Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-28, 19:47   #1651
dynia18
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IX

Hej hej dziewczyny!!!!!!!!!!!:cmo k:jestem taka padnięta że zaraz chyba znowu się położe. Wczoraj wróciłam z pracy i nie mialam juz siły odpisywać. Dzisiaj wróciłam z pracy o 15 i też padłam jak niezywa....
Przyszła do mnie dzisiaj etorebka. Bardzo fajna. Mama juz chciała mi głowe zmyć ale zamknęłam jej buzie 19 złotami. To już i siostrze chce kupić. Na zdjeciach wyglada taka nieduża , a w rzeczywstosci bardzo pakowna. Zrobie jutro zdjęcia, bo dzisiaj nie mam na nic siły.
Albinku kochany usmiechnij się, niemożliwe że AG ma rozmiar 38-40, bo ja jestem od niej o wiele chudsza a kupuje ciuchy od 36-40. I ostatnio 38 jakas taka zacisna była. A te sukienki w tańcu z gwiazdami to przecież szyte na miarę i pod pudelka, na zywo i takie tam gorące, więc wiesz każda mętkę można doczepić. I powiem ci jeszcze że lepiej mieć doła bez powodu, niż reakcją na cos przykrego. Chociaż ja mam podobne do twoich często, ale to wynik mojego upiornego odbicia w lustrze. posiedzisz z nami i od razu lepiej się zrobi. Ja to zawsze pozytywnej energii nalapie się na wisazu. Trzymaj sie ciepło - świat jest piękny tylko czasami trzeba odpowiednie okulary dobrać. Ja już komuś pozyczałam swoje więc i ci mogę....

Ranka borykasz się od 2 tyg z .....Bardzo ci współczuje. Ja dzisiaj skonsultowałam moj brzuch, no musze się wybrac do gastrologa i porobic badania w kierunku trzustki watroby robakow. I zapewne ten gastrolog wyśle mnie na gastroskopie i kolanoskopie. Ale dobrze by było żebym przyszła od razu po ataku , lub w trakcie. A juz najlepiej żebym wyslala kupke po takim ataku. Muszę się psychiczne nastawic do tego. nie cierpie chodzić po lekarzach , szpotalach .....brrrr i ty napewno mnie dobrze rozumiesz.
Ressku a co ty sie najadłaś? Śliwek w occie?

Asienko czy ja o czyymś nie wiem, o czym powinnam????? bo cos czytam że cos znowu sie dzieje..... i oczywiscie jedz do petersburga.
Marta a czego ty się uczysz>??????????????

Monika jak ty fajnie napisałaś o tych dolach..jak tylko mnie zlapie od razu wróce i sama się opitole jakby co.

A wspominacie rosyjsju jazyk. Ja na ty mprzedmiocie dostawał ataku smiechu..jak słyszałam że muziki , kitajce i wiełasapiedy. W tym wszystkim przez wiele lat szkoły podstawoej byłam pewne że kitajec to zając , muźik to murzyn. A wielasapied to samolot. I wieczne pisalam że pilot latał na wiełasapiedzi, kitajce skakały po polach. A murzik bambo miał czarne lico....hihihi a najsmieszniejsze było to że cieżko mi było tez oswoić że pepier toaletowy to toiletjnyj papier a nie srajnyjnaja bumaga. Kiedys całej klasie tak podpwedziałysmy z koleznką i oczywiście babka wiedziala że wie kto taką głupote palną. Ale głupcy ci co posluchaki. Wszyscy napisali że w toalcie wisi srajana bumaga. hihihihhi ale ogolnie podobał mi sie ten język. Teraz wiele pamietam , ale też ma ogrmne braki. Obiecuje że odświeżę pamięć, ale jak na razie ......obiecanki cacanki.

Edytowane przez dynia18
Czas edycji: 2009-01-28 o 19:49
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 19:51   #1652
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
dziewczyny głowy do góry, nie płakać, cieszyć sie każdym dniem i każdą chwilą- (tak mi ostatnio powiedział jeden miły pan na jednym smutnym oddziale )
i jak mowi pewna piosenka :

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
Teraz śpij

Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr porywa spokój,
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil

Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia,
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia
myśli złych

Jak na deszczu łza...

Dzięki Jaz

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Marta a czego ty się uczysz>??????????????
Gupot samych Językoznawstwa.

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 19:53   #1653
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Hehe. Dzięki. Zaraz pokażę Wam w całości tę fotkę.

Przed przeprowadzką z biura.

Umęczona i umorusana.

Ale Piotruś nie mógł sobie darować by mnie nie uwiecznić w tym momencie historycznym.
Mam już piękne żółte ściany. Teraz tylko czekamy na mebelki.
hmmm...a co było z tymi nie tak? Te wasze stare mebelki są 1000 razy lepsze od tego co mamy, aż szkoda gadać jakie warunki panują w naszym biurze Oczywiście ta wielka amerykańska firma nie ma pieniędzy na takie bzdury jak nie połamane krzesła, szafki na dokumenty, czy nie śmierdzącą brudem podłogę
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 19:55   #1654
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
cześć, wpadam na chwilkę, bo nie mogłam się oprzeć przeróżnym historiom...
Ale zaraz zabieram sie do nauki - w sobote 2 poważne egzaminy
Dokładnie to! Zaraz pokażę Ci co ja napstrykałam

Ranka, a znasz "Wspomnienia wojenne" Karoliny Lanckorońskiej? Ona tam fajnie porównywała Rosjan i Niemców
dlatego zabroniłam wstawiania TV do sypialni, wisi na ścianie w drugim pokoju...z komputerem to juz inaczej, bo ja w sypialni oficjalnie mam swój pokój - swoje biurko itd, wiec komputery sa dwa... a TŻ ma swoje dwa w swoim pokoiku, w ogóle on to ma całą stację dowodzeniową z TV włącznie
Cześć Milka.. a ja niestety mam tv w sypialni.. TŻ przy nim zasypia.. i teraz mam laptopa przy którym ja zasiadam.. ale mowie Wam.. to się robi masakra..teraz przez Was do wizażu doszła mi jeszcze NK.. zalogowałam się po to żeby Was poznac ale patrzę że nieżle się rozkręcam..tłumacze sobie że to tylko w ferie bo pożniej jak znów zacznę ciągnąć te swoje 3 etaty to mi czasu nie starczy..nawet nie mam kiedy Urody przeczytac.. nie mówiąc juz o książce,która kupiona leży na parapecie i czeka na mnie..
Stary 2009-01-28, 19:59   #1655
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny głowy do góry, nie płakać, cieszyć sie każdym dniem i każdą chwilą- (tak mi ostatnio powiedział jeden miły pan na jednym smutnym oddziale )
i jak mowi pewna piosenka :

Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi
Bo nie jesteś sam
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen cię nigdy więcej nie obudzi,
Teraz śpij

Niech dobry Bóg zawsze cię za rękę trzyma
Kiedy ciemny wiatr porywa spokój,
Siejąc smutek i zwątpienie
Pamiętaj, że

Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil

Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia,
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia
myśli złych

Jak na deszczu łza...

I wy mnie na polityka wysylacie. Tu jest odpowiednia kandydatka.
Cytat:
dokładnie

poniewaz od zawsze mam duzo pracy, duzo odpowiedzialnosci itp przyswoiłam sobie pewne przysłowie :

jak zjesc słonia? słonia je sie po kawałku

etap po etapie trzeba sie przemieszczac do przodu ....
No własnie jak wielki tort.
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10710401]to dawaj adres mailowy na pw- hihaczowi własnie wysłałam

oj Asia dobrze ze masz jej na tyle żeby sie jeszcze z nami dzielic...[/quote]
Ale twój kotek też dodaje energi pozytywnej, tak słodko rozłozył kopyta. Zreszta I Ranki jest śliczny
Cytat:
Świetne.

Przed przeprowadzką z biura.

Umęczona i umorusana.

Ale Piotruś nie mógł sobie darować by mnie nie uwiecznić w tym momencie historycznym.
Mam już piękne żółte ściany. Teraz tylko czekamy na mebelki.
Asieńko piękny i prztulny masz ten pokoik, po remoncie to będzie wielki luksus.
Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Ja tez bywa czasami ze mnie coś lub ktoś wkurza ale dołów nie miewam..bywa że się czymś martwię.. ale staram się szukac dobrych stron..wiem już że nie ma sytuacji beż wyjścia..a każdy problem po jakimś czasie wyda się niewart łez..główki do góry.. i nie dołować się..
No ja tez staram się widziec dobra stronę, ale czasami trzeba chyba wyplakac sie i pomarudzić na ten świat.
Cytat:
Napisane przez martaboy Pokaż wiadomość
Dzięki Jaz

Gupot samych Językoznawstwa.
Ojejjejejej wczęsniej w postach zatkalo mnie te twoje językoznawstwo.
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
hmmm...a co było z tymi nie tak? Te wasze stare mebelki są 1000 razy lepsze od tego co mamy, aż szkoda gadać jakie warunki panują w naszym biurze Oczywiście ta wielka amerykańska firma nie ma pieniędzy na takie bzdury jak nie połamane krzesła, szafki na dokumenty, czy nie śmierdzącą brudem podłogę
A nie ma u was ekipy sprzatajacej????????żeby te połamanae krzesła do kosza wyrzucila?
Stary 2009-01-28, 20:03   #1656
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
I wy mnie na polityka wysylacie. Tu jest odpowiednia kandydatka.
co masz na mysli ?

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:04   #1657
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Milka.. a ja niestety mam tv w sypialni.. TŻ przy nim zasypia.. i teraz mam laptopa przy którym ja zasiadam.. ale mowie Wam.. to się robi masakra..teraz przez Was do wizażu doszła mi jeszcze NK.. zalogowałam się po to żeby Was poznac ale patrzę że nieżle się rozkręcam..tłumacze sobie że to tylko w ferie bo pożniej jak znów zacznę ciągnąć te swoje 3 etaty to mi czasu nie starczy..nawet nie mam kiedy Urody przeczytac.. nie mówiąc juz o książce,która kupiona leży na parapecie i czeka na mnie..
Skąd ja to znam...? ale jak trudno potem z tego zrezygnowac buuuuu....wszystko kosztem snu. Ale prawdą jest, że przez net mam mniej czasu na czytanie ksiązek (nie mówiąc juz o tym ze powinnam sie uczyc he he)
Ja mam wizaz i facebooka obecnie

Asik masz super pokój w swoim biurze! A najbardziej to podoba mi sie okno!
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:08   #1658
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
co masz na mysli ?
Mądrośc życiową i prawdziwy urok osobisty. A jak wiesz brakuje nam kogoś mądrego w tej dziedzienie
Stary 2009-01-28, 20:08   #1659
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaaa!! Ale czad! Uwielbiam takie klimaty
i coś specjalnie dla Ciebie taa-daam:
Venice Simplon Orient-Express
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg OE_para młoda.jpg (79,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OE_goście.jpg (102,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OE_wagon1.jpg (67,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OE_wagon2.jpg (68,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OE_wagon3.jpg (76,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg OE_wagony4.jpg (81,5 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez milka-pilka
Czas edycji: 2009-01-28 o 20:14
Stary 2009-01-28, 20:10   #1660
milka-pilka
Zakorzenienie

a to stacja Warszawa-Gdańska (chyba najbardziej zaniedbana stacja w W-wie). Podróżni musieli doznać niezłego szoku wychodząc z tak luksusowego pociągu wprost na.... (patrzcie) (i pomyślec, że kiedyś na tej stacji zatrzymał się David Bowie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WwaGdanska.jpg (77,5 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez milka-pilka
Czas edycji: 2009-01-28 o 20:16
Stary 2009-01-28, 20:16   #1661
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
Mądrośc życiową i prawdziwy urok osobisty. A jak wiesz brakuje nam kogoś mądrego w tej dziedzienie
mój maz mnie namawia od lat na jakies polityczne ruchy , żeby kandydowac gdzies itp...ale ja sie nie chcę w ten swiat pchać

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:33   #1662
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
A nie ma u was ekipy sprzatajacej????????żeby te połamanae krzesła do kosza wyrzucila?

wtedy będziemy klęczeć przy biurkach

Naprawdę jestem jedyną osobą która ma porządne krzesło, a to tylko dlatego że przejęłam je po koordynatorze magazynu, kiedy zlikwidowano to stanowisko Ja sprytnie się zakrzątnełam i mam, ale reszta to masakra, połamane oparcia, nogi,a jak chcieliśmy zakupić nowe to dyrektor najpierw zaakceptował koszty, potem okazało się że te co wybraliśmy mają kiepskie opinie,a do najtanszych nie naleały, więc wybraliśmy inne, droższe od tych o ok 30zł i już nie dostaliśmy pozwolenia I do tej pory koordynatorzy transportu i zastępca kierownika siedzą na tych połamańcach, a jak goście przychodzą to też musimy im takie graty dać do siedzenia
Stary 2009-01-28, 20:40   #1663
Tanyia
Zakorzenienie

Czesc
Mam dzis troche problemów na głowie, głównie domowe i jakoś tak cięzko mi.
Habibku jak to Mavala ma przyjsc w tym tygodniu???????????????? Przecież mówiłaś, że zamówisz w nowym okresie rozliczeniowym karty
Ukryciorku jeszcze raz prosze o nazwe kremu, bo nie moge znalesc, a doszła próbka i stwierdzam, że jest fajny

Buziaki dla wszystkich

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:45   #1664
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Ukryciorku jeszcze raz prosze o nazwe kremu, bo nie moge znalesc, a doszła próbka i stwierdzam, że jest fajny

Buziaki dla wszystkich

dla mnie też fajny I ślicznie pachnie
Stary 2009-01-28, 20:51   #1665
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Stare poszły do archiwum zakładowego, bo wcale stare nie były. Ale szaf nam brakowało, nie mieliśmy miejsca dla petentów, musieli siedzieć przy tym dziecięcym biureczku, przy którym ja sama zaczynałam pracę w urzędzie jako stażystka.
Teraz będziemy mieć meble z "jednej parafii", z dwoma miejscami dla interesantów, szafkę gospodarczą, gdzie postawimy czajnik elektryczny (do tej pory stał na parapecie), szafę na ubrania, bo nasz wieszak pamiętał lata PRL-owskie. Ogólnie to zaszalałam, bo zakupiłam mebli na ponad 6 tysięcy.

Współczuję Anusiu pracować w takich warunkach. Naprawdę. Przecież tyle godzin spędzamy w pracy.

Cytat:
I

Asieńko piękny i prztulny masz ten pokoik, po remoncie to będzie wielki luksus.
Ściany były potwornie brudne, tego na zdjęciu nie widać ale naprawdę aż wstyd było.

Cytat:
Asik masz super pokój w swoim biurze! A najbardziej to podoba mi sie okno!
Okno ładne z widokiem na wieżę Kościelną i okoliczne góry. Niestety nieszczelne, ale co tam.

Cytat:
Dokładnie.

Cytat:
wtedy będziemy klęczeć przy biurkach

Naprawdę jestem jedyną osobą która ma porządne krzesło, a to tylko dlatego że przejęłam je po koordynatorze magazynu, kiedy zlikwidowano to stanowisko Ja sprytnie się zakrzątnełam i mam, ale reszta to masakra, połamane oparcia, nogi,a jak chcieliśmy zakupić nowe to dyrektor najpierw zaakceptował koszty, potem okazało się że te co wybraliśmy mają kiepskie opinie,a do najtanszych nie naleały, więc wybraliśmy inne, droższe od tych o ok 30zł i już nie dostaliśmy pozwolenia I do tej pory koordynatorzy transportu i zastępca kierownika siedzą na tych połamańcach, a jak goście przychodzą to też musimy im takie graty dać do siedzenia
Ło matko.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:53   #1666
Tanyia
Zakorzenienie

A zapomniałam napisac, wszystko co miałam wysłac wysle w piątek, torebki dziś doszły, jutro popakuje i wysle

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:56   #1667
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Stare poszły do archiwum zakładowego, bo wcale stare nie były. Ale szaf nam brakowało, nie mieliśmy miejsca dla petentów, musieli siedzieć przy tym dziecięcym biureczku, przy którym ja sama zaczynałam pracę w urzędzie jako stażystka.
Teraz będziemy mieć meble z "jednej parafii", z dwoma miejscami dla interesantów, szafkę gospodarczą, gdzie postawimy czajnik elektryczny (do tej pory stał na parapecie), szafę na ubrania, bo nasz wieszak pamiętał lata PRL-owskie. Ogólnie to zaszalałam, bo zakupiłam mebli na ponad 6 tysięcy.

Współczuję Anusiu pracować w takich warunkach. Naprawdę. Przecież tyle godzin spędzamy w pracy.

Ściany były potwornie brudne, tego na zdjęciu nie widać ale naprawdę aż wstyd było.

Ło matko.
Ściany tez mamy brudne

Pracujemy w strasznych warunkach jak dla mnie, że nie wspomnę o meblach robionych najtańszym kosztem przez stolarza w kolorze biało-szarym potwornie brzydkim

No ale co zrobić, kryzys jest, klienci od nas odchodzą, coraz mniej drukujemy, nie ma szans na nic lepszego
Stary 2009-01-28, 21:03   #1668
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
i coś specjalnie dla Ciebie taa-daam:
Venice Simplon Orient-Express
granatowy!! Bossski dziękuję i jadę się uczyć

Cytat:
a to stacja Warszawa-Gdańska (chyba najbardziej zaniedbana stacja w W-wie). Podróżni musieli doznać niezłego szoku wychodząc z tak luksusowego pociągu wprost na.... (patrzcie) (i pomyślec, że kiedyś na tej stacji zatrzymał się David Bowie)

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 21:03   #1669
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez bywa czasami ze mnie coś lub ktoś wkurza ale dołów nie miewam..bywa że się czymś martwię.. ale staram się szukac dobrych stron..wiem już że nie ma sytuacji beż wyjścia..a każdy problem po jakimś czasie wyda się niewart łez..główki do góry.. i nie dołować się..
Ja miewam dołki ale jakoś szybko one mijają. Wiem że muszę wziąć się w garść, bo są miliony ludzi którzy mają gorzej ode mnie i czasami sobie myślę że naprawdę grzeszę użalając się nad sobą i biadoląc na swój los. Jest, jak jest, jestem zdrowa, uśmiechnięta, mam rzesze ludzi którzy mnie bardzo lubią, jestem sama, ale nie samotna. No żyć, nie umierać. A reszta przyjdzie z czasem. Przynajmniej mam cel w życiu i do niego dążyć będę.

Cytat:
Hej hej dziewczyny!!!!!!!!!!!:cmo k:jestem taka padnięta że zaraz chyba znowu się położe. Wczoraj wróciłam z pracy i nie mialam juz siły odpisywać. Dzisiaj wróciłam z pracy o 15 i też padłam jak niezywa....
Przyszła do mnie dzisiaj etorebka. Bardzo fajna. Mama juz chciała mi głowe zmyć ale zamknęłam jej buzie 19 złotami. To już i siostrze chce kupić. Na zdjeciach wyglada taka nieduża , a w rzeczywstosci bardzo pakowna. Zrobie jutro zdjęcia, bo dzisiaj nie mam na nic siły.

Ranka borykasz się od 2 tyg z .....Bardzo ci współczuje. Ja dzisiaj skonsultowałam moj brzuch, no musze się wybrac do gastrologa i porobic badania w kierunku trzustki watroby robakow. I zapewne ten gastrolog wyśle mnie na gastroskopie i kolanoskopie. Ale dobrze by było żebym przyszła od razu po ataku , lub w trakcie. A juz najlepiej żebym wyslala kupke po takim ataku. Muszę się psychiczne nastawic do tego. nie cierpie chodzić po lekarzach , szpotalach .....brrrr i ty napewno mnie dobrze rozumiesz.
Ressku a co ty sie najadłaś? Śliwek w occie?

Asienko czy ja o czyymś nie wiem, o czym powinnam????? bo cos czytam że cos znowu sie dzieje..... i oczywiscie jedz do petersburga.

A wspominacie rosyjsju jazyk. Ja na ty mprzedmiocie dostawał ataku smiechu..jak słyszałam że muziki , kitajce i wiełasapiedy. W tym wszystkim przez wiele lat szkoły podstawoej byłam pewne że kitajec to zając , muźik to murzyn. A wielasapied to samolot. I wieczne pisalam że pilot latał na wiełasapiedzi, kitajce skakały po polach. A murzik bambo miał czarne lico....hihihi a najsmieszniejsze było to że cieżko mi było tez oswoić że pepier toaletowy to toiletjnyj papier a nie srajnyjnaja bumaga. Kiedys całej klasie tak podpwedziałysmy z koleznką i oczywiście babka wiedziala że wie kto taką głupote palną. Ale głupcy ci co posluchaki. Wszyscy napisali że w toalcie wisi srajana bumaga. hihihihhi ale ogolnie podobał mi sie ten język. Teraz wiele pamietam , ale też ma ogrmne braki. Obiecuje że odświeżę pamięć, ale jak na razie ......obiecanki cacanki.
Basieńko
Wypoczywaj zdrowo. Dbaj o siebie. Cieszę się że Twoja torebka dotarła i że Ci się podoba. Ogólna zasada na e-torebce: te torebki w rzeczywistości są większe niż wydają się na fotkach, dlatego dobrze jest sobie porównać z posiadaną w domu i wziąć wymiary podane na stronie. Też pamiętam że miałam zdziwioną minę jak zobaczyłam swoją czerwoną. Olbrzym. A teraz nie rozstaję się z nią - co widać na załączonym wyżej obrazku.

Koniecznie porób te wszystkie badania. Lekarze muszą znaleźć przyczyny Twoich dolegliwości. Nie wolno tego lekceważyć. Wiem, że nie lubisz chodzić po lekarzach, mało kto lubi. No ale jak mus to mus.

Śmieszą mnie Twoje opowiadania z rosyjskim związane. Ja nawet byłam na olimpiadzie z tego języka. Wypadłam bardzo dobrze.

Co u mnie? Odezwał się Przyjaciel K vel Larw. Przesympatyczny, wesoły, niezwykle inteligentny i tak sobie rozmawiamy o tym i o owym. No i jest dobrze. A K. też wcale nie milczy i wyczuwam nawet że jest o mnie zazdrosny bo wie że Jego Przyjaciel do mnie zagaduje. Tak więc ogólnie jest luz. Ja oczywiście do wszystkiego podchodzę z wielkim dystansem.

A do Petersburga chyba polecę we wrześniu, jak rozpocznie się rok szkolny i ruszy cała machina. Wtedy będę mogła na tydzień zostawić pracę. Wcześniej raczej nie, bo kierowniczka idzie na macierzyński w marcu, a ja będę miała wtedy naprawdę furę roboty.
Stary 2009-01-28, 21:05   #1670
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Ściany tez mamy brudne

Pracujemy w strasznych warunkach jak dla mnie, że nie wspomnę o meblach robionych najtańszym kosztem przez stolarza w kolorze biało-szarym potwornie brzydkim

No ale co zrobić, kryzys jest, klienci od nas odchodzą, coraz mniej drukujemy, nie ma szans na nic lepszego

No tak, jedyne to masz porządne krzesło. No i klimę. A ja będę miała takie same rolety jak Ty. Jeszcze o tym zapomniałam. Nasze żaluzje już były całkiem popsute i nie można było je podciągnąć do góry. No i nowe lampy, bo nasze już dwie całkiem nie świeciły i mieliśmy zupełnie ciemno.
Stary 2009-01-28, 21:20   #1671
dynia18
Zakorzenienie

Asiu włąśnie przeglądałam twj blog kulinarny i ZAWIdamiam ciĘ ŻE JAK BĘDE W OKOLICY TO WPADAM DO CIEBIE NA PIZZZE....NORMALNIE te zdjecie doleciało do mojego żoładka i chce jej..////
Stary 2009-01-28, 21:22   #1672
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu włąśnie przeglądałam twj blog kulinarny i ZAWIdamiam ciĘ ŻE JAK BĘDE W OKOLICY TO WPADAM DO CIEBIE NA PIZZZE....NORMALNIE te zdjecie doleciało do mojego żoładka i chce jej..////
Zapraszam
Stary 2009-01-28, 21:24   #1673
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszam
No mówie ci tak mi ślinka cieknie, że normalnie chyba uprosze mam zeby pozyczyla 20 zł i pobiegne na pizze,,,,ten ser pieczary ...jej normalnie czuje jej smak.
Stary 2009-01-28, 21:30   #1674
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Ale z tym kryzysem to fakt. Trochę i ja się denerwuję... A u nas dzisiaj firma sprzątająca podniosła dwa razy stawkę bo skarżyliśmy się, że pani do sprzątania wagarowała ostatnio już 4 razy...a oni na to, że nie mają pracowników...
Jejku, mam nadzieję, że stać nas będzie na sprzątanie bo w ramach redukcji kosztów ja nie zamierzam latać z mopem
Cytat:
granatowy!! Bossski dziękuję i jadę się uczyć
owocnej nauki! ja też wracam do ksiązek
Stary 2009-01-28, 21:32   #1675
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
No mówie ci tak mi ślinka cieknie, że normalnie chyba uprosze mam zeby pozyczyla 20 zł i pobiegne na pizze,,,,ten ser pieczary ...jej normalnie czuje jej smak.
Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo byłabym gotowa zrobić pizzę dla Ciebie w tej chwili. Zdaje się że mam nawet w lodówce wszystkie potrzebne ku temu składniki.
Stary 2009-01-28, 21:42   #1676
albin_ek
Zakorzenienie

GG do albin_ek

To znowu ja ... już nie wytrzymałam poszlam poćwiczyć i trochę mi lepiej...

Dziewczyny, ja pracuje w całym SZARYM biurze... wszystko szare i metaliczne tylko krzesła czarne...... brrrr.... je jestem jedyna szczęściara która ma okno na świat, co prawda przez zewnętrzne szare metalowe żaluzje ale zawsze... na zewnątrz krajobraz ksieżycowy... jakieś ogródki działkowe i familoki...
Stary 2009-01-28, 21:42   #1677
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
łaaaaaaaaaaa To od niego było?
Tak. Jeden filtr nie dotarł, musieliśmy składać reklamację itd., to znaczy On składał, a ja Mu pomagałam pismo napisać, a potem wysłał mi drugi, a że to trwało długo i było rozciągnięte w czasie, no to zaczęliśmy pogaduszki. Najpierw na meilu, a potem nie wiadomo kiedy zaczęliśmy rozmawiać o sporcie, muzyce, górach... no i potem przeszliśmy na gg a ja po jakimś czasie zaproponowałam by mi po imieniu mówił. No i tak to się zaczęło - od słonecznych pozdrowień kończących mój pierwszy list do pana z allegro.
Stary 2009-01-28, 21:51   #1678
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja pracuje w całym SZARYM biurze... wszystko szare i metaliczne tylko krzesła czarne...... brrrr.... je jestem jedyna szczęściara która ma okno na świat, co prawda przez zewnętrzne szare metalowe żaluzje ale zawsze... na zewnątrz krajobraz ksieżycowy... jakieś ogródki działkowe i familoki...
a feeeeeeeeee Szary może człowieka zdołować przecie...

Cytat:
Tak. Jeden filtr nie dotarł, musieliśmy składać reklamację itd., to znaczy On składał, a ja Mu pomagałam pismo napisać, a potem wysłał mi drugi, a że to trwało długo i było rozciągnięte w czasie, no to zaczęliśmy pogaduszki. Najpierw na meilu, a potem nie wiadomo kiedy zaczęliśmy rozmawiać o sporcie, muzyce, górach... no i potem przeszliśmy na gg a ja po jakimś czasie zaproponowałam by mi po imieniu mówił. No i tak to się zaczęło - od słonecznych pozdrowień kończących mój pierwszy list do pana z allegro.
no proszę Ponoć miłość można spotkać nawet idąć wyrzucić śmieci

Uciekam oglądać House'a
Stary 2009-01-28, 21:52   #1679
Marei
Zakorzenienie

AsikS! Oglądałam właśnie Twojego bloga.... Jesteś niesamowita! Kiedy Ty na to znajdujesz czas?? Poza tym... po oglądaniu tych smakowitości... zaczynam bac się o swoją dietę
Stary 2009-01-28, 21:53   #1680
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo byłabym gotowa zrobić pizzę dla Ciebie w tej chwili. Zdaje się że mam nawet w lodówce wszystkie potrzebne ku temu składniki.
Oj rozmarzyłam sie.............ale mam twój adres. jak mi się naładuje nawigacja to sparwdze ile nas dzieli kilometrów.
Cytat:
Napisane przez albin_ek Pokaż wiadomość
To znowu ja ... już nie wytrzymałam poszlam poćwiczyć i trochę mi lepiej...

Oj dziewczyny mój szpital jeszcze na dodatek śłicznie pachnie źracymi środkami...i nie ma klimy.
Cytat:
NO to pięknie....fajnie się zaczęło. Oby więcej takich nietypowych znajomości.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości