![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Ja dzisiaj mialam naprawde ostra diete.. i nie chce mi i sie dalej jesc..tylko pic ciagle...
ide juz spac...Dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=8eBHB...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=BEhhM...eature=related <-ta piosenke uslyszalam 2 lata temu i strasznie mi sie podobala... |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zadomowienie
|
No to moje nabytki. Kurtka jest w rzeczywistości granatowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
kolor dzinsow i kurtka ;D;D
#934 |
BAN stały
|
Lily- Zaszalałaś
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-04 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
czy to jest jest jakis problem:P dodatkowe smaczek tylko cos nowego ![]() Cytat:
zgadzam sie , to bardzo interesujące przeżycie, to chyba był najlepszy seks w moim zyciu totalny odjazd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moze ja moge w czyms pomóc ![]()
![]() |
#937 |
*sportaddict*
|
tylko to jest tak ciężko, cholera, wiedziałabym, co doradzić sobie samej, gdybym stała z boku, a tak, to z jednej strony najchętniej bym go wywaliła, a z drugiej pęka mi serce na myśl, że mogło by go po prostu nie być
![]() to dokładnie to, o czym napisała Pushit - razem jest źle, osobno jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
hahah nie za bardzo o w czoraj w Ksiaznicy widzialam takqa sliczna blondynke totalna barbie sliczna i wlasnie neiiwem dlaczego mam wrazenie ,ze to nanaaa byla ;D;D
#939 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
najmocniejsza rzecz jaka moglam powiedziec to "on cie nie szanuje", bo reszta juz byla oburzajaca ![]() ja tez mam 89 w biodrach, ale sa duzo wieksze, chyba jestes sporo wyzsza ![]() szukam bluzy na zamek z futerkiem, ale czarnej, myslalam,z e sobie po prostu doszyje foterko do zwyklej Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-04 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam takie dość mocno zaburzony wizerunek ciała, bo patrzę na siebie w lustrze i widzę naprawdę okrągłe biodra, niefajne ciało, ale wymiary, waga, rozmiary ciuchów i jak patrzę na siebie z daleka to jest jak bym patrzyła na obcą osobę. Chyba wszystko zalezy od tego jak zrobimy zdjęcie. Dałam na chwilę do galerii zjęcie z dziś na którym widać, że mam takie mocno szerokie biodro i uda (a nigdy nie miałam grubych ud!), z kolei na innych zdjęciach mam chude nóżki. No i nie masz wcale mnie piersi bez stanika. Ja mam mikro biust, a często chodzę bez stanika. Cytat:
![]() Gdyby znalazł to pewnie dałby mi naganę:P i klapsa w pupkę:P no ![]() prawie ![]()
![]() |
#945 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() i byłam dzisiaj na dużych zakupach, i w tym całym primarku tez byłam i ta bluzka z kokardką co wklejalyscie jest okropna....bo ta kokardka sie tragicznie układa i starsznie niechlujnie wygląda... potrzebuje jakiejs zmiany ![]() a tak nawiasem mówiac to ponad 2h was nadrabiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Zadomowienie
|
Maja, to mamy ten sam rozmiar ale no Ty jestes wyższa ode mnie więc wyglądasz szczuplej. A tak przy okazji to chetnie oddałabym swoją twarz w Twoje ręce
![]() Pushit, no była czarna i szara w kropki z futerkiem w Zarze, ja wzięłam szarą. |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Wtajemniczenie
|
Bozee dziewczyny czy wy umówiłyscie sie aby pobic rekord w jak najszybszym dobrnięciu do 5 tys postu ??
![]() Ccialam was przeczytac to co opuscilam ale kurcze tyle tego ze niewiem kiedy to zrobie :p |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurtka, kozaczki i bluzka i bluza - super ![]() Też mam granatową skórkę, ale z Vero Mody. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To chodź do mnie, ale musisz się przygotować na mizianie pędzlami i niechętne wypuszczanie ![]()
![]() |
#949 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie bym przyjęła Twoje zaproszenie gdybym tylko była trochę bliżej a mizianie pędzlami to raczej czysta przyjemność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Raczkowanie
|
lil coco przytyłas 2 kg ..? co jadłas ?? ogólnie dużo jadłaś wszystkiego czy miałas jakies specjalne danie czy diete czy co ? moja kuracja na przytycie działa tak ze moja waga stoi w miejscu,albo spada.Nic nie przytyłam chyba.Ale zaczynam to akceptowac powoli.
Narazie będe robić TW,rano pierwsza seria,wieczorem druga.Jak ćwicze to mnie w sumie mięśnie nie bolą,tylko jestem zmeczona,ale po jakimś czasie bolą mięśnie,czuć że te ćwiczenai działają naprawde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie bolą mieśnie podczas robienia 8 minutes bouns,ale potem nie odczuwam bólu. Po kręcenu hula hop mam trochę zakwasy. Muszę poszukać czeoś co zwęża górną partię ud i biodra. Cytat:
![]()
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Maja prosze Cię, nie bluźnij z tymi biodrami. Masz bardzo szczupłe jak na Twój wzrost, poza tym możesz mieć już na jeszcze szczuplejsze biodra problem z kupieniem spodni. Uda też masz w porządku ale ja za to bym coś spróbowała tak żeby ok 2 cm stracić. Czy ćwiczenia TW na bunsy mają jakiś wpływ na uda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Majjaa wszem i wobec oficjalnei okreslam Cie mym idealem;D;D
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
Maja akurat ty masz świetną figure
![]() unrepaatable ja tez ![]() Mnie tez bolą mieśnie jak robie 8 Minutes,ale je robie tak raz na 2-3 dni,żeby nie przepracować mieśni,czy tam zeby sie nie spaliły,jak vadi mówiła. wydaje mi sie że te TW są skuteczniejsze na pośladki + uda bo działają na różne ich partie mięśni i przy okazji rozciągają.8Minutes mogłam robić dużo powtórzeń a na drugi dzień nic nie czułam,a po TW czuje całą pupe. |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się wybieram po zimny brązik do fryzjera. Dośc już mam tej czekolady (koloru - nie naszej Czekolady83 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
Moim już jest
![]() Ide już spać, bo juz zasypiam przed ekranem ale i tak pewnie dopiero jutro w nocy porządnie się wyśpie. Przesyłam buziaczki na dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
ja własnie mam nadzieje ze przybędzie mi cm w pupie i udach
![]() unrepeatable jak ci idzie akcja wyrywania tego kolesia ?? ![]() ja od tygodnia imprezzowałam,wracałam do domu kolo 3 a teraz spac nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jestem totalnie barbie sliczna i slodka :P Cytat:
zapraszam do siebie bedziesz mnie malowla ile wlezie :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.