Lubelskie Żonki!! cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 08:00   #2401
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
witam,
to tak na poczatek dobre wiesci ode mnie ZALICZYLAM FIZYKE, normalnie jeszcze jestem w szoku i ciesze sie nie zmiernie, a miala to byc moja zmora, ale juz sobie poszla
Gratuluję
Cytat:
miss hot jak tam , kochana kurujesz sie
No dziś to jest bez porównania lepiej jak wczoraj - w nocy spałam prawie jednym snem, no i obudziłam się naprawdę wypoczęta Mam nadzieję, że jutro będzie jeszcze jeszcze lepiej i w piątek wrócę do pracy , bo jednak jakoś nie lubię w domu siedzieć

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki! jak tam środa? ja oczywiście zaspana własnie sobie robię przegląd prasy i doczytałam w kurierze, ze Plaza chce wprowadzic PŁATNY PARKING. pogięło ich chyba? już ja sie do nich nie wybiore - i tak kasę sie w sklepach zostawia. będe do Olimpu jeździć, a co! a na wiosnę kolejną jego częśc otwierają oki czytam dalej.
Rzeczywiście ich pogięło ciekawe co jeszcze wymyślą
Ale tak jak piszesz - jest jeszcze Olimp, który będzie niedługo jeszcze więcej oferował i tam nie ma problemu z parkowaniem No i mi bliżej do Olimpu w sumie u jakoś wolę tam robić zakupy

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:19   #2402
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
witam,
to tak na poczatek dobre wiesci ode mnie ZALICZYLAM FIZYKE, normalnie jeszcze jestem w szoku i ciesze sie nie zmiernie, a miala to byc moja zmora, ale juz sobie poszla
Gratuluję.

Jestem ciekawa co z ludźmi przyjeżdżającymi do kina - nie dość, że płacę za bilet to jeszcze za auto. Normalnie, chyba będę autobusem jeździła.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.

Edytowane przez Ostrowczanka
Czas edycji: 2009-02-04 o 08:21
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:35   #2403
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

a ja troche ta Plaze rozumiem.... oczywiście też nie mam ochoty płacić za parking jak jestem na zakupach, ale tam pewnie połowa parkingu to pewnie samochody ludzi, którzy pracuja w śródmieściu... i jak się naprawde jedzie na zakupy to miejsca nie ma na parkingu...
w złotych tarasach tez jest płatny parking - bo w centrum miasta....

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:53   #2404
Sonia11
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Dziewczyny ma do was pytanie. Moja kolezanka we wrześniu bierze ślub i poszukuje fajnego kamerzysty. Ja ze swojego jestem średnio zadowolona a może Wy znacie kogoś godnego polecenia?
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:00   #2405
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Dziewczyny ma do was pytanie. Moja kolezanka we wrześniu bierze ślub i poszukuje fajnego kamerzysty. Ja ze swojego jestem średnio zadowolona a może Wy znacie kogoś godnego polecenia?
My mieliśmy Tomasza Widło - i jesteśmy zadowoleni
http://www.video-artstudio.pl/

I jeszcze sobie przypomniałam, mój brat cioteczny miał http://www.thorg-studio.info/ - film bardzo nam się podobał

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2009-02-04 o 09:05
Stary 2009-02-04, 09:03   #2406
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Ja miałam panią ze studio Emka - i również byłam zadowolona.
http://www.emkafilm.pl/

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:16   #2407
martynka81
Rozeznanie

dzien dobry,

dzieki wszystkim za gratulacje

a ja wlasnie pomalu meza pakuje , w piatek jedzie do Holandii.........
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 09:26   #2408
Sonia11
Wtajemniczenie

Miss.hot, Ostrowczanka - dzięki za namiary - porosze o więcej - niech dziewcznyna ma wybór

Martynka - biedactwo, ale za to będziesz miała wiecej czasu na spotkania z nami
Stary 2009-02-04, 09:34   #2409
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Miss.hot, Ostrowczanka - dzięki za namiary - porosze o więcej - niech dziewcznyna ma wybór
To może jeszcze stąd coś znajdzie http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=9732

Stary 2009-02-04, 09:48   #2410
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Dzień dobry!

Ja moge polecic swojego.POtrafi nakrecic naprawde film oryginalny,super dobiera podklady,ma fajne pomysły.Robi filmy indywidualnie pod konkretna pare a a nie kazdemu tak samo.Krecił u mnie i mojej siostry ciotecznej.
www.luxlublin.fm.interia.pl
Stronka lipna ale warto umówic sie na spotkanko i zobaczyc co proponuja.

Edytowane przez alusia*
Czas edycji: 2009-02-04 o 09:52
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 09:56   #2411
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
I jeszcze sobie przypomniałam, mój brat cioteczny miał http://www.thorg-studio.info/ - film bardzo nam się podobał
Ja też ich polecam Film naprawdę swietny, a panowie bardzo mili Z tego co wiem to SELKA tez ma film od nich i też jest zadowolona...
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 10:03   #2412
sija
Zadomowienie

dostarczyli mi dziś komodę na rzeczy dla małej

Cytat:
Zapisałam się na 16 lutego do tej pani doktor
To i tak szybciej niż gdzie indziej
mam nadzieję być jeszcze w 2-paku, więc daj znać z dzień wcześniej czy będziesz miała czas wpaść na kawkę/herbatkę

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj niezłego klienta, pytał: "dllllaszszego panie w banku są takie śśśśśliszszszne i że żysie to siężkie bywa..." prawie mnie upił swoim oddechem Ale poszedł sobie, bo "był do mnie telefon"
ale klient. A w jakim banku pracujesz?

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ...
a ja muszę iść do dentysty, właśnie ukruszył mi się kawałek zęba, który jakieś 8 lat temu leczyłam kanałowo
jestem przerażona
ojoj, ale nie martw się, ząbek po kanałowym już nie powinien boleć - miałam kiedyś identyczną przygodę i to był jedyny ząb, który był robiony bez znieczulenia

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
No, ja powiem szczerze, że na jakąś super jakość to się nie nastawiam, zalezy mi na ładnych filiżankach we w miarę przystępnej cenie.

Mam w planach jeszcze odwiedzić sklep fabryki w Ćmielowie. Ćmielów znajduje się tuż obok mojej rodzinnej miejscowości, więc mam po drodze. Jest tam też sklep z tzw. brakami - moja mama skompletowała sobie świetny serwis. Wada filiżanek polegała na czarnej kropce wielkości ukłucia od szpilki.
Fajny sklep jest też za targiem przy PKS jak się idzie w strone Ruskiej hmmm w takim jakby pasażu, chyba dokładnie za NOVĄ - ja tam czasem kupuję różne rzeczy, ceny mają przystępne, nie wiem tylko jak duży wybór filiżanek. Chociaż myślę, że jak pojedziesz do Markopolu to będzie najlepiej - w końcu to hurtownia

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Dziewczyny polecają na wizażu Nivea na każdą pogodę czy coś w tym stylu, ja używam Novej bazy - koleżanka mi poleciła.
dzięki. A jak tam Mikuś?

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
No właśnie miałam pytać o to samo Byłam ostatnio w aptece i również proponowano mi tego sopelka ale razem z farmaceutką doczytałayśmy że to od 6 miesiąca no i nici, nie kupiłam.
Moja siostra używała jeszcze Ziajki, ale nie czytałam składu, a wiem, że na zimę poleca się kremy bez wody. Jego można używać od 1 dnia.

Cytat:
Napisane przez bandola18 Pokaż wiadomość
Hej!
Widzę, że PH z Ziaji zrobili swoją robotę, ze Sopelek jest tak bardzo polecany w aptekach
Ja uzywam niezniszczalnego Bambino na zmianę z Baby Delfi, mrozów syberyjskich u nas nie ma i te kremy mi w pełni wytarczają i do pupy i do buźki. Wiem, ze jeszcze jest Floslek i Mustela, z tych co są "niby " na każdą pogodę.
Nad Bambino się też zastanawiam Oj ciężki wybór

Cytat:
witam,
to tak na poczatek dobre wiesci ode mnie ZALICZYLAM FIZYKE

Cytat:
hej dziewczynki! jak tam środa? ja oczywiście zaspana własnie sobie robię przegląd prasy i doczytałam w kurierze, ze Plaza chce wprowadzic PŁATNY PARKING. pogięło ich chyba? już ja sie do nich nie wybiore - i tak kasę sie w sklepach zostawia. będe do Olimpu jeździć, a co! a na wiosnę kolejną jego częśc otwierają oki czytam dalej.
to już chyba do nich nie pojade

Cytat:
Dzień dobry!

Ja niestety nie pomogę, bo kamerzysty nie mieliśmy.

mniam dziś na śniadanko były zapiekanki z wędlinką i serem, na pysznych bułeczkach. Mamy w domu taki chyba już ponad 15-letni opiekacz z porządną grzałką i taaaaaaaakie pycha zapiekanki wychodzą

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:12   #2413
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
mam nadzieję być jeszcze w 2-paku, więc daj znać z dzień wcześniej czy będziesz miała czas wpaść na kawkę/herbatkę
Dam znać bliżej tego dnia
Na kiedy masz termin tak w ogóle ?

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
mniam dziś na śniadanko były zapiekanki z wędlinką i serem, na pysznych bułeczkach. Mamy w domu taki chyba już ponad 15-letni opiekacz z porządną grzałką i taaaaaaaakie pycha zapiekanki wychodzą
Ehh smaka mi narobiłaś
Chyba zmontuję zaraz sobie jakieś zapiekane kanapeczki

Stary 2009-02-04, 10:23   #2414
nicky_1981
Rozeznanie

Helołek! Ale pogoda syfiasta.
Martynka gratuluję zalicznonej fizyki
Pola niezły pomysł z tym tatuażem. Ja sama nie mam ale moje siostra uwialebia i ma. Tatuowała sie w Valhali (nie wiem czy dobrze napisałam) na Chopina, a tatuaż ma na stopie i karku.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 10:34   #2415
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

I już siedzę przed kompem z zapiekanymi kanapeczkami z wędlinką i serem żółtym
Mniamm
Sija kusicielko

Stary 2009-02-04, 10:36   #2416
Sonia11
Wtajemniczenie

A ja wcinam sałatkę makaronową, ale wolałabym zapiekankę
Stary 2009-02-04, 10:44   #2417
Edytusia
Raczkowanie

Przepraszam że tak teraz mówię ale please dziewczyny dzis przez ten temat w nocy spać niemogłam na wątku o relacjach z teściami opisałam problem, ale tam nikogo niema. Bądźcie tak dobre i pomóżcie bo siedzę w pracy i rozmyślam az mnie głowa boli. Będę wdzięczna jeśli mi odpiszecie co sądzicie na ten temat.
Stary 2009-02-04, 10:57   #2418
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Edytusia Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak teraz mówię ale please dziewczyny dzis przez ten temat w nocy spać niemogłam na wątku o relacjach z teściami opisałam problem, ale tam nikogo niema. Bądźcie tak dobre i pomóżcie bo siedzę w pracy i rozmyślam az mnie głowa boli. Będę wdzięczna jeśli mi odpiszecie co sądzicie na ten temat.
Sory, ale nie za bardzo wiem o co Ci chodzi

Stary 2009-02-04, 11:00   #2419
anadun
Rozeznanie

Cytat:
witam,
GRATULACJE

Cytat:
I już siedzę przed kompem z zapiekanymi kanapeczkami z wędlinką i serem żółtym Mniam
A co Wy tak o jedzeniu, mama mi dziś grochówkę podrzuciła, chyba zaraz pójdę podgrzać

NIe wiedziałam, że z tymi kremami dla dzieci, to taki dylemat może być. Ja na razie nie mam żadnego, ale na początek kwietnia, to już się chyba nie mam co przejmowac, czy będzie z wodą czy bez

Z kamerzystami i porcelaną nie pomogę, bo do Zamościa, to chyba nikt nie będzie jechał z takiej sprawie Zresztą akurat jeden fajny sklep nam zlikwidowali

Jakiegoś lenia mam od kilku dni, nie wiem czy to ta zmiana pogody, czy jeszcze resztki osłabienia po długiej grypie. Teraz to się boję, żeby nastęnej infekcji nie złapać, przy tej odwilży. Znajmoy z Warszawy ostatnio mówił, ze tam ludzie po kilka razy na grypę chorują, wyleczą się, zaraząją od kolejnej chorej osoby i od nowa.
Stary 2009-02-04, 11:01   #2420
Edytusia
Raczkowanie

no na innym wątku o relacjach z teściami umieściłam problem z którym walczę od wczoraj i tylko chciałam żeby ktoś tam zajrzał jak może i coś poradził...
Stary 2009-02-04, 11:20   #2421
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
no na innym wątku o relacjach z teściami umieściłam problem z którym walczę od wczoraj i tylko chciałam żeby ktoś tam zajrzał jak może i coś poradził...
to moze choc jakis link do wątku czy tez twojej wypowiedzi? wiesz przeszukać cały wizaż to nie tak łatwo

martynka- gratuluję! podziwiam Cię za tę fizyke, ja normalnie już nic nie pamietam humanistka jestem pełną gębą i sercem

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 11:24   #2422
Edytusia
Raczkowanie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post10814522 to jest link dzięki za zainteresowanie
Stary 2009-02-04, 11:24   #2423
martuko
Wtajemniczenie

martynka, gratulacje! Nie takie zmory straszne jak się wydaje zanim sie z nimi walki nie stoczy

annabel, szkoda że juz uciekląś, myślalam,że gdzies Cię dorwę bo szczerze mówiąc potrzebuję lektury na długie podróże pociągiem pójde sobie chyba kupić drugi tom Rozlewiska - kolezanka mi pożyczyła i przez kilka ostatnich dnmi trudno mnie było oderwać... To będzie chyba w sam raz...
jedziemy do tego Wroclawia jutro rano ale na razie jesteśmy w proszku. ,( tzn jutro do Poznania do koleżanki i w sobotę dalej )Jakaś taka rozmemlana jestem, nic mi sie nie chce. Mam nadzieję że tam chociaż dobra pogoda będzie i nie wrócą mi ciężkie wspomniania z ubiegłorocznych ferii
Nie wiem cazy jeszcze dziś coś napiszę więc w razie czaego do zobaczenia po powrocie.
Chorowitkom zyże pełnego powrotu do zdrowia i nie dajcie się zlapać znowu...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 11:29   #2424
Edytusia
Raczkowanie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post10814898 a tu drugi wątek
Stary 2009-02-04, 12:17   #2425
sija
Zadomowienie

Cytat:
Dam znać bliżej tego dnia
Na kiedy masz termin tak w ogóle ?

Ehh smaka mi narobiłaś
Chyba zmontuję zaraz sobie jakieś zapiekane kanapeczki
Cytat:
Mniamm
Sija kusicielko
no ja to niedobra jestem że Ci tak smaka narobiłam a termin mam niby na 1 marca, ale według badań na 8-10 więc 16 lutego powinnam być jeszcze w 2-paku

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
NIe wiedziałam, że z tymi kremami dla dzieci, to taki dylemat może być. Ja na razie nie mam żadnego, ale na początek kwietnia, to już się chyba nie mam co przejmowac, czy będzie z wodą czy bez
...
Jakiegoś lenia mam od kilku dni, nie wiem czy to ta zmiana pogody, czy jeszcze resztki osłabienia po długiej grypie. Teraz to się boję, żeby nastęnej infekcji nie złapać, przy tej odwilży. Znajmoy z Warszawy ostatnio mówił, ze tam ludzie po kilka razy na grypę chorują, wyleczą się, zaraząją od kolejnej chorej osoby i od nowa.
A ja właśnie nie wiem jaki kupić, bo w marcu to jeszcze może być niezła zima. Byłam dziś jeszcze w jednej aptece i był akurat ten Sopelek - faktycznie jest od 6 miesiąca no i okazało się, że ma w składzie wodę. Babka w aptece mówiła, że często te informacje od którego miesiąca to są na wyrost, bo takie są przepisy i że normalnie kupują Sopelka i dla noworodków zgłupieć można
A leń to chyba wszystkich ostatnio ogarnia - ale to chyba wina braku słońca

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
jedziemy do tego Wroclawia jutro rano ale na razie jesteśmy w proszku. ,( tzn jutro do Poznania do koleżanki i w sobotę dalej )Jakaś taka rozmemlana jestem, nic mi sie nie chce. Mam nadzieję że tam chociaż dobra pogoda będzie i nie wrócą mi ciężkie wspomniania z ubiegłorocznych ferii
Nie wiem cazy jeszcze dziś coś napiszę więc w razie czaego do zobaczenia po powrocie.
Chorowitkom zyże pełnego powrotu do zdrowia i nie dajcie się zlapać znowu...
udanej podróży, ładnej pogody i wogóle fajnego pobytu życzę

Zrobiłam sobie wycieczkę do komisu i udało się upolować wiązany rożek dla małej taaaaki mięciutki flanelowy

Edytusia wiesz, teściowe są różne, może Twoja akurat liczyła na to, że będziecie ją częściej odwiedzać i że się z nią bardzo zżyjesz? Myślę, że najpierw powinnaś porozmawiać z mężem i dokładnie mu przedstawić Twój punkt widzenia na Wasze relacje (Twoje z teściową) żeby łatwiej było mu zrozumieć że nie czujesz się z nią zbyt zżyta. Nie ma chyba jakichś specjalnych regół odnośnie Twoich obowiązków względem teściowej. Za mało też napisałaś żeby doradzić coś więcej. Być może jeśli odwiedzacie teściową bardzo żadko ona czuje się zaniedbywana przez swojego syna a w jakiś sposób Ciebie za to obwinia?

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 12:38   #2426
Edytusia
Raczkowanie

dziękuje za odpowiedź, ale chciałam też dodać ze teściowa z jednej strony by chciała żebym odwiedzała bez zaproszenia sama ich dom a z drugiej jak już odwiedziłam to własnie teraz po przemyśleniach znalazła jakieś problemy i niepodobało jej się jak byłam. Ona myślała ze bede dla niej jak córka a ja przeciez jestem synową. Ja oczywiscie chciałabym zeby mi sie z nia dobrze układało, ale ona strasznie mnie drazni tym ze mi chce cos narzucic odnosnie mojego zachowania.
Stary 2009-02-04, 12:39   #2427
tola3804
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny! Mam doła. Wpadłam tylko napisać, że byłam dziś zważyć Mikiego. I dupa! Nic nie przybrał od tygodnia. Waży dokładnie tyle samo. Do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!
Stary 2009-02-04, 12:43   #2428
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to się za bardzo nie chce przy kompie siedzieć, jakoś po chwili oczy mnie bolą
Jodie a gdzie kupowałaś perfumy - na allegro czy jakieś inne www ? Dasz namiar
a cóż ja poradzę skoro musze siedzieć przed kompem?

Miss.Hot zakupy robiłam na allegro u ptissot - http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2557288 - polecany na wizażu

Cytat:
witam,
gratulacje a tak sie martwiłaś

Cytat:
a ja jak jestem w Lu i tak się nie parkuję przy plazie ani pod plazą - przy nie mam miejsca a pod się boje mam jakieś wewnętrzne obawy po zalaniu .

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Helołek! Ale pogoda syfiasta.
heloł w Rze też szaroburo a słyszałam że Ci sie wesele w rodzinie szykuje

Cytat:
Mniamm
Sija kusicielko
kusicielki jedne a ja nie mam opiekacza

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post10814522 to jest link dzięki za zainteresowanie
Cytat:
szczerze nie wiem o co chodzi z tymi linkami w tym wątku czytałam i widzę że masz problem , ale wg mnie to straszne oderwane od tego co tu sie dzieje i jakos nie mogę wbić się w temat aby jakos skomentować. Teściowie to od zawsze temat rzeka

Annabel jeśli chodzi o Moto-Start to Ci nie pomogę, mój brat nie pamieta z kim jeżdziło mu się najlepiej a polecany przeze mnie Darek ma swoją szkołę
Stary 2009-02-04, 12:50   #2429
nicky_1981
Rozeznanie

Wesele powiadasz??? Ja nic jeszcze nie wiem. A jedne zaręczyny były juz dawno i wesela jak nie było tak nie ma.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 12:54   #2430
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
szczerze nie wiem o co chodzi z tymi linkami w tym wątku czytałam i widzę że masz problem , ale wg mnie to straszne oderwane od tego co tu sie dzieje i jakos nie mogę wbić się w temat aby jakos skomentować. Teściowie to od zawsze temat rzeka
No ja też za bardzo nie rozumiem o co chodzi - te posty tak trochę są wyrwane z kontekstu

Jodie dzięki za namiar na tego perfumiarza
Szybko przesyłkę miałaś ?

Selka jak się czujesz ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości