|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jest Ci smutno bo on...
Cytat:
ja go wkurzam zawsze, bo do pracy jak wstaje i budzik dzwoni to dopiero po trzeciej drzemce wywlekm sie z lozka i tż wtedy cos pod nosem burknie, a potem dzwoni do mnie ze on niewyspany....coz zycie to sztuka kompromisu....heheh ja go nie budze specjalnie przeciez ![]() ![]()
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja też bym się wściekła, gdyby mnie ktoś przed 11 wyciągnął z wyra w wolny dzień. Nic na to nie poradzę, że mój organizm upodobał sobie taką granicę snu i dopiero po niej jest gotowy do spotkania ze światem :P
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jest smutno, bo mieszkaliśmy z TŻtem przez 8 m-cy razem, teraz on wrócił do siebie a ja do siebie i tęsknie strasznie a w domu mi źle... dzieli mas 100km i zobaczymy sie dopiero w Walentynki. Ot i taki sobie o powodzik.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jest mi smutno bo on... powiedział że bardzo mnie lubi, uwielbia spędzać ze mną czas, ale nie potrafi mnie pokochać. Zaproponował, że wpadnie w piątek do mnie, żebyśmy razem obejrzeli film i spędzili wieczór.
A ja głupia, nawet nie potrafię mu odmówić...
|
|
|
#36 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Absolutnie zakaż mu - niech urwą tą znajomość w zalążku, przez coś takiego omal nie rozpadł się mój 6-letni związek... A mnie jest smutno bo... mój TŻ jest w szpitalu na operacje kręgosłupa..
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspólczuje |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Bo pojechał już do domu
.
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
A mi jest smutno, bo mój TŻ ma problemy i widzę jaki jest zmartwiony
. Poza tym, do jego domu ma się wprowadzić kobieta z dwoma córkami co też wywołuje u mnie nieprzyjemne ukłucie, z natury jestem strasznie zazdrosna . Nie wiem jak ja to przeżyje... mam nadzieje, że jednak do tej sytuacji nie dojdzie... ech.... .. a wszystko powoli zaczynało się układać...
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
... bo on nie ma dla mnie czasu w tym tygodniu- wiem, wiem wyda się błahe bo niektóre pary nie widzą się tygodniami, a nawet miesiącami, ale to nie zmienia faktu, że smutno i źle mi z tego powodu.
smutno mu też bo nie potrafię być dla niego taka, jaką chciałabym być...
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny weźcie się w garść! koniec tego marudzenia!
infante sama dobrze zauważyłaś , że inne pary widują się znaaaacznie rzadziej, ciesz się z tego co masz Karmelowa Kotka a te 2 córki pewnie będą brzydkie i niezgrabne ![]() E.J. ja mam wielu znajomych z nk płci męskiej i jakoś nadal kocham na zabój
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ już nawet nie reaguje na moje zachowania,tylko jak widzi, że to są te dni to mówi: "A Ty znów masz te swoje smutne dni? Weź lepiej idź do siostry,książkę poczytaj,zdjęcia porób itp" Dziewczyny przejdzie Wam,nie wyolbrzymiajcie wszystkiego
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spędzem z nim całych dni, teraz ma urlop i miałam nadziję na spędzenie troszke czasu razem. Normalnie się widujemy tylko każdego dnia po 20 weekendy tylko dwa w miesiącu czasami nawet mniej...
Zresztą wątek był założony dlatego by było łatwiej, każda kobieta czasami potrzebuje sobie ponarzekać i ma ochote podzielić się tym z innymi, nie trzeba odrazu krytyki i wysnuwania jakiś wniosków. Każdemu jest smutno niekoniecznie z takich samych powodów. Edytowane przez cherrry2009 Czas edycji: 2009-01-29 o 00:09 |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
na pewno wyolbrzymiamy, ale z reguły -przynajmniej według mnie- jest tak, że jeśli zaczniemy pisać o tym co nas męczy kłopot wydaje się nam bardziej błahy
zatem jeśli taki watek ma komuś pomóc wyrzucić z siebie to co go mjęczy, to nie widzę nic złego w takim narzekaniu, z reszta chyba właśnie po to powstał ten watek
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pod warunkiem, że inne wizażanki pokażą , że to błahe a nie będą dodatkowo nakręcać: 'o tak ten twój tż to drań...' a tak jest z reguły ![]() EJ może nie kosztem partnera , ale gadamy na gg, piszemy maile , wysyłamy sobie nowe zdjęcia i co? I nic ![]() Ale zdarza mi się umówić z kumplem gdzieś kiedy mogłabym ten czas spędzić z TŻ i na prawdę nic złego z tego nie wynika Jak człowiek kocha to nie musi się ograniczać do znajomosci z jedną płcią bo i tak zawsze będzie wierny ![]() Co nie znaczy że masz wszystko w 100% akceptować, trzeba rozsądnie zauważyć kiedy TŻ zacznie przeginać przysłowiową pałkę...
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj urodzinki
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz z nim o tym porozmawiać...bo to raczej normalne nie jest...też bym się zaniepokoiła taką akcją...i tu nie to że ja Cię chce nakręcić po prostu facet przegina i tyle.Pogadaj i wyraź swoje zdanie co na ten temat myślisz.Zobaczysz co zrobi. |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś wspaniałego w tym, że jesteś o rok starsza? wszystkiego dobrego. że niby z czym facet przegina? przecież ma prawo do innych znajomości. nie doczytałam się informacji o jakiś potajemnych spotkaniach, poza tym dziewczyna wie o istnieniu tamtej kobiety, tz sie nie kryje, wiec może po prostu chce odrobiny zazdrości... Z resztą my możemy wymyślić wiele teorii, jednak po co? najlepszym wyjściem będzie rozmowa.
Edytowane przez infante Czas edycji: 2009-01-29 o 00:51 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
mam taką nadzieję
. Tak czy inaczej są młodsze ode mnie a ja mam pazurki i w razie gdyby próbowały się za bardzo panoszyć, mam zamiar wyraźnie zaznaczyć swoją pozycję . póki co mam nadzieję, ze do tego nie dojdzie... ale dziękuję za podtrzymujące na duchu słowa
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
a jak on nie ma złego humoru czasem tylko czasem ma dobry....? ja cherry2009 rozumiem tak, że to się nie 'zdarzyło' a 'zdarza'.... to fakt że faceci potrafią tak mieć ale jeśli to jest codzienny standard to koszmar jakiś, po prostu ciężki typ
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku nie przejmuj sie az tak bardzo. Tym ze spi, moze raczej ma jakis problem ze mu sie chce ciagle spać ? Jak mnie ktos budzi w nocy czy rano to tez bialej goraczki dostaje :P a tym bardziej w wolny dzien.
A co do miesiecznicy, ja rocznicy nie obchodzilam bo to Sylwester i bylismy razem na imprezie, gdyby nie ja i moje przypomnienie ze juz rok razem to by nie wiedzial :P:P A tak poza tematem to co miesiac obchodzicie `miesiecznice` ?? Moja przyjaciolka tez ma dziwny zwyczaj ze ma "rocznice" np. 23 grudnia a razem sa od czerwca ktoregos tam roku :P Więc nie widze sensu obchodzenia jakos specjalnie miesięcznic.
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja się nie przejmuje, jejku wszystkie staracie się doradzać a tego nie potrzebuje...Wyjaśniłam po co był założony wątek - żeby sobie czasami ponarzekać, bo każdy to robi. Mi np pomaga jak się posmuce i napisze o tym w jakimś miejscu, nie oczekuje rad bo wiem że to normalne...
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Ja też muszę ponarzekać. Smutno mi, bo on ...
-dla innych ludzi, jak czegoś potrzebują, to ma czas, a dla mnie nie... -ze wszystkim zostaję sama, -nigdy go nie ma, jak jest najbardziej potrzebny, -jest cholernym jedynakiem !! .... W sumie nie wiem co z tym wszystkim zrobić..... Przepraszam, ale musiałam napisać, żeby mi było lżej.
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo wyjdzie słoneczko i przegoni te chmury burzowe |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

A ja głupia, nawet nie potrafię mu odmówić...
i nie wiem co robić....co o tym myśleć????oczywiście TŻ zapewnia, że mnie kocha, że jestem dla niego ważna, a nawet najważniejsza ect. nie skąpi mi czułuści, jak przegina to zwracam mu uwagę i on z tym się zgadza, mówi, ze ta dziewczyna to tylko znajoma, nic dla niego nie znaczy a ma dużo zdjęc od niej, i on też jej przesyłał swoje, mówi, mi też o niej trochę, że ma takie a takie życie itd. co ona mu tam powiedziała, ale nie wiem czy to tak dla zmyły robi czy jak??? czy według Was to normalne????? co Wy o tym myślicie?????