|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX
Hej hej dziewczyny!!!!!!!!!!!:cmo k:jestem taka padnięta że zaraz chyba znowu się położe. Wczoraj wróciłam z pracy i nie mialam juz siły odpisywać. Dzisiaj wróciłam z pracy o 15 i też padłam jak niezywa....
Przyszła do mnie dzisiaj etorebka. Bardzo fajna. Mama juz chciała mi głowe zmyć ale zamknęłam jej buzie 19 złotami. To już i siostrze chce kupić. Na zdjeciach wyglada taka nieduża , a w rzeczywstosci bardzo pakowna. Zrobie jutro zdjęcia, bo dzisiaj nie mam na nic siły. Albinku kochany usmiechnij się, niemożliwe że AG ma rozmiar 38-40, bo ja jestem od niej o wiele chudsza a kupuje ciuchy od 36-40. I ostatnio 38 jakas taka zacisna była. A te sukienki w tańcu z gwiazdami to przecież szyte na miarę i pod pudelka, na zywo i takie tam gorące, więc wiesz każda mętkę można doczepić. I powiem ci jeszcze że lepiej mieć doła bez powodu, niż reakcją na cos przykrego. Chociaż ja mam podobne do twoich często, ale to wynik mojego upiornego odbicia w lustrze. posiedzisz z nami i od razu lepiej się zrobi. Ja to zawsze pozytywnej energii nalapie się na wisazu. Trzymaj sie ciepło - świat jest piękny tylko czasami trzeba odpowiednie okulary dobrać. Ja już komuś pozyczałam swoje więc i ci mogę.... Ranka borykasz się od 2 tyg z .....Bardzo ci współczuje. Ja dzisiaj skonsultowałam moj brzuch, no musze się wybrac do gastrologa i porobic badania w kierunku trzustki watroby robakow. I zapewne ten gastrolog wyśle mnie na gastroskopie i kolanoskopie. Ale dobrze by było żebym przyszła od razu po ataku , lub w trakcie. A juz najlepiej żebym wyslala kupke po takim ataku. Muszę się psychiczne nastawic do tego. nie cierpie chodzić po lekarzach , szpotalach .....brrrr i ty napewno mnie dobrze rozumiesz. Ressku a co ty sie najadłaś? Śliwek w occie? Asienko czy ja o czyymś nie wiem, o czym powinnam????? bo cos czytam że cos znowu sie dzieje..... i oczywiscie jedz do petersburga. Marta a czego ty się uczysz>?????????????? Monika jak ty fajnie napisałaś o tych dolach..jak tylko mnie zlapie od razu wróce i sama się opitole jakby co. A wspominacie rosyjsju jazyk. Ja na ty mprzedmiocie dostawał ataku smiechu..jak słyszałam że muziki , kitajce i wiełasapiedy. W tym wszystkim przez wiele lat szkoły podstawoej byłam pewne że kitajec to zając , muźik to murzyn. A wielasapied to samolot. I wieczne pisalam że pilot latał na wiełasapiedzi, kitajce skakały po polach. A murzik bambo miał czarne lico....hihihi a najsmieszniejsze było to że cieżko mi było tez oswoić że pepier toaletowy to toiletjnyj papier a nie srajnyjnaja bumaga. Kiedys całej klasie tak podpwedziałysmy z koleznką i oczywiście babka wiedziala że wie kto taką głupote palną. Ale głupcy ci co posluchaki. Wszyscy napisali że w toalcie wisi srajana bumaga. hihihihhi ale ogolnie podobał mi sie ten język. Teraz wiele pamietam , ale też ma ogrmne braki. Obiecuje że odświeżę pamięć, ale jak na razie ......obiecanki cacanki. Edytowane przez dynia18 Czas edycji: 2009-01-28 o 19:49 |
|
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gupot samych Językoznawstwa.
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te wasze stare mebelki są 1000 razy lepsze od tego co mamy, aż szkoda gadać jakie warunki panują w naszym biurze Oczywiście ta wielka amerykańska firma nie ma pieniędzy na takie bzdury jak nie połamane krzesła, szafki na dokumenty, czy nie śmierdzącą brudem podłogę |
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10710401]to dawaj adres mailowy na pw- hihaczowi własnie wysłałam ![]() oj Asia Ale twój kotek też dodaje energi pozytywnej, tak słodko rozłozył kopyta. Zreszta I Ranki jest śliczny Cytat:
Cytat:
Ojejjejejej wczęsniej w postach zatkalo mnie te twoje językoznawstwo. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
co masz na mysli ?
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak trudno potem z tego zrezygnowac buuuuu....wszystko kosztem snu. Ale prawdą jest, że przez net mam mniej czasu na czytanie ksiązek Ja mam wizaz i facebooka obecnie ![]() Asik masz super pokój w swoim biurze! A najbardziej to podoba mi sie okno!
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
i coś specjalnie dla Ciebie taa-daam:
Venice Simplon Orient-Express Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2009-01-28 o 20:14 |
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
a to stacja Warszawa-Gdańska (chyba najbardziej zaniedbana stacja w W-wie). Podróżni musieli doznać niezłego szoku wychodząc z tak luksusowego pociągu wprost na.... (patrzcie) (i pomyślec, że kiedyś na tej stacji zatrzymał się David Bowie)
Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2009-01-28 o 20:16 |
|
|
|
#1661 |
|
Zadomowienie
|
mój maz mnie namawia od lat na jakies polityczne ruchy , żeby kandydowac gdzies itp...ale ja sie nie chcę w ten swiat pchać
|
|
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy będziemy klęczeć przy biurkach ![]() Naprawdę jestem jedyną osobą która ma porządne krzesło, a to tylko dlatego że przejęłam je po koordynatorze magazynu, kiedy zlikwidowano to stanowisko Ja sprytnie się zakrzątnełam i mam, ale reszta to masakra, połamane oparcia, nogi,a jak chcieliśmy zakupić nowe to dyrektor najpierw zaakceptował koszty, potem okazało się że te co wybraliśmy mają kiepskie opinie,a do najtanszych nie naleały, więc wybraliśmy inne, droższe od tych o ok 30zł i już nie dostaliśmy pozwolenia
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Mam dzis troche problemów na głowie, głównie domowe i jakoś tak cięzko mi. Habibku jak to Mavala ma przyjsc w tym tygodniu???????????????? Przecież mówiłaś, że zamówisz w nowym okresie rozliczeniowym karty ![]() Ukryciorku jeszcze raz prosze o nazwe kremu, bo nie moge znalesc, a doszła próbka i stwierdzam, że jest fajny ![]() Buziaki dla wszystkich
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz będziemy mieć meble z "jednej parafii", z dwoma miejscami dla interesantów, szafkę gospodarczą, gdzie postawimy czajnik elektryczny (do tej pory stał na parapecie), szafę na ubrania, bo nasz wieszak pamiętał lata PRL-owskie. Ogólnie to zaszalałam, bo zakupiłam mebli na ponad 6 tysięcy. Współczuję Anusiu pracować w takich warunkach. Naprawdę. Przecież tyle godzin spędzamy w pracy. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam napisac, wszystko co miałam wysłac wysle w piątek, torebki dziś doszły, jutro popakuje i wysle
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracujemy w strasznych warunkach jak dla mnie, że nie wspomnę o meblach robionych najtańszym kosztem przez stolarza w kolorze biało-szarym potwornie brzydkim No ale co zrobić, kryzys jest, klienci od nas odchodzą, coraz mniej drukujemy, nie ma szans na nic lepszego
|
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wypoczywaj zdrowo. Dbaj o siebie. Cieszę się że Twoja torebka dotarła i że Ci się podoba. Ogólna zasada na e-torebce: te torebki w rzeczywistości są większe niż wydają się na fotkach, dlatego dobrze jest sobie porównać z posiadaną w domu i wziąć wymiary podane na stronie. Też pamiętam że miałam zdziwioną minę jak zobaczyłam swoją czerwoną. Olbrzym. A teraz nie rozstaję się z nią - co widać na załączonym wyżej obrazku. ![]() Koniecznie porób te wszystkie badania. Lekarze muszą znaleźć przyczyny Twoich dolegliwości. Nie wolno tego lekceważyć. Wiem, że nie lubisz chodzić po lekarzach, mało kto lubi. No ale jak mus to mus. Śmieszą mnie Twoje opowiadania z rosyjskim związane. Ja nawet byłam na olimpiadzie z tego języka. Wypadłam bardzo dobrze. ![]() Co u mnie? Odezwał się Przyjaciel K vel Larw. Przesympatyczny, wesoły, niezwykle inteligentny i tak sobie rozmawiamy o tym i o owym. No i jest dobrze. A K. też wcale nie milczy i wyczuwam nawet że jest o mnie zazdrosny bo wie że Jego Przyjaciel do mnie zagaduje. Tak więc ogólnie jest luz. Ja oczywiście do wszystkiego podchodzę z wielkim dystansem. ![]() A do Petersburga chyba polecę we wrześniu, jak rozpocznie się rok szkolny i ruszy cała machina. Wtedy będę mogła na tydzień zostawić pracę. Wcześniej raczej nie, bo kierowniczka idzie na macierzyński w marcu, a ja będę miała wtedy naprawdę furę roboty. |
||
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, jedyne to masz porządne krzesło. No i klimę. A ja będę miała takie same rolety jak Ty.
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu włąśnie przeglądałam twj blog kulinarny i ZAWIdamiam ciĘ ŻE JAK BĘDE W OKOLICY TO WPADAM DO CIEBIE NA PIZZZE....NORMALNIE te zdjecie doleciało do mojego żoładka i chce jej..////
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo skarżyliśmy się, że pani do sprzątania wagarowała ostatnio już 4 razy...a oni na to, że nie mają pracowników...Jejku, mam nadzieję, że stać nas będzie na sprzątanie bo w ramach redukcji kosztów ja nie zamierzam latać z mopem ![]() |
|
|
|
|
#1675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja ... już nie wytrzymałam poszlam poćwiczyć i trochę mi lepiej...
Dziewczyny, ja pracuje w całym SZARYM biurze... wszystko szare i metaliczne tylko krzesła czarne...... brrrr.... je jestem jedyna szczęściara która ma okno na świat, co prawda przez zewnętrzne szare metalowe żaluzje ale zawsze... na zewnątrz krajobraz ksieżycowy... jakieś ogródki działkowe i familoki...
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Tak.
|
|
|
|
#1678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szary może człowieka zdołować przecie...Cytat:
Ponoć miłość można spotkać nawet idąć wyrzucić śmieci ![]() Uciekam oglądać House'a
|
||
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
AsikS! Oglądałam właśnie Twojego bloga.... Jesteś niesamowita! Kiedy Ty na to znajdujesz czas?? Poza tym... po oglądaniu tych smakowitości... zaczynam bac się o swoją dietę
|
|
|
|
#1680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Językoznawstwa.

Te wasze stare mebelki są 1000 razy lepsze od tego co mamy, aż szkoda gadać jakie warunki panują w naszym biurze
Oczywiście ta wielka amerykańska firma nie ma pieniędzy na takie bzdury jak nie połamane krzesła, szafki na dokumenty, czy nie śmierdzącą brudem podłogę 
a TŻ ma swoje dwa w swoim pokoiku, w ogóle on to ma całą stację dowodzeniową z TV włącznie 

Przecież tyle godzin spędzamy w pracy.

Szary może człowieka zdołować przecie...