|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Golfów szczególnie. I passatów w wersji kombi.Wręcz alergie mam W duzej czesci przez to, ze tutaj gdzie mieszkam masowa sciagane sa stare 3 i 4 i jezdza nimi w wiekszosci wlasnie karki "wyrywać d..." W ogole to hmm...(mam nadzieje,ze nikogo nie obraze) dla mnie to auto troche dla ludzi bez wyobrazni .. Proste,solidne,niemieckie (w domysle "jak niemieckie to dobre").Lubię japończyki ,Toyotę (podoba mi sie po prostu) ,moja kochana Hondę (zwaną Hanią ),Mazdę. I francuzy tez mi się podbają. Ale "japańce" bardziej ![]() A co do mieszkań itd. ... jestesmy na etapie malowania ,wiec mozliwe,ze w weekend wyprowadzka (narazie mieszkamy z tesciami -poki co jest ok a nawet lepiej niz ok ,ale i tak doczekac sie nie moge wyprowadzki )
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..zobaczysz.
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania bacikiem go poganiaj, bacikiem Co do tuniki, to materiał w miarę ok. ale rozmiar przesadzony, pierwszy raz na allegro coś kupiłam za dużego, zawsze oszukiwali z rozmiarami w drugą stronę - czyli L to S a S- XXS ![]() najlepiej jak założyłam tę tunikę, pokazałam się mężowi, a ten jak nasz Misiek mówi- a co to strój do Twoich ćwiczęń , no i pomyslałam o szlag - doktor Miśkowa miała rację
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę do fryzjera
![]() Trzymajcie kciuki żeby mi kolor ładny wyszedł, bo dzisiaj jestem lekko podminowana i nie ręczę za siebie jak coś będzie nie tak ![]() ![]() Do jutra, Pa! |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...no tak. czyli z naszą chęcią do posiadania dzieci i z "tempem" mojego TZ dziecko będziemy mieli za ho ho i jeszcze trochę.Ostatnio sam sie pogonił. Pierwszy raz przez czerwone morze przepłyną. Cytat:
Bo to taki dziwny fason...fajny, ale jakoś tak bardzo inny, że aż dziwnie w tym chodzić chyba .ano ![]() Cytat:
|
|
#2138 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Nemuś, super słyszeć, że u Ciebie tak pozytywnie. Jasne że sobie poradzisz, to oczywiste. Zazdraszczam wypadu na narty...
![]() Mango, coś okropnego jak długo Cie nie było Ale pamiętałyśmy o Tobie, są dowody na piśmie Gdzie byłaś jak Cię nie było?Stokrotko, to będzicie na swoim Cytat:
![]() Cytat:
Chyba PW Ci wyśle bo sie za bardzo uzewnętrzniam, a to garderoba, a to łóżko z Ikei ![]() No nie? Też się nie dziwię że go zostawiłam ![]() ![]() Cytat:
Jakby Ci to powiedzieć... To nie było trudne Cytat:
Bardzo lubię taką linię Cytat:
Ostatnio szalejemy za tym http://allegro.pl/item534572414_merc...eyless_go.htmlStoi takie u mnie pod blokiem, tylko białe. Szok, ile ludzie mają kasy ![]() Cytat:
A tramwaje też lubię, przynajmniej poczytać sobie można ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Cytat:
![]() Biia: Zgadza się co do inicjałów Poemi (chyba mnie nie opieprzy że potwierdziłam )
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-03 o 17:53 |
|||||||||
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mango
![]() Cytat:
bo ja mam ![]() Zgadzam się.Cudowna wolność Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Może odkupię od was peugeota ![]() Biia zaliczyłaś?Czyli trzymanie kciuków nie na marne? |
||||
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Zabieram się właśnie za robotę. W domu byłam dopiero przed 19, bo prosto po pracy odwiedziłam siostrę i małą Hanię ![]() Nie czytałam Was, proszę mi wybaczyć ![]() Nic mi się nie chce, chyba pójdę dziś wcześniej spać. |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przeżyłam KOSZMAR u fryzjera, jutro rano szczegóły, dzisiaj zamiast ćwiczeń piję dżin i próbuję zapomnieć
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Poemi
Jak Twój znajomy? Mam nadzieję że Cię nie skojarzył ![]() Mango, przyszłaś na jednego posta i znów wsiąkłaś ![]() Ty bezwstydnico Nie, zaczniemy jak znajdę pracę Może w okolicach 60tki będziemy nim jeździć, oczywiście oszczędzając diabelnie na wszystkim No ale tak poważnie to wystarcza mi że popatrzę na to auto sąsiada. Piękna rzecz, naprawdę ![]() Polecam mojego peugeocika, ma dwuletnia gwarancja na tylną belkę ![]() Cytat:
(no, mówię za siebie)Jak mała Hania? Czyżby była najpiękniejsza na świecie? Cytat:
Dorinko, to pij sobie a jutro opowiesz... ale pewna jestem że nie wyglądasz źle, pewnie po prostu fryzjer jakiś tłuman niedorobiony i Cię zdenerwował. Dobranoc
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... Szkoda gadać, stresa mam i go unikam (znaczy nie podchodzę żeby pogadać). To kolega z klasy szefa
... A dzisiaj szef tak jakoś inaczej się ze mną przywitał . Tak jakoś serdecznie i cały happy był . Wmawiam sobie, że się tylko wkręcam i że o nic nie chodziło . Do tego coś sobie w plecy zrobiłam gdy niosłam 20 kg wiaderko i pół dniówki byłam sztywna (do tej pory jestem i to coraz bardziej, a plecki bolą, że hoho). Ta, moje życie to serio telenowela . Tylko ja mam takie "przygody". A teraz się snuję (i to ledwo przez te plecy) i myślę. Jutro jadę do Katowic z TŻ-em, a wcześniej do Zabrza, mam nadzieję, że zakupy poprawią mi humor .
|
|
|
|
#2147 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
a ja bym chciała: http://multimedia.flota.com.pl/img/g.../audi_q7_0.jpg lub to : http://www.cardata.com/images/2008_n...ybrid_side.jpg pomarzyć zawsze można ![]() LV dziewczyny już w sumie wszystko napisały....współczuje :/ aktualizuj swoje CV i działaj Dorinka co to za koszmar ? |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Cytat:
heheCytat:
|
|||
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dori, pisz szybko co się stało!!!!
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aaaa wiedziałam, że Was zaciekawię, a więc opowiem wam moją historię ![]() Poszłam pierwszy raz do nowego fryzjera, salon Loreal (żeby nie było że jakiś tam krzak), najpierw poszłam na konsultację osobiście, pokazywałam blondy i rozmawaiałam z laską, jaki chcę kolor...Wszystko ładnie pięknie, nie ma sprawy, yhm myślę sobie będzie cacy Umówiłam się, idę, siadam, laska o dziwo mnie pamięta, yhm myślę sobie jestem charakterystyczna - już mi zaimponowała Ustalamy kolr, pokazuję mój wymarzony blond - taki złotawo-beżowy- delikatny-wymieszany- raczej z jasnych ale wiecie nie taki chamski Robi farbę, nałożyła, siedzę z tym a kolor farby jest conajmniej dziwny jak na blond, pytam o co chodzi- że ciemny kolor, ta że wszystko ok. że będzie blond....Zmywa, patrzę a ja mam brąż, mówię ZA CIEMNY- CO TO JEST , ona nieeee wydaje się pani, bo są mokre...........Suszymy, dalej widzę brąz, zaczynam panikować......... Ona, nieee zaraz będdzie blond a ja mówię jak blond jak są brązowe- już wysuszone Ona , nieeeeee takie jak na próbce, wyjmuje próbnik-dokłada moje włosy i mówi- widzi pani to saaaaaaamo Ja jak to samo, tu jest blond a moje są przy tym blondzie jak czarne.........Ona - po dwóch myciach będzie JUŻ BLOND ![]() JA- ale ja stąd nie wyjdę z tym kolorem, nie obchodzi mnie jak on się zmyje, chciałam blond i ma być blond, ja nie będe nic zmywać, ja już to przerabiałam- mycie głowy calą noc a włosy dalej BRAZOWE, tym razem się nie dam Ona- yhm to zaraz, tylko skonsultuję się z szefową dzwoni, dowiaduje się- zamyka salon, bo już jesteśmy po godzinach i od nowa Nie wiem co robi, włosy mnie pieką, pytam zciąga pani kolor, nie to specjalny zabieg Loreala, jak wyjdzie za ciemny kolor Nakłada, masuje, kombinuje, zmywa I na głowie mam marchewkę, myślę uffffff lepsza marchewka niż brązowe I teraz siedzę i myślę co dalej ![]() ![]() ![]() Nie mam siły już
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się Twojej złości, ja popadam w furię u fryzjera, jak tylko cokolwiek jest nie po mojej myśli... Zapłaciłaś jej? Bo ja bym nie zapłaciła A ja wczoraj pojechałam odebrać moje stare, zimowe oficerki z reklamacji...obcas się odkleił...i... dostałam kasę z powrotem Więc szukam nowych zimowych butów teraz
|
|
|
|
|
#2153 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
chociaż chyba karkiem nie jestem, lasek też nie wyrywam. Potwierdzam, że auto solidne - bo chociaż stare to daje radę nieraz o wiele lepiej niż auta dwa razy młodsze. I ekonomiczne jest.Jasne, gdybym mogła wybierać, kupiłabym inne i inne też mi się podobają, ale nie stać mnie. Tego kupiłam po znajomości i za niższą cenę niż był warty, więc nie narzekam. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Cytat:
![]() poza tym dr Miśkowa ma dość męski mózg niestety, to pewnie dlatego Cytat:
o kurcze Dorinko, ale historia z tymi włosami. W takich momentach przekonuję się do słuszności swojej decyzji, że nie farbuję i pozostaję przy swoim kolorze włosów, nie przeżywam przynajmniej tego typu akcji. Współczuję. Wyjścia są dwa - albo się jakoś przyzwyczaisz do koloru albo dalej kombinujesz z kolorem narażając się na zniszczenie włosów. Możesz też iść do tego salonu z reklamacją, chociaż nie wiem, co to da |
|||
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłaciłam tyle ile ustaliłam za jeden kolor, za zciąganie i tamte kombinacje nie ![]() Dla mnie to było i tak dużo, pierwszy raz się postawiłam u fryzjera, zawsze wychodzę i lecę gdzieś na poprawkę
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na serio Miśkowa będę z Tobą konsultować niektóre zakupy, zgadzasz się bo ja mam wyjątkowo babski mózg i przez to często trafiam kulą w płot ![]() Co do włosów, mam dwa wyjścia- one się na bank zaczną wypłukiwać, bo nałożone jest na włosy rozjaśniane, już gdzieniegdzie są przebłyski blondu..... Albo mogę spróbowac kupić jakąś farbę sklepową, może coś rozjaśni...albo iść znowu i zrobić balejage jasny na tzw"koronie" tylko, kiedyś tak zrobiłam i było ok
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() męski ten mój mózg jak cholera, no niestety, ale konsultacja ok, nie ma sprawy, chociaż guru modowym nie jestem szkoda, że musisz często tak kombinować, niby prosta sprawa - trzeba zrobić tak, żeby był blond a tu zawsze coś nie tak kurcze. Liczę, że dasz radę bezproblemowo i bez straty dla włosów się z tym uporać i będzie git |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko ja też bym nie wyszła bez poprawienia
Przecież ona jest fryzjerką Nie odróżnia blondu od brązu ![]() Pełen profesjonalizm ![]() Cytat:
są tańsze, a moje kozaki już się nie nadają do chodzenia (w ogóle ich nie lubię).Z botków odleciał mi flek i nie mam kiedy iść do szewca, a nowe by się przydały ![]() EDIT: Takie mi się podobają Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-04 o 10:03 |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia no nie odróżnia, ona mi zrobiła kolor, który niby po spraniu za jakiś czas ma być blondem, rozumiesz coś z tego ![]() Identyczną sytuację już miałam, ba chyba tą samą farbę mi wtedy położyła, inna oczywiście.////Dlatego wiedziałam jak będą moje włosy wyglądały po spraniu tego koloru, będą szaro-zielonkawe , nie żaden blond
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko rety co za koszmar....najlepiej wmawiac ze "czarne jest białe"
![]() ..ale , ale...znając Ciebie to ten kolor wcale nie jest taki fatalny .Ja myślę ze one rzeczywiscie spiora się po paru myciach i nie masz co kombinować. Moj cynamonek w każdym razie po tygodniu wyglądał jak rudawy blond...co akurat mi się nie podobało. Generalnie spokojnie....nic nie kombinuj bo te biedne włosy się zbuntują i powypadają ![]() Przecież Ty non stop coś z nimi kombinujesz. I moze kurde lepiej by bylo gdybys same te wlosy w domu farbowała. Dobrze że się w ogole postawilaś.
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a tak poza włosami. Kończą mi się dwie rzeczy z kosmetyków i muszę je kupić znowu. Znacie jakieś tanie, sprawdzone apteki internetowe albo zwykłe?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

, no nie lubię i już...Wolę francuzy 
, jak mnie będzie stać na beznynę to kupię sobie terenowca=- moje marzenie
W duzej czesci przez to, ze tutaj gdzie mieszkam masowa sciagane sa stare 3 i 4 i jezdza nimi w wiekszosci wlasnie karki "wyrywać d..."
W ogole to hmm...(mam nadzieje,ze nikogo nie obraze) dla mnie to auto troche dla ludzi bez wyobrazni .. Proste,solidne,niemieckie (w domysle "jak niemieckie to dobre").

Ale pamiętałyśmy o Tobie, są dowody na piśmie 

... A dzisiaj szef tak jakoś inaczej się ze mną przywitał