|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Ja nadal grzebię się z komputerem
Marzy mi się kąpiel w wanience z dużą ilością piany
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1383 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
o ślubie gadaliśmy z TŻ'tem
ile osób by było itp. wychodzi, że ok. 50-60 osób..a ja mam wannę, tylko, że troszkę krótka jest i w sumie nie lubię brać długich kąpieli Cytat:
![]() ojaaa przypomniało mi się jak kiedyś po winie :P z jednym kolegą nad jeziorem idzie się u nas aleją i przewaliłam taki wiecie ..betonowy śmietnik i go turlałam z nim i do wody wrzuciliśmy Cytat:
![]() Cytat:
tylko mam troszkę krótsze chyba nawet ;pja moim aparatem nawet w trybie makro nie umiem zrobić fotek. Próbowałam ale nie wychodzi mi. Może jutro TŻ'ta namówię to wam pokażę. Cytat:
edit: idę spać, bo padam.. byliśmy na spacerze z moją Tebi i zmęczona jestem, a o 6 wstać trzeba i do roboty pracować, czyt. siedzieć na wizażu tak, więc Dobranoc dziewuszki btw. chyba najwcześniej z wszystkich idę do wyra ![]()
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 11:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||||
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to moi koledzy właśnie kiedyś wzięli tablicę z nazwą ulicy i do samochodu.. ale była wtedy akcja haha, bo to na osiedlu domków było i peniawa, żeby nikt nas nie zauważył. Do samochodu i w miasto. Albo później przez miasto 20km/h jechaliśmy myślałam, że oszaleję. Ludzie obok szybciej szli hahadobra spadam już na pewno dobranoc ![]()
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
To wybryk z tej samej serii
Nasi też się dygali, bo w nocy straż chodziła i pilnowała, ale dali radęDobranoc Sandro |
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na 1 roku kolega dostał od nas w prezencie urodzinowym (oprócz alko) kosz na śmieci z przystanku autobusowego, a do kompletu znak drogowy. Impreza była zbyt huczna. Wpadła policja. I na drugi dzień kolega juz tam nie mieszkał, bo policja zawiadomiła właściciela mieszkania.
|
|
|
|
|
#1388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mało ludzi! u nas wyjdzie pewnie jakies 180 ;/ nie wiem co z tym zrobic! ![]() Cytat:
ja mam w domu tabliczkę ze słowackiego hoteliku "zakaz fajcit w okruhu ... metrow" od kumpla dostalam to jeszcze z liceum.przyjaciolka ma DOMOFON z tego samego hotelu ;P a szczytem szczytow jes to, ze moja jeszcze jedna kolezanka (dziewczyna! ) wyniosla kiedys w bialy dzien - no, popoludniu - taki stojak czerwony "uwaga sliska podloga" i BYŁA TRZEŹWA!!!! nikt nie zauważył ![]() a ja sama chyba nic głupiego nie robiłam... przynajmniej nie pamiętam ![]() wróciłam ze strechingu, znów byłyśmy we dwie - dziewczyna prowadząca, ja i jedna jeszcze laska bardzo fajnie, jakoś tak vipowsko i czy to możliwe żebym już po 3 razach widziała poprawę?! tzn dotkę nóg jak siedzę w rozkroku yeeeahhh ![]() aaaa i miałam kiedyś w domu prezent od TŻta, zdobyty w drodze powrotnej z imprezy - kawałek asfaltu |
||
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa no to miałam awanturę z TZ... Przerażające to jest... Nie można mu powiedzieć, że coś robi źle bo zaraz strzela focha... Nie mam pojęcie już co ze sobą/ z nami zrobić... jestem bezsilna... A to wszystko mnie niszczy...
Ryczę jak głupia.... Co tydzień jest to samo, co tydzień on obiecuje cuda na patyku... I nic... Tak potwornie mam dość...
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zlitujcie sie...wyjdzie czlowiek na troche do prayc i do TZta wraca a tu kilka storn do czytania.....
A co do kompa to ja soebie umiem sama zrobic formata, zainstalowac system i wszystkie programy i nawet popodlaczac kabelki. I nawet dysk umiem podlaczyc.... No ale w koncu skonczylam informatyke ![]() edit: najfajniejsza --> GRATULACJE!!! ![]() luffka --> ehhh przykro mi...nie wiem co mozna zrobic....faceci rzeczywiscie sa jakos strasznie przewrazliwieni i nie umieja przyjmmowac krytyki... Moze rzeczywiscie terapia wstrzasowa jak radza dziewczyny....
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-04 o 22:39 |
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przetrzymaj go może tym razem na dłużej, np. na miesiąc. A jak dalej tak będzie, to chyba nie ma sensu dłuzej tak męczyć, jak tak ma całe życie wyglądac...
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja już nie wiem co to się z nim porobiło jak to jest, że facet jest w porządku (bo zakładam że był?? ) i nagle coś mu zaczyna odwalać... uh..... aż chce się napisać, że takiego to nic tylko w dupę kopnąć i niech spada.......![]() może terapia wstrząsowa? weź mu wygarnij wszystko, nakrzycz, pokaż że też potrafisz być niedobra, i zagróź, że go zostawisz.... wiesz.... jak mu zależy, to może się poprawi, zacznie starać. a jak nie - to najwidoczniej nie było warto... buziak, trzymam kciuki! a teraz się już nie smuć!!!! arrakis - to co się chwalisz jak się tego uczyłaś ja też potrafię co nieco na kompie zrobić, zabawne jest to, że mój tata to taka złota rączka - wszystko zrobi, nawet jak nie wie to zaraz wymyśli i naprawi, z kompem to samo... ale tak został wychowany i ja też, taki wzór faceta a u mojego tżta jest trochę inaczej.....u mnie, jak coś się zepsuje w kompie (przykładowo), to ja kombinuję, myślę, a jak nic nie wychodzi idę do taty a u tż, jak coś się zepsuje w kompie - to dzwoni się po fachowca ![]() co prawda ostatnio nieopacznie go nauczyłam, że zamiast fachowca nieraz wystarczę ja... ale zaczęłam z tym walczyć i niedawno sam stworzył połączenie bezprzewodowe w domu u siebie i działa mu wireless na każdym lapku sukces (mój! wychowawczy!! )
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 22:39 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
wow
no to zdolniacha z twojego tzta aelitko ![]() A ja w zasadzie na studiach mialam glownie elektrotechnike, programowanie, strony www itp --> takich praktycznych rzeczy to malo raczej sama w domu kombinowalam...
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się po przeczytaniu ok. 100 stron z podręcznika
teraz tylko materiały, a jutro jeszcze reszta materiałów, 270 stron dalszych i jazda na zaliczenie... wypas ![]() Nie rozgaduję się, idę szybko do wanny i potem jeszcze może do 2 poczytam te materiały... Powiedzcie, że to przeżyję to drugie to raczej jak jeden na milion, ale miło czasem się pooszukiwać ![]() Dobrej nocy
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zdarza mi sie tam cos "pogrzebac" we wnetrznosciach kompa jak cos sie spsuje No i musialam sama siec z neostrada postawic na kilka komputerow - taka malutka siec z sasiadami (tak powaznie brzmi a to takie w sumie nic )Aelitka, ta akcja z odkurzaczem i myjnia... padłam ![]() Nieladnie Ksiecia unikac pozniej Ci policzy niezle za udzielenie sakramentu ![]() Gdzie Ty masz te cienie sie pytam?!?! Bo to oczko prezentuje sie niezle ![]() Edit: Justyna, przezyjesz a nawet zdasz! cos tak czuje No bo kto... jak nie Ty?
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-04 o 22:53 |
|
|
|
|
#1396 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie takie rzeczy sie robilo, prawda? ![]() Cytat:
![]() a ten ksiaże nic do moich sakramentow nie ma, nie mam pojecia w ogole z jakiego kosciola przybyl, ani jaki tu kosciol w okolicy jest [no dobra, o tym ostatnim to pojecia mam,bylam raz ] jak juz jestem w krk w niedziele to albo nie ide w ogole, albo do dominikanow do rynku....
|
||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, jak juz zdarza mi sie byc w Krk, to ide tylko do dominikanow...
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczeta.... ide spac....zlitujcie sie i nie naprodukujcie 10 stron do rana
|
|
#1399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez idę, prysznic i do łóżka, a razem ze mną kryminologia, zabójstwo i jego sprawca
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam ogladac chirurgow, dobranoc |
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to tez z wlasnej woli?
|
|
#1402 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co byś robiła? No ja nie wiem... (chyba jestem zboczona ) To Ty tyle nie pisz :P najfajniejsza, gratuluję! ![]() Cytat:
Dobranoc Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że Ty na to nie zasługujesz.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śpij spokojnie ![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-05 o 11:35 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
|||||||||
|
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja oczywiście nie pamiętam... ![]() witam wszystkie, miałam budzik ustawiony na 5.15 i oczywiście wstałam o 6 50
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() zawiodłam się... tylko kilka postów doszło ![]() Aelitko jak Ty to zrobiłaś? To było zaspanie, czy co?;p Kurcze wczoraj mieliśmy dziwny wieczór przeze mnie, bo mam wrażenie, że ciągle nawijam o ślubie. TŻ jednak zaprzeczył i powiedział, że mam gadać, że fajnie i dowie się wielu ciekawych rzeczy... No, ale sama nie wiem Rozmawialiśmy o kosztach, które można przyciąć organizując wesele, bo na wizażu oczywiście był o tym wątek i go czytałam ![]() edit: wiecie jak zrobić makijaż (chodzi mi głównie o dolną kreskę) , który ma weronika? http://www.pudelek.pl/artykul/15289/...nowym_serialu/
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-05 o 07:37 |
|
|
|
#1405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie że już sobie tak rozmawiacie ![]() ja to się boję, że wtedy tż pomyśli że go naciskam i nie wiem, ucieknie albo co ![]() ehh.. przypomniało mi się jak w tą nieszczęsną niedzielę zapytał, czy mam jakieś wymarzone miejsce na oświadczyny! i tak szerze to nie mam, nie wiem zresztą...wy macie??? co do makijażu - ja bym zrobiła tak... czarną kredą pomalowałabym wewnętrzną część dolnej powieki - bo tylko o tej mówimy, tak? chociaż górną pewnie tak samo;D - i troszkę, ale minimalnie po zewnętrznej stronie. potem czarnym, albo grafitowym cieniem delikatnie pomalowała tą dolną powiekę, przy użyciu pędzelka.. ja mam taki jak na zdjęciu nr 3 od prawej, tylko z inglota, myślę że pierwszy z prawej też byłby ok. pędzelkiem nałożyłabym odrobinę cienia i roztarła.. oczywiście gdybym kogoś tak malowała, bo ja sobie w życiu nie zrobię tak mocno makijażu na dolnej powiece, chyba że walnę super ekstra mocną tapetę co by moje cienie ukryć, ale wtedy to hohoh jakbym pięknie wyglądała ![]() oczywiście, to powyżej to tylko moja wariacja na temat, nigdy się tak nie malowałam, i nie jestem też po żadnych kursach ani nic, samouk ale malować się lubię... [a czy umiem to już inna kwestia ]hmm bardzo mi się podobają makijaże które załączyłam.. ze wskazaniem na ten niebieski ale nie wiem czy w niebieskim mi dobrze za 2 tygodnie idę na półmetek na studiach, muszę coś wymyślić
Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-05 o 08:20 |
|
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mówię specjalnie, że po co gadać jak i tak nic nie planuje on i tak dalej. To się tylko uśmiecha. Pewnie zaraz napiszecie, że pewno coś planuje, skoro się tak uśmiecha. Jednak znam go i wiem, że to nie to.. Niestety![]() dzięki za objaśnienie, spróbuję sobie tak zrobić tylko najpierw muszę kupić pędzelek, bo mam tylko zwykłą taką gąbeczkę, jaką dają przy cieniach.granatowy mi się podoba, super jest !! ten różowy mniej ![]() i na pewno Ci w nim ładnie hehe
|
|
|
#1407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja pędzelki uwielbiam, mam 3 i bez nich chyba bym się nigdy nie wymalowała ![]() w ogóle fajnie można robić kreski pędzelkiem i cieniem, wychodzi idealnie jak kredką.. ten skośny pędzelek zwilżony wodą i cień, super!
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałabym się łudzić, ale myślę realnie i wiem, że... aż mi się smutno zrobiło ![]() te huśtawki nastroju od okresu długo mi się trzymają ![]() tak, więc pani Ekspert będę musiała zaopatrzyć się w pędzelek nr 3
|
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok, wiesz lepiej ale mimo wszystko nie smutaj się, będzie git ![]() i nie jestem żadną panią ekspert.....
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo w sumie to mówił tak: - nie oświadczę Ci się prędzej, niż za 6m-cy - ślub planowaliśmy za jakieś 3 lata - ostatnio wspominał, że za 5 lat (przytaknął mi jak podałam tę cyfrę, może specjalnie?) - nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie - cholernie interesuje się naszym wątkiem, który udało mu się wczoraj podczytać - chce zgłębić swoją wiedzę na temat ślubu - aaaa i jak byliśmy w galerii ostatnio to zażartowałam, że jubiler jest i możemy iść, poszliśmy. Później mówię "no jak Cię zaciągnęłam tam i oglądaliśmy", a on "nie zaciągnęłaś tylko sam chciałem iść" ![]() i jakie mam wnioski wysnuć pani Ekspert ? ![]() bo nie wiem jak to złożyć wszystko do kupy to co mi to da
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-05 o 09:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

ile osób by było itp. wychodzi, że ok. 50-60 osób..
normalnie masakra z tą nauką. Tylko chciałam się przypomnieć, że Aelitkę prosiłam o zdradzenie tajemnicy
bieganie polecam i śpiewanie po drodze 

]

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)