American girls cz. VIII - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 21:23   #931
kiiiciiia
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Ja dzisiaj mialam naprawde ostra diete.. i nie chce mi i sie dalej jesc..tylko pic ciagle...

ide juz spac...Dobranoc

http://www.youtube.com/watch?v=8eBHB...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BEhhM...eature=related <-ta piosenke uslyszalam 2 lata temu i strasznie mi sie podobala...

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:23   #932
LilyHoney
Zadomowienie

No to moje nabytki. Kurtka jest w rzeczywistości granatowa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020194.jpg (26,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020195.jpg (33,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020196.jpg (42,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020197.jpg (46,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020198.jpg (31,3 KB, 61 załadowań)
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:25   #933
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
kolor dzinsow i kurtka ;D;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:25   #934
Miśka84
BAN stały

Lily- Zaszalałaś fajne ciuszki, zwłaszcza kurtka i tuniczka wiązana w pasie A skad kurteczka??? I bluza słodka

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-04 o 21:28
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:26   #935
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
kolor dzinsow i kurtka ;D;D
No jeansy różowe
Stary 2009-02-04, 21:27   #936
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Kupilam butki, szukam paska i szala , wiedzialam, ze na butach sie nie skonczy .

Co do torebek to mam trzy czarne, jasno-bezowa, czerwona, rozowa, biala, kremowa, ciemno-brazowa i w panterke . Szukam turkusowej i ciemno-niebieskiej, cos a la szafir .

ja mam tyle tych torebke róznokolorowych róznoksztaltnych , ale caly czas nie moe trafic na fajna najzwyklejsza czarna torebke

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
hmm.. u mnie mama wyjeżdża raz na rok i akurat z piątku na sobotę jedzie, ale akurat będę miała okres może jakimś cudem się przesunie, ale wątpię..
zresztą zawsze mam jak się dzieje coś ważnego i kiedy nie powinnam mieć

czy to jest jest jakis problem:P dodatkowe smaczek tylko cos nowego

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
dlamnie okes to nie problem... kobiecy okres nie jest tak obfity żeby pryskało po ścianach po prostu może wylecieć kila kropelek na pościel no i ubrudzić "sprzęt" Tżta..tyle, czyli żadna tragedia

ja zazwyczaj podczas okresu jestem napalona a przez resztę miesiąca nie;-)

ale rozumiem,że niektórych taki seks obrzydza...no ale zawsze pozostaje oral (mojemu Tżtowi sznureczek od tampona nie przeszkadza..jest czysto i higienicznie) albo Tżta palec....

no albo tak jak radzi Miśka, bez przerwy w tabsach.

zgadzam sie , to bardzo interesujące przeżycie, to chyba był najlepszy seks w moim zyciu totalny odjazd (nomoze poza pierwszym razem bo ten był najlepszy )

Cytat:
jest mi nanaaaa potrzebna! Jestes tu malenka ?

a moze ja moge w czyms pomóc

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:29   #937
vadi
*sportaddict*

tylko to jest tak ciężko, cholera, wiedziałabym, co doradzić sobie samej, gdybym stała z boku, a tak, to z jednej strony najchętniej bym go wywaliła, a z drugiej pęka mi serce na myśl, że mogło by go po prostu nie być

to dokładnie to, o czym napisała Pushit - razem jest źle, osobno jest źle
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:30   #938
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

a moze ja moge w czyms pomóc
hahah nie za bardzo o w czoraj w Ksiaznicy widzialam takqa sliczna blondynke totalna barbie sliczna i wlasnie neiiwem dlaczego mam wrazenie ,ze to nanaaa byla ;D;D

Stary 2009-02-04, 21:31   #939
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Lily- Zaszalałaś fajne ciuszki, zwłaszcza kurtka i tuniczka wiązana w pasie A skad kurteczka??? I bluza słodka
Właśnie dlatego kupiłam bluze bo taka słodka, będę miała więc jedną No i nie powiem skusiła mnie też cena, bardzo duża obniżka była Kurteczka ze Stradivariusa.
Stary 2009-02-04, 21:32   #940
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
tylko to jest tak ciężko, cholera, wiedziałabym, co doradzić sobie samej, gdybym stała z boku, a tak, to z jednej strony najchętniej bym go wywaliła, a z drugiej pęka mi serce na myśl, że mogło by go po prostu nie być

Ale nie możesz go w jakis sposób "obudzic"? W końcu nie chce mi sie wierzyć, ze miłosć moze wyparować tak w sufit
Stary 2009-02-04, 21:33   #941
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Właśnie dlatego kupiłam bluze bo taka słodka, będę miała więc jedną No i nie powiem skusiła mnie też cena, bardzo duża obniżka była Kurteczka ze Stradivariusa.
OTy A ja wciaz nie mam skórki ze stradiego...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 21:34   #942
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ale nie możesz go w jakis sposób "obudzic"? W końcu nie chce mi sie wierzyć, ze miłosć moze wyparować tak w sufit
nie wiem, jak rozstawaliśmy się już 2 razy, docierało na krótko. a największy problem w tym, że on chyba mnie nawet kocha, po prostu wydaje mi się, ze mówimy dwoma różnymi językami.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:40   #943
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
No, moim zdaniem to bardzo powyżej przeciętnej
No właśnie pamiętałam, że miałaś podobne wymiary w biodrach co ja, ale wyglądasz zupełnie inaczej - wąskie, kształtne bioderka. I ogólnie dużo szczuplej wyglądasz od pasa w dół niż ja. Wymiary i waga to jednak nie wszystko

Nóż w kieszeni mi się otwiera i w furię wpadam jak słyszę takie historię. Strasznie cięta jestem na takich paskudnych facetów. I co najgorsze, wiążą się z takimi paskudami wartościowe kobiety, które ich kochaja i cierpią i znoszą to ponizanie
a najgorsze, ze slowa zlego nie omzna powiedziec, bo odrazu oburzona, ze na jej ukochanego cos sie mowi, cos mu zarzuca
najmocniejsza rzecz jaka moglam powiedziec to "on cie nie szanuje", bo reszta juz byla oburzajaca

ja tez mam 89 w biodrach, ale sa duzo wieksze, chyba jestes sporo wyzsza
szukam bluzy na zamek z futerkiem, ale czarnej, myslalam,z e sobie po prostu doszyje foterko do zwyklej

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-02-04 o 21:43
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:43   #944
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem a mi się właśnie wydaję, że to Ty jesteś szczuplejsza. No dobra ja tam na swoje wymiary jeśli chodzi o biodra to nie narzekam. Jaki nosisz rozmiar dołu?

Wrzuciłam zdjęcia w piżamce wybaczcie mi ją żelazka to ona chyba nie widziała ale akurat miałam ją pod ręką. Nie mam pod spodem biustonosza to od razu mniej
Jakieś oszukańcze te zdjęcia Na tych w czarnej bieliznie wygadasz na chudzinke, w piżamce jesteś bardziej kobieca. Ja noszę xs, s, 34, 36 noszę bardzo rzadko, najczęściej zwisa ze mnie rozmiary i najczęściej i tak mam za szerokie w pasie.
Ja mam takie dość mocno zaburzony wizerunek ciała, bo patrzę na siebie w lustrze i widzę naprawdę okrągłe biodra, niefajne ciało, ale wymiary, waga, rozmiary ciuchów i jak patrzę na siebie z daleka to jest jak bym patrzyła na obcą osobę.
Chyba wszystko zalezy od tego jak zrobimy zdjęcie. Dałam na chwilę do galerii zjęcie z dziś na którym widać, że mam takie mocno szerokie biodro i uda (a nigdy nie miałam grubych ud!), z kolei na innych zdjęciach mam chude nóżki.

No i nie masz wcale mnie piersi bez stanika. Ja mam mikro biust, a często chodzę bez stanika.

Cytat:

pan fotogrqaf jak pan fotograf żadne ciacho , ale jest zainteresowana mna jako modleka teraz szuka jakiejś fajne wizazystki i robimy sesje foto :P
Ja nie jestem wizażystką, ale chętnie bym pomalowała kogoś. Nawet nie do sesji, tylko tak sobie, dla zabawy. Uwielbiam robić makijaż

Cytat:
a nie udusi Ciebie za zamieszczenie tutaj fotek?
Gdyby znalazł to pewnie dałby mi naganę:P i klapsa w pupkę:P

Cytat:
przeciez prawie tak wygladasz :P
no
prawie
Stary 2009-02-04, 21:48   #945
lil coco
BAN stały

a ja jem jem jem..i tyje....i przytyłamjuż 2kg...ale dobije do 48 kg i już mi wystarczy (nie,nie jetem głupia,naprawde sie ciesze)

i byłam dzisiaj na dużych zakupach, i w tym całym primarku tez byłam i ta bluzka z kokardką co wklejalyscie jest okropna....bo ta kokardka sie tragicznie układa i starsznie niechlujnie wygląda...

potrzebuje jakiejs zmiany czuje sie jakoś tak..mdło...chce coś z włosami zrobić...

a tak nawiasem mówiac to ponad 2h was nadrabiałam
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:50   #946
LilyHoney
Zadomowienie

Maja, to mamy ten sam rozmiar ale no Ty jestes wyższa ode mnie więc wyglądasz szczuplej. A tak przy okazji to chetnie oddałabym swoją twarz w Twoje ręce

Pushit, no była czarna i szara w kropki z futerkiem w Zarze, ja wzięłam szarą.
Stary 2009-02-04, 22:06   #947
verzara
Wtajemniczenie

Bozee dziewczyny czy wy umówiłyscie sie aby pobic rekord w jak najszybszym dobrnięciu do 5 tys postu ??

Ccialam was przeczytac to co opuscilam ale kurcze tyle tego ze niewiem kiedy to zrobie :p
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:11   #948
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mialam naprawde ostra diete.. i nie chce mi i sie dalej jesc..tylko pic ciagle...
[/COLOR]
Ja ostatnio tylko myślę o diecie, ćwiczeniach, masakra straszna Oczywiscie dietę trzymam do wieczora, potem mnie łamie i wsuwam coś zakazanego
Cytat:
Kurtka, kozaczki i bluzka i bluza - super
Też mam granatową skórkę, ale z Vero Mody.
Cytat:

Ja nie wiem co Ci poradzić, bo nie znam Waszej sytuacji, zresztą, w grę wchodzą uczucia, sentymenty. Trudno tak na sucho radzić. Ale mocno trzymam za Ciebie kciuki - nie ważne czy z narzeczonym czy samotnie, czy z kimś innym, życzę Ci ogromnego szczęścia każdego dnia
Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
a najgorsze, ze slowa zlego nie omzna powiedziec, bo odrazu oburzona, ze na jej ukochanego cos sie mowi, cos mu zarzuca
najmocniejsza rzecz jaka moglam powiedziec to "on cie nie szanuje", bo reszta juz byla oburzajaca
Straszne są takie sytuacje. Zwłaszcza te "ostatnie szanse" i "bo on się poprawi". Ja jestem chyba jakąś terrorystką i wyłączną hedonistką, bo nie wyobrażam sobie że ktoś mnie rani, poniża, a ja nadal mogę taką osobę szanować i sama skazywać się na nieszczęście. Tylko martwi mnie, bo zwykle na takich palantów trafiają super dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ja tez mam 89 w biodrach, ale sa duzo wieksze, chyba jestes sporo wyzsza
Ja mam 175 cm.
Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
a ja jem jem jem..i tyje....i przytyłamjuż 2kg...ale dobije do 48 kg i już mi wystarczy (nie,nie jetem głupia,naprawde sie ciesze)
Mnie nie dziwi, bo jesteś chudzina

Cytat:
potrzebuje jakiejs zmiany czuje sie jakoś tak..mdło...chce coś z włosami zrobić...
A ja dziś uczesałam się tak jak Ty na studniówce byłaś uczesana
Cytat:
Maja, to mamy ten sam rozmiar ale no Ty jestes wyższa ode mnie więc wyglądasz szczuplej. A tak przy okazji to chetnie oddałabym swoją twarz w Twoje ręce

Pushit, no była czarna i szara w kropki z futerkiem w Zarze, ja wzięłam szarą.
Fajna ta bluza
To chodź do mnie, ale musisz się przygotować na mizianie pędzlami i niechętne wypuszczanie
Stary 2009-02-04, 22:15   #949
LilyHoney
Zadomowienie

Bardzo chętnie bym przyjęła Twoje zaproszenie gdybym tylko była trochę bliżej a mizianie pędzlami to raczej czysta przyjemność No poza tym jeśli taka laska maluje to jest nadzieja, że i ze mnie coś zrobi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 22:21   #950
bangsa
Raczkowanie

lil coco przytyłas 2 kg ..? co jadłas ?? ogólnie dużo jadłaś wszystkiego czy miałas jakies specjalne danie czy diete czy co ? moja kuracja na przytycie działa tak ze moja waga stoi w miejscu,albo spada.Nic nie przytyłam chyba.Ale zaczynam to akceptowac powoli.
Narazie będe robić TW,rano pierwsza seria,wieczorem druga.Jak ćwicze to mnie w sumie mięśnie nie bolą,tylko jestem zmeczona,ale po jakimś czasie bolą mięśnie,czuć że te ćwiczenai działają naprawde ciesz sie bo wydaje mi sie że szybko będzie widać efekty.
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:27   #951
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
lil coco przytyłas 2 kg ..? co jadłas ?? ogólnie dużo jadłaś wszystkiego czy miałas jakies specjalne danie czy diete czy co ? moja kuracja na przytycie działa tak ze moja waga stoi w miejscu,albo spada.Nic nie przytyłam chyba.Ale zaczynam to akceptowac powoli.
Narazie będe robić TW,rano pierwsza seria,wieczorem druga.Jak ćwicze to mnie w sumie mięśnie nie bolą,tylko jestem zmeczona,ale po jakimś czasie bolą mięśnie,czuć że te ćwiczenai działają naprawde ciesz sie bo wydaje mi sie że szybko będzie widać efekty.
Mogę się zamienić z tym,że jesz i nie tyjesz

Mnie bolą mieśnie podczas robienia 8 minutes bouns,ale potem nie odczuwam bólu. Po kręcenu hula hop mam trochę zakwasy. Muszę poszukać czeoś co zwęża górną partię ud i biodra.

Cytat:
Bardzo chętnie bym przyjęła Twoje zaproszenie gdybym tylko była trochę bliżej a mizianie pędzlami to raczej czysta przyjemność No poza tym jeśli taka laska maluje to jest nadzieja, że i ze mnie coś zrobi
Brązer, kredka, mascara z każdego zrobią lalkę
Stary 2009-02-04, 22:30   #952
LilyHoney
Zadomowienie

Maja prosze Cię, nie bluźnij z tymi biodrami. Masz bardzo szczupłe jak na Twój wzrost, poza tym możesz mieć już na jeszcze szczuplejsze biodra problem z kupieniem spodni. Uda też masz w porządku ale ja za to bym coś spróbowała tak żeby ok 2 cm stracić. Czy ćwiczenia TW na bunsy mają jakiś wpływ na uda?
Stary 2009-02-04, 22:31   #953
unrepeatable
Zakorzenienie

Majjaa wszem i wobec oficjalnei okreslam Cie mym idealem;D;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 22:35   #954
bangsa
Raczkowanie

Maja akurat ty masz świetną figure i tobie nawet przytycie nic by nie zaszkodziło.
unrepaatable ja tez
Mnie tez bolą mieśnie jak robie 8 Minutes,ale je robie tak raz na 2-3 dni,żeby nie przepracować mieśni,czy tam zeby sie nie spaliły,jak vadi mówiła.
wydaje mi sie że te TW są skuteczniejsze na pośladki + uda bo działają na różne ich partie mięśni i przy okazji rozciągają.8Minutes mogłam robić dużo powtórzeń a na drugi dzień nic nie czułam,a po TW czuje całą pupe.
Stary 2009-02-04, 22:36   #955
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
z tym się też zgodzę, Ty widzę masz większą wprawę11 lat kontra moje 5
masz jakieś konkretne sposoby?
mój też unika aparatuto już jego odruch bezwarunkowy
Sposob na tresurę: kolczatka, kaganiec a od czasu do czasu spuszczenie ze smyczy co by pobiegał z innymi samcami po barach piwnych

Cytat:
Podczas tresury aparatowo-zdjęciowej na mojego TŻ działa przynęta wspólnych zdjęć. Sam nie da się sfotografować
Ale i tak robi miny jak największy idiota.
Mój zaczyna pałać miłością do aparatów pod wpływem %

Cytat:
Ja mam 2 czarne, 2 brązowe, białą, fioletową i właśnie srebrną Do szczęścia jeszcze różowej mi brakuje
Różową moge pożyczyć

Cytat:
a ja zaczynam mieć poczucie, że te walentynki spędzę sama. pierwsze od 7 lat.
Jak sama - a my???

Cytat:
Napisane przez Nicole the Blonde Pokaż wiadomość
tez to wlasnie slyszlam, zawsze w liceum mialysmy grupowy okres ciekawe czy ktos na ten temat przeprowadzal badania (amerykanscy naukowcy? )
A to nie wymaga badań - to czysta biologia jest. Samice jak przebywają razem to dopasowują swoje jajeczkowania, zeby konkurentce samca podebrać

Cytat:
już próbowałam tego i zaręczeni już byliśmy.
siedzę, ryczę i boję się tego, co będzie.

Cytat:

i byłam dzisiaj na dużych zakupach, i w tym całym primarku tez byłam i ta bluzka z kokardką co wklejalyscie jest okropna....bo ta kokardka sie tragicznie układa i starsznie niechlujnie wygląda...

a tak nawiasem mówiac to ponad 2h was nadrabiałam
Witamy - sporo Cię nie było. Tyj, tyj - ty chudzinka taka jesteś

Ja się wybieram po zimny brązik do fryzjera. Dośc już mam tej czekolady (koloru - nie naszej Czekolady83 ) zmywającej się na czerwono
Stary 2009-02-04, 22:36   #956
LilyHoney
Zadomowienie

Moim już jest

Ide już spać, bo juz zasypiam przed ekranem ale i tak pewnie dopiero jutro w nocy porządnie się wyśpie. Przesyłam buziaczki na dobranoc
Stary 2009-02-04, 22:38   #957
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Maja prosze Cię, nie bluźnij z tymi biodrami. Masz bardzo szczupłe jak na Twój wzrost, poza tym możesz mieć już na jeszcze szczuplejsze biodra problem z kupieniem spodni. Uda też masz w porządku ale ja za to bym coś spróbowała tak żeby ok 2 cm stracić. Czy ćwiczenia TW na bunsy mają jakiś wpływ na uda?
Ja moge powiedziec tyle-nie wiem jak bunsy ale do Tamilee miesnie na udach sie wyrabiaja wiec teoretycznie moga sie troszke powiekszyc........
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:42   #958
bangsa
Raczkowanie

ja własnie mam nadzieje ze przybędzie mi cm w pupie i udach
unrepeatable jak ci idzie akcja wyrywania tego kolesia ??
ja od tygodnia imprezzowałam,wracałam do domu kolo 3 a teraz spac nie moge zanudze sie na śmierć dzisiejszej nocy chyba.
Stary 2009-02-04, 22:47   #959
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
ja własnie mam nadzieje ze przybędzie mi cm w pupie i udach
unrepeatable jak ci idzie akcja wyrywania tego kolesia ??
ja od tygodnia imprezzowałam,wracałam do domu kolo 3 a teraz spac nie moge zanudze sie na śmierć dzisiejszej nocy chyba.
powinno przybyc, mi przybylo 3cm....
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:48   #960
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
hahah nie za bardzo o w czoraj w Ksiaznicy widzialam takqa sliczna blondynke totalna barbie sliczna i wlasnie neiiwem dlaczego mam wrazenie ,ze to nanaaa byla ;D;D

ja tez jestem totalnie barbie sliczna i slodka :P

Cytat:
Jakieś oszukańcze te zdjęcia Na tych w czarnej bieliznie wygadasz na chudzinke, w piżamce jesteś bardziej kobieca. Ja noszę xs, s, 34, 36 noszę bardzo rzadko, najczęściej zwisa ze mnie rozmiary i najczęściej i tak mam za szerokie w pasie.
Ja mam takie dość mocno zaburzony wizerunek ciała, bo patrzę na siebie w lustrze i widzę naprawdę okrągłe biodra, niefajne ciało, ale wymiary, waga, rozmiary ciuchów i jak patrzę na siebie z daleka to jest jak bym patrzyła na obcą osobę.
Chyba wszystko zalezy od tego jak zrobimy zdjęcie. Dałam na chwilę do galerii zjęcie z dziś na którym widać, że mam takie mocno szerokie biodro i uda (a nigdy nie miałam grubych ud!), z kolei na innych zdjęciach mam chude nóżki.

No i nie masz wcale mnie piersi bez stanika. Ja mam mikro biust, a często chodzę bez stanika.

Ja nie jestem wizażystką, ale chętnie bym pomalowała kogoś. Nawet nie do sesji, tylko tak sobie, dla zabawy. Uwielbiam robić makijaż

Gdyby znalazł to pewnie dałby mi naganę:P i klapsa w pupkę:P

no
prawie

zapraszam do siebie bedziesz mnie malowla ile wlezie :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości