|
|
#541 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: American girls cz. Viii
Cytat:
też zwrócił moją uwagę zastanawiam sie, czy sobie nie kupić czegoś podobnego, tylko się zastanawiam, czy z moim wzrostem nie będę wyglądała jak z chomątem na szyi
|
|
|
|
|
#542 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(a atmo ma mnóśtwo tragicznych ciuchów) Ale ale, ten klient, który rozprowadzał ciuchy z uk na Polskę jest z W-wy Więc zorientuj sie, moze jest u Was jakiś outlet?
|
|
|
|
|
#543 |
|
BAN stały
|
[Vadi - tylko z tym kompletowaniem ciuchów jest tak, ze ciuchy dosć szybko przestają być modne
Myślalam np żeby kupić sobie elegancką sukienkę z wyprz tak na przyszły rok, ale z drugiej strony w przyszłym roku na 90% już bym jej nie założyła, bo przestałaby mi sie podobać i była średniomodna![]() Ale całe szczęście wogóle nie zmieniają sie wzory mini I nawet takie sprzed kilku lat są wciaż modne hehehMoją ulubioną i najbardziej wygodną mini kupiłam sobie ze 4 lata temu w orsayu na wyprz za 20 zł I wogóle w niej nie chodziłam, aż w zeszłym roku zwariowałam na jej punkcie i noszę ja non stop zima-latoEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:41 |
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
Weszlam na skakanke dzisiaj mimo ze mam zakwasy jeszcze po niedzieli i 20 minut skakanki z przerwami to byla katorga. Upocilam sie, zmeczylam, tego jeszcze nie bylo. Taka slaba kondycja. Na basenie w ogole sie nie mecze. Jak biegam [biegam powoli] to spokojnie moge godzine biegac i nie jestem tak straszliwie zmeczona.
Chodza za mna frytki.. Moze kupie sobie w tym tygodniu aparat w koncu No i mam w sobote kolo z prawa.. nic nie umiem i co gorsza strasznie mi sie uczyc nie chce grrPs. co do kratki stwierdzam iz poszerza. Chcialam kupic sobie w housie spodenki w kratke, takie ladne byly, przymierzylam je i stwierdzilam ze wygladam jakbym miala ponad 100 w biodrach..a mam przeciez 97
|
#545 |
|
Konto usunięte
|
SPODNIE:
spodnie do pracy PEWNIE, ELEGANCKIE.. czuje sie w takich grubo szorty OBDARTE DZINSY sie nie licza? nie zaloze takich z zaszewkami i mankietami, bo bede sie czula jak koczkodan długie spodnie letnie NI MAM bo przychodza mi do glowy tylko lniane, a takie mnie koszmarnie pogrubiaja, juz tyle lat je mierze w sklepach SPÓDNICE: elegancka I ZNOWU.. w olowku czuej sie gruba, mam wrazenie,ze mnie skraca ja też kocham cygańskie moja ukochana skurczyla sie w praniu i jest przed ksotke.. musze kupic inna i doszyc jeszcze jedna falbane na dol bo sie nie da nosic ![]() SUKIENKI: elegancka NIE MAM, kolejny problem - widze tu sukienke z dekoltem w lodke bez rekawow z zaszewkami, na suwak z tylu z dosc sztywnego materialu, moja matka takei nosila, kolejna rzecz,w ktorej zwyczajnie nie wyjde z domu GÓRY: ze 2 dopasowane kardigany NIE ZALOZE, nie wyjde w tym z domu ![]() biała koszula SZUKAM, bo wszystkei za wielkie ze 2 golfy GOLFY toleruje tylko w zimowych swetrach coś w miarę eleganckiego, ale kobiecego - pewnie cos, czego nie zaloze ![]() BUTY: tutaj chyba mam swira, wiec nie ma problemu.. i dodatki: biuteria, kolczyki, paski, broszki, korale, bransoletki - one tak naprawdę tworzą styl ![]() o jezu, ja powiem szczerze, ze ani korali, ani broszki tez nie zaloze ![]() jestem do wymiany paski mam tylko meskie tu lezy moj problem, ja bardzo wielu rzeczy po prostu nie zaloze ![]() a pozniej jest histeria, bo nie mam sie w co ubrac tak z innej beczki: co myslicie o tej bluzce? http://www.causewaymall.com/shop/t15...se-p-3496.html Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:43 |
|
|
|
#546 |
|
BAN stały
|
Pushit - przecież Ty szczupła jesteś, ostatnio też schudłaś i z tego co pisałaś myslałam, ze masz kompleks chudosci, a nie grubości
![]() I w mini ładnie wyglądasz Mi bluzka sie nie podoba, jakaś taka przykrótka też jest Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-03 o 14:50 |
|
|
|
#547 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
zwłaszcza, że mi jeszcze do tego wszystkiego gust się zmienia ostatnio błyskawicznie ![]() Cytat:
![]() i lody i kwaśne żelkiiiiiiiii! Pushit - dlaczego nie założysz np. dopasowanego swetra na guziki? świrusie jeden ![]() i nie mów, że w czymś wyglądasz grubo, bo jesteś chudzina i jeszcze pamiętam Twój tyłek z wątku fitness
|
||
|
|
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
ale uda i tylek mam duze do reszty ciala no i moj wspanialy wzrost
![]() nie lubie guzikow, guzik toleruje jeden przy dzinsach przezyje biala klasyczna koszule na guziki ale nic innego - jak bylam mala byl horror z ubieraniem mnie na galowo do szkoly - GUZIKI!!! i tak zostalo
|
|
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
Bangsa ładna jesteś
Podoba mi się Twoja fryzura... Masz może zdjęcie całej fryzury?
|
#551 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Całe życie moglabym nosić tylko sukienki. Czuję sie w nich szczupło, kobieco i pięknie. Też mam z tym problem. Zawsze oddaję do zwężenia koszule bo lubię na maxa dopasowane Cytat:
![]() Dziewczyny, czy ta biała koszulka pod kamizelką nadaje się? Ona jest dość luźna, a ja źle w takich wyglądam:/ Trochę smutno chyba to razem wygląda? No i ta bluzka chyba dodaje mi sporo cm w pasie i biodrach?? Chyba coś popsułam w aparacie mamy albo włączyłam lampę błyskową bo zrobiło ze mnie ducha na zdjęciu:P
|
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skad wzięłaś te kamizelkę?śliczna jest
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wydaje mi się, że ta bluzka jest po prostu za luźna, dlatego wygląda to do bani:/ Zwykle noszę tę kamizelkę do takich dopasowanych koszulek i wygląda to znacznie lepiej.A wygrzebałam z szafy tę bluzkę i właściwie to nie wiem z czym ją nosic, do niczego mi nie pasuje
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
LilyHoney jaki Ty masz kolor włosów, tzn jaka to farba
piękny kolor...
|
|
|
|
#557 |
|
*sportaddict*
|
Maja, Ty mnie nie denerwuj
wyglądasz superszczupło i mi się bardzo podoba |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie podoba
|
|
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale robię te bounsy i musi mi coś to poprawić kończyny.Na solarium idę 1-2 razy w miesiącu na 8 - 10 minutek wygrzać się, bo jest to dla mnie super relaks. Wydaje mi się, że mimo, że chodzę rzadko, to wystarczy to żeby utrzymać taką opaleniznę. Jak na mnie to mocna opalenizna, nie lubię być bardziej brązowa. Poza tym, co dzień smaruję się samoopalaczami - na buzię i dekolt i dłonie idzie Clarins Eau Lactee Auto Bronzante (kocham, a zostały mi może ze 3 kropelki, jestem teraz u rodziców, a tutaj nie ma żadnej perfumerii etc i będę chyba czekała do połowy lutego aż sobie kupię ).Na ciało używam albo Kolastyny w sprayu albo Garnier Ambre Solair i smaruję się też nutriliftem brązującym L'Oreala ![]() Cytat:
Marszczy mi się Chyba zostawię ją sobie do spania:P
|
|
#560 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo musiała mi odrosnąć i sie zagęścić.Tą sama sobie zrobiłam.U fryzjera nie byłam hoho chyba z 5 lat,powaznie,Mam uraz do fryzjerów bo mi zawsze sie cos nie podobało jak mnie obcieli.Teraz sama sie obcinam,bo swego czasu chodziłam na pokazy fryzur i mnie tam obcinali i wiem jak powinno sie obcinać włoski
|
|
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
foteczki
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#564 |
|
Konto usunięte
|
maja ale masz figure
![]() z takimi nogami tez bym mogla nosic szorty w kant i z mankietami ekstra kamizelka |
|
|
|
#565 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Auć
Boli pupka:PChyba że to miały być takie "ujędrniające" klapsy ![]() Bangsa, musisz być zdolna, bo mi fryzjer nigdy nic takiego nie wyczarował na głowie ![]() Idę zrobi sobie bounsy, bo rano nie miałam czasu żeby poćwiczyć.
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Maja świetna ta kamizelka ...strasznie mi sie podoba ...
i masz świetne nogi !! doskonałe jak dla mnie pokazuj je zanim bedzie za późno ![]() nanaaa gdzie sie podziewasz ?? odpisuj mi na priva szybo |
|
|
|
#568 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo nie! Już Cię znalazłam na nk Extra masz fryzurę Ja też mam wstręt do fryzjerów, zawsze coś sknocą Jak byłam ostatni raz poprosiłam o ścięcie do ramion a ścięła mi prawie do brody Tak za 2 mies. jak włosy mi jeszcze trochę podrosną chcę/ muszę iść do fryzjera żeby zrobił mi taką grzywkę jak na zdjęciu.. No, chyba, że Ty mnie obetniesz ![]()
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
unrepeatable tak jak ty jesteś opalona zimą to ja nawet latem nie wyglądam po tygodniu nad morzem
tyle,że ja praktycznie wcale się nie opalam od razu jestem spalona na czerwono...mała gosiu..powodzenia na egzaminach i pisz tu jak tylko dasz radę ![]() ja się pochwalę,że dziś zakończyłam sesję, ostatni egzamin zdałam na 5- pojechałam chora ,z bólem brzucha na tabletkach ale dostałam proste pytania i zdałam ![]() a już myślałam,że nie pojadę bo się w nocy zwijałam z bólu...jutro czas iść z tym do lekarza:/ teraz bede miała dużo czasu żeby dbać o siebie i wrzucać tu fotki AG;-) póki co jestem na przymusowej diecie od soboty:/ co do częstego wypróżniania i szybkiej przemiany materii- ja tak mam ale nie jest to oznaka zdrowia,mam coś z jelitami,wątrobą itp...zapewne od przebytej w dzieciństwie salmonelli..cokolwiek zjem-przelatuje przeze mnie, dlatego teraz tak cierpię:/ łykam sobie hepatil żeby mi się ta moja wątroba odbudowała... co do cellulitu..chyba już kiedyś o tym pisałam, koleżanka była kiedyś na takim zabiegu (chyba 100zł jeden a efekty widać po kilkunastu) gdzie pani jej jeździła po tyłku i udach takim odkurzaczem...zasysał jej mocno skórę i bardzo bolało (tak samo boli jak mocno ścisniecie miejsca z cellulitem bo ściskacie te komórki tłuszczowe) ale on wrecz czuła jak jej te złogi cellulitowe pękają, mówiła,że bolało strasznie- bo to była mechaniczna walka z cellulitem ale efekty były (w sumie co się dziwić- łatwiej rozwalić cellulit w taki sposób niż smarować się balsamami i liczyć,że zniknie) i to też pokazuje,że masaż jest ważny żeby pobudzać krążenie i usuwanie tych toksyn itp. Kurcze..kusi mnie jakiś nowy tusz do rzęs ale żeby dawał mocny efekt i się zastanawiam czy False Lashes z MF czy z Loreala Extra Volume Colagene.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Uwielbiam takie bluzki jak ta
zastanawiam sie, czy sobie nie kupić czegoś podobnego, tylko się zastanawiam, czy z moim wzrostem nie będę wyglądała jak z chomątem na szyi

(a atmo ma mnóśtwo tragicznych ciuchów) Ale ale, ten klient, który rozprowadzał ciuchy z uk na Polskę jest z W-wy
Myślalam np żeby kupić sobie elegancką sukienkę z wyprz tak na przyszły rok, ale z drugiej strony w przyszłym roku na 90% już bym jej nie założyła, bo przestałaby mi sie podobać i była średniomodna

Jak byłam ostatni raz poprosiłam o ścięcie do ramion a ścięła mi prawie do brody
Tak za 2 mies. jak włosy mi jeszcze trochę podrosną chcę/ muszę iść do fryzjera żeby zrobił mi taką grzywkę jak na zdjęciu.. No, chyba, że Ty mnie obetniesz