|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
Cytat:
![]() ![]() mnie tam byle mojego tz obchodza tyle co zeszloroczny śnieg. a nogi se tez powinnam ogolić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c
|
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jestesm w szoku, ze tak Was zmaltretowali na pobieraniu krwii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie tez bylo glupio korzystac z przywilejow jak bylam w ciazy i w sumie to tylko 3 osoby ustapily mi mijsca w kolejce i dodam, ze byly to mlode osoby ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Molka- to super ze wszytsko dobrze ![]() Drobcia- u nas Wojtus tez tak robi jak nie ma mleka w cycu, albo jak jest przemeczony. Salomea- a moze podrzucisz przepis na plastyczny lukier ![]() Bylismy wczoraj na USG bioderek i jamy brzusznej. Cale szczescie wszytsko OK. Okazalo sie, ze maly na duzy zoladek ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Raczkowanie
|
cześć!
Od kilku dni jak siadam przy kompie, żeby coś napisać, to moja Kruszynka się budzi i wzywa ![]() ![]() Powiem tylko, że pytałam ostatnio o wkładki i kupiłam Belli i jestem całkiem zadowolona. Dziewczyny czy wyście dostały jakieś skierowania do neurologa, pediatra poradził wizytę czy same z siebie poszłyście? Salomea torcik śliczny ![]() Wydrukowałam sobie te ćwiczenia z aerobicznej 6 weidera i wczoraj ćwiczenia były, a dziś mam zły dzień i nie wiem czy się zmuszę do ćwiczeń... ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Zadomowienie
|
cześć mamusie znowu tyle naskrobałyście że wieczorem musze nadrobić wszytko
![]() niobe7 śliczne zdjęcia masz na blogu ![]() lisley bardzo dziękuję za linka album jest super piekne zdjęcia ja postaram się założyć album w weekend to też powysyłam linki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Gosiaczek1211 Czas edycji: 2009-02-04 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo ja tez powinnam Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
To ja tez dzis ogole.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2021 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę, że poruszyłyście dzisiaj temat zielonych kupek. U nas dzisiaj była jakaś dziwna. Kolor miała musztardowy ale były jakieś zielone ślady i glutki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zjawisko normalnie.. obiecuje ogolić dzis nogi.. jednak działanie grupowe mobilizuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
hehe i jak byla mojego tz nas zmobilizowala pieknie...
a u nas chyba przez ten katarek mala zrobila o 15 piekna kupe, a potem kolo 18 sama woda z kolorem... teraz bidna spi, chyba sie zmeczyla teraz bede sie bawic we wrzute.pl, mam juz 3 filmiki poli zaladowane, usiluje wrzucic 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No, w kupie razniej. ![]() ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2009-02-04 o 18:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
szkoda ze w angli nie ma rossmana, bo sobie naparwde chwale ich pieluszki
moze bootsowskie wyprobuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zadomowienie
|
ja sie tylko przywitam i tez obiecuje sie dolaczyc do akcji golenia nog,ale pojde dalej bo masochistycznie lubie tortury depilacji i temu zabiegowi zamierzam poddac odnoza swe
paula spoko,a album na necie fajna sprawa,moi moga sobei mlodego podziwiac i mi d..y nie truja,i mam z glowki u nas zimy koniec,sie roztapia sniezek acha niobe jak tam oczko Karoli? ja padam do nog tej,ktora ten masazyk zamiescila,mlody tyz mial oczko ropiejace ale pomogly rumianek i tudziez wspomniany masaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() katakumba no niezle,fajny poczatek dzionka ale w koncu,to Ty masz tego swojego TZ,a jak ta praca? ma? mozna toasty wznosic?
#2027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez chce ten masazyk robic, macie jakis opis co i jak bo Olimpii ciagle jedno oczko lzawi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja ogolnie robila taki uproszczony,podchodzilam od tylu do mlodego i tak, jemu ropialo prawe to prawa reka ,malutkim palcem,(pazury sciete) w kaciku wewnetrznym masowalam gora dol tak z 10 razy a potem 5 uciskalam delikatnie ale w miare mcno,no i pomoglo a mlody nawet polubil te tortury,opis masazu jest na 46 chyba stronce,nie pamietam,a i jeszcze przemywalam rumiankiem,tak okolo 4-5 razy dziennie,zawsze swierzytkim i mocno zaparzonym
![]() |
#2029 |
Rozeznanie
|
to ja, to ja, jaaaa pisałam o masazu oczka
![]() ale do nóg padać mi nie trzeba... zwykła wdziecznosc wystarczy ![]() a tak na powaznie to ciesze sie ze ci pomogło, lisey ja nogi goliłam tyz wczoraj bo byłam u ginki - powiedziała ze dziewczyna jak nowa i mozna nastepna dzidzie robic ![]() dzis szymon marudny, cały dzien walczymy z baczkami - teraz tez wisi na mnie dlatego pisze tak byle jak... pisałyscie o probiotykach i ja tak was czytajac mysle ze mojemu tez by sie takie cudo przydało. nie zaszkodzi a moze pomoze... bo u nas kupki tez zielonkawe, a baczki tak okropnie cuchna ze szok. maluszek ma widac jakies problemy z trawieniem. spróbujemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no i wlasnie musze pazury sciac bo juz troche dlugawe mam a mnie jakies przeziebienie chwyta ![]() kupilam tantum verde i oscilococilum i sie lecze - mam nadzieje ,ze sie nie roziwnie cos wiecej i nie zaraze Karolki zaraz ide te nogi ogolic i potem zrobie gorace mleczko z miodem i maslem albo jeszcze wczesniej herbate z miodem i cytryna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
klikam "szybka odp" a ciagle usiluje mi cytowac ktores z waszych wypowiedzi. dziadostwo
nie wiemy jeszcze co z praca tz, cala w nerwach siedze, aczkolwiek prace to on ma, wiec to nie jest takie stanie pod sciana, ze mus ale chciaismy sie z brighton wyprowadzic bo cholernie drogo, no i wiecej moglby zarabiac. zobaczymy na razie mgla jak diable sam na pyrzowicach, ciekawe jak moja kolezanka wyladuje. wszytsko p[odobno kieruja do krakowa |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Rozeznanie
|
no i wcielo mi posta
![]() dziewczyny a te probiotyki to wy same dajecie czy lekarz kazal? bo moze to by nam kupki wyregulowalo bo mala robi co 5-6 dni i zawsze placze, dodam ze kupki luzne ale zielone. niobe - kuruj sie kochana, ja moją małą też opatulam cieplutko bo jak sie pochorujecie to nici ze psacerku no a ja sie z golenia wyłamię - leniwca mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Zadomowienie
|
siem wydepilowalam,niech to szlag i tak dalej
jakas wrazliwa na bol sie stalam czy co? siem depilowalam juz a dzisiaj boli ze szlag,sie nie znieczulilam przed czy co? ja nie wiem,starcilam orientacje.Boliiii,ale za tio onoza gladziutkie
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co to jest z tymi kupami? u nas zwykle zolte,zielonych nigdy nie bylo,a tu non stop ktos zielonymi jest ![]() ![]() wlasnie niczym ![]() ech,czlowiek cierpi zeby miec gladziutkie co nieco,i tylko slyszy" i po co tak cierpisz i tak odrosna" ![]()
![]() |
#2036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tz mowi do mnie jak mam nogi nieogolone - moja sarenko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
|
Zbiorowa akcja golenia nóg, myślałam o tym rano, zanim na wizaż zajrzałam, ale nie dziś, już mi się nie chce.
Probiotyk dawałam małej lacid. jednak z kupką pojawił się nam problem - zanim mała ją zrobi jest płacz i krzyk, później zaczyna się prężyć, okropnie stęka i widać, że ją to boli i męczy. Kupki są dalej luźne i kolor mają ok, ale ich wydalanie to masakra, mała po tym zasypia. Molka dobrze, że z córcią wszystko pod względem neurologicznym ok. My też walczymy z asymetrią, na lewą stronę. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Rozeznanie
|
Czyli ten probiotyk pomoże na kupke czy może zaszkodzić????
Bo już się zakręciłam... A kupiłam Lacido Baby... |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.