|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
|
|
|
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
Ty Baranku, Ty
Czy wizja przepieknej sypialni, garderoby i kominka nie utemperuje Ci różków? ![]() Pewnie że projektowanie, remont, głowkowanie nad nim etc kosztują sporo nerwów, ale ewidentnie lepiej mieć mieszkanie niż go nie mieć ![]() Dorinko powodzenia w szukaniu!
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś chciałby być taki uczciwy jak ja i powiedzieć prawdę to tak
, ale jak mi doradził facet z Agencji nieruchomości, nie można tego powiedzieć , tylko podpisac umowę z jednomiesięcznym terminem wypowiedzenia i koniec , kropka Ponoć każdy na prawo odstąpić od umowy w ustawowym terminie i tyle...![]() Edit Przestałam się tym tak strasznie przejmować, my mieszkaliśmy ponad 3 lata tu i babka bez mrugnięcia okiem nam podziekowała, dająć półtora miesiąca na znalezienie, wię ja tez nie mam wyrzutów, w końcu to nie przestępstwo....rozwiązać umowę. Cytat:
Nemo i jak złożyłaś wymówienie ???? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-28 o 15:53 |
|
|
|
|
#1534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos sypialni - jutro będą meble Materac już stoi i na nas czeka ![]() Miałam dziś sprzątać, myć okno itp... ale wybrałam piwko z kumpelą ![]() Posprzątam jak wrócę... Brakuje nam jeszcze karnisza, firanek i zasłon... no i TŻ musi w garderobie poprzykręcać rurki na wieszaki... Coś czuję, że w weekend będę musiała się skupić na moich szmatkach
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo dokładnie, ja też się uczę innego podejścia, a właścicielka jest bezczelna trochę - bo ona już wcześniej wiedziała- ale jak powiedziała, nie chciałam państwu psuć świąt , wielka łaska, przynajmniej na spokojnie byśmy znaleźli może coś lepszego, tańszego a teraz to na łapu capu Ehh nie ma co się patyczkować jak widać bo ludzie nie mają skrupółów żadnych, ale to kwestia charakteru, ja jestem za miękka w wielu sprawach, na szczęście Tżet ma bardziej trzeźwe podejście do rzeczywistości ![]() ButterB wszędzie masz firanki ? Bo ja nie jestem przekonana czy chcę i gdzie ? Ale sama nie wiem, chcialam rolety, dziewczyny mi wybiły z głowy że żaluzje lepsze....więc skoro tak to firanki chyba muszą być, ale jakieś mega nowoczesne, bo ja nie pprzepadam za firaneczkami, tymi upięciami itp. Jakiś pomysł ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-28 o 16:18 |
|
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My długo nie mielismy nic, lato zmusiło nas do tego, żeby w sypialni zamontować rolety, takie podgumowane, które nic nie przepuszczają, a w sypialni mamy jakies firanki ale po prostu sobie wiszą po bokach okna. Nie chcielismy nic montować, bo uwielbiamy nasz widok, ale, jak już pisałam, latem umieraliśmy.
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-01-28 o 16:30 |
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo nieee...żadne upięcia, powpinane kwiatki, motylki, wzorki, pierdółki..brrrr... no way. W sypialni wymyśliłam bardzo proste, zwykłe firany, zdecydowanie bez wzorków...najchętniej trochę za długie, 'walające się' po ziemi, a do tego grube ciemnobrązowe lniane, jednokolorowe zasłony. Nad resztą pomieszczeń dalej się zastanawiam... na tym tzw. holu, o którym pisałam, chyba chciałabym tylko zasłono-firanki z organzy...też za długie trochę, żeby leżały na ziemi...więcej nie wiem :niewiem: |
|
|
|
|
#1539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- proste, cieniuteńkie jak mgiełka firany i zwykłe zasłony, tylko ze względu na wspomniany widok są cały czas zsunięte na bok, ale fajnie to wygląda
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-01-28 o 16:44 |
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kuchni w ogóle nie chcę firanki...może taką rzymską roletę nie wiem...będę się zastanawiać, jak przyjdzie czas na kuchnię
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
No psu faktycznie czasem się łapy zaczepią, ale baardzo sporadycznie. Częściej przyłapujemy go na tym, że sobie na tym leży
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Rozeznanie
|
No to macie problem faktycznie-w takim razie polecam odsunięcie firan na boki
Zmykam, miłego popołudnia
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przy najblizszej okazji kupie żaluzje drewniane w Ikeii tym sposobem pozbędę się rolety a tym samym zaciągniętej firaneczki zakrywajacej mi parapet
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
cześc u mnie sesja trwa
chciałm tylko napisć, że Madlen wygląda całkiem inaczej ślicznie, cudnie i sexi
|
#1547 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() A jak... ![]() Cytat:
Chyba ostro zakuwasz bo Cię ani widu ani słychu
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak dodać zdjęcie przy wysyłaniu priv?
Nie ma u mnie dodatkowych opcji z załacznikami. Ale jestem ciemna |
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1551 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale po sesji idę do fryzjera bo oprocz sciecia koncowek wypadaloby moze wreszcie zmienic fryzure
|
|||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziękuję za gratulacje od Was wszystkich, także w imieniu mojej siostry i jej córci Hani ![]() Dziś dzień lepszy, bo wczoraj była jakaś masakra. Musiałam wypić melisę, bo strasznie wściekła chodziłam, nawet nie wiem, z jakiego powodu. Dorinko, cena zapewne zależy od powierzchni mieszkania. Nie robimy zazwyczaj aranżacji mieszkań prywatnych, więc w tym momencie ceny Ci nie podam - zapytam jutro szefa i Ci odpowiem Jeśli masz jakoś rozrysowany plan mieszkania, z podstawowymi wymiarami, zaznaczonymi oknami, to mogę pomyśleć i coś Ci doradzić ![]() Jutro czeka mnie wizyta u dentysty, brrrrr ![]() Muszę się dziś wcześniej położyć spać, rano ledwo wstałam. Edit: Miałam napisać i zapomniałam: Madlen, bardzo mi się podobasz w tej fryzurce Ja mam problem z nadmierną szczerością, mama mnie ciągle karci za to
Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2009-01-28 o 19:56 |
|
|
|
#1553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będziesz chrzesną? Cytat:
Cytat:
Na forum mam możliwośc pomyślec, zanim zdąrzę wyklepac na klawiaturze. Ale generalnie pisze co myslę, a jak to co myślę moze kogos skrzywdzi..nie pisze nic.
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie wiem, moja siostra mnie o to nie pytała jeszcze. Ja odczuwam wręcz paniczny strach na myśl o dentyście, nawet nie wiem, skąd mi się to wzięło, bo nigdy jakichś szczególnych problemów z zębami nie miałam. Przed zwykłym borowaniem zawsze biorę znieczulenie. Cytat:
Parę razy miałam nieprzyjemne sytuacje wynikające z mojej szczerości
|
|
|
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie po raz pierwszy od 100 lat normalnie zdarzyło mi się być z Tobą jednoczesnie na wątku..cholerko odkąd pracujesz wpadasz i znikasz.
Jak to córa siostry rodzonej to pewnie będziesz. ![]() A zdrowa Haneczka?? wszystko OK? Cytat:
Pewnie dlatego ze chodze tylko do mojej cioci..która jest mistrzynią w swoim fachu...no i to ciotka więc pełne zaufanie. Ja się wybieram w przyszlym tygodniu. Cytat:
|
|
#1556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). W pracy w ogóle nie zaglądam na internet, poza sprawdzeniem poczty. Raz, że nie mam czasu, dwa - obok siedzi kumpela (przy jednym długim biurku) i nie chcę, żeby widziała, jak sobie buszuję ![]() Cytat:
Tylko jestem bidna jak myszko kościelna, więc co to za chrzestna ![]() Haneczka zdrowa, duża. Na żywca zobaczę ją dopiero w piątek (prawdopodobnie), nikt z rodziny nie chce siać zarazków w szpitalu. Cytat:
Wolę iść do ginekologa.Ten zapach, dziwne narzędzia i odgłos wiercenia... Dobra, kończę, bo chcę mieć miły dzień jutro ![]() Parę razy chyba wyszłam nawet na niezłego buraka Dobra, zmykam do wanny. Dobrej nocy, Haniu! |
|||
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.AH to rozumiem, moze nie podgląda, ale po co ryzykować ![]() Cytat:
i do tego po slubie cywilnym...zyjąca w grzechu matka chrzestna- to chyba nie pasuje![]() Dobrej nocy
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z Was mężatek ma obrączke z białego złota? Ja nie lubię żółtego ale podobno białe złoto po kilku latach albo traci swój blask albo wyciera się tak, że zaczyna być żółtawe... nie wiem więc czy nie wybierzemy obrączek po myśli Tża
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Twin niestety nie wiem jak to jest z tymi z białego zlota. choc moja kolezanka ma mieszaną (ale zprzewaga wlasnie złota bialego) i móiła ,z e sie jej wyciera i bardzo szybko ryski jej sie porobiły. a my dzis za jakąs gdzinke jedziemy z TZ do wawy szukac obraczek mam nadzieje, ze juz cos zamówimy
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() A Etka ma dziś urodziny widziałam na nkWięc ETUŚ, wszystkiego naj, sto szczęśliwych lat i żeby ci się jak najlepiej mieszkało w nowym mieszkaniu z tż. buziaczki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Czy wizja przepieknej sypialni, garderoby i kominka nie utemperuje Ci różków?

Ponoć każdy na prawo odstąpić od umowy w ustawowym terminie i tyle...

ślicznie, cudnie i sexi

to ja jeszcze większy cielak jestem niż myślałam 
bo oprocz sciecia koncowek wypadaloby moze wreszcie zmienic fryzure