Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 10:49   #721
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

[quote=kliwia;10830739]Bkolanka wg naszych poszukiwan szczególnie jagii - takie material jest w PL nie dozdobycia. Musialabyś kupić taką woalkę i ją rozmontowac i zmontować po swojemu.
a to się nazywa yhm... woalka po prostu, lub ażur : >

Jestem bardzo niepocieszona . Jak nie znajde, to bede musiała zdecydować sie na welon, mysle ze nie bedzie żle, tylko ...wiecie jak to jest, jaks sie coś sobie wymyśli .

azzis, to bedziemy denerwowały sie tego same dnia .

Szczerze mówiąc, to ja, zaczynam juz powoli mieć rozstrój żoładka, jak pomysle sobie o tych wszystkich zmianach, które mnie czekają.
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:51   #722
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Agatko moja imienniczko wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen ja tez mam dzis imieninki i zaczelam swietowac o 24 z moim TŻ, teraz swietuje u siebie w pracy i o 16 jak wroce do naszego domku dalej z TŻ
No to coż sobie możemy życzyć...pięknego ślubu i niekończącej się miłości

Ja też w pracy świętuję a z TŻ pewnie dopiero w weekend.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:52   #723
kliwia
Zakorzenienie

jaki album popscene?? ja nic nic wiem

kolanka ano bo to polska nasza zacofana
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:55   #724
celi25
Rozeznanie

Agatki - wszystkiego najlepszego !!!

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:57   #725
azzis
Zakorzenienie

Wink Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaki album popscene?? ja nic nic wiem

kolanka ano bo to polska nasza zacofana
kliwia, popscene pisała, że robi albumy dla rodziców

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:59   #726
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja dzisiaj bylam na Bridal Show cos takiego jak Targi Slubne sa w Polsce byli rozni fotografowie , kamerzysci , dekoratorzy sali , kosmetyczki .... 2 zespoly mialy wystep byly tez pokazy sukni slubnych ... a na koniec pan wybral jedna dziewczyne ktora dostala w prezencie dermowa sesje slubna i .........
zgadnijcie kim byla ta dziewczyna ? JAAAAAAAAAAAAAAAA
normalnie w zyciu nic nie wygralam ( no oprocz 20$ w zdrapce )
a tu taka niespodzianka normalnie w szoku bylam hahahahah tylko ze mowie ze jest taki problem ze ja mam slub w Polsce ... ale pan i pani fotograf byli bardzo uprzejmi i powiedzieli ze nie ma problemu i mozemy zrobic sesje narzeczenska albo jak wrocimy z Polski w sukni slubnej no i wlasnie gadalam z TZetem i zrobimy sobie sesje w NYC noca :
juz nie moge sie doczekac

p.s niestety nie mozna bylo robic zdjec
gratluje.. sesja noca bedzie wygladac pieknie...

Cytat:
martucha przepraszam, że nic nie odpisałam, ale prowadziłam wczoraj szkolenie, a potem zapomniałam odpisać nie bij.
nie bije nie boj sie.. dostalam od Cieie piekna zielona karteczke co jest duzo bardziej wartosciowe niz odpisanie moj tz jak ja przeczytal to powiedzal ze super ze tak od siebie i z serducha.. a kartka wisi teraz nad komputerkiem i co chcile na nia spogladam

AgatkaL i jaguraaa wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
Agatko wszystkiego najlepszego

No i wczorak miałam w końcu bardzo nie przyjemną kłótnie z TŻ o ta listę i o gości zapraszanych. Niestety TŻ okazał sie dupą wołową i uległ, powiedziałam tylko że nie robie tej listy i nic związanego z tym weselem nawet słowem sie nie odezwę . Kolesiowi miałam wysłać listę ale tego nie zrobie niech TZ teraz wszystko sam załatwia.
A najbardziej mnie wkurzyło że dla TŻ jest ważniejsze zdanie mamusi niż moje
A jeszcze bardziej to że jak robiła swojemu pierwszemu synowi wesele i razem ze swatową płaciły na pół, poza goścmi bo tu akurat każdy płacił za swoich, tak teściowa ograniczała gości i była tylko najbliższa rodzina, a jak TŻ brat chciał zapraszac jakąś tam dalsza rodzine to mówiła że nie ma sensu bo i tak z nimi nie utrzymuja bliskich kontaktów. A teraz jak moi rodzice płaca za wszystkich gości +pokoje hotelowe to nagle wszystkich by zapraszała nawet bardzo daleka rodzine.
Więc wczoraj powiedziałam TŻ że każdy płaci za swoich gości a reszta na pół. Jeżeli nie umie docenic tego że moi rodzice chcieli mu pomóc, i ponieść większe koszty związane z tym weselem a on i jego matka nie umia tego docenic, to trudno. Jego koszty były by mniejsze conajmniej o jakieś 10tyś. Zamiast docenic to i jednak zapraszać najblizszą rodzine mimo tego, to nie, wszystkich bo nie oni płaca.
Wkurza mnie to że niektórzy nie umia docenic czyjejść pomocy tylko biora ile sie da, nie patrząc sie na nic.
Mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi bo mogłam troszke zamieszać.
dobrze zrobilas i tak trzymaj.. jak dasz palec weznie reke... mysle ze to poskutkuje do tego stopnia ze odejdzie wam czesc gosci ktore ona wpisywala...

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny . Dołączam się do Waszego wątku i jestem pod wrazenim . Macie gadanego hihi. Nie jestem w stanie nawet przejrzeć czesci wątku. Musiałabym poswiecic na to chyba kilka tygodni.
Proszę o wpisanie mnie na listę - Ślub 2 maja.
Chciałam sie Was zapytac, czy wiecie gdzie mozna kupic tkaninę z której można zrobic sobie woalkę. Taka siateczka z duzymi oczkami. bardzo chciałabym mieć zamiast welonu woalkę, z wpieta we włosy żywą kalią kolory ciemne bordo. Chciaąłbym zrobiś sobie takie przystrojenie glowy sama, ael nawet nei mam pojećia jak anzywa sie ten materiał. Może podpowiecie? Na allegro jest woalka ze sztucznym kwiatem. Jednak to nie ejst to o czym mysle.
witaj

Cytat:
ząb mi trochę pulsuje
ten naprawiany?

ja mama troche nauki... 2 zaliczenia jeden kolos i jeden egzamin a wszystko w sobte i niedziele.. musze poczytac troche..
Stary 2009-02-05, 11:01   #727
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Kartki są solidne. Jak dostałam album to porównałam z biała kartką i wyszło, że kartki w albumie są ecru, ale jak kupiłam kartki ecru samoprzylepne na allegro, to okazało się, że te kartki w albumie są takie pomiędzy białym a ecru. Ale zagmatwałam
No troszkę maila odebrałam i naprawdę super Ci wyszedł ten album. Wczoraj rozmawiałam z TŻ, ze musimy usiąść i wybrać nasze ulubione zdjęcia z 5 lat (bo tyle ze soba jesteśmy ). najpierw chciał żebym to ja wybrała moje ulubione a on z nich wybierze swoje (spryciaż) ale później stwierdził, że zrobimy to razem. Znalazłam dziś folię samorzylepną przeźroczystą do drukowania (idealną do takich albumów) ale 25 arkuszy A4 kosztuje około 150 zł

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ps to jest moj kosciol, na tych schodach, chce zrobic pamiatkowe zdjecie slubne wszystkich gosci
śliczny kościół

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
goldfish juz przekonalam TZ ta do innej restauracjiteraz czekam na kontakt tej babeczki w sprawie menu
Ekstra, oby się wszystko udało. A mozesz pokazać tę salę?

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
Heh... to była naprawdę ciężka rozmowa, były krzyki, łzy, przypominanie wszystkiego.... ale doszliśmy do porozumienia, oboje nas czeka ciężka praca, ale warto, bo naprawde sie kochamy i zadne nie wyobraża sobie zycia bez tego drugiego. Oboje powiedzielismy co nam nie lezy, bedziemy nad tym pracowac...
A ślub na szczęście zostaje po staremu Zamieszkamy razem i myślę wtedy juz bedzie zupełnie inaczej
No, wtedy to będzie zuuuupełnie inaczej ale przynajmniej lepiej go poznasz. Jeżeli obojgu Wam zależy to właśnie przy wspólnym mieszkaniu to wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez Mgławica Pokaż wiadomość
... ślub w kwietniu a mi wydaje się, ze wszystko co zamówiłam do tej pory ( fotograf, kamerzysta, zespół, obrączki) to złe wybory...
czy któraś z was też tak miała?
na razie nie zastanów się czemu akurat te firmy wybrałaś? czy za namową innych ludzi, czy sama?

Ja na razie zastanawiam się jedynie nad zmianą fotografa. Jestem pod dużym wrazeniem ich prac i nie wiem kogo ostatecznie wybrać.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
u mnie beda białe, a u TZ jednak bordowe
a ja bym bardzo chciała mieć ciemne ecru/ beżowe kartki, albo wpadające w jasny brąz ale nigdzie nie widziałam takich albumów.

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Nasze zaręczyny były w grudniu 2007, więc ślub w 2008 r za bardzo nie wchodził w grę (braliśmy pod uwagę październik, ale ciężko było wszystko załatwić), a nie chcieliśmy czekać do jesieni 2010 roku (w maju 2010 mój młodszy brat będzie miał komunię)... stąd zimowy termin
Angelikaw Ty slubujesz po jutrze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:03   #728
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Agatki - wszystkiego najlepszego !!!
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No to coż sobie możemy życzyć...pięknego ślubu i niekończącej się miłości
Martucha84

Dziekuje bardzo za zyczonka
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.

Edytowane przez jaguraaa
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:08
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:04   #729
kasiaher
Wtajemniczenie

Zobaczymy co dzisiaj bedzie gadac, nie chce sie z nim kłócic o takie rzeczy bo to są moim zdaniem pierdoły i mozna dojść do kompromisu który bedzie satysfakcjonował obie strony. Ale nikt mi nie bedzie niczego narzucal i wmawiał że nie mam racji. Rozmawiałam z mama przez telefon i jej zdanie jest podobne. Jesli nie umie docenic tego że moi rodzice chca pomóc jemu i tym samym mi no to trudno. Nie bedzie tak że będą wykorzystywać to że rodzice maja wiekszy zasób gotówki od nich bo to jest nie w porządku.
Przykro mi że musze takie rzeczy przechodzic , zreszta nie sądziłam że takie cos może mieć miejsce. Tym bardziej że TŻ bardzo był wdzięczny moim rodzicom że tak nam pomagaja. Wydaje mi się że to TŻ matka tak miesza, on raczej nie miał takiego zdania , dopiero od pewnego czasu jakos tak zaczął gadać.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:06   #730
domi7ks
Zakorzenienie

Kasiaher a czy Twoi rodzcie nie moga zadzwonic lub spotkac sie z nia i ustalic, że im to nie odpowiada bo to chore?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:07   #731
kliwia
Zakorzenienie

popscene paskudzie a mi nic nie przuslalas albumowego na maila

martucha noo ten narawiany bardziej go czuje jednak jak mam zalozony aparat renetcyjny choc teraz jak sciagnelam tez mi pulsuje.
Dziś ide na 16 naprawiac natspenego. Zrobie sobie po przeciwnej stronie, zebym w razie co wiedziala, ktory mnie boli
yhy
Stary 2009-02-05, 11:07   #732
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny a ja dzisiaj bylam na Bridal Show cos takiego jak Targi Slubne sa w Polsce byli rozni fotografowie , kamerzysci , dekoratorzy sali , kosmetyczki .... 2 zespoly mialy wystep byly tez pokazy sukni slubnych ... a na koniec pan wybral jedna dziewczyne ktora dostala w prezencie dermowa sesje slubna i .........
zgadnijcie kim byla ta dziewczyna ? JAAAAAAAAAAAAAAAA
a tu taka niespodzianka normalnie w szoku bylam hahahahah tylko ze mowie ze jest taki problem ze ja mam slub w Polsce ... ale pan i pani fotograf byli bardzo uprzejmi i powiedzieli ze nie ma problemu i mozemy zrobic sesje narzeczenska albo jak wrocimy z Polski w sukni slubnej no i wlasnie gadalam z TZetem i zrobimy sobie sesje w NYC noca :

p.s niestety nie mozna bylo robic zdjec
Wow,ale suuuuuuuper-G_R_A_T_U_L_U_J_E!!!:jupi : Ale Ci zazdroszczę-ja też chcę mieć sesję w NYC...
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:09   #733
azzis
Zakorzenienie

kasiaher to powiedz teściowej, że każdy płaci za swoich gości. Bez przesady, żeby ona sobie spraszała kogo chce. To WASZ ślub i wesele i nie powinna nic Wam narzucać. Albo powiedz tećiowej, że jak jej tak bardzo zależy, to oni sobie mogą przyjść, ale tylko do kościoła

Stary 2009-02-05, 11:10   #734
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokoszanel123 Pokaż wiadomość
no właśnie jak to z waszymi nazwiskami?? moje sie bedzie barrdzo podobało....dąbrowska
Witaj Ja też będę Dąbrowska:jup i:

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ładne, ale wesele mam w Nysie i szukam auta raczej w tamtym rejonie.
OOO, nie wiedziałam,że masz ślub w Nysie...

Cytat:
A ja dziś świętuje imieninki
Co prawda z TŻ dopiero pewnie w weekend wypije jakies winko z tej okazji, bo dziś cały dzień będę poza domem...praca i później próba do późnego wieczora.
Wszystkiego najlepsiejszego z okazji imienin

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny . Dołączam się do Waszego wątku i jestem pod wrazenim . Macie gadanego hihi. Nie jestem w stanie nawet przejrzeć czesci wątku. Musiałabym poswiecic na to chyba kilka tygodni.
Proszę o wpisanie mnie na listę - Ślub 2 maja.
Witaj wśród nas i pochwal się sukienką

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Agatko moja imienniczko wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen ja tez mam dzis imieninki i zaczelam swietowac o 24 z moim TŻ, teraz swietuje u siebie w pracy i o 16 jak wroce do naszego domku dalej z TŻ
Najserdeczniejsze życzenia imieninowe

PS.Sorki za post pod postem-coś tu się cicho zrobiło!!!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-05 o 17:54 Powód: proszę nie pisać post pod postem
Stary 2009-02-05, 11:23   #735
agus87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Przeglądam sobie wątek PM 2008 i przeczytajcie tą relację z wesela:eek :

Napisane przez czekoladka79
W niedzielę umierałam, bo byłam w sobotę na weselu u wcześniej wspomnianej kuzynki (wyszła wściekła z mojego wesela o to, że było tak dobrze zorganizowane) ..... wszyscy mnie uprzedzali, że jeśli jest to TEN lokal i jeśli catering przygotowują WŁAŚCICIELE tego lokalu to mam uważać na to co jem, bo będzie to stare (właściciele tego lokalu mają także sklep spożywczy i wszystko to co się popsuje i przeterminuje w sklepie ponoć wędruje na stół weselny). Nie do końca wierzyłam ..... aż się przekonałam ....
- zimne przekąski nie były jadalne ....
- wędlina obślizła,
- sałatki udekorowane plastrami pomarańczy gdzie skórka już poza tym że zgniła to zaczęła pokrywać się pleśnią ....
- zgniłe winogrona
- dania gorace, gdzie odkroiłam kawałek mięsa i spróbowałam i ewidentnie śmierdziało ... jadłam tylko ziemniaki
- przy wiejskiej chacie poustawiane .... wypchane zwięrzęta .... wyjątkowo apetyczne
- na wiejskim stole leżała szynka w całości ale żeby ją ukroić należało iść po panią do kuchni .... bo chyba mieli tylko jeden taki nóż
- i rzecz która pół naszego stołu wprawiła w osłupienie .... miałam na talerzyku odłożone dwa kawałki ryby, której nie zjadłam - podeszła do mnie kelnerka, zabrała ze stołu papierki i serwetki i przy okazji zgarnęła mi ŁAPĄ z talerzyka te dwa kawałki ryby a mojemu mężowi ości i resztę ryby także ŁAPĄ pozostawiając te talerze przed nami ...... nie zostały one już wymienione na nowe .....
- ostatnim elementem tej impry jaki wprawił mnie w osłupienie to był prezent dla państwa młodych od właścicieli lokalu - na stoliczku (do tortu) wjechały dwa maleńkie prosiaczki upieczone i ubrane jak Państwo Młodzi w WELON i CYLINDER z wbitymi w tyłek podpalonymi fontannami tortowymi ..... po tym cyrku totalnie już zniesmaczeni wyszliśmy z przyjęcia ..... jeszcze nie było 23-ej.

Nie trudno się domyślić, że w niedzielę cała moja rodzinka miała silną biegunkę i zatrucie pokarmowe.....ja też łącznie ze stanem podgoraczkowym

Nooo i zapomniałabym Pan Młody miał biały odblaskowy, błyszczący prawie jak lakier garnitur i kremowe buty z długimi zawiniętymi do góry czubkami ..... przyćmił swym BLASKIEM Pannę Młodą ..... brakowało mi tylko do całości krótkiej sukienki i koronkowych kozaczków ......

Jestem w szoku jak można nie sprawdzić lokalu i zaprosić do niego 250 osób żeby się zatruło ????????

Kolejną wtopą był fakt iż moich czterech braci zapraszali z mocnym zaznaczeniem że BEZ DZIECI po czym wchodzimy do lokalu i okazuje się, że wszyscy pozostali goście są z DZIEĆMI !!!!

Bez komentarza ..... ale tak się nie robi ....

P.S. dziewczyna nie wie co to forum wizaz
uoooh masakra, chyba bym sie zalamala

Cytat:
A ja dziś świętuje imieninki
Co prawda z TŻ dopiero pewnie w weekend wypije jakies winko z tej okazji, bo dziś cały dzień będę poza domem...praca i później próba do późnego wieczora.
wszystkiego naj agatko, zdrowia, szczescia spelnienia marzen i aby wasz slub wyl wyjatkowy

żabcia gratulacje z okazji wygrania sesji, swietna sprawa

emilko wspolczuje zlego samopoczucia, tez tak kiedys mialam............

aha wiecie co u mnie w koscile 25 kwietnia jest az 5 slubow pierwszy o 13 ostatni o 18, jasna pogoda

a my tym autkiem pojedziemy do slubu, chrysler 300c
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6078179.jpg (90,9 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-02-05 o 11:27
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:26   #736
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kasiaher a czy Twoi rodzcie nie moga zadzwonic lub spotkac sie z nia i ustalic, że im to nie odpowiada bo to chore?
właśnie moja mama powiedziała że ona chyba dzisiaj wpadnie na chwilę
Cytat:
kasiaher to powiedz teściowej, że każdy płaci za swoich gości. Bez przesady, żeby ona sobie spraszała kogo chce. To WASZ ślub i wesele i nie powinna nic Wam narzucać. Albo powiedz tećiowej, że jak jej tak bardzo zależy, to oni sobie mogą przyjść, ale tylko do kościoła
Ja mówiłam o tym samym, tylko dziewczyny ona do mnie sie słowem nie odezwała jesli chodzi o gości weselnych tylko do TŻ ale mówiła tak głosno żebym ja uslyszała.
jajku juz sama nie wiem co robić z każdej strony coś nie tak, mam dosyć
Nie wiedziałam że moje przygotowania tego pieknego dnia to bedzie jedna wielka nerwówka i wykłucanie sie o wszystko
mam dość
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:29   #737
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a my tym autkiem pojedziemy do slubu, chrysler 300c
Piękne to autko
Stary 2009-02-05, 11:31   #738
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

To od początku:
Ja perfumy jakies słodziaki, może mój Cavalli for her...
Nazwisko męża będę miała, ale to głównie dlatego, że bardzo nie lubię swojego. Chciałabym podwójne najbardziej, ale niestety...
Do ślubu pojedziemy samochodem wujka Tż, zdecydowaliśmy się, że nie będziemy wydawać na zabytkowy samochód dodatkowych pieniędzy. Wiadomo, chciałoby się...
Stary 2009-02-05, 11:35   #739
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...41495d51e.html

moja wymarzona sukienka - ta w środku
Emilia211 - jesli masz na myśli tę białą, to gratuluję wyboru

Wczoraj właśnie przejeżdżałam koło salonu sukni ślubnych, w którym szyłam swoją i widziałam prawie identyczną (bez kryształków)... i zakochałam się w niej... To nowy model w tej pracowni, szkoda, że go nie było kilka m-cy temu... Ale trudno się mówi...

Wogóle nie czuję, że za 2 dni wychodzę za mąż... Myślałam, ze będzie jakaś euforia.. a tu nic.. jak sobie pomyślę o sprzataniu, które mnie czeka..
i jeszcze dzisiaj wizyta w Urzędzie Pracy, bo nie wypłaca mi kaski (dodatek aktywizacyjny), jesli nie doniosę nowej umowy o pracę... ech...
ale za 2-3 godzinki przylauje moja siostrzyczka i jutro wyruszamy na paznokcie i na zakupy.. moze solarium przy okazji?
aa i dzisiaj Pan w aptece zmienił mi leki na kaszel, dał coś na wzmocnienie odporności i na katar... oby mi przesżło do soboty
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:36   #740
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mówiłam o tym samym, tylko dziewczyny ona do mnie sie słowem nie odezwała jesli chodzi o gości weselnych tylko do TŻ ale mówiła tak głosno żebym ja uslyszała.
Nie wiedziałam że moje przygotowania tego pieknego dnia to bedzie jedna wielka nerwówka i wykłucanie sie o wszystko
mam dość

no to dobrze, może Twoja mama juz swiadomi

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:37   #741
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
JAAAAAAAAAAAAAAAA
no i wlasnie gadalam z TZetem i zrobimy sobie sesje w NYC noca :
ale Ci zazdroszczę, bomba no i gratulki ciekawe ile taka sesja NYC noca jest warta bezcenna

Cytat:
Napisane przez kokoszanel123 Pokaż wiadomość
witam kochane dołączam sie do was ja biore ślub 22.08.2009
Cześć koko

AgatkaL i jaguraaa sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Cytat:
hej dziewczynki
Więc wczoraj powiedziałam TŻ że każdy płaci za swoich gości a reszta na pół. .
To jest najlepsze wyjście my też płacimy każdy za swoich. Daj ludziom palec a zarządają ręki

Mój TŻ wczoraj sam powiedział, że w kwietniu musimy zapisać się na tańce

A i własnie znalałam album z brązowymi kartkami

http://www.allegro.pl/item544034498_...str_100_m.html

ale jakby któraś z Was znalazła inny to proszę o namiary

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:39   #742
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:

Wczoraj właśnie przejeżdżałam koło salonu sukni ślubnych, w którym szyłam swoją i widziałam prawie identyczną (bez kryształków)... i zakochałam się w niej... To nowy model w tej pracowni, szkoda, że go nie było kilka m-cy temu... Ale trudno się mówi...

Wogóle nie czuję, że za 2 dni wychodzę za mąż... Myślałam, ze będzie jakaś euforia.. a tu nic.. jak sobie pomyślę o sprzataniu, które mnie czeka..
i jeszcze dzisiaj wizyta w Urzędzie Pracy, bo nie wypłaca mi kaski (dodatek aktywizacyjny), jesli nie doniosę nowej umowy o pracę... ech...
ale za 2-3 godzinki przylauje moja siostrzyczka i jutro wyruszamy na paznokcie i na zakupy.. moze solarium przy okazji?
aa i dzisiaj Pan w aptece zmienił mi leki na kaszel, dał coś na wzmocnienie odporności i na katar... oby mi przesżło do soboty
Rety - 2 dni!!!!! Uffff...denerwuję się za Ciebie Będziesz pierwszą oficjalną żoną na naszym forum...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:42   #743
kliwia
Zakorzenienie

popscene czekam na maila

JA to bym mogła zorbić taki album w zasadzie, ale taki żeby miał maksymalnie 10 kartek
Widziałyście takie?
chyba że... jakąś scrapkę po proszę i taki album z tymi kółkami cop ma kartonowe strony
Chociaż taki zamykany z kalką elegantszy.

Tz by stworzył akieś sentencje wierszyki. aj bym powklejała i udekorowała foteczki a na końcu dwie strony zostawione na ślubne foto.

Album z dzieckiem na pewno zrobie na dzień babci
Stary 2009-02-05, 11:43   #744
azzis
Zakorzenienie

toyotka1 mam dlatego pytałam Cię gdzie Ty masz

Stary 2009-02-05, 11:44   #745
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
toyotka1 mam dlatego pytałam Cię gdzie Ty masz
A gdzie masz wesele?
Stary 2009-02-05, 11:47   #746
jaguraaa
Raczkowanie

toyotka1
gold-fish

dziekuje za zyczonka
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:47   #747
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha noo ten narawiany bardziej go czuje jednak jak mam zalozony aparat renetcyjny choc teraz jak sciagnelam tez mi pulsuje.
Dziś ide na 16 naprawiac natspenego. Zrobie sobie po przeciwnej stronie, zebym w razie co wiedziala, ktory mnie boli
yhy
to moe powiedz to dzisiaj dentyscie...

Cytat:

mam dość
i niech przyjada i powiedza tez jej ze mimo ze chcieli pomoc widza ze jest to mocno naciagana sytuacja.. i ze kazdy placi za swoich gosci..

Cytat:

dasz rade duzooo zdrowka zycze
Stary 2009-02-05, 11:49   #748
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
A gdzie masz wesele?
W Błękitnej Zatoce

Stary 2009-02-05, 11:50   #749
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dziękuję Wam za pocieszenie Nie mam w ogóle nastroju także wolę nie pisać dzisiaj na forum. PA .

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 11:50   #750
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
W Błękitnej Zatoce
A kto Ci będzie robił zdjęcia?

Napisz od razu o fryzjerze i kosmetyczce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości