|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Własnie Dori w sedno trafiłas, na końcach jest siano.
Jak wysuszę włosy np (nigdy z głową w dół!) to włosy nie są gładkie, tylko odstają pojedyńcze włoski, co najbardziej na końcach widać. Przy ciemnych też to miałam, ale jasne wiadomo : duzo bardziej widać. Niby jak wyprostuję to w ogóle tego nie ma, ale to błędne koło bo wtedy ich stan jest jeszcze gorszy;/ Po prostu się strasznie puszą i są zwyczajnie zniszczone, to nie kwestia obcięcia niestety... Ad Edit który zrobiłaś gdzie piszesz, że tu Magda ma piękny blondzik: widze, że nam się podobają takie same odcienie. Dlatego chciałam ten balejaż. Łatwiej by było mieć całe włosy farbnięte, ale sklepowe kolory strasznie sztuczne są - przeglądam wątek o blondynkach na wizażu, i zachwycają się właśnie takimi dziwnymi kolorami....) Dla mnie idealny to nie płaksi, ale wielotonowy słoneczny kolor, lekko piaskowy, no taki, kurczę..wiesz;P Tabletki na włosy kupię, jestem na etapie wyboru, bo jest kilka i nie wiem które. Skrzypowita, capivit piękne włosy, ten Vitapil.. Tylko, żeby było kompleksowo to chcę jeszcze coś od zewnątrz. Kupiłam już to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nds-serum.html - jeszcze nie mam, czekam aż mi kumpel podrzuci. Coś jak jedwab. PS coś się ze mną dzieje niedobrego, libido mi skacze strasznie, aż się dziwię..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczynam dzisiaj 3 tydzeiń ćwiczen na steppie
|
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ja walczę nadal, myślisz że farbą się to nie uda ? Sama nie wiem co robić, jutro idę do fryzjera akurat i nie wiem co powiedzieć, podpytam , jakaś ponoć sensowna fryzjerka....no ale zobaczymy Boję się, bo mam w sumie ładny kolor- ale odrost spory, i boję się aby nie było gorzej niż mam ![]() To co pokazałaś z Avonu miałam, może być, choć bez rewelacji niestety
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
heloo..
mam od rana mały saigonik w pracy nawet nie miałam czasu się przywitać. Coś czuję ze w domu będziemy mieli mini szpitalik....mąz już chory, a mnie łamie w kosciach. A tyle planow na ten tydzień mielismy ![]() Novo piękne buty i torebka. Odwiedziłam e torebkę w sobote i wpadalm jak śliwka w kompot .Co najmniej 3 torby musze zamowić...to muszę. ![]() Madlen..ja Cię chyba wolę w rudościach, albo ciemniejszych blondach .Madlen kup sobie jedwab Biosilka!!! Odkąd go używam nie mam żadnych problemow z włosami. EDIT http://www.domzdrowia.pl/domurody/72...sow-50-ml.html Zero puszenia, blysk i gladkość.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:36 |
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zdjęcia Twoje są cudowne, szkoda, że tylko jedno takie z buźką, bo na reszcie to opatulona jesteś jak pingwinek
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, że się tak wbiję w tematy ... Jakie macie plany walentynkowe?
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen tylko tu znalazłam M. Wyszyńską w zbliżonym, albo tym właśnie blondzie
http://www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/z...r-michniewicz/ Właśnie telewizja często zmienia kolor, światła itp i do końca nie wiadomo kto ma jaki blond właściwie Ale tu niezły, bardzo naturalny Cześć Hania
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz kombinowac zeby sie przekonać w czym, Ci najlepiej..normalne No niestety, nie mam zadnego zdjecia na którym wygladam normalnie i jestem sama bez ekipy...a ekipy wrzucać tu nie chcę...a nie umiem ich zamazać. Edytowałam wczesniejszego posta...doczytaj.
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
14 lutego przylatuje do nas na tydzien kumpel męża ze Szwajcarii. 14 lutego będzie grał na imprezie w klubie razem z mojm męzem. Także bardzo imprezowe walentynki
|
#1993 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybym mogła zamówiłabym jeszcze jakieś torebki no ale...... Też tak uważam ...aczkolwiek łatwiej byłoby mi ocenić gdyby zdjęcie było tak na wprost Cytat:
Kupiłam w zeszłym tygodniu ( w rossmanie ) i w końcu moje włosy nie są tak strasznie matowe , suche itd. wcześniej miałam odżywkę i szampon z serii biolage (?) bodajże matrixa i nie polecam Cytat:
|
|||
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam planów Walentynkowych, mały ma wtedy zabawę gwiazdkową u teściowej w pracy, więc jedziemy z nim do wypożyczalni i na imprę- będzie też mała siostrzenica Tża - wiec fajnie się pobawią
A my bez planów, chyba zabiorę męża i syna do jakiejś fajnek knajpki - tyle ![]() Hania faktycznie, ja mam ten jedwab tylko miniaturkę, ostatnio wreszcie zaczęłam go stosowac i naprawdę działa
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-02 o 13:57 |
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też stosuję jedwab
Mam po nim rewelacyjne włosy i ładnie pachnie
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto kupić duże opakowanie. Wystarcza na bardzo długo. Ja używam chyba od listopada i dopiero polowa mi zeszła..a używam codziennie.
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj dziwny dzień. Nic się nei dzieje, a ja odczuwam jakiś wewnętrzy niesprecyzowany niepokój. Słucham cały dzień smooth jazzu i chill outu i nie moge się wyluzowac. Nastrój trochę spod mostu ->"under the bridge".
I kołacza mi się po głowie myśłi, żeby zacząc pisac bloga, trochę o zyciu, trochę o modzie. o tym co mnie interesuje, ale sama nei wiem jeszcze czy do tego dojdzie. To chyba jakaś autoterapia, czy co, skad w ogóle taki pomysł w mojej głowie
Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-02-02 o 14:12 |
|
|
|
#1998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie planuję. Nie obchodzę walentynek.
No, może poza tym, że planuję, żeby było miło, jak zawsze zresztą
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
zamowiłam torebkę....tą-> http://etorebka.pl/s03.php?f=0068
|
#2001 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chyba mam jeszcze trochę czasu, 6 luty to rocznica naszej pierwszej randki, tzn wg TŻ to była randka, bo wg mnie to poszłam na spotkanie z kolegą Także musimy to w końcu ustalić, albo poświetujemy sobie jedną i drugą datę, tak będzie chyba najlepiej Pomysłu na prezent znów brak ![]() Cytat:
Ehem, ![]() Cytat:
![]() Jeszcze o tym nie rozmawialiśmy, ja będę próbowała przeforsować opcję kolacyjną 15go A TŻ pewnie będzie mnie namawiał na 14, zobaczymy ![]() A Ty Butter? Masz jakieś specjalne plany?
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Dorinko moge i ja prosic o linka do steppera? ![]() Haniu fajna torebka. sporo fajnych, zaczynaja kusic. moze jak zdam sesje to sobie sprawie prezent.a ja nie lubie jedwabiu ![]() a w ogole to sie pochwale ze 2 egzaminy mam z glowy. trzeci raczej do poprawy, mimo sciag i wiedzy byl nie do napisania. jeszcze 3 mnie czekaja...
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2009-02-02 o 14:29 |
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo łądna. Hitowy kolor na wiosnę, kształt worka zresztą też |
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, zwłaszcza kolor mi się podoba bo pasuje do mojego ulubionego koloru dżinsów
![]() Dziewczyny link do stepperka proszę, gdybym miała kupować brałabym ten http://www.allegro.pl/item535126898_...dz_steper.html |
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewuszki
![]() Widzę, że Wy już o walentynkach ![]() Ja ostatnio nie zaglądałam tutaj więc nie wiem za bardzo co i jak a tyle napisane, że nie sposób dokładnie przeglądnąć ale cosik zaraz poszperam ![]() Ostatnio to siedziałam na mamuśkowym jedynie bo albo odpoczywam albo porządki, pranie itd itp ogólnie przygotowania
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Faja torebeczka.
A ja muszę kupić akumulator i ok.200zł w plecy (mam nadzieję, że nie więcej ).Takich zakupów nie lubię |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za sesję. Jak Twoja buźka?? Cytat:
.Zakręcona jestem jak sloik. Skąd mi sie to wzięlo, nie mam pojęcia. Co do bloga jestem na tak ooo proszę..to mnie cieszy Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-02 o 15:02 |
|||
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z twarza to niezly cyrk jest nie moge zrobic wiecej jak dwoch powtorzen (znaczy ad,effaclar i nawilzanie i powtorka. pozniej musze sie 2-3 dni mocno nawilzac).znow jakby mi sie cera pogorszyla. o ile policzki,nos, czolo nie maja sie najgorzej to z broda jakas masakra jest caly czas wysyp (nawet teraz mam kilka jak nie kilkanascie syfkow), do tego dosc bolesny. zastanawiam sie czy nie odstawic![]() ciekawe czy TZ z wyplata przyjdzie. szef zarzadzil tydzien wolnego (aly poprzedni byl w domu) i do tego nie zaplacil za styczen-i nie wiadomo kiedy to zrobi. na niezlym debecie jedziemy, obiady u rodzicow, tylko chleb i najtansza wedline kupujemy ![]() Haniu jak pojedziemy do Chorwacji pod koniec kwietnia-poczatek maja to sie nie rozczarujemy? tak jakos kusi ta wycieczka z RT
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2009-02-02 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

w trakcie ćwiczeń z resztą. Przez ostatni tydzień ćwiczenia odpuściłam tylko jeden dzień a teraz znowu nie mam na czym i nie zanosi się, żeby można było to naprawić. Tż stwierdził, że chińszczyzna

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i ok.200zł w plecy