Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 08:56   #1561
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Dzień Dobry.

Wszystkiego najlepszego Etko!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:04   #1562
DianaM
Zadomowienie

Cześć, ja tylko na chwilkę...
Zaraz wyjeżdzam z mamą i siostrą do W-wy do dietetyka. Co prawda ja nie będę badana choć jak cholnder by mi się przydało, ale jadę w celach towarzystkich z dziewczynami
Pomimo faktu, iż dieta będzie dostosowana specjalnie do nich zawsze będę mogła co nieco luknąć i może zastosować do siebie
Stary 2009-01-29, 09:05   #1563
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja tez mam walające się firanki z organzy w pokoju. W sypialni do tej pory firanki się nie dorobiłam..więc karnisz straszy, a w kuchni mam roletę ktora miała załatwic wszystko, ale w efekcie nie zalatwiła nic i firanko- zasłonki w slodkie kwiatuszki mające byc tylko ozdobą są non sto zaciągnięte na całe okno gdyz moj mąż ma fobię na punkcie podglądających nas sąsiadow

Przy najblizszej okazji kupie żaluzje drewniane w Ikeii tym sposobem pozbędę się rolety a tym samym zaciągniętej firaneczki zakrywajacej mi parapet
Oj Haniu, ja mam bujne plany związane z kuchennym parapetem - zioła, kwiaty, lawenda. Jak by mi TŻ zakrywał, to bym mu chyba krzywdę zrobiła. Dlatego jakaś ładna stonowana roleta będzie chyba najlepsza

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
A no widzisz, bo ja taki baran złośliwy jestem... to prawie jak owieczka

Na to piwko czekasz już od ostatniego piątku, także idź, pij, szalej
Byłam, piłam, jadłam...szaleństw nie było... ale jako, że dawno nie piłam, to dziś czuję się jakoś 'nieswojo'

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
chyba bym nic nie napisala.

spróbuj, zobaczysz jaka adrenalina

łee sesja. już mam dosyć. jestem zmęczona na maksa

ale po sesji idę do fryzjera no i właśnie się zastanawiam co mam sobie zrobić bo oprocz sciecia koncowek wypadaloby moze wreszcie zmienic fryzure
Fajnie się masz, też planowałam iść do fryzjera...zarosłam już bardzo...ale TŻ wymyślił, że może bym teraz pozapuszczała trochę włosy... plan miałam zgoła inny...ale czego się nie robi dla miłości... A jak mnie miłość wkurzy czymś, to pójdę i obetnę...
biia, masz jakiś koncept fryzury?

Cytat:
Ależ Hanny teraz popularne

Będziesz chrzesną?

Aj tam brrrr od razu, chwila bólu i po sprawie. Trzymaj się.

Ja normalnie, w zyciu codziennym jestem do bólu szczera i za grosz we mnie dyplomacji... w kolko powtarza mi mama i mąż.."Hanka ugryź sie czasem w język!!!" a ja nie potrafię. Prędzej mówię niż myślę.
Na forum mam możliwośc pomyślec, zanim zdąrzę wyklepac na klawiaturze.

Ale generalnie pisze co myslę, a jak to co myślę moze kogos skrzywdzi..nie pisze nic.
Ja niestety mam podobny problem, ględze co mi ślina na język przyniesie, zanim pomyślę...Mama mi zawsze mówi 'pamiętaj, masz dwoje uszu i jeden dziób - więcej słuchaj, mniej gadaj'..ale gdzie tam, ktoś mnie zdenerwuje, to już aferę robię. Ostatnio mnie siostra TŻ zezłościła i postanowiłam go o tym dobitnie poinformować w Jysku...wszyscy naokoło słyszeli

Nie lubię tego, ale czasem ciężko mi się powstrzymać...ale walczę z tą szczerością

Na forum, to jak mnie coś zezłości np to piszę, a potem sobie przemyślę i kasuję

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dzień dobry

A Etka ma dziś urodziny widziałam na nk

Więc ETUŚ, wszystkiego naj, sto szczęśliwych lat i żeby ci się jak najlepiej mieszkało w nowym mieszkaniu z tż. buziaczki

Haaa...dlatego sie nie przyznała ostatnio, kiedy ma urodziny

Et-ko, wszystkiego naj naj najlepszego. Spełnienia marzeń, wszystkiego dobrego, dużo miłości i więcej szczęścia niż będziesz w stanie znieść No i nie daj się ćwierćwiecznemu kryzysowi
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:06   #1564
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

etka wszytskiego najlepszego

a ja zaraz wybuchne, niech no mnie ktos uspokoi. wrrrrr
umawiałam sie z TZ juz wczesniej, ze punkt 9 jedziemy do warszawy (to conajmniej 2 godz jazdy) po obraczki, laptopa, nawigacje i konsole dla TZ. wiec latania troche mamy. jeszcze TZ chce kolege odwiedzic. wczoraj ojciec TZ sie zapytał czy moze sie z nami zabrac bo chce sobie TV kupic i by sobie poogladał. wiec mówimy mu, ze ok.

ja oczywiscie rano ledwo zwloklam sie z łózka, ale jak zwykle gotowa byłam przed czasem. dzwonie do TZ punkt 9 z pytaniem za ile bedzie a ten mi mowi, ze nie wie. bo ojcu cos wypadło (dodam, ze jak zwykle, bo on nigdy nie jest punktualny, wiec to, ze mu cos wypadło, nie usprawiedliwia go) i ze conajmniej godizna jeszcze sie zejdzie (a ja czuje, ze wiecej). wkurzylam sie bo:
1. jak sie chciał z nami zabrac to chyba on powienien sie do nas dostoswac
2. po co ja tak rano wstawałam i sie szykowałam
3. nikt do mnie nie zadzwonił, ze bedzie opóźnienie, a przeciez wiedzieli o tym, bo TZ jeszcze lezał w łózku

mam ochote zadzwonic do TZ, ze jak do 10 nie wyjedziemy to ja juz nie jade. co o tym sądzicie??
normlanie zaraz wyjde z siebie...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:14   #1565
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

mam ochote zadzwonic do TZ, ze jak do 10 nie wyjedziemy to ja juz nie jade. co o tym sądzicie??
tak bym zrobiła, ale przecież wy nie będziecie mieć już okazji wyjazdu, bo wracacie zaraz do Holandii, więc może warto się dogadać jednak
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:15   #1566
DianaM
Zadomowienie

Cytat:

a ja zaraz wybuchne, niech no mnie ktos uspokoi. wrrrrr
umawiałam sie z TZ juz wczesniej, ze punkt 9 jedziemy do warszawy (to conajmniej 2 godz jazdy) po obraczki, laptopa, nawigacje i konsole dla TZ. wiec latania troche mamy. jeszcze TZ chce kolege odwiedzic. wczoraj ojciec TZ sie zapytał czy moze sie z nami zabrac bo chce sobie TV kupic i by sobie poogladał. wiec mówimy mu, ze ok.

ja oczywiscie rano ledwo zwloklam sie z łózka, ale jak zwykle gotowa byłam przed czasem. dzwonie do TZ punkt 9 z pytaniem za ile bedzie a ten mi mowi, ze nie wie. bo ojcu cos wypadło (dodam, ze jak zwykle, bo on nigdy nie jest punktualny, wiec to, ze mu cos wypadło, nie usprawiedliwia go) i ze conajmniej godizna jeszcze sie zejdzie (a ja czuje, ze wiecej). wkurzylam sie bo:
1. jak sie chciał z nami zabrac to chyba on powienien sie do nas dostoswac
2. po co ja tak rano wstawałam i sie szykowałam
3. nikt do mnie nie zadzwonił, ze bedzie opóźnienie, a przeciez wiedzieli o tym, bo TZ jeszcze lezał w łózku

Hiihi, Madziu, mam dziś to samo!!! Punkt 9 wyjeżdzamy wszyscy i co??? Tż jeszcze nie ma, włóczy się gdzieś po mieście, mama dopiero przyjechała, siostra - no, prawie gotowa. Ale wzięłam głęboki oddech. Po co się stresować?

Etko, najlepszego !!! Zdrówka, szczęście, pomyślności, spełnienia marzeń i szczęście w życiu, tak na co dzień!!!
Stary 2009-01-29, 09:22   #1567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
tak bym zrobiła, ale przecież wy nie będziecie mieć już okazji wyjazdu, bo wracacie zaraz do Holandii, więc może warto się dogadać jednak
no własnie. jakby nie to, ze jedziemy do Holandii to juz bym z nim nie pojechała. za 10 min dzwonie do TZ jak tam sytacja i powiem mu, ze ja nie bede czekala nie wiadomo ile. bo moze jeszcze tescia bedzie trzeba wozić po tej warszawie za tymi TV wrrrr.
a mielismy sobie razem jechac na spokojnie a tu co??
Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Hiihi, Madziu, mam dziś to samo!!! Punkt 9 wyjeżdzamy wszyscy i co??? Tż jeszcze nie ma, włóczy się gdzieś po mieście, mama dopiero przyjechała, siostra - no, prawie gotowa. Ale wzięłam głęboki oddech. Po co się stresować?
!!!
ech.. dzis taki dzien widze.
a najlepsze, ze TZ sobie w łózku jeszcze lezał ale po co miał do mnie dzwonic, ze nie jedziemy o 9 prawda??

Stary 2009-01-29, 09:28   #1568
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Dorinko, cena zapewne zależy od powierzchni mieszkania. Nie robimy zazwyczaj aranżacji mieszkań prywatnych, więc w tym momencie ceny Ci nie podam - zapytam jutro szefa i Ci odpowiem Jeśli masz jakoś rozrysowany plan mieszkania, z podstawowymi wymiarami, zaznaczonymi oknami, to mogę pomyśleć i coś Ci doradzić
DZIĘKI Asiuk , mam plany ale póki co nie będę Ci głowy zawracać , chyba trafiliśmy niezłą firmę wykończeniową, bo wczoraj była nawet projektantka, bardzo fajna dziewczyna- zrobi projekt i coś doradzi, a wszystko będzie w cenie- im zależy na tym, by zrobić wszystko u nas od ścian i zmian elektryki po malowanie, chyba kryzys w branży budowlanej ich dopadł, bo mili, uprzejmi i nie stawiają warunków, więc liczę że dogadamy sie co do ceny
Z wczorajszych naszych rozmów ustaliłam, że jednak rezygnuję z dużego pokoju kąpielowego na rzecz garderoby jednak
Aaa i wczoraj wybraliśmy już prawie wannę z hydromasażem, wiedziałyście że ceny takich wanien nie są wcale takie wysokie, ja byłam pozytywnie zaskoczona

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was mężatek ma obrączke z białego złota? Ja nie lubię żółtego ale podobno białe złoto po kilku latach albo traci swój blask albo wyciera się tak, że zaczyna być żółtawe... nie wiem więc czy nie wybierzemy obrączek po myśli Tża
Ja mam łączoną, środek 5 mm żółtego, a końce- po 1 mm z białego, wygląda bardzo fajnie, jestem zadowolona, widać różnicę, nic się nie ściera i często mnie ludzie pytają gdzie kupiłam obrączkę bo taka ładna

Etko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

Dzień dobry
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:32   #1569
biia
Wtajemniczenie

Butter. mam 2 koncepcje
Madzia
ja jestem wredna i pewnie bym zrobiła wyjazd bez ojca tz-ta. tak sie nie robi jak on. nienawidze jak ktos rujnuje moje plany
Etko wszystkiego naj naj naj!

Dorinko, wiesz, że w wannie z hydromasażem nie możesz się kąpać z pianą ani nawet myć?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fr.jpg (26,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (15,4 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez biia
Czas edycji: 2009-01-29 o 09:34
biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:36   #1570
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

Ja odczuwam wręcz paniczny strach na myśl o dentyście, nawet nie wiem, skąd mi się to wzięło, bo nigdy jakichś szczególnych problemów z zębami nie miałam. Przed zwykłym borowaniem zawsze biorę znieczulenie.
Mam, to samo.Chodzę przynajmniej raz w roku do dentysty, niby już oswojona jestem, a przed każdą wizytą brzuch mnie boli ze strachu.

Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was mężatek ma obrączke z białego złota? Ja nie lubię żółtego ale podobno białe złoto po kilku latach albo traci swój blask albo wyciera się tak, że zaczyna być żółtawe... nie wiem więc czy nie wybierzemy obrączek po myśli Tża
Mój brat ma, ale ślub wziął w lipcu tamtego roku, więc jest jeszcze ładna

Cytat:

Madzia nie dziwię ci się.Ja chyba bym szału dostała.
Od początku związku uczę Tżta, że nienawidzę spóźnialstwa i żeby mnie informował odrazu jak coś wypadnie, przez co będziemy musieli zmienić plany.

Et-ko Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort%20pietrowy%20w%20polewieikona.jpg (6,5 KB, 4 załadowań)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:39   #1571
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ja jestem wredna i pewnie bym zrobiła wyjazd bez ojca tz-ta. tak sie nie robi jak on. nienawidze jak ktos rujnuje moje plany
powiem ci, ze az mi sie to cisnie na usta aby tak powiedziec.
ale zadzwonialm do TZ. ma byc za pół godziny. zapytałam sie tylko, czy jego ojciec ma zamiar mnie truc w samochodzie tzn palic . powiedział,z e nie. To dobrze, bo ja jestem chora i sie bałam , ze on ebdzie otwieral mi okno podczas jazdy a on pali jak smok

Stary 2009-01-29, 09:41   #1572
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Butter. mam 2 koncepcje

Dorinko, wiesz, że w wannie z hydromasażem nie możesz się kąpać z pianą ani nawet myć?
Jak to nie mogę się myć i z pianą ? Dlaczego ? POkażę Ci zaraz przykładową wannę o której myślę

np. ta
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=531050009- tylko ta jakaś używana ja myślę o nowej oczywiście...

albo takie rozwiązanie
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=531767358

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-29 o 09:51
Stary 2009-01-29, 09:50   #1573
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry,

tyle co zauważyłam do tej pory:

Etuś, sto lat, sto lat Przede wszystkim, żeby wam się fantastycznie mieszkało na nowym miejscu!
Stary 2009-01-29, 09:51   #1574
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez mekintoszek Pokaż wiadomość
My właśnie mamy w salonie takie walające się po ziemi. Jedyna opcja, jaką dopuściliśmy - proste, cieniuteńkie jak mgiełka firany i zwykłe zasłony, tylko ze względu na wspomniany widok są cały czas zsunięte na bok, ale fajnie to wygląda
My jeszcze nie dorobiliśmy się ani karniszy ani firan ale trzebaby nad tym pomyśleć bo jak tylko odsłonie rolety to każdy może mnie sobie oglądać bo to parter :/

Cytat:
Ano, niestety. Zresztą za chwilę idę się kąpać i nyny (może niekoniecznie od razu nyny ). W pracy w ogóle nie zaglądam na internet, poza sprawdzeniem poczty. Raz, że nie mam czasu, dwa - obok siedzi kumpela (przy jednym długim biurku) i nie chcę, żeby widziała, jak sobie buszuję
Mam nadzieję Tylko jestem bidna jak myszko kościelna, więc co to za chrzestna
Haneczka zdrowa, duża. Na żywca zobaczę ją dopiero w piątek (prawdopodobnie), nikt z rodziny nie chce siać zarazków w szpitalu.

To moja mała fobia Wolę iść do ginekologa.
Ten zapach, dziwne narzędzia i odgłos wiercenia... Dobra, kończę, bo chcę mieć miły dzień jutro

Parę razy chyba wyszłam nawet na niezłego buraka
Dobra, zmykam do wanny.
Dobrej nocy, Haniu!
Heh Asiuk ja wczoraj byłam u ginekologa i właśnie ten miły pan mi powiedział że kobiety dzielą się na te które wolą wizytę i gina i na te które wolą dentyste. Ja z dwojga złego wybieram dentyste

Cytat:
Twin ja mam obrączkę pół na pół białe i żółte i nie widzę żeby strona biała była bardziej zniszczona, tyle że w mojej obrączce to białe złoto nie było raczej rodowane, nie ma takiego połysku jak większośc które widziałam i w związku z tym nie ma co sie ścierać
Et-ko wszystkiego najlepszego, ćwierćwiecze to nic podobno kryzys dopada w okolicach trzydzieście ale ja życzę Ci abyś nie przeżywała żadnego kryzysu czy to związanego z wiekiem czy czymkolwiek innym, szczęście, spokoju i duużo miłości.

Madzia
twój TZ powinien z ojcem postawić sprawę jasno, że jeśli chce jechać to jest gotowy na 9 a jeśli nie to może w innym terminie jechać sam i o której godzinie zechce. Nie cierpię spóźnialstwa
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:53   #1575
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter. mam 2 koncepcje
Madzia
ja jestem wredna i pewnie bym zrobiła wyjazd bez ojca tz-ta. tak sie nie robi jak on. nienawidze jak ktos rujnuje moje plany
Etko wszystkiego naj naj naj!

Fajne fryzury, obie mi się podobają. Wnioskuje, że masz b. długie włosy... Fajnie...
Ja ostatnio pomyślałam, że podetnę znowu i zafarbuje na jasny blond... TŻ coś kręcił nosem... a co Wy myślicie, dziewczyny, które mnie widziały na nk?
Stary 2009-01-29, 09:55   #1576
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego nie można? też taką chciałabym w przyszłości
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 09:56   #1577
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Fajne fryzury, obie mi się podobają. Wnioskuje, że masz b. długie włosy... Fajnie...
Ja ostatnio pomyślałam, że podetnę znowu i zafarbuje na jasny blond... TŻ coś kręcił nosem... a co Wy myślicie, dziewczyny, które mnie widziały na nk?

Co do fryzur to rzeczywiście są piękne, ja drugą z nich miałam na ostatnim strzyżeniu i niestety to co miałam ostatecznie na głowie odbiegało od pierwowzoru, aha dowiedziałam sie że to foto shop i można z takimi zdjęciami robić wszystko, ale obciąc tak się nie da Już nie chodzę do tej fryzjerki, postrzępiła mi tylko włosy i wygląda teraz jakbym miała mniej niż mam, ale już prawie odrosły

ButterB jakies przykłady podaj jaka fryzura bo inaczej ciężko coś radzić .....

Czas edycji: 2009-01-29 o 09:58
Stary 2009-01-29, 09:57   #1578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Madzia twój TZ powinien z ojcem postawić sprawę jasno, że jeśli chce jechać to jest gotowy na 9 a jeśli nie to może w innym terminie jechać sam i o której godzinie zechce. Nie cierpię spóźnialstwa
teraz to juz po ptakach, ale oczywiscie jak bedziemy z TZ sami to mu to powiem.
Załuje, ze wczoraj mu tego nie powiedziałam i ze nie ostrzegł ojca. wrrr. choc tak szczerze to nie wiem czy TZ by mu to powiedział, ze jak nie bedzie na czas to niech sam sobie jedzie.

ps. patrze, zena 10 chyba tez nie mam co liczyc

Stary 2009-01-29, 10:00   #1579
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Co do fryzur to rzeczywiście są piękne, ja drugą z nich miałam na ostatnim strzyżeniu i niestety to co miałam ostatecznie na głowie odbiegało od pierwowzoru, aha dowiedziałam sie że to foto shop i można z takimi zdjęciami robić wszystko, ale obciąc tak się nie da Już nie chodzę do tej fryzjerki, postrzępiła mi tylko włosy i wygląda teraz jakbym miała mniej niż mam, ale już prawie odrosły

ButterB jakies przykłady podaj jaka fryzura bo inaczej ciężko coś radzić .....
Wczoraj chyba Gosia wklejała zdjęcia fryzur...i była tam Paris Hilton bodajże z którkimi blond włosami...coś takiego np.
Stary 2009-01-29, 10:03   #1580
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

ETKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!

Madzialenka12344321 ja bym udusiła TŻ
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:08   #1581
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Asiuk, uściski dla małej Hani!

Madziu, mój TŻ na początku związku, jak miał byc u mnie na 11 to doliczałam mu spokojnie pół h i czasem nawet nie wystarczało. Jak umawialiśmy się "na mieście" to się nie spóźniał. Z tego spóźnialstwa go w końcu wyleczyłam, tłukąc mu dzień w dzień że wolę żeby mi zadzwonił wcześniej i powiedział że będzie mniej więcej tyle i tyle później, żebym sama nie musiała się spieszyć, zamiast wyrabiać się na szybko i jeszcze na niego tyle czekać.

Teść wam się niepotrzebnie wepchał i faktycznie powinien się dostosować. No ale ze względu na to (tylko z tego względu) że niedługo wyjeżdżacie, zachowałabym spokój i spróbowała się cieszyć wyjazdem. W końcu jedziecie po naprawdę fajne rzeczy

Cytat:
zyjąca w grzechu matka chrzestna- to chyba nie pasuje
Właśnie... Masz je wychować w wierze katolickiej przecież

Cytat:
Twin, z tego co wiem, jeśli nie będzie rodowane, nie będzie się ścierało. JA też nie lubię i nie noszę żółtego złota, TŻ też nie, dlatego na pewno będziemy mieć z białego i nie ma innej opcji Rodowane wyglądają na początku ładniej, ale zawsze taką zwykłą można oddać po prostu do polerowania... oddanie do ponownego rodowania na pewno jest droższe. Poza tym trzeba by to robić bardzo często.

Cytat:
Oj Haniu, ja mam bujne plany związane z kuchennym parapetem - zioła, kwiaty, lawenda. Jak by mi TŻ zakrywał, to bym mu chyba krzywdę zrobiła. Dlatego jakaś ładna stonowana roleta będzie chyba najlepsza

Ale pięknie! Miałam w lecie lawendę, tymianek, bazylię, 2 rodzaje oregano i 2 rodzaje mięty Fantastyczna sprawa gotować ze świeżymi ziołami, a lawenda pachnie tak że dosłownie sie rozmarzam

Cytat:
Byłam, piłam, jadłam...szaleństw nie było... ale jako, że dawno nie piłam, to dziś czuję się jakoś 'nieswojo'
Koleżanka ma kaca

Cytat:

ja wczoraj byłam u ginekologa i właśnie ten miły pan mi powiedział że kobiety dzielą się na te które wolą wizytę i gina i na te które wolą dentyste. Ja z dwojga złego wybieram dentyste
Ja mam jakoś dziwnie zdrowe zęby więc dentystę lubię Ale za to lata jeździłam do ortodonty jako dziecko, więc za tą profesja nieszczególnie przepadam. A swojego ginekologa uwielbiam

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:09
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:15   #1582
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:

Teść wam się niepotrzebnie wepchał i faktycznie powinien się dostosować. No ale ze względu na to (tylko z tego względu) że niedługo wyjeżdżacie, zachowałabym spokój i spróbowała się cieszyć wyjazdem. W końcu jedziecie po naprawdę fajne rzeczy

W sumie racja
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:19   #1583
hania811
Zakorzenienie

ETUŚ wszystkiego najlepszego....nie lam się to tylko liczba z 2 na początku

Cytat:
DZIĘKI Asiuk , mam plany ale póki co nie będę Ci głowy zawracać , chyba trafiliśmy niezłą firmę wykończeniową, bo wczoraj była nawet projektantka, bardzo fajna dziewczyna- zrobi projekt i coś doradzi, a wszystko będzie w cenie- im zależy na tym, by zrobić wszystko u nas od ścian i zmian elektryki po malowanie, chyba kryzys w branży budowlanej ich dopadł, bo mili, uprzejmi i nie stawiają warunków, więc liczę że dogadamy sie co do ceny
Z wczorajszych naszych rozmów ustaliłam, że jednak rezygnuję z dużego pokoju kąpielowego na rzecz garderoby jednak
Aaa i wczoraj wybraliśmy już prawie wannę z hydromasażem, wiedziałyście że ceny takich wanien nie są wcale takie wysokie, ja byłam pozytywnie zaskoczona
Super że trafiliście na takich profesjonalistów.
Co do rezygnacji z pokoju kąpielowego...bardzo popieram.
Te duże łazienki to marnowanie przestrzeni....co masz tam niby robić ..tanczyć, imprezy urządzać....raczej nie. Mój brat ma 20 m lazienkę...która jest w polowie niezagospodarowana..mimo ze mają w niej wielką wannę, wielką umywalkę, szawki, kibelek, bidet itp.

Poza tym mycie takiej łazienki do przyjemnosci nie należy

Cytat:
My jeszcze nie dorobiliśmy się ani karniszy ani firan ale trzebaby nad tym pomyśleć bo jak tylko odsłonie rolety to każdy może mnie sobie oglądać bo to parter :/
No właśnie dlatego zakładanie rolet mija się z celem.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:21   #1584
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam jakoś dziwnie zdrowe zęby więc dentystę lubię Ale za to lata jeździłam do ortodonty jako dziecko, więc za tą profesja nieszczególnie przepadam. A swojego ginekologa uwielbiam
Zara ja również miałam swoje przeboje z ortodontą, ale pomimo bólu jaki musiałam przeżyć to go uwielbiam bo w końcu uśmiecham się "pełną gębą" bez wstydu no i teraz w ogóle nie mam problemów z psuciem się zębów
Dobra dziewczynki ja spadam na uczelnie trzeba zaliczyć praktyki odezwę się w pracy do Was. Hehe apropos pracy to dziś zostaje w niej minimum do 22 bo szykujemy z szefowymi i kuleżankami z roboty imprezkę firmowo-filmową. Babski film, pizzzza i jakieś pyszne winko
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:23   #1585
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie... Masz je wychować w wierze katolickiej przecież
Ja też jestem matką chrzestną... ostatnio z moją chrześnicą byłam w kościele na chrzcie...czyli 2 lata temu
Moja siostra chyba nie miała dokładnie na myśli takiej funkcji prosząc mnie o zostanie matką chrzestną

Ale powiem Wam w tajemnicy, że jak mnie o to poprosiła, to sie strasznie wzruszyłam i uroniłam łezkę czy dwie

Cytat:

Ale pięknie! Miałam w lecie lawendę, tymianek, bazylię, 2 rodzaje oregano i 2 rodzaje mięty Fantastyczna sprawa gotować ze świeżymi ziołami, a lawenda pachnie tak że dosłownie sie rozmarzam
No... Ja uwielbiam najbardziej świeżą bazylię i rozmaryn
Lawendę już sobie posiałam, bo chcę mieć w sypialni
A najpiękniejszy zapach na świecie ma maciejka znasz?

Zawsze sadzę na parapecie... wieczorem pachnie tak, że można się rozpłynąć

Cytat:
Koleżanka ma kaca
Eee tam kaca od razu...pić mi się chce po prostu - organizm mi się przesuszył
Stary 2009-01-29, 10:32   #1586
dorinka30
Zakorzenienie

Butter o tej mówisz, wydaje mi się, że mogłoby byc Ci w niej dobrze, zaczekaj polecę na nk zobaczę jakie masz teraz

Butter, ale Ty masz prawie taką fryzurę, eee co to za zmiana..... Ja bym zapuściła trochę i pokombinowała raczej z bobem coś niż obcinała znowu tak nijak, bo przy takiej fryzurze masz tylko jedną opcję uczesnania, trochę nudnawo...Ale wybór zalezy od Ciebie

Czas edycji: 2009-01-29 o 10:37
Stary 2009-01-29, 10:36   #1587
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Butter o tej mówisz, wydaje mi się, że mogłoby byc Ci w niej dobrze, zaczekaj polecę na nk zobaczę jakie masz teraz
Tak, o tej. Chyba mam gębę za pucołowatą do takiej fryzury
Powiedz co sądzisz o takim kolorze dla mnie...
Stary 2009-01-29, 10:38   #1588
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, o tej. Chyba mam gębę za pucołowatą do takiej fryzury
Powiedz co sądzisz o takim kolorze dla mnie...

Przeczytaj edycję mojego poprzedniego postu...

Co do koloru...ja nie przepadam za takim blondem, ale blon jako blond kocham Dla mnie za bardzo wulgarny, że tak brzydko powiem. I ten blond tak naprawdę ładnie tylko wygląda w gazetach, reklamach, jakbyś zobaczyła na żywo ten kolor byłabyś przerażona...Ja bym zrobiła Tobie jaśniejsze niżmasz , ale bardziej subtelny blond.

Czas edycji: 2009-01-29 o 10:41
Stary 2009-01-29, 10:39   #1589
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Butter, ale Ty masz prawie taką fryzurę, eee co to za zmiana..... Ja bym zapuściła trochę i pokombinowała raczej z bobem coś niż obcinała znowu tak nijak, bo przy takiej fryzurze masz tylko jedną opcję uczesnania, trochę nudnawo...Ale wybór zalezy od Ciebie

a ja myślę, że takie pocieniowane włosy dają wiele możliwości i że to pasuje do Butter, chociaż faktycznie to żadna radykalna zmiana
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:41   #1590
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Mam dłuższe włosy niż Paris, poza tym takie z przodu długie, z tyłu wycięte...inaczej niż na nk... A co myślisz o kolorze?

EDIT:

Dzięki Dziewczyny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości