![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Polly miałam na myśli nie skręcanie w lewo odrazu jak wjadę na rondo (nigdy więcej tej głupoty), ale skręcenie w tzw. 3 zjazd. Tzn, wjeżdżam na rondo, i dalej jadąc kawałek prosto wskakuję na lewy pas, ale skręcam w lewo w trzeci zjazd ( nie wiem jak to eytłumaczyć jaśniej) Zawracanie - tak mam nazwane to w książce, a w rzeczywstości - objechanie, jak piszez. Gubię się w tym, coraz bardziej ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-02 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
grozi wypollizowaniem
|
ja chcę takom
![]() http://www.kitchenideas.com.au/bold_...rn_kitchen.jpg a co do ronda turbinowego to powiedziałam dokładnie na odwrót, bo jak by się chciało jechać po nim cały czas po jednym obwodzie to trzeba ciągle lewy drogowskaz,bo ono ma pasy turbinowe i jadąc prosto zmienia sie pas ![]() ![]()
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrrr, ta kuchnia jest chyba wielkości całego mojego mieszkania... Tylko ja poproszę bez tego pana, chyba,że on jest na wyposażeniu i można go wykorzystać do sprzątania ![]()
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
grozi wypollizowaniem
|
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na takim czymś to bym wymiękła niechybnie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
grozi wypollizowaniem
|
nie! to proste jest! chodzi o to że każdy pas prowadzi do konkretnego wyjścia z ronda, jak się przyjżysz tym liniom to to proste jest
![]()
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty Polly nie szczuj mnie TAKĄ kuchnią ![]()
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To w niej wlasnie pyziol mi oklepali po przyjezdzie ![]() 3 lata tam nie jezdzilam az poznalam jego - jak uslyszalam skad jest to palpitacja. Ale po blizszym nieco poznaniu, nie taki stockport straszny jak go maluja ![]() Vesenko co do kawalerki - ciasne ale wlasne! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | ||
BAN stały
|
Jak?! Skąd?!
![]() ![]() A z jakiej okazji? ![]() Ej... zaczynam się krępować ![]() Cytat:
![]() Btw - jeśli jest nakaz skrętu w prawo, to też należy włączyć prawy kierunkowskaz, czy to logiczne, że w lewo nie pojedziesz i nie trzeba ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Piwo dobre jest dzień po ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
BAN stały
|
Madzik, każ zamilknąć twojej kobiecej intuicji, bo to podszept Szatana jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podszept szatana? Gryksiu.... No proszę cię, nie demonizuj ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-02 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój instruktor przyznał, że widzi po mnie, jak zbliżam się do ronda i odruchowo zaciskają mi się ręce na kierownicy i ta panika w oczach... ![]() A ten obrazek, który wkleiła Polly, to teraz po nocach będzie mi się śnił ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a po turbinowym? ![]() żeby nie było wątpliwości-ja prawa jazdy nie mam, ale małż mnie szkoli i mamy taki program na TVN ulubiony gdzie pan jeźdxi po krakowie i pokazuje jak wszyscy źle jeżdzą ![]() robie kolacje- zapiekanka z linku blue ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaaardzo śmieszne ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Gwai bardzo sie ciesze ze jest juz u ciebie calkiem dobrze
![]() ![]() A wracajac do tematu poscielowego,przeczytalem umowe i ich ulotki z tej poscieli i jest wyraznie zaznaczone ze zwrotow nie przyjmuja jesli posciel byla uzywana ![]() Moja babcia tez ciagle cos kupuje ostatnio kupila jakis robot na prezentacji za 2 tysiace ktorego uzyla raptem 2-3 razy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Spokojnie, jest objaśnienie, jak je pokonać
![]() ![]()
#2667 |
Zakorzenienie
|
Madzik, rondo BigMamci jest świetne!
