|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
jeszcze raz dziewczyny wielkie dzieki za ozdew w mojej sprawie mam nadzieje ze jutro dostane jakies pozytywne wiesci
w najgorszym wypadku bedziemy musieli wrocic wczesniej niz jest zaplanowane (moze to i dobrze)
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
kochana, współczuję i mam nadzieję, że trafisz na sensownego urzędnika, bo to tylko od nich zależy. Mój Tż miał w zeszłym roku przeboje z dowodem, dzięki temu nadal nie ma paszportu. Ale nie chcę cię straszyć. Ja bym na twoim miejscu wybrała się w najbliższym czasie do domu i złożyła wniosek. Teraz i w marcu bilety lotnicze są bardzo tanie a będziesz miała spokój i na pewno się wyrobisz. Bo jak trafisz w urzędzie na jakąś zołzę, to nawet jak jej pokażesz rezerwację, to ona ci na złość nie pomoże. Jeśli twoi rodzice mają wtyki w urzędzie u ciebie w mieście (znają kogoś), to ci załatwią, ale jeśli nie, to może to być problematyczne. Na pewno jest też tak, że latem czeka się dłużej na paszporty, bo i zapotrzebowanie jest większe. Moja mama pracuje w urzędzie, załatwiała mi to tak, że słała pocztą znioski, ja podpisywałam, potem mi słała kwitki odboiru i za mnie odbierała. Trzymam kciuki, żeby się udało. Może niech ktoś się przejdzie do twojego urzędu i dowie się, co można zrobić? Może ktoś sensowny będzie i pomoże...podpowie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziś mój Tż ma urodziny - jego życzenie odnośnie spędzenia tego dnia to jak zwykle - syfne żarcie (najlepiej pizza), ciacho i dużo alkoholu, więt taki też mam plan dnia na dzisiejsze popołudnie |
||||
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kotku, ja nie mam pojęcia jak to załatwić, więc niestety nie pomogę. L_V...phi...zdjęcie? Zdjęcie to nie to samo Szczególnie, że plan spotkania jest bardzo zachęcający...Ja wczoraj wróciłam do domu i padłam pod pierzynę, miałam gorączkę... Więc cały wieczór leżałam i czytałam książke Potem TŻ wrócił z próby...i pojechał po lekarstwo dla mnie...do Maca frytki i pikantny kurczakburger mnie wzmocniły i mogłam zasnąć
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Mój brat też ma dzisiaj urodziny Sto lat im Cytat:
|
||
|
|
|
#2287 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ _______________ Z włosami już lepiej, wypłukują się, sa jakby cynamonowe a tylko jedno mycie za nimi i co dziwne zaczynam się w nich sobie podobać Więc zostawiam je, a jak się pojawi odrost zdecyduję w jakim kierunku kolorystycznym idę dalej ![]() Poza tym farba jakiej użyła musiałam być jakaś niezła, bo włosy mi błyszczą jak nigdy dotąd, wyglądają lepiej- zdrowiej niż wcześniej ![]() Miśkowa popsuł mi się wczoraj STEPPER, linka pękła, co mam zrobić, ale jestem wściekła, ja już bez steppetra żyć nie mogę - nałóg, więc zaraz dzwonie do sklepu czy obejmuje go gwarancja, minął rok od zakupu ? A u Ciebie Miśku co wysiadło ???? dzień dobry
|
|||
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale poczytałam i on ma ograniczenie na 130 kg, więc to nie to. Nie wiem, czemu to pękło.
|
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gówno za przeproszeniem U mnie to samo, widzisz Miśku mój miał rok ale praktycznie to z miesiąc użytkowania bo teraz dopiero zaczęłam działać, wcześniej się tylko kurzył Ale mi ciśnienie to podniosło Zaraz dzwonie do Go Sportu ale jak znam swoje szczęście do gwarancja była na rok ?Czy naprawdę nie można dokupić tej durnej linki ???? Miśku jak zajeździłaś, niemożliwe tym bardziej że ja to samo, i dziewczyny z wątku stepperowego też miały takie akcje ![]() Jeśli nie to chyba jeszcze dzisiaj zamawiam ten stepper co Ci polecałam , teraz już nie wyobrażam sobie zarzucić tematu...Miśku 3 tygodnie minęły, tyłek mam ładniejszy, w udach 2 cm. mniej, nogi smuklejsze, są naprawdę efekty |
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać, co co w sklepie na ten temat powiedzą Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-02-05 o 10:06 |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale jest nadzieja że 2 lata jest gwarancji na sprzęt sportowy w Go Sporcie, próbuję się dodzwonić ![]() Edit UFFF jest dobrze Miśku wymienią mi linkę na podstawie paragnou Ponoć to częste wady w stepperach, niezależne od wagi Chodzi o to, że ta linka jest za bardzo naprężona, czyli taka sytuacja może być w kółko ? Nie bardzo rozumiem? W każdym razie dorwę jakiegoś faceta z tego działu i poproszę o wyjaśnienia co i jak ...MIśku dzwoń do rodziców i ustalaj gdzie kupili co i jak i dzwoń do Sprzedawcy, na pewno Ci prześle linkę jak u mnie. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-05 o 10:25 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ale się obżarłam z samego rana, a niech to ![]() Współczuje Wam historii z tym sprzętem sportowym, całe szczęście, że chociaż te linki jednak wymienne. Tak polecacie ten stepper, że się muszę nad nim zastanowić...
|
#2293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z terminem mam problem..7 marca za wczesnie, 14 sa urodziny mojego brata więc odpada, 21...hm 21 bylby ok Cytat:
![]() Co do Maca...no tak kurczakburger ma bardzo duzo witaminy C ![]() Cytat:
![]() Cytat:
..jeszcze sie okaże ze to twój najlepszy kolor![]() Cytat:
![]() --------------------------------------------- Torebka jednak wczoraj przyszła Piękna
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli kupie w Go Sporcie.....szkoda ze cała pensja już zniknęła z mojego konta. Muszę męża nakręcić na zakup. Może tak walentynkowo
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, rodzice raczej też nie, bo z mamą gadałam, kurde
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania stepper jest rewelacyjny ale ostrzegam trochę to nudne, tylko dla osób z taką motywacją jak ja Ale jeśli rozważysz na tak, to ja bym brała ten co polecałam Mśkowi i Sanetce , jak chcesz to znajde linka ?![]() Czyli torebka piękna ![]() Hania ja znalazłam teraz za 166 zł. taniocha i fajny... Miśku ale dowodem zakupu na allegro jest aukcja przecież, masz namiary do sprzedawcy to dzwoń ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-05 o 10:43 |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak możesz daj ten link...bo ja nie mam pojęcia w którym monecie go wklejałaś. EDIT A co powiesz o tym http://www.allegro.pl/item540707136_...dz_steper.html Ma gwarancję
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-05 o 10:53 |
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosze inne warszawianki o opinie. Przeciez jest nas więcej niż trzy. CO myślicie o 21 marca? |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry!
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
a wy dalej kusicie tym stepperem....... niestety u mnie rower, stepper , skakanka etc odpadają :/
|
|
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli lubisz takie ćwiczenia nudnawe to będzie idealny, a przy okazji można ćwiczyć i oglądać jakiś serial więc nie jest źle Cytat:
Na zdjęciach kolor jest złoto-miedziany z przebłyskami blondu ![]() Novocaine dlaczego odpada u Ciebie stepper ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-02-05 o 11:07 |
||
|
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Miśku, sto lat dla Twojego TŻta!! Zapowiada wam się bardzo udany wieczór ![]() Gosiu, wszystkiego najlepszego dla Twojego brata ![]() Dorinko, super że się sobie zaczynasz podobać w nowych włosach, a nuż się okaże, że to idealnie Twój kolorek ![]() Mam pytanie do Ciebie: czy ćwiczenia na steperze nie umięśnią mi za bardzo łydki? Bo też chciałabym zrzucić coś z ud, ale broń Boże nie poszerzać mojej i tak juz sporej łydki. Poemi uważaj na te plecki swoje..Butter, cudowny wpływ kurczakburgera (zwłaszcza pikantnego ![]() Dziś wracają rodzice TŻ, więc muszę trochę ogarnąć domek. Nie chce mnie się
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja robię sobie ćwiczonka na brzuszek i na mięśnie klatki piersiowej, że niby profilaktycznie na biust (wiecie, dłonie razem, łokcie kąt prosty i naciskanie dłoni na siebie)
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie ja mam nawyk oglądania Na Wspólnej...mogłabym ten czas wykożystac na steperek ![]() Cytat:
Steper genialny bo pod łóżkiem się zmieści. Cytat:
![]() Od sprzatania w takim razie się nie wymigasz.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-05 o 11:23 |
|||
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam, że nie jest tak źle z tym kolorem!!:P Odpada bo zaraz robią mi się "mięśniaki" ( wiadomo, że jak korzytsam od czasu do czasu to nic się takiego nie dzieje ale tak regularnie odpada) . Kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć....mam z natury umięśnione łydki, takie bardziej sportowe niż typowo kobiece - nie jakoś bardzo i nie wygląda to tragicznie , ale jak jeżdze duzo na rowerze itd to już robią sie takie bardziej umięśnione a to juz mi się nie podoba. |
|
|
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałaś ? Kiedy ?![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

w najgorszym wypadku bedziemy musieli wrocic wczesniej niz jest zaplanowane (moze to i dobrze)

mam problem i to MEGA problem...wyglada na to ze do Grecji w spozniona podroz poslubna pojedzie tylko moj malz
powiedzcie mi co ja mam zrobic... w Polsce bede pod koniec kwietnia i wtedy zloze wniosek o nowy dowod, ale bede w kraju tylko 11 dni wiec napewno dowodu nie odbiore a musze miec numer dowodu zeby wyrobic paszport, a na paszport czeka sie 30 dni....na stale do kraju wracamy 15 sierpnia a do Grecji jedziemy 09 wrzesnia wiec to nijak nie jest 30 dni a poza tym okres wakacyjny....co ja mam zrobic
mozna wyrobic dowod jakos w trybie pilnym/przyspieszonym?? jestem zalamana
Potem TŻ wrócił z próby...i pojechał po lekarstwo dla mnie...do Maca 

Zaraz dzwonie do Go Sportu ale jak znam swoje szczęście do gwarancja była na rok ?

uważaj na te plecki swoje..