|
|
#2941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
ja wlasnie zjadlam lunch a popoludniu zjem malego paczka (z samym lukrem,bez dzemu) bo kupilam dla teamu mojego i glupuio mi samej nie zjesc..zreszta takie swieze i pachnace... wieczorkiem ogladanie filmu i moze posprzatam to nie bede musiala jutro ![]() buziaki i milego
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
yerba - powitać na nowo
![]() Lolciu - uszy do góry, będzie dobrze ![]() schism - dzięki na razie nie wiem czy się poprawi ale może, na razie mam okres niechęci do wszystkiego. mamą się nie przejmuj. cholerka że ja nie mogę swojej pożyczyć... Ewuś - eee tam ale wiesz zawsze na prywatnym mimo, że nauczyciele z polibudy to zerówki są itp, a u nas na PŚ to masakra jakaś jest, ale może na UM nie będzie tak źle... ano parszywy i to strasznie... jak można się rozstać przez telefon po prawie 6 latach? Jabłuszko - no cholera nie dobre i to od tego co mi kosza dał heheh widzisz ja też nie napisałam no nie chce mi się bo nie wiem co mam zrobić, chciałabym taki mega czerwony, ale chyba pójdę na paćkanie kilku kolorowe (rude, czerwone, fioletowe) + ciachu ciachu // no generalizować nie można ale zobacz co napisałam Ewusi - po 6 latach zerwać przez telefon? Jeden z cudowniejszych, bardziej wyrozumiałych facetów i normalnych! został sam...
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczyny za pocieszenie,jesteście niezastąpione
dzisiaj nawet wyszłam się przejsc! [woow] chociaż strasznie mi się kręciło w głowie,to staralam sie o tym nie myślec .Nawet trochę lepszy humor mam mimo wszystko ! mam nadzieję ,że teraz już będzie tylko lepiej,bo wybieram się w przyszłym tygodniu w góry z Tż-etem i On mi już powiedział,że jak będę mu szpital robiła tam,to mi wytrzepie dupę aczkolwiek On jest dla mnie bardzoo wyrozumiały,czeka ze mną godzinami w kolejkach do lekarzy,a że zbliżają się jego egzaminy,to biedny robi sobie notatki i czyta w poczekalni mój Skarb !
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę, znowu mnie na wizaż przywiało
![]() ściskam Was wszystkie bardzo, bardzo mocno ![]() ale chyba znowu zniknę, nie mam odwagi 'chwalić się' tym jak dużo było porażek w tamtym roku, ani czasu i siły by próbować zmieniać wszystko na lepsze, bo to i tak będzie błędne koło. głupio mi po prostu... trzymajcie się ciepło w tę zimową pogodę
|
|
|
|
#2945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2946 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ale moje wyrzuty sumienia trudno uspokoić i się odzywają z powrotem jak takie rzeczy czytają Cytat:
![]() Cytat:
w końcu ludzie tam chodzą i zdają, a Ty taka zdolniacha jesteś ze wszędzie sobie poradzisz Cytat:
![]() współczuję koledze ... Cytat:
nie puszczaj go przypadkiem bo gdzie taki skarb znajdziesz ![]() a gdzie jedziecie w te góry? mój TŻ też chce gdzieś jechać ale ze z komunikacją ostatnio u nas ciężko to w sumie nie wiem co kombinuje ![]() Cytat:
nie musisz pisać przecież co było, możesz po prostu być wśród nas Cytat:
![]() jakoś szybko mi dzień zleciał muszę się powoli zacząć ogarniać bo juto rano jadę do kato załatwić kilka spraw (m.in poszukać sukienki ) i przydałoby się wrócić o jakiejś rozsądnej porze żeby zrobić obiad dla dziadka ![]() dobrej nocki Dziewczynki |
||||||
|
|
|
#2947 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry..
Cytat:
: cmok:Cytat:
![]() Cytat:
![]() A temat, jesli moge, napisze Ci w PW. ![]() Cytat:
faajnie masz Moge sie zabrac z Toba ? ![]() Cytat:
Cytat:
przyznam, że masz totalnie beznadziejną sytuację z mamą.. miałam swego czasu podobnie.. jedyna rzecz, którą może zrobic to.. olać ją. wiem, nie ładnie to brzmi, ale cóż.. jakoś trzeba sobie z tym poradzić bo inaczej może zwariować.. ![]() Cytat:
![]() Robisz sobie tatoo ?? a gdzie ? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chociaz u mnie Jakby troche lepiej.. to i tak nie mogłam dziś spać zbytnio... obudziłam się po 3 pewna, ze jest juz czas aby wstać... w ogóle ogólnie to dołuję się tą prezentacja maturalną Jakoś talk zniechęcona jestem, ale cóż.. i do tego ten snieg za oknem ![]() ja chce wiosne ! ja chce wiosne ! ![]() dziś w szkole mało h, więc po mam zamiar iść na jakieś zakupy (dodatki do sukienki na 100dniówke i bluzka, bo jutro jedziemy na dyskoteke z TŻetem ..), mam nadzieję, że uda mi się coś upolować.. ![]() Milego dnia Rybki
|
|
|
#2948 |
|
♥
|
Dzien dobry
|
|
|
|
#2949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
morning laleczki ![]() ja wlasnie sie zbieram do wyjscia,ciut wczesniej bo zatankowac musze (w sensie benzyne do auta ) i chcialam do tesco wejsc zobaczyc czy jest nowa skladanka Now juz. Slyszalyscie piosenke Use Somebody?Kins of Leon czy jakos . Swietny kawalek ,posluchajcie na youtube czy gdzies ![]() wieczorkiem zakupy jedzeniowe i potem film i pare drinkow malych z TZ ![]() milego dnia!
|
|
#2950 |
|
♥
|
agolku jak tam twoje szaszetki na odchudzanie/oczyszczanie - nie pamietam jak sie nazywały.?
|
|
|
|
#2951 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. kiedy jest Tłusty Czwartek?;> Cytat:
no, ale w takim razie dla faceta (skoro taki cudowny) chyba lepiej, że już nie jest z taką dziewczyną...Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tż-a zazdroszczę, kochany chłopak Ci się trafił Cytat:
![]() Oczywiście do niczego nie zmuszam, ale nie mogę się powstrzymać od powtórzenia tego co dziewczyny pisały - tu zawsze niezależnie od wszystkiego jest dla Ciebie miejsce ![]() Także wracaj śmiało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też chciałabym go poznać, jeśli mogę ![]() Egzamin zdany na 4+ ![]() A tattoo na prawej łopatce chcę, zaraz wrzucę propozycje wzorów. Na pewno ze względów symboliczno-estetycznych będzie to kwiat lotosu ![]() Cytat:
![]() Nie stresuj się prezentacją, przecież w gruncie rzeczy ona nie ma wpływu na studia(chyba że coś się teraz zmieniło) więc nawet jeśli pójdzie Ci gorzej to nic się nie stanie ![]() Ja też chcę już wiosnę, z całych sił...a tu jak na złość prószy śnieżysko co przy dodatniej temperaturze skutkuje jedynie pluchą i pogorszeniem mojego nastroju ![]() Cytat:
![]() Ja niestety muszę zacisnąć pasa - kiedy z wczoraj otrzymanej wypłaty odliczyłam to co odkładam na samochód, 200-300zł na tattoo i jeszcze kasę na fryzjera i rachunek za telefon i internet to okazało się, że niewiele mi zostało... dobrze, ze luty krótki :P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień doberek ![]() Wczorajszy egzam zaliczony dobrze, jak już pisałam. W pracy też spoko, a po pracy jeszcze piwko z koleżankami więc w domu byłam jakoś przed 2 Wyspałam się - dziś nigdzie nie muszę iść. CZeka mnie tylko nauka...WIęc zaraz się chyba za nią zabiorę, żeby nie było. W poniedziałek ostatni egzam, a później chcąc nie chcąc muszę zabrać się za licencjat bo w połowie lutego mam oddać pierwszy rozdział w końcu. No nic, mus to mus, mam nadzieję, że uda mi się zmobilizować. Mknę zatem i podejrzewam, że będę dziś się często odzywać, jak to zwykle w trakcie nauki ![]() Miłego dnia, buźka
