|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Zmykam na obiad i na meczyk
Jakoś wątpie, żeby naszym udało się zdobyć brąz... No ale trzymam kciuki i mam zamiar kibicować mimo wszystko
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tak ładnej buzi to każda długość włosów pasuje A z TŻem wyglądacie razem piękniście Też chcę zobaczyć jak wyglądacie... ![]() Noo i tez zapuszczam, tylko nie wiem czy w moim przypadku to dobrze, bo mam strasznie cieniutkie wlosy. Jako dzieciak mialam do pasa, pozniej jak juz raz scielam to az do teraz scinalam zawsze do ramion, czasem krocej. Teraz siegaja mi do lopatek te najdluzsze
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doby Wszystkim
![]() ja ze swoim Tżetem jestem juz prawie 3 lata (14 luty wybije 3 rok).. mamy po 21 lat aktualnie.. chcialabym juz zareczyny,czemu nie.. peirscionek mozna i rok,dwa lata wczesniej nosic.. formalnosci tez zabieraja czas.. ale on naal na garnuszku rodzicow,stad tez musze czekac :/
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ ja się meczem stresuję, masakra!
asiaczek witam
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja już po było bardzo fajnie tylko nie mogłam wam żadnego zdjęcia wrzucić ze względu na baterie w aparacie ;/ nie naładowały się te akumulatorki. Ale nic specjalnego ![]() Zabawa była całkiem fajna tylko jedzenie okropne :P ale to taki szczegół ja widzę, że wy się tak tutaj oglądacie :P
|
|
|
|
#606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witam ![]() EDIT: Sanrioo to super ze sie udala 100dniowka.jak tam TZ sie bawil? Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-01 o 15:40 |
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw musi trochę dojrzeć do tego kroku.. pomału zaczynam rozumieć dlaczego lepiej mieć starszego faceta.. oni jakoś szybciej w tym wszystkim sie łapią wg.mnie
|
|
#608 | ||
|
Rozeznanie
|
Troche doczytałam, wiec komentuje
![]() Cytat:
![]() Carmelova - szczescie w nieszczesciu to dobrzez ze On w pracy był - moze faktycznie potrzebuje pieniazków w zwiazku z wasza przyszłoscia.... Cytat:
|
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój kiedyś też bedzie się łapał tylko treba czasu. Ja nie uważam, że straszy = lepszy. Choć mój jest straszy 4 lata. Cytat:
i mnie :PTZ bardzo dobrze razem sie bawiliśmy cały czas wiedziałam, że się rozkręci |
||
|
|
|
#610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj i duzo starsi faceci bywaja niedojrzali..tak jak to sie mowi "faceci rozwijaja sie do 5-tego roku zycia,a pozniej to tylko rosną"a ja sie pochwale (a co zeby obejrzec pierscionki.ale i tak dlugo tam nie bylismy bo ja jak zwykle sceptyczna mowie ze po co stac tam EDIT: Sanrioo zazdroszcze Ci studniowki..ahh.i widzisz rozkrecil sie i nie trzeba bylo go sluchac ze nie chce za bardzo tam isc luffka jak tam mecz?
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-01 o 16:02 |
|
|
|
|
#611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To już jest coś poważnego
|
|||
|
|
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie rowniez zgadzam w 1000% z Biska.sliczna jestes i Twoj TZ rowniez ![]() no jest juz "cos" ale sie nie spodziewam jeszcze niczego.stwierdzil ze chcialby jakies "inne" zareczyny ale ma gówniane mozliwosci w małej mieścinie..a na wyjazd gdzies to nawet nie ma co liczy. aa i "tesciowa" ostatnio do niego zeby chodzic na nauki
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-02-01 o 16:38 |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAA! Wygraliśmy! Ale się stresowałam!
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka razy ze stresu nie wytrzymałam i uciekałam sprzed tv do kuchni
|
#617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jestem ostatnią ze znanych mi osób, którą bym podejrzewała o optymizm chociaż może rzeczywiście w ciągu ostatnich lat czy miesięcy coś się zmieniło, ale człowiek się całe życie zmienia i uczy ![]() Mi się wydawało, że wiecznie naburmuszona jestem, ale to chyba pozostałość po okresie dojrzewania ![]() Cytat:
![]() W dużym uogólnieniu to... jest bardzo zakatarzona ![]() Cytat:
![]() Wygraliśmy!? cholera, dobrze, że się nie zakładałam ale teraz to cała moja teoria o Polaczkach padła
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Od kilku dni grywam namiętnie w durną grę... Wciągnęło mnie na amen... jakby któraś chciała to podaje linka :
http://www.joemonster.org/filmy/13497/Perfect_Balance Ale ostrzegam- jak się zacznie grać to nie można przestać
|
#619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja nawet nie mysle o Walentynkach bo bedziemy siedziec w domu a tak jak wyzej mowilam on niby chce jakis "inne",wiec znajac jego to bedzie siedzial i myslal z rok az w koncu i tak nic nie wymysli(ze wzgledow kasowych i czasowych bo z pracy na pewno zwolnienia nie dostanie) to ja wole nie zaczynac tej gry
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-01 o 16:51 |
|
|
|
|
#620 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ uwielbia, gdy mam rozpuszczone włosy, dlatego często chodzę z rozpuszczonymi włosami. Mam właśnie takie włosy zasłaniające cycuszki I nie zetnę ich do ślubu co najmniej do ślubu! Zawsze miałam długie włosy (nie miałam krótszych niż półdługie), ponieważ uważam, że największą ozdobą kobiety są włosy No i mój TŻ uwielbia moje długie włosy, więc ich nie ścinam, tylko podcinam końcówki.Soy Marisol, do wesela jeszcze Ci urosną i to na wyrost! ![]() Ja słyszałam, że włosy rosną przeciętnie 1,5 cm na miesiąc, a nie tylko 1 cm ![]() A i jeszcze jedno. Przeczytałam kiedyś w gazecie fryzjerskiej wypowiedź jednego fryzjera czeszącego największe gwiazdy, że nie należy mieć dłuższych włosów niż za łokcie, no chyba, że ma się 12 lat Ja trzymam się tej zasady. Zawsze mam długie włosy, ale nie dopuszczam do tego, żebym chodziła z włosami dłuższymi niż za łokcie ![]() Cytat:
![]() A jakie to są słowa? Mam nadzieję, że TŻ Cię nie wyzywa?... Edit: Zaraz Wam się pochwalę moimi włosami Wstawię fotki
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-01 o 17:27 |
|||
|
|
|
#621 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!!
![]() pasuję do tego grona jak ulał...;] znam mojego 9 lat, przez wiekszość tego czasu jesteśmy ze sobą (ale to długa historia), a ja ciągle starą panna jestem!! i to niestety dosłownie, jeszcze trochę i trzydziestka bedzie;] On już przekroczył tę linię graniczną czyli można powiedzieć, że dojrzały facet i na rodzinę czas... ale jak widać na niektórych to nie dziala ![]() i cóż ja biedna mogę zrobić, już nawet suknie ślubne mu pokazywałam, że takie ładne niektóre!
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
hajja dawaj te fotki bom ciekawa
![]() kinuko witam na niektórych chłopów nic nie działa, taka ich natura trzeba albo się z tym pogodzić albo zmienić tą ich naturę
|
#623 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() zmienić naturę - to chyba dla mnie za trudne, przecież nawet nie potrafię sprawić, żeby zdanie zmienił a przecież nie będe Go straszyć albo wpadać w "przypadkową" ciążę;D
|
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-01 o 18:23 |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
nie polecam wpadek... Ale pytałaś go czemu jeszcze nie chce założyć rodziny?
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
ejj, ja chcę wasze fotki. wszystkie, Aelitki, carmelovej, luffki, no i wszystkich pozostałych. może być na pm, czy link do naszej klasy (ja nie mam nk, ale mogę luknąć od siostry
), błagaaaaaaaaaam :PPJustyna, śliczna myilluion, kogoś mi przypominasz... ale nie wiem kogo a oto ja, ale tylko do mojego następnego wejścia na kompa Wam pokażę - teraz mam taką długość i kolor jak na pierwszym (no, może 2 cm dłuższe), a w wakacje miałam takie jak na drugim (i - niestety, mam takie falowane zryte włosy). wiem, że niewiele widać, ale jakieś wyobrażenie jest. PS O Boże, mam krzywe oczy... ![]() EDIT: witam kinuko a jak Twój luby się zapatruje na kwestie rodziny? mieszkacie razem?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-02 o 13:26 |
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ladnie Ci w takiej grzyweczce Kogos mi przypominasz, tylko nie moge skojarzyc kogo Na pocieszenie powiem Ci, ze moje wlosy ukladaja sie identycznie!!! I lacze sie w bolu Poza tym bardzo sympatyczna i milutka masz buzke
|
|
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
tez bym chciala wasze zdjecia
ale niestety ktos mi sie wlamal na kompa.wyrzucilam wszystko i konto na n-k musialam wykasowac
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, że lepiej mi w grzywce, dlatego nie będę zapuszczać na straaasznie długo włosów, raczej tak maksymalnie do łopatek, bo inaczej to kiepsko wygląda, no i wycieniuję - takie mam zamiary, ale co mi zrobi fryzjer, to nie wiem, mam nadzieję, że nie to, co niektórym z Was, bo chyba bym się pochlastała
![]() a do ślubu jakbym miała zapuszczać, to popiłabym rekord świata w długości włosów aha, witaj w klubie sianka na głowie ![]() edit: włamanie na kompa? uuu... mam nadzieję, że bez poważniejszych konsekwencji? no nic, napstrykaj sobie fotek i wrzucaj
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-01 o 18:44 |
|
|
|
#630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam jedno zdjecie stare tylko na kompie hehe reszta juz na plytach u TZ.moge wyslac na priv jesli bede umiala:p ale to jutro bo zaraz zmykam.TZ przyjezdza.milego wieczorku Wam
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-01 o 18:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Jakoś wątpie, żeby naszym udało się zdobyć brąz... No ale trzymam kciuki i mam zamiar kibicować mimo wszystko