|
|
#1231 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() Cytat:
ja swego czasu lubiłam bardzo max factor 2000kalorii a teraz tylko biotherm... ![]() Cytat:
![]() nie ma nic prostszego od zupy ![]() ja nie wiem czy potrafię pierogi, nigdy nie robiłam ![]() justyna masakra, ileż można pisać ![]() podziwiam cię że i tak do większości się odniosłaś!!! trzymam kciuki za piątek....!!! soy - no ja na prawie mam takie zaje przedmioty ROBIĘ SOBIE PRZERWĘ OD WIZAŻU!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem z okolic Poznania a co>
|
#1233 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jestem z Iławy- okolice Olsztyna i u nas mówi się "jo". Brzydki nawyk, którego chciałam się kilka razy pozbyć, ale nie dam rady. Justyna Ty to jak prozą walniesz to samego czytania Twojego postu jest z 4ominut ![]() a i mój TŻ też ma konto na wizażu :P a jaki avatar sobie wybrał hu huuu tylko ostatnio logował się jakoś we wrześniu.miłej nauki i powodzenia na egzaminie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Soy Marisol Ty jaki jesteś rocznik? mam kolegę hmm niedoszłego TŻ'ta ;p który jest ode mnie z miasta, a studiuje na Twojej uczelni. Długa historia w sumie i zastanawiam się, czy znasz może
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i konsumuję.Co do przerwy to najwyższy czas ![]() Przyniosłam sobie ulotki foto i video z targów. Mieliśmy oglądać z TZtem razem i decydować po mojej sesji, ale cóż nie mogę się powstrzymać. |
|
|
|
|
#1235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mu nie mówie bo twierdze, że nie ma o czym. Cytat:
ja będę miała niedlugo teorie bo mi nie chcieli przelozyc 4 razu i musze teorie pisac. potem 4 egzamin. wkurza mnie to bo potrafie wszystko ale na jakis idiotów trafiam. no i za 3 z nerwow mi auto na luku zanim ruszylam 2 razy zgaslo i do widzenia. ale niedlugo to zdam. ![]() w ogóle od rana sprzątałam i nie nadążam czytać. kupiłam stanik w dodatku który jest jakiś niekompatybilny a tak mi się podoba. heh trudno.
|
||
|
|
|
#1236 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie mój styl ;pCytat:
spróbuję dziś tą herbatę z torebek. Rozumiem, że zaparzyć herbę, torebkę odłożyć na bok i jak ostygnie to zwyczajnie położyć na oko? Cytat:
![]()
|
|
|
#1237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi akurat podpasowala,komus nie.dlatego szuka sie zawsze metoda prob i bledow![]() the_sania z tego co moj tatko uzywal tych torebek to kladl zawsze cieple,i jak zimne to zdejmowal
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 13:48 |
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
PSYCHICZNE KOBIETY NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj od samego rana mam takiego nerwa, bo neta nie miałam ) i poszłam do serwisu klienta zapytać się, o co chodzi a tam kolejka jak nie wiem i wszyscy w tej samej sprawie. Co się okazało coś im wywaliło w centrali i nikt nie miał neta dopiero po 12 mi podłączyli. Dobrze, że wczoraj bilety sobie kupiłam, bo dzisiaj bym tam normalnie ktoś zginął.![]() Co do oczów to lewe mam jakieś takie chyba trochę mniejsze od prawego, tzn. inaczej mi się powieka składa i przez to się tak wydaje ![]() Jeśli chodzi o prawko to dopiero mam zamiar się zapisać na kurs i egzamin, ale to jak wrócę z Pl, bo idę na żywioł i chce robić prawko na wyspie ![]() edit: luffka gratuluje zaliczenia sesjii
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-04 o 13:50 |
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
A przez to "jo" pytałam Sanii
bo właśnie są różne takie naleciałości, a w sumie najbardziej różniące się miasta pod względem pewnych zwrotów, naleciałości językowych itp. to Kraków - Warszawa - Poznań, taka oś no i oczywiście Śląsk, ale to jeszcze inna bajka. A ja mam manię na pynkcie dialektów i językoznawstwa ![]() Cytat:
Ano właśnie, z okolic Olsztyna było takie fajne słówko na to, że np. stół się kołysze, ale nie pamiętam jakie na ch... chyba.Ta proza to zboczenie ze studiów ![]() Nie dziękuję z postanowieniem Aelitkowym: odwyk od Wizażu! zobaczymy. Jak mnie tu która zobaczy, to mnie batem wypędzać ![]() P.S. Właśnie baba jakaś zadzwoniła z zaproszeniem na pokaz sprzętu medycznego Zeptera gadała przez 25 minut, wypytywała mnie o studia, o wszystko dosłownie i na koniec wypaliła, że bardzo by mnie chciała poznać na żywo gghhhrr... creepy
|
|
|
#1240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dowalisz przecieru pomidorowego - pomidorowa ogórków kiszonych - kiszona koncentratu z barszczu - barszcz ![]() Cytat:
no, na ile minut? zmyłam lakier z paznokci ;P tak jak piszesz. tylko dwie herbaty i na obydwa oczka tylko takie letnie kładź, przyjemniejsze![]() grapefrutka, bez takich epitetów!!!!!
|
||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno jak jezdzilam do warszawy z Poznania to mnie czesto wyłapywali w pociagu ze jestem "poznanska pyra"
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
A mojego TZ coś chyba dziś ugryzło... Jakoś znowu dziwnie się zachowuje... Ale zgadzałoby się: tydzień się starał, teraz od nowa kłótnie
|
#1243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a propos takich rożnic.. byłam kiedyś z kolegą z mrągowa u szewca, powiedział mi że musi iść odebrać pantofle. całą drogę myślałam, po kiego grzyba oddawać kapcie do szewca, to znów nie taki wydatek kupić sobie nowe ![]() po czym się okazało że odbierał buty do garnituru
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy my wszystkie na tym wątku psychczne jesteśmy przecież
|
|
#1246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa wlasnie.jestescie od czegos uzaleznione?![]()
|
|
|
|
|
#1247 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale teraz możesz spokojnie sobie pisać więc już dobrze, dobrze Cytat:
także Justyna wynocha do nauki ![]() Cytat:
a ja nie umiem rosołu tylko pomidorową tak trochę. zrobiłam kilka razy uuu nie szalej Aelitka z takimi długaśnymi przerwami od wizażu ;p wiecie co?! dziś ani jednego telefonu nie wykonałam.. no nic kompletnie nie zrobiłam w pracy
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa tylko, że przez to ja zaczynam się wycofywać z tego związku... zaczyna mi to wszystko być obojętne co będzie dalej... Po prostu moje siły są na wyczerpaniu...
|
#1249 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie pomysły na jakiś prezent dla mamy TŻ'ta na urodziny? On nie wie co jej kupić.
Myśleliśmy nad jakąś odżywką dobrą do włosów. Ma ostatnio coraz mniej włosów i siwe farbowane. Nie wiem co by było dobre. Teraz czytam to, co napisałam i jakoś tak nie po polsku heh. ![]() Luffka może po prostu ma taki dzień, niekoniecznie znowu zaczyna być, tak jak było?
|
|
#1250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no po prostu meczyc nam tak luffke |
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OD WIZAŻU!!!! i od TŻta.... uhh Cytat:
![]() piękne, ja spadam, muszę się ubrać i o 16 piszę ;/ nic nie umiem no ale to trudno noooo ![]() trzymać kciuki!!!!! ![]() i do wieczora!!!!!! OGŁASZAM PRZERWĘ DLA WSZYSTKICH! NIE CHCE MI SIĘ POTEM CZYTAĆ 10 STRON
|
||
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ wie o wizażu i nawet kiedyś trafił na tytuł naszego wątku i jego komentarz: „Aż tak ci się śpieszy do tego ołtarza?” odpowiedziałam zgodnie z prawdą, że nie, ale że fajne dziewuszki są na tym wątku i fajnie nam się gada, bo to prawda Moje uzależnienia, hmmmmm…… Alpejskie Mleczko oczywiście czekoladowe i oczywiście mój TŻ ![]() edit: luffka Naprawdę Ci współczuje, nie wiem, co mam Ci poradzić. Może faktycznie ma tylko gorszy dzień i wieczorem albo jutro mu przejdzie
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-04 o 14:11 |
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, poczekam co będzie dalej, może tak tylko mi się wydawało...
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
a w Opolu za 2 tygodnie sa targi slubne to sprobuje wyciagnac na nie mojego Tzta - juz mu mowilam,ze chce pojsc
|
|
#1255 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam taką samą fryzurę w zeszlym roku. Tzn. bez grzywki, ale z tyłu to samo. Ścięłam na jeden poziom i probuję bezskutecznie zapuścić na pierwotną długość![]() Cytat:
grrrrSzczęściara Cytat:
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tempo zosatnie zachowane bo musze nadrobic ilość postów ![]()
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
the_sania ja to nie mam nigdy pojecia co kupic i nie zastanawiam sie.wyznaje zasade "przejde po sklepach,moze na cos trafie i mozg mi sie rozjasni'
Aelitka powodzenia.ja to uzalezniona od wizazu, TZ-ta i czegos co powoduje tycie Luffka najlepiej poczekaj i pospedzaj czas z nami moze wlasnie troszke Ci sie wydawalo a on ma gorszy dzien.wszystko bedzie dobrze,klotni nie da sie uniknac czy sprzeczek w zwiazku.nie mozna od razu bardzo zle myslec![]() EDIT:co do targow slubnych ja z moim juz w tym roku bylam i byl nawet bardzo zainteresowany
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-04 o 14:16 |
|
|
|
#1258 | |||
|
Wtajemniczenie
|
od seksu
słodycze kinder, chipsy lays, albo pringelsy, frytki, słonecznik z przyprawami, codzienne mycie głowy... TŻ ![]() aaaaa no i od wizażu haha o tym zapomniałam ![]() Cytat:
Cytat:
3mamy kciuki Cytat:
|
|
|
#1259 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zastanów się co czujesz do swojego TŻ i wyraź to na piśmie Ja to gaduła jestem, zawsze byłam dobra z polskiego i zawsze coś wymodzę ![]() Ty też ciekawska jesteś? Ja do tego to jeszcze niecierpliwa jestem ![]() Mój TŻ wie, że siedzę na wizażu. W jakim temacie się udzielam też pewnie wie. Ja się z tym nie kryję Jak jestem u niego do bywa, że on się uczy na laptopie, a ja w tym czasie siedzę na wizażu Często się śmieje ze mnie (w pozytywnym sensie), że siedzę i tu z Wami gadam i że się uzależniłam od tego ![]() Cytat:
Dasz radę! ![]() Niezły ten bar Napaliłam się na niego Cytat:
![]() Ja nie mam prawa jazdy. W klasie maturalnej był istny szał na robienie prawka. Ja się w ten szał nie wkręcałam. Wyszłam z tego założenia, że mi nie potrzeba teraz prawa jazdy, ponieważ wszędzie mam blisko, do uczelni 2 kroki, a poza tym, nawet jak mam gdzieś dalej wybyć to bardzo lubię chodzić pieszo. A jak gdzieś jeszcze dalej to autobusem Tata mi coś ostatnio mówił, że mi może kupić auto, a ja na to, że nie chcę. Nie chcę też brać od rodziców kasy na robienie prawa jazdy. Chcę sama sobie kiedyś na to zarobić. I na prawo jazdy i na własny samochód. A teraz prawo jazdy i samochód są mi po prostu niepotrzebne Ktoś może powiedzieć: "zrób teraz, będziesz miała z głowy". Ale po mam robić prawo jazdy, jeżeli teraz nie będę praktycznie w ogóle jeździć? Zrobię prawo jazdy jak sama zarobię na swój samochód i go sobie kupię A tak w ogóle to mnie mój TŻ uczył jeździć samochodem i świetnie mi to szło Łapałam wszystko w mig, a najbardziej lubię się rozpędzać Mój TŻ mało zawału nie dostał, jak za pierwszym razem (wtedy pierwszy raz w życiu prowadziłam samochód) rozpędziłam się do 70km/h Ale jak już było po wszystkim to powiedział mi, że będę kiedyś hardcorowym kierowcą skoro za pierwszym razem nie bałam się prędkości i tak dobrze mi szło ![]() Tak więc wiem, że jestem stworzona do jazdy samochodem hihi Ale teraz prawo jazdy po prostu jest mi niepotrzebne. Chcę sama zarobić na samochód ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dawaj! ![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() motylek - te pyry to chyba każdego Poznaniaka dotykają ![]() luffka - kurczę, przykro mi, że tak się dzieje ![]() the_sania - no chybota też, ale to chyba jeszcze co innego było ![]() A ja się Wam jeszcze muszę pożalić. U mojego TŻa dzisiaj w pracy zwolnili 6 osób... biedny siedzi jak na szpilkach, bo nawet jacyś kierownicy polecieli ![]() EDIT: A uzależniona? Wizaż, Internet, papierosy (taaa, palacz zawsze będzie uzależniony), słodycze i mój pies w sumie też Co do TŻa to hmm... w sumie jak narkotyk
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-02-04 o 14:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

jest ***.nięta 
Bo miałam już wiele i każdy po dosłownie 2 h mi się paćka i wygląda to strasznie... Dlatego min. się nie maluję bo poprawiać ciągle mi się nie chce...

No dobra, spróbuję
Aelitka wcale nie pobiła rekordu, moja dobra koleżanka straciła dziewictwo po 6 latach związku i podziwiam ją, i zazdroszczę samozaparcia.
Nie piszcie tak dużo
tylko ostatnio logował się jakoś we wrześniu.
Jak któraś się zaręczy - PISAĆ NA CZERWONO! Ławiej będzie wyłapac
, ale zdałam ...za 3 razem, potem kilka lat przerwy a teraz to juz smigam smiało

bo tak sie zachowuja wrrr

kurczę, przykro mi, że tak się dzieje