|
|
#2952 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() jak znajdziesz sukienke to się pochwal ![]() Cytat:
![]() dzien doberek ![]() Cytat:
ja narazie jestem w stanie uwielbienia dla Hima i Ville Valo![]() edit: przesłuchałam-piosenka idealnie wpasowała się w moj gust-podoba mi sie ![]() Cytat:
![]() A tak w ogole to ja bym tez chciała wieciec jakie macie tematy na ustny Polski, moze akurat trafi sie ze bedę mogła przesłac jakies materiały albo coś..... ![]() Pisać , pisać na pw! ![]() Narazie pomarańczki
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-01-30 o 13:24 |
|||
|
|
|
#2953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nawet jeśli to tak się dzieje zazwyczaj tylko na początku, później organizm się przyzwyczaja
![]() jakbym coś znalazła to Ci podeślę no baaaa przyda się damskie towarzystwo (tylko skąd skombinować dodatkowy bilet )Cytat:
a prezentacją się nie dołuj, na pewno sobie pięknie poradzisz ![]() Cytat:
![]() ależ mów sobie Kochana, nie przejmuj się, ja czasami coś tak palnę że aż ![]() Cytat:
udanego wieczorku cudów nie było ale coś tam kupiłam ![]() gratulacje Cytat:
będziemy się nawzajem mobilizować ![]() pochwalę się jak znajdę jakiś kabel do komórki ![]() Ale jestem padnięta rano biblioteka, później zakupy, myślałam ze mnie coś trafi, no ale na szczęście moje wspaniałe dziewczyny były ze mną i doradzały jak mogły ostatecznie kupiłam sukienkę, rajstopy oraz perfumy (co już było fanaberią i trochę jestem zła na siebie ze się skusiłam, no ale cóż ) Później jeszcze poobjeżdżałam parę miejsc, zajrzałam do mieszkania po materiały do magisterki i wracałam stojąc w gigantycznym korku przez ponad godzinę W domu się okazało ze dziadek coś wymyśla, ze rury przeciekają (dla odmiany ) i w ogóle nawet usiąść nie miałam czasuAż mi niedobrze z nerwów, czemu ja się tak wszystkim przejmuję ![]() Na szczęście za chwilę TŻ przychodzi to może się trochę odstresuję ![]() miłego wieczorka |
||||
|
|
|
#2954 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze przyznac ze moja cera bardzo fajnie wyglada,taka promienna i jakos mlosza sie sobie wydaje.. alebo juz stara jestem i sobie wmawiam ze mlodziej wygladam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja juz po pracy,zakupach,kapieli popijam drinka z tZtem i ogladamy mecz Polska-Chorwacja w pilke reczna jutro ide z kumpela na babskie wyjscie chyba i juz sie nie moge doczekac..mam nadzieje,ze ona sie nie spije za bardzo dzisiaj i jutro bedzie w stanie wyjsc jeszcze raz.. Bo jak nie to bede bardzo zawiedziona..no, to milego wieczorka i do uslyszenia jutro
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - no sama nie wiem
jakoś to będzie musi być // no strasznie sie zachowałaTamo - napisz mi dokładnie czego szukać na tą prezentację czy tam sama już nie wiem kiedyś na pewno ale kiedy? Jabłuszko - no właśnie, ale cóż nie będziemy tego roztrząsać to nie czas i miejsce, no tak ja wolę że jest sam, chociaż widziałam jaki jest szczęśliwy no ja nawet nie mam czasu przeczytać, siedzę robię sobie mini statystykę z badań swoich od 1999 do 2009, chyba robię wszystko, żeby pracy nie pisać
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Widzę że tu bardzo egzaminowo i naukowo Mobilizacja trwa... Tym lepiej, bo ja też powinnam się powoli zabierać za swoją pracę dyplomową... Nawet jeszcze nie wymyslilam na jaki temat pisac.... pozdrawiam cieplutko ![]() PS> mam okropniasta chrype... znacie jakies sposoby na zwalczenie jej? bo mi narazie przychodzi do glowy orofar tylko...
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Hoop,Hoopp!
![]() Ja leżę w łóżku jeszcze,ale nie żebym spała tak długo,bo obudziłam się już o 5 rano z powodów jasnych [tj ból jelita] ale już jest lepiej ![]() Czuję sie wspaniale ponieważ tata na 11 lutego zapisał mnie na badanie aparatem MORA przejde przez szereg badan na 1 wizycie i będzie wszystko wiadomo tego samego dnia ,co za menda we mnie siedzi!![]() Wspaniały dzien
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się przywitać już mam ferie, wczoraj ostatni dzień w szkole byłam no a potem spędziłam dzień z TŻ-tem, po naszej ostatniej poważnej rozmowie w ogóle się nie kłócimy jak to dobrze czasem sobie wszystko powyjaśniać![]() a dzisiaj idziemy na piwo, bo żegnamy przyjaciółkę naszą wspólną, ponieważ wyjeżdża na tydzień do Francji, a więc takie pożegnalne spotkanko ![]() za to w wolnym czasie od paru dni (najczęściej późnym wieczorem ) zaczęłam se grać w Simsy hehe ![]() Miłego dnia .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2959 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
to tylko ja kupuję sukienkę zawsze tydzień przed
![]() no właśnie, muszę przestać tak się denerwować bo niedługo się cała pomarszczę i osiwieję od tego ![]() ano mój się bardzo przydał, bo jak zobaczyłam jego zachwyconą minę jak mnie zobaczył w sukience to od razu mi się humor poprawił ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jakieś egzaminy masz na tych studiach?![]() Cytat:
ale ja bym się nie odważyła ![]() a w ogóle co pisz coś więcej Cytat:
Cytat:
![]() Ja się właśnie wybieram na zakupy jedzeniowe później trochę zamierzam się pouczyć no i przychodzi TŻ, ale nie na długo bo później idzie z kolegami na piwo miałam iść z nim ale jednak robią męski wypad w sumie niech im będzie, przynajmniej nie będę musiała się spowiadać przed dziadkiem dlaczego mnie nie ma i stresować ![]() miłej soboty |
||||||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszętylko,że zaczyna właśnie z dniem dzisiejszym moje feriowelenistwo i nic,ale to NIC mnie przed tym nie powstrzyma ![]() I mnie nie ma ![]() PS. Przepraszam, będę pisała częsciej, obiecuję się poprawić
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeść
![]() ja wpadłam tylko napisać, że dziś mam studniówkę strasznie się stresuję, oby było faaajnie![]() miłego dnia, Ślicznotki !
|
|
#2962 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrej zabwy, kochanie. Zostań KRÓLOWĄ BALU! |
|
|
|
|
#2963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ojej... to mi się teraz głupio znowu zrobiło, bo ze mnie to taka Zosia-samosia jest i przyznawanie się, że coś mi nie wyszło (kolejny raz) bardzo bije w mój perfekcjonizm. Ale czasami widać, że chyba nie da się wszystkiego zrobić samemu i wtedy czasem powiem komuś z czym sobie nie radzę, ale potem znowu mi głupio. I tak w kółko. A potem, zamiast wreszcie dający sobie radę, wraca taki Asiek nucąc: "znowu w życiu mi nie wyszło"... To taki hymn 2008 roku ![]() Ale teraz nie zapeszając jest lepiej... Będę tu do Was zaglądać i może pisać co i ja, bo mi Was brakuje, no.
|
||||
|
|
|
#2964 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jest czasem tak ze odchodzi się od wizazu raz na jakis czas, ale się nie da zapomniec, myśli się, a nawet tęskni...to taki pewien typ związku, takiej przystani gdzie mozna się się nie tylko pożalić, ale tez pozartować, pośmiać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja idę piec kruchego placka z jabłkami na niedziele-mnnnniam ![]() Narazie skarby
|
|
#2965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zdaj relacje koniecznie..zagladaj jak najczesciej do rany przyloz![]() Cytat:
kruchy placej z jablkami! geeeez... przeslij troche![]() hej laleczki, ja jednak nie wyszlam dzis.. trudno,pojde za 2 tygodnie,tragedii nie ma. Dzis za to zrobilam sobie detox calodniowy, bez kawy, na zielonej herbacie, na snaiadnie i obiad platki owsiane na wodzie z odrobina sojowego mleka i 3 jablka w trakcie dnia. W toalecie 4 razy bylam dzis czuje sie lzej ale cera w ciagu dnia mi sie popsula troche czy to wogole mozliwe zeby w ciagu paru godzin taka zmiana?poza tym pieniadze przeznaczone na impreze wydalam na http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...n-21/ref=nosim juz dzis sie 2 razy masowalam po 10 minut i powiem wam ze skora strasznie mieciutka i jakby ciut lepiej napieta. Mysle ze po paru dniach moga byc efekty. Sa 2 nakladki, jedna na bolace miesnie taka grzejaca z czerwonym swiatlem no i jedna to co na zdjeciu do masazu. kupilam jeszcze plastry na cellulit drenujace Biotherm(sie szarpnelam dzis) , 6 w opakowaniu, 2 razy w tyg sie robi wiec na 3 tyg starczy,zobaczymy.:rolley es:bede krolikiem doswiadczalnym a wszystko to ze zobaczylam sie dzis w lustrze w przymierzalni i moja pupa i uda pozostawiaja duzo do zyczenia ![]() teraz sie wykapalam,zrobilam pilling cukrowy,wysmarowalam kremikami i siedze w szlafroczku i pachne. ogladamy z TZ tem ten polski film na TVP1, swietny) a ja zaraz sobie naleje lampke szampana a TZ pije drinka i je pizze a mi slina ucieka.. ale twarda bedemilego wieczorka kochane
|
|
#2966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Daj znac czy te Twoje eksperymenta coś działają swoja pupę i zauwazyłam ze się celulit zaczyna robić![]() ![]() Oglądałam film-Tajemnice Brokeback Mountain- dobry, smutny film, trudny temat porusza, kunszt aktorski trzeba pochwalić-nieoceniony Heath Ledger, ale mimo to az tak strasznie tym filmem zachwycona nie jestem, momentami nie mogłam się doczekać kiedy się skonczy ![]() No a teraz idę spać ![]() Oooo Wiosenka tam szaleje pewnie na studniówce Oby się dobrze bawiła i szybko zdałą relację![]() Dobranoc gwiazdeczki!
|
|
#2967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja myślę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a do nas zaglądaj jak najczęściej podziel się ![]() szkoda następnym razem w takim razie będziecie musiały zrobić podwójną imprezę ![]() Cytat:
masz absolutną rację z reszta u nas to od zawsze tak działa i tak się w weekendy tylko widujemy więc siłą rzeczy każdy ma własne życie Cytat:
super ten masażer ![]() a mankamentami się nie przejmuj aż tak, przecież nikt nie jest idealny ![]() TŻ pobył 2 godziny i poszedł a ja obejrzałam z Siss Tajemnice Brokeback Moutain. Myślę teraz czy zbierać się do spania czy może jednak coś jeszcze porobić ![]() ale znając mnie to jeszcze spać nie pójdę ![]() edit: no ale teraz już idę dobranoc
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-01 o 01:27 |
|||||
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Hey Dziewczyny! Hmm piszę tutaj chyba po raz pierwszy lub drugi, ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona
![]() W sumie to piszę chyba dlatego, że...Babcia jeszcze nie wróciła z Kościoła i nie mam komu zdać relacji ze studniówki, a działo się działo wiem, że każda z Was miała swoją, ale jak wiecie ta "własna" jest wyjątkowa![]() no, ale jak to ja i moje imprezy...nie mogło obyć się bez "braku efektów specjalnych". Pomijam fakt, że na 3 godz przed studniówką zabłysnęłam spostrzegawczością i z dużą inteligencją stwierdziłam, że nie kupiłam rajstop szczęście, że w pobliżu są sklepyco do poloneza to na szczęście bez żadnych wpadek, no może poza tym, że mój partner o mały włos nie pomyliłby strony, w którą mamy "pójść" ![]() jest tylko jeden wieeeeeelki minus imprezy...dwóch chłopaków przesadziło z alkoholem,a wiecie jak to bywa z pijanymi facetami, od słowa do słowa, a od następnego słowa do czynu...zaczęli się popychać, szturchać itp a na nieszczęście w pobliżu był kamerzysta z całym sprzętem, w sumie to troszkę jego wina bo po co kamwrować takie zdarzenie ale do sedna sprawy: kiedy jeden z nich tzn z tych chłopaków mocniej popchnął tego drugiego, ten "poleciał" w stronę kamerzysty i oboje się przewrócili... na początku oczywiście wszyscy "ha ha ha" bo śmieszne prawda, ale najgorsze jest to, że coś się stało z kamerą i nie dość, że będziemy się musieli składać prawdopodobnie na jej naprawę to nie wiadomo czy film, który został nakręcony nie uległ zniszczeniu...a wtedy nie będziemy mieć żadnej pamiątki ze studniówki... mam cichą nadzieję, że jednak jakoś da się go uratować, więc trzymajcie kciuki![]() ehh...no to tyle chciałam z siebie "wyrzucić" bo z nadmiaru emocji nie mogę zasnąć
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
#2969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciagla w lozeczku,spalismy dzis z TZ na dole i o 7.30(slownie:siodmej trzydziesci) obudzilismy ise i ogladalismy Dzien dorby TVN zjadlam owsianke a TZtwoi zrobilam wypasne grzanki(slinka mi ciekla)...on teraz kolo mnie podsypia a ja Malkowicza ogladam i zaraz bede myc glowe it bo do miasta jedziemy.chce kupic reczny mikser bo mam ochote zrobic serniczek SB dzis z przepiswo wizazowych ![]() milego dnia kochane
|
|
#2970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieciekawa sytuacja z tą kamerą mam nadzieję że się wszystko dobrze skończy Cytat:
![]() w sumie mam mieszane uczucia bo odebrałam go jako kolejny smutny film o miłości myślałam ze bardziej mną wstrząśnie , ale ja mam bardzo tolerancyjne poglądy co do miłości homoseksualnej i uważam ją za coś co po prostu istnieje i nie ma się czy bulwersować ani szokować i może dlatego nie zrobiło to na mnie jakiegoś ogromnego wrażania ale ogólnie przyjemnie się oglądało Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie rano była kuzynka więc poplotkowałyśmy z deczka Na dziś planuję się wziąć porządnie w końcu, nie na pół gwizdka za jakąś naukową robotę bo jutro sprzątanie mnie czeka przed powrotem rodzinki (nie mogę się doczekać aż wrócą, nie cierpię jak ich nie ma ) więc dzień będę mieć zajęty ![]() miłej niedzieli Słoneczka |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

(mimo że w miedzyczasie miałam grypę) W poprzedni weekend prawie w ogóle odpoczynku nie miałam, całe noce pracowałam i się uczyłam wiec w końcu jakiś dzień wolny musiałam sobie zafundować bo bym padła
ja tak sie tylkp przekomarzam
ale sprawdziłam w gazecie i jednak jeszcze nie było nowego YCD
kamien z serca bo myslalam,ze rano zawalu dostane
wow!! super!już prawie wszystko stopnieć zdążyło a tu znowu biało ... a ja liczyłam na wiosnę
chyba zabiorę się więc za coś innego tymczasowo 

ja chce wiosne ! ja chce wiosne !