Scent Bar VII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 00:21   #2521
cbr
never say no to panda

GG do cbr
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no mówiłam ze musi się dać odkręcic, będzie dobrze
trzymajcie, trzymajcie z całej siły

ehhh... ale pewnie wyprawa na komendę mnie nie ominie... i znowu bawić się w to zgłaszanie - masakra

laptok (żeby mi jeszcze bardziej zepsuć humor) też się coś skiepścił... wyskakuje niebieszańska plansza i reset odgórny. Jutro oba kompiki - i stacjonarny i laptok dostaną przydziałowego formata, w ramach profilaktyki antykradzieżowo-mailowo-allegrowej.
Stary 2009-02-02, 00:25   #2522
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Musze sie wyzalic wamMojej mamie cos sie poprzewracalo w glowie i wczoraj kupila jakas posciel welniana za 5,5tysiacaZrobili jej pranie mozgu,i najgorsze jest to ze ojciec o niczym nie wiem jak sie dowie to go pewnie jakas cholera trafi albo co innego,babcia tez sie dala namowic,nie mamy sily z siotra zeby jej przemowic do rozsadku

matko!!!! może da się zwrócić? poza tym wełna jest silnym alergenem, ja bym nie chciała takiej pościeli nawet za darmo....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 00:28   #2523
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
trzymajcie, trzymajcie z całej siły

ehhh... ale pewnie wyprawa na komendę mnie nie ominie... i znowu bawić się w to zgłaszanie - masakra

laptok (żeby mi jeszcze bardziej zepsuć humor) też się coś skiepścił... wyskakuje niebieszańska plansza i reset odgórny. Jutro oba kompiki - i stacjonarny i laptok dostaną przydziałowego formata, w ramach profilaktyki antykradzieżowo-mailowo-allegrowej.
Mój laptop ma to samo od ponad miesiąca-co najlepsze to daliśmy go do naprawy i dalej się sam resetuje Dobrze,że mój Małż się na tym zna,bo ja kompletnie nie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 00:36   #2524
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
matko!!!! może da się zwrócić? poza tym wełna jest silnym alergenem, ja bym nie chciała takiej pościeli nawet za darmo....
Nie mam bladego pojecia zaplacila gotowka!A i jeszcze sobie kupila lanoline za 40zl jedna butelka 0,5litra:| kupila zapas 4butelek z obawy ze potem nie bedzie,babka zaplacila 3,5tysiaca!Normalnie jakas masakra,mi kupila poduszke z welny kaszmirowej dzisiaj juz na niej spalem nie wygodnie sie spi glowa uniesiona pod katem 45stopni niz reszta ciala.W nocy sie obudzilem i zmnienilem na stara poduszke,co dziwnego caly dzien mnie bolaly kregi szyjne czulem sie jak polamany(czyt.kaleka)Ja sie dziwie ze to jest rehebilitacyjne:|Istny koszmar!!!Uwazajcie na takie cuda!
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 00:39   #2525
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Nie mam bladego pojecia zaplacila gotowka!A i jeszcze sobie kupila lanoline za 40zl jedna butelka 0,5litra:| kupila zapas 4butelek z obawy ze potem nie bedzie,babka zaplacila 3,5tysiaca!Normalnie jakas masakra,mi kupila poduszke z welny kaszmirowej dzisiaj juz na niej spalem nie wygodnie sie spi glowa uniesiona pod katem 45stopni niz reszta ciala.W nocy sie obudzilem i zmnienilem na stara poduszke,co dziwnego caly dzien mnie bolaly kregi szyjne czulem sie jak polamany(czyt.kaleka)Ja sie dziwie ze to jest rehebilitacyjne:|Istny koszmar!!!Uwazajcie na takie cuda!
No niestety są jeszcze naiwni co się dają omamić i kupują taki szajs,bo inaczej tego nazwać nie można A warte to pewnie tak naprawdę kilkaset zł.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-02-02, 00:49   #2526
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
No niestety są jeszcze naiwni co się dają omamić i kupują taki szajs,bo inaczej tego nazwać nie można A warte to pewnie tak naprawdę kilkaset zł.
To malo powiedziane!Im juz mozgi zamienily sie w ta welne!Teraz babka razem z matka mysla kogo z rodziny namowic na to!Nie wiem ta posciel tak tufi jak by kon albo krowa zostawil/la swego placka a potem nasikal/a oblesnie tufi!
Teraz leze w lozku i korzystam z neta przez telefon:P
Stary 2009-02-02, 00:51   #2527
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Musze sie wyzalic wamMojej mamie cos sie poprzewracalo w glowie i wczoraj kupila jakas posciel welniana za 5,5tysiacaZrobili jej pranie mozgu,i najgorsze jest to ze ojciec o niczym nie wiem jak sie dowie to go pewnie jakas cholera trafi albo co innego,babcia tez sie dala namowic,nie mamy sily z siotra zeby jej przemowic do rozsadku
Tezo - ja też mam w rodzinie (niestety) osoby, które cudo owo zakupiły będąc w sanatorium.

Ciocia pościelą obdarowana po raz pierwszy w życiu (a dobija do 60tki) dostała takiej pokrzywki, że wylądowała na pogotowiu ...

EDIT: cbr ja właśnie doczytałam ... straszne jest to, co piszesz (na początku), dobrze, że dało się choć trochę odkręcić

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-02-02 o 00:54
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 00:54   #2528
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Tezo - ja też mam w rodzinie (niestety) osoby, które cudo owo zakupiły będąc w sanatorium.

Ciocia pościelą obdarowana po raz pierwszy w życiu (a dobija do 60tki) dostała takiej pokrzywki, że wylądowała na pogotowiu ...
To jakas plaga czy jak?:|
Stary 2009-02-02, 01:00   #2529
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
EDIT: cbr ja właśnie doczytałam ... straszne jest to, co piszesz (na początku), dobrze, że dało się choć trochę odkręcić
jeszcze nie wiem, czy na pewno dało, bo naturalnie mój TŻ mnie 'pocieszył', że przecież mogłam wypełnić formularz rejestracyjny danymi zupełnie abstrakcyjnymi i nic mi nie da słanie dowodów osobistych a poza tym stwierdził, że sama sobie jestem winna.
tyle z pocieszenia
jak to dobrze mieć takie wsparcie

ale przynajmniej Wy, Dziewczyny, jesteście
Stary 2009-02-02, 01:01   #2530
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Nie, pamiętaj, że mówimy o osobach starszych, które na reklamach się nie wychowywały i nie mają do nich krytycznego stosunku.

Są jak dzieci - odpowiednio im podać informację, zmanipulować i kupią...

Teść mój co roku z sanatorium przywozi jakieś cuda . Ostatnio szybkowar elektryczny za 3500 zł.
W domu dopada go kac pozakupowy ... to już czwarty rok z rzędu ...

Stary 2009-02-02, 03:34   #2531
beata11
Rozeznanie

Cytat:
Teza
Współczuję, może jak Mama z Babcią ochłoną, to spokojnie, racjonalnie uda się wytłumaczyć na czym ten marketing ( czyt. oszustwo ) polega.

Cytat:
Owszem, plaga. Mieszkam sobie na osiedlu z lat 50-tych, pełno emerytów i co chwilę mam w skrzynce zaproszenie na takie podłe imprezki ( wciskanie pościeli wełnianej i innego badziewia).

Cytat:
Nie, pamiętaj, że mówimy o osobach starszych, które na reklamach się nie wychowywały i nie mają do nich krytycznego stosunku.

Są jak dzieci - odpowiednio im podać informację, zmanipulować i kupią...

Teść mój co roku z sanatorium przywozi jakieś cuda . Ostatnio szybkowar elektryczny za 3500 zł.
W domu dopada go kac pozakupowy ... to już czwarty rok z rzędu ...
Dokładnie. I wiecie, mnie strasznie wkurza, że nie ma prawnej możliwości chronić tych ludzi, bo to nie jest kwestia naiwności czy -absolutnie- głupoty, tylko życia w innych zupełnie czasach. Zyłam sobie wtedy i wiem , że z tej perspektywy to się w głowie nie mieści ( i osobiście jak widzę akwizytora to mam odruch wymiotny).

Edytowane przez beata11
Czas edycji: 2009-02-02 o 03:35
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 07:36   #2532
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
cholera, a ja bez polewy zrobiłam, bo mi się nie chciało i ze zwykłym cukrem, bo brązowego w sklepie nie było. Ale i tak dobre było
po sesji będę uskuteczniała dalsze testowanie przepisów z Twojego bloga

A polewa robi się raptem kilka minutek, bo nadziewana czekolada szybko się rozpuszcza.

Cytat:
nom,a wiesz jak przyjemnie by się gotowało na balkonie?
moja mama kupiła nową kuchenkę iod tej pory same zakalce jej wychodzą....
szczególnie zimą by się ciekawie gotowało Mój balkon nie ma u góry żadnego daszku i właśnie kombinuję jakby tu się śniegu z niego pozbyć. Zrzucić na dół nie mogę, bo uszczęśliwię sąsiadów
Twoja mama musiała jakiś feralny kupić, w moim wszystko wychodzi. W sumie nie ważne jaka marka, ważne żeby dobrze działał.

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Vesenko mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś umieścić na blogu więcej przepisów na sprawdzone zupy?
Od jakiś kilku miesięcy zaczęłam interesować się kuchnią i sporo gotuję, głównie piekę, natomiast chodzą za mną zupy, szukałam przepisów w necie i jest tego sporo, ale nie wiem co z tego wyjdzie, chciałabym wypróbować coś sprawdzonego
Kuchnia na tyle zaczęła mnie wciągać ,że stało się to moim sposobem na odstresowanie, szczególnie pieczenie aromatycznych ciast / ulubionej szarlotki
Jednakże teraz wznawiam odchudzanie i przejdę raczej na te zupy
Żaden problem, gotuję sporo zup, więc sprawdzone i smaczne przepisy mogę wrzucać.

Cytat:
muszę się pochwalić... o2 przysłało mi formularz zmiany hasła... teraz tylko wydrukować, wypełnić, dołączyć kopie dowodu osobistego i wysłać do nich... uf uf, mam nadzieję, że się uda, trzymajcie kciuki, bo mi na tym koniec zależy straszliwie

allegro milczy... mam nadzieję, że szybciutko zablokują drania, co by nie nabił mi rachunku na All :/ (poprzednio miałam ok. 500zł, bo dowciapniś nieistniejące telefony sobie sprzedawał na moim koncie) - tu trzymajcie kciuki jeszcze mocniej
Oby się udało odkręcić

Cytat:
Bo to trzeba na spokojnie, z argumentami i bez nerwów. I na pewno bez tekstów typu ale byłaś głupia, naiwna itd... Sprawdź w necie ile taka pościel naprawdę jest warta i pokaż czarno na białym ile z tego co zapłaciły poszło na pościel, a ile dołożyły do nowego autka pana/pani akwizytora. Powodzenia i współczuję.

edit: tak na szybko w necie znalazłam sklep z takimi wełnianymi bajerami: http://www.wooltex-tedex.pl/sklep/sh...arge.php?id=23
a tak na prawdę to taniej pewnie też by można. No i do tego pewnie jeszcze allegro dochodzi.

Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
Teza
Współczuję, może jak Mama z Babcią ochłoną, to spokojnie, racjonalnie uda się wytłumaczyć na czym ten marketing ( czyt. oszustwo ) polega.

Owszem, plaga. Mieszkam sobie na osiedlu z lat 50-tych, pełno emerytów i co chwilę mam w skrzynce zaproszenie na takie podłe imprezki ( wciskanie pościeli wełnianej i innego badziewia).

Dokładnie. I wiecie, mnie strasznie wkurza, że nie ma prawnej możliwości chronić tych ludzi, bo to nie jest kwestia naiwności czy -absolutnie- głupoty, tylko życia w innych zupełnie czasach. Zyłam sobie wtedy i wiem , że z tej perspektywy to się w głowie nie mieści ( i osobiście jak widzę akwizytora to mam odruch wymiotny).
Żerowanie na starszych ludziach to najpaskudniejsza rzecz z możliwych. Za to moja mama stwierdziła,że jak już te zaproszenia prawie wmuszają w człowieka to niech ona ma z tego pożytek. Tak więc z koleżanką chodzą sobie czasem na takie promocje (pod warunkiem,że są w dobrym hotelu i będzie dobry obiad ), przynoszą do domu promocyjne gadżety,a przy okazji zadają osobom prowadzącym promocję sporo kłopotliwych pytań.
Ostatnio było dość zabawnie. W zaproszeniu pisało,że KAŻDA para otrzyma komplet noży. Mama poszła z koleżanką i przy wejściu tych noży nie chcieli im dać. No to szanowna mamusia zrobiła im wykład na temat braku tolerancji, kiepskiego wychowania i braku szacunku wobec potencjalnego klienta. W zaproszeniu przecież pisało,że każda para, nie było wspomniane,że musi być małżeńska, ani nawet,że damsko-męska Nie muszę dodawać,że mama nigdy nic tam nie kupiła, a swoim znajomym odradza takie zakupy.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-02-02 o 07:55
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 08:43   #2533
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Vesenko-masz ekstra mamę

Teza-no właśnie,znajdź gdzieś podobne "cudo pościelowe" i pokaż rodzince,że dała się wpuścić w maliny Jak się nie da tego odkręcić to chociaż na przyszłość będą mądrzejsze.

Stary 2009-02-02, 09:44   #2534
cbr
never say no to panda

GG do cbr

zablokowali mi konto na allegro - wreszcie
to z allegro teraz będze już z górki, zobaczymy, co z o2 wyniknie
Stary 2009-02-02, 09:47   #2535
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
To ekstra Pół sukcesu już osiągnięte.

Swoja drogą to fajnie brzmi,jak ktoś się cieszy,że mu konto zablokowali

Stary 2009-02-02, 09:49   #2536
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Swoja drogą to fajnie brzmi,jak ktoś się cieszy,że mu konto zablokowali
no taaaak, bo ja to taki pies ogrodnika - ja ja nie mogę z mojego konta korzystać, to nikomu na to nie pozwolę! o!
odpowiedziałam właśnie na tysionc-pińcet-sto-dziwińcet pytań ze strony obsługi allegro i zobaczymy, co tam dalej wymyślą
Stary 2009-02-02, 09:53   #2537
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Malkmeisje, straszliwie mi przykro. Choć to chyba nie wystarczające określenie, bo poza tym jestem zszokowana.
Żal mi Ciebie, żal mi żony (ten dziwny spokój jest wstrząsający), żal mi dziecka, a gościa jak bym dopadła...

Ja tylko mam pytanie pro forma jeszcze. Czy Ty jesteś pewna, że ta kobieta mówi prawdę?

Trzymaj się.
Tak sądzę. Już jakiś czas temu znalazłam jej profil na n-k, a w jej galerii zdjęcia jego psów. Myślałam, że to może już nieaktualna sprawa, że może jest rozwiedziony, w separacji, nie żyje z nią - nie wiem, różnie w życiu bywa, różne są sytuacje. Nie miałam odwagi, żeby zapytać wprost, czekałam, aż w końcu sam mi to wszystko wyjaśni. W tamtym tygodniu miarka się przebrała, stwierdziłam, że nie mogę już dłużej się tak męczyć i ostatecznie zażądałam prawdy. Na zasadzie "Jesli masz mi coś jeszcze do powiedzenia, to teraz". Szedł w zaparte do ostatniej chwili.

Szok, po prostu.
A swoją drogą, to naprawdę dziwna sytuacja. Bo mam podstawy sądzić, że traktował mnie poważnie. Spędzał ze mną każdą wolną chwilę, weekendy, był na każdy mój telefon, nasz związek nie był żadną konspiracją (z kochanką raczej nie pokazuje się w Tesco w sobotę w południe..?), jego znajomi też o nas wiedzieli, spotkaliśmy parę razy jego kolegów, spędzał ze mną całe dnie, a ona nigdy nie dzwoniła... Ja tego wszystkiego nie pojmuję. I nie wydaje mi się, żeby żona przez ten czas niczego nie podejrzewała. Nie wiem. Może chciał się rozwieść i dopiero mi powiedzieć. Nieistotne, teraz nie ma już co gdybać.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:16   #2538
ivanna
Zakorzenienie

W końcu się ogarnełam troche.

Melkmeisje bardzo Ci współczuje, choć fakt że nie bał się pokazywać z Tobą, poznałaś jego znajomych też mnie dziwi. Może źle żyje z żoną? Może dojrzewa do rozwodu z nią? nie wiem co doradzić bo sprawa jest skomplikowana

Tezo - takie spotkania gdzie oferują sprzęty medyczne, kołdry, pościele - masakra totalni wyłudzacze, raz byłam z mamą chcieli za pościel z wełny koziej i kaszmiru sztuk 3 ponad 5 tysięcy!! Taką samą kupilyśmy w sklepie za 3szt + 3 poduszki i 2 podkłady na łóżko rozgrzewające za 1,700zł więc zobacz :/ wiem że można jeszcze oddać te cudeńka więc o ile się uda namawiaj babcie i mame do oddania cholerstwa! :/

Mi pozostał jeszcze jeden egzamin w piątek, informatyka prawnicza - reszta jak narazie do przodu. Doktryny polityczne zaliczyłam na 4 a prawo międzynarodowe i konstytucyjne to zobaczymy ale była masakra jak będzie 3 to będę skakać po ścianach chyba

Pozdrawiam wszystkich cieplutko
Stary 2009-02-02, 10:25   #2539
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ivanno - Gratulacje Trzymam kciuki, przesyłam tysiąc buziaków i

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 10:32   #2540
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Mi pozostał jeszcze jeden egzamin w piątek, informatyka prawnicza - reszta jak narazie do przodu. Doktryny polityczne zaliczyłam na 4 a prawo międzynarodowe i konstytucyjne to zobaczymy ale była masakra jak będzie 3 to będę skakać po ścianach chyba
Ivanko, trzymam mocno kciuki musi być do przodu!
Stary 2009-02-02, 10:38   #2541
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Melkmeisje bardzo Ci współczuje, choć fakt że nie bał się pokazywać z Tobą, poznałaś jego znajomych też mnie dziwi. Może źle żyje z żoną? Może dojrzewa do rozwodu z nią? nie wiem co doradzić bo sprawa jest skomplikowana

Tezo - takie spotkania gdzie oferują sprzęty medyczne, kołdry, pościele - masakra totalni wyłudzacze, raz byłam z mamą chcieli za pościel z wełny koziej i kaszmiru sztuk 3 ponad 5 tysięcy!! Taką samą kupilyśmy w sklepie za 3szt + 3 poduszki i 2 podkłady na łóżko rozgrzewające za 1,700zł więc zobacz :/ wiem że można jeszcze oddać te cudeńka więc o ile się uda namawiaj babcie i mame do oddania cholerstwa! :/

Dzisiaj trzymam za Cbr,w piątek mogę za Ciebie

Stary 2009-02-02, 10:39   #2542
ivanna
Zakorzenienie

Madzik, cbr, winter - dziękuje

ps. Madzik mam Angel le lys skrobaj pw może ugadamy jakąś wymiankę

Edytowane przez ivanna
Czas edycji: 2009-02-02 o 10:40 Powód: dopisek
ivanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:04   #2543
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli towar był kupiony poza siedzibą firmy i nie był używany to w ciągu 10 dni można go zwrócić. Wydaje mi się,że obowiązują te same przepisy co przy zakupach w sklepach internetowych.

Cytat:

Gratulacje i

Stary 2009-02-02, 11:11   #2544
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ja myślę ze wg prawa można zwrócic, a to że one nie chcązwracać bo im sie podoba to nic nie poradzisz

Cytat:

własnie- dzieci i osoby starsze nie powinny spać na wełnie-moze im poważnie zaszkodzic

Cytat:
uffff....mówiłam ze bedzie ok
Stary 2009-02-02, 11:20   #2545
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Tak sądzę. Już jakiś czas temu znalazłam jej profil na n-k, a w jej galerii zdjęcia jego psów. Myślałam, że to może już nieaktualna sprawa, że może jest rozwiedziony, w separacji, nie żyje z nią - nie wiem, różnie w życiu bywa, różne są sytuacje. Nie miałam odwagi, żeby zapytać wprost, czekałam, aż w końcu sam mi to wszystko wyjaśni. W tamtym tygodniu miarka się przebrała, stwierdziłam, że nie mogę już dłużej się tak męczyć i ostatecznie zażądałam prawdy. Na zasadzie "Jesli masz mi coś jeszcze do powiedzenia, to teraz". Szedł w zaparte do ostatniej chwili.

Szok, po prostu.
A swoją drogą, to naprawdę dziwna sytuacja. Bo mam podstawy sądzić, że traktował mnie poważnie. Spędzał ze mną każdą wolną chwilę, weekendy, był na każdy mój telefon, nasz związek nie był żadną konspiracją (z kochanką raczej nie pokazuje się w Tesco w sobotę w południe..?), jego znajomi też o nas wiedzieli, spotkaliśmy parę razy jego kolegów, spędzał ze mną całe dnie, a ona nigdy nie dzwoniła... Ja tego wszystkiego nie pojmuję. I nie wydaje mi się, żeby żona przez ten czas niczego nie podejrzewała. Nie wiem. Może chciał się rozwieść i dopiero mi powiedzieć. Nieistotne, teraz nie ma już co gdybać.
Melk
... tu się nic nie da powiedzieć ...

Cytat:

Dzielna kobieta z Ciebie ... wysypiasz się trochę?

Stary 2009-02-02, 11:35   #2546
ivanna
Zakorzenienie

Big Mamo a no śpie teraz gdzie popadnie
Stary 2009-02-02, 11:44   #2547
gwaihally
Zadomowienie

Dziewczyny, co u mnie? Już będę chyba częściej. Mam lepszy nastrój, bo wszystko się obróciło na moją korzyść szybciej niż myślałam. Nadal jest mi dziwnie, bo - wiadomo, nie wiem co przyniesie jutro, co będzie, czego chcę i co jest dla mnie dobre. Ale sytuacja wygląda następująco, że po gigantycznym bólu szybko się podniosłam. Podbudowałam. Popodrywałam facetów. Pochodziłam na randki. Schudłąm 6 kilo. Opaliłam się na solarium (). Nabrałam pewnoście siebie. Nie zabiłam bólu, ale pochuchałam trochę na niego i przygasł. Nabrałam dystansu do tamtego związku. Przekonałam się że świat się nie kończy na jednym facecie. No i po tym wszystkim.... (w sumie wytrzymał dokładnie 25dni) mąż wrócił do mnie na kolanach. Dziś przyjmuję go do domu na "okres próbny", na kanapę. Ale wiem że teraz jestem twarda i jak będzie cokolwiek źle, jakies kłamstwa, kręcenie, pyskowanie, obwinianie mnie za wszystko i za cokolwiek (jak to miało w zwyczaju być, nie wspominając zdrady i romansu), to niestety fora ze dwora. Może powiecie że mam miękkie serce. Zaklinałam się że nie ma powrotu po czymś takim. Może i mam.... Ale w końcu to mój mąż i kocham go. Zobaczymy co przyniesie czas. Złamał mnie, no. Takie rzeczy mi powiedział, że złamałam się, wzruszyłam. A tamtą dziewczynę to sam ponoć zostawił, a nie ona jego. I wiem to z pierwszej ręki
gwaihally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 11:49   #2548
ivanna
Zakorzenienie

Ulu cieszę się że tak sobie dałaś radę, wierzyłam że dasz a teraz życze aby się poukładało, czasem warto wybaczyć... czasem warto poprostu dać szanse. Powodzenia
Stary 2009-02-02, 12:07   #2549
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę ze wg prawa można zwrócic, a to że one nie chcązwracać bo im sie podoba to nic nie poradzisz
I to jest druga strona medalu. Ale tak sobie myślę,że jeśli chciały mieć taką pościel, posiadanie jej sprawia im przyjemność i stać je na taki wydatek to ich prawo i nikomu nic do tego. Każdy ma prawo do sprawiania sobie przyjemności. My wydajemy na flaszki, ktoś inny może woli pościel.

Stary 2009-02-02, 12:12   #2550
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
I to jest druga strona medalu. Ale tak sobie myślę,że jeśli chciały mieć taką pościel, posiadanie jej sprawia im przyjemność i stać je na taki wydatek to ich prawo i nikomu nic do tego. Każdy ma prawo do sprawiania sobie przyjemności. My wydajemy na flaszki, ktoś inny może woli pościel.
Jasne, tylko sęk w tym że pewnie w sklepie to kosztuje 1/3 ceny.....

Gwai! ciesze się ze wszystko sie układa!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości