Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 11:17   #1471
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

no jak by nie patrzec na kuzynow i kuzynki zawsze mowie po prostu brat/siostra. sa dla mnie jak najblizsze rodzenstwo. do tego rodzina TZa (no jakby nie patrzec tez tam funkcjonuje jako ciocia dla wielu pociech).

w sumie daje to 18...no do wakacji bedzie 20

MAdlen ladna fryzurka

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:18   #1472
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
kto to ta Anja?
Aż ze zobaczę z ciekawości.

Na temat kredytów się nie wypowiem, bo nigdy nie będę mieć zdolności chyba:d i poza tym chyba bym umarla z nerwów przez te 30 lat...

Wiecie co, to chyba wirus tzw grypy żołądkowej, w nocy rozłożyło mojego teścia. Identyczne objawy.

Widzicie wyraźnie avatar? Ja mam jakiś skopany monitor, inaczej mam kontrasty poustawiane, i chcialam, żeby foto było wyraźniejsze i nie wiem czy mi wyszło?

Była u mnie na chwilę teściowa, też w szoku i mówi, że super..

Jak sądzicie, kobiety z długimi włosami są seksowniejsze od tych z krotkimi, bo tamte to takie "chłopczyce"?
(proszę nie mówić w kontekście mojej osoby)

Boli brzuchhh , mam @ i jeszcze jakby mnie ten wirus złapał to chyba być umarła..
Ja zawsze uważałam, że tak... Chociaż sama mam krótkie włosy... ale siebie nigdy nie uważałam za seksowną i atrakcyjną...

Chociaż powiem Ci Madlen, że Twoja fryzura ma taki pazur, że ciężko byłoby powdzieć, że nie jest sexy
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:21   #1473
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
J

Chociaż powiem Ci Madlen, że Twoja fryzura ma taki pazur, że ciężko byłoby powdzieć, że nie jest sexy
jest boska!!!!!!!! Gapię się w Madlen jak w święty obrazek. Wiem, że sama wyglądałabym strasznie w takiej fryzurze, ale MAdlen wyglada jak z okładki Vogue. bez ściemy.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:25   #1474
Madlen__18
Zakorzenienie

To jest pogląd mojej mamy, która całe życie wręcz nie pozwalała mi ściąć włosów, cale dzieciństwo wczesne włosy za tyłek, warkoczyki, inne duperelki. Długie włosy miałam do 17 r.ż (ale wtedy troszkę za ramiona) niestety zniszczone strasznie. No i siedząc na fotelu fryzjerskim ucięłam sobie z panią miłą pogawndkę na temat tej seksowności a włosów.
Ja sobie siebie nigdy w krótkich nie wyobrażalam, myslałam, że będzie płać.
A Fryzjerka mówi odwrotnie: w ogóle mnie sobie w długich nie wyobraża. Włosy pól-długie jakie miałam i mam teraz, ale długie stanowczo nie.
Chyba widziałyście moje foto w długich jeszcze?

No i tak sobie pomyślałam że was zapytam czy myślicie jak moja mama, że kobieta w krótkich nie jest taka kobieca jak ta z długimi. Sama ma krótkie ale mówi, że to ze względu na wiek, że niestety przychodzi czas kiedy trzeba zrobić ciach.

Ja mam chyba zbyt spiczasty podbródek i zbyt wyraźne poliki, żeby nie ginąć za długimi, nie wiem czy się zdecyduję zapuścić kiedyś. Pewnie będe miała dłuższe niż obecnie, ale nigdy długie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:29   #1475
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
jest boska!!!!!!!! Gapię się w Madlen jak w święty obrazek. Wiem, że sama wyglądałabym strasznie w takiej fryzurze, ale MAdlen wyglada jak z okładki Vogue. bez ściemy.
OMG: dziękuję
Mam przkichane ściany w pokoju, bo zielone więc fotki w kolorze wychodzą żólte lub mam czerwonawą cerę, dlatego takie troszkę podrobione foto macie. Kolor skombinuję może dziś, poproszę małża.

Ja generalnie mam spore kompleksy, i jestem w szoku po tym co mówicie.
Od jakiegoś czasu umieszczam fotki w avie, żeby sobie auto-terapię robic i się przyzwyczaić.
I strasznie mi się dziwnie czyta co piszecie, na prawdę nie wstawiam zdjęć, żebyście mnie chwaliły pod niebiosa.
A w ogóle: gdyby było paskudnie kiedyś to miałybyście odwagę napisać?
Czy, że wizażanka,z forum, no to nie będziemy przykrosci robić?
Z ciekawości pytam, żeby sprawdzić czy umiecie być szczere pisząc na necie.

