Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 13:35   #1231
Aelitka
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
ok, przejrzę i może coś zakupię.
zwykłe okłady z herbat ekspresowych, np. minutki?

właśnie taka gadatliwa baba ode mnie z pracy przyszła do jadalni. mam ją za ścianą i słyszę jak gada sama do siebie jest ***.nięta
taaa, zwykła herbata z torebek

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
To skoro o oczach mowa to może mi poradzicie tusz, który nie będzie mi się rozmazywał Bo miałam już wiele i każdy po dosłownie 2 h mi się paćka i wygląda to strasznie... Dlatego min. się nie maluję bo poprawiać ciągle mi się nie chce...
hmm
ja swego czasu lubiłam bardzo max factor 2000kalorii
a teraz tylko biotherm...

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
To gratuluję, ja bym nie umiała Zjadłam własnie pierożki, achh te kalorie...
zupy nie zrobisz a pierogi tak?!? no wiesz
nie ma nic prostszego od zupy

ja nie wiem czy potrafię pierogi, nigdy nie robiłam

justyna masakra, ileż można pisać
podziwiam cię że i tak do większości się odniosłaś!!! trzymam kciuki za piątek....!!!

soy - no ja na prawie mam takie zaje przedmioty

ROBIĘ SOBIE PRZERWĘ OD WIZAŻU!!!!!!!!!!!

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:38   #1232
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Skąd Ty jesteś, okolice Poznania czy coś?
ja jestem z okolic Poznania a co>

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:38   #1233
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Bez jaaaaaaaaaaaaaaaj... jak ja mam odpisywać, jak Wyście w ciągu 40 minut zrobiły 2 strony!?!?!?!
Jezu, ja nie dam rady na wszystko odpisać... No dobra, spróbuję No to tak, przede wszystkim chcę linki do nk wszystkich, które mi nie wysłały i chcę poznać tajemnicę Aelitki

Skąd Ty jesteś, okolice Poznania czy coś?

Też kiedyś traktowałam każdą kłótnię jak wojnę z końca świata. A potem stałam się "nieczuła i twarda" - ja to nazywam po prostu byciem zimną suką No, i już od ładnych paru miesięcy, prawie roku, próbuję się wyzbyć tej tardości i nieczułości, bo obecnie mam z tego więcej złego niż dobrego.
Co do sukni ślubnych, skrótem - piękne Ja na razie się wstrzymałam z oglądaniem, bo... nie mam na nic czasu.

Znaczy co?
Przepisy, mmm... wykorzystam po sesji jestem głodna i jak to czytam, to...
Z gotowaniem to u mnie raczej gorzej niż lepiej, ale gdyby mi się zachciało, to bym coś ugotowała. TŻ kocha moją pizzę, kilka razy też się zebrałam do zrobienia jakichś ciast i placków. Ale najlepiej to wychodzi mi jajecznica i kanapki
Mój TŻ wie, że się udzielam w takim wątku. Czy tu zerka? Bardzo możliwe, nawet ma konto na Wizażu ale jak zerka to nie daje po sobie poznać chyba, że napiszę coś złego na niego, to nie wytrzyma i w końcu to odczuję

Jak zapytałaś, to od razu mi się nasunęło pytanie: W CO?

Ehh, nie mam pomysłu na prezenty. 10 lutego mój ma urodziny, 14 Walentynki... kuponów na całusy i masaże nie zrobię, bo kiedyś mu dałam taki karnet VIPa na masaże, całusy, wyznania, śniadania do łóżka, wychowanie dzieci itp.
Tak bez składu trochę piszę, ale w kolejności, w jakiej wy pisałyście ;P mój mi powiedział, że mnie kocha... po 2 tygodniach związku. Byłam przerażona, bo dla mnie to było jasne, że nie mówi prawdy, bo tak szybko. Jednak potem codzienne zapewnienia i tyle uczuć upewniło mnie w tym. A seks... pół roku byliśmy razem Aelitka wcale nie pobiła rekordu, moja dobra koleżanka straciła dziewictwo po 6 latach związku i podziwiam ją, i zazdroszczę samozaparcia.
A cycki mam w rozmiarze małego B, choć dla mnie to na zwykłe A wygląda chociaż jak pisałam bolą mnie strasznie ostatnio i wczoraj mnie TŻ pytał, co z nimi zrobiłam, bo są większe, to może w końcu coś ruszy

A ja co... egzamin mam najgorszy ze wszystkich, jakie miałam. W piątek. I czuję, że nie zdam w pierwszym terminie. Poza tym... a już zapomniałam, co poza tym do piątku muszę się odłączyć, rozładuję laptopa, kabel od peceta oddam mamie, bo zamiast się uczyć to siedzę na necie Trzymajcie kciuki, to moje być albo nie być na tych studiach, potem to już tylko obrona pracy. No i jeszcze jeden egzamin, ale to pestka przy tym Nie piszcie tak dużo do spisania za 2 dni
jeju, aż takie tempo?
ja jestem z Iławy- okolice Olsztyna i u nas mówi się "jo". Brzydki nawyk, którego chciałam się kilka razy pozbyć, ale nie dam rady.
Justyna Ty to jak prozą walniesz to samego czytania Twojego postu jest z 4ominut
a i mój TŻ też ma konto na wizażu :P a jaki avatar sobie wybrał hu huuu tylko ostatnio logował się jakoś we wrześniu.
miłej nauki i powodzenia na egzaminie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
jak mowilam ja mam z avonu"super full" dla mnie jest dobry i ja nie narzekam.co do paćkania mam taki tez z korektorem z drugiej strony wiec w kazdej chwili mozna przejechac tam gdzie sie ubrudzilo
no ta maskara akurat mi nie podeszla

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość

Ej no laseczki, przystopujcie ciutkę, czeka mnie mnóstwo nauki, a tu czytać tyle stron nie sposób Jak któraś się zaręczy - PISAĆ NA CZERWONO! Ławiej będzie wyłapac
jestem ZA ! zaręczyny na czerwono
Soy Marisol Ty jaki jesteś rocznik? mam kolegę hmm niedoszłego TŻ'ta ;p który jest ode mnie z miasta, a studiuje na Twojej uczelni. Długa historia w sumie i zastanawiam się, czy znasz może

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:40   #1234
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
zupy nie zrobisz a pierogi tak?!? no wiesz
nie ma nic prostszego od zupy

ja nie wiem czy potrafię pierogi, nigdy nie robiłam

Z zup to umiem tylko rosół A co do pierogów, to ja nie robię, tylko mama farsz i ciasto rozrabia, wałkuję, a ja lepię No i konsumuję.
Co do przerwy to najwyższy czas
Przyniosłam sobie ulotki foto i video z targów. Mieliśmy oglądać z TZtem razem i decydować po mojej sesji, ale cóż nie mogę się powstrzymać.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:45   #1235
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Wasi TŻci wiedza, ze sie udzielacie na tym watku ? Ja staralam sie to ukryć jak mogę i nie przylapal mnie na tym jak piszę, ale mamy wspolnego kompa i ciezko ukryć co się czyta. Tymbardziej, ze kilka razy zapomnialam wylaczyc wizaz i on niby tego nie otwieral, ale tytul mowil sam za siebie W nastepnej czesci zmieńmy tytuł Tak, żeby nie zaczynał się od "zazdroszczę zaręczonym" :P
mój wie że istnieje wizaż ale jakoś się nie interesuje tym i ja mu nie mówie bo twierdze, że nie ma o czym.

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
jakos tu pusto.... chyba wszyscy zaliczaja/ zdaja albo sie uczą
tylko prosze sie nie stresowac za bardzo - ja najwiekszego stresa w zyciu miałam na egz na prawko, wszelkie matury, zalki, egz to pikusie były w porownaniu z tym, i sama nie wiem dlaczego, moze dlatego ze sprawdzał zupełnie inne umiejetnosci i notatki i kserówki tu nic dały, ale zdałam ...za 3 razem, potem kilka lat przerwy a teraz to juz smigam smiało, a jak u was z prawkiem i jezdzenie autkiem??
taaak prawko ja będę miała niedlugo teorie bo mi nie chcieli przelozyc 4 razu i musze teorie pisac. potem 4 egzamin. wkurza mnie to bo potrafie wszystko ale na jakis idiotów trafiam. no i za 3 z nerwow mi auto na luku zanim ruszylam 2 razy zgaslo i do widzenia. ale niedlugo to zdam.

w ogóle od rana sprzątałam i nie nadążam czytać. kupiłam stanik w dodatku który jest jakiś niekompatybilny a tak mi się podoba. heh trudno.
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:46   #1236
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
a ja sie zakochalam w tym oto pierscionku Aparta....zobaczylam go kiedys w twoim stylu i powiedzialam TZtowi,ze chce ten i koniec!

http://apart.pl/files/cbiz_img/img_prod701_0_o.jpg
oryginalny ale nie mój styl ;p

Cytat:
taaa, zwykła herbata z torebek

ta jasne.. na ile minut robisz przerwę ?
spróbuję dziś tą herbatę z torebek. Rozumiem, że zaparzyć herbę, torebkę odłożyć na bok i jak ostygnie to zwyczajnie położyć na oko?

Cytat:
Z zup to umiem tylko rosół A co do pierogów, to ja nie robię, tylko mama farsz i ciasto rozrabia, wałkuję, a ja lepię No i konsumuję.
Przyniosłam sobie ulotki foto i video z targów. Mieliśmy oglądać z TZtem razem i decydować po mojej sesji, ale cóż nie mogę się powstrzymać.
a no tak.. bo Ty JUŻ JESTEŚ ZARĘCZONA a JA NIE

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-04, 13:46   #1237
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

no ta maskara akurat mi nie podeszla

jestem ZA ! zaręczyny na czerwono
Soy Marisol Ty jaki jesteś rocznik? mam kolegę hmm niedoszłego TŻ'ta ;p który jest ode mnie z miasta, a studiuje na Twojej uczelni. Długa historia w sumie i zastanawiam się, czy znasz może
no wlasnie.dla kazdego jest dobre co innego mi akurat podpasowala,komus nie.dlatego szuka sie zawsze metoda prob i bledow

the_sania z tego co moj tatko uzywal tych torebek to kladl zawsze cieple,i jak zimne to zdejmowal

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-04 o 13:48
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:47   #1238
Grapefrutka
Zakorzenienie

PSYCHICZNE KOBIETY NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj od samego rana mam takiego nerwa, bo neta nie miałam oczywiście zebrałam się w błyskawicznym tempie(tak szybko to ja się chyba jeszcze nigdy nie zebrałam do wyjścia ) i poszłam do serwisu klienta zapytać się, o co chodzi a tam kolejka jak nie wiem i wszyscy w tej samej sprawie. Co się okazało coś im wywaliło w centrali i nikt nie miał neta dopiero po 12 mi podłączyli. Dobrze, że wczoraj bilety sobie kupiłam, bo dzisiaj bym tam normalnie ktoś zginął. Wchodzę na wizaż a tu 5 stron do nadrobienia, masakra. Nie odpisze na pewno na wszystko, bo to się nie da
Co do oczów to lewe mam jakieś takie chyba trochę mniejsze od prawego, tzn. inaczej mi się powieka składa i przez to się tak wydaje
Jeśli chodzi o prawko to dopiero mam zamiar się zapisać na kurs i egzamin, ale to jak wrócę z Pl, bo idę na żywioł i chce robić prawko na wyspie

edit:
luffka gratuluje zaliczenia sesjii
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-04 o 13:50
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:49   #1239
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja jestem z okolic Poznania a co>
A przez to "jo" pytałam Sanii bo właśnie są różne takie naleciałości, a w sumie najbardziej różniące się miasta pod względem pewnych zwrotów, naleciałości językowych itp. to Kraków - Warszawa - Poznań, taka oś no i oczywiście Śląsk, ale to jeszcze inna bajka. A ja mam manię na pynkcie dialektów i językoznawstwa
Cytat:
jeju, aż takie tempo?
ja jestem z Iławy- okolice Olsztyna i u nas mówi się "jo". Brzydki nawyk, którego chciałam się kilka razy pozbyć, ale nie dam rady.
Justyna Ty to jak prozą walniesz to samego czytania Twojego postu jest z 4ominut
a i mój TŻ też ma konto na wizażu :P a jaki avatar sobie wybrał hu huuu tylko ostatnio logował się jakoś we wrześniu.
miłej nauki i powodzenia na egzaminie
No takie tempo
Ano właśnie, z okolic Olsztyna było takie fajne słówko na to, że np. stół się kołysze, ale nie pamiętam jakie na ch... chyba.
Ta proza to zboczenie ze studiów
Nie dziękuję dobra, idę z postanowieniem Aelitkowym: odwyk od Wizażu! zobaczymy. Jak mnie tu która zobaczy, to mnie batem wypędzać

P.S. Właśnie baba jakaś zadzwoniła z zaproszeniem na pokaz sprzętu medycznego Zeptera gadała przez 25 minut, wypytywała mnie o studia, o wszystko dosłownie i na koniec wypaliła, że bardzo by mnie chciała poznać na żywo gghhhrr... creepy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:50   #1240
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
to jak umiesz rosół to wszystkie inne też potrafisz
dowalisz przecieru pomidorowego - pomidorowa
ogórków kiszonych - kiszona
koncentratu z barszczu - barszcz

Cytat:

ta jasne.. na ile minut robisz przerwę ?
spróbuję dziś tą herbatę z torebek. Rozumiem, że zaparzyć herbę, torebkę odłożyć na bok i jak ostygnie to zwyczajnie położyć na oko?

no, na ile minut?
zmyłam lakier z paznokci ;P

tak jak piszesz. tylko dwie herbaty i na obydwa oczka tylko takie letnie kładź, przyjemniejsze

grapefrutka, bez takich epitetów!!!!!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-04, 13:54   #1241
motylek1007
Zakorzenienie

Justyno jak jezdzilam do warszawy z Poznania to mnie czesto wyłapywali w pociagu ze jestem "poznanska pyra"

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 13:56   #1242
luffka
Zakorzenienie

A mojego TZ coś chyba dziś ugryzło... Jakoś znowu dziwnie się zachowuje... Ale zgadzałoby się: tydzień się starał, teraz od nowa kłótnie
Stary 2009-02-04, 13:56   #1243
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Justyno jak jezdzilam do warszawy z Poznania to mnie czesto wyłapywali w pociagu ze jestem "poznanska pyra"

a propos takich rożnic..
byłam kiedyś z kolegą z mrągowa u szewca, powiedział mi że musi iść odebrać pantofle. całą drogę myślałam, po kiego grzyba oddawać kapcie do szewca, to znów nie taki wydatek kupić sobie nowe
po czym się okazało że odbierał buty do garnituru

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-04, 13:57   #1244
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
A mojego TZ coś chyba dziś ugryzło... Jakoś znowu dziwnie się zachowuje... Ale zgadzałoby się: tydzień się starał, teraz od nowa kłótnie
Ci faceci to chyba przechodza cykle miesiaczkowe...az dziw ze oni nie maja okresów bo tak sie zachowuja wrrr
Stary 2009-02-04, 13:59   #1245
Grapefrutka
Zakorzenienie

kiedy my wszystkie na tym wątku psychczne jesteśmy przecież bo takie tempo nie jest normalne
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-04, 14:02   #1246
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
kiedy my wszystkie na tym wątku psychczne jesteśmy przecież bo takie tempo nie jest normalne
po prostu jednym slowem jestesmy uzalenione.swoja droga ciekawe jakby ktos zareagowal jakbysmy odpowiedzialy na pytanie "od czego jestesmy uzaleznione" ze od wizażu aa wlasnie.jestescie od czegos uzaleznione?
Stary 2009-02-04, 14:02   #1247
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
no wlasnie.dla kazdego jest dobre co innego mi akurat podpasowala,komus nie.dlatego szuka sie zawsze metoda prob i bledow

the_sania z tego co moj tatko uzywal tych torebek to kladl zawsze cieple,i jak zimne to zdejmowal
ok, i'll try it (czy jakoś tak :P)

Cytat:
PSYCHICZNE KOBIETY NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj od samego rana mam takiego nerwa, bo neta nie miałam oczywiście zebrałam się w błyskawicznym tempie(tak szybko to ja się chyba jeszcze nigdy nie zebrałam do wyjścia ) i poszłam do serwisu klienta zapytać się, o co chodzi a tam kolejka jak nie wiem i wszyscy w tej samej sprawie. Co się okazało coś im wywaliło w centrali i nikt nie miał neta dopiero po 12 mi podłączyli. Dobrze, że wczoraj bilety sobie kupiłam, bo dzisiaj bym tam normalnie ktoś zginął. Wchodzę na wizaż a tu 5 stron do nadrobienia, masakra. Nie odpisze na pewno na wszystko, bo to się nie da
Co do oczów to lewe mam jakieś takie chyba trochę mniejsze od prawego, tzn. inaczej mi się powieka składa i przez to się tak wydaje
Jeśli chodzi o prawko to dopiero mam zamiar się zapisać na kurs i egzamin, ale to jak wrócę z Pl, bo idę na żywioł i chce robić prawko na wyspie
o jaaa współczuję.. najgorszy ten brak wizażu
ale teraz możesz spokojnie sobie pisać więc już dobrze, dobrze

Cytat:
A przez to "jo" pytałam Sanii bo właśnie są różne takie naleciałości, a w sumie najbardziej różniące się miasta pod względem pewnych zwrotów, naleciałości językowych itp. to Kraków - Warszawa - Poznań, taka oś no i oczywiście Śląsk, ale to jeszcze inna bajka. A ja mam manię na pynkcie dialektów i językoznawstwa

No takie tempo
Ano właśnie, z okolic Olsztyna było takie fajne słówko na to, że np. stół się kołysze, ale nie pamiętam jakie na ch... chyba.
Ta proza to zboczenie ze studiów
Nie dziękuję dobra, idę z postanowieniem Aelitkowym: odwyk od Wizażu! zobaczymy. Jak mnie tu która zobaczy, to mnie batem wypędzać

P.S. Właśnie baba jakaś zadzwoniła z zaproszeniem na pokaz sprzętu medycznego Zeptera gadała przez 25 minut, wypytywała mnie o studia, o wszystko dosłownie i na koniec wypaliła, że bardzo by mnie chciała poznać na żywo gghhhrr... creepy
może chybocze? chybota? ten stół ;p
także Justyna wynocha do nauki

Cytat:
to jak umiesz rosół to wszystkie inne też potrafisz
dowalisz przecieru pomidorowego - pomidorowa
ogórków kiszonych - kiszona
koncentratu z barszczu - barszcz

no, na ile minut?
zmyłam lakier z paznokci ;P

tak jak piszesz. tylko dwie herbaty i na obydwa oczka tylko takie letnie kładź, przyjemniejsze

grapefrutka, bez takich epitetów!!!!!
ok, letnie położę. zobaczymy jakie efekty.
a ja nie umiem rosołu tylko pomidorową tak trochę. zrobiłam kilka razy

uuu nie szalej Aelitka z takimi długaśnymi przerwami od wizażu ;p

wiecie co?! dziś ani jednego telefonu nie wykonałam.. no nic kompletnie nie zrobiłam w pracy

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-04, 14:02   #1248
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Ci faceci to chyba przechodza cykle miesiaczkowe...az dziw ze oni nie maja okresów bo tak sie zachowuja wrrr
Taaa tylko, że przez to ja zaczynam się wycofywać z tego związku... zaczyna mi to wszystko być obojętne co będzie dalej... Po prostu moje siły są na wyczerpaniu...
Stary 2009-02-04, 14:05   #1249
the_sania
Wtajemniczenie

Macie pomysły na jakiś prezent dla mamy TŻ'ta na urodziny? On nie wie co jej kupić.
Myśleliśmy nad jakąś odżywką dobrą do włosów. Ma ostatnio coraz mniej włosów i siwe farbowane. Nie wiem co by było dobre.
Teraz czytam to, co napisałam i jakoś tak nie po polsku heh.

Luffka może po prostu ma taki dzień, niekoniecznie znowu zaczyna być, tak jak było?

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-04, 14:06   #1250
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaa tylko, że przez to ja zaczynam się wycofywać z tego związku... zaczyna mi to wszystko być obojętne co będzie dalej... Po prostu moje siły są na wyczerpaniu...
to znow tak zle?co on tam odwala no po prostu meczyc nam tak luffkemiec przy sobie taka kobiete i jeszcze cos mu nie pasi?kurcze nie rozumiem takich facetow. ale skoro jest Ci to obojetne i jestes tak na wyczerpaniu to czy warto dalej sie meczyc?
Stary 2009-02-04, 14:07   #1251
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
po prostu jednym slowem jestesmy uzalenione.swoja droga ciekawe jakby ktos zareagowal jakbysmy odpowiedzialy na pytanie "od czego jestesmy uzaleznione" ze od wizażu aa wlasnie.jestescie od czegos uzaleznione?

OD WIZAŻU!!!!
i od TŻta.... uhh

Cytat:

piękne, ja spadam, muszę się ubrać i o 16 piszę ;/
nic nie umiem
no ale to trudno noooo

trzymać kciuki!!!!!

i do wieczora!!!!!!
OGŁASZAM PRZERWĘ DLA WSZYSTKICH! NIE CHCE MI SIĘ POTEM CZYTAĆ 10 STRON

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-04, 14:08   #1252
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa współczuję.. najgorszy ten brak wizażu
ale teraz możesz spokojnie sobie pisać więc już dobrze, dobrze
nie chodziło głównie o wizaż, choć byłam bardzo ciekawa, co tam naskrobałyście, ale o kurs euro, bo nie wiem, co mam robić z kasą, czy juz wymieniać czy jeszcze poczekać chwilkę. Wiadomo nie mam pracy, więc chociaż na tym chce zarobić najwięcej jak się da

Mój TŻ wie o wizażu i nawet kiedyś trafił na tytuł naszego wątku i jego komentarz: „Aż tak ci się śpieszy do tego ołtarza?” odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie, ale że fajne dziewuszki są na tym wątku i fajnie nam się gada, bo to prawda
Moje uzależnienia, hmmmmm…… Alpejskie Mleczko oczywiście czekoladowe i oczywiście mój TŻ

edit:
luffka
Naprawdę Ci współczuje, nie wiem, co mam Ci poradzić. Może faktycznie ma tylko gorszy dzień i wieczorem albo jutro mu przejdzie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-04 o 14:11
Stary 2009-02-04, 14:09   #1253
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
to znow tak zle?co on tam odwala no po prostu meczyc nam tak luffkemiec przy sobie taka kobiete i jeszcze cos mu nie pasi?kurcze nie rozumiem takich facetow. ale skoro jest Ci to obojetne i jestes tak na wyczerpaniu to czy warto dalej sie meczyc?
No właśnie... No nic, poczekam co będzie dalej, może tak tylko mi się wydawało...
Stary 2009-02-04, 14:09   #1254
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a w Opolu za 2 tygodnie sa targi slubne to sprobuje wyciagnac na nie mojego Tzta - juz mu mowilam,ze chce pojsc
Stary 2009-02-04, 14:11   #1255
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
nie ma zbytnio historii, po prostu zbieżne wizje miałysmy i wyszlo jak wyszlo

jedyne pocieszenie ze odrosną kiedys
O buuu Miałam taką samą fryzurę w zeszlym roku. Tzn. bez grzywki, ale z tyłu to samo. Ścięłam na jeden poziom i probuję bezskutecznie zapuścić na pierwotną długość

Cytat:
Ja już po egzaminie... A raczej po dwóch ustnych.. Przyszłam na uczelnie, miał być jeden egz a okazało się, że są dwa No i z tego co się uczyłam mam 5, a z tego co weszłam z biegu mam 4,5
Sesja za mną
A u mnie ...w trakcie grrrr
Szczęściara

Cytat:
jeju, aż takie tempo?

U nas też się mówi jo. Jestem rocznik '85 ale jak chcesz coś zapytać to proszę na PW

Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:12   #1256
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
OD WIZAŻU!!!!
i od TŻta.... uhh

nic nie umiem
no ale to trudno noooo

trzymać kciuki!!!!!

i do wieczora!!!!!!
kciukam, kciukam
a tempo zosatnie zachowane bo musze nadrobic ilość postów
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-02-04, 14:12   #1257
elizka773
Wtajemniczenie

the_sania ja to nie mam nigdy pojecia co kupic i nie zastanawiam sie.wyznaje zasade "przejde po sklepach,moze na cos trafie i mozg mi sie rozjasni'

Aelitka powodzenia.
ja to uzalezniona od wizazu, TZ-ta i czegos co powoduje tycie jedzonko.slodycze,ehhh\

Luffka najlepiej poczekaj i pospedzaj czas z nami moze wlasnie troszke Ci sie wydawalo a on ma gorszy dzien.wszystko bedzie dobrze,klotni nie da sie uniknac czy sprzeczek w zwiazku.nie mozna od razu bardzo zle myslec

EDIT:co do targow slubnych ja z moim juz w tym roku bylam i byl nawet bardzo zainteresowany

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-04 o 14:16
Stary 2009-02-04, 14:14   #1258
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
jestescie od czegos uzaleznione?
od seksu nie no żartuję hihi.
słodycze kinder, chipsy lays, albo pringelsy, frytki, słonecznik z przyprawami, codzienne mycie głowy... TŻ

aaaaa no i od wizażu haha o tym zapomniałam

Cytat:

Cytat:
OD WIZAŻU!!!!
i od TŻta.... uhh

nic nie umiem
no ale to trudno noooo

trzymać kciuki!!!!!

i do wieczora!!!!!!
ta jasne przerwa

3mamy kciuki

Cytat:
nie chodziło głównie o wizaż, choć byłam bardzo ciekawa, co tam naskrobałyście, ale o kurs euro, bo nie wiem, co mam robić z kasą, czy juz wymieniać czy jeszcze poczekać chwilkę. Wiadomo nie mam pracy, więc chociaż na tym chce zarobić najwięcej jak się da

Mój TŻ wie o wizażu i nawet kiedyś trafił na tytuł naszego wątku i jego komentarz: „Aż tak ci się śpieszy do tego ołtarza?” odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie, ale że fajne dziewuszki są na tym wątku i fajnie nam się gada, bo to prawda
Moje uzależnienia, hmmmmm…… Alpejskie Mleczko oczywiście czekoladowe i oczywiście mój TŻ
też mówiłam, że takie fajne są te moje nowe koleżanki

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-04, 14:14   #1259
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

hmmm powiedz mi jak napisać list miłosny bo ja już zapomniałam chyba jak to się robi. Masakra ! Nie myślałam, że kiedyś będę miała z tym problem.

hihi jakbym czytała o sobie
też jestem ciekawa co wymyślił

Carmelova no właśnie mój wie. Sam jest ciekaw, o czym Wy piszecie, jak wyglądacie i o czym ja piszę, ale tego nie wie ;p Czasami mu wspomnę.
Jestem z natury paplą, więc nie umiałam utrzymać w tajemnicy czegoś, na co poświęcam tyle czasu dziennie.
Jak napisać list miłosny... hmm... nie da się tego nauczyć Zastanów się co czujesz do swojego TŻ i wyraź to na piśmie Ja to gaduła jestem, zawsze byłam dobra z polskiego i zawsze coś wymodzę

Ty też ciekawska jesteś? Ja do tego to jeszcze niecierpliwa jestem

Mój TŻ wie, że siedzę na wizażu. W jakim temacie się udzielam też pewnie wie. Ja się z tym nie kryję Jak jestem u niego do bywa, że on się uczy na laptopie, a ja w tym czasie siedzę na wizażu Często się śmieje ze mnie (w pozytywnym sensie), że siedzę i tu z Wami gadam i że się uzależniłam od tego

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hej
spałam dziś całe 3 godziny, trochę ze stresu (czyści mnie ), a trochę z zakuwania do drugiej i wstawania o 6
jestem przerażona, ale w sumie wiem, że nie zdam. słyszałam, jakie wczoraj dawał pytania i serio - umiem odpowiedzieć na jedno strasznie nie chcę poprawki, zwłaszcza, że mam przed sobą jeszcze jeden o wiele cięższy egzamin i dwa kolosy do poprawienia. jestem bliska załamania, więc jeśli nie wrócę, to znaczy, że...

paaa
Wrzuć na luz. Myśl pozytywnie! Dasz radę!

Cytat:
ooo, to miejsce jest super!! tylko usiądźcie przy barze!!!
Niezły ten bar Napaliłam się na niego

Cytat:
Dzien dobry
jakos tu pusto.... chyba wszyscy zaliczaja/ zdaja albo sie uczą
a jak u was z prawkiem i jezdzenie autkiem??
Ja o tej godzinie to spałam

Ja nie mam prawa jazdy. W klasie maturalnej był istny szał na robienie prawka. Ja się w ten szał nie wkręcałam. Wyszłam z tego założenia, że mi nie potrzeba teraz prawa jazdy, ponieważ wszędzie mam blisko, do uczelni 2 kroki, a poza tym, nawet jak mam gdzieś dalej wybyć to bardzo lubię chodzić pieszo. A jak gdzieś jeszcze dalej to autobusem Tata mi coś ostatnio mówił, że mi może kupić auto, a ja na to, że nie chcę. Nie chcę też brać od rodziców kasy na robienie prawa jazdy. Chcę sama sobie kiedyś na to zarobić. I na prawo jazdy i na własny samochód. A teraz prawo jazdy i samochód są mi po prostu niepotrzebne Ktoś może powiedzieć: "zrób teraz, będziesz miała z głowy". Ale po mam robić prawo jazdy, jeżeli teraz nie będę praktycznie w ogóle jeździć? Zrobię prawo jazdy jak sama zarobię na swój samochód i go sobie kupię
A tak w ogóle to mnie mój TŻ uczył jeździć samochodem i świetnie mi to szło Łapałam wszystko w mig, a najbardziej lubię się rozpędzać Mój TŻ mało zawału nie dostał, jak za pierwszym razem (wtedy pierwszy raz w życiu prowadziłam samochód) rozpędziłam się do 70km/h Ale jak już było po wszystkim to powiedział mi, że będę kiedyś hardcorowym kierowcą skoro za pierwszym razem nie bałam się prędkości i tak dobrze mi szło
Tak więc wiem, że jestem stworzona do jazdy samochodem hihi Ale teraz prawo jazdy po prostu jest mi niepotrzebne. Chcę sama zarobić na samochód
Cytat:
edit - na egz na prawko to zdawałam jeszcze z parkowaniem na placu i nie mogłam z tego nieszczesnego placu wyjechac, tak to jest jak instruktorzy uczyli parkowac na pamiec czyli ' po słupkach'... ale w koncu udało sie i wyjechałam na miasto - egzaminator był zboczony zadawał zbyt osobiste i intymne pytania, chyba chciał mnie z rownowagi wyprowadzic, ale zaciskałam zeby i udało sie - wtedy jeszcze nie nagrywali egzaminow
Pewnie o to mu chodziło. Beznadziejny gostek :/

Cytat:

a co do twojego wypadku... pół roku temu staliśmy sobie spokojnie na czerwonym świetle, ja w moim aucie, z kuzynką, przed nami też jakieś auto (czerwone, pamiętam ) światła dość długo się nie zmieniały, więc sobie spokojnie rozmawiamy, i nagle JAK NIE HUKNIE.... trzepnęło nas potężnie... aż dobiłyśmy do tego auta przed nami... skasowany przód i tył... mnie od razu spięło ze stresu, wysiadam z auta, rzut oka na auto - pożal się bosze, klapy z tyłu nie było już prawie, wysiada lelawa baba z samochodu, co w nas wjechał i wiecie co powiedziała?!? "ja wiedziałam, że nie wyhamuję, od początku wiedziałam! złe buty mam.........." i macha mi takimi sandałkami lakierkowymi, na stopie skarpetka uniwersalna, czyli jednym słowem stopa fruwa lata i powiewa, nie wiem jak ona w tym chciała auto prowadzić! dziecko z nią jechało, dziewczynka wpadła w spazmy że matka do więzienia pójdzie, i jeszcze JA musiałam ją POCIESZAĆ, matka jakaś walnięta, wszystkim wokół opowiadała jakie to złe buty ma i trzepała tą nogą na prawo i lewo ;/ uhh ale mam agresora na samą myśl o tym

Cytat:
a koleżanka mi kiedyś opowiadała, jak była świadkiem stłuczki u niej pod domem. gościu wyjeżdżał z podporządkowanej, "stop" wielki jak byk przed skrzyżowaniem, on zero reakcji i oczywiście wpakował się babie pod koła (jechała po głównej). jego argument?

JEŻDŻĘ TĘDY KILKA RAZY DZIENNIE I JESZCZE NIGDY NIC MI NIE WYJECHAŁO

Ludzie są dziwni...

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Pokazać Wam mój pierścionkowy fetysz?
Dawaj!

Cytat:

edit
a tak. powinno być:
"wredne i zdesperowane zazdrośnice pierścionków zaręczynowych (ale tylko tych powyżej 5000zł)"
Ten tytuł byłby najlepszy
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:14   #1260
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
OD WIZAŻU!!!!
i od TŻta.... uhh

nic nie umiem
no ale to trudno noooo

trzymać kciuki!!!!!

i do wieczora!!!!!!
Ty se tą przerwę wiesz... wiesz... w nos wsadź

motylek - te pyry to chyba każdego Poznaniaka dotykają
luffka - kurczę, przykro mi, że tak się dzieje
the_sania - no chybota też, ale to chyba jeszcze co innego było

A ja się Wam jeszcze muszę pożalić. U mojego TŻa dzisiaj w pracy zwolnili 6 osób... biedny siedzi jak na szpilkach, bo nawet jacyś kierownicy polecieli

EDIT: A uzależniona? Wizaż, Internet, papierosy (taaa, palacz zawsze będzie uzależniony), słodycze i mój pies w sumie też Co do TŻa to hmm... w sumie jak narkotyk

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2009-02-04 o 14:16
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości