|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
kiedy ja tu ostatnio byłam
?--------- honey091: cudowne opisy. i tego, to Ty jesteś na Twoim avku? ![]() --------- - Boże! - Co? - Och.. Nic. Wszystko. - Co dokładnie? - Ty mnie kochasz! urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie. więź, która nas łączy, jest niezniszczalna. [księżyc w nowiu. ]
|
#1952 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A dziękuje bardzo. ![]() Nie, na avatarze to nie ja. To wokalistka Paramore, Hayley Williams. ![]() Moje zdjęcie masz u mnie w profilu. ;p I ten jeden opis od Ciebie kradnę ![]() I widzę na opisie Roberta, czy też Edwarda <3 _________________________ ___________________ _________________________ ___________________ ` Tak blisko, bez względu na odległość ` Zawsze ufając w to, kim jesteśmy ` Wszystkie te słowa – nie są od tak ` Szukałam zaufania i znalazłam je w Tobie Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-01-30 o 13:23 |
|
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
societygirl- no pozwole Ci xD ale pod jednym warunkiem.. Ty pozwolisz mi
;*a ten no.. nie muszę Was wymieniać? Bo dużo osób okradłam.. Będę złodziejką ;D ahahaha. no już dobrze.. powiem Wam. A więc : abunee, styrana, TiS, papergirl, Maggie, bananowalska, nydee, Miluuu, jednaZwielu, agattee, nastychick, dontlookdown, ouu, powinnam, Czarnula4, kee,Onax3, steri, 12 Stonka, 3martyna3, JednaNaMilion, Kissabble, Little Ballerina, naiwnaniunia,carmenkaa, honey091 - jesteście boskie ! brak mi słów. no cud miód i orzeszki! no kurde. ile ja mam guru na palcach zliczyć się nie da![]() ____ o jedno słowo za mało. Mam wszystko, może poza rozpaczą bym mógł szczęście docenić Zapomniałam o Tobie na zawsze, wybacz ale nie jest mi smutno Zawsze znaczy dziś, wczoraj i jutro... ...tak gorzko pachnie świt O czym mówić mam kiedy nikt nie słyszy sensu słów... Zimna pobudka gdzieś na dnie, zabrałeś mi cały świat... Sekretna miłość której brak bo słów zabrakło nam, Tak dawno tak daleko stąd Nie wierzę w nic co wiem, niewiara ta niewiele zmienia... Jeśli świat jest tylko narkotycznym snem to nie ma z niego przebudzenia Kto mówi głupstwa,ten dochodzi do prawdy!
|
|
#1954 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki - dziękuje za wyróżnienie.
![]() Twoje też czasem kradnę. ![]() _________________________ _________ _________________________ _________ ` Każdego dnia dostrzegamy coś nowego. ` Otwórz swój umysł na dziwny widok. ` Nigdy nie przejmuj się ich gierkami Nie przejmuj się tym, co wiedzą. ` Odlatujące wolne myśli próbują zniszczyć mnie w tym. ` Ignorancja jest rozkoszna. ` Walcz ze łzami, pięknymi uśmiechami i czasami kłamstwami. ` Zabiorę te wszystkie zagmatwane myśli i zniknę. ` Późno przyszedł sen, przyszedł i był zły. |
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
- `i magią słów zdobyłeś mnie, zdobyłeś
- Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeśli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi - Życie nabiera sensu dopiero w wyobraźni - 'Ja wiem, że przyjdzie taki dzień, staniesz wtedy obok mnie, uśmiechniemy się do siebie wreszcie.' - `Uśmiechnął się do mnie.... Wtedy poczułam że nadzieja czyni cuda. |
|
|
|
#1956 |
|
Raczkowanie
|
Zagubiona.
W tłumie myśli . Padał deszcz , pamiętasz ? Gdzie podzialiśmy się ? Szukam ... siebie .... Senność . Już nie wspólnie ... osobno . |
|
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
.. jak ta co kiedyś ksiązkę z historii w strzępy porwała.
W przyjaźni zdarza się falstart, tych prawdziwych policzę na palcach!! Jest ryzyko-jest zabawa! Spontanicznosc to podstawa.. ...nie przeciągaj rozmowy.. aż tak bardzo się nie lubimy. Niechciane Łzy, Ból i Strach, Potrzebne by Szczęściem mogły Się Stać?! Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei Mi dużo Nie Trzeba... Mam coś czego kupić się nie da... ...A może parę słów... by móc spokojnie dzień zaczynać? Nigdy nie ufam ludziom z innej piaskownicy. Jeśli Czuje Że Krew Płynie w Żyłach.. Ja Non-stop Czuje Się Na Siłach
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
NieZTejBajki - Dziękuję i wzajemnie. ;*
Nie wiem co piję, ale jeśli to miłość to dolej mi jeszcze..
Uśmiechnął się do mnie los, a potem okazało się, że uśmiech ten był ironiczny.. Może i lepiej, że nie jesteśmy razem. Może i lepiej, że mnie nie kochasz, bo łatwiej mi z tym, że nie mogę Cię zdobyć niż z tym, że mogłabym Cię stracić.. Ja go chciałam tylko kochać.. Nigdy nie zastanawiam się, dlaczego popełniam tyle błędów. Ledwie zdołałabym to pojąć, natychmiast zdobyłabym się na odwagę, albo znalazłabym powód, by znowu zrobić to samo.. Im bardziej Cię nie mam, tym bardziej Cię pragnę.. Prawda o prawdzie jest taka, że boli, więc kłamiemy.. Przychodzę do Ciebie w kroplach deszczu, a Ty otwierasz parasol. Przychodzę do Ciebie w powiewie wiatru, a Ty zamykasz okno. Przychodzę do Ciebie w blasku słońca, a Ty zakładasz ciemne okulary. Przychodzę do Ciebie, a Ty.. Krzywdzę innych, nawet tych bliskich sercu. Czasami się siebie brzydzę, własnie za to.. Sprawiłeś, że stałam się kimś wyjątkowym.. Nie potrafię zajrzeć w głąb swojej duszy by odczytać z niej kim dla mnie jesteś. Wiem tylko kim byłeś: ucieczką od rzeczywistości, malutką iskierką, która swoim ciepłem, słowem rozgrzewała moje serduszko.. Dziś i na zawsze.. Słowa tańczące na wietrze.. Pustka zaokienna.. Jej radość podszyta była strachem.. Nie ma już nic za ścianą powiek.. ..bo pod powłoką marzeń kryje się obawa o jutro.
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
[quote=NataliaNatiNatus;10 731249]JednaNaMilion <3 świetna jesteś
![]() quote] ->Dzięki Skarbie, bardzo mi miło. O Tobie mogę powiedzieć to samo ![]() ->NieZTejBajki, nie będę cytowała bo za długo;p ale baaaardzo sie ciesze że mnie wymieniłaś. Boskaś, wiesz? ![]() _______ W moich oczach wciąż kwitnie nadzieja Za te dwie iskierki w jego oczach, za uśmiech przerażonego światem chłopca -pokochałam Go. znów patrzę jak tracisz siebie sam. on obok śpi, przed złem chowa mnie w cieniu swoich rzęs. Tęsknota to takie zło, co atakuje z czterech stron. Jeżeli kiedyś wrócisz, nakreyję biały stół, ukryję w sobie smutek. zbyt prawdziwa Twoja twarz nadzieji pełen głos wrażliwości pełne dłonie nie lubisz? to polub ;p potykam się o własny krzyk. Tak bardzo się boję Twych smutnych dni. Chodź, i daj mi to coś, co nazywasz "miłość" Nie pokocham Cie - nara. Wara - trzymaj się z dala. W woli cisłości dla mnie nie ma miłości Nie - nie ma miłości.
|
#1960 |
|
Przyczajenie
|
styrana , jednaZwielu <3 jesteście cudowne
`kocham Cię bardziej niż wszystkie inne rzeczy na świecie razem wzięte, czy to ci nie wystarcza? `i będzie tak jakbyś nigdy nie istniał. `bierzesz miłość i trzymasz ją nad moją głową niczym bat. `twoje usta uciszyły moje. `w twoich głębokich oczach znajdę ścieżkę do swojej duszy. `pragnę cię tak , jak pragnie się powietrza żeby oddychać. `kocham cię bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
NieZTejBajki Mnie też wyróżniłaś
Strasznie mi miło ![]() Sekretna miłość której brak bo słów zabrakło nam, Tak dawno tak daleko stąd A ten kradnę ~Miliony srebrnych łez ~Barwy, światło, zapachy i miejsca szepczą Twoje imię ![]() ~Ciepło spojrzenia, elektryczność pocałunku ![]() ~Szybujemy w dół, gdzieś gdzie nie ma dna.. |
|
|
|
#1962 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że mogłam pomóc
![]() Pozwolisz, że zabiorę?
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
porażona miłości prądem.
moje serce zmniejszyło się o kilka rozmiarów. Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? traktuj mnie jak powietrze, a jak powietrze -niezbędna się stanę.. zawsze będę tęsknić za tym, czego nie było, a być mogło. nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Z wiatrem będę Ci posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie twoją twarz i szepnie Ci do ucha, że ja ciągle żyje i czekam. Odejdź z mojej pamięci, dopiero wtedy będę wolna. pamiętaj, że ja pamiętam. tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek.. Żyjemy w tym, co opowiedziane. Świat jest tym, co opowiedziane. Dlatego coraz ciężej żyć. I może tylko sny stanowią o nas. Może jeszcze tylko sny są nasze? - Nie masz zamiaru sobie odpuścić, prawda? - Nie. - W takim razie… Mam nadzieję, że lubisz rozczarowania. Czy jest jakiś sposób, żebym została w Twoich ramionach? Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-01-30 o 16:01 |
|
|
|
#1964 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
grunt usuwa się jak kładka
przyjacielem jest się całe życie jeśli załadowanie tego pistoletu,przetrzyma w twoim sercu oddasz życie za miłość ? świat beznadziejnych romantyków prawo nielegalne posyłam tam anioła wyspa pragnień wspomnienia stworzone podczas najzimniejszej zimy
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-01-30 o 16:13 |
||
|
|
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
Jest pani osobą odmienną, choć jednocześnie chce pani być podobna do innych. A to, z mojego punktu widzenia, jest poważną chorobą. "Za czasów komunizmu nauczano, że życie kończy się wraz ze śmiercią..." Ja chcę, ja muszę znów siebie zaakceptować, muszę udowodnić sobie, że jestem w stanie sama podejmować decyzje, które mnie dotyczą. Nie pozwolę, by mnie popychano w kierunku, którego nie wybrałam. Co to jest prawdziwe Ja? (...) To kim jesteś, a nie to, co z ciebie zrobiono. Wielki problem zatrucia Goryczą polega na tym, że uczucia takie jak nienawiść, miłość, rozpacz, entuzjazm, ciekawość również zanikają. Po pewnym czasie zgorzkniałemu nie zostaje już żadne pragnienie. Nie ma ochoty ani żyć ani umierać...
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
NiezTejBajki- Tyy wieesz < 3
sasiadka- dziękuję. --------------------- krwawa łuna oświetla nasze twarze. mój słodki. wiem, że każdy z nas pójdzie swoja drogą. nad nami tylko czarne niebo. zanim powiesz coś bardzo ważnego, sprawdź czy masz zapięty rozporek. zabij mnie kochanie. nie pamiętasz już wczorajszych obietnic? krwawe myśli wypływają oczyma... patrzysz na mnie jakbym cię zraniła... codziennie te same sceny. jak z aktów szekspirowskich. ja potrafię zrobić z ciebie dużego chłopca. co się z nami dzieje? prozaicznie stawiasz każdy krok. już nie biegasz pod moje okno wieczorami... wczoraj jakby słowa odmówiły posłuszeństwa. przepraszam, nie lubię kłótni. mój maleńki kłamco, co mi jeszcze obiecasz? parapety zalane litrową wódką. papieros już nie uspokaja. pamiętasz? księżyc świecił wtedy jakby dla nas .. dzisiaj rano nie czekałeś na mnie, tam gdzie zawsze .. na wietrze nasze pocałunki tracą smak. chciałam zliczyć wszystkie wspólne chwile. nie potrafiłam. daruj sobie te głupie telefony i wyjaśnienia. daruj sobie .. nie wierz mi nigdy do końca... mój mały rycerzyku, czy zostaniesz już przy mnie na zawsze ? wierzę, że jutra nie będzie. mogę cię dotknąć? wciąż nie wierzę, że naprawdę jesteś. jakby tchnienia nam zabrakło w jednej chwili. moje sny pozwalają nam się spotkać... wcale nie wierzyłam w szczęśliwe zakończenia. wcale ... czasami wolę zostać sama niż udawać, że mi nie zależy... upajamy się wspólnymi chwilami. jak długimi latami ... w słowach kryje się dusza małego dziecka. wiesz? pozwalasz, żeby łzy kapały na podłogę. obiecałeś łapać je do dzbanka...
|
#1967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej. i nawet ja. miło mi niezmiernie tym bardziej, że Ciebie też okradam ;*styrana - cudo <3 _______________________ Czy ta ciemność ma imię ? To okrucieństwo, ta nienawiść... Jak nas znajduje ? Czy wkrada się w nasze życia, czy szukamy tego i ogarniamy ? Co się z nami stało ? Czy ta ciemność ma imię ? Czy to twoje imię ? Pożarta przez cienie. Połknięta cała przez ciemność. Czasami, żeby iść naprzód, musimy się cofnąć. Czasami ból stanowi tak dużą część naszego życia, Że uważamy, że zawsze tak będzie. Bo nie możemy przypomnieć sobie czasów, gdy go nie było. Ale potem, pewnego dnia, czujemy coś innego. Coś miłego, bo wydaje się znajome. W tamtej chwili zdajemy sobie sprawę... Że jesteśmy szczęśliwi. Zastanawiałeś się kiedyś w jakim czasie Twoje życie może ulec zmianie ? (...) Zawsze się spieszymy... Żeby dorosnąć... Żeby pójść w różne miejsca... Kiedy jesteś młody... Jedna godzina może wszystko zmienić. Pozostawione do interpretacji. Szare.
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm. tak właśnie myślałam, czy to czasem nie ona ![]() i dlatego spytałam, żeby się upewnić ![]() taak. Edward -------- chodzące nieszczęście. potrzebuje Cię każda komórka mojego ciała! jesteś moim ulubionym rodzajem heroiny.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-01-30 o 16:45 |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________ jakoś tak do siebie bliżej nam. od kiedy rany goją się ropą. powoli zapomnę o tej całej szopce i o Tobie. chcesz mnie? proś mnie! mówiąc ostatni raz "kocham" nie miałeś wątpliwości. tępa próba żyletki. tyłek przymarzł mi do schodka. i znowu twoje puste słowa. jeszcze się ziemia trochę przekreci.
|
|
#1970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Och, już nie słodź, bo się zarumienię _____________ A ona była jak te drzewa za oknem. Zmarznięta i ogołocona z wszelkich oznak życia. Bez czucia. Nie wiedziała. Już nic nie wiedziała. Była jedną wielką totalną niewiedzą. Gdy wydłużają się cienie a słońce zachodzi na nadchodzącą noc nasz smutek jest silniejszy Zdziwienie. Ciekawość. Smutek. Wszystko w kolorze zielonym. Ale nadziei nie było. Choć podobno bywa zielona. Niedostępna, milcząca, zamyślona. Tak naprawdę nieobecna. ma pierś czysta od złego ciężaru. Cóż kocham go miłością najszlachetniejszą i najbardziej stałą - bo siostrzaną. Zupełnie jakbyś dokonała jakiegoś cesarskiego cięcia w mojej głowie. To niemożliwe, by tak niebanalnie rozpoczęta historia miała mieć jakiś banalny finał. A potem potłukł jej duszę. Nie dotykaj mych rąk, są wilgotne i drżą. Nie nastąpi już żaden cud - Cudów NIE MA. |
|
|
|
|
#1971 |
|
Rozeznanie
|
Chociaż wszystko już się skończyło ,
między nami coś się zmieniło , zadajesz się już z inną i wiem , że to ja jestem tą winną , to wszystko to tylko wspomnienia , w twoim życiu mnie już nie ma . To nie jest wiersz miłosny chociaż może i tak wygląda , tylko o przyjaciółce , która z inną już na świat spogląda . Mój honor nie pierwszy raz mnie zgubił , ale cieszę się że ktoś tak jak ja bardzo cię polubił . Jak jesteś pewna gwiazd na niebie , tak bądz pewna że lubię ciebie , niech ten wiersz ci przypomni , że jest ktoś kto o tobie nigdy nie zapomni . Pamiętaj też że kiedyś istniałam , że kiedyś razem z tobą się śmiałam , że kiedyś razem z tobą płakałam , odeszłam chociaż odejść nie chciałam , odeszłam bo odejść musiałam .
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
Moja miłość bierze się z mej nienawiści! Słodycz ze słodyczą nie walczy, radość cieszy się radością. Bądź dla siebie takim, jakim byłbyś dla przyjaciela. Miłość dodaje otuchy, jak promień słońca po deszczu. Piekło jest puste, a wszystkie diabły są tutaj. Miód, chociaż słodki, nadmiarem słodyczy tłumi apetyt i sprowadza mdłości; kochaj z umiarem. Drink provokes the desire .. Jak gorzko przyglądać się szczęściu poprzez cudze oczy. Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem. Z wschodem dla mnie zachód słońca. Robimy wszystko co możemy by odbudować zaufanie które straciliśmy. Są rany i zdrady tak głębokie i tak trwałe że nie mamy możliwości naprawienia ich. Wtedy nie pozostaje nam nic... tylko czekać. Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami sie zatyka jednakże nie mówi. Nie posiada ust. Czasem, im więcej sie zmienia, tym więcej pozostaje bez zmian. A czasem... czasem zmiana jest dobra. Czasem zmiana jest... Wszystkim. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca, niż życie długo i szczęśliwie. Nie porywaj się na Ferrari jeśli nie masz prawa jazdy. Nigdy nie ufaj kobiecie, której złamano serce Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj, nie ma mnie tam – nie śpię, jestem tysiącem podmuchów wiatru, jestem diamentowym skrzeniem się śniegu, jestem światłem słońca na dojrzałym zbożu, jestem delikatnym jesiennym deszczem, nie stój nad mym grobem i nie płacz, nie ma mnie tam, nie umarłam Tak, będą na drodze niespodziewane zakręty... szokujące niespodzianki, których nie przewidujemy... ale na tym to polega... nie sądzicie? To przychodzi tak szybko. W błysku życie które znaliśmy odchodzi na zawsze i zostajemy by się zapytać samych siebie: „jak on mógł mnie zostawić?”, „kiedy moje piękno zaczęło się ulatniać?”, „dlaczego moja przyjaciółka się zmieniła?”, „czy jestem najlepszą matką, jaką mogłam być?”. Oczywiscie istnieją tacy ludzie, którzy rozumieją jak szybko czas ucieka. Dlatego są tak zdeterminowani by dostać to czego chcą, zanim będzie za późno. |
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
Świat własnych marzeń.
Zabrakło drogowskazu Do Ciebie. Nie trafię . We własnych skomplikowanych myślach. Jestem dobra aktorką. Nawet nie wiesz kiedy płaczę . Chwilowa niedyspozycja do uczuć. Po raz kolejny patrząc jak odchodzić. Czułe słówka które mówisz każdej pannie . Zła przynęta . Za każdym razem patrzyć głębiej niż poprzednim razem . Wyrafinowanie. Ludzie się zmieniają. Uoops To nie ten model. Dobrowolnie poddana Twojemu urokowi . Widzisz Lans to nie wszystko bejbe.
|
|
#1974 |
|
Raczkowanie
|
jesteśmy przypadkowo zakochani.
zrównaj się z moją miłością. trzeba się odnaleźć w każdej chwili trzeba być. byłam zagubiona. w Tobie się odnalazłam. ponieważ każdy przepuszcza miłość pierwszą... ...jeżeli w swoim sercu - serce masz. jedzie pociąg, złe wagony... świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie. znalazłam szczęście i je zgubiłam. trudno. tyle jeszcze drogi jest przed nami... Rozpływam się pod niebieskim niebem Promieniami słońca... po co dalej w miejscu tkwić? trzeba żyć! świat staje się jaśniejszy. opętani samotnością. Co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata?
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
NataliaNatiNatus; to o przyjaźni. Straconej przyjaźni. Zabiore ..
;* * Pan główną rolę w każdym gra śnie. * Ktoś między nami zatrzasnął drzwi. * Nigdy nie będzie ze mną w ciało w ciało spał. * Romanse za grosz, wielki uczucia na niby. * Na ulicy deptał strach * A miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam * Zabierz mnie gdzie wszystko ma swój sens... * I biedronka na szczęście, gdzieś w kieszeni. Lecz w moim życiu nie ma szczęścia. * Problem znajduje się w każdym oddechu. * Zanika bicie serca ..
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Miłość barwy twych oczu ..bo podobają mi się Twoje śmiejące oczy
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
kee, styrana, jednaZwielu, Czarnula4, 3martyna3, lilyblack, powinnam - uwielbiam, jestescie niezastąpione ;*
a gdzie sie podziała WhenYouComeBackToMe ![]() ~~ mieć w górze niebo.. w sobie spokój.. świat gdzieś z boku ~~ ja zwariowałam, znów kochać chcę.. najwyższe wcielenie głupoty mej ~~ szeptem na ucho powiem że... ~~ potykam się na sznurowadle... ~~ istnieje gdzieś podobno niedany nam świat..gdzie kochać wszyscy mogą ~~ łza na rzęsie mi się trzęsie...
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
When it feels like love has given you up
And your heart starts letting you down And you're down on your own ability Cause the blues are coming around And the world stops spinning Cause you're down on your luck And it feels like there's dirt in your eye I'm repeating the words that you scream at me I don't care if you cry You better play down the tears and make me think again You've been messing with my mind You can't be more than you ever think about You can't be halfway, you're going nowhere I can't respond to your negativity Refrain from leaving your despair spodobało mi się w piosence .
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Who lives without love,
Got lots of things, But it's not enough. I can see my life flashing before my eyes. Is this all a dream? Wake me up, I'm living a nightmare My head is above the cloud... I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me My aphrodisiac is You You play the same love song. You don't know You don't know me at all. But I'm dreaming. I'm dreaming of You now. my heart is over You. 'cause nobody wants to be the last one there. 'cause everyone wants to feel like someone cares. someone to love with my life in their hands. there's gotta be somebody for me like that. 'cause nobody wants to do it on their own. andeveryone wants to know they're not alone. somebody else that feels the same somewere. there's gotta be somebody for me out there.
|
#1980 |
|
Przyczajenie
|
styrana, papergirl, psychOdela, nydee, powinnam, lilyblack, JednaNaMilion, Jagoodka92, NieZTejBajki, abunee, Czarnula4, nastychick, Miluuu, yyyskarbus, jednaZwielu, bananowalaska aj
wszystkie chyba uwielbiam <3 i chyba potrzebny mi odwyk ;******1.może gdybym była kimś innym niż jestem 2.jak sprawiałeś że twoje pocałunki smakowały malinową mambą? 3.sytuacja tego wymagała tak? 4.wiesz, Ty sam jesteś JednoWielkieNieporozumienie ! 5.-ona nic nie znaczy! to byla pomyłka! -Pomyłka...więc tak ma na imię? całkiem ładnie... przekaż jej 6.i po tym wszystkim życzysz mi spokojnych snów... to jakiś żart? 7.ty weź kocyk...ja przygotuję koszyk z jedzeniem ...i pójdziemy razem poleżeć na niebie 8.mówią że psy instyktownie wyczuwają złych ludzi... albo jest coś nie tak z moim psem albo nieźle się z tym kryłeś 9.skoro wymyślili odstraszacze komarów, kretów, pszczół i myszy to czemu cholera nie wymyślili odstraszacza frajerów? 10.nie dasz się już nawet przekupić wielkim czerwonym lizakiem w kształcie serca z napisem 'kocham cię'
endajplisjulofmi![]() Edytowane przez naiwnaniunia Czas edycji: 2009-01-30 o 20:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

?
]