|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy jakbym jutro poszła do biedrony to by jeszcze były te termofory co Ty kupiłaś? Ludzie czasem jak się rzucą na towar to kaplica. 5 minut i nie ma tego co najlepsze. ![]() Cytat:
.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-29 o 15:20 |
||||
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To znaczy staram się o pracę w biurze tłumaczeń, ale co z tego wyjdzie nie wiem.A poza tym rozsyłam CV gdzie się da, ale w tej dziurze rynek pracy ciężki
|
|
#2644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak sie okazuje ze cos co sobie kupilismy wyparowalo w dziwnie szybki sposob. Tesc non-stop wola jak nie mego G. to jego brata bo mu cos w kompie nie dziala, wyskoczylo, albo nie da sie zapisac. I nie wazne ze mozna w tym czasie spac, badz robic inna wlasna czynnosc, on nie moze czekac. . Uwielbiam jak schodzimy na obiad a tam kasza, zupa, jakies mieso, nalesniki, salatka, i jeszcze to i tamto. Wiadomo ze nie da sie wszystkiego zjesc i wymieszac, a ona wciaz proponuje zeby sobie wziasc, i wciaz je. A pote stwierdza ze sie odchudza a kolejne kawalki ciasta znikaja z talerzyka. Paranoja.... No to sie wygadalam..... No i przez Ciebie zaczelam szukac torebki. Dostalam oczoplasu i zmeczylam oczy ze az mnie glowa zaczela bolec, znalazalm 8 ktore moglyby mi podpasowac, taaaaaa ciekawe czy w ogole ktoras zamowie Kuruj sie Kochana, Oooo widze ze cos nas laczy ![]() Cytat:
Cytat:
. Ten to ma grzejniczki, miodzio
|
||||
|
|
|
#2645 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super torebki ![]() a wierszyk dla Aguni wypasiony Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aguniu na szefa słów nie ma ![]() MILI OGROMNE GRATULACJE!!! a ja tam wierze temu kalkulatorowi biustowemu http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ i tyle a teraz uwaga!!! przy obwodzie 65 jest idealnie
|
|
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
Serca równiez posiadam takie z octanem sodu- niezrównane po szaleństwie na saneczkach- podobnie jak termos z herbatą
![]() A ten termoforek wygląda jak maskotka ![]() Dageciku rozumiem Twoje boje- jak przeczytałam o lodówce to mi się przypomniało jak w takim sklepie mięsnym kupiłam sobie taką staropolską wędlinkę- 4 plasterki tylko bo kosztowała 48zł/kg . Przyjechałam do Obornik, włożyłam ją do lodówki z zamiarem zjedzenia tego rano. Budzę się patrzę a tam pusto. Daniel z Natalą przyjechali w nocy i mimo iż mieliśmy już wtedy osobne kuchnie (po mojej wielkiej awanturze przy całej rodzinie o to jak Daniel postępuje, ze nie pomaga mi nosić mleka po czym wypija ile sie da itp) im się zachciało czegoś mięsnego...A zę Daniel nic nie miał zjedli nasze i jeszcze szwagier rano zapytał co tak mało. Słońce powiem Ci tak- małe własne niedzielone z nikim innym mieszkanko jest najlepsze. Jak nie zrobisz zakupów-jeść nie będziesz ale jak zrobisz to możesz być pewna że z lodówki nie wyparuje. Poza tym chyba by mnie trafiło jakby mi ktoś gary sprawdzał. Wiesz...głupstwa , głupotki doprowadzają zazwyczaj do kryzysów.I o ile Twój mąż do tego przywykł od dzieciństwa to ty niekoniecznie. Ja kocham moich teściów i szanuję ich ale na dłuższą metę bym nie wytrzymała z teściową. Niby fajna babka ale też ona wie najlepiej. Poza tym nie powiem że nie zabolało mnie to z jaką różnicą byłam potraktowana ja a jak Natalia. No ale Natalia jest z rodziny lekarzy... Jak ja byłam na wakacjach u Kamila a on pracował to ja albo siedziałam z nim i mu pomagałam albo sama organizowałam sobie czas. A Natalia trzeba się zająć. I dlatego też większość czasu w zeszłoroczną majówkę spedzilam z Natalią a nie z Kamem. Poza tym przez tyle lat odwiedzania Miedzyzdrojów też mam tam swoje koleżanki, które wolę od Natalii- nie żeby była zła tylko co patrzę na tę dziewczynę to widzę Daniela ![]() Milibili słoneczko moje gratulacje przeogromne... Właśnie mi sie coś przypomniało- miałam profesora na studiach który stwierdził kiedyś...jeżeli myślicie że zawsze jesteście ostatni to pomyślcie że na starcie Waszego życia jeden wielki wyścig wygraliście zostawiając za sobą miliony konkurentów
|
#2647 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki zgadzam się z Wami całkowicie!!! Mieszkanie z teściami to nie jest wymarzona sprawa. My mieszkamy sami (nie wiem jak długo jeszcze i już się strasznie boję), ale wystarczy mi jak czasem pojedziemy na kilka dni
Moi teściowie to złoci ludzie i nie dam sobie złego zdania na nich powiedzieć, ale wychodzę z założenia, że jeżeli jest taka możliwość to młodzi powinni mieszkać osobno. Myślę, że problem tkwi w różnicy pokoleń, i w tym, że każdy ma swoje przyzwyczajenia i żyje według takiego rytmu dnia, jaki mu najbardziej odpowiada. A niestety pogodzić to wszystko na płaszczyźnie teściowie-młodzi - jest trudno i sprawa ta jest ewidentna od wieków!!! A tym bardziej teraz, w erze samodzielności i niezależnościEdytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-29 o 20:16 Powód: po raz kolejny proszę o nie pisanie post pod postem |
|
|
|
#2648 |
|
Wtajemniczenie
|
Izabelka już tyle razy mówiłam, ale powtórzę - Twój szwagier to ---->
aż brak mi słów ![]() tak właśnie sobie w kalendarz patrzyłam i 23 lutego mija nam pół roku tak sie zastanawiam na nad kupnem wyprzedażowych botków skórzanych z 179 na 129 ładne skubane, ale na wiosnę będę miała też troszkę wydatków - koniecznie buty i kurtkę, no i sama nie wiem na wiosnę upatrzyłam już sobie oxfordy
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiku nie odbierz mnie źle ale jak chcesz coś dopisać do postu użyj formy "edytuj" zaoszczędzisz tym pracy naszej moderator M.a.r.c.i.eZ teściami lubię się spotykac, pogadać itp ale cieszę się ze np moja teściowa nie miała możliwości pomocy przy organizacji wesela- bylo za daleko. Najbardziej z tego cieszył się...mój mąż. Muszę przyznać, że mieliśmy pełną dowolność-i chociaz kilka pomysłów było traktowanych przez naszych rodziców jako zbędne fanaberie to teraz jest to powodem do dumy (śpiewniki, a już w szczególności prezenciki dla gości i winietki). Teściowa sobie zachowala- wkleiła do albumu nasze zaproszenie, winietki śpiewnik i inne takie i pokazuje wszystkim naokoło. Poza tym mieszkanie osobno pozwala się dobrze pokłócić- przy innych tak bez sensu jest. Pamietam jak kiedyś w M-jach byłam wściekła na Kamila bo ten się na mnie wydarł że mu zabrałam ostatnią wodę mineralną na sklep. Tak się wkurzyłam ze kupilam 6-pak tej wody przytargalam na górę zostawiłam przed drzwiami zadzwonilam dzwonkiem i...poszlam na plażę. Heh Kamila nie było ale przyszedl i na tej plazy znalazł mnie jego tato i normalnie do dzis nie zapomne jak mnie rozbroił zdaniem" no Iza nie gniewaj się na syneczka, to dobry chłopak"
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Super
od razu mi ulzyloWiem, ze jeszcze troche, tylko jeszcze troche, ale z kazdym dniem jest mi coraz ciezej. ![]() Cytat:
![]() Nie noooo bardzo smieszne. Przesadzilas teraz Dzasti. No i znowu pokrzywdzona jestem, co za los..... phi |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
helol
zaleglosci calodniowe nadrobilam Milli teraz juz glosno gratulujee a teraz zmykam malzowi jakis obiad zrobic bo przyjdzie glodny i jak nie bedzie nic do papu to dostane szlaban na neta
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja leżę w łóżku i zwijam się z bólem kręgosłupa Okazało się, że mam wypadnięty krążek w okolicy lędźwiowej, a że jestem w ciąży to żadna farmakologia ani fizykoterapia mi nie pomoże. Ortopeda mi zalecił tylko odpowiednie leżenie, powinno pomóc w bólu
|
|||||
|
|
|
#2653 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czym to jest spowodowane?? biedna nasz Malutka Cytat:
![]() nie no Widgetku nie gniewosz się Cytat:
ad2.
|
|
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
hej laski...
nadrobilam zaleglosci,ale pewnie zaraz zmykam bo 1. glowa zaczyna bolec 2. zly ogolny nastroj <zbliza sie @ wrrr> 3. malz juz zasypia Dzasta, ale sadystka jestes:P no tak sie nasmiewac z dziewczyn hyhy my tez niedlugo bedziemy swietowac polrocznice, a tu nawet porzadnej klotni nie bylo!![]() Daget- lacze sie w bolu ehhh zwlaszcza przed okresem to i mnie denerwuje ton glosu, najdrobniejsze zachowanie "nie tak" .....i moglabym tak wyliczac w nieskonczonosc.... Mili gratuluje juz oficjalnie
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#2656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje ulubione to angielska Freya i już Ci zazdroszczę tych różniastych staniorów z możliwością przymierzenia
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja dewiza ![]() Bo póżniej jak będziesz potrzebowała to nie znajdziesz Cytat:
Leż grzecznie w łóżeczku , mam nadzieję że szybko przejdzie Miluniu królewno gratulacje A ja idę zaraz spac. Moja menda już śpi od jakiejś godziny... nadal się do mnie nie odzywa i tym mnie wkurza najbardziej ![]() Idę go obudzic zeby szedł się myc i sama też zmykam. Dobrej nocki misie
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-01-29 o 20:40 |
||
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie Dzasta mieszkam w UK ale za 6 m-cy wracamy do Polski i narazie zaopatrzam sie tu w staniki, i powiem ze ceny maja pooowalajace
M&S w okresach wyprzedarzowych 5 funtow max, a ze jestem stanikoholiczka to nie wiem jak dam rade po powrocie
|
|
|
|
#2659 | |
|
Wtajemniczenie
|
wcześniej miałam raz taki ból, ale po odpowiednich tabletkach mi przeszło, ale teraz nul tabletek
ogólnie w ciąży jest duże obciążenie kręgosłupa, zwłaszcza jak brzusio robi się coraz większy ![]() Cytat:
no ja mam nadzieję, że to w miarę szybko przejdzie, a przynajmniej na tyle, że będę mogła normalnie egzystować
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
A propos paznokci, moje zniszczyły się prawdopodobnie nie przez sam żel, ale przez ich wcześniejsze ścieranie pilnikiem. Okazało się, że są bardzo wrazliwe i manikiurzystka musiała bardzo delikatnie piłować żel, bo za chwilę mnie bolało Paznokcie żelowe wyglądają pięknie, ale chyba wolę swoje mniej piękne, ale zdrowe.Aguniu, tupet Twojego szefa nie zna chyba granic Pomyśl sobie, że to dobrze, iż już tam nie pracujesz - w końcu atmosfera i wzajemne zaufanie są bardzo ważne. Znajdziesz lapszą robotę, gdzie Cię docenią!Izuś, Twój szwagier rzeczywiście jakiś nie teges jest. W ogóle chyba nie czuje, co gada ![]() Mili, a gdzie mogłaś mnie widzieć? Moją fotografką była A. Mandal, ze studia Bez Nazwy. Toś mnie zaciekawiła! ![]() A tak na marginesie, serdecznie Ci gratuluję fasolki! ![]() Kasiu, Izuś - torebki przepiękne! ![]() Miłej nocy Wam życzę, zmykam do męża
|
|
|
|
#2661 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka ho
Malutka i Okruszku biedaki jesteście-tacy uziemieni.Mama pupą za dużo ruszała wabiąc tatusia to teraz ma Ja mam biodra sztywne jak żelazo strukturę dlatego wszystko jest na swoim miejscu![]() Co do staniorów to też lubię i też kupuję mniejsze w obwodzie o wiekszej misce i super jest. Na początku może ciśnie ale potem rewelacja-nic nie skacze, nie obsuwa się i jest git. Co do torebek to zdradzę Wam cenę - razem z przesyłką wychodzi po 30zł na łebka ![]() takie to rozrzutne baby jesteśmy Dzasta wiesz co boska jesteś- tekst o półrocznicy mnie powalił.Szacuneczek największa zołzo wśród zołz...Oj jak ja Cię lubię
|
#2662 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
ale mi się dziś dobrze spało ale za krórtko ![]() Cytat:
![]() ad2. obudziłaś Małża?? Poprzepraszaliście się?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. Twoje słówka traktuje jako komplement
|
|
|
#2663 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Napisze troche i spadam na ploty
Cholera śnieg pada a ja jutro sama do szkołki jadę (tzn z mamą bo chcemy zakupki porobić) mam nadzieję, że ślisko nie będzie.Kurna połowę cytowania mi zjadło i w ogóle coś się chrzani. Mili gratulacje oficjalnie!!! Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się kochaniutka, dasz radę! A na pocieszenie koniecznie kup sobie torebkę, co tam torebkę, kup wszystkie osiem, należy Ci się ![]() Dżasta ta zołza to do Ciebie nie pasuje ale skoro nią jesteś to...przybij piątkę Zapisałam sobie Twój kalkulator i dzisiaj zobaczę czy wyjdzie mi tak samo jak po moim mierzeniu.Ostatnio 70D Kostara jest dla mnie ok. OMG Izunia nie wierze że to napisałaś normalnie platynowa dziewczyna z Ciebie!!!Szwagier - zaczynam lubić Twoje opowieści na jego temat. Nie obraź się (w końcu to brat Twojego męża), ale to istny debil. Cytat:
Co to oxfordy? Pokazywać mi tu natychmiast! Padłam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie jest miło, ale wytrzymam!Kacha właśnie ostatnio przeglądałam te staniory Ewy Bien. Powiedz jak one gatunkowo i w ogóle czy wygodne to może też zamówię w końcu na tej Twojej stronce niezłe wyprzedaże są. Cytat:
![]() I wszystkie pozostałe zołzy (i te mniejsze zołzy) też lubię Buziaki
|
|||||||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszi ja tylko na chwilke bo musze sie zebrac i jechac do Legionowa gdyz z tamtad mnie moj Skarbek zabiera i mkniemy na Walbrzych. Tylko ten snieg w ogole mi sie nie podoba.
Odebralismy wczoraj zdjecia z Fotojokera istna porazka wiecej tam zdjec nie wywoluje, nie dosc ze poprzycinali po swojemu zamiast 10x15, mam 10x13 ale to jeczcze ujdzie bo i tak je do albumu wklejam i bym je poprzycinala. Ale jakosc, okropna, a jakie blade kolory. Chcialam zaoszczedzic 19 gr na zdjeciu i no i widac czym to skutkuje. Powiedzialam tez wczoraj mezowi ze juz psychicznie nie moge..... Zrozumial mnie doskonale bedzimy namawiac tate na przyjazd szybciutenki. I.... zakupilam 2 torebalki ![]() Malutka jej odpoczywaj, i buziak dla uziemionych. Lece sie szykowac młamłaki dla kazdej |
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzgeciku jedźcie ostrożnie.
Ta Kasieńkowa stronka ze staniorkami jest super, zamówie przynajmniej dwa. Poza tym jest o wiele taniej niż na innych stronach z tymi samymi modelami. |
|
|
|
#2666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej ho z rańca dziołszki kochane
Cytat:
Wyjdę publicznie na totalnego debila ale napiszę to! O co kaman z tą półrocznicą, bo moje szare komórki nie potrafią tego zajarzyć A tak wygląda mój bezmózgi wstyd --> ![]() Cytat:
Ad.2- Obudziłam i wygoniłam do mycia, bo leżał w poprzek łóżka. ![]() Nie przepraszaliśmy się, bo on wcale ze mną nie gada i jest wredny. Trudno... zobaczymy kto pierwszy się złamie... ![]() Ale widzę, że powoli rura mu mięknie wczoraj spał przy samej ścianie, a dzisiaj już prawie przy mnie Aaaaa i nie pytajcie czemu z nim nie pogadam, chciałam z nim pogadać to powiedział że nie chce... Cóż ... nie bede go zmuszała ![]() Cytat:
![]() Ad.2- brrrrrrrrrrrrrrrr nienawidzę czegoś takiego!!! Mam szczęście, że mojemu mężowi się to nigdy nie zdarzyło... może dlatego że wie jakie mam na to uczulenie ![]() Ad.3- Wg mnie gatunkowo są super, wiesz to opinia subiektywna. Mam tylko jeden z nich i bardzo go lubię Jak chcesz to poczekaj jeszcze trochę aż przyjdą te 3 które zamówiłam Powiem szczerze, że mam go jakieś pół roku może więcej, nosze go bardzo często a co za tym idzie często go piorę i wyglada jak nowy Mają 2 tyg na przysłanie mi ich, jak chcesz to poczekaj na moją opinię.
|
|
#2667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i już chyba wszystko jasne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak pomyślę, jakie małe miseczki nosiłam, to normalnie ![]() Cytat:
![]() co za patafian ![]() Cytat:
dzięki Dżastuś, że trzymasz rękę na pulsie, bo gdyby nie Ty, to pewnie obudziłabym się już z ręką w nocniku,a tak muszę sobie jakąś datę wykombinować Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuruj się Kochana |
||||||
|
|
|
#2669 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
licz po prostu od ostatniej miesiaczki. Wszyscy tak licza a potem sie przyzwyczaisz Buziol przeogromny tak sie ciesze
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Zamówiłam. Raz kozie śmierćWzięłam taki: http://www.ewabien.com/eshop/?prod,866 I taki w komplecie ze stringami: http://www.ewabien.com/eshop/?prod,813 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

(czyli tak naprawdę 2 strasznie sie mieszają mi te tygodnie)

.

To znaczy staram się o pracę w biurze tłumaczeń, ale co z tego wyjdzie nie wiem.
hand-made: urodzinowo na 40tkę

ładne skubane, ale na wiosnę będę miała też troszkę wydatków - koniecznie buty i kurtkę, no i sama nie wiem
na wiosnę upatrzyłam już sobie oxfordy
I kazał pójść do księgowej żeby wystawiła mi rachunek i przelew należny za ten miesiąc zrobiła. No co za buc, ja już sama nie wiem co on sobie wyobraża.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)