|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: American girls cz. Viii
tez mam cofnieta szczeke
juz sie do niej przyzwyczailam, choc miloscia nie darzevadi ostatnio zlowilam dwie takie bluzeczki, ale ja bym chciała biala, bezowa, brazowa... a niestety znalazlam turkus i fuksje, jak jest juz szara czy biala, to z wieelkim nadrukiem ![]() fotka nalesnikowego tylka - super pocieszajaca |
|
|
|
#482 | |
|
*sportaddict*
|
z bershki, kosztuje 129, ale znalazłam (nowy!) na all i wylicytowałam za 35 ssesesesese
![]() Cytat:
ostatnio mam fazę na kremy, beże, pudrowe róże itp.
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-03 o 12:19 |
|
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#484 |
|
*sportaddict*
|
Miśka, a może ołówkowa spódnica (bo masz super nogi) + koszula (żeby zakryć biodra) + trochę krótsza mała kamizelka, żeby zaznaczyć talię?
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-03 o 12:22 |
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#486 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No, ale ołowkowe poprzymierzam jeszcze, no bo cio innego? Przeciez nie kupie sobie eleganckich kantów, za krótkich, do kostek ? A myslicie właśnie, ze do ołowka koszula nie do środka, ale na zewnątrz ok wygląda? Katia - ja nie mam ani 1 białej koszuli A nawet jak pójdę na staż to muszę jakoś wygladać... Nawet na rozmowę nie mam w czym isć Mam czarną marynareczke i czarne rurki, jakbym była szczupła wyglądałoby to ładnie, a przez te boczki - tragedia, nie da rady tak wyjscEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:32 |
|
|
|
|
#487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) to nic Ci się nie "wyleje" (chociaż pewnie dramatyzujesz )I boską spódniczkę widziałam w Orsay - foto niżej. Musze na nią zapolować.
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kulkaaga te drugie są świetne Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:34 |
|
|
|
|
#489 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello kobietki
Właśnie skończyłam nadrabiać 7 część ufff Jeszcze tylko te kilkanaście stron z nowego i będę na bieżąco Napiszę żebyście nie zapomniały, że jestem NO to uciekam się uczyć dalej Jutro mam nadzieję że napiszę ostatni egzamin i go zdam Potem będę czytać i czytać
|
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z New Yorker, upolowane na wyprz. ostatnie w rozm. 34 i jeszcze obniżyli dodatkowo mi cenę za urwany guzik
|
|
|
#491 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tu mam foto marynaki + rurek z "Szafy" http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=1109 Tylko, ze specjalnie tak stanęłam, ze boczków nie widać, bo w realu wygląda to caaaaałkiem inaczej, no i to zdjecie przed przytyciem ![]() Kulkaaga - jeszcze w życiu nie miałam spodni, ani nie przymierzałam dobrych na mój wzrost, wiec odpadają . Ale na pewno poprzymierzam spódnice w orsayu, no i coś muszę znaleźć, a do tego najwyżej jakaś koszulka, czy sweterek |
|
|
|
|
#492 |
|
*sportaddict*
|
na postawie Twojej szafy nadal uważam, ze ładnie Ci z podkreśloną talią
a nie masz czegoś długim rękawem? bo spodnie ok, ale góra mało oficjalna wg mnie.
|
|
|
|
#493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy takich nie widziałam w NYCytat:
|
||
|
|
|
#494 |
|
Zadomowienie
|
Ten zestaw Miśka bardzo ładny już Ci to wcześniej pisałam. A jakieś efekty diety i ćwiczeń już są?
|
|
|
|
#495 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! U mnie ani drgnie (tak mi się wydaje, bo ja nie mam wagi nigdy nie miałam wagi, ważyłam się tylko na bilansach szkolnych i jak zakładałam wiązania do nart czy coś tam z nimi regulowałam ale skoro u mnie waga stoi w miejscu, to na chole** mi ona)Cytat:
Cytat:
Ale mówię tak "ogólem" - zazdrosne, zawistne i niefajne.A faceci - ja uwielbiam spędzać z nimi czas, traktować ich jako przyjaciół, ale oni po czasie dochodzą do wniosku, że woleli by aby nasza przyjaźć ewoluowała na wyższy stopień, i jeśli nie chcę się z nimi wiązać (przecież wiedzą że mam TŻ, za którym szaleję) to już im się ta przyjaźń nie uśmiecha, ale mogę zawsze na nich liczyć Z tym, że faceci boją sie, to odnosiłam takie wrazenie gdy bylam młodsza i nie byłam w zwiazku, bo teraz już nie zwracam uwagi na innych mężczyzn niż TŻ:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam taki fason nietoperków, bo mocno poszerzają u mnie ramiona, biust, ale muszą być dopasowane w talii. No i odkrywają ramiona, plecy. Kolor też śliczny ![]() Cytat:
Cytat:
Ja na stażu mam często do czynienia z nastolatkami z epizodem maniakalnym, są pobudzeni, skracają kontakt, są rozhamowani seksualnie i jestem pewna, że gdybym wyskoczyła w bluzce przed pępek czy bluzie albo sweterku to już totalnie by się nie powstrzymywali. Wczoraj jeden chłopiec mówi do mnie na socjoterapii: może pani sobie zje coś bo wygląda pani jak chude ścierwo... na to drugi - no może i chude ale kilka guzików od tej bluzeczki to bym pani usunął. Miałam na sobie czarne rurki i beżową koszulę i z przerażeniem zerkałam czy mi się nic więcej nie rozpięło w tej koszuli. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:07 |
||||||||||
|
|
|
#496 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheMam biały sweterek-tunikę z vila z bufiastymi rękawkami, no ale te boczki ... Mam też czarną bluzeczkę, ale z krótkim rękawkiem pod szyją z kokardkąAle najważniejsze - poszukam spódnicy, może wtedy boczki będa wyglądać ok |
|
|
|
|
#497 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
i wrzucam jako przykład mój ulubiony żakiet z nexta - elegancki, ale też nie za sztywny
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
vadi fajny ten zakiecik, ile kosztował??
|
|
|
|
#499 |
|
*sportaddict*
|
szczerze mówiąc nie pamiętam, bo kupiłam go jakiś rok-półtora temu, ale ok 150 chyba, może trochę mniej
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie czuję sie za dobrze w takich sztywnych rzeczach, ale macie rację - poszukam żakietu, najlepiej czarnego uniwersalnego, moze w komplecie z czarną ołowkową spódnicą? Ale zeby nie było za grzecznie to moze taki z czarnym lakierowanym paskiem
|
|
|
|
|
#502 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
Fajny ten żakiet, ja bardzo lubię żakiety również na codzień. Nie nosze takich typowo sportowych strojów jak szara bluza z kapturem. A bluzeczki mam tylko z nadrukami, dzisiaj widziałam taką fajną szarą w NY.
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#505 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam za to pełno mini i sweterków/bluzeczek kimonek i baby doll, z bufkami i z dekoltami Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-03 o 13:10 |
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#508 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam dosyć zróżnicowaną szafę - (sportowo, elegancko, klubowo i na obiad do teściów ) a i tak zawsze narzekam, że nie mam co ubrać ![]() Taka kobieca przypadłość, chyba niewyleczalna. Dziewczyny - jak któraś na dniach byłaby w NY to zerknijcie czy w nowej kol. wiosennej maja ten topik, bo sie zakochałam
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
mi dokładał, tak pod nogi, że stałam na nim, to był taki wielki ciężarek jaki na hantle się zakłada
Cytat:
![]() a ten topik widziałam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

juz sie do niej przyzwyczailam, choc miloscia nie darze

W mini wyglądam ładnie (no ale wiadomo odpada), za to w spódnicy do kolan wyglądam jak grubaska
) to nic Ci się nie "wyleje" (chociaż pewnie dramatyzujesz 

Jeszcze tylko te kilkanaście stron z nowego i będę na bieżąco 

nigdy takich nie widziałam w NY
Mam też czarną bluzeczkę, ale z krótkim rękawkiem pod szyją z kokardką