![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Ja nadal grzebię się z komputerem
![]() Marzy mi się kąpiel w wanience z dużą ilością piany ![]()
#1382 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | ||||
Wtajemniczenie
|
o ślubie gadaliśmy z TŻ'tem
![]() a ja mam wannę, tylko, że troszkę krótka jest i w sumie nie lubię brać długich kąpieli Cytat:
![]() ojaaa przypomniało mi się jak kiedyś po winie :P z jednym kolegą nad jeziorem idzie się u nas aleją i przewaliłam taki wiecie ..betonowy śmietnik i go turlałam z nim i do wody wrzuciliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja moim aparatem nawet w trybie makro nie umiem zrobić fotek. Próbowałam ale nie wychodzi mi. Może jutro TŻ'ta namówię to wam pokażę. Cytat:
![]() edit: idę spać, bo padam.. byliśmy na spacerze z moją Tebi i zmęczona jestem, a o 6 wstać trzeba i do roboty pracować, czyt. siedzieć na wizażu ![]() tak, więc Dobranoc dziewuszki ![]() btw. chyba najwcześniej z wszystkich idę do wyra ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 10:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to moi koledzy właśnie kiedyś wzięli tablicę z nazwą ulicy i do samochodu.. ale była wtedy akcja haha, bo to na osiedlu domków było i peniawa, żeby nikt nas nie zauważył. Do samochodu i w miasto. Albo później przez miasto 20km/h jechaliśmy ![]() dobra spadam już na pewno dobranoc ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
To wybryk z tej samej serii
![]() ![]() Dobranoc Sandro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na 1 roku kolega dostał od nas w prezencie urodzinowym (oprócz alko) kosz na śmieci z przystanku autobusowego, a do kompletu znak drogowy. Impreza była zbyt huczna. Wpadła policja. I na drugi dzień kolega juz tam nie mieszkał, bo policja zawiadomiła właściciela mieszkania. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mało ludzi! u nas wyjdzie pewnie jakies 180 ;/ nie wiem co z tym zrobic! ![]() Cytat:
ja mam w domu tabliczkę ze słowackiego hoteliku "zakaz fajcit w okruhu ... metrow" ![]() ![]() przyjaciolka ma DOMOFON z tego samego hotelu ;P a szczytem szczytow jes to, ze moja jeszcze jedna kolezanka (dziewczyna! ![]() ![]() a ja sama chyba nic głupiego nie robiłam... przynajmniej nie pamiętam ![]() wróciłam ze strechingu, znów byłyśmy we dwie - dziewczyna prowadząca, ja i jedna jeszcze laska ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa i miałam kiedyś w domu prezent od TŻta, zdobyty w drodze powrotnej z imprezy - kawałek asfaltu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Taaa no to miałam awanturę z TZ... Przerażające to jest... Nie można mu powiedzieć, że coś robi źle bo zaraz strzela focha... Nie mam pojęcie już co ze sobą/ z nami zrobić... jestem bezsilna... A to wszystko mnie niszczy...
Ryczę jak głupia.... Co tydzień jest to samo, co tydzień on obiecuje cuda na patyku... I nic... Tak potwornie mam dość...
#1390 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zlitujcie sie...wyjdzie czlowiek na troche do prayc i do TZta wraca a tu kilka storn do czytania.....
A co do kompa to ja soebie umiem sama zrobic formata, zainstalowac system i wszystkie programy i nawet popodlaczac kabelki. I nawet dysk umiem podlaczyc.... No ale w koncu skonczylam informatyke ![]() edit: najfajniejsza --> GRATULACJE!!! ![]() luffka --> ehhh przykro mi...nie wiem co mozna zrobic....faceci rzeczywiscie sa jakos strasznie przewrazliwieni i nie umieja przyjmmowac krytyki... Moze rzeczywiscie terapia wstrzasowa jak radza dziewczyny....
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-04 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja już nie wiem co to się z nim porobiło ![]() ![]() ![]() może terapia wstrząsowa? weź mu wygarnij wszystko, nakrzycz, pokaż że też potrafisz być niedobra, i zagróź, że go zostawisz.... wiesz.... jak mu zależy, to może się poprawi, zacznie starać. a jak nie - to najwidoczniej nie było warto... buziak, trzymam kciuki! a teraz się już nie smuć!!!! ![]() ![]() arrakis - to co się chwalisz jak się tego uczyłaś ![]() ![]() u mnie, jak coś się zepsuje w kompie (przykładowo), to ja kombinuję, myślę, a jak nic nie wychodzi idę do taty ![]() ![]() co prawda ostatnio nieopacznie go nauczyłam, że zamiast fachowca nieraz wystarczę ja... ale zaczęłam z tym walczyć i niedawno sam stworzył połączenie bezprzewodowe w domu u siebie i działa mu wireless na każdym lapku ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
wow
![]() ![]() A ja w zasadzie na studiach mialam glownie elektrotechnike, programowanie, strony www itp --> takich praktycznych rzeczy to malo raczej sama w domu kombinowalam...
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się po przeczytaniu ok. 100 stron z podręcznika
![]() ![]() Nie rozgaduję się, idę szybko do wanny i potem jeszcze może do 2 poczytam te materiały... Powiedzcie, że to przeżyję ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() ![]()
![]() |
#1395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aelitka, ta akcja z odkurzaczem i myjnia... padłam ![]() Nieladnie Ksiecia unikac ![]() ![]() Gdzie Ty masz te cienie sie pytam?!?! Bo to oczko prezentuje sie niezle ![]() Edit: Justyna, przezyjesz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-04 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie takie rzeczy sie robilo, prawda? ![]() Cytat:
![]() a ten ksiaże nic do moich sakramentow nie ma, nie mam pojecia w ogole z jakiego kosciola przybyl, ani jaki tu kosciol w okolicy jest ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
O tak, jak juz zdarza mi sie byc w Krk, to ide tylko do dominikanow...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
dziewczeta.... ide spac....zlitujcie sie i nie naprodukujcie 10 stron do rana
![]()
![]() |
#1399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez idę, prysznic i do łóżka, a razem ze mną kryminologia, zabójstwo i jego sprawca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam ogladac chirurgow, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1402 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co byś robiła? No ja nie wiem... (chyba jestem zboczona ) To Ty tyle nie pisz :P najfajniejsza, gratuluję! ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śpij spokojnie ![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 10:35 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja oczywiście nie pamiętam... ![]() witam wszystkie, miałam budzik ustawiony na 5.15 i oczywiście wstałam o 6 50 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() zawiodłam się... tylko kilka postów doszło ![]() Aelitko jak Ty to zrobiłaś? To było zaspanie, czy co?;p Kurcze wczoraj mieliśmy dziwny wieczór przeze mnie, bo mam wrażenie, że ciągle nawijam o ślubie. TŻ jednak zaprzeczył i powiedział, że mam gadać, że fajnie i dowie się wielu ciekawych rzeczy... No, ale sama nie wiem ![]() ![]() edit: wiecie jak zrobić makijaż (chodzi mi głównie o dolną kreskę) , który ma weronika? http://www.pudelek.pl/artykul/15289/...nowym_serialu/
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-05 o 06:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie że już sobie tak rozmawiacie ![]() ja to się boję, że wtedy tż pomyśli że go naciskam i nie wiem, ucieknie albo co ![]() ehh.. przypomniało mi się jak w tą nieszczęsną niedzielę zapytał, czy mam jakieś wymarzone miejsce na oświadczyny! ![]() wy macie??? co do makijażu - ja bym zrobiła tak... czarną kredą pomalowałabym wewnętrzną część dolnej powieki - bo tylko o tej mówimy, tak? chociaż górną pewnie tak samo;D - i troszkę, ale minimalnie po zewnętrznej stronie. potem czarnym, albo grafitowym cieniem delikatnie pomalowała tą dolną powiekę, przy użyciu pędzelka.. ja mam taki jak na zdjęciu nr 3 od prawej, tylko z inglota, myślę że pierwszy z prawej też byłby ok. pędzelkiem nałożyłabym odrobinę cienia i roztarła.. oczywiście gdybym kogoś tak malowała, bo ja sobie w życiu nie zrobię tak mocno makijażu na dolnej powiece, chyba że walnę super ekstra mocną tapetę co by moje cienie ukryć, ale wtedy to hohoh jakbym pięknie wyglądała ![]() oczywiście, to powyżej to tylko moja wariacja na temat, nigdy się tak nie malowałam, i nie jestem też po żadnych kursach ani nic, samouk ![]() ![]() ![]() hmm bardzo mi się podobają makijaże które załączyłam.. ze wskazaniem na ten niebieski ![]() ![]() za 2 tygodnie idę na półmetek na studiach, muszę coś wymyślić ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-05 o 07:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki za objaśnienie, spróbuję sobie tak zrobić ![]() granatowy mi się podoba, super jest !! ten różowy mniej ![]() i na pewno Ci w nim ładnie hehe
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja pędzelki uwielbiam, mam 3 ![]() ![]() w ogóle fajnie można robić kreski pędzelkiem i cieniem, wychodzi idealnie jak kredką.. ten skośny pędzelek zwilżony wodą i cień, super! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym się łudzić, ale myślę realnie i wiem, że... aż mi się smutno zrobiło ![]() te huśtawki nastroju od okresu długo mi się trzymają ![]() tak, więc pani Ekspert będę musiała zaopatrzyć się w pędzelek nr 3 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok, wiesz lepiej ![]() ![]() i nie jestem żadną panią ekspert..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo w sumie to mówił tak: - nie oświadczę Ci się prędzej, niż za 6m-cy - ślub planowaliśmy za jakieś 3 lata - ostatnio wspominał, że za 5 lat (przytaknął mi jak podałam tę cyfrę, może specjalnie?) - nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie - cholernie interesuje się naszym wątkiem, który udało mu się wczoraj podczytać ![]() - chce zgłębić swoją wiedzę na temat ślubu - aaaa i jak byliśmy w galerii ostatnio to zażartowałam, że jubiler jest i możemy iść, poszliśmy. Później mówię "no jak Cię zaciągnęłam tam i oglądaliśmy", a on "nie zaciągnęłaś tylko sam chciałem iść" ![]() i jakie mam wnioski wysnuć pani Ekspert ? ![]() bo nie wiem jak to złożyć wszystko do kupy to co mi to da
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-05 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.