Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 10:43   #1591
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mam dłuższe włosy niż Paris, poza tym takie z przodu długie, z tyłu wycięte...inaczej niż na nk... A co myślisz o kolorze?

EDIT:

Dzięki Dziewczyny
O kolorze też powyżej , ja bym nie zrobiła takiej fryzury jak na zdjęciu never ever , ale to ja, nie wiem co Ty lubisz, z opisu masz fajniejszą fruzurę i ja bym szła w tym kierunku, może zmień kolor na początek
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:47   #1592
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim

Oj Haniu, ja mam bujne plany związane z kuchennym parapetem - zioła, kwiaty, lawenda. Jak by mi TŻ zakrywał, to bym mu chyba krzywdę zrobiła. Dlatego jakaś ładna stonowana roleta będzie chyba najlepsza
No ja nie tyle plany mam co je realizuję i moje biedne roślinki są macane przez ta firankę..co oczywiscie niedobrze wplywa na ich rozwój...no i paskudnie to wygląda.
No krzywdy nie robię ale "dzieram sie" w niebogłosy...co niestety niewiele daje.

Ty możesz roletę..bo nie mieszkasz w blokowisku na parterze.

Cytat:
Byłam, piłam, jadłam...szaleństw nie było... ale jako, że dawno nie piłam, to dziś czuję się jakoś 'nieswojo'

Ja tez czuję sie nieswojo...bo w samotności wypiłam wczoraj wieczorem 2 piwa i zżarłam paczkę popcornu
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:50   #1593
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Zara ja również miałam swoje przeboje z ortodontą, ale pomimo bólu jaki musiałam przeżyć to go uwielbiam bo w końcu uśmiecham się "pełną gębą" bez wstydu no i teraz w ogóle nie mam problemów z psuciem się zębów
Dobra dziewczynki ja spadam na uczelnie trzeba zaliczyć praktyki odezwę się w pracy do Was. Hehe apropos pracy to dziś zostaje w niej minimum do 22 bo szykujemy z szefowymi i kuleżankami z roboty imprezkę firmowo-filmową. Babski film, pizzzza i jakieś pyszne winko
Masz rację, też dzięki mojej pani ort. mogę bez zażenowania pokazać zęby... Ale te lata jeżdżenia do niej (nosiłam chyba ze 4 czy 5 lat aparat zdejmowany na górę i dół a potem jeszcze 2 lata stały na dół) "zryły" mi psychikę Fakt, może też dlatego nie mam problemów z psuciem się zębów

Udanej pracowej imprezki

Cytat:
Ja też jestem matką chrzestną... ostatnio z moją chrześnicą byłam w kościele na chrzcie...czyli 2 lata temu
Moja siostra chyba nie miała dokładnie na myśli takiej funkcji prosząc mnie o zostanie matką chrzestną
Do kościoła, Ty bezbożniku

Cytat:
Ale powiem Wam w tajemnicy, że jak mnie o to poprosiła, to sie strasznie wzruszyłam i uroniłam łezkę czy dwie
Też bym się wzruszyła..

Cytat:
No... Ja uwielbiam najbardziej świeżą bazylię i rozmaryn
Lawendę już sobie posiałam, bo chcę mieć w sypialni
A najpiękniejszy zapach na świecie ma maciejka znasz?

Zawsze sadzę na parapecie... wieczorem pachnie tak, że można się rozpłynąć
Świeża bazylia w sezonie pomidorowym jest po prostu niezastąpiona. Tylko duuuuużo jej musi być

Lawenda w sypialni, czemu ja o tym nie pomyslalam wcześniej? Niech Cię uściskam!

Niestety nie wiem chyba co to maciejka... myślałam że to inaczej macierzanka, ale nie Gdzie mogę powąchać? Na wsi się wychowałam a nie wiem co to

Cytat:
Eee tam kaca od razu...pić mi się chce po prostu - organizm mi się przesuszył
Mhm. A winny się tłumaczy

A co do pytania fryzurowego to... zostawie opinię ekspertom. Nie potrafię nikomu dobierać fryzur, dopiero efekt końcowy mnie olśniewa albo i nie

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-29 o 10:55 Powód: literowki :)
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:51   #1594
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
O kolorze też powyżej , ja bym nie zrobiła takiej fryzury jak na zdjęciu never ever , ale to ja, nie wiem co Ty lubisz, z opisu masz fajniejszą fruzurę i ja bym szła w tym kierunku, może zmień kolor na początek
Tak chyba zrobię.
Dzięki za rady
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 10:52   #1595
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Butter, ale Ty masz prawie taką fryzurę, eee co to za zmiana..... Ja bym zapuściła trochę i pokombinowała raczej z bobem coś niż obcinała znowu tak nijak, bo przy takiej fryzurze masz tylko jedną opcję uczesnania, trochę nudnawo...Ale wybór zalezy od Ciebie
O to, to..dokładnie to miałam napisać. TZ ma rację zapuść trochę

Cytat:
Tak, o tej. Chyba mam gębę za pucołowatą do takiej fryzury
Powiedz co sądzisz o takim kolorze dla mnie...
Kolor Paris....a la lala barbi..nie podoba mi się za żółty za wulgarny.
Delikatny i chlodny blond mi do Ciebie pasuje.
Stary 2009-01-29, 10:56   #1596
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Masz rację, też dzięki mojej pani ort. mogę bez zażenowania pokazać zęby... Ale te lata jeżdżenia do niej (nosiłam chyba ze 4 czy 5 lat aparat zdejmowany na górę i dół a potem jeszcze 2 lata stały na dół) "zryły" mi psychikę Fakt, może też dlatego nie mam problemów z psuciem się zębów

Udanej pracowej imprezki

Do kościoła, Ty bezbożniku

Też bym się wzruszyła..

Świeża bazylia w sezonie pomidorowym jest po prostu niezastąpiona. Tylko duuuuużo jej musi być

Lawenda w sypialni, czemu ja o tym nie pomyslalam wcześniej? Niech Cię uściskam!

Niestety nie wiem chyba co to maciejka... myślałam że to inaczej macierzanka, ale nie Grze mogę powąchać? Na wsi się wychowałam a nie wiem co to

Mhm. A winny się tłumaczy

A co do pytania fryzurowego to... zostawie opinię ekspertom. Nie potrafię nikomu dobierać fryzur, dopiero efekt końcowy mnie olśniewa albo i nie
http://www.gniazdko.com/wp-content/u...3/maciejka.jpg

Tak wygląda maciejka...ale gdzie możesz powąchać, nie wiem...najlepiej posiać i poczekać. Pachnie tylko i wyłącznie wieczorem i w nocy, więc warto ją postawić na parapecie i zostawić okno otwarte na noc - zapach jest wart wszystkiego...cudny...już się nie mogę doczekać, aż ją posieję

Pozwolisz, że to co napisałaś na biało, zostaawię bez komentarza
Stary 2009-01-29, 10:57   #1597
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
O to, to..dokładnie to miałam napisać. TZ ma rację zapuść trochę

Kolor Paris....a la lala barbi..nie podoba mi się za żółty za wulgarny.
Delikatny i chlodny blond mi do Ciebie pasuje.
DOBRA!! Tak zrobię Dzięki
Stary 2009-01-29, 11:07   #1598
dorinka30
Zakorzenienie

No dobra ButterB już wystylizowana, kto następny

Ja idę w przyszłym tygodniu na kolor, ale chyba znowu z długości nie tknę , chcę zapuścić na takie jak kiedyś miałam Do wakacji powinnam miec już takie wymarzone i znowu pójde pewnie podciać, coś mi pocieniują i cały proces zapuszczania od nowa , zawsze tak mam
Stary 2009-01-29, 11:09   #1599
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja idę w przyszłym tygodniu na kolor, ale chyba znowu z długości nie tknę , chcę zapuścić na takie jak kiedyś miałam Do wakacji powinnam miec już takie wymarzone i znowu pójde pewnie podciać, coś mi pocieniują i cały proces zapuszczania od nowa , zawsze tak mam
to może i ja się wystylizuję u was???

