Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 19:46   #871
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Sambi, poszło
Stary 2009-02-05, 19:50   #872
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no moim zdaniem to najbardziej przegięli z tym, że wrzucili ten filmik do sieci. A jakby mi moi takie coś zrobili to bym sobie rzutnik na weselu załatwiła i puściła ten film w czasie podziękowania dla rodziców i jeszcze w tle "cudownych rodziców mam"
twój sarkazm trafiony.
rodzice z filmiku mają dość "ciekawe" podejście do wychowywania dzieci, a to, że swoją głupotę jeszcze pokazują w necie to już kompletna porażka.

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
przeczytajcie i napiszcie co o tym sądzicie

proszę (
ja już nie daję rady

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109245&page=44

wcześniejsza strona to początek....

napiszcie co sądzicie ....
jak mi radzicie
wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ja co prawda jestem kompletnym laikiem w sprawach koni, ale skoro osoba doświadczona powiedziała Ci, że praca z Twoim koniem może nie dać efektu, bo koń nadal będzie niebezpieczny to chyba dobrą decyzją będzie sprzedanie go komus innemu. Dobrze, że chociaż zostanie w tym samym miejscu. wszystko się ułozy

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
P.S. Patrzcie na mojgo muzyka :P
artysta pełną gębą
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:10   #873
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja tez może bym się umalowała sama jakoś nie miała z tym żadnego problemu umiem nawet wymysleć cos fajnego, tylko wydaje mi się że będe za bardzo zdenerwowana żeby się samej umalowac. Zresztą troszke relaxu przed... też sie przyda . Ja będe siedzieć a inni bedą mnie obsługiwac fajnie

No dziewczynki bede gadać z TŻ o tej naszej wczorajszej kłótni, jesli to nie da rady niestety będe musiała powiedziec że w takim razie bardzo bym chciała żeby nasi rodzice sie spotkali i umówili sie że wesele na pół. Innego wyjścia nie widzę.
Przykro mi z tego powodu bo wiem że4 TŻ bedzie sie musiał zapozyczyc troszke albo sprzedać samochód , no...ale cóż to jego wybór. ja nie dam mojej głupiej teściowej wykorzysatywac dobroci moich rodziców. Oni to robia dla mnie i po części dla TŻ.
Trzymajcie kciuki
ta trzymaj dobrze robisz..

jaguniu wszystkiego naj naj naj

Cytat:
Dziewczyny...

proszę (

ja już nie daję rady

jak mi radzicie
ja sie nieznam.. ale moze tak jka radzily jakis dobry trener by sobie z nim dal rade..
Stary 2009-02-05, 20:12   #874
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Sambi, poszło

dziekuje zaraz będę podziwiac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:14   #875
kotekMamrotek
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! nadrobiłam na raty! za duzo dziś tych tematów i nie wiem na który sie wypowiedzieć a tak wogóle to wszystkiego Naj Agatki!
byłam wczoraj u kwiaciarki i ustaliłam że na pewno będę miała bordową wiązankę z małych gozdzików lub gerberków z dodatkiem czegoś perłowego co by pasowało do mojej sukienusi wymysliłysmy jeszcze z kwiaciarką żeby kościól tez ozdobić na bordowo-perłowo, juz nawet mamy pewienzarys co do wszystkiego jak ma to wyglądać. tylko mam problem...mam ślub na 16 a co w przypadku jakby ktoś miała na 14? jak to wyglada z ozdobieniem kościoła? można się dogadac z para młodą z godziny 14 prawda ale co bedzie jak oni nie będa chcieli mieć dodatków bordowych... słabo wtedy co? jakie wy macie pomysły na ozdobienie sali jeżeli ktos ma wcześnie lub póżniej?

hhhmmmmm niekt mi nie odpowiedział co do moich dodatków do sukienki...czyzby nie było pomysłów ?dziewczyny? wy nie macie pomysłów?

wczoraj podpisałam umowe o sukienkę, będę miała ją w marcu ale zastanawiam się co do welonu bo chyba go wcale nie chce, przynajmniej w wersji z tiulu a Panie z salonu powiedzialy że tylko takie są tiulowe...sciemniały nie? zebym tylko kupiła.?
bywają welony nie z tiulu?
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:38   #876
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Sambi, poszło
Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! nadrobiłam na raty! za duzo dziś tych tematów i nie wiem na który sie wypowiedzieć a tak wogóle to wszystkiego Naj Agatki!
byłam wczoraj u kwiaciarki i ustaliłam że na pewno będę miała bordową wiązankę z małych gozdzików lub gerberków z dodatkiem czegoś perłowego co by pasowało do mojej sukienusi wymysliłysmy jeszcze z kwiaciarką żeby kościól tez ozdobić na bordowo-perłowo, juz nawet mamy pewienzarys co do wszystkiego jak ma to wyglądać. tylko mam problem...mam ślub na 16 a co w przypadku jakby ktoś miała na 14? jak to wyglada z ozdobieniem kościoła? można się dogadac z para młodą z godziny 14 prawda ale co bedzie jak oni nie będa chcieli mieć dodatków bordowych... słabo wtedy co? jakie wy macie pomysły na ozdobienie sali jeżeli ktos ma wcześnie lub póżniej?

hhhmmmmm niekt mi nie odpowiedział co do moich dodatków do sukienki...czyzby nie było pomysłów ?dziewczyny? wy nie macie pomysłów?

wczoraj podpisałam umowe o sukienkę, będę miała ją w marcu ale zastanawiam się co do welonu bo chyba go wcale nie chce, przynajmniej w wersji z tiulu a Panie z salonu powiedzialy że tylko takie są tiulowe...sciemniały nie? zebym tylko kupiła.?
bywają welony nie z tiulu?
U nas w kosciele zawsze jest tak, ze pary co maja slub w ten sam dzien dogaduja sie ze soba na temat dekoracji, skladaja sie po iles tam i dekoracje robi pani z kosciola...nie bardzo widze inna mozliwosc niz dogadanie sie bo jesli ktos bedzie mial slub o 15, a wy zaraz o 16 to raczej nie ma szans "przestroic" kosciola...chyba dekoracja jest jedna przez caly dzien, no chyba ze sie zdazy ze bedziecie jedyna para bioraca slub w ten dzien

Popscene sliczny albumik Nasz tez sie powoli robi...tż mnie popedza...po urlopie musze znow do niego zasiasc bo jakos nie mam weny jak tz mi przez ramie zaglada

A wlasnie zdalismy sobie sprawe ze zostalo jeszcze tylko 7 miesiecy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:49   #877
popscene
Wtajemniczenie

Kurde, wysłałam Ci drugi raz, bo jakiś error wyskoczył, a Ty piszesz że dostałaś
Dostaniesz drugi raz Sambi
Stary 2009-02-05, 20:51   #878
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Strippi strasznie mi przykro, wiem ze konik był Twoim marzeniem, ale może będzie lepiej, jak zajmie się nim ktoś, kto sobie poradzi z jego naturą. Ja się na konikach nie znam, ale trzymaj się kobietko, pewnie Ci strasznie smutno, ale będzie dobrze

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 20:59   #879
motley
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny...

proszę (

ja już nie daję rady

jak mi radzicie
strippi ja to czytałam na bieżąco... jak pamiętasz, gdy szukałaś konika mówiłam Ci, że można tanio kupić konia przeznaczonego na rzeź i ja też tak chciałam zrobić. Właścicielka stajni, w której jeżdżę, która ma ogromne doświadczenie wytłumaczyła mi jednak, że nie jest to dobry pomysł zwłaszcza gdy ma się niewielkie doświadczenie. Powiedziała, że jak chcę to pomoże mi znaleźć konia takiego, który będzie do mnie pasował i oczywiście nie może mieć żadnych narowów ani zachowywać się nieobliczalinie bo ja po prostu sobie z nim nie poradzę (jeżdżę jeszcze krócej niż Ty). Powiedziała mi, że muszę się przygotować na większy wydatek 5-8 tys. ale że warto wydać te pieniądze na początku i cieszyć się koniem, z którym doskonale będzie się układała współpraca a nie przeżywać takie problemy jakie Ty opisujesz. No i przekonała mnie, nie będę szukać żadnej okazji, po prostu wybiorę razem z nią odpowiedniego konia. A jak już wybudujemy z TŻ domek to wtedy nie będzie przeszkód, żebyśmy odratowali jakiegoś bidaka który będzie towarzyszem pierwszego konia.
Jeżeli jest dziewczyna, która się z Vento dobrze rozumie i przede wszyskim chce się nim opiekować to nie zastanawiaj się. Konikowi nie stanie się krzywda i to jest najważniejsze a Ty masz wielkie serce do koni i na pewno pokochasz następnego - mam nadzieję, że tym razem ze wzajemnością

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość

Hm... Masz całkowitą rację moje mamy nie będzie bo już dawno pochowałam ją za życia. Mama tż o ile pamiętacie stara się o wizę narzeczeńską więc będzie w USa jak będziemy ślubować i to wcale mnie nie nastraja optymistycznie . A propos teściowa wpadła na genialy jej zdaniem pomysł błogosławieństwa przez SKYPE'a - dobra jest:?
hehe nowoczesna babka

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:47   #880
azzis
Zakorzenienie

A co tu taka cisza? Śpicie już?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:47   #881
Sysunia_d
Zakorzenienie

Stripi przeczytałam twoja przygode z konmi. Powiem ci ze tez uwielbiam konie lecz nie stac mnie na kupno konia choc serce mi sie kraja jak sobie pomysle ile koni ginie. Moim małym marzeniem jest własnie miec domek a w nim konia Chyba nigdy sie o no nie spelni bo zdaje sobie sprawe ile kosztuje utrzymanie konia itp. Przykre jest to ze kon tak reaguje Mi sie świeczki zaswieciły w oczach jak to czytałam bo widac jak bardzo kochasz tego konia, wiec wyobrazam sobie co sama musisz czuc. Widze ze kolezanka chce go kupic i piszesz ze kon zostalby w tej stajni co jest teraz - to jakis plus bo moglabys go widywac.
Trzymaj sie kochana

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:55   #882
martucha84
Zakorzenienie

dziewczyny poratujcie...

musze w 5 zdaniach niewiecej wytlumaczyc - przelozyc z polskiego na nasze cytat

„Ludzie są gorsi od najokrutniejszych zwierząt”

i sper wiem co napisac ale nie wiem jak zaczac brak mi weny.. ratujcie.. pierwsze zdanie.. reszte bede miala
Stary 2009-02-05, 21:59   #883
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza? Śpicie już?
a gdzie tam, nie śpimy, tylko jakos tak....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:00   #884
kliwia
Zakorzenienie

strippi jesli kon staje sie nieobliczanlny i niebezpieczny to to nie jest dobre rozwiazanie bby go zatrzymac.
Przy nastepnym zakupie, msuisz najppierw poobcowac z koniem, zeby go zponac dokladnie.
innego wyjscia nie widze, choc na prawde szkoda ze tak sie dzieje. ale nie warto chyba ryzykowac.

popscene na youtube sa fajne makijazyki poogladaj sobie.

Ja musze jeszcze zorbic kilka rezcy ale mmis ie nie chce,
Bylam u stomatologa na wizycie i robieniu jednego z zębów do leczenia.
Lekarz - syn doktorki u ktorej bylam wczoraj - w okolicy 30stki, za***iaszczo przystojny w dodataku w moim typie, ciemne wlosy, wypielegnowany, zadbany z dwudniowym zarostem, i bardzo milutkim glosem i zachowywalam sie jak wariatka jakas
normlanie tak na mnie zadzialal, ze wygadywalam jakies glupoty

W środę idę znowu do niego i w następny poniedzialek tez
Troche mi glupio ze taki fajny facet i takie dziury musi ogladac w mojej buzce

Znalazlam na allegro taki album jak chce, 20 kartek - ale wystawiona byla jedna sztuka., juz mi facet napisal, ze sprawedzi rano czy maja na sklepie drugi, to szybko kupie, i juz,
Napalilam sie lekko

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-02-05 o 22:02
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:14   #885
martucha84
Zakorzenienie

dobra natchnelo mnie: juz mam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Ja musze jeszcze zorbic kilka rezcy ale mmis ie nie chce,
Bylam u stomatologa na wizycie i robieniu jednego z zębów do leczenia.
Lekarz - syn doktorki u ktorej bylam wczoraj - w okolicy 30stki, za***iaszczo przystojny w dodataku w moim typie, ciemne wlosy, wypielegnowany, zadbany z dwudniowym zarostem, i bardzo milutkim glosem i zachowywalam sie jak wariatka jakas
normlanie tak na mnie zadzialal, ze wygadywalam jakies glupoty

W środę idę znowu do niego i w następny poniedzialek tez
Troche mi glupio ze taki fajny facet i takie dziury musi ogladac w mojej buzce

Znalazlam na allegro taki album jak chce, 20 kartek - ale wystawiona byla jedna sztuka., juz mi facet napisal, ze sprawedzi rano czy maja na sklepie drugi, to szybko kupie, i juz,
Napalilam sie lekko
hahaha napalilas sie na album czy na dentyste hihh nie no zartuje casem fajnie sie pozachowywac sie jak wariatka i malolata to odstresowuje

a taki doktor.. hmmm ciacho

trzymam kciuki zeby byl album

uciekam spac.. a wy jutro trzymajcie kciuki bo mam kolokwium z metodologii badan bardzo ciezkie i dwa zaliczeia... prosze

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-02-05 o 22:20
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:24   #886
kliwia
Zakorzenienie

martucha i na to i na to
A na dodatek niechcacy go musnelam dzis po udzie jak sie usadawialam wygodnie do rozwiercania zeba
az mi sie goraco zorbilo

metodologia badan to pogiety przedmiot
trzymam kciuki

Ja mam egzmain z prawa handlowego w sobote.
Jak sie okazuje baba zorbila kilka bledow w tescie ktory nam przyslala - to sie nazywa kompetencja
Na dodatek jeszcze nie uczylam, licze ze sciagne. Poucze sie w pociagu

A tymczasem chyba ide spac czy cos.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:25   #887
atomufka
Zakorzenienie

kliwia no ładnie fliricik z dentystą
Moj Tz jest zazdrosny o mojego stomatologa ktory chcial sie kiedys ze mną umowici od jakiegos czasu jak jestesmy w Pl to TZ chodzi ze mna na wizyty

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:30   #888
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
kliwia no ładnie fliricik z dentystą
Moj Tz jest zazdrosny o mojego stomatologa ktory chcial sie kiedys ze mną umowici od jakiegos czasu jak jestesmy w Pl to TZ chodzi ze mna na wizyty
a ja się leczę w gabinecie mamy TŻ a moją panią doktor jest jego siostra, także u mnie żadne takie nie wchodzą w grę

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:34   #889
AgatkaL
Wtajemniczenie

Umówiłam sie dziś do fryzjera i na makijaż na 14 lutego przed balem...zobaczymy jak pójdzie

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:38   #890
domi7ks
Zakorzenienie

strippi Kochana ja nie wiem co Ci mam doradzic staram sie zrozumiec Twoj ból, choc nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nigdy nie czułam żalu z powodu jakiekogolwiek zwierzęcia, gdy mi odszedł, czy gdy musiałam się go pozbyc, bo nigdy nie miałam nawet pieska
nie płacz juz

kliwia
osttanio cos gadali w radiu, że jakis włoch stomatolog cos tam wpycha do buzi, ma lekarstwa jakieś złe, itp...może to ten sam?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:47   #891
dominda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
strippi Kochana ja nie wiem co Ci mam doradzic staram sie zrozumiec Twoj ból, choc nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nigdy nie czułam żalu z powodu jakiekogolwiek zwierzęcia, gdy mi odszedł, czy gdy musiałam się go pozbyc, bo nigdy nie miałam nawet pieska
nie płacz juz

kliwia
osttanio cos gadali w radiu, że jakis włoch stomatolog cos tam wpycha do buzi, ma lekarstwa jakieś złe, itp...może to ten sam?
Pewnie pomyslicie ze glodnemu chleb na mysli czy takie tam ale jak przeczytałam ze włoch i wpycha do buzi to zupełnie o czym innym pomyslalam

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:48   #892
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Pewnie pomyslicie ze glodnemu chleb na mysli czy takie tam ale jak przeczytałam ze włoch i wpycha do buzi to zupełnie o czym innym pomyslalam

no faktycznie
oj Dominiczko Dominiczko

Stary 2009-02-05, 22:49   #893
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ja co prawda jestem kompletnym laikiem w sprawach koni, ale skoro osoba doświadczona powiedziała Ci, że praca z Twoim koniem może nie dać efektu, bo koń nadal będzie niebezpieczny to chyba dobrą decyzją będzie sprzedanie go komus innemu. Dobrze, że chociaż zostanie w tym samym miejscu. wszystko się ułozy
no wlasnie strasznie mnie to boli
a co niektorzy traktuja mnie jak straszna osobe
bo kupilam konia i chce sprzedac
obrazaja mnie w komentarzach
lub na gadu gadu
dla mnie to jest jak wyrwanie kawalka serca
kiedy podjelam decyzje o sprzedazy plakalam jakby ktos umarl

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ja sie nieznam.. ale moze tak jka radzily jakis dobry trener by sobie z nim dal rade..
Martucha 3mam kciuki za kolokwium

no moja kolezanka jezdzi 14 lat konno i ma instruktora...do tego ona go ujezdzala i trenowala wczesniej zanim go poznalam i kupilam..
zna go od dziecinstwa.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Strippi strasznie mi przykro, wiem ze konik był Twoim marzeniem, ale może będzie lepiej, jak zajmie się nim ktoś, kto sobie poradzi z jego naturą. Ja się na konikach nie znam, ale trzymaj się kobietko, pewnie Ci strasznie smutno, ale będzie dobrze
kocham go calym sercem
i czuje sie jakbym sprzedawala sama siebie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
strippi ja to czytałam na bieżąco... jak pamiętasz, gdy szukałaś konika mówiłam Ci, że można tanio kupić konia przeznaczonego na rzeź i ja też tak chciałam zrobić. Właścicielka stajni, w której jeżdżę, która ma ogromne doświadczenie wytłumaczyła mi jednak, że nie jest to dobry pomysł zwłaszcza gdy ma się niewielkie doświadczenie. Powiedziała, że jak chcę to pomoże mi znaleźć konia takiego, który będzie do mnie pasował i oczywiście nie może mieć żadnych narowów ani zachowywać się nieobliczalinie bo ja po prostu sobie z nim nie poradzę (jeżdżę jeszcze krócej niż Ty). Powiedziała mi, że muszę się przygotować na większy wydatek 5-8 tys. ale że warto wydać te pieniądze na początku i cieszyć się koniem, z którym doskonale będzie się układała współpraca a nie przeżywać takie problemy jakie Ty opisujesz. No i przekonała mnie, nie będę szukać żadnej okazji, po prostu wybiorę razem z nią odpowiedniego konia. A jak już wybudujemy z TŻ domek to wtedy nie będzie przeszkód, żebyśmy odratowali jakiegoś bidaka który będzie towarzyszem pierwszego konia.
Jeżeli jest dziewczyna, która się z Vento dobrze rozumie i przede wszyskim chce się nim opiekować to nie zastanawiaj się. Konikowi nie stanie się krzywda i to jest najważniejsze a Ty masz wielkie serce do koni i na pewno pokochasz następnego - mam nadzieję, że tym razem ze wzajemnością
wiesz mysle ze vento tez co nieco czuje do mnie
bo jak mnie widzi to rzy na moj widok
a jak jest daleko na pastwisku i uslyszy ze go wolam to przybiega go mnie

ale w boksie nie daje do siebie podejsc..od razu klapie zebami.
mojego tż-ta w ogole nie toleruje
ustawia sie zadem i usiluje go kopnac
tz tez placi mi za niego i tez chce jezdzic ale nie da rady bo on zamienia sie w nieujezdzonego dzikiego konia.
moj tz juz spadl z niego i teraz nie chce wsiadac

myslimy o kupnie innego konia..
ale na razie nie chce o tym myslec
na razie jeszcze vento jest moj

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Stripi przeczytałam twoja przygode z konmi. Powiem ci ze tez uwielbiam konie lecz nie stac mnie na kupno konia choc serce mi sie kraja jak sobie pomysle ile koni ginie. Moim małym marzeniem jest własnie miec domek a w nim konia Chyba nigdy sie o no nie spelni bo zdaje sobie sprawe ile kosztuje utrzymanie konia itp. Przykre jest to ze kon tak reaguje Mi sie świeczki zaswieciły w oczach jak to czytałam bo widac jak bardzo kochasz tego konia, wiec wyobrazam sobie co sama musisz czuc. Widze ze kolezanka chce go kupic i piszesz ze kon zostalby w tej stajni co jest teraz - to jakis plus bo moglabys go widywac.
Trzymaj sie kochana
dlatego chce sprzedac venta tylko jej
nikomu innemu
a ona tez go kocha bardzo wiec wiem ze bedzie mial z nia dobrze

ale jak tylko pomysle ze juz nie bedzie moj to serce mi sie kraje ....
na razie jest to dla mnie za bardzo bolesne
zwiazalam sie bardzo z tym koniem

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
strippi jesli kon staje sie nieobliczanlny i niebezpieczny to to nie jest dobre rozwiazanie bby go zatrzymac.
Przy nastepnym zakupie, msuisz najppierw poobcowac z koniem, zeby go zponac dokladnie.
innego wyjscia nie widze, choc na prawde szkoda ze tak sie dzieje. ale nie warto chyba ryzykowac.
wiem...
boje sie bