|
|
#2521 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar VII
ehhh... ale pewnie wyprawa na komendę mnie nie ominie... i znowu bawić się w to zgłaszanie - masakra laptok (żeby mi jeszcze bardziej zepsuć humor) też się coś skiepścił... wyskakuje niebieszańska plansza i reset odgórny. Jutro oba kompiki - i stacjonarny i laptok dostaną przydziałowego formata, w ramach profilaktyki antykradzieżowo-mailowo-allegrowej.
|
|
#2522 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
matko!!!! może da się zwrócić? poza tym wełna jest silnym alergenem, ja bym nie chciała takiej pościeli nawet za darmo....
|
|
|
#2523 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dobrze,że mój Małż się na tym zna,bo ja kompletnie nie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam bladego pojecia zaplacila gotowka!A i jeszcze sobie kupila lanoline za 40zl jedna butelka 0,5litra:| kupila zapas 4butelek z obawy ze potem nie bedzie,babka zaplacila 3,5tysiaca!Normalnie jakas masakra,mi kupila poduszke z welny kaszmirowej dzisiaj juz na niej spalem nie wygodnie sie spi glowa uniesiona pod katem 45stopni niz reszta ciala.W nocy sie obudzilem i zmnienilem na stara poduszke,co dziwnego caly dzien mnie bolaly kregi szyjne czulem sie jak polamany(czyt.kaleka)Ja sie dziwie ze to jest rehebilitacyjne:|Istny koszmar!!!Uwazajcie na takie cuda!
|
|
|
|
#2525 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz leze w lozku i korzystam z neta przez telefon:P |
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Ciocia pościelą obdarowana po raz pierwszy w życiu (a dobija do 60tki) dostała takiej pokrzywki, że wylądowała na pogotowiu ... EDIT: cbr ja właśnie doczytałam ... straszne jest to, co piszesz (na początku), dobrze, że dało się choć trochę odkręcić
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-02 o 00:54 |
|
|
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2529 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a poza tym stwierdził, że sama sobie jestem winna.tyle z pocieszenia jak to dobrze mieć takie wsparcie ale przynajmniej Wy, Dziewczyny, jesteście
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie, pamiętaj, że mówimy o osobach starszych, które na reklamach się nie wychowywały i nie mają do nich krytycznego stosunku.
Są jak dzieci - odpowiednio im podać informację, zmanipulować i kupią... Teść mój co roku z sanatorium przywozi jakieś cuda . Ostatnio szybkowar elektryczny za 3500 zł. W domu dopada go kac pozakupowy ... to już czwarty rok z rzędu ...
|
#2531 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję, może jak Mama z Babcią ochłoną, to spokojnie, racjonalnie uda się wytłumaczyć na czym ten marketing ( czyt. oszustwo ) polega. Owszem, plaga. Mieszkam sobie na osiedlu z lat 50-tych, pełno emerytów i co chwilę mam w skrzynce zaproszenie na takie podłe imprezki ( wciskanie pościeli wełnianej i innego badziewia). Cytat:
Edytowane przez beata11 Czas edycji: 2009-02-02 o 03:35 |
||
|
|
|
#2532 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A polewa robi się raptem kilka minutek, bo nadziewana czekolada szybko się rozpuszcza. Cytat:
szczególnie zimą by się ciekawie gotowało Mój balkon nie ma u góry żadnego daszku i właśnie kombinuję jakby tu się śniegu z niego pozbyć. Zrzucić na dół nie mogę, bo uszczęśliwię sąsiadów ![]() Twoja mama musiała jakiś feralny kupić, w moim wszystko wychodzi. W sumie nie ważne jaka marka, ważne żeby dobrze działał. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
edit: tak na szybko w necie znalazłam sklep z takimi wełnianymi bajerami: http://www.wooltex-tedex.pl/sklep/sh...arge.php?id=23 a tak na prawdę to taniej pewnie też by można. No i do tego pewnie jeszcze allegro dochodzi. Cytat:
), przynoszą do domu promocyjne gadżety,a przy okazji zadają osobom prowadzącym promocję sporo kłopotliwych pytań. Ostatnio było dość zabawnie. W zaproszeniu pisało,że KAŻDA para otrzyma komplet noży. Mama poszła z koleżanką i przy wejściu tych noży nie chcieli im dać. No to szanowna mamusia zrobiła im wykład na temat braku tolerancji, kiepskiego wychowania i braku szacunku wobec potencjalnego klienta. W zaproszeniu przecież pisało,że każda para, nie było wspomniane,że musi być małżeńska, ani nawet,że damsko-męska Nie muszę dodawać,że mama nigdy nic tam nie kupiła, a swoim znajomym odradza takie zakupy.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-02 o 07:55 |
||||||
|
|
|
#2533 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Vesenko-masz ekstra mamę
![]() Teza-no właśnie,znajdź gdzieś podobne "cudo pościelowe" i pokaż rodzince,że dała się wpuścić w maliny
|
|
|
#2534 |
|
never say no to panda
|
to z allegro teraz będze już z górki, zobaczymy, co z o2 wyniknie
|
|
#2535 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Swoja drogą to fajnie brzmi,jak ktoś się cieszy,że mu konto zablokowali
|
|
|
|
#2536 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
odpowiedziałam właśnie na tysionc-pińcet-sto-dziwińcet pytań ze strony obsługi allegro i zobaczymy, co tam dalej wymyślą
|
|
|
#2537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szok, po prostu. A swoją drogą, to naprawdę dziwna sytuacja. Bo mam podstawy sądzić, że traktował mnie poważnie. Spędzał ze mną każdą wolną chwilę, weekendy, był na każdy mój telefon, nasz związek nie był żadną konspiracją (z kochanką raczej nie pokazuje się w Tesco w sobotę w południe..?), jego znajomi też o nas wiedzieli, spotkaliśmy parę razy jego kolegów, spędzał ze mną całe dnie, a ona nigdy nie dzwoniła... Ja tego wszystkiego nie pojmuję. I nie wydaje mi się, żeby żona przez ten czas niczego nie podejrzewała. Nie wiem. Może chciał się rozwieść i dopiero mi powiedzieć. Nieistotne, teraz nie ma już co gdybać. Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa |
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu się ogarnełam troche.
Melkmeisje bardzo Ci współczuje, choć fakt że nie bał się pokazywać z Tobą, poznałaś jego znajomych też mnie dziwi. Może źle żyje z żoną? Może dojrzewa do rozwodu z nią? nie wiem co doradzić bo sprawa jest skomplikowana ![]() Tezo - takie spotkania gdzie oferują sprzęty medyczne, kołdry, pościele - masakra totalni wyłudzacze, raz byłam z mamą chcieli za pościel z wełny koziej i kaszmiru sztuk 3 ponad 5 tysięcy!! Taką samą kupilyśmy w sklepie za 3szt + 3 poduszki i 2 podkłady na łóżko rozgrzewające za 1,700zł więc zobacz :/ wiem że można jeszcze oddać te cudeńka więc o ile się uda namawiaj babcie i mame do oddania cholerstwa! :/ Mi pozostał jeszcze jeden egzamin w piątek, informatyka prawnicza - reszta jak narazie do przodu. Doktryny polityczne zaliczyłam na 4 a prawo międzynarodowe i konstytucyjne to zobaczymy ale była masakra jak będzie 3 to będę skakać po ścianach chyba ![]() Pozdrawiam wszystkich cieplutko
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno - Gratulacje
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2540 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
musi być do przodu!
|
|
|
#2541 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
za Cbr,w piątek mogę za Ciebie
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, cbr, winter - dziękuje
![]() ps. Madzik mam Angel le lys skrobaj pw może ugadamy jakąś wymiankę
Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-02-02 o 10:40 Powód: dopisek |
|
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2544 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja myślę ze wg prawa można zwrócic, a to że one nie chcązwracać bo im sie podoba to nic nie poradzisz Cytat:
własnie- dzieci i osoby starsze nie powinny spać na wełnie-moze im poważnie zaszkodzic uffff....mówiłam ze bedzie ok
|
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tu się nic nie da powiedzieć ... Cytat:
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Big Mamo a no śpie teraz gdzie popadnie
![]()
|
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co u mnie? Już będę chyba częściej. Mam lepszy nastrój, bo wszystko się obróciło na moją korzyść szybciej niż myślałam. Nadal jest mi dziwnie, bo - wiadomo, nie wiem co przyniesie jutro, co będzie, czego chcę i co jest dla mnie dobre. Ale sytuacja wygląda następująco, że po gigantycznym bólu szybko się podniosłam. Podbudowałam. Popodrywałam facetów. Pochodziłam na randki. Schudłąm 6 kilo. Opaliłam się na solarium (
). Nabrałam pewnoście siebie. Nie zabiłam bólu, ale pochuchałam trochę na niego i przygasł. Nabrałam dystansu do tamtego związku. Przekonałam się że świat się nie kończy na jednym facecie. No i po tym wszystkim.... (w sumie wytrzymał dokładnie 25dni) mąż wrócił do mnie na kolanach. Dziś przyjmuję go do domu na "okres próbny", na kanapę. Ale wiem że teraz jestem twarda i jak będzie cokolwiek źle, jakies kłamstwa, kręcenie, pyskowanie, obwinianie mnie za wszystko i za cokolwiek (jak to miało w zwyczaju być, nie wspominając zdrady i romansu), to niestety fora ze dwora. Może powiecie że mam miękkie serce. Zaklinałam się że nie ma powrotu po czymś takim. Może i mam.... Ale w końcu to mój mąż i kocham go. Zobaczymy co przyniesie czas. Złamał mnie, no. Takie rzeczy mi powiedział, że złamałam się, wzruszyłam. A tamtą dziewczynę to sam ponoć zostawił, a nie ona jego. I wiem to z pierwszej ręki
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Ulu cieszę się że tak sobie dałaś radę, wierzyłam że dasz
a teraz życze aby się poukładało, czasem warto wybaczyć... czasem warto poprostu dać szanse. Powodzenia
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
I to jest druga strona medalu. Ale tak sobie myślę,że jeśli chciały mieć taką pościel, posiadanie jej sprawia im przyjemność i stać je na taki wydatek to ich prawo i nikomu nic do tego. Każdy ma prawo do sprawiania sobie przyjemności. My wydajemy na flaszki, ktoś inny może woli pościel.
|
#2550 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Gwai! ciesze się ze wszystko sie układa!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

Mojej mamie cos sie poprzewracalo w glowie i wczoraj kupila jakas posciel welniana za 5,5tysiaca
matko!!!! może da się zwrócić? poza tym wełna jest silnym alergenem, ja bym nie chciała takiej pościeli nawet za darmo....

i ze zwykłym cukrem, bo brązowego w sklepie nie było. Ale i tak dobre było 
, natomiast chodzą za mną zupy, szukałam przepisów w necie i jest tego sporo, ale nie wiem co z tego wyjdzie, chciałabym wypróbować coś sprawdzonego