|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gubimy kilogramy:) akcja: "Ja też mogę być zadowolona ze swojego ciała!!"
Cytat:
Wiem jednak, że w momencie jak dostanę okres, wszystkie dolegliwości się skończą, znów będę miała zapał i wolę walki, zwłaszcza, że teraz walczymy wspólnie Zresztą, to wszystko to są tylko preteksty, żeby własną słabą wolę jakoś usprawiedliwić ![]() dzisiaj rozstawiam wszystkich po kątach i ogólnie mam kiepski nastrój- niechybny znak, że nadciąga
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Też czekam na okres, zacznie się pewnie lada moment i mam dziś taki dzień, że szkoda gadać. Z dietą jakoś się mniej więcej trzymam, zjadłam tylko dwa nadprogramowe kęsy ciasta... Staram się pić dużo wody i jeść coś "na słodko" - na drugie śniadanie był koktajl bananowy, na kolację chyba zrobię sobie serek wiejski ze słodzikiem i mandarynką. Wszystko byle nie rzucić się na czekoladę ![]() Chciałam iść jutro na siłownię, ale jak będę obolała, to pewnie nic z tego nie wyjdzie
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Witam
jeżeli chcecie to mogę poda Wam moją dietke, opracowana przez dietetyka ok -3,5 kg miesiecznieJa niestety musze sie wziasc za bardziej radykalna diete bo za pol miesiaca wyjezdzam do chlopaka do Holandii i chce atrakcyjnie wygladac( gdy mnie widzial ostatnio wazylam 5 kg mniej )
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja I dnia nie mam siły na nic i już z doświadczenia wiem, żeby za wiele od siebie nie wymagać ![]() Kasienko a na czym ta twoja dieta konkretnie polega? |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Jest mi 100 razy wygodniej mieć różne sprzęty z których mogę skorzystać, niż męczyć się z domowym ćwiczeniem na podłodze (na której na dodatek nie mam zbyt wiele miejsca ).Sądziłam kiedyś, że nie znoszę ćwiczyć, ale to nie tak - ja po prostu nie znoszę ćwiczyć w domu Na siłowni to zupełnie co innego
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Ta dieta polega na zmniejszeniu kalorycznosci potraw zjadanych w ciagu dnia. No i jak kazda: zero slodyczy (mozna czasem zjesc batonika musli), zero napojow gazowanych, zero alkoholu itp. A poza tym duzo warzyw, z owocami troszke ostrozniej. Ogolnie posilki sa dobre i mozna przyjemnie chudnac
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje panie
![]() Ja dziś wstałam wcześnie rani i rozpoczęłam dzień od ćwiczeń- czyli tj lubię obym przeginiła lenia na dobreOd dziś postwanowiłam też przejść na słodyczowy odwyk- to moja największa zmora, ale czas najwyższy zacząć z tym walczyć. to jest zwykły nałóg, jak papierosy, alkohol czy narkotyki! Miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja natomiast dziś zaczęłam dzień od miseczki platków jęczmiennych z mlekiem a teraz będę wcinała jabłuszka Czy uważacie że tabletki cud pomagają w odchudzaniu? Pozdrowienia dla wszystkich |
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo fajne śniadanie ja niestety tylko szklaneczka jogurtu mlecznego, gdyż całą noc bolał mnie brzuch;/.. Co do tabletek - to szczerze nie wiem. Ja mam Therm Line II, nie biorę ich dość regularnie:P więc nie wiem jak działają- ale na pewno same z siebie cudów nie przyniosą.. kiedyś brałam dietę kapuścianą i też nie pomagała, ale może dlatego że wtedy byłam szczupła i nie miałam z czego się odchudzić. Jedyne co dla mnie można nazwać cudem to czerwona herbata przyśpiesza metabolizm, sprawia że człowiek czuję się lekko
|
|
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podstawą jest zbilansowana dieta, regularność posiłków i wysiłek fizyczny. No i oczywiście wytrwałość, silna wola i cieprliwość. |
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I woda niegazowana A najlepiej dużo wody![]() mam ogromną ochotę na coś słodkiego.. też jestem przed okresem, brzuch przestał mnie boleć, więc pojawia się głód.. ehh..
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakos tak niekomfortowo się czułam, bo zazwyczaj przychodziły szczuple dziewczyny dla poprawy kondycji a takich grubaskow jak ja bylo malo. Jak chodziłam na taka siłownie damsko - męską to z kolei byli sami ,,pakerzy" no i karnet trochę kosztuje ...
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wolę ćwiczyć w domu, robię te ćwiczenia w swoim tempie i sie nie martwię, że ktoś sie na mnie gapi
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dla wsparcia mojej silnej woli od jakiegoś czasu biorę Chrom Plus i przyznam, że mam po nich mniejszy apetyt na słodycze ( a o to właśnie mi chodziło )Ja tam bardzo lubię zieloną herbatę i polecam zwłaszcza z cytryną Dzisiaj zamiast typowej gimnastyki idę poszalec na parkiecie, nie ma to jak disco
Jeżeli boisz się utyć - wypij przed jedzeniem setkę. Usuwa uczucie strachu Edytowane przez ~~Cinderella~~ Czas edycji: 2009-02-05 o 13:46 |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam ciekawa czy sa jakieś które polecacie lub stosowałyście i są w maiare dobe
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chrom ---> rzeczywiście istnieje coś takiego. Przyznam racje po nim łaknienie na słodycze jest mniejsze ---> zależy oczywiście kto lubi jaką ilość słodyczy hi hi
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
który polecam spala się ćwicząc więcej a jest strasznie lekki i mozna go prać do woli na rowerek w sam raz polecam gorąco
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie korzystam z niego ale chyba zacznę skoro polecasz jak chodziłam na siłownie to brałam tez l-karnityne i na mnie działała! miałam dużo więcej energii do cwiczeń
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A skąd wiem o jego działaniu? Jakieś dwa lata temu poszłam na siłownie gdzie instruktor własnie pokazał mi ten pas opowiedział o nim i kazał mi go używać - więc sobie takowy zakupiłam - i rzeczywiście zawiązany na brzuszku powoduje że spala sie więcej kcal i widac szybciej efekty - ponadto czytałam gdzies na necie że ten pas spala do 30% więcej takanki tłuszczowej A jak ćwiczy się z nim to czuć że bardziej sie poci człowiek własnie tam gdzie go założysz Oczywiście jak zakładałam go to na bluzkę w której ćwiczyłam bo boję się w dalszym ciągu że będę miała po nim alergię jak założę go na gołą skórę :P
|
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdaje sobie sprawe ze na każdy organizm działają takie tabletki inaczej
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Zgodnie z obietnicą zamieszczam tabelkę. Są tylko te osoby co podały swoje wymiary. Jeśli jeszcze jakś zbłąkana dusza się zagapiła a chce wziąc udział w naszej akcji wspólne ważenie to zapraszam!
Jeśli coś się nie zgadza, macie jakieś uwagi to piszcie!Pozdrawiam! I życze wszystkim miłego wieczoru ![]() Klikać na link Nasze małe sukcesy
|
|
#143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękujemy za tabelkę ![]() A powiedzcie mi dziewczynki, czy któraś z Was, lub Waszych znajomych stosuje-stosowała dietę zgodną z grupą krwi?? Bo w sumie to chciałabym spróbować Ale jak poczytałam o tym co powinnam jeść.. to wszystko co lubię mam zabronione;/ A to czego nie znoszę jest wskazane;/ dziwne. myślałam że organizm sam wie czego potrzebuje..
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Desireee, ja też wieki temu czytałam o diecie zgodnej z grupą krwi; znajoma mojej mamy ją stosowała, ale dość długo musiała czekać na jakiekolwiek efekty. Jeśli jesteś cieprliwa, możesz spróbować, a wtedy powiesz nam wszystkim czy było warto cwana jestem, co nie?![]() A tak już na poważnie, to tez mi się wydawało, że nasz organizm sam będzie się domagał, może nie tyle tego, czego potrzebuje, a po prostu to, co lubi (aczkolwiek nie sądzę, żeby mój potzrebował aż takich ilości cukru jakie mu dostarczam ). Ja np. jestem "roślinożercą"- uwielbiam warzywa i owoce w każdej postaci, natomiast mój brat jaki widzi mikroskopijną marchewkę w rosole - dostaje niemalże spazmów...za to mięso w każdej ilości i postaci owszem. uważam, że warto uważnie obserwować swój organizm przez jakiś czas i zobaczyć co mu służy a co ewidentnie nie i w ten sposób znależć ten złoty środek, który poprawi nie tylko wygląd, ale i samopoczucie. A teraz z innej beczki.... ja już chcę wiosnę jak widzę to, co się dzieje za oknem, to tracę wszelką energię i chęci na cokolwiek....
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Troszkę się opuściłam, ale wszystko jest do naprawienia A propo jedzeniai okresu (bo widze że był poruszany taki temat) to ja jestem zawsze meeeeega głodna. Przez jakieś 3 dni jem wszystko. I tak cud, że ze słodyczy skusiłam się tylko na rogalika z czekoladą. No a teraz wracam do ćwiczeń oczywiście I pewnie pojade na basen... Hehe szczerze mówiąc pływanie to jedyny wysiłek, który (nie za często, ale jednak) uprawiałabym zimą, nie dla chudnięcia ale dla przyjemności. Bo do siłowych trzeba raczej się zmuszać. A jak jest z Wami?? Polubiłyście czy przyzwyczaiłyście się?![]() Pzdr. I wysyłam swoja wymiary (jaka kolorowa tabelka-super!!) |
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo Dziękuje Dziewczyny
![]() cieszy mnie, że się wam podoba! Wchodząc dzisiaj na wątek spodziewałam się całej listy uwag a tu takie miłe zaskoczenie ![]() Słyszałam o diecie zgodnej z grupą krwi nawet mam notatki na ten temat ale jej nie stosowałam (i nie znam niestety nikogo takiego) bo tak jak pisała desireee akurat to co najlepsze mam zabronione i ani myślę z tego rezygnowac ![]() Pogoda faktycznie koszmarna! jak widzę słoneczko za oknem to aż chce się wstawac i życ! a tak to najchętniej bym w domu siedziala pod kocykiem ![]() i tylko chorobę można łatwo złapac. Tydzień temu tylko co wykurowałam sie po zapaleniu krtani a już znowu coś mnie łapie. Wstyd się przyznawac ale wam powiem, że ja niestety pływac nie umiem ![]() Tylko brodzę jak czapla w wodzie ![]() A żeby było śmieszniej to mieszkam 3 km od kąpieliska ![]() Ja tam lubie cwiczenia siłowe i to bardziej jak aerobowe. Ale nie ma to jak taniec ... tak się wczoraj wybawiłam i wyśpiewałam, że aż mam chrypke
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja mam okres, w związku czym ani ćwiczenia ani dieta mi nie wyszły dziś ![]() pół dnia przespałam po zaaplikowaniu sobie tabletek przecwibólowych, ale pocieszam się, że do jutro już będzie lepiej. no i od jutro nie pozwolam już sobie na żadne grzeszki oczywiście
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja mam dziś napady głodu.. ciągle mi się czegoś chce, i to nie tylko czekolady- tylko wszystkiego..;/ może to stres, przed egzaminami w weekend..
No, albo nie wiem.. wczoraj zamiast ćwiczeń też się wytańczyłam to zdecydowanie przyjemniejsze niż gimnastyka w domu:P
|
|
|
#150 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
, a basen ode mnie wymaga zbyt wiele wysiłku, trzeba dojechać, przebierać się w kostium, włosy myć i suszyć - nie chce mi się Siłownię mam przystanek od domu.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

nie wiem czy mozna sie tym usprawiedliwiać - taki ze mnie łakomczuch,ze kazda wymówka dobra
także nie nakrzycze na ciebie bo sama nie jestem lepsza