![]() |
#2611 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za 3 miesiace teraz grzania (a nie grzeje calymi dniami, na noc tez nie zostawiam ogrzewania) musze zaplacic zaledwie 440 funtow. Wiec co dopiero taki dom... Princesko - wiesz, duza szansa, ze D&G beda chcieli podrobic ... http://www.sunglasshut.com/sgh/brands.jsp#view=close Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-02-02 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
grozi wypollizowaniem
|
Poczta była dla mnie dziś łaskawa- obsypała mnie perfumami
![]() i teraz nie wiem co ze sobą zrobić- zn co zapodać ![]() Powiedzcie-czy to jakiś nowy standart na all żeby wysyłać towar zanim dostanie się kase??? ![]()
#2614 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
EDIT: widzę, ze zanim się wyprodukowałam temat został omówiony
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-02-02 o 19:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Kleska urodzaju ![]() Mam ja taka nadzieje.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Big Mamo!!!! Nie znikaj na wiosnę! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigMamo,ranisz me serce i tyle tym planowanym zniknieniem Swoim
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
grozi wypollizowaniem
|
no ja lekko zgupłam...najpierw daje awiza i pani mi daje moją przesyłkę z all, a potem ja dopiero płaciłam za nią właśnie...ręka mi zadrżała czy przypadkiem nie płacę drugi raz za to samo....
#2620 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pobuszowałam po tej stronie i znalazłam dwia mieszkania gdzie bym mogła zamieszkać od razu ![]() http://www.reedsrains.co.uk/Property...877&Style=Flat http://www.reedsrains.co.uk/Property...196&Style=Flat z naciskiem na ten ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-02 o 19:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To drugie ladne - w takim stylu duzo nowych mieszkan. I taki styl jest wg mnie ladny. Jasne, czyste mieszkanka. Wejsc i mieszkac. Prawie identycznie robione kuchnie w kazdym ![]() Nawet to co wynajmuje jest w sumie podobne ![]() Mieszkanka oba super ale dzielnice zupelnie dojazdowo nam nie pasuja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że nadmiaru kasy ani widu ani słychu cieszę się z kawalerki w moim mieście. ![]()
![]() |
#2624 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może Klacid by Ci pani doktor dała? ![]() Cytat:
![]() Na szczęście lubię kaszę i kukurydzę no i dzisiaj duszona marchewka mnie prześladuje wszędzie ![]() Nawet na Perfumach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [quote=madziczka;10790256] Boże, jak ja dziś nie mam humoru ![]() ![]() Madzik ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja często tak robię. Jak ktoś mi pisze,że przelał pieniądze, to nie widzę powodu, aby mu nie wierzyć i wysyłam. A jakie potem miłe zaskoczenie dla kupujacego ![]() ![]() Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-02-02 o 20:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Edytko - dziekuje. Kolejny argument by sie zastanowic.
A raczej seria argumentow. On to musi przemyslec. Powaznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poczytam sobie co to takiego. ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-02 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Edyto - dziękuję
![]() Normalnie aż się zaczynam bać tych komplementów ![]() ![]() Pytanie do kierowców - powtarzam na jutro teorię pt "poruszanie się na rondzie". Im więcej czytam, tym większy mętlik. Według książki, którą dostałam od instruktora, przy skręcaniu w lewo i przy zawracaniu, przy wjeździe na rondo mam włączyć lewy kierunkowskaz ( bo zjeżdza się odrazu na lewy pas). Potem znalazłam w internecie wypowiedzi, że wogóle na rondach nie używa się lewego kierunkowskazu ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahha i to jest cos czego ja tez nie czaje. Za Chiny Ludowe nie mam pojecia kiedy i jaki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę ja na jutro chciałabym być pewna teoretycznie chociaż, bo po ostatniej wtopie, to normalnie wstyd jak stodoła i nie chciałabym się znowu wygłupić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
Polly, ja tu mam stresa, a ty sobie żarcisz
![]() ![]() ![]() Ronda to złooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooo.......... ........
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Hecate, po co ty tą linkę wrzucałaś? Ja chcę tą kuchnię
![]() ![]() ![]() ![]()
#2635 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak jest 1 pas to sie nie używa ![]() ![]() ![]() bo na rondzie nie ma zakrętu-to jest droga po łuku
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkanie boskie generalnie i to w TEJ dzielnicy. Kuchnia faktycznie bardzo ladna. A samo mieszkanie wydaje sie przestrzenne. Jest cudowne.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wynika z tego, że w tej książce jest ok. Tylko w necie opinie różne ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się wtykam zupełnie nie a'propos, ale ważne pytanie mam: jest wśród nas jakaś Wizażanka mieszkająca w Niemczech?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a może taka? http://purecontemporary.blogs.com/be...odo_half_1.jpg Cytat:
![]()
![]() |
#2640 |
Rozeznanie
|
Moje roztrzepanie sięga zenitu. W poprzedni weekend zgubiłam ukochaną czapkę w komunikacji miejskiej. W sobotę kupiłam sobie nową czapkę- dziś w autobusie zobaczyłam kolegę czapka pewnie musiała spaść mi z kolan jak wstałam żeby się do niego przedostać. Wysiedliśmy i zorientowałam się że nie mam czapki. Całe szczęście jak wysiadaliśmy to na tym samym przystanku wsiadał nasz kolega który z torbami jechał na Okęcie. Zadzwoniłam i znalazł czapkę w autobusie... no i co....czapka teraz jest we Francji
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.