M
Stary 2009-01-28, 11:34   #1476
niuniuniau
Zadomowienie

Madlen co do pytania czy długie czy krótkie włosy są bardziej seksowne to uważam że to zależy od stopnia ich zadbania. Znam dziewczyny z krótkimi włoskami od których taki seksapil bije że bokserki facetom same spadają a które w długich włosach wyglądały tak przeciętnie. A znowu długie zaniedbane włosy dla mnie nie są wcale sexi choć odkąd pamiętam to zapuszczam i na razie mam do ramion

Co do drugiego pytania to raczej nie powiedziałabym Ci że wyglądas paskudnie, albo bym nie skomentowała nowej fryzurki albo powiedziała bardzo delikatnie że miany nie zawsze są dobre
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:38   #1477
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Jkaby było źle, napisałabym: kobito, nie jest dobrze. Chyab już wiecie że stać mnie na "kawa na ławę", hmmmm
Stary 2009-01-28, 11:41   #1478
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Nie napisałabym Ci,że jest paskudnie. Ale,ze np.coś mozna poprawić,albo,ze np.wczesniej korzystniej wygladałas.
Nie potrafię napisać "tak,jest suuupeer" ,kiedy myślę,ze wcale tak fajnie nie jest.
Ale napisać ,że jest wstrętnie ,paskudnie i w ogóle beznadziejnie,tez nie potrafię,bo nie chce kogoś ranić,wolę po prostu zrobić to "diplomatycznie"

A co do Twoich zdjęć : jesteś śliczna,naprawdę i fajnie Ci w krótszych włosach,długie i ciemne trochę Cię usmutniały ,przytłaczały.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:42   #1479
Madlen__18
Zakorzenienie

No patrzcie, a jednak się przejmujemy innymi na wątku i działaja takie same mechanizmy jak w realu

Patrzyłam na tą Anję: czy ja wiem czy podobna, fajnie by było

Ona też ma wyraźne poliki, kształt buzi ma mój, i chudziutka jak to modelka.
Ładna kobieta w sumie.

W tej fryzurze podoba mi się to, że mogę zrobić albo gładko i grzecznie, albo powyciągać kosmyki, tył nastroszyć i jest bardziej drapieżnie. Tylko musze opanować jednoczesne korzystanie ze szczotki i suszarki.
W ogóle to ja jestem strasznie ciekawa jak wygląda L_V

M
Stary 2009-01-28, 11:44   #1480
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

W tej fryzurze podoba mi się to, że mogę zrobić albo gładko i grzecznie, albo powyciągać kosmyki, tył nastroszyć i jest bardziej drapieżnie. Tylko musze opanować jednoczesne korzystanie ze szczotki i suszarki.
Możesz tez zaczesać "grzywe" do tyłu, tak a la na irokeza. Bosko to wygląda u kobitek z takimi dorbnymi buziami.
Stary 2009-01-28, 11:47   #1481
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
co do bycia ciocia...ja w grudniu zostalam nia po raz...18
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
no jak by nie patrzec na kuzynow i kuzynki zawsze mowie po prostu brat/siostra. sa dla mnie jak najblizsze rodzenstwo. do tego rodzina TZa (no jakby nie patrzec tez tam funkcjonuje jako ciocia dla wielu pociech).

w sumie daje to 18...no do wakacji bedzie 20
Jeeeeeeej Zazdroszczę bo nie zanosi się na to żebym sama kiedykolwiek była ciocią Mam tylko jedną kuzynkę, 30 lat, singielka raczej bez planów małżńskich i dzieciowych.

Cytat:
kto to ta Anja?

Widzicie wyraźnie avatar? Ja mam jakiś skopany monitor, inaczej mam kontrasty poustawiane, i chcialam, żeby foto było wyraźniejsze i nie wiem czy mi wyszło?
Bardzo dobrze i wyraźnie

Cytat:
Była u mnie na chwilę teściowa, też w szoku i mówi, że super..
Bo to mądra kobieta

Cytat:
Jak sądzicie, kobiety z długimi włosami są seksowniejsze od tych z krotkimi, bo tamte to takie "chłopczyce"?
Długość włosów nie ma dla mnie nic do rzeczy. Seksapeal albo się ma, albo nie Niektóre kobiety z szarych myszek z długimi włosami zamieniaja się w niesamowicie seksowne babki z krótkimi Widziałam Twoje zdjęcia na nkl i moim zdaniem zdecydowanie lepiej Ci w krótkich. A ta fryzura jest, jak juz ustaliłyśmy zgodnie, BOSKA!

Cytat:
Jkaby było źle, napisałabym: kobito, nie jest dobrze. Chyab już wiecie że stać mnie na "kawa na ławę", hmmmm
Tak, wiemy i dobrze

Szczerze, nie wiem co bym zrobiła- albo nie napisała nic albo napisała że mnie się odrobinę bardziej podobałaś w poprzedniej fryzurze Ale na pewno nie zachwycałabym się obecną
Stary 2009-01-28, 11:50   #1482
Madlen__18
Zakorzenienie

Hm, musiałabym foto poszukać, nie bardzo kojarzę o co chodzi
I pamiętajmy że mam wysokie czoło.

Mam w domu gumę, piankę i lakier do włosów. Kupiłam właśnie (jeszcze nie przyszła) grubą okrągłą szczotę i serum wygładzające, zobaczymy czy się będę umiała pobawić

Czemu myślę o tym jak zareaguje rodzicielka?
Jestem dorosła, asertywność, asertywność.
Sic, że tez ona musi być taka dominująca. Niby odbijam piłeczkę, niby się nie przejmuję na zewnątrz, a w głowie mi zostaje.

M
Stary 2009-01-28, 12:05   #1483
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uważam,że do tego podchodzi się indywidualnie. Odpowiednio dobrana fryzura może zdziałać cuda

Jeśli wyglądałabyć brzydko, to albo bym nic nie napisała, albo stwierdziła, że w poprzedniej fryzurze było ci lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (20,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (24,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (23,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20_Eva_Longoria_1.jpg (44,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eva_longoria.jpg (45,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5482716X.jpg (34,2 KB, 20 załadowań)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:08   #1484
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

gdyby było źle napewno bym to napisała. Nie mam z tym problemu zarówno na forum jak i w realu - i niestety nie zawsze wychodzi mi to na dobre:/ .

Też mam krótkie włosy i tak jak w przypadku Madlen jest mi w nich o wiele lepiej niż w długich. Ale zanim skorzystałam z propozycji fryzjerki minęło kilka miesięcy ostatnio poszłam do innej i ścieła mnie jeszcze krócej niż poprzednia i to jest TO do długich włosów już nie powrócę

A jeśli chodzi o to jaka długość włosów jest seksowniejsza ....hmm.. uważam , że jest to kwestia indywidualna....jedna kobieta wygląda seksownie w długich a inna w krótkich ... jednej w długich będzie pięknie a w krótkich już tak zjawiskowo wyglądać nie będzie. Troche zagmatwałam , ale mam nadzieje , że zrozumiałyście o co mi chodzi
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:13   #1485
Madlen__18
Zakorzenienie

Może się pokażecie? Novocaine? Goosia?

My się tu kiedyś pokazałyśmy wszystkie. Miło wiedzieć z kim się pisze
Tym bardziej, że jestem ciekawa co novocaine masz na głowie

M
Stary 2009-01-28, 12:19   #1486
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
To jest pogląd mojej mamy, która całe życie wręcz nie pozwalała mi ściąć włosów, cale dzieciństwo wczesne włosy za tyłek, warkoczyki, inne duperelki. Długie włosy miałam do 17 r.ż (ale wtedy troszkę za ramiona) niestety zniszczone strasznie. No i siedząc na fotelu fryzjerskim ucięłam sobie z panią miłą pogawndkę na temat tej seksowności a włosów.
Ja sobie siebie nigdy w krótkich nie wyobrażalam, myslałam, że będzie płać.
A Fryzjerka mówi odwrotnie: w ogóle mnie sobie w długich nie wyobraża. Włosy pól-długie jakie miałam i mam teraz, ale długie stanowczo nie.
Chyba widziałyście moje foto w długich jeszcze?

No i tak sobie pomyślałam że was zapytam czy myślicie jak moja mama, że kobieta w krótkich nie jest taka kobieca jak ta z długimi. Sama ma krótkie ale mówi, że to ze względu na wiek, że niestety przychodzi czas kiedy trzeba zrobić ciach.

Ja mam chyba zbyt spiczasty podbródek i zbyt wyraźne poliki, żeby nie ginąć za długimi, nie wiem czy się zdecyduję zapuścić kiedyś. Pewnie będe miała dłuższe niż obecnie, ale nigdy długie.

Co do długości włosów....temat rzeka. Uważam, że wszystko zależy od konkretnej osoby, typu urody, stylu itp. Ja uwielbiam fryzury jak ma Madlen na kobietach o takim typie urody ale mnie jest w takich fryzurach po prostu źle, niekorzystnie...
Ja, jak wiecie kocham dłuuugie włosy u siebie i tylko wówczas czuję się sexi i kobieco. Kolejna sprawa, że mój mąż ma takiego samego *******ca na punkcie długich włosów jak ja, więc przynajmniej sprawa jest jasna.... Jak długo dam radę będę miec długie, a później pewnie jakiegoś klasycznego- bądź mniej klasycznego boba - bo jako pani w późnym wieku nie będę nosić włosów do ramion

Więc co innego podobać a co innego zrobić sobie, ja to umiem rozróżniać, kiedyś jak byłam młodsza sporo eksperymentowałam, więc jakieś doświadczenie w tej materii mam. Zazwyczaj kupowałam gazetę, patrzę O! jakaś aktorka ma nowy fryz, super- brałam gazetę i do fryzjera Efekty bywały różne ale ten etap już za mną.

Co do szczerości w tej kwestii, ja bym powiedziała że lepiej było np. przed gdybym tak uważała...

Się rozpisałam w moim ulubionym temacie włosów
Dzień dobry
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:19   #1487
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Hm, musiałabym foto poszukać, nie bardzo kojarzę o co chodzi
I pamiętajmy że mam wysokie czoło.
Czy to było do mnie? Jeśli tak, to weszłam na Twoj profil i dłuższe włosy masz np na zdjęciu nr 3. I wyglądasz bardzo ładnie- słodko, dziewczęco i niewinnie. Ale z tą fryzura jaką masz teraz wyglądasz z kolei tak kobieco, elegancko, drapieżnie, dorośle...

Gosiu, bardzo fajne porównanie Tylko Longoria kiepsko wyszła w tych krótkich włosach

Edit:

Dzień dobry Dorinko
Mój TŻ też mnie lubi w długich włosach i na pewno by buczał gdybym chciała ściąć. Ale eksperymentowałam z krótkimi i z układaniem była tragedia, więc wiem że póki co to nie dla mnie. W średnim wieku tez pewnie będzie w miarę klasyczny bob i jakoś będe musiała się nauczyć go układać

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-28 o 12:22
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:20   #1488
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

No wiem dziewczyny, że musze iść do innego gina, ale generalnie zniesmaczona bardzo wyszlam z wizyty.

Co do długości włosów, to ja np. za seksowne moim zdaniem w większości uważam kobiety z krótkimi włosami. Nie wiem czemu, sama mam długie i wydają mi się po prostu nudne ale jeszcze nie mam w sobie tyle odwagi, żeby je drastycznie ciachnąć
Stary 2009-01-28, 12:26   #1489
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Myślałam nad tym, ale chyba jednak się nie zdecyduje . Piszemy tu o różnych rzeczach dlatego wolałabym nie ujawniać swojej buźki ani innych danych , które to ułatwią nieporządanym osobom rozpoznanie mnie. Jak znajdę jakieś zdjęcie na którym wyszłam w miare ok to ewentualnie mogę przesłać na priv
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:27   #1490
Madlen__18
Zakorzenienie

Zara: akurat mi chodziło o posta L_V gdzie napisała, że mogę postawić grzywkę do góry a ja nie bardzo wiem jak, powinna zacytować

Swoja drogą ciekawa sprawa. Mam koleżankę równiez bardzo szczupłą, ma kości policzkowe jak ja, całe życie długie włosy a w liceum ścięla się na drastycznie krótko. Mimo, że mówiła, że nigdy włosów nie zetnie. Wygląda o niebo lepiej niż w długich.
A to dziwne, bo myślałam, że ja jak zetnę będę jak kościutrup wyglądac bo się jeszcze uwydatni wszystko.

M
Stary 2009-01-28, 12:29   #1491
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Madlen chętnie ci wyślę moje zdjęcie, ale na PW
(Oczywiście jak wróce z pracy i coś znajdę, bo nawet z nk nie mogę skopiować, bo jak chyba już kiedyś pisałam mamy zablokowaną )

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Czy to było do mnie? Jeśli tak, to weszłam na Twoj profil i dłuższe włosy masz np na zdjęciu nr 3. I wyglądasz bardzo ładnie- słodko, dziewczęco i niewinnie. Ale z tą fryzura jaką masz teraz wyglądasz z kolei tak kobieco, elegancko, drapieżnie, dorośle...

Gosiu, bardzo fajne porównanie Tylko Longoria kiepsko wyszła w tych krótkich włosach

Edit:

Dzień dobry Dorinko
Mój TŻ też mnie lubi w długich włosach i na pewno by buczał gdybym chciała ściąć. Ale eksperymentowałam z krótkimi i z układaniem była tragedia, więc wiem że póki co to nie dla mnie. W średnim wieku tez pewnie będzie w miarę klasyczny bob i jakoś będe musiała się nauczyć go układać
Zaro uważam, że Langoria wygląda tragicznie w tej fryzurze.Dlatego wkleiłam zdjęcia, bo nie każdemu pasuje to samo

Mój Tż też woli moje długie włosy, choć teraz ściełam (mam za łopatki, a wcześniej byly prawie do pasa).
Zetnę jak będę miała ok.40 lat.Czytałam, że w takim wieku powinno się mieć maksymalnie włosy do ramion.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:30   #1492
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Myślałam nad tym, ale chyba jednak się nie zdecyduje . Piszemy tu o różnych rzeczach dlatego wolałabym nie ujawniać swojej buźki ani innych danych , które to ułatwią nieporządanym osobom rozpoznanie mnie. Jak znajdę jakieś zdjęcie na którym wyszłam w miare ok to ewentualnie mogę przesłać na priv
Priv to dobre rozwiązanie

M
Stary 2009-01-28, 12:31   #1493
twin--maid
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Jaki film?
Cytat:
właśnie, jaki film??
film "Hania"

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A mnie od wczoraj mdli Chyba sobie wmawiam

Trzymam za Ciebie kicuki

Cytat:
Wyglądasz CUDOWNIE!!

W zasadzie myślałam że to zdjęcie Anji Rubik.
tez miałam takie skojarzenie

Cytat:
Uuu..Kochana, pokaż mi kogoś, kogo jego praca nie denerwuje
Mnie nie denerwuje... bo jej nie mam

Cytat:
Widzę na ulicy mnóstwo dziewczyn, w krótkich włosach i wyglądają cudownie i bardzo kobieco. Ja raz miałam naprawdę krótkie włosy i każdy się zachwycał a ja czułam się w nich źle. Teraz mam długie czuję się dobrze, ale nikt się nie zachwyca chyba jeszcze nie dojrzałam do krótkich włosów...
Mój Tata uwielbia kobiety z krótkimi włosami- zgadnijcie jakie włosy ma moja Mama?
Stary 2009-01-28, 12:38   #1494
hania811
Zakorzenienie

Cześc

Cytat:
Uuu..Kochana, pokaż mi kogoś, kogo jego praca nie denerwuje
Mnie nie denerwuje Szczególnie dziś jestem zadowolona..bo idę do pracy dopiero na godz. 14.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:39   #1495
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześc

Mnie nie denerwuje Szczególnie dziś jestem zadowolona..bo idę do pracy dopiero na godz. 14.
a ja za to o 14 będę miała tylko dwie godziny do końca, sesesesese
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:45   #1496
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a ja za to o 14 będę miała tylko dwie godziny do końca, sesesesese
a ja 4 godziny do konca wiec też nie tak źle.

Poza tym miałam owocne przedpołudnie..w koncu uporałam sie ze stertą brudów walających się po łazience.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 12:51   #1497
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześc

Mnie też nie denerwuje , ja dzisiaj dopiero dotarłam sobie na 11

Ba!, coraz bardziej doceniam moją pracę, jak słyszę od Was jakie cyrki macie
Stary 2009-01-28, 13:24   #1498
mekintoszek
Rozeznanie

A ja oblałam egzamin I zła jestem, bo mogłam to zdać a oblałam

edit: Madlen super wyglądasz W ogóle wielką metamorfozę przeszłaś w ciągu ostatnich miesięcy. Super!

Edytowane przez mekintoszek
Czas edycji: 2009-01-28 o 13:32
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 13:36   #1499
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
A ja oblałam egzamin I zła jestem, bo mogłam to zdać a oblałam

edit: Madlen super wyglądasz W ogóle wielką metamorfozę przeszłaś w ciągu ostatnich miesięcy. Super!

Uuu to szkoda , a dlaczego mogłaś zdać a nie zdałaś ? Nie trafiłaś pytań ?

Taak! Na Madlen małżeństwo bardzo dobrze wpływa !
Stary 2009-01-28, 13:40   #1500
mekintoszek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Uuu to szkoda , a dlaczego mogłaś zdać a nie zdałaś ? Nie trafiłaś pytań ?

Taak! Na Madlen małżeństwo bardzo dobrze wpływa !
No, trafiłam na średnie pytania. Najbardziej wkurza mnie to, że powiedziałabym 3 wyrazy więcej i bym zdała, a nie potrafiłam sobie tego przypomnieć. No, trudno. Trzeba się do poprawki lepiej przygotować.
mekintoszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości