|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Te, które mi sie spodobały sa w podobnej cenie (jedna 2700 z druga 2100) więc cena przystepna, bo ta Demetrios z Lisa Ferra kosztuje 3700 ![]() ![]() W Sposie tez za dwa tygdonie ma byc kolekcja 2009 w internecie, bo babki wczoraj mówiły, a ja jak głupia szukałam i nie mogłam znaleźć i sie zastanawiałm, czemu nie ma ![]() dzieki za linka, juz oglądam ![]() Mi pasuje kolor ten ivory , choć zanim weszłam do pierwsze salonu mówłam, że napewno będzie biała i że nie chce innej ![]() edit:Lustereczko Twoja to Wiktoria?
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
kurcze gdyby nie fakt, ze to jest jedyny dzien kiedy mozemy tam jechac to naprawde bym nie pojechala z nimi.
a moze wezme mp3 i bede cała droge obrazona co??
|
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks nie. Właśnie początkowo byłam zdecydowana na Wiktorię, ale jak zobaczyłam w salonie modele 2009 to ta moja mi się spodobała w sumie to nie pamiętam jak się nazywa ten mój model
Ja w Sposie jak byłam gdzieś na wakacjach to podobało mi się kilka sukienek, ale żadna jakoś mnie aż tak bardzo nie zachwyciła, Panie były miłe ale jak dla nich w każdej wyglądałam super sukience i nie potrafiły nic obiektywnie powiedzieć, tak samo w lisa ferrera.Madzialenka12344321 ja bym powiedziała TŻ że jak jego ojciec ma problemy z wybraniem się to niech sobie pojedzie sam kiedy indziej, a wy jedzcie sami i sobie załatwicie to co będziecie chcieli, i nie będziesz musiała słuchać marudzenia teścia.
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-01-29 o 09:52 |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mozesz robic ![]() ![]() ale moze to nie wina Tż, oby Wam sie ten wybór obraczek dobrze kojarzył
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks a macie już obrączki? Jeśli nie to mogę doradzić gdzie kupić w Rzeszowie
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mamy. Mamy w planie koło marca, kwietnia jechać kupic ( bo ja nie jestem z Rzeszowa, ale tam studiuje ) Mój Tz kupił mi pierścionek w Europie (na parterze, na sródku jest taki jubiler)bo mi sie przyznał i mówił, że tam jest bardzo duzy wybór obraczek, bo patrzył.A jakie miejsce byś poleciła? ![]() W tej Sposie te panie mi doradzały suknie, ta ktora mi sie spodobala i kolezance, więc raczej obiektywnie. Nastepnym razem (tzn. jak juz bede zamawiala) wezme mame i jeszcze raz kolezanke, zeby jednak więcej osób było do doradzani,a w razie, jakbym sie wahała ![]() kurcz...już sie nie mogę doczekac, kiedy zamówie suknie i kiedy się już w nia ubiore ![]() Madzialenka, moze zaspał Tz, a może nei chciał Cie denerwowac?Rzadko jest w domu, więc nie chce napewno ojca obwiniac ![]() NIe nerwuj sie przynajmniej z nami troche posiedzisz a obrączki i tak wybierzecie dzis
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 10:05 |
|
|
|
|
#4148 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zaraz może wkleje zdjęcie naszych obrączek na żywo.
|
|
|
|
|
#4149 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może rzeczywiście przemyśl to jeszcze raz, byś co miesiąc nie myślała czy znów jest sens. Cytat:
Cytat:
Trzymaj sie kochana i nie daj się.Cytat:
Ja nawet myślałam że Ci już odpisałam :P |
|||||
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje wklej swoje, chetnie zobacze![]() dziewczyny a jak to u Was jest?Tz kupuja tradycyjnie obraczki, czy dajecie po połowie pieniadze?i kto je trzyma do ślubu? ![]() ![]()
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 10:27 |
|
|
|
|
#4151 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie niespodzianki. Mi Tz kiedyś przyniósł kwiaty do pracy dzień wcześniej, jak juz wyszłam (zadzwonił nawet do mojego szefa, czy moze przynieść i zostawić te kwiaty) i jak na drugie dzień weszłam do biura to w wazonie stał piękny bukiet i karteczka Cytat:
super. ja w to wierzę (jak we wszystkie dobre horoskopy )w moje urodzinki tempo błyskawiczne. A jak poznałaś obecnego TŻ to byłas jeszcze z byłym? Miesiac po poznaniu myśleć o ślubie... wow Cytat:
bardzo mi się podoba Cytat:
Cytat:
ale i tak go kocham ![]() Cytat:
Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-01-29 o 10:20 |
||||||
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
To nasze obrączki troche kiepskie zdjęcia ale nie umiem robic ładnych z bliska...
Daysy85 w sumie ta suknia to model salonowy więc nie jest idealnie dopasowana, 7 lutego będę już miała zdjęcia w sukni uszytej według moich rozmiarów
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko bardzo ladne, a jaki grawer, co jest napisane, bo nie moge doczytac?
|
|
|
|
#4154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciliśmy się przeokrutnie. On stwierdził, ze jestem apodyktyczna i strzelam fochy. Chociaż ja uważam, ze to jego wina, bo zachował się nie wporządku. Rzuca chłopak palenie i jest na nikotynowym głodzie, więc go troche nosi, ale ja znosic nie musze jego zachowania.
Własciwie to pokłóciliśmy się o pieniądze. Ale myśle, ze pomalu zaczynamy się strasować ślubem, a może to taki okres kłotliwości i i PM staly sie bardziej kłótliwe .Jedno jest pewne - kocham go. |
|
|
|
#4156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas TŻ będzie płacił za obrączki...ma juz odłożoną kasę specjalnie na nie...a trzymać pewnie będę je ja
|
|
|
#4157 |
|
Rozeznanie
|
domi7ks grawer jest "gdzie Ty,tam i Ja"27.06.09r. za obrączki płacił TŻ, a trzymam je ja
![]() gold-fish dziękuje Qrcze dziewczyny wszystkie się tak zachwycacie tym gorsetem, a on rzeczywiscie bedzie tak wygladal tylko koronka bedzie przedluzona i bedzie wygladac mniej wiecej tak ja na zalaczonym zdjeciu, Na tym zdjeciu jestem ja, powiedzcie mi czy dobrze zrobilam ze sie zdecydowalam na taki golfik bo moze lepiej wygladam bez? |
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje Ci golfik
mi nie pasował, tym bardziej, że che miec rozpuszczone włosy![]() Lustereczko czy to Twój Tz robi Ci zdjecie?:p co mężczyźni robią w salonie?:P:P:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 10:38 |
|
|
|
#4159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiaher wkleiła linki i te Bukiety mnie urzekły bardzo orginalne Napisane przez ggosiaczekk1986 ![]() Ja też się dopisuję 22.08.2009 ))))NASZ ROK ![]() Cytat: Napisane przez femmefatal ![]() 17.10.2009 Witajcie dziewczyny Cytat:
Tez mi sie podobały te suknie ksiezniczkowe do momentu kiedy nie zmierzyłam. Ja ubrałam to od razu odpadł ten fason Pomimo ze jestem szczupla ( wydawało mi sie ze taki fason bedzie ekstra bo troszke mnie poszerzy i zakryje moje waskie biodra) a tu dupa hehe suknia okazała sie hmm jakby za masywna i zginełam w niej . Rybka znowu mi dodaje kobiecosci i delikatnosci .Tak wiec super ze ten fason ci pasuje - one sa bajeczne Cytat:
![]() Co mamy załatwione : 1) Sale i fotografa 2) Dj 3) wybranych świadków 4) kupiony alkochol i etykietki na alkochol oraz wizytówki na stoły 5) zamówiona mam już suknie 6) wybrany kosciół i termin a także załatwione mamy nauki i poradnie obecnie jestem na etapie : szukania zaproszen czekam te próbki , szukania bukietu , makijarz w sumie mam wymyslony ale w maju ide na próbny zeby zobaczyc czy to jednak to. Szukam tez czegos w necie zeby miec jakies zdjecia makijarzy ktore mi sie podobaja. Lustereczko bardzo ciekawe obraczki.
|
|
#4160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja osobiscie wole suknie slubne bez golfika wydaja mi sie bardziej eleganckie. jednak to Ty masz sie dobrze czuc w sukience prawda jest taka ze jak sie dobrze czujesz w swoim ubiorze to wygladasz pieknie a jak sie zle czujesz to inni tez to zauwaza. dlatego z tego co pisalam to powinnas zostac przy golfiku
|
|
#4161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właśnie się 100 razy lepiej czuje w sukni z golfikiem niż bez Tak TŻ robil mi zdjecie, a drugi pan to moj tato TZ jezdzil ze mna na mierzenie roznych sukienek, pomogl mi dokonac wyboru i bardzo sie z tego ciesze Wie jaka suknie wybralam, ale w ostatecznej wersji sukni nie bedzie mnie widzial Moj TŻ jest moim najlepszym doradca dlatego go ciagalam po salonach a on i tak mowi ze juz nie pamieta w czym jak wygladalam tylko wie ze golfik zrobil na nim najwieksze wrazenie
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mierzyłam wczoraj jedną z golfikiem w Cymbeline, tył miała śliczny, zwłaszcza plecy, bo od tego zapięcia na szyji szły takie dwie długie perły az do talii. Dla takiego tyłu byłabym skłonna ja wziąć ale tylko dla tyłu i dla takich pleców![]() sysunia a jaką masz suknie???
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 10:54 |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez korciło , zeby to moj tz doradził mi suknie jednak Pan młody nie powinien widziec sukni wczesniej wiec podziwiam Wiem ze moj tz jak mnie zobaczy w mojej sukni to bedzie miał opad Bo ja generalnie skromna jestem a ta suknia jest hmmm bardzo wyzywajaca . A co do twojej sukni podoba mi sie ta góra - slicznie ci w niej. Do tego ładna fryzurka , makijarz i bedzie cud miód !
|
|
#4165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale super że się podoba Dziewczyny to teraz pytanie odnośnie dekoracji samochodu, na targach wypatrzyłam taką dekoracje, co o tym myślicie??? |
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj od razu po pracy poleciałam kupić dziurkacz
a oto pierwsze wzory moich winietek i zawieszek na wódkę ![]() które Waszym zdaniem sa najładniejsze? |
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lustereczko byłas na tych targach w osttani weekend? i były autka do wypozyczenia prezentowane?bo my bedziemy pozyczac prawdopodobnie białego Rolls royce'a. Cytat:
|
||
|
|
|
#4168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gold-fish jak dla mnie też wzór numer 1 bardzo ładne, podziwiam za cierpliwość i talent, ja nie mam głowy do takich rzeczy, w ogóle jestem beztalencie heheSysunia_d bardzo ladny ten drugi bukiet tylko myślę, że kolor mógłby sie zlewac z suknią, ja wolę żywe kolory.
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-01-29 o 11:11 |
|
|
|
|
#4170 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-01-29 o 11:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

Ja w Sposie jak byłam gdzieś na wakacjach to podobało mi się kilka sukienek, ale żadna jakoś mnie aż tak bardzo nie zachwyciła, Panie były miłe ale jak dla nich w każdej wyglądałam super sukience i nie potrafiły nic obiektywnie powiedzieć, tak samo w lisa ferrera.

, mi sie bardzo podobają
super. ja w to wierzę (jak we wszystkie dobre horoskopy
ale i tak go kocham 

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.