EDIT: muszę się koniecznie do fryzjera wybrać, zarosłam już i w ogóle

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2009-01-29 o 11:10
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:12   #1600
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się nie piszę..wszyscy mi mowią co innego..jestem nie do wystylizowania.

Ekipy dzielą się na zwolennikow:krótkich miodowych, długich ciemnych, długich blond i krótkich blond. Co gorsza jedni twierzą ze tylko i wylącznie bardzo ktotkie, inni ze bob, a jeszcze inni krzyczą "zapuszczać, nie ruszać"

No i zapuszczam....w sumie już bedzie rok i 8 miesięcy.

Aktualnie są na serio dlugie....i wytrwale od listopada nie sciełam nawet milimetra.

Zapuszczam grzywkę..znowu.

Ale na farbę muszę w koncu sie udać...bo straszę odrostami..znowu.
Stary 2009-01-29, 11:15   #1601
dorinka30
Zakorzenienie

ButterB ja dla Ciebie mam takie opcje, co Ty na to ? Mam na mysli fryzury nie kolor.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bob.jpg (31,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bob 3.jpg (18,0 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-01-29, 11:23   #1602
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
http://www.gniazdko.com/wp-content/u...3/maciejka.jpg

Tak wygląda maciejka...ale gdzie możesz powąchać, nie wiem...najlepiej posiać i poczekać. Pachnie tylko i wyłącznie wieczorem i w nocy, więc warto ją postawić na parapecie i zostawić okno otwarte na noc - zapach jest wart wszystkiego...cudny...już się nie mogę doczekać, aż ją posieję

Pozwolisz, że to co napisałaś na biało, zostaawię bez komentarza
Dobrze, to w takim razie sobie posieję Tylko mi powiedz od kiedy można Mam niedaleko sklep ogrodniczy, mogłabym się nawet teraz przejść ale jestem leń Plus dostałam @ i o dziwo brzuch mnie boli

Nie napisałam nic na biało, wypraszam sobie

Cytat:

Ja się kiedyś zgłoszę na stylizację ale na razie zapuszczam jeszcze trochę A że czas już się wybrać na podcinanie końcówek to pewnie z centyment pójdzie z długości...

Cytat:
ButterB ja dla Ciebie mam takie opcje, co Ty na to ? Mam na mysli fryzury nie kolor.
Ślicznie No właśnie o tym mówiłam: sama nie potrafię zdecydowac, ale jak to zobaczyłam to wiem że Butter będzie w takiej fryzurce pięknie.

Haniu, widziałam tylko Twoje ślubne zdjęcia. Masz ciągle taki sam kolor? A jaka długość?
Stary 2009-01-29, 11:26   #1603
Madlen__18
Zakorzenienie

Dorinka: fajne te 2 fryzury.
Siedzę z małżem o 2 w nocy przy stole w kuchni i pijemy herbate. Nagadaliśmy się znowu.
I nagle on mówi, że to bez sensu, ze tyle czasu spędza przed kompem, jak ma taką fajną żonę z która można o wszystkim pogadać, i postanowił, że będzie spędzał mniej czasu przed kompem (po pracy), żeby mieć go więcej dla mnie. Bo komp to taka pusta rozrywka, ze godziny leca i nie wiesz nawet kiedy
Dodał jeszcze, że w sztuznym świetle widzi mój odrost na włosach i żebym sobie jednak poszła jak najszybciej zrobić ten balejaż. I chyba jutro się umówię, bo teściowa zachwycona moją fryzurą chce się iść tam ciachnąć. Czyli się zabierzemy razem chyba:
Poza tym jesteśmy już podminowani nieźle, bo ostatnio nie ma warunków do miziania. On kłopoty brzuszkowe, a zaraz potem dostałam @ Czyli jak się skończy to będzie jakieś 8 dni przerwy. Ciekawie

Ad obrączek: ja mam z bialego złota, żółtego nie lubię. Całe, z cyrkonią po środku.
Nie są rodowane, czyli nie mają tej warstewki, która sprawia, że wyglądają jak srebro.
Są jaśniutkie, w zaleźności od światła, albo białe, albo żólte trochę, ale mniej niż klasyk.
Tylko rodowane się ścierają, bo schodzi właśnie ta warstwa jasna, przez co ma się wrażenie, że żólkną.
Moje będa takie cały czas. Mam tylko wrażenie, że takie złoto nieco bardziej się ryzuje. A może mam zwidyi?:P
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:29   #1604
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ta blond mi się podoba...i właściwie mam bardzo podobną teraz fryzurę
Chciałabym jednak rozjaśnić włosy...mmm ale trochę się boję
Stary 2009-01-29, 11:30   #1605
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Ta blond mi się podoba...i właściwie mam bardzo podobną teraz fryzurę
Chciałabym jednak rozjaśnić włosy...mmm ale trochę się boję
Ja też się boję..Że wkrótce dojdę do blondu na całej glowie..i się okaże, że będzie bardzo kiepsko. To możliwe? Niby w tych pasemkach wszyscy mówią, ze bardzo fajnie..i kurczę, stresa mam

M
Stary 2009-01-29, 11:44   #1606
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ja też się boję..Że wkrótce dojdę do blondu na całej glowie..i się okaże, że będzie bardzo kiepsko. To możliwe? Niby w tych pasemkach wszyscy mówią, ze bardzo fajnie..i kurczę, stresa mam
U mnie tak samo, jak miałam pasemka blond wszyscy mówili, że wyglądam super Ale blondu na całym łbie trochę się obawiam...chciałambym złamać tą rudość trochę...rozjaśnić ją... tak byłoby najlepiej i najbezpieczniej

EDIT:
Zara, odnośnie maciejki, to teraz nie idź jeszcze Możesz ją posiać na przełomie marca i kwietnia. Tak, że jak ją wystawisz na zewnątrz (w środku się jej nie trzyma), to Ci nie umarznie W zimie się nie sadzi nic, ani nie sieje... ani kwiatków nie przesadza
Jak będziesz siać, to posiej gęsto...im więcej, tym lepiej. Ja zazwyczaj w jednej skrzynce sieję ze 3 opakowania.

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-01-29 o 11:52
Stary 2009-01-29, 11:50   #1607
Madlen__18
Zakorzenienie

Mi też została rudośc na głowie, miedź, taka jakby się miesza z tymi pasemkami, dlatego na zdjęciach przy sztucznym świetle wychodze rudawa. Dlatego boję się blondu na całej głowie ( a chciałabym nie taki plaski kolor tylko rózne odcienie), bo teraz mam sfałszowany efekt.
Hm, rudośc jest fajna, ale już wiem że dla mnie coś ciemnego, bardziej wyraźnego niż to c miałam ostatnio i z czego próbuję teraz zejśc.
Powiedziałam sobie, że to moje jedyne podejście do blondu, jak się okaże, że to niewypał, to zostanę ciemno włosa i już nigdy nie wpadnę na taki pomysł..ale ja tam wolę, zeby jednak pasowało..:P

M
Stary 2009-01-29, 11:50   #1608
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to nie mogę się myć i z pianą ? Dlaczego ? POkażę Ci zaraz przykładową wannę o której myślę

np. ta
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=531050009- tylko ta jakaś używana ja myślę o nowej oczywiście...

albo takie rozwiązanie
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=531767358
ponieważ te wszystkie płyny ponoć zapychają dysze.
moja ciotka jest właśnie na etapie robienia łazienki. więc trochę jestem na bieżąco. właśnie zrezygnowała z wanny z hydromasażem. po moim newsie pytała w sklepach i faktycznie nie można.

Cytat:
Fajne fryzury, obie mi się podobają. Wnioskuje, że masz b. długie włosy... Fajnie...
Ja ostatnio pomyślałam, że podetnę znowu i zafarbuje na jasny blond... TŻ coś kręcił nosem... a co Wy myślicie, dziewczyny, które mnie widziały na nk?
mam długie włosy. nawet nie wiem kiedy tak urosły. najdłuższe do połowy pleców.
jak się pozapraszamy na n-k to bedzie łatwiej cos doradzic
albo mam pomysł. moje zdjecia na fotoblogu:
http://photoblog.pl/dreamandteam

Cytat:
jak w pasemkach to raczej nie powinno być źle w całości. bo tutaj chodzi o kontrast blondu do koloru cera-oczy. mnie się wydaję, ze dobrze ci będzie

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 11:53   #1609
miskowa
Zakorzenienie

zignorowałyście moje pytanie o fryz dla mnie, ale ok, mam ważniejsze rzeczy.
Słuchajcie, tż ma w przyszłym tygodniu urodziny, kupię mu zegarek, który już sobie wybrał, ale chciałabym go zaskoczyć i coś mu na spodzie wygrawerować. Jak myślicie?
Druga sprawa, jest milion możliwości, że sama nie wiem, co by było najlepsze... pomożecie?
Stary 2009-01-29, 11:59   #1610
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Słuchajcie, tż ma w przyszłym tygodniu urodziny, kupię mu zegarek, który już sobie wybrał, ale chciałabym go zaskoczyć i coś mu na spodzie wygrawerować. Jak myślicie?
Druga sprawa, jest milion możliwości, że sama nie wiem, co by było najlepsze... pomożecie?
Ja nie zignorowałam, ale kompletnie się na tym nie znam.
Co do grawerowania, to nie bardzo mam jakiś koncept...domyślam się, że nic banalnego w stylu kocham Cię nie wchodzi w grę

biia...no co Ty, nie masz na na nk?
Stary 2009-01-29, 12:02   #1611
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Co do grawerowania, to nie bardzo mam jakiś koncept...domyślam się, że nic banalnego w stylu kocham Cię nie wchodzi w grę

niby banalne pomysły są czasem najbardziej trafne, ale sama nie wiem
Stary 2009-01-29, 12:02   #1612
biia
Wtajemniczenie

Cytat:

mam :P tylko, że nikt z was mnie tam nie ma.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 12:04   #1613
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
mam :P tylko, że nikt z was mnie tam nie ma.
Mój błąd, chodziło o to, czy nas nie masz?
Mogę Ci posłać namiary na prv, jak chcesz...
Stary 2009-01-29, 12:04   #1614
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Et-ko wszystkiego najlepszego !

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Twin niestety nie wiem jak to jest z tymi z białego zlota. choc moja kolezanka ma mieszaną (ale zprzewaga wlasnie złota bialego) i móiła ,z e sie jej wyciera i bardzo szybko ryski jej sie porobiły.
Cytat:
Ja mam łączoną, środek 5 mm żółtego, a końce- po 1 mm z białego, wygląda bardzo fajnie, jestem zadowolona, widać różnicę, nic się nie ściera i często mnie ludzie pytają gdzie kupiłam obrączkę bo taka ładna
Cytat:
Twin, z tego co wiem, jeśli nie będzie rodowane, nie będzie się ścierało. JA też nie lubię i nie noszę żółtego złota, TŻ też nie, dlatego na pewno będziemy mieć z białego i nie ma innej opcji Rodowane wyglądają na początku ładniej, ale zawsze taką zwykłą można oddać po prostu do polerowania... oddanie do ponownego rodowania na pewno jest droższe. Poza tym trzeba by to robić bardzo często.
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Twin ja mam obrączkę pół na pół białe i żółte i nie widzę żeby strona biała była bardziej zniszczona, tyle że w mojej obrączce to białe złoto nie było raczej rodowane, nie ma takiego połysku jak większośc które widziałam i w związku z tym nie ma co sie ścierać
Cytat:
Ad obrączek: ja mam z bialego złota, żółtego nie lubię. Całe, z cyrkonią po środku.
Nie są rodowane, czyli nie mają tej warstewki, która sprawia, że wyglądają jak srebro.
Są jaśniutkie, w zaleźności od światła, albo białe, albo żólte trochę, ale mniej niż klasyk.
Tylko rodowane się ścierają, bo schodzi właśnie ta warstwa jasna, przez co ma się wrażenie, że żólkną.
Moje będa takie cały czas. Mam tylko wrażenie, że takie złoto nieco bardziej się ryzuje. A może mam zwidyi?:P
Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Mój brat ma, ale ślub wziął w lipcu tamtego roku, więc jest jeszcze ładna

Dzięki Dziewczyny ja tez nie noszę żółtego złota, bo mi się nie podoba... TŻa namówiłam już na obrączki z białego aż zaczęłam mieć wątpliwości czy te z białego będę śliczne całe życie. Dostałam od babci pierścionek z białego złota na 18 (z apartu więc powinno być solidne wykonanie) a po kilku latach połysk jest ale porysowany strasznie... poza tym chciałam pierścionek zaręczynowy razem z obrączką nosić a białe złoto gryzie się z żółtym... wybaczcie marudzenie ale sesja trwa

Cytat:
Ale pięknie! Miałam w lecie lawendę, tymianek, bazylię, 2 rodzaje oregano i 2 rodzaje mięty Fantastyczna sprawa gotować ze świeżymi ziołami, a lawenda pachnie tak że dosłownie sie rozmarzam
Jak w końcu założę żaluzje w kuchni i zlikwiduję firankę to posadzę w długiej donnicy świeże zioła, które uwielbiam

Cytat:
Ja się nie piszę..wszyscy mi mowią co innego..jestem nie do wystylizowania.

No i zapuszczam....w sumie już bedzie rok i 8 miesięcy.

Aktualnie są na serio dlugie....i wytrwale od listopada nie sciełam nawet milimetra.

Zapuszczam grzywkę..znowu.
Ja się piszę na wystylizowanie ale dopiero po ślubie, bo wtedy będę mogła znowu co chwilę zmieniać fryzurę i eksperymentować... a póki co męczę się i zapuszczam, żeby w sierpniu wyglądać pięknie Ja też Haniu zapuszczam grzywkę - najgorszy element do zapuszczania

a tak w ogóle proszę o bata, żebym za naukę sie wzięła, bo jutro kolejny egzamin

Z jednego egzaminu dostałam wyniki i mam piękną 5
Stary 2009-01-29, 12:09   #1615
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinka: fajne te 2 fryzury.
Siedzę z małżem o 2 w nocy przy stole w kuchni i pijemy herbate. Nagadaliśmy się znowu.
I nagle on mówi, że to bez sensu, ze tyle czasu spędza przed kompem, jak ma taką fajną żonę z która można o wszystkim pogadać, i postanowił, że będzie spędzał mniej czasu przed kompem (po pracy), żeby mieć go więcej dla mnie. Bo komp to taka pusta rozrywka, ze godziny leca i nie wiesz nawet kiedy
Dodał jeszcze, że w sztuznym świetle widzi mój odrost na włosach i żebym sobie jednak poszła jak najszybciej zrobić ten balejaż. I chyba jutro się umówię, bo teściowa zachwycona moją fryzurą chce się iść tam ciachnąć. Czyli się zabierzemy razem chyba:
Poza tym jesteśmy już podminowani nieźle, bo ostatnio nie ma warunków do miziania. On kłopoty brzuszkowe, a zaraz potem dostałam @ Czyli jak się skończy to będzie jakieś 8 dni przerwy. Ciekawie
Też mam ostatnio takie przemyślenia odnośnie ślęczenia przed kompem też, wczoraj się o to postrykaliśmy, mam kryzys jakiś, w kwestii sexu też, jakoś mnie to wszystko zaczyna wkurzać. On siedzi bezsensownie przed kompem do późnej nocy, później idzie zmęczony spać....wczoraj walnęłam mu kilka tekstów, po czym naburmuszona poszłam spać, a dzisiaj mam plan taki aby położyć się do łóżka już o 21 i sobie poleżeć, nie będę go pytała co on robi- niech sobie sam ślęczy przed kompem z jednej a TV z drugiej, zaczyna mnie drażnić jak sobie porównam że jednak wcześniej było inaczej, fajniej w tych sprawach i jakaś taka większa inicjatywa i spontan był, nie mówię że to tylko jego wina, może moja też- z tym że ja chociaż myślę o tym a on ma gdzieś i nawet przemyśleń nie ma

Cytat:

No właśnie jest duża różnica pomiędzy pasemkami blond a całymi wło9sami blond, ja mam teraz ten dylemat Pasemka są moim zdaniem ładniejsze, ciekawsze jesli zrobione sa dobrze, ale niszczą włosy i chyba spróbuję znaleźć farbę blond na wszystko, zobaczymy jak to wyjdzie, oczywiście nie za jasny blond.

Cytat:
Ja nie wiem co chcesz zmienic, kolor, fryzurę, w jakim kierunku chociaż ? jakieś wskazówki ? Masz dalej takie włosy jak na nk ?
Zegarek dobry pomysł, a na grawerkę nie mam pomysłu, bo jestem podminowana dzisiaj i żadne romantyczne teksty nie trzymają się mojej głowy, a raczej niecenzuralne bym mojemu wygrawerowała teraz gdyby było na czym
Stary 2009-01-29, 12:10   #1616
Madlen__18
Zakorzenienie

Miskowa: nie zauważyłam posta się cofnę, looknę na naszej klasie i spróbuję coś napisać

Dorinka: własnie, hydromasaże! mogę robić za eksperta jak się skonsultuję z Tż, bo jego rodzice prowadzili firmę z nimi, sprowadzali urządzenia dr frenkell, jedne z najlepszych na rynku.
I powiem ci tak: nigdy nie kupuj hydromasazu w sieciówkach, i innych tego typu gdzie leży sobie na ekspozycji piękna wanna, w niskiej cenie. Większośc tych wanien nie posiada mechanizmy samoczyszczącego,a jeśli to marny. Co skutkuje tym, że nie możesz się w tej wannie normalnie myć w czasie masażu. Myjesz się cała, wypuszczasz sobie wodę, nalewasz nową, włazisz i się masujesz. Te dysze się zatykają, trzeba je czyścić, krótko mówiąc szybko ta wanna się niszczy, może ci się zrobić pleśń i inne takie, nieestetycznie to wygląda, a raczej szybko ci się odechce częstego czyszczenia. Niestety to nie taka bajka jak pokazują w Tv.
W wannie, która kosztuje ok 2 tysięcy będziesz miała kiepściutki mechanizm, i jeszcze z tym czyszczeniem kłopoty.
Niestety żeby wanna byla na prawdę dobra, trzeba dac mniej więcej 4 - 5 tysięcy, w tym przedziale masz coś co na prawdę coś robi z Twoim ciałem (ozon itp) i jeszcze nie ma syfu. Taniej niż wannę kupisz kabinę prysznicową.
Ale nigdy nie kupuj na zasadzie
" ale czad, super wygląda jak się wejdzie do łazienki i wizja masażu z mężem..mmmm)" bo to iluzja. Zawsze najpierw sprawdź firmę, sprawdź wannę i dowiedz się ile możesz. Za droga rzecz, żeby się przejechać.
Urządzenia, które sprowadzali rodzice Tż to hydromasaż wkładany do wanny, z mata. Wiadomo, że wygląda to mniej ekskluzywnie niż taka wanna z tymi dziurkami, ale jest o niebo lepsze, to urządzenie medyczne, a nie bajer, nie trzeba tego czyścić, ma wszystko + leczniczy ozon, który wpuszcza do wody. Korzystałam oczywiście

Poszukaj sobi po necie firm z tego typu urządzeniami i poczytaj, będziesz miała rozeznanie. W każdym razie nie hipermarketom, castoramom i innym tego typu. Tam są straszne buble

M
Stary 2009-01-29, 12:11   #1617
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu, widziałam tylko Twoje ślubne zdjęcia. Masz ciągle taki sam kolor? A jaka długość?
Teraz mam ciemny brąz...z tylu do końca łopatki z przodu mocno wycieniowane.

Cytat:
Ciężko pomoc...chyba najlepiej żeby to bylo coś "Waszego"...jakieś powiedzonko,coś intymnego.
Stary 2009-01-29, 12:13   #1618
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Et-ko wszystkiego najlepszego !

Dzięki Dziewczyny ja tez nie noszę żółtego złota, bo mi się nie podoba... TŻa namówiłam już na obrączki z białego aż zaczęłam mieć wątpliwości czy te z białego będę śliczne całe życie. Dostałam od babci pierścionek z białego złota na 18 (z apartu więc powinno być solidne wykonanie) a po kilku latach połysk jest ale porysowany strasznie... poza tym chciałam pierścionek zaręczynowy razem z obrączką nosić a białe złoto gryzie się z żółtym... wybaczcie marudzenie ale sesja trwa

Jak w końcu założę żaluzje w kuchni i zlikwiduję firankę to posadzę w długiej donnicy świeże zioła, które uwielbiam

Ja się piszę na wystylizowanie ale dopiero po ślubie, bo wtedy będę mogła znowu co chwilę zmieniać fryzurę i eksperymentować... a póki co męczę się i zapuszczam, żeby w sierpniu wyglądać pięknie Ja też Haniu zapuszczam grzywkę - najgorszy element do zapuszczania

a tak w ogóle proszę o bata, żebym za naukę sie wzięła, bo jutro kolejny egzamin

Cześć, gratuluję piąteczki z egzaminu

A propos Aparta, to niestety mają biżuterię bardzo złej jakości (moim zdanie, ale zdaniem znajomych, którzy kupowali tam obrączki też). Mój pierścionek zaręczynowy z Aparta jest z białego złota i jest cały porysowany
Znajomy kupił obrączki z białego złota tam, zapłacili ponad 3 tyś za parę i zaczęły im się rysować, więc poszedł złożyć reklamację...Gość w Aparcie mu powiedział, że się rysują, bo je nosi na codzień, a przecież to są obrączki odświętne i na niedzielę czujecie?
Stary 2009-01-29, 12:18   #1619
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem co chcesz zmienic, kolor, fryzurę, w jakim kierunku chociaż ? jakieś wskazówki ? Masz dalej takie włosy jak na nk ?
Zegarek dobry pomysł, a na grawerkę nie mam pomysłu, bo jestem podminowana dzisiaj i żadne romantyczne teksty nie trzymają się mojej głowy, a raczej niecenzuralne bym mojemu wygrawerowała teraz gdyby było na czym
hehe, dzięki w kazdym razie.
Koloru nie, bo nie mam jakiejś swojej fryzjerki, której nie bałabym się powiedzieć, że nie chcę zebry na głowie, tylko jakieś słoneczne pasemka rozjaśniające troszkę, więc póki co zostaję przy swoim naturalnym kolorze. Chcę obciąć, inaczej może jakoś. Włosy mam mniej więcej takie same

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

proszę

Cytat:
Miskowa: nie zauważyłam posta się cofnę, looknę na naszej klasie i spróbuję coś napisać
a dziękuję

Cytat:
Ciężko pomoc...chyba najlepiej żeby to bylo coś "Waszego"...jakieś powiedzonko,coś intymnego.
ano, ale jakoś nie mam weny, no nic. Wybiorę się tam po pracy i zobaczymy, co mi na myśl przyjdzie
Stary 2009-01-29, 12:19   #1620
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, gratuluję piąteczki z egzaminu

A propos Aparta, to niestety mają biżuterię bardzo złej jakości (moim zdanie, ale zdaniem znajomych, którzy kupowali tam obrączki też). Mój pierścionek zaręczynowy z Aparta jest z białego złota i jest cały porysowany
Znajomy kupił obrączki z białego złota tam, zapłacili ponad 3 tyś za parę i zaczęły im się rysować, więc poszedł złożyć reklamację...Gość w Aparcie mu powiedział, że się rysują, bo je nosi na codzień, a przecież to są obrączki odświętne i na niedzielę czujecie?
dzięki

Może coś w tym jest. Mój zaręczynowy nie jest z apartu a też niestety jest porysowany. Chyba powinnam go czasem zdejmować i oszczędzać

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości