|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
ale wy to przeżywacie! ja miewałam po 9 egzaminów na raz i tak nie robiłam pod siebie nawet miałam raz skierowanie na powtórkę semestru ale wybrnęłam, jednak było to spowodowane niemożnością przesunięcia praktych ja już się nauczyłam, że im więcej umiem tym częściej niezdaje, więc zazwyczaj przeczytam raz przed egzaminem i jest git majonez wszystko do przodu ![]() wiem dziewczynki żartowałam sobie z tym krzyczeniem dla mnie to też nie jest normalne no ale warto wiedzieć takie rzeczy choćby po to żeby się wypytać w biurze
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-02-02 o 20:15 |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)jak to juz kiedys pisalam: zaciskam zeby, alleluja i do przodu
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest samoa, wycieczki z Niemiec są duzo tańsze niż z PL!
I możliwe że My również będziemy szukać w ofertach niemieckich biur podróży(może tez holenderskich), a rodzina TŻ z Niemiec doradzi jak coś.. Kuzyn TŻ(Niemiec) jakieś trzy lata temu chciał przylecieć z kumplami nad polskie morze, poprosił abym mu posprawdzała ceny w biurach iiii doszli do wniosku że taniej i na dlużej, ich wyniesie wycieczka do bodajże Tunezji ( nie pamietam dokładnie, muszę spyatc Tż za chwilkę)Ale bądź co bądź polskie morze na 4 dni droższe od tygodnia spędzonego w 'ciepłych krajach' ![]() Witamy tancerko po tych przezyciach I dasz rade zmierzyc się drugi arz z tym egz-zobaczysz, pokażesz im jeszcze na co Cię stać! Chyba sobie zrobie sałatke owocowa w wersji mini
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chyba nie zdzierzyla wycieczki z Niemcami. nie znosze tego jezyka
|
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat się lokaty skończą po naszym weselu więc pasuje jak ulał!a te 12 tysięcy to spokojnie w miesiąc nazbieramy w Norwegii więc nie martwię sie nic a nic mieszkankiem ![]() martwić się za to muszę kolorystyka mieszkanka bo mi podobają sie spokojne, stonowane kolory wnętrz a co najwyżej kilka dodatków w zdecydowanym kolorze za to mój tż chciał czerwoną ścianę na szczęście wybiłam mu ją z głowy hahaha potem jeszcze myśleliśmy o jednej ścianie w głębokim fiolecie, żeby zrobić na niej naklejkę taką wielką ładną jak to teraz są modne i fajnie oświetlenie zamontować ale ostatecznie udało mi sie przekonać tżta że jednak w takich małych wnętrzach ściany powinny być jasne, a ewentualnie w tych kolorkach to mogą być zasłony, dywanik czy jakiś wazon- no i się zgodził jeszcze kwestia ustawienia szafy jest nieuzgodniona heh ale na to mamy jeszcze czas. A powiedzcie mi ile drzwiową szafę trzeba zrobić na 2 osoby w domu???? bo my nie chcemy zagracać sobie pokoju szafami więc zrobimy sobie taką fajną szafę jak u koleżanki widziałam- robiona na wymiar- od podłogi do samego sufitu- meeeeega pojemna!!! ja bym potrzebowała 2drzwiowej tylko dla siebie i to bardzo się streszczając bo mam tony ubranek, ale 4 drzwiowa szafa to nie za dużo??? toż to pół pokoju mi zajmie... hmmmm....i jeszcze wam powiem że tżcik znalazł super fototapety w necie i już mamy koncepcję hehe ale najpierw musimy wymyslić jakąś kolorystykę heh
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() M. jest bardzo chory Lekarka kazała mu jak najmniej mówić i ma l4 do końca tygodnia...![]() Tancerka Na 2 osoby przy moich zdolnościach potrzebujemy własnie szafę na całą ścianę Teraz mam 3-drzwiową z dostawką i mi się ciuchy wysypują. Weź pod uwage tez to, że jak sobie zrobicie dzieci to te małe ubranka tez zajmują miejsce. A te duże szafy na wymiar maja wewnątrz różne użyteczne rzeczy, np. deskę do prasowania, miejsce na odkurzacz. W ogóle to Twój tż złota rączka mógłby sam taką szafe zrobić, ale moim zdaniem zamist sie pieprzyć to lepiej wynając firmę (mój tata zaczął robić taką szefę we wnęce i okazało się, ze wyszło pierońsko drogo a do tego nie skończył )
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-02 o 20:30 |
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja tylko na chwilke bo udało mi sie dostac do komputera ![]() witam nowe PM miłego wieczoru |
|
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dla tego ze w niemczech są tanie wycieczki i w polsce też zaczynają być sprzedawane niemieckie wyjazdy znalazłam już 2 stronki takie
|
|
|
#1479 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i ma fajne wielkie drzwi (4) z 'przydymionych' luster, ktore optycznie jeszcze bardziej powiekszaja pokoj ogolnie mam bardzo duzy pokoj, wiec 4-drzwiowa szafa z przyleglymi polkami nic a nic nie sprawia, ze jest jakos ciasno czy cos takiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie mam ogolnie nic do Niemcow. poznalam nawet fajnych (mlodych) jak bylam na wymianie. jednak wydaje mi sie, ze ci starsi czesto maja mniej przyjazne nastawienie do Polakow... no i ten jezyk... ![]() jak lubie sobie posluchac Rammstein to jakos ten jezyk w mowie na codzien lub w tv mnie wybitnie drazni ![]() chociaz z drugiej strony nie wiem co gorsze... sluchanie niemieckiego czy wycieczka z polskimi burakami (juz sie nasluchalam jak Polacy potrafia narzekac i zgrywac wielkich panow, prezentujac przy tym poziom ponizej dna...) Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-02 o 20:36 |
||||
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a macie uż prezenty na walentynki????/ a przynajmniej pomysły?????
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też miałam w mieszkaniu szafe własnego projektu Wierz mi, ze wolisz NIemców niż polskich buraków, którzy zapłacili po 2 tysiące a zgrywają maharadżdżów![]() Ja dobrze znam niemiecki, ale go nie lubię, bo jest trudny. Lubie jedynie mówic w tym języku bo sie tak fajnie wyrazy wymawia a mi dobrze to idzie, jakoś dla mnie fajny ten język, żeby sobie poszprechać, ale głupi przez dziwaczną gramatykę ![]() Bianeczkaa my właściwie nie obchodzimy walentynek prezentowo, w tym roku jedziemy do Pragi, pójdziemy w Walentynki na piwko i to będzie cały prezent ![]() Dawniej kupowaliśmy sobie kartki, teraz mam na pamiątkę ![]() W ogóle z mojego tz uszedł romantyzm...proza życia
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-02 o 20:45 |
||
|
|
|
#1483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba wole takie 'prezenty' przynajmniej na takie wspolne okazje typu Walentynki, rocznice itp. moze zrobimy sobie kolacja polaczona z 'dalsza czescia' a moze pojdziemy sie wygrzac na gorace zrodla, a potem bedzie 'dalsza czesc'... pomyslimy na miejscu na co mamy ochote
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-02 o 20:47 |
|||
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w ogóle nie lubię NIemców a NIemek w szczególności, nie wiem dlaczego I wiesz co, w sumie to wkurza mnie troche niemiecki w tej wersji gdakanej soooowiesoooo![]() Ja już mam nowe wdzianko na 'dalszą część' heheh
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm masz rację kurczę sama potrzebuję 3 drzwiowej hehehe ale jak tu ją zmieścić do pokoju... pokój ma 20metrów kwadatowych ale musi się zmieścić i narożna kanapa i ta szafa i wielki telewizor... hmmmm.... trzeba to będzie pomierzyć a tż już się zadeklarował że sam nam taką szafę zrobi hehehe bo takie super porządne na wymiar walniemy sobie do naszego domu a tu teraz to takie tylko przejściowe ma być mieszkanko więc nie chcemy pakowac w nie forsy..a tak odnośnie narożnych kanap to my póki co nie możemy sobie kupić wielkiego łoża małżeńskiego bo nie mamy sypialni i takie kupimy sobie do domu kiedys, a teraz musimy kupić coś rozkładanego żeby w dzień siedziało się tam przy małym stoliku a w nocy zeby rozłożyc i spac... i napaliliśmy się a narożniki ładne i patrzymy na wymiary i powierzchnia spania po rozłożeniu to tylko 120 na 200cm!!!!!!!!!!!! a kanapa taka większa ma juz 144 na 200!!! no 120cm na 2 osoby to stanowczo za mało.... i teraz nie wiemy co tu zrobic.. trzeba będzie pochodzić i porozglądać się najwyżej zakupimy kanapę i jeden fotel łądny... chociaż wolelibyśmy narożną kanapę...nie wyraziłam się jak należy... znalazł fototapety ale to była tylko inspiracja która zaprowadziła nas do tych naklejek na ścianę co dziewczyny juz wczesniej wklejały zdjęcia. albo tylko jeden pas od góry do dołu takiej tapety i fajne oświetlenie.. kurczę jak znajdę na allegro to wam pokaże co mam na myśli bo z opowieści to brzmi wieśniacko...
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już tak się nie moge doczekac dalszej części, że własnie przez to się nic nie uczyłam tż się pytał dlaczego się nie uczę, więc mu powiedziałam, że rozmyślam![]() Ale teraz juz ostatecznie nie mam pomysłów jakie sexi wdzianko kupic na kolejny raz, bo wszystko jest takie samo ![]() Tancerce pewnie o to chodzi http://www.ornamentyka.pl/ ale jest tak podekscytowana, że bredzi o fototapetach
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-02 o 21:08 |
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a moj TZ koniecznie chce do mieszkania porzadna skorzana sofe (oczywiscie skora ekologiczna!) z fotelami. a do sypialni wymyslil lozko z kuta rama ![]() Cytat:
a do tego male halogenki - jeden nad lozkiem, drugi nad sofa - do czytania ![]() ale stwierdzilismy, ze jak juz kupimy swoje mieszkanie to zdecydujemy sie na farbe na scianach. w zadnym wypadku tapete, bo potem jak sie znudzi/ubrudzi/zniszczy to trzeba zdzierac i bez ponownego tynkowania czy jak to sie tam nazywa do zwyklej farby sie nie wroci. wiec u nas na pewno tapet nie bedzie za to ladny kolorek farby i owszem
|
||
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tżtowi się coś takiego w oczy rzuciło http://allegro.pl/item541345195_tape..._flock_ii.html ze niby ten czarno białe mazgaje na filarze co są... szkoda że filarów nie mamy w pokoju hehehe ale to tylko przykład bo pokoju czarno białego też nie zamierzamy mieć- chodzi mi raczej o pokazanie wam o jakiego rodzaju akcent nam chodzi do spokojnego wnętrza
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
z tej strony to mi sie nawet te spodobaly - i motywy i wystroj wnetrz
fajna sprawa |
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
nie no mnie nie stać na takie szaleństwa
ale chyba kupię bilety do kina na madagascar 2 hehe duzy popcorn i cole
|
|
#1492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdecydow anie farba, bo tapety mi sie ani trochę nie podobają. Cytat:
)w tym stylu co ta sypialnia Przy urzadzaniu mieszkanka mam zamiar się inspirowac takimi różnymi stronkami.
|
|||
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym chciała się zainspirować takimi stronkami ale boję się że nie dam rady tak wystroić mojego mieszkanka... jednak ten szósty zmysł by się przydał do kombinowania hehehe ale to trzeba się nachodzić i nieźle naszukać żeby stworzyć takie wnętrze
przynajmniej ja będę musiała sie najeździć bo w Lublinie nie ma nawet IKEi!!! a co mówić w moim mieście heheheja też tapet nie chcę broń Boże ale taki jeden pasek fajnie wygląda jak pasuje do wnętrza.. zobaczymy jak nam się to wszystko poukłada z meblami bo w zagraconym szafami pokoju nie będzie fajnie wyglądało jeszcze np nalepione wielkie drzewo nad kanapą hehehe a co do kanapy narożnej to myślałam ze na takiej kanapie po prostu sie zmieści więcej osób.. np jak rodzice z siostrą nas odwiedzą to w 5 osób sie na zwykłej wersalce nawet nie zmieścimy a co mówić jak jeszcze teściowa wpadnie na herbatkę ale zobaczymy jeszcze bo nie mamy jeszcze konepcji.. tak tylko sobie weszliśmy do naszej części domku czekającej na remont żeby popatrzec co mniej więcej będzie gdzie stało...no i w kuchni też będzie problem bo są na dwóch ścianach dwa okna i pod oknami są kaloryfery. Nie ma tam miejsca tyle żeby okna zostawić wolne- musimy teren pod nimi jakoś zagospodarowac- jakiś blat chociażby czy coś, ale nie wiem czy nie trzeba zrobić jakiegoś "płotka" żeby ten kaloryfer dawał ciepło na mieszkanie... ja to bym ten kaloryfer wywaliła stamtąd ale nie wiem jak to technicznie wygląda... ehhh czeka nas duuuużo myślenia nie dość że ślub to jeszcze urządzanie mieszkanka- i jak tu myśleć o egzaminach
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucieklam od TZa z sofy, bo tak grzeje swoim cialkiem, ze wytrzymac nie moglam
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-02 o 21:50 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czekałam na ciebie.Wogóle dziewczyny uczę się na jutrzejszy egzamin siedząc na wizazu
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
no nie mów że rozwiązaliście związek na odległość!!!o matko aż mnie zatkało... jakoś zżyłam się tu z wami i nie wyobrażam sobie żeby któraś z was odwołała ślub!!!!! o proszę no więc już jestem
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
ja chcę już weseleeeeeee!!!!!!! rozmarzyłam się
![]() ![]() oglądam płyty od kamerzysty, w dodatku z mojej sali, jestem zachwycona ![]() ![]() Kocham Mojego TŻ ![]() za 2 tyg jadę przymierzać suknie!!!! huuraaa, przyjaciółki normalnie sikają ze szczęścia bo już mnie zaciągają do salonów.....a co ja mam powiedzieć? dziewczkynki normalnie jestem cała w skowronkach, egzaminy mi nie straszne...... weekend jakos zleciał....... ![]() Co do podróży poślubnej również chcemy z TŻ gdzieś polecieć w ciepłe kraje, bo zawsze jeździmy w góry poprostu je kochamy i wolimy śnieg w górach niż plaże ze słońcem (a od liceum mam już mnóstwo kostiumów bikini ( co lato kupuję nowy model- moja mania, więc tym razem zabiore wszystkie i każdego dnia będę w innym hie hie hie a tak wogóle to gdyby dało rade to zrobilibyśmy sobie prawdziwy miesiąc miodowy tylkoTŻ jest zazdrosny jak wychodze w kostiumie na plaże, ale myśle, że mu przejdzie jak będziemy na plaży gdzie laski chodza topless -będzie się cieszył, że ja nie mam takich skłonności ) -dzisiaj się wkurzył na kamerzyste bo mnie podrywał i zapraszał do siebie, że może mi wszystko pokazać, i dodał, że Pan młody pewnie nie będzie miał czasu, więc ja sama moge do niego przychodzić i wszytsko zalatwiać a TZ jak wyszliśmy powidział "takiego wała" hahahahaha ale zazdrośnik, lubię jak czasami się wkurza jest taki słodki wtedy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

popłakałam mu jeszcze troszę w rękaw ale mnie tak ładnie uspokoił że nawet pierwszy raz od weekendu zjadłam cos... bo w ogole jesc ani spac nie moglam w weekend.. tżcik zrobił mi kanapeczkę i utulił do snu... w nocy spać jednak nie mogła, jeść znów rano nie mogłam, tż nawet mnie na uczelnię zawiózł bo się bał że jeszcze w autobusie kajtne... już po wszystkim ale egzamin i tak zawaliłam
tżcik musiał wracać do domku ale przynajmniej wróciłam do stanu normalności bo to był najgorszy weekend życia... dziewczyny ja mam już dość nauki.. od początku stycznia nic innego nie robie tylko sie ucze.. juz mi głowa odmawia posłuszeństwa bo chce chwili spokoju... a tu dupa- w piątek kolejny egzamin.. najgorsze jest to ze ten dzisiejszy egzamin zawaliłam i nie wiem jak ja sie na niego nauczę jeszcze raz... masakra.. boję się że będę miała warunek z tego przedmiotu
ja miewałam po 9 egzaminów na raz i tak nie robiłam pod siebie 

)
a uczelnia się nie martw, to tylko uczelnia