|
|
#2311 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Ale przekaż, przekaż
![]() ![]() Cytat:
PACytat:
Novocaine, no właśnie mam chyba to samo z łydkami co Ty Rower niestety się nie sprawdzał, ale pamiętam że po skakance były takie wysmuklone, muszę chyba od nowa zacząć. A po stepperze to nie mam pojęcia jakby było, głupio wywalić 200zł jak ma się okazać, że to nie dla mnie.
|
|
|
#2312 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ktoś ma problemy z kolanami, to nie można ćwiczyć na stepperze?
Bo ja się tu trochę przy Was napaliłam
|
|
|
|
#2316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ten czas szybko leci.Dopiero pisałaś, że wyjeżdżają... I bardzo dobrze Nie wiem co mam kupić bratu na urodziny Pytam go co chce, to on nie wie
|
||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się zestresowałam!
Własnie pomagałam przyjaciólce pisać egzamin, tzn odpowiadalam na smsy z pytaniami. Normalnie dym mi spod palców leciał
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
No wybacz..ale szpetnie to Ty nie możesz wyglądać...nierealne
.Cytat:
Czulaś jakbys robial coś zlego..czy balas sie ze koleżankę przylapią? ![]() No własnie ![]() Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-05 o 12:30 |
||
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, że robię coś złego, tylko tego było dużo i bardzo liczył się czas. Musiałam działać jak najszybciej
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tż zniweczył moją niespodziankę na dziś. Miałam dokończyć ciasto, tzn. udekorować je na wierzchu - kupiłam bitą śmietanę, jakieś serduszka z czekolady i jakieś pisaki kolorowe cukrowe w tym celu.
Miałam się też ubrać jak lubi (pończochy i te sprawy) i miało być miło. Do tż zadzwonił przed chwilą jego kuzyn i się najzwyczajniej wprosił. Więc obecnie muszę zrobić szybko jakieś drobne zakupy i na szybko chociaż sałatkę zrobić jakąś a potem się towarzysko udzielać, na co nie mam dziś kompletnej ochoty. Nie wiem, co się dzieje, czy to przesilenie wiosenne idzie, ale od tygodnia jestem nieprzytomna koło 22, non stop mi się spać chce i jestem ciągle zmęczona, chociaż wcale mało nie sypiam. |
|
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No to nieźle, cóż zrobić skoro się wprosił ![]() Nie musisz się udzielać ani wysilać, jesteś kobietą więc niech panowie Cię zabawiają rozmową i towarzystwem swoim ![]() Ja też mam spadek formy i dlatego jutro biorę sobie urlop, może uda się zameldowac przy okazji i złożyć dokumenty na nowy dowód i prawko
|
||
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ButterB wiesz że to taki żart z tym, że rudy to wredny, chciał mi dopiec po prostu
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam właśnie śniadanie..wcześnie, co?
(wysprzątałam mieszkanko i dopiero kiedy się poczułam spełniona w roli kury domowej zabrałam się dla siebie) Zaraz idę umyć włosy. Dzisiaj wypad z przyjaciółka, umówiłyśmy się z dawnąą znajomą i idziemy gdzieś do knajpy. Tż zastanie pusty dom, ale obiad do odgrzania na kuchence:P
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to żart. Wszyscy tak mówią, że rude jest wredne - standard...przywykłam Poza tym w moim przypadku coś w tym chyba jest ![]() Cytat:
![]() DZIEWCZYNY, jaki idealny prezent dla każdego TŻ ![]() http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,4693166.html Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-02-05 o 13:29 |
||
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój Tż na prawdę ma 2 lewe rączki do gotowania, parę razy coś robił i niby dało się jeść, nawet byłam dumna, ale te wszystkie popalone garnki...( nie rozumie, że mozna coś gotować na małym ogniu, jak włączycie na maksa to przecież będzie szybciej....nie???)Gdyby nic nie było w lodówce, albo nie miałabym pomysłu na szybkie żarełko to musiałby się pizzą zadowolić..ale dzisiaj jestem miła ![]() Wczoraj to ja spędziłam samotny wieczór kiedy poszedł kopac piłę (normalnie jak mły chłopczyk, obłęd w oczach, piłki zamiast źrenic...), no to teraz ja wybywam
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
do joggingu, bieżni i wszelkiego biegania chyba się nigdy nie przekonam strasznie, przeokropnie wprost nie lubię... No trudno, nic na siłę.Cytat:
Cytat:
Jeszcze się nie poczułam spełniona, tzn nie skończyłam, zatem moje włosy muszą poczekać ![]() Dobra żona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rudy Baran ![]() Edit: Cytat:
Ale fajne, chcę takie w wersji damskiej i męskiej
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:41 |
|||||||
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagła zmiana planu.Jakoś wytrzymasz ![]() Cytat:
Jak w filmach: "Kochanie wychodzę.Obiad w kuchence"![]() Oczywiście, to bardzo dobrze ![]() EDIT: Butter super miseczki Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:40 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
UUU coś nowego wybywasz gdzieś solo ? ![]() Cytat:
Czy tak po prostu ![]() Ja nigdy nie zostawiam obiadu jak wychodzę, co najwyżej parówki są w lodówce, ser żółty więc może sobie sam coś wyrzeźbić ![]() Nie jestem idealna i nigdy nie będę, ja się nim tak nie przejmuję, kupi sobie po drodze kebaba czy cuś i jest happy On też ma takie podejście, więc nie będę wprowadzac zmian Ale Madlen podziwiam, że ma takie idealistyczne zapędy
|
||
|
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej w moim mnie wnerwia ze nie zapyta mnie o zdanie tylko zaprasza, umawia się...a kurcze ja nie zawsze mam ochotę na towarzyskie spotkania. Zawsze mu o tym mówię i już jest lepiej. Tzn...juz umie mowić "uzgodnię to z żoną: ![]() Cytat:
A co do obiadu...no coz mój zawsze ma w lodówce co najmniej zupę. Także ja się nie śmieję
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:47 |
||
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie śmieję się z Ciebie ![]() Tylko sobie pomyśl czy to dobrze, że TŻ sam nic nie umie zrobić. Teraz to słodkie, ale czy za 20, 30 lat dalej będzie Ci się chciało robić obiad codziennie w obawie, że on padnie z głodu? Ja trochę jestem cięta na takie akcje, bo mam za dużo przykładów z okolicy, że facet wraca z pracy, siada na fotelu, włącza TV i odpoczywa po ciężkim dniu, a kobieta wraca z pracy i idzie gotować, prać, sprzątać, prasować...Szlag mnie trafia, jak widzę coś takiego..ale przecież to wszystko kobiece obowiązki |
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie: gdzie tam idealistyczne, Tż pracuje przy lakierach samochodowych i czasem wraca ledwo żywy do domu to już niech przynajmniej ma ten ciepły obiad. Bo u niego pewnie by się skończyło na kanapkach. Poza tym to dziwne, on uważa, że jednym z większych wyznaczników miłości kobiety jest to czy umie nakarmić mężczyznę O_o, mówi to w żartach, i ja też się śmieję..ale brzmi strasznie ![]() Karmię jak na razie, i w sumie z miłości ![]() Edit: do butter: bywa, że mowię, że mi się nie chce gotować i np dzisiaj pizza, albo gdzieś wychodzimy. Tż też tak mówi, więc mnie nie przymusza. N razie taki podział jest, bo ja mam masę czasu w domu skoro teraz nie pracuje,. ani nie mamy dziecka, a ile jest sprzątania na 30m. Więc staram się o wyżywienie. Tz w weekendy robi śniadania, czasem gotujemy razem. Także to nie jest żelazna reguła. I wiem, że jeśli zacznę pracować to obowiązki będa podzielone, tak jak są wtedy kiedy ja jestem w szkole. No, przynajmniej mam nadzieję. Tż wie, że obecny stan jest tymczasem, bo zamierzam pracować zawodowo i nie być kurą domową.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Rower niestety się nie sprawdzał, ale pamiętam że po skakance były takie wysmuklone, muszę chyba od nowa zacząć. A po stepperze to nie mam pojęcia jakby było, głupio wywalić 200zł jak ma się okazać, że to nie dla mnie.

Kiedy ?

Pytam go co chce, to on nie wie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)