Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 19:51   #1381
luffka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Ja nadal grzebię się z komputerem
Marzy mi się kąpiel w wanience z dużą ilością piany
Stary 2009-02-04, 19:57   #1382
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ja nadal grzebię się z komputerem
Marzy mi się kąpiel w wanience z dużą ilością piany
Mi też ale niestety nie mam wanny
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:15   #1383
the_sania
Wtajemniczenie

o ślubie gadaliśmy z TŻ'tem ile osób by było itp. wychodzi, że ok. 50-60 osób..

a ja mam wannę, tylko, że troszkę krótka jest i w sumie nie lubię brać długich kąpieli

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę normalnie masakra z tą nauką. Tylko chciałam się przypomnieć, że Aelitkę prosiłam o zdradzenie tajemnicy
luffka - a pewnie, wyżyj się jak tylko możesz bieganie polecam i śpiewanie po drodze

No iiidę, idę

EDIT: A kopania śmietników nie polecam osobiście, mandat za to grozi
do nauki !

ojaaa przypomniało mi się jak kiedyś po winie :P z jednym kolegą nad jeziorem idzie się u nas aleją i przewaliłam taki wiecie ..betonowy śmietnik i go turlałam z nim i do wody wrzuciliśmy to było ostre ;p

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
ILE MNIE NIE BYŁO?!?!?!?
bosze święty, CZTERY strony!!!! uhhhh

może być dużo literówek, siedzę po ciemku bo CHOWAM SIĘ PRZED KSIĘDZEM!

ha! i nic nie pisałam!!

oj tak..
ja kiedyś wciągnęłam sobie komórkę ODKURZACZEM NA STACJI BENZYNOWEJ :mdeje:
wyobraźcie sobie jakie mieli miny faceci z obsługi jak poszłam po pomoc
i jak to zabawnie wyglądało, jak jej szukaliśmy... ja dzwoniłam, a tż (który o mało nie padł ze wstydu) i pan z obsługi słuchali w rurze i w całej tej maszynerii gdzie ona jest

odczepić się ode mnie!! ale już!
czytałam wszystko z 15 minut, jeszcze w takim stresie!!! uhhh

grrrrrrrrrr
nie moja wina, że mam tyle nauki!
[a tak szczerze to od poniedziałku sama siedzę i nie mam się do kogo odezwać w mieszkaniu...]

samolotem jak leciałam pierwszy raz to od razu z grubej rury, bo do Toronto..

ja tylko wiem że picie na plantach zabronione ale tylko piwa (dziwne, nie? jak piliśmy jakieś coś innego to nikt nigdy nas nie gonił, ani nie złapał )

uhhh
no i tak, pisałam, a i owszem
niestety nie mam pojęcia co z tego będzie
ogólnie spoko było, bo jakoś specjalnie nie pilnowali - tzn były 3 baby i wykładowca, i patrzyli na ręce, i chodzili, i pan kazał nawet zaginać kartki testu jak się robiło już następną stronę ale była tylko jedna grupa i jakoś poszło... zobaczymy

a teraz chowam się przed księdzem i modlę o to, by skończyli z kolędą jakoś niedługo bo na 21 idę na streching, a głupio by mi spotkać księdza na klatce po tym, jak mu nie otworzyłam gdy pukali

hmm nie chcialo mi wyslac, wyskoczylo info ze za duzo emotikonkow!! wow
Ty to jo

Cytat:
jestem sama, mam syf w mieszkaniu, nie mam kropidła i wstydzę się śpiewać
poza tym w ogóle się wstydzę

a zresztą już miałam kolędę w tym roku! w domu!!

mam zdjęcie oka, zrobiłam jeszcze przed wyjściem przedtem
zobaczycie że nie mam rzęs hahahha bo to niczym nie skalane

o masakra JAKIE WIELKIE!!!!!!
nie wiem czemu takie!! ??????

normalnie to raczej malutkie jest
ale podobne do moich rzęs tylko mam troszkę krótsze chyba nawet ;p
ja moim aparatem nawet w trybie makro nie umiem zrobić fotek. Próbowałam ale nie wychodzi mi. Może jutro TŻ'ta namówię to wam pokażę.

Cytat:
nooo, a zanim wsysło tą komórkę, to chciałam do myjni wjechać wyjazdem i prawie bandę tam zrobiłam, że nie działają drzwi

a potem odjeżdżając zapomnieliśmy zapłacić
chyba miałam gorszy dzień

a co do ps - jak już pisałam, jedną kolędę w tym roku przeżyłam, wystarczy poza tym jestem sama, i co ja bym z tym księdzem tu robiła?! nawet koperty nie mam, żeby mu chociaż pustą dać [bo kasy też nie mam]

hmmmmmm..........
i ta dłuuuga rura od odkurzacza, i brzęcząco-wibrująco-dzwoniące coś w niej, hihihi

edit:

idę spać, bo padam.. byliśmy na spacerze z moją Tebi i zmęczona jestem, a o 6 wstać trzeba i do roboty pracować, czyt. siedzieć na wizażu

tak, więc Dobranoc dziewuszki
btw. chyba najwcześniej z wszystkich idę do wyra

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem!
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:32   #1384
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
do nauki !

ojaaa przypomniało mi się jak kiedyś po winie :P z jednym kolegą nad jeziorem idzie się u nas aleją i przewaliłam taki wiecie ..betonowy śmietnik i go turlałam z nim i do wody wrzuciliśmy to było ostre ;p
Ja nie mam ekscesów z kubłami, ale przypomniało mi się, ze na naszych 1. wakacjach nad jeziorem, mój TZ z kolegą wykręcili kiedyś w nocy z jeziora kluczami boję i przyczepili na jej miejsce plastikową butelkę I przywieźli tę boję do domu, kolega ma ją do dziś.
Stary 2009-02-04, 20:35   #1385
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja nie mam ekscesów z kubłami, ale przypomniało mi się, ze na naszych 1. wakacjach nad jeziorem, mój TZ z kolegą wykręcili kiedyś w nocy z jeziora kluczami boję i przyczepili na jej miejsce plastikową butelkę I przywieźli tę boję do domu, kolega ma ją do dziś.
ojaaaa
to moi koledzy właśnie kiedyś wzięli tablicę z nazwą ulicy i do samochodu.. ale była wtedy akcja haha, bo to na osiedlu domków było i peniawa, żeby nikt nas nie zauważył. Do samochodu i w miasto. Albo później przez miasto 20km/h jechaliśmy myślałam, że oszaleję. Ludzie obok szybciej szli haha

dobra spadam już na pewno dobranoc

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-04, 20:39   #1386
Claris
Zakorzenienie

To wybryk z tej samej serii Nasi też się dygali, bo w nocy straż chodziła i pilnowała, ale dali radę

Dobranoc Sandro
Stary 2009-02-04, 21:03   #1387
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ojojoj. Kosze...Brrrr. Złe wspomnienia.

Na 1 roku kolega dostał od nas w prezencie urodzinowym (oprócz alko) kosz na śmieci z przystanku autobusowego, a do kompletu znak drogowy. Impreza była zbyt huczna. Wpadła policja. I na drugi dzień kolega juz tam nie mieszkał, bo policja zawiadomiła właściciela mieszkania.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:10   #1388
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
o ślubie gadaliśmy z TŻ'tem ile osób by było itp. wychodzi, że ok. 50-60 osób..

a ja mam wannę, tylko, że troszkę krótka jest i w sumie nie lubię brać długich kąpieli

to mało ludzi!
u nas wyjdzie pewnie jakies 180 ;/ nie wiem co z tym zrobic!

Cytat:
hm

ja mam w domu tabliczkę ze słowackiego hoteliku "zakaz fajcit w okruhu ... metrow" od kumpla dostalam to jeszcze z liceum.
przyjaciolka ma DOMOFON z tego samego hotelu ;P

a szczytem szczytow jes to, ze moja jeszcze jedna kolezanka (dziewczyna! ) wyniosla kiedys w bialy dzien - no, popoludniu - taki stojak czerwony "uwaga sliska podloga" i BYŁA TRZEŹWA!!!! nikt nie zauważył

a ja sama chyba nic głupiego nie robiłam... przynajmniej nie pamiętam

wróciłam ze strechingu, znów byłyśmy we dwie - dziewczyna prowadząca, ja i jedna jeszcze laska bardzo fajnie, jakoś tak vipowsko i czy to możliwe żebym już po 3 razach widziała poprawę?! tzn dotkę nóg jak siedzę w rozkroku yeeeahhh

aaaa
i miałam kiedyś w domu prezent od TŻta, zdobyty w drodze powrotnej z imprezy - kawałek asfaltu

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:25   #1389
luffka
Zakorzenienie

Taaa no to miałam awanturę z TZ... Przerażające to jest... Nie można mu powiedzieć, że coś robi źle bo zaraz strzela focha... Nie mam pojęcie już co ze sobą/ z nami zrobić... jestem bezsilna... A to wszystko mnie niszczy...
Ryczę jak głupia.... Co tydzień jest to samo, co tydzień on obiecuje cuda na patyku... I nic...

Tak potwornie mam dość...
Stary 2009-02-04, 21:29   #1390
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dziewczyny zlitujcie sie...wyjdzie czlowiek na troche do prayc i do TZta wraca a tu kilka storn do czytania.....

A co do kompa to ja soebie umiem sama zrobic formata, zainstalowac system i wszystkie programy i nawet popodlaczac kabelki. I nawet dysk umiem podlaczyc.... No ale w koncu skonczylam informatyke

edit: najfajniejsza --> GRATULACJE!!!

luffka --> ehhh przykro mi...nie wiem co mozna zrobic....faceci rzeczywiscie sa jakos strasznie przewrazliwieni i nie umieja przyjmmowac krytyki... Moze rzeczywiscie terapia wstrzasowa jak radza dziewczyny....

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2009-02-04 o 21:39
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:34   #1391
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa no to miałam awanturę z TZ... Przerażające to jest... Nie można mu powiedzieć, że coś robi źle bo zaraz strzela focha... Nie mam pojęcie już co ze sobą/ z nami zrobić... jestem bezsilna... A to wszystko mnie niszczy...
Ryczę jak głupia.... Co tydzień jest to samo, co tydzień on obiecuje cuda na patyku... I nic...

To przetrzymaj go może tym razem na dłużej, np. na miesiąc. A jak dalej tak będzie, to chyba nie ma sensu dłuzej tak męczyć, jak tak ma całe życie wyglądac...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 21:36   #1392
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:

ojjj......

ja już nie wiem co to się z nim porobiło jak to jest, że facet jest w porządku (bo zakładam że był?? ) i nagle coś mu zaczyna odwalać... uh..... aż chce się napisać, że takiego to nic tylko w dupę kopnąć i niech spada.......

może terapia wstrząsowa? weź mu wygarnij wszystko, nakrzycz, pokaż że też potrafisz być niedobra, i zagróź, że go zostawisz....
wiesz.... jak mu zależy, to może się poprawi, zacznie starać. a jak nie - to najwidoczniej nie było warto...

buziak, trzymam kciuki!
a teraz się już nie smuć!!!!:cmok :

arrakis - to co się chwalisz jak się tego uczyłaś ja też potrafię co nieco na kompie zrobić, zabawne jest to, że mój tata to taka złota rączka - wszystko zrobi, nawet jak nie wie to zaraz wymyśli i naprawi, z kompem to samo... ale tak został wychowany i ja też, taki wzór faceta a u mojego tżta jest trochę inaczej.....
u mnie, jak coś się zepsuje w kompie (przykładowo), to ja kombinuję, myślę, a jak nic nie wychodzi idę do taty a u tż, jak coś się zepsuje w kompie - to dzwoni się po fachowca
co prawda ostatnio nieopacznie go nauczyłam, że zamiast fachowca nieraz wystarczę ja... ale zaczęłam z tym walczyć i niedawno sam stworzył połączenie bezprzewodowe w domu u siebie i działa mu wireless na każdym lapku sukces (mój! wychowawczy!! )

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-02-04 o 21:39
Stary 2009-02-04, 21:42   #1393
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

wow no to zdolniacha z twojego tzta aelitko

A ja w zasadzie na studiach mialam glownie elektrotechnike, programowanie, strony www itp --> takich praktycznych rzeczy to malo raczej sama w domu kombinowalam...
Stary 2009-02-04, 21:52   #1394
justyna_dt
Zakorzenienie

Zgłaszam się po przeczytaniu ok. 100 stron z podręcznika teraz tylko materiały, a jutro jeszcze reszta materiałów, 270 stron dalszych i jazda na zaliczenie... wypas

Nie rozgaduję się, idę szybko do wanny i potem jeszcze może do 2 poczytam te materiały...

Powiedzcie, że to przeżyję i zdam w pierwszym terminie! to drugie to raczej jak jeden na milion, ale miło czasem się pooszukiwać

Dobrej nocy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:52   #1395
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ja, jeśli chodzi o instalacje czy jakieś tam programy to też sama próbuje, ale jeśli chodzi o samego w sobie kompa to nawet nie próbuje, bo te kabelki i płytki to dla mnie czarna magia, więc wole nie zaczynać żeby jeszcze bardziej nie popsuć
Hmm po tym jak moj brat wyjechal na studia niestety musialam sie doksztalcic co nieco jesli chodzi o komputery... ale sie wsciekalam wtedy, chyba nigdy tak za bratem nie tesknilam jak w sytuacjach krytycznych Teraz zdarza mi sie tam cos "pogrzebac" we wnetrznosciach kompa jak cos sie spsuje No i musialam sama siec z neostrada postawic na kilka komputerow - taka malutka siec z sasiadami (tak powaznie brzmi a to takie w sumie nic)

Aelitka, ta akcja z odkurzaczem i myjnia... padłam
Nieladnie Ksiecia unikac pozniej Ci policzy niezle za udzielenie sakramentu
Gdzie Ty masz te cienie sie pytam?!?! Bo to oczko prezentuje sie niezle

Edit: Justyna, przezyjesz a nawet zdasz! cos tak czuje No bo kto... jak nie Ty?

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-02-04 o 21:53
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:57   #1396
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgłaszam się po przeczytaniu ok. 100 stron z podręcznika teraz tylko materiały, a jutro jeszcze reszta materiałów, 270 stron dalszych i jazda na zaliczenie... wypas

Nie rozgaduję się, idę szybko do wanny i potem jeszcze może do 2 poczytam te materiały...

Powiedzcie, że to przeżyję i zdam w pierwszym terminie! to drugie to raczej jak jeden na milion, ale miło czasem się pooszukiwać

Dobrej nocy
dasz rade!
nie takie rzeczy sie robilo, prawda?

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Hmm po tym jak moj brat wyjechal na studia niestety musialam sie doksztalcic co nieco jesli chodzi o komputery... ale sie wsciekalam wtedy, chyba nigdy tak za bratem nie tesknilam jak w sytuacjach krytycznych Teraz zdarza mi sie tam cos "pogrzebac" we wnetrznosciach kompa jak cos sie spsuje No i musialam sama siec z neostrada postawic na kilka komputerow - taka malutka siec z sasiadami (tak powaznie brzmi a to takie w sumie nic)

Aelitka, ta akcja z odkurzaczem i myjnia... padłam
Nieladnie Ksiecia unikac pozniej Ci policzy niezle za udzielenie sakramentu
Gdzie Ty masz te cienie sie pytam?!?! Bo to oczko prezentuje sie niezle

Edit: Justyna, przezyjesz a nawet zdasz! cos tak czuje No bo kto... jak nie Ty?
cienie sie po prostu nie zmiescily - taaakie wielkie!

a ten ksiaże nic do moich sakramentow nie ma, nie mam pojecia w ogole z jakiego kosciola przybyl, ani jaki tu kosciol w okolicy jest [no dobra, o tym ostatnim to pojecia mam,bylam raz ] jak juz jestem w krk w niedziele to albo nie ide w ogole, albo do dominikanow do rynku....

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-04, 22:03   #1397
Biska
Zakorzenienie

O tak, jak juz zdarza mi sie byc w Krk, to ide tylko do dominikanow...

Stary 2009-02-04, 22:17   #1398
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dziewczeta.... ide spac....zlitujcie sie i nie naprodukujcie 10 stron do rana
Stary 2009-02-04, 22:18   #1399
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dziewczeta.... ide spac....zlitujcie sie i nie naprodukujcie 10 stron do rana

ja tez idę, prysznic i do łóżka, a razem ze mną kryminologia, zabójstwo i jego sprawca

My
Zaręczeni

31.07.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 22:22   #1400
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez idę, prysznic i do łóżka, a razem ze mną kryminologia, zabójstwo i jego sprawca
No... to słodkich snów... po takiej lekturze

Ja uciekam ogladac chirurgow, dobranoc

Stary 2009-02-04, 22:31   #1401
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
a co kolezanka studiuje ze ma taie ciekawe lektury? czy to tez z wlasnej woli?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 23:23   #1402
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

a co do ps - jak już pisałam, jedną kolędę w tym roku przeżyłam, wystarczy poza tym jestem sama, i co ja bym z tym księdzem tu robiła?! nawet koperty nie mam, żeby mu chociaż pustą dać [bo kasy też nie mam]
Oj, nie ładnie tak nie wpuścić księdza. No, no, no
Co byś robiła? No ja nie wiem... (chyba jestem zboczona )

Cytat:

spadam na streching, nie piszcie już tyle, BŁAGAM!!!!
To Ty tyle nie pisz :P

najfajniejsza, gratuluję!
Cytat:

tak, więc Dobranoc dziewuszki
btw. chyba najwcześniej z wszystkich idę do wyra
Chuligany z Was!

Cytat:

dobra spadam już na pewno dobranoc
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Ja uciekam ogladac chirurgow, dobranoc
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ojojoj. Kosze...Brrrr. Złe wspomnienia.

Na 1 roku kolega dostał od nas w prezencie urodzinowym (oprócz alko) kosz na śmieci z przystanku autobusowego, a do kompletu znak drogowy. Impreza była zbyt huczna. Wpadła policja. I na drugi dzień kolega juz tam nie mieszkał, bo policja zawiadomiła właściciela mieszkania.
No to nieciekawie...

Cytat:

ja mam w domu tabliczkę ze słowackiego hoteliku "zakaz fajcit w okruhu ... metrow" od kumpla dostalam to jeszcze z liceum.
przyjaciolka ma DOMOFON z tego samego hotelu ;P

a szczytem szczytow jes to, ze moja jeszcze jedna kolezanka (dziewczyna! ) wyniosla kiedys w bialy dzien - no, popoludniu - taki stojak czerwony "uwaga sliska podloga" i BYŁA TRZEŹWA!!!! nikt nie zauważył

aaaa
i miałam kiedyś w domu prezent od TŻta, zdobyty w drodze powrotnej z imprezy - kawałek asfaltu
Normalnie same wandale...

Cytat:

Biedactwo Najgorsze jest to, że Ty na to nie zasługujesz.

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

luffka --> ehhh przykro mi...nie wiem co mozna zrobic....faceci rzeczywiscie sa jakos strasznie przewrazliwieni i nie umieja przyjmmowac krytyki... Moze rzeczywiscie terapia wstrzasowa jak radza dziewczyny....
Chyba terapia wstrząsowa byłaby najlepsza...

Cytat:

arrakis - to co się chwalisz jak się tego uczyłaś ja też potrafię co nieco na kompie zrobić, zabawne jest to, że mój tata to taka złota rączka - wszystko zrobi, nawet jak nie wie to zaraz wymyśli i naprawi, z kompem to samo... ale tak został wychowany i ja też, taki wzór faceta a u mojego tżta jest trochę inaczej.....
u mnie, jak coś się zepsuje w kompie (przykładowo), to ja kombinuję, myślę, a jak nic nie wychodzi idę do taty a u tż, jak coś się zepsuje w kompie - to dzwoni się po fachowca
co prawda ostatnio nieopacznie go nauczyłam, że zamiast fachowca nieraz wystarczę ja... ale zaczęłam z tym walczyć i niedawno sam stworzył połączenie bezprzewodowe w domu u siebie i działa mu wireless na każdym lapku sukces (mój! wychowawczy!! )
Aelitka, brawo!

Cytat:

Dobrej nocy
Zdasz!

Śpij spokojnie

Cytat:
Ja po takiej lekturze miałabym same koszmary
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:35 Powód: proszę nie pisać post pod postem!
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 06:20   #1403
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
a co kolezanka studiuje ze ma taie ciekawe lektury? czy to tez z wlasnej woli?
prawo

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

Co byś robiła? No ja nie wiem... (chyba jestem zboczona )

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja po takiej lekturze miałabym same koszmary
a ja oczywiście nie pamiętam...

witam wszystkie, miałam budzik ustawiony na 5.15 i oczywiście wstałam o 6 50

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-05, 06:29   #1404
the_sania
Wtajemniczenie

dzień dobry
zawiodłam się... tylko kilka postów doszło

Aelitko jak Ty to zrobiłaś? To było zaspanie, czy co?;p

Kurcze wczoraj mieliśmy dziwny wieczór przeze mnie, bo mam wrażenie, że ciągle nawijam o ślubie. TŻ jednak zaprzeczył i powiedział, że mam gadać, że fajnie i dowie się wielu ciekawych rzeczy... No, ale sama nie wiem Rozmawialiśmy o kosztach, które można przyciąć organizując wesele, bo na wizażu oczywiście był o tym wątek i go czytałam

edit:

wiecie jak zrobić makijaż (chodzi mi głównie o dolną kreskę) , który ma weronika?
http://www.pudelek.pl/artykul/15289/...nowym_serialu/

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2009-02-05 o 06:37
Stary 2009-02-05, 07:15   #1405
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry
zawiodłam się... tylko kilka postów doszło

Aelitko jak Ty to zrobiłaś? To było zaspanie, czy co?;p

Kurcze wczoraj mieliśmy dziwny wieczór przeze mnie, bo mam wrażenie, że ciągle nawijam o ślubie. TŻ jednak zaprzeczył i powiedział, że mam gadać, że fajnie i dowie się wielu ciekawych rzeczy... No, ale sama nie wiem Rozmawialiśmy o kosztach, które można przyciąć organizując wesele, bo na wizażu oczywiście był o tym wątek i go czytałam

edit:

wiecie jak zrobić makijaż (chodzi mi głównie o dolną kreskę) , który ma weronika?
http://www.pudelek.pl/artykul/15289/...nowym_serialu/

fajnie że już sobie tak rozmawiacie
ja to się boję, że wtedy tż pomyśli że go naciskam i nie wiem, ucieknie albo co
ehh.. przypomniało mi się jak w tą nieszczęsną niedzielę zapytał, czy mam jakieś wymarzone miejsce na oświadczyny! i tak szerze to nie mam, nie wiem zresztą...
wy macie???

co do makijażu - ja bym zrobiła tak... czarną kredą pomalowałabym wewnętrzną część dolnej powieki - bo tylko o tej mówimy, tak? chociaż górną pewnie tak samo;D - i troszkę, ale minimalnie po zewnętrznej stronie. potem czarnym, albo grafitowym cieniem delikatnie pomalowała tą dolną powiekę, przy użyciu pędzelka.. ja mam taki jak na zdjęciu nr 3 od prawej, tylko z inglota, myślę że pierwszy z prawej też byłby ok. pędzelkiem nałożyłabym odrobinę cienia i roztarła.. oczywiście gdybym kogoś tak malowała, bo ja sobie w życiu nie zrobię tak mocno makijażu na dolnej powiece, chyba że walnę super ekstra mocną tapetę co by moje cienie ukryć, ale wtedy to hohoh jakbym pięknie wyglądała

oczywiście, to powyżej to tylko moja wariacja na temat, nigdy się tak nie malowałam, i nie jestem też po żadnych kursach ani nic, samouk ale malować się lubię... [a czy umiem to już inna kwestia ]

hmm bardzo mi się podobają makijaże które załączyłam.. ze wskazaniem na ten niebieski ale nie wiem czy w niebieskim mi dobrze

za 2 tygodnie idę na półmetek na studiach, muszę coś wymyślić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg o_mac_11_B_copy.jpg (85,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg large.jpg (41,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ist2_3145157_black_violet_make_up_of_eyes.jpg (105,2 KB, 8 załadowań)

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-02-05 o 07:20
Stary 2009-02-05, 07:36   #1406
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
fajnie że już sobie tak rozmawiacie
ja to się boję, że wtedy tż pomyśli że go naciskam i nie wiem, ucieknie albo co
ehh.. przypomniało mi się jak w tą nieszczęsną niedzielę zapytał, czy mam jakieś wymarzone miejsce na oświadczyny! i tak szerze to nie mam, nie wiem zresztą...
wy macie???

co do makijażu - ja bym zrobiła tak... czarną kredą pomalowałabym wewnętrzną część dolnej powieki - bo tylko o tej mówimy, tak? chociaż górną pewnie tak samo;D - i troszkę, ale minimalnie po zewnętrznej stronie. potem czarnym, albo grafitowym cieniem delikatnie pomalowała tą dolną powiekę, przy użyciu pędzelka.. ja mam taki jak na zdjęciu nr 3 od prawej, tylko z inglota, myślę że pierwszy z prawej też byłby ok. pędzelkiem nałożyłabym odrobinę cienia i roztarła.. oczywiście gdybym kogoś tak malowała, bo ja sobie w życiu nie zrobię tak mocno makijażu na dolnej powiece, chyba że walnę super ekstra mocną tapetę co by moje cienie ukryć, ale wtedy to hohoh jakbym pięknie wyglądała

oczywiście, to powyżej to tylko moja wariacja na temat, nigdy się tak nie malowałam, i nie jestem też po żadnych kursach ani nic, samouk ale malować się lubię... [a czy umiem to już inna kwestia ]

hmm bardzo mi się podobają makijaże które załączyłam.. ze wskazaniem na ten niebieski ale nie wiem czy w niebieskim mi dobrze

za 2 tygodnie idę na półmetek na studiach, muszę coś wymyślić
niby rozmawiamy, ale ślub za 5lat? nie mam pojęcia mówię specjalnie, że po co gadać jak i tak nic nie planuje on i tak dalej. To się tylko uśmiecha. Pewnie zaraz napiszecie, że pewno coś planuje, skoro się tak uśmiecha. Jednak znam go i wiem, że to nie to.. Niestety

dzięki za objaśnienie, spróbuję sobie tak zrobić tylko najpierw muszę kupić pędzelek, bo mam tylko zwykłą taką gąbeczkę, jaką dają przy cieniach.

granatowy mi się podoba, super jest !! ten różowy mniej
i na pewno Ci w nim ładnie hehe

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 07:40   #1407
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
niby rozmawiamy, ale ślub za 5lat? nie mam pojęcia mówię specjalnie, że po co gadać jak i tak nic nie planuje on i tak dalej. To się tylko uśmiecha. Pewnie zaraz napiszecie, że pewno coś planuje, skoro się tak uśmiecha. Jednak znam go i wiem, że to nie to.. Niestety

dzięki za objaśnienie, spróbuję sobie tak zrobić tylko najpierw muszę kupić pędzelek, bo mam tylko zwykłą taką gąbeczkę, jaką dają przy cieniach.

granatowy mi się podoba, super jest !! ten różowy mniej
i na pewno Ci w nim ładnie hehe
hmmm nie mów hop, natury faceta nigdy tak do końca nie rozgryziesz!

ja pędzelki uwielbiam, mam 3 i bez nich chyba bym się nigdy nie wymalowała
w ogóle fajnie można robić kreski pędzelkiem i cieniem, wychodzi idealnie jak kredką.. ten skośny pędzelek zwilżony wodą i cień, super!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-05, 07:46   #1408
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm nie mów hop, natury faceta nigdy tak do końca nie rozgryziesz!

ja pędzelki uwielbiam, mam 3 i bez nich chyba bym się nigdy nie wymalowała
w ogóle fajnie można robić kreski pędzelkiem i cieniem, wychodzi idealnie jak kredką.. ten skośny pędzelek zwilżony wodą i cień, super!

chciałabym się łudzić, ale myślę realnie i wiem, że... aż mi się smutno zrobiło
te huśtawki nastroju od okresu długo mi się trzymają

tak, więc pani Ekspert będę musiała zaopatrzyć się w pędzelek nr 3

Marcelek 30.05.2011

Stary 2009-02-05, 07:50   #1409
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
chciałabym się łudzić, ale myślę realnie i wiem, że... aż mi się smutno zrobiło
te huśtawki nastroju od okresu długo mi się trzymają

tak, więc pani Ekspert będę musiała zaopatrzyć się w pędzelek nr 3

ok, wiesz lepiej ale mimo wszystko nie smutaj się, będzie git

i nie jestem żadną panią ekspert.....

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-05, 08:05   #1410
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
ok, wiesz lepiej ale mimo wszystko nie smutaj się, będzie git

i nie jestem żadną panią ekspert.....
wiem lepiej, ale chciałabym, żebyście Wy miały rację, że może coś tam kombinuje
bo w sumie to mówił tak:
- nie oświadczę Ci się prędzej, niż za 6m-cy
- ślub planowaliśmy za jakieś 3 lata
- ostatnio wspominał, że za 5 lat (przytaknął mi jak podałam tę cyfrę, może specjalnie?)
- nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie
- cholernie interesuje się naszym wątkiem, który udało mu się wczoraj podczytać na szczęście pisałyśmy akurat o lataniu samolotami
- chce zgłębić swoją wiedzę na temat ślubu
- aaaa i jak byliśmy w galerii ostatnio to zażartowałam, że jubiler jest i możemy iść, poszliśmy. Później mówię "no jak Cię zaciągnęłam tam i oglądaliśmy", a on "nie zaciągnęłaś tylko sam chciałem iść"

i jakie mam wnioski wysnuć pani Ekspert ?
bo nie wiem jak to złożyć wszystko do kupy to co mi to da

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2009-02-05 o 08:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości