American girls cz. VIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 12:17   #481
201704051255
Konto usunięte

Dot.: American girls cz. Viii

tez mam cofnieta szczeke juz sie do niej przyzwyczailam, choc miloscia nie darze

vadi ostatnio zlowilam dwie takie bluzeczki, ale ja bym chciała biala, bezowa, brazowa... a niestety znalazlam turkus i fuksje, jak jest juz szara czy biala, to z wieelkim nadrukiem

fotka nalesnikowego tylka - super pocieszajaca
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:18   #482
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość
vadi, bardzo fajny ten nietoperz, skad jest, ile kosztuje?
z bershki, kosztuje 129, ale znalazłam (nowy!) na all i wylicytowałam za 35 ssesesesese

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
vadi ostatnio zlowilam dwie takie bluzeczki, ale ja bym chciała biala, bezowa, brazowa... a niestety znalazlam turkus i fuksje, jak jest juz szara czy biala, to z wieelkim nadrukiem
Ty mi czytasz w myślach! ostatnio mam fazę na kremy, beże, pudrowe róże itp.

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:19
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:19   #483
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Chciałabym kupić sobie jakieś eleganckie ciuchy tak do przyszłej pracy, bo gdzieś na pewno pójdę Ale kompletnie nic nie pasuje do mojej figury W mini wyglądam ładnie (no ale wiadomo odpada), za to w spódnicy do kolan wyglądam jak grubaska Mam czarne rurki, ale boczki mi sie górą wylewają i każda bluzka-koszula wygląda do nich tragicznie Nie mam pojęcia co wybrać/kupić, bo w takich ciuchach wyglądam strasznie Doradźcie mi coś...
lepiej nie kupuj nic do nowej pracy, bo przecież jeszcze nie wiesz gdzie wylądujesz nakupujesz sobie np koszul i okaże się że wszyscy chodza tam luźno ubrani
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:20   #484
vadi
*sportaddict*

Miśka, a może ołówkowa spódnica (bo masz super nogi) + koszula (żeby zakryć biodra) + trochę krótsza mała kamizelka, żeby zaznaczyć talię?

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:22
Stary 2009-02-03, 12:23   #485
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Miśka, a może ołówkowa spódnica (bo masz super nogi) + koszula (żeby zakryć biodra) + trochę krótsza mała kamizelka, żeby zaznaczyć talię?
też o tym pomyślałam
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:28   #486
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Przymierzałam wiele kamizelek i każda strasznie podkreśla brzuch i boczki, a w ołówkowej spódnicy mój tyłek jest straaaasznie szeroki
No, ale ołowkowe poprzymierzam jeszcze, no bo cio innego? Przeciez nie kupie sobie eleganckich kantów, za krótkich, do kostek?
A myslicie właśnie, ze do ołowka koszula nie do środka, ale na zewnątrz ok wygląda?

Katia - ja nie mam ani 1 białej koszuli A nawet jak pójdę na staż to muszę jakoś wygladać... Nawet na rozmowę nie mam w czym isć Mam czarną marynareczke i czarne rurki, jakbym była szczupła wyglądałoby to ładnie, a przez te boczki - tragedia, nie da rady tak wyjsc

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:32
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:31   #487
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Chciałabym kupić sobie jakieś eleganckie ciuchy tak do przyszłej pracy, bo gdzieś na pewno pójdę Ale kompletnie nic nie pasuje do mojej figury W mini wyglądam ładnie (no ale wiadomo odpada), za to w spódnicy do kolan wyglądam jak grubaska Mam czarne rurki, ale boczki mi sie górą wylewają i każda bluzka-koszula wygląda do nich tragicznie Nie mam pojęcia co wybrać/kupić, bo w takich ciuchach wyglądam strasznie Doradźcie mi coś...
Miśka - może jakieś eleg. spodnie z kantem? Ponadczasowe, eleganckie i zawsze modne. Wększość to takie trochę wyższe biodrówki (broń Boże nie pod pępek ) to nic Ci się nie "wyleje" (chociaż pewnie dramatyzujesz )

I boską spódniczkę widziałam w Orsay - foto niżej. Musze na nią zapolować.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6634.jpg (20,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8830.jpg (23,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9502.jpg (18,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9823.jpg (20,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12184.jpg (57,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2009-02-03, 12:32   #488
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Przymierzałam wiele kamizelek i każda strasznie podkreśla brzuch i boczki, a w ołówkowej spódnicy mój tyłek jest straaaasznie szeroki

Katia - ja nie mam ani 1 białej koszuli A nawet jak pójdę na staż to muszę jakoś wygladać... Nawet na rozmowę nie mam w czym isć Mam czarną marynareczke i czarne rurki, jakbym była szczupła wyglądałoby to ładnie, a przez te boczki - tragedia, nie da rady tak wyjsc
to super! załóż rurki, marynarka zasłoni boczki, a pod spód jakąś bluzeczkę, to wcale nie musi być koszula mi po zeszłej pracy zostało 5 koszul, które niestety musiały być białe, dlatego teraz mam awersję i unikam jak ognia

Kulkaaga te drugie są świetne

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:34
Stary 2009-02-03, 12:34   #489
madziamic
Wtajemniczenie

Hello kobietki Właśnie skończyłam nadrabiać 7 część ufff Jeszcze tylko te kilkanaście stron z nowego i będę na bieżąco Napiszę żebyście nie zapomniały, że jestem NO to uciekam się uczyć dalej Jutro mam nadzieję że napiszę ostatni egzamin i go zdam Potem będę czytać i czytać

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:37   #490
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
to super! załóż rurki, marynarka zasłoni boczki, a pod spód jakąś bluzeczkę, to wcale nie musi być koszula mi po zeszłej pracy zostało 5 koszul, które niestety musiały być białe, dlatego teraz mam awersję i unikam jak ognia

Te drugie są moje
Z New Yorker, upolowane na wyprz. ostatnie w rozm. 34 i jeszcze obniżyli dodatkowo mi cenę za urwany guzik
Stary 2009-02-03, 12:38   #491
Miśka84
BAN stały

Cytat:

Tylko, ze marynarka jest bardzo krótka niestety
Tu mam foto marynaki + rurek z "Szafy"
http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=1109

Tylko, ze specjalnie tak stanęłam, ze boczków nie widać, bo w realu wygląda to caaaaałkiem inaczej, no i to zdjecie przed przytyciem

Kulkaaga - jeszcze w życiu nie miałam spodni, ani nie przymierzałam dobrych na mój wzrost, wiec odpadają. Ale na pewno poprzymierzam spódnice w orsayu, no i coś muszę znaleźć, a do tego najwyżej jakaś koszulka, czy sweterek
Stary 2009-02-03, 12:49   #492
vadi
*sportaddict*

na postawie Twojej szafy nadal uważam, ze ładnie Ci z podkreśloną talią a nie masz czegoś długim rękawem? bo spodnie ok, ale góra mało oficjalna wg mnie.
Stary 2009-02-03, 12:53   #493
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Te drugie są moje
Z New Yorker, upolowane na wyprz. ostatnie w rozm. 34 i jeszcze obniżyli dodatkowo mi cenę za urwany guzik
super nigdy takich nie widziałam w NY

Cytat:
Tylko, ze marynarka jest bardzo krótka niestety
Tu mam foto marynaki + rurek z "Szafy"
http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=1109

Tylko, ze specjalnie tak stanęłam, ze boczków nie widać, bo w realu wygląda to caaaaałkiem inaczej, no i to zdjecie przed przytyciem
hmmm... to bardziej taki żakiecik jest, lepiej zainwestuj w fajną marynarkę, teraz robią się modne, taką co założysz i do dżinsów i do elegantszych spodni, jest bardziej uniwersalna niż koszula, bo w zależności co założysz pod spodem, albo jaki dół, to masz inny zestaw, nawet na imprezę wykorzystasz
Stary 2009-02-03, 12:53   #494
LilyHoney
Zadomowienie

Ten zestaw Miśka bardzo ładny już Ci to wcześniej pisałam. A jakieś efekty diety i ćwiczeń już są?
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:55   #495
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
...wyskrobałam moje grose ze swinki skarbotki i w kitce na srodku głowy spodnice i na gołe nogi poleciałam do blaszaka na doł i zazyczyłam sobie dwa paczki troche sie dziwnie ludzie na mnie patrzyli ale co tam
Musiałaś wyglądać uroczo
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
A i schudlam dwa kilo schudłam dwa kilo
Gratulacje! U mnie ani drgnie (tak mi się wydaje, bo ja nie mam wagi nigdy nie miałam wagi, ważyłam się tylko na bilansach szkolnych i jak zakładałam wiązania do nart czy coś tam z nimi regulowałam ale skoro u mnie waga stoi w miejscu, to na chole** mi ona)

Cytat:
I <3 banany a to jest chyba ten lepszy twister, na siłowni gościu kazał mi chwycić się drabinki i trzymając ręce i plecy wyprostowane kręcić ciałem maksymalnie w prawo i lewo, na pewno super działa na boczki i talię, z tego co pamiętam to chcąc nie chcąc uda też pracują, bo musisz się utrzymać jakoś na nim
Ja mam takiego profesjonalnego twistera, dokładnie takiego jak na zdjęciu. Czyli mogę stanąć przy wąskim regale, złapać się jak drabinki i kręcić biodrami na maxa w lewo i prawo ale nie skręcać lini ramion...tak??

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
maja ja na swojej drodze spotykam albo bardzo fajne laski,szczere i wogule,albo masakrycznie powalone i zazdrosne.
A z facetami to jest tak,że jak są wporządku to sie stają moimi przyjaciółmi,żeby tego nie zepsuć .Mniej więcej tak to u mnie wygląda.Z resztą mam wrażenie że faceci sie mnie boją...
Super fajne laski też znam Ale mówię tak "ogólem" - zazdrosne, zawistne i niefajne.
A faceci - ja uwielbiam spędzać z nimi czas, traktować ich jako przyjaciół, ale oni po czasie dochodzą do wniosku, że woleli by aby nasza przyjaźć ewoluowała na wyższy stopień, i jeśli nie chcę się z nimi wiązać (przecież wiedzą że mam TŻ, za którym szaleję) to już im się ta przyjaźń nie uśmiecha, ale mogę zawsze na nich liczyć
Z tym, że faceci boją sie, to odnosiłam takie wrazenie gdy bylam młodsza i nie byłam w zwiazku, bo teraz już nie zwracam uwagi na innych mężczyzn niż TŻ:P

Cytat:
Dołączam fote w okularakach,ale jakoś sie do nich zniechęcam powoli,bo mają taką wysoką obramówke aż nad brwi i takie jedno cos co mi sie odpodobuje.Moze znajde jeszcze jakies fajniejsze do lata.Ale o promocje tez sie spytam
Prześliczna jesteś na tym zdjęciu, myślałam, że to zdjęcie z jakiejś kampanii reklamowej okularów i że to jakaś modelka

Cytat:
edit: podjęłam nie-męską decyzję dotyczącą wykobiecania sobie stylu i właśnie zaczęłam się rujnować finansowo
fajna?
Fajna
Uwielbiam taki fason nietoperków, bo mocno poszerzają u mnie ramiona, biust, ale muszą być dopasowane w talii. No i odkrywają ramiona, plecy. Kolor też śliczny

Cytat:

edit. Vadi fajna do tego obcisłe rureczki i sexi bomba z ciebie.
ja wole kupic jedną rzecz,droższa,z której będe mega zadowolona,niz 5 byle jakich,i potem jak mam cos urbac,to wychodzi że 'w sumie to nic nie mam'
Też wolę ciuchy i buty dobrej jakości. Zwłaszcza jeśli to rzeczy "bazowe", które zamierzam nosić często. Jesli pragnę pomarańczowej bluzki z cekinami, którą ubiorę raz to nie szaleję, ale jeśli chodzi o klasyczne dżinsy, marynarki, płaszcze, to lubię takie naprawdę dobrej jakości.
Cytat:

Jeśli Twoim problemem są boczki, no to marynarka powinna to zakryć. Pod marynarkę możesz zalożyć jakiś seksi top, wcale nie musi to być nudna koszula. (choć koszula wcale nie musi być nudna). Może ołówkowa sukienka/princeska z tweedu i jakieś seksi kozaki wysokie?
Ja na stażu mam często do czynienia z nastolatkami z epizodem maniakalnym, są pobudzeni, skracają kontakt, są rozhamowani seksualnie i jestem pewna, że gdybym wyskoczyła w bluzce przed pępek czy bluzie albo sweterku to już totalnie by się nie powstrzymywali.
Wczoraj jeden chłopiec mówi do mnie na socjoterapii: może pani sobie zje coś bo wygląda pani jak chude ścierwo...
na to drugi - no może i chude ale kilka guzików od tej bluzeczki to bym pani usunął.
Miałam na sobie czarne rurki i beżową koszulę i z przerażeniem zerkałam czy mi się nic więcej nie rozpięło w tej koszuli.

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość

Ja też nie lubię ogromnych nadruków, zwłaszcza jeśli nie jest to jakieś sensowne, zabawne hasło.

Cytat:
z bershki, kosztuje 129, ale znalazłam (nowy!) na all i wylicytowałam za 35 ssesesesese
Ooooo Ty szczęściaro

Cytat:
No, ale ołowkowe poprzymierzam jeszcze, no bo cio innego? Przeciez nie kupie sobie eleganckich kantów, za krótkich, do kostek?
A myslicie właśnie, ze do ołowka koszula nie do środka, ale na zewnątrz ok wygląda?
Ołówkowe fajnie wyglądają na dużej pupie i szerszych biodrach, ale muszą być mocno dopasowane.

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-03 o 14:07
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:56   #496
Miśka84
BAN stały

Cytat:
na postawie Twojej szafy nadal uważam, ze ładnie Ci z podkreśloną talią a nie masz czegoś długim rękawem? bo spodnie ok, ale góra mało oficjalna wg mnie.
Tzn. srebrnego sweterka na pewno nie ubiorę, jeżeli o to chodzi hehe
Mam biały sweterek-tunikę z vila z bufiastymi rękawkami, no ale te boczki ... Mam też czarną bluzeczkę, ale z krótkim rękawkiem pod szyją z kokardką Też szary sweterek, ale z dekoltem... Nie mam typowo eleganckich ciuszów, mam jeszcze inne marynarki, ale kolorowe.

Ale najważniejsze - poszukam spódnicy, może wtedy boczki będa wyglądać ok
Stary 2009-02-03, 12:56   #497
vadi
*sportaddict*

Cytat:
hmmm... to bardziej taki żakiecik jest, lepiej zainwestuj w fajną marynarkę, teraz robią się modne, taką co założysz i do dżinsów i do elegantszych spodni, jest bardziej uniwersalna niż koszula, bo w zależności co założysz pod spodem, albo jaki dół, to masz inny zestaw, nawet na imprezę wykorzystasz
podpisuję się i wrzucam jako przykład mój ulubiony żakiet z nexta - elegancki, ale też nie za sztywny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żakiet next.jpg (44,1 KB, 37 załadowań)
Stary 2009-02-03, 13:00   #498
anusiuniaa
Zakorzenienie

vadi fajny ten zakiecik, ile kosztował??
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 13:01   #499
vadi
*sportaddict*

szczerze mówiąc nie pamiętam, bo kupiłam go jakiś rok-półtora temu, ale ok 150 chyba, może trochę mniej
Stary 2009-02-03, 13:02   #500
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja mam takiego profesjonalnego twistera, dokładnie takiego jak na zdjęciu. Czyli mogę stanąć przy wąskim regale, złapać się jak drabinki i kręcić biodrami na maxa w lewo i prawo ale nie skręcać lini ramion...tak??
dokładnie koniecznie zwracaj uwagę na to żeby ręce były wyprostowane i nie skręcać tłowia, mi szczególnie te gościu zwracał na to uwagę
Stary 2009-02-03, 13:04   #501
Miśka84
BAN stały

Cytat:
podpisuję się i wrzucam jako przykład mój ulubiony żakiet z nexta - elegancki, ale też nie za sztywny
Szczerze mówiac to ja mam same białe marynarki Nie czuję sie za dobrze w takich sztywnych rzeczach, ale macie rację - poszukam żakietu, najlepiej czarnego uniwersalnego, moze w komplecie z czarną ołowkową spódnicą? Ale zeby nie było za grzecznie to moze taki z czarnym lakierowanym paskiem
Stary 2009-02-03, 13:05   #502
Miśka84
BAN stały

Cytat:
dokładnie koniecznie zwracaj uwagę na to żeby ręce były wyprostowane i nie skręcać tłowia, mi szczególnie te gościu zwracał na to uwagę
Naprawde działa? To poszukam w markecie jakiegoś taniego
Stary 2009-02-03, 13:05   #503
LilyHoney
Zadomowienie

Fajny ten żakiet, ja bardzo lubię żakiety również na codzień. Nie nosze takich typowo sportowych strojów jak szara bluza z kapturem. A bluzeczki mam tylko z nadrukami, dzisiaj widziałam taką fajną szarą w NY.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 13:07   #504
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
niedokładnie o taki mi chodzi ale w sklepach na pewno znajdziesz różne i saam sobie dopasujesz
Stary 2009-02-03, 13:07   #505
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Szczerze mówiac to ja mam same białe marynarki Nie czuję sie za dobrze w takich sztywnych rzeczach, ale macie rację - poszukam żakietu, najlepiej czarnego uniwersalnego, moze w komplecie z czarną ołowkową spódnicą? Ale zeby nie było za grzecznie to moze taki z czarnym lakierowanym paskiem
pewnie, albo pod spód coś w mocniejszym kolorze
Stary 2009-02-03, 13:09   #506
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Fajny ten żakiet, ja bardzo lubię żakiety również na codzień. Nie nosze takich typowo sportowych strojów jak szara bluza z kapturem. A bluzeczki mam tylko z nadrukami, dzisiaj widziałam taką fajną szarą w NY.
U mnie jest jakoś dziwnie, mimo że mam mnóśtwo ciuchów to nie mam zadnych sportowych (ani 1 bluzy czy bluzki z nadrukami), ani zadnych elegankich
Mam za to pełno mini i sweterków/bluzeczek kimonek i baby doll, z bufkami i z dekoltami (bo wiem, że w tym wyglądam dobrze)

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-03 o 13:10
Stary 2009-02-03, 13:09   #507
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Naprawde działa? To poszukam w markecie jakiegoś taniego
nie wiem czy taki tani coś daje, ale jak kupisz to napisz jakie efekty a tym na siłowni to można było dokładać sobie ciężar, żeby trudniej było robić te skręty ---> lepsze efekty
Stary 2009-02-03, 13:13   #508
Miśka84
BAN stały

Cytat:
nie wiem czy taki tani coś daje, ale jak kupisz to napisz jakie efekty a tym na siłowni to można było dokładać sobie ciężar, żeby trudniej było robić te skręty ---> lepsze efekty
Ćwiczyłam na nim na siłowni też, ale gdzie te cieżary sie dokłada?
Stary 2009-02-03, 13:16   #509
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie jest jakoś dziwnie, mimo że mam mnóśtwo ciuchów to nie mam zadnych sportowych (ani 1 bluzy czy bluzki z nadrukami), ani zadnych elegankich
Mam za to pełno mini i sweterków/bluzeczek kimonek i baby doll, z bufkami i z dekoltami (bo wiem, że w tym wyglądam dobrze)

Ja mam dosyć zróżnicowaną szafę - (sportowo, elegancko, klubowo i na obiad do teściów ) a i tak zawsze narzekam, że nie mam co ubrać
Taka kobieca przypadłość, chyba niewyleczalna.

Dziewczyny - jak któraś na dniach byłaby w NY to zerknijcie czy w nowej kol. wiosennej maja ten topik, bo sie zakochałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12329.jpg (64,7 KB, 38 załadowań)
Stary 2009-02-03, 13:19   #510
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Ćwiczyłam na nim na siłowni też, ale gdzie te cieżary sie dokłada?
mi dokładał, tak pod nogi, że stałam na nim, to był taki wielki ciężarek jaki na hantle się zakłada

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja mam dosyć zróżnicowaną szafę - (sportowo, elegancko, klubowo i na obiad do teściów ) a i tak zawsze narzekam, że nie mam co ubrać
Taka kobieca przypadłość, chyba niewyleczalna.

Dziewczyny - jak któraś na dniach byłaby w NY to zerknijcie czy w nowej kol. wiosennej maja ten topik, bo sie zakochałam
absolutnie zgadzam się
a ten topik widziałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości