogi powrotnej do radości i szczęścia usycham z tęsknoty – choruję z miłości rozpalasz moją wyobraźnię oczy rozjaśniają mi się na twój widok amor jest głupi ! on nigdy nie trafia do celu ! jesteś beznadziejnym Don Juanem cud nad cudami jestem dzieckiem szczęścia
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 13:12 |
|
|
|
#1756 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny ![]() Nowa jestem i pomyślałam, że dodam tu coś od siebie, bo Wasze opisy podkradam od zawsze. :P Boskie jesteście Nie będe wypisywać wszystkich Waszych nicków, bo zajęło by to całą stronę. A wszystkie wspaniałe jesteście xDSzczególne uznania dla : styrana i abunee - - jakoś najgłębiej wpadłyście mi w pamięć Opisy : załamana otaczającym debilizmem zidiociałych kretynów... chciała nic nie czuć. zapomnieć raz na zawsze. wiesz... czasem myślę "co by było gdyby". Zawsze jesteś obok... wspomnienia... tak zawzięcie przeniknione Tobą. zatrzymać czas. bo odkrywać trzeba do końca. czy wytrzymuję samotność ? ciekawe ilu z was by ją wytrzymało...? czy można zapomnieć o tęsknocie ? nie będe wiedzieć. już nic. już nigdy. udoskonalić siebie. takie realne. takie namacalne. gdzie jest moja droga ? dokąd ja mogę iść ? ja żyję. to oni wszyscy uparcie wmawiają mi, że umarłam. wyśniłam to sobie. całe moje szczęście. nie wszystkie mojej twórczości. mam nadzieję, że nic się nie powtórzyło. jeśli tak to przepraszam. może komuś się przyda
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-01-28 o 13:27 |
|
|
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdobyć Twoje serce sernikiem domowym
wszyscy czekają na skandal jesteś moim dopalaczem <3 łzy pomagają odzyskać mi spokój miłość miewa zmienne nastroje
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-28 o 13:20 |
|
|
|
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
Wszyscy macie numery, więc zrobimy to alfabetycznie.
-Zaopiekuj się moim sercem. Zostawiłam je przy Tobie Nie przejmuj się - szepnąl mi do ucha - Gdybym mógł snić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym sie tego. innej takiej miłości nie ma. milion problemów, minuta czasu. życia trochę trwa, więc kochaj! Teraz jest pustka kurz na ustach mężczyzna o którym milczę. zabrałeś mi tyle marzeń..
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
Kee. <33 wróciłaś.
![]() PaciiQ. okradam.. ; D -------------------- 1.Nie jestem leniwa. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. 2.Musisz się przestać bać. Nie można żyć tak ze sobą sam na sam. 3.Kochaj mnie tylko dla przyjemności. <3 4.Gdy pada wiosenny deszcz,deszcz,niebo i ziemia łączą się w miłosnym akcie. 5.Ktoś głaszcze mnie po włosach, nie mówiąc nic.. 6.A poźniej wyjść i potańczyć w deszczu, który nie pada .. 7.Tu gdzie jest gorąco choć nie świeci słońce.. <3 8.Chwile,mierzone przez oddechy. <3 9.Czuła się tak,jakby patrząc na nia poznawał ja od środka. 10.Ze bez Ciebie umieram .. 11.A tamte dwie krople,wcale nie są jak łzy .. |
|
|
|
#1760 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wprawdzie nie zasłużyłam, ale samoocena podskoczyła w górę. i nie muszę dodawać, że ja Was też wszystkie okradam i na niedosyt Waszych opisów cierpię. ![]() _ to wszystko to tylko kwestia potrzeby akceptacji. po co pobocznym ludziom znajomość moich uczuć? zepchnąć na drugi plan swój świat. powierzchowny i irracjonalny pogląd na świat. rozszalałe myśli odnalazły ukojenie. reżyser przedstawienia pt. "życie" marionetka w cudzych rękach. głuche rozmowy. |
||||
|
|
|
#1761 |
|
Przyczajenie
|
to juz 4679828 próba... ale kiedyś przecież złamię ten cholerny szyfr do Twojego serducha
malinowa herbata? hm... owszem... ale pocałunku nie zastapi ej ej! a Ty gdzie z tymi pazurami? On Ci mój! i wiesz na urodziny kupię Ci taką klatkę... z czytnikiem linii papilarnych... MOICH lini papilarnych nadepnąłeś mi na samoocenę! uważaj co?! lubie jak się śmiejesz wiesz?
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
i choć chce krzyczeć wprost do nieba o tym jak jest pieknie , to głęboko w sobie tamuje tą eforie . Boje się , że znów to się skończy , popsuje . I zostanę z roczarowaniem . A to najgorsze co moze być .
to słońce co przynosi wiosne , nawet moje serce się dziś uśmiecha . zaciśnięte łzy , proszące o rozładowanie . Przecież obiecałam mu , że nigdy przez niego nie będę płakać . do szczęścia już tylko wiosny mi potrzeba ( ; pokocham Cię ! nawet jeśli przez to miałaby legnąć cała moja konstrukcja idealnego świata . jednak nawet ona mówiła , że istnieją rzeczy , do których nie mamy dostępnu , sprawy , których nie można przewidzieć , ani im zapobiec dotknęłam jej ręki , była zimna jak lód . Zamknęłam oczy i zdusiłam jeszcze bardziej bolesne łzy bojąc się dnia , w którym strace również ją pożegnałam się z nim rano , a już zaczynał mi się wydawać postacią ze snu wyobrażałam sobie pola lawendy falujące na lekkim wietrze , zlane purpurą zachodzącego słońca myśli , przygotowane na najgorsze .. wierze w siebie - to starczy ( ;
|
|
#1763 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy mnie nie kochał – szepcze – podły kłamca.
Skąd wiesz? – pytam. – Ktoś mówi Ci, że jest noc. Pokazuje księżyc. Po dwunastu godzinach nazwiesz go kłamcą? Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy? To nie był dzień, to była noc. Wehikuł czasu... To byłby cud... Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie. Kochał ją bez pamięci i dlatego szybko o niej zapomniał. Jak miło, że mnie przytulasz. Przebaczaj swoim wrogom, ale nigdy nie zapominaj ich nazwisk. "W filmie Bergmana ‘Siódma pieczęć' śmierć gra z rycerzem w szachy o życie. Nie liczę na taką łaskawość. Liczę się z tym, że założy mi czarną szarfę na oczy w najmniej oczekiwanym momencie". WymyśliłamCięWGniewieNaPa ręChwil, PomyliłamSię-TakPrzecieżBywaTeż... Wybieramy sobie przyjaciół, wybieramy wrogów, ale Bóg daje nam sąsiadów. Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru. Gra musi być uczciwa, ponieważ wiem, jakie rozdałam karty! Clumsy cuz I'm fallin in love || Niezdarna, bo zakochałam się
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
bez CIEBIE tracę siebie, wiem..
jesteś mym natchnieniem.. wiem ;** ja już nie wrócę.. bo czułam się jak w klatce.. ile razy można mówić, że będzie już lepiej, że będzie już dobrze?! daj mi mieć SWOJE życie! więc : strzałka, gitara, buźka, pa i NARA! ;]]] odebrałeś mi nadzieeję.. </3 żyję teraz tym co najpiękniejsze.. jego dłoń chwyciła moją rękę... sprawił, że to wszystko znów ma sens.. dzięki niemu życie CUDNE jest! ;** teraz już nie ważne co się stanie.. moim wsparciem jest JEGO ramię.. ;** daj mi spokój i RAZ NA ZAWSZE odwal sięę ;]]]
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
naiwnaniunia
Ja czytam. Takie całkiem pasujące do mojej sytuacji (ostatnio rozstałam się z chłopakiem )____ skończ skrupuły spuścić wzrok nie patrzeć w oczy przeszłość oddzielić grubą kreską tylko krok by pomyśleć i się cofnąć zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca tak jakoś mnie wzięło.. czyta ktoś ?
|
#1766 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i oczywiście, że opisy się przydadzą. Bardzo obiecujacy początek (; Cytat:
ale ty już na pewno wiesz, ze ja ciebie, myszor, ubóstwiam i czczę ;D ;** Cytat:
ty też je tworzysz, rybko miło mi, dzięki (: _ klejnotem kłamstw chełpić się wściekłość niesmiało na mnie zerka spojrzeniem spod gestych rzęs zachęcam cię w korytarzach swiata jakby nie było już nic zabarykadowane okna na jutro krzątam się pomiędzy niedopowiedzeniami niedorzeczności mnie zdominowały mógłbyś przemówić do mnie oczami? o ścianę rozbijam wszytskie postanowienia me serce mi się wściekło to jest jak szukać w bezsensie sensu tułaczka zagubionego marzyciela paranoja to ja panika dryfuje mi w żyłach pajęczyną zasnute moje oczy lichość własnych sił przeraża mnie uwikłana we własne niedorzeczności śmierc łagodna jak zasypianie przyjemna faktura promieni słonecznych wspinam się po twych rozwrzeszczanych słowach do ciebie chcę. plotąc warkocze na tamtych wspomnieniach poczekaj, mój rozum naradzić musi się z sercem nawet moje łzy nie chcą cie więcej widzieć
|
|
#1767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja czytam i często zabieram. podkreślone najlepsze _________________________ coś ode mnie : strzegą cztery ściany, z zamkniętymi drzwiami... zakazane kolory. egzystencjalne niepokoje. za dużo słów bez pokrycia... miłości swe miał za nic :| plastikowe pionki na szachownicy życia. muzyka miasta, muzyka bez słów. zapisana w gwiazdach - ofiara przeznaczenia.
|
|
#1768 |
|
BAN stały
|
heej laseczki ;*
świetne opisy! na razie się czaje ale pewnie za niedługo coś spłodzę. ![]() mam taką nietypową prośbe.. nie odzywam się z bardzo dobrym przyjacielem ponieważ od jakiegos miesiaca mówimy sobie w ogóle że się kochamy.. podobamy się sobie przytulamy się ale to wszystko gdy jestesmy na osobności..;/ gdy go zapytałam czy chce byc ze mną powiedział że tak ale "nie w tym momencie" jednak zdaje mi sie że powód jest inny.. on chyba wstydzi się ze mna chodzić tzn przed kolegami..nikt nawet nie wie że się przyjaźnimy bo cały cZas on nalega żebyśmy się z tym ukrywali..a ja już nie chce.. wczoraj powiedziałam mu żeby wybierał.. albo chodzenie albo cos więcej. to nie odzywa się do mnie ma tylko opisy "w moim sercu są tylko Ci co na to zasłużyli" nie rozumiem tego wszystkiego.. ale chce dac mu do zrozumienia ze przez niego i ta całą zadyme coś się między nami psuje.i boje się że przestaniemy się tak "przyjaźnić" zgłosiłam się z tym do was bo wiem że mi pomożecie! jesteście niezastąpione! ![]() bardzo mi zalezy na tych opisach.. obiecuje że doda też coś od siebie.. ![]() pozdrawiam wizażanki! |
|
|
|
#1769 |
|
Przyczajenie
|
jedno slowo ma tak wiele znaczen
łatwiej jest odejsc, niż komuś wzbaczyc złapać stracony czas.. czy ona Cię kocha tak, jak kiedyś ja? gdy jadę wieczornym, zielonym tramwajem.. i patrzę na gwiazdy, na księżyc, na ludzi. tysiące słów miliony liter a mimo tego i tak nie da się wyrazić czegoś co właściwie odczuwam... spoglądam z nadzieją, że coś się wydarzy.. może jeszcze pamiętasz, może jeszcze mnie znasz mgnienie rozkoszy . ślad pokuszenia . dotyk czułości . wstrząs odtrącenia. dziś wszystko to niewiele już obchodzi mnie, leże tu. tak dobrze jest, gdy wszystko to traci swój sens, dobrze jest. zaczaruj mnie, chcę wierzyć, że to nie był sen kochamy się i żadne z nas nie mówi ja.
Tak już ma być zawsze: poranek, gdy nie chce się wstawać, zmierzch, kiedy nie chce się jeszcze umierać, wieczór pełen obaw, niekończące się noce udręk. Już płakać nie potrafię, chyba nie potrafię. A kochać? Gdzie podziało się moje uczucie miłości? Boże, co ja z sobą zrobiłam kocham inaczej ? |
|
|
|
#1770 |
|
Rozeznanie
|
wiesz, miałam uczucie.
po drodze do nieba. witaj po radosnej stronie życia stabilizacja potrzebna mi. pomyśl sobie o mnie czasem. każ mi uwierzyć, że marzenia kiedyś się spełnią nagle pustka i zgrzytanie zębów. główną ulicą płynie krew ten świat jest jak woda na Twoim miejscu pozostałabym w sercu nie wychodziłabym poza obręb nocy nie pamiętam naszego, ostatniego pocałunku. kochają przez chwile miłością nielojalną i czyje usta całują moją szyje? szybkie zapomnienie. już dawno przestałam bawić się w chowanego satysfakcja to ulotny stan brak gwarancji na kolejne wzloty. z serii prób i błędów. w pogoni za swoim własnym cieniem. zobaczysz rozpale w nas wielki ogień. no fakt jesteś tylko facetem
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

ale nic mi do głowy nie przychodzi.

).