|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No to ja napiszę chyba jako pierwsza co u mnie bo też mnie dawno nie było a jak jestem to też nie mam czasu na nadrabianie ![]() Tż dał mi wczoraj pieniążki na obrączki na przechowanie bo jak on ma w domu to zaraz lepią się do tych rąk co trzeba. I pójdziemy po nie może w przyszłym tygodniu nie mogę się doczekać !!! ![]() W sumie z przygotowań to tyle po sukienkę idę ( na polowanie) w marcu aha i musimy dokupić wódkę ale to może w przyszłym miesiącu bo na razie mamy 65 butelek ale myślę że z 20 trzeba dokupić. Strippi powodzenia na egzaminie!!!! Właśnie dziś mi tatuś przyniósł gazetę lokalna a w niej artykuł na całą stronę ... O NISKIEJ ZDAWALNOŚCI W OŚRODKU EGZAMINACYJNYM , kursanci zbulwersowaniu itd.... 30% zdaje za pierwszym razem a reszta to nawet kilkanaście razy, piszą że jakiś Pan zgłosił się z tym problemem bo jego syn zdaje już któryś raz i zna multum ludzi którzy zdać nie mogą, że egzaminatorzy czepiają się takich pierdół że szok! No i tam piszą że jak na wyższej uczelni nie zdaje 70% studentów to jest egzamin unieważniony przez władze uczelni bo to znaczy że był źle ułożony ten egzamin czy coś takiego... A Pan dyrektor ośrodka na to że : bo Ci kursanci są tak zestresowani że dlatego tyle błędów popełniają i szkoły jazdy źle uczą... i zamiast poprawić sytuację dla kursantów to teraz będzie odbijanie piłeczki ...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2009-02-04 o 08:29 |
|||
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
hey
No własnie chodziło o to że jak wyslę do wtorku wieczorem ( wczoraj) formularz to na piątek będe je miała w domu , bo w sobotę jedziemy po obrączki w rodzinne strony TŻ to bysmy poaru osobom już wręczyli a tak azzis super fryzurka szkoda że ja nie mam takich włosków ładnych bo napewno bym sobie coś w tym stylu zrobiła. W sumie to mam takie dłuższe włoski ale cieniutkie i u mnie troszke by to wyglądało nijak dlatego chcem spiąć stripi powodzenia na egzaminie napewno ci się uda , trzymam kciuki ![]() Maggie1983 hihi... kurcze nam napewno to prościej wytrzymać ale TŻ-om ciężko azzis no to GRATULUJE ![]() ja raczej tak długo bym nie wytrzymała. Kurcze dziewczynki strasznie się czuje , nie dobrze mi, jestem głodna ale jakoś nie moge się przmóc z jedzeniem, odrzuca mnie , no i kurcze nie mogę palić dotąd papierosek to było takie do kawki troszke taki relaksujący a teraz matko normalnie aż mnie odrzuca. Ale to bardzo dobrze może rzuce bo bardzo bym chciała. Chociaz duzo nie palę to i tak zawsze te 10 zł leci z dymem.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno fryzura będzie zmodyfikowana, ale chodzi mi o to, żeby były mniej więcej rozpuszczone, tylko trochę podpięte, do tego kwiat i welon może być tak nisko podpięty. kasiaher to dobrze, że nie palisz A brak apetytu to może przez tą pogodę - taki człowiek przygnębiony i bak mu chęci do życia...
|
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie musze sie nad tym zastanowic może jakaś fryzjerka byłaby wstanie cos mi takiego wymyśleć, chociaz każdy mówi mi że lepiej mi w spietych włosach.
Ja własnie czekam na miesiączkę mam nadzieje że ją dostanę.... ![]() Zapraszam mojego kolegę na wesele a także moją przełożoną (tzw, szefową) ale nie wiem czy mam zapraszac mojego naczelnika? Dziewczyny powiedzcie mi czy zapraszać go na ślub tylko czy na wesele też wypada????? aha i jakbyście mogły mi powiedziec jak to jest z tymi odmianami nazwisk albo chociaż przypomniec gdzie o tym pisałyście bo nie pamietam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#365 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj kupiłam TŻ prezencik na Walentynki...perfumki W zasadzie to bardziej dla siebie je kupiłam...zapaszek boski...i nie mogłam się oprzeć, mogłabym wąchać bez końca. Uwielbiam jak facet ładnie pachnie, to podstawa
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przedwczoraj jak rozmawialiśmy o walentynkach-chcielismy gdzies iść, ale akurat na weekend pojedziemy do jego rodziny, bo chrześnica ma urodziny i nas zaprosiła, więc odpada wyjście. Ja mówię, że ja tak w zasadzie nie lubie walentynek, a on patrzy i mówi? "nie?? ale dlaczego??jak można walentynek nie lubieć??!" hmmmm dziwne, nigdy nie robilismy nic specjalnego w walentynki, zawsze się nabijał z tych wszystkich serduszek, aniołków, misiaków, a teraz mi z takim tekstem wyjezdża-no i weź tu faceta zrozum ![]()
|
|
#367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Koleżanka z pracy będzie moją świadkową Szef jest Hiszpanem i w kraju bywa raz na miesiąc, ale może przyjedzie do mnie na ślub. Ogólnie wszyscy trzymamy się razem, więc głupio byłoby ich nie zaprosić.
|
|
|
#370 |
|
Zadomowienie
|
ja na razie nie mam pracy, więc nikogo nie zapraszam
a TŻ pracuje w 7-osobowej firmie. I w zasadzie zaprasza jednego kolegę, bo sie trzymają razem i w zasadzie wszędzie łażą razem mogę już powiedzieć, po paru wspólnych imprezach, że to też mój dobry znajomy, jego żona również, więc zapraszamy ich natomiast całej reszty nie zapraszamy wcale, ani na wesele, ani do samego kościoła. Znają datę, bo TŻ załatwiał wstępnie urlop, ale nie widzimy konieczności zapraszania ich. Szczególnie że jest tam 2 osobników, którzy są w stanie zepsuć uroczystość, więc w żadnym razie nie życzę sobie ich mieć na ślubie
|
#371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tortu tudziez torta-brrrrr mam alergie na poprawna wymowe odziedziczona po mamie i zawsze jak ktos mowi ze chce torta to mi sie az cisnie na usta czy z wisiynkom czy bez Cytat:
Cytat:
wyslala mnie i TZ na tygodniowe wakacje za granice all inclusive........wiec naprawde bym chciala zeby byla, ale teraz sa na to marne szanse ........ nie ma jej od prawie 3 m-cy i niestety predko tu nie wroci
|
|||
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie1983 jakbym miała takie szefostwo, to też bym zaprosiła. Ale nie mam jakichś extra wyjątkowych układów z szefem/kierownikami - po prostu pracujemy i już
A koleżanki z pracy są 3 piętra pode mną i widujemy się raz na dzień i raczej one tam się trzymają razem, a ja tak raczej z boku.
|
#373 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette rzyczywiście ciężki orzech do zgryzienia
Ja bym się wkurzyła trochę na tego pierwszego. Bo najpierw wali jakąś cenę, a jak się rezygnuje, to może obniżyć ileś tam i nadal mu się opłaci. Może i nie zbiednieje, jak taki popularny, ale wiesz... każda kasa się liczy i nie sądzę, żeby nagle po 1 spotkaniu tak bardzo Was polubił, że specjalnie dla was zszedł z ceny tylko dlatego żeby koniecznie Wam poprowadzić tą imprezę. Jak ma gadane, to będzie pociskał kity jakie mu tylko ślina na język przyniesie. Takie jest moje zdanie, że koleś lekko ścieme wali. Boi się o stratę klienteli i mięknie. Z jednej strony fajnie, że zszedł z ceny, bo profesjonalista, znany, doświadczony itp. A o tym drugim jakie masz opinie ludzi? Jest zupełnie nie znany, no name? Czy masz jakieś opinie o nim? A razem z foto to jakiś rabat Wam da? I jakie fotki robi ten jego fotograf? Jak fajne fotki i cena konkurencyjna, to ja bym się zastanowiła nad tym drugim. Bo pewnie jakbyście wzięli tego DJ i jego fotografa to na pewno cena byłaby niższa.
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Panny Młode. Mogę do Was dołączyć? Już Was podczytuję od "ho ho" i trochę... Nasz ślub 27 czerwca 2009 więc jeszcze tylko 4 miesiące i 23 dni
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
celi25 witaj
Jak przygotowania? Macie już coś zarezerwowane?
|
#377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#378 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A Iwonce na pewno ulżyło, choć bidulka cierpiała z powodu ścięcia. A jak ona się czuje? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do samopoczucia, to może to przejściowe, mam nadzieję, że szybko minie![]() Cytat:
Cytat:
Dużo Was Dziewczynki z Wrocławia![]() Cytat:
Tylko pozazdrościć, mało jest takich.Rzeczywiście ciężki wybór, co do fotografa, to wybierzcie takiego jaki Wam się podoba. Ja bym na to nie patrzyła czy jest z foto czy nie, tylko wybrała najlepszego. A co do Dj'a to ciężko wybrać, może weźcie tego sprawdzonego, albo tego którego mieliśmie na oku jako pierwszego. |
|||||||||
|
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
Mam już wybraną sukienkę - wczoraj byłam zdjąć miarę. Datę i godzinę w kościele. Salę i kucharkę (bo osobno bardziej nam się opłaca). Kamerzystą będzie mój kuzyn, który zajmuje się tym na co dzień i sam się zaoferował - ale chcemy tylko w kościele, bo potem to ma się bawić a nie pracować
. Obrączki musimy jeszcze zamówić. No i TŻ musi nauki zrobić - mieliśmy zacząć w niedzielę ale TŻ idzie do szpitala, więc dopiero jak wyjdzie to pójdziemy.
|
|
|
|
#380 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
w końcu i ja sie pojawiam w nowym watku fajna nazwa podoba mi sie ![]() Czy ktoras z was jest moze z Kielc??? celi25 witam , slubujemy tego samego dnia
|
|
|
|
#381 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale te chwile przyjemnosci![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
kiedys mialam ochote zaprosic jeszcze koos ale doszlamd o wniosku ze bez sensu.. no chyba zeby cos mi sie bardzo pozmienialo ale tak naprawde mimo ze mamy ze soba switny kontakt to jakbym zaprosila jedna to musze nastepna itd.. tzn nic ni musze no ale.. wiec dam im tylko zawiadomienie do kosciolka Cytat:
porownajcie ich zabawe jak prowadza itd.. i zobaczcie ktory jest lepszy niepatrzcie na cene.. i wezcie tego ktory wam sie bardziej podoba.. Cytat:
![]() Cytat:
a Iwi czuje sie dobrze jest od poniedzialku w domku bo po hemie odrazu odzyskuje sily i wraca do zywych.. boli ja tylko gardlo ale z tym mozna sobie poradzic a po sciecu miala smutki.. ale mam nadzieje ze dzis jest lepiej a napewno na glowie lzej![]() wogole dostalam kolczyki od kliwi sa przepiekne i przecudowne napewno przydadza sie nieraz a na slub pasuja jak ulal, niemoge ich zapomniec jak bede jechala na przymiarke
|
|
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak robimy w książu, a restauracje, które obsługują książ to sa: zamkowa i brama-> my wybraliśmy brame a dlaczego pytasz? Ty tez tam masz ślub?
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
celi25 pokaż suknię
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosette pewnie że przez kilka godz. można kogoś polubić, nie ma w tym nic dziwnego jak napisałaś, ale nie sądzę, żeby aż tak straszniemu zależało, żeby koniecznie u Was zagrać. Widzę, że już wybrałaś DJ'a więc po co nasze zdanie ?
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-02-04 o 11:07 |
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha i Kliwia - o co chodzi z tymi kolczykami??? musicie mnie wtajemniczyc bo nie wiem o co kaman
Kliwia czy Ty rozdajesz kolczyki ??? jesli tak to ja tez prosze
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie, weźcie tego pierwszego, przynajmniej wiecie co bierzecie, a ten drugi jest niesprawdzony i jak bym nie ryzykowała. Na dodatek foto tego pierwszego Wam się podoba, więc nie zastanawiajcie sie
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#390 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję że dobrze załączę, bo to mój pierwszy raz
sukienka jest szyta, więc się trochę boję jak to wyjdzie. No ale nie miałabym okazji nigdzie jej przymierzyć. Chodziłam po salonach i przymierzałam podobne, więc nadzieję że będzie dobrze
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

Moj Tz jak tamta jego przyszla nie powiedzial jej czesc, tak samo jak on mnie traktuje, to potem tamten mu zwrocil uwage i powiedzial ze mu cos zrobi

zapisze sobie 

Szef jest Hiszpanem i w kraju bywa raz na miesiąc, ale może przyjedzie do mnie na ślub. Ogólnie wszyscy trzymamy się razem, więc głupio byłoby ich nie zaprosić.

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.