|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
Pierwsza oficjalna żona na naszym forum - fajnie brzmi ![]() hmmm ciekawe, jak to będzie PO ślubie? Dopóki nie wyremontujemy sobie parteru w domku, to będziemy mieszkać z moimi rodzicami niestety ;/ Chociaż później też, tylko oni będą na piętrze, a my na parterze...--------- Dziewczyny, czy u Was też dzisiaj pada? Obawiam się, ze muszę kupić białą parasolkę na sobotę Bo mżawka leci z nieba ;/ Pogody boję się najbardziej własnie
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2009-02-05 o 11:53 Powód: literówki... |
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamerzysta: Radek Fryzjerki i kosmetyczki nie mam, bo na co dzień jestem we Wrocku (z resztą od kilku ładnych lat) i kompletnie nie mam pojęcia kto dobrze czesze i robi makijaże. A Ty masz jakieś namiary na kosmetyczkę/fryzjerkę? A! Kwiaciarnia koło Białej Wieży, koło Tiffany na Wrocławskiej ma dość konkurencyjne ceny. Pani powiedziała, że za bukiet z białych lilii - 70zł (a w innych 120-160zł). Napisz czy masz jakąś sprawdzoną kwiaciarkę.
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
martusia powiem oczywiście
Tego zawsze sie boje idad do dentysty ze mnie bedzie bolalo po naprawie ![]() glowa mi zaczęła pękać ![]() Laski Tż powiedział, że za dużo wizażu czytam, jak mu teraz wyjechałam z tym albumem - nie mówiłam nic wcześniej że robicie takie cuda, tylko teraz mu napisalałam, że mam pomysł by coś takeigo zrobić ![]() a on od razu wyczaił i powiedział za dużo czytam wizażu
|
|
|
|
#755 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko... mój też tak gada... Tylko, że on widzi, że większość czasu spędzam na GoldenLine i mówi.. "ooo, znowu to GL"
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam ze perfumki to bankowo beda cacharel NOA - jestem w nich bezgranicznie zakochana od jakichs 5 lat chyba
dostalam od TZ pierwszy raz - przywiozl mi je z Niemiec jak w Polsce jeszcze nikt o nich nie slyszal i to byla milosc od pierwszego wechu ![]() samochod - kazdy, byle nie trzeba bylo za niego placic jak ktos slusznie zauwazyl spedzimy w nim max 1.5 godziny a ceny sa ogromne, wiec liczymy na znajomych - jedni maja czarnego Tourega - super wypas, ale ja nie bede miala odwagi zapytac, wiec wchodzi jeszcze w gre jakis tam citroen TZta kolegi, moze mercedes znajomych albo scenic mojego brata-ale to ostatecznosc. do ostatecznosc nalezy tez Focus swiadka.... swoim nie pojedziemy.....bo to cinquecento pomimo ze jest niebieskie na szczescie ![]() Kliwia - kochanie z racji tej ze jestem zacofana, mozesz wkleic zdjecia kolczykow ktore kupilas dla Martuchy??? pliiiiiisssss
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Wszystkiego najlepszego dla Agatek |
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A kosmetyczki jeszcze nie załatwiłam Zastanawiam się nad Studio Make-UP Arlety Boryczki i nad Angel's Touch. Nie wiem czy nie jest już za późno . Muszę się za to wreszcie wziąć![]() A bukiet i strojenie kościoła zrobi mi znajoma. Ona nie ma żadnej firmy, to jest po prostu jej pasją i wolnych chwilach tym się zajmuje W tej kwiaciarni robie bardzo ładne bukiet-ich druga kwiaciarnia jest na Celnej koło świateł. Uważam,że dobrze wybrałaś
Edytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-02-05 o 12:06 |
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() udalonamie z nim jak cho***cia, bo z wroclawia mialo do nas jechc za 600 zl plus 150 za paliwo, wiec razem 750 zl bez ograniczenia czasowego ale mojego tz przyjaciela siostra jechala nim do slubu wiec po znajomosci po raz ostatni ten pan nas zawiezie, bedzie szoferem, a bedziemy placic 300 zl hehe u mnie 6 stopni, czasem slonko sie przerbija, ptaszki cwierkaja, czuje wiosna w powietrzu ![]() ![]() a w zapachu hmm pomysl na z woorkiem i przyprawa ziolowa-czosnkowa od kurczaka, wrzucilam do worka zeberka, przyprawilam, pieka sie , do tego ziemniaczki chyba purre zrobie no i buraczki z chrzanem
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widze twoj tz tak samo domyslny jak moj.. wczoraj wieczorem was nadrabialam i gadalam z nim na gg a on po chwili do mnie marta ja kiedys spale ten wizaz i sie zaczol smiac.. to mu powiedziala ze tak to jest gdy mi czas organizuje na kilka godzin i ja potem mam 7 stron do nadrabiania ![]() chyba sie juz przyzwyczail ze jak robie cos na kompie to wiza musi byc wlaczony....no ale mam kupe nauki.. wiec zamykam i ide sie uczyc.. bo zaraz bedzie moj ksiaze bo pojechal po nowa drkarke... i bede pewnie potem godzinami sie ja bawil a ja bede miala ograniczone mozliwoci konczenia prac zaliczeniowych i ich nauki bede pozniej
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tego we Wro
jest w Nysie.Cytat:
A ma jakieś fotki swoich fryzur? Bo chciałabym najpierw zobaczyć.Angel's nie polecam. Widziałaś na ich stronie jakie beznadziejne (wg mnie) makijaże? O tym drugim nie słyszałam. Gdzie to się mieści? Masz namiary?
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam te zdjęcia makijażu i tez nie bardzo mi się podobały,ale pomyślałam,że może jak im pokaże co chcę to mi zrobią. Ale masz rację lepiej nie ryzykować-muszę zadzwonić do Arlety Z tego co przed chwilą zauważyłam to już ją kiedyś znalazłaś na wizażu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180834
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dałam coś około 15 zł.Ja sama przejrzałam wszystkie nasze albumy i powybierałam. Potem trzeba to było wszystko poskanować, wysłać do fotografa. Potem przyszły zdjęcia i układałam je chronologicznie. To się tak wydaje, ale jest to trochę czasochłonne. Zwłaszcza jeśli ktoś tak jak ja zastanawia się 10 minut w sklepie czy to mydełko czy to ![]() Aleś Ty niecierpliwa Byłam na jednej rozmowie, dlatego mnie nie było Zaraz dostaniesz "swoje". A ja lubię chodzić do dentysty i lubię jak chwali moje ząbki
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
maggie
wkleję wieczorem bo nie mam na penie fotki. chyba ze sobie poszukasz bo są gdzies w na stronie 124 lub 125 lub 126 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...01911&page=124 |
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
ja mam ślub i wesele w Książu. Z mojego rodzinnego Kalisza przyjeżdża moja fryzjerka i kosmetyczka do Książa i one się mna zajmja
co do kwiatow to Pani z zamku poleciła nam florystke i ona sie wszystkim zajmuje moge sie dowiedziec dokladnie gdzie ma swoja siedzibe, bo powiem szczerze ze nie bralam adresu bo sie spotykamy zawsze na zamku.ewentualnie jezeli dziewczyny nie beda mogly przyjechac (bo wiadomo ze to goracy okres slubow 20 czerwca, a one maja strasznie oblozony salon wtedy) to przyjedzie do mnie fryzjerka i kosmetyczka z Laurenta z Walbrzycha. tak czy tak na szczescie nigdzie nie musze sie ruszac w tym dniu bo przyjada do mnie uf
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-05 o 12:56 |
|
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
czy ja mogę się dołaczyć do PM 2009? Wprawdzie nie wiem czy przypadkiem nie macie ograniczeń wiekowych ... .Nasz ślubik 12 września... cudem udało się "dostać termin, bo w Różanej Dolinie w Będzinie to terminy mają sprzedane już do końca 2010... paranoja jak dla mnie.. osoby 29-letniej, która chciałaby 'tradycyjnie' mieć dziecko przed 30-stką .Znalazłam ogłoszenie... spisując adresy w moich okolicach (sosnowiec), że pewna osoba chce sprzedać termin ... kupiliśmy. Ta sala był pierwszą jaką sobie wymarzyłam... i ciesze się że się udało, chociaż czymiś nieszczęściem... Dzisiaj mierzenie sukienek .Pozdrawiam całą masę PM i mam nadzieję, że mogę się tu zadomowić.A tak na marginesie... macie jakieś "efekty specjalne" zaplanowane? mnie się marzy taka fontanna jak w załączeniu... pracuję na tym, ale nie wiem czy mi się uda.
|
|
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na maja musze miec zaproszenia gotowe a miedzyczasie cos porobic do albumów. Ja mozesz to pochwal sie swoim albumem niesmiertelna@op.plMoniqac mnie się marzył pokaz fajerwerków ale jak usłyszałam cene to stwierdziłam ze to zbytek za te pare minut i wole te pieniadze przeznaczyc na podróż poślubną innych bajerów miec nie bedziemy. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-05 o 12:40 |
|
|
|
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnesiu, właśnie się wysyła
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez poproszę
dominda26@wp.pl
|
#775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy i zapraszamy ![]() Jeśli chodzi o efekty specjalne, to ja będę "efektem specjalnym"...hehe a tak na poważnie, to chyba u nas nic nie będzie z takich rzeczy.
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam żadnej z Was na nk...
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
a czy ja tez mogłabym poprosic ?
bo właśnie zabieram sie za robienie naszych i szukam inspiracji ![]() jaroszewicz_monika@wp.pl ![]() Justyna33333 - hehe to daj namiar na siebie to zaraz wszystkie bedziesz miała
Julka http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cpx9ipnwxid9w.pngCzas zacząć nowe, lepsze życie... Edytowane przez MisQa Czas edycji: 2009-02-05 o 12:44 Powód: dopisek :) |
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zapodaje nowy temat, jeśli taki już byl to nie krzyczcie na mnie, mogłam opuscic bo nie czytam wszystkiego regularnie niestety bo nie mam czasu tak dużo a wy piszecie z częstotliwością uderzania piorunów w letnią burze.
Jakie planujecie mieć pazurki w dzień ślubu?? Naturalne czy tipsy i jak malowane?? Ja mam zamiar zapuścić swoje zrobić klasyczny francuski może z odrobiną jakiegoś pyłku brokatowego tak delikatnie ale nie wiem czy to nie bedzie za duzo bo juz na sukni mam brokat. |
|
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
ja będę mieć naturalne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Będziesz pierwszą oficjalną żoną na naszym forum...hehe

Dopóki nie wyremontujemy sobie parteru w domku, to będziemy mieszkać z moimi rodzicami niestety ;/ Chociaż później też, tylko oni będą na piętrze, a my na parterze...
Bo mżawka leci z nieba ;/ Pogody boję się najbardziej własnie 

ze mnie bedzie bolalo po naprawie

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
. Muszę się za to wreszcie wziąć

A ma jakieś fotki swoich fryzur? Bo chciałabym najpierw zobaczyć.
) ale później stwierdził, że zrobimy to razem. Znalazłam dziś folię samorzylepną przeźroczystą do drukowania (idealną do takich albumów) ale 25 arkuszy A4 kosztuje około 150 zł