|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
Mam dokładnie to samo wrażenie więc o drugim dziecku nawet nie myślę. Zresztą mam tyle problemów w ciąży, panicznie boję się porodu więc powtórka nie wchodzi w grę, musiałabym być 10 lat młodsza.
|
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tez tak ok po 4 latach chciala....mnie to sie wydaje ze mi nie bedzie sie chcialo po porodzie ten tego, jeszcze jak mnie natna to juz wogole niech tż sie nie zbliza...on i tak pewnie bedzie sie bal, a jeszcze jak bedzie przy porodzie, to juz wogole.....ciekawe jak to bedzie
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chce zeby moj tz byl przy porodzie bo chyba wogole straci apetyt na psytulanka
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot Ryan bardzo mi sie podoba
Pewnie, walcz o swoje A co do Rudolfa...to wiadomo z czym sie kojarzy Mialam kiedys kocura Rudolfa-strasznie zlosliwe zwierze ![]() Agusia powiedz mi kochana, gdzie te Twoje boczki? Bo cos ich znalezc nie moge Laseczka ![]() Apropos wygladu w ciazy...u mnie wszystko zaczelo sie zmieniac...waga od tygodnia stoi w miejscu, opuchlizna zeszla, nie wiem co sie dzieje heh Cos czuje, ze na koncowce ciazy nadrobie... I jeszcze ostatnio w pracy jakis facet mnie podrywal i pytal czy mam faceta... A ja mu mowie, ze mam dziecko i pokazuje na brzuszek... Facet od razu "Oh my God" i w tyl zwrot ![]() ![]() Wiecie co dziewczyny, nikt tego mojego brzucholka nie zauwaza! choc jak dla mnie to jest calkiem spory... Nikt mi miejsca nie ustepuje! Nawet w sklepie w sasiedztwie sie dziwili jak Maz powiedzial,ze w ciazy jestem. Albo glupie komentarze ludzi z pracy co do wielkosci mojego brzuszka... Wkurza mnie to i mam kompleksy! Pytalam sie ginki to mi tlumaczyla, ze brzuszek nie bedzie duzy, bo jestem bardzo wysoka i mam szerokie biodra, ale juz mam dosyc tlumaczenia tego kazdemu wrrr.... Ludzie nawet nie pomysla o tym, ze glupim gadaniem moga mi sprawic przykrosc Musialam sie wygadac, bo TZ to juz sluchac mnie nie moze hihih :P
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
moj nie chce.. hehe
jak wczoraj wlasnie mu mowilam ze wiekszosc z was bedzie miala tz w tej chwili kolo siebie to on sie na mnie spojrzal i powiedzial'' ale ty nie chcesz prawda?'' .. a ja ze prawda a jakhehe boszenka Rudolf to dla mnie tragedia.... ![]() ale sa gusta i gusciki ja tam nikogo krytykowac nie bede.. przeciez
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-02-05 o 17:26 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Poiglot, oj spiralki to bym sobie nie założyła. Preferuję prezerwatywy, w ostateczności pigułki...
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
tyle ze ja nie moge prezerwatyw uzywac chyba mam od nich uczulenie.. bywa ze strasznie ale to strasznie swedzi
![]() a pigulek boje sie troche.. ze to wplynie na moja plodnosc albo ze spadnie mi libido.. albo ze zaczne tyc.. Nie wiem..
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
rozmawialam z roznymi facetami ktorzy uczestniczyli w porodzie, to mowili ze nie zaluja i ze nie wyobrazaja sobie zeby ich tam nie bylo. Mowili tez ze cudowna chwila i ze ciesza sie ze mogli zobaczyc jaka dluga droge kobieta przechodzi zeby urodzic bobaska
nie mowili nic ze sie teraz brzydza mamusiek, ale moze sie nie przyznaja....
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce zeby TZ byl przy porodzie, ale niestety go nie bedzie, bo najprawdopodobniej bedzie siedzial tutaj w Irlandii... Ale mama obiecala, ze bedzie przy mnie. Nie chce rodzic sama.
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
boszenka ciesz sie ze tak wygladasz
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka to mozemy sie zamienic wielkoscia brzuszkow
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Boszenka, u mnie też nikt obcy nie dostrzega brzuszka ale wcale mnie to nie martwi, chciałabym żeby był jak najmniejszy...Im większy tym większe prawdopodobieństwo rozstępów a i skóra potem nie wklęśnie...
Poiglot, no to faktycznie problem skoro prezerwatywy Cie uczulają Pigułki owszem, mają skutki uboczne i też bym nie chciała brać. Hmm, rzeczywiście masz ograniczone możliwości. Ale z drugiej strony, przy mnie w szpitalu poroniła dziewczyna w 22 tygodniu która zaszła w ciążę z założoną wkładką domaciczną. I ta wkładka wywołała poronienie... wcześniej nie zabezpieczyła przed zajściem w ciążę. Więc każda metoda ma wady...
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam krotka kurtke wiec widac.. mam plaszczyk ale tu jest zagoraco na taki plaszcz..
wiec zakladam getry pod cycuchy az.. pod to koszulke na to bluzke , bluze i kurtke zeby brzuszka nie przeziebic bo kurtalka naprawde dosc krotka..:P
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
boszenko dziekuje
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
ale wkoncu musi byc jakis dobry sposob.. moze odpowiednie dopasowanie pigulek nie ma zadnych skutkow ubocznych/.???
nie wiem u mnie naprawde ciezko.. napoczatku moglam uzywac prezerwatyw potem juz nie..
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Moze mi jeszcze brzusio wystrzeli Mam taka nadzieje ![]() Patrzcie co znalazlam w sieci... Fotobloga pewnej malej Blanki...http://blanka.chudkiewicz.com/ Sliczne zdjecia i piekna dziewczynka! Bedzie miala potem fajna pamiatke.
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze dobrane pigułki nie powinny wywoływać żadnych skutków ubocznych. Tylko że np. u nas lekarze z reguły przepisują w ciemno... dostaniesz jedne, źle tolerujesz to przepisuje Ci następne. I tak możesz próbować...A każdy organizm jest inny i reaguje inaczej, można się długo naszukać właściwych.
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
boszenka ale Blanka ona ma fajne wyrko i pokoj
|
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak robia tu lekarze .. zapewno sie dowiem )a w razie czego np kiedy moje libido by spadlo czy mozna to potem jakos naprawic?
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynko to mykaj do lozeczka wypoczywac
No wlasnie tez zakochalam sie w pokoiku malej Blanki i juz sie nie moge doczekac chwili kiedy bedziemy miec z Mezem swoje wlasne mieszkanko i zrobimy malej pokoik jak z bajki...Marzenia ![]() Poiglot ja w trakcie swojego krotkiego zycia nalykalam sie sporo tabletek anty i nie takie to straszne Dzieki niektorym buzia sie poprawiala i waga spadala Tymbardziej, ze teraz robia takie tabsy specjalnie dla mlodych kobiet...z niska dawka hormonu Warto sprobowac Tylko najlepiej znalezc jakiegos dobrego gina, zeby nic w ciemno Ci nie przepisywal.
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sie idzie do GP..kazdy tu ma swojego lekarza i on mnie jakos nakieruje..:P
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ja tylko na chwilkę.. Mój tz-cik widział Wasze zdjęcia, i od razu stwierdził, że jesteście PIĘKNE! I powiedział, że mam wam przekazać żebyście się nie przejmowały żadnymi głupimi uwagami i powiedział jeszcze że to przesyła tym tz-cikom, którzy twierdzą, że kobitka w ciąży nie ma sexapilu, czy w ogóle jest mało podniecająca :
aha.. i powiedział,że nie rozumie tz-tów którzy się boja sexu.. bo twierdzi że sex z "wielorybkiem" (tak mnie czule nazywa..- w poprzedniej ciąży też, ale to tak czule mówi że mu wybaczam ) jest w 100% przyjemniejszy, bo już nie myśisz o "zrobieniu dzidziusia" tylko o przyjemnościach.. eh... ide sie leczyc.. tymi "przyjemnościami".. Działają lepiej niż niejeden antybiotyk ![]() poiglot- przekaż swojemu tz-cikowi że mojemu sie podobasz, to może będzie zazdrosny i sie przekona,że śliczna z Ciebie dziewczyna bez względu na brzusio
Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-02-05 o 17:56 |
|
|
|
#3506 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Fionka ale mnie rozbawilas
malwa dziekuje ja przy pigulkach tylam, a bralam logest, wiec takie z najmniejsza dawka hormonow, podobno... ![]() cos mnie glowa rozbolala...i jakas taka senna jestem
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
fionka hehe dobra jestes
**![]() a mi wyszla zaostra zupa.. zaduzo piepszu chyba ;(mi smakuje taka ale tz bedzie miny robil oj nic mi osttanio nie wychodzi..;(
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
ide sie zaraz wykapac i chyba sie poloze na troche bo ledwo zyje... spiaca jestem
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

Mam dokładnie to samo wrażenie więc o drugim dziecku nawet nie myślę. Zresztą mam tyle problemów w ciąży, panicznie boję się porodu więc powtórka nie wchodzi w grę, musiałabym być 10 lat młodsza.

Musialam sie wygadac, bo TZ to juz sluchac mnie nie moze hihih :P

ja to jestem kompletnie zielona.. same widzicie
nie smiejcie sie zabardzio ze mnie