![]() Można zrobić każdą głupotę, jechać po wysepkach i nikt się nie będzie dziwił ![]()
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo Madzik to mendium jest? ![]() ![]() No właśnie z TAKIEJ okazji Gryxiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gwai, trzymam kciuki za Ciebie. Bądź silna i [pamiętaj, że teraz to od Ciebie zalezy jak się sytuacja dalej rozwinie. To Ty inikt inny podejmujesz teraz decyzje. Nie spiesz się, przemysl dobrze każdy krok ![]() Teza, jak na nie cierpię ludzi, którzy wcisną cokolwiek starszej osobie, tylko dlatego, że mają gadkę, a starsze osoby zwykle sa mniej czujne i daja się łatwiej nabrać. Raz, ładnych parę lat temu, przyszli do naszego bloku jacyś dwaj faceci, którzy informowali o wymianie drzwi. Podobno "góra" otym wiedziała i jaknajbardziej zgodziła się na wizytę tych panów. Mama zrobiła się nieufna, poniewaz jeden z tych facetów powiedział, że decyzje o wymianie drzwi musi podjąc dzisiaj, a nie jutro (oczywiście musialaby dzisiaj zapłacić). Ponieważ mama wyznaje zasadę, e "co nagle, to po diable", powiedziała, że w takim razie nie będzie wymieniała drzwi. Facet na to agresywnym tonem"to nie będzie Panimiala drzwi!" Wtedy mamuśkę szlag trafił i oświadczyła, że to jest sprawa czy będzie miała drzwi czy nie, i kazala facetowi wyjść. (Jeszcze by tego brakowalo, żeby czlowiek nie mógl sobie wezwac firmy i wstawić drzwi kiedy ma na to ochotę...) ![]() Po chwili mama mówi: "Agnieszka, idx do babci (drzwi naprzeciwko), bo slysze, że do niej tez stukają. Powiedz babci, żeby pod żadnym pozorem nie zgadzała się na wymianę drzwi, bo to cos podejrzanego". Poszlam tam, a facet tłumaczy babci, że "wszyscy lokatorzy się zgodzili na wymianę drzwi". Przerwalam mu i poinformowalam, że nie każdy, bo my sie nie zgodzilismy i wiele osób z klatki tez nie. Facet zaczął mi mówić "ale co się Pani denerwuje", chociaz mówiłam spokojnie, a wtedy to ja się dopiero zdenerwowałam i podniosłam głos. On do mnie "niech Pani nie krzyczy, niech się Pani nie denerwuje". Wtedy mnie poniosło i powiedziałam: "OK, w takim razie nie krzycze, tylko spokojnie wyjaśniam babci, że to jakas podejrzana sprawa i maama prosiła, żeby babcia nie dala sie nabrac na te drzwi". Facet strasznie się oburzyl, że co, jaka podejrzana sprawa, na co babcia wstala i powiedziała, że ona nie jest zainteresowana. Facet zmierzył mnie morderczym spojrzeniem wychodząc, ale babcia już czuła, że cos jest nie tak i nie skorzystala z oferty. Swoją droga pierwszy raz w zyciu spotkalam takiego chama - az się dziwię, że mama nie huknęła go po gebie za ton, jakim się do nas zwracał. Wychodząc od babci, natknęłam się na drugiego faceta z ekipy. W średnim wieku, normalnie uprzejmy, mówił, że gdybyśmy jednak się zdecydowali, to on da nam swoją wizytówkę. Odpowiedziałam, że w związku z chamstwem i aroganckim tonem jego kolegi powinni się cieszyć, że nie wezwałam policji, bo zachowanie tego młodego nasuwalopodejrzenie, że sa oszustami, a nie uczciwie działająca firmą. Wykręcilam sie i poszlam do mieszkania. A drzwi wymienilismy sobie zatrudniając firmę znajomego, zrobił nam drzwi solidnie i w miare umiarkowanej cenie. Trzeba być czujnym, jak słysze, że to super okazja i tylko dzisiaj, to od razu rezygnuję. Nie kupię niczego, co jest obwarowane koniecznościa podjęcia decyzji juz teraz. No chyba, że w sklepie zostały dwie ostatnie bułki ![]() ................... A tak w ogóle, zaliczyłam gramatykę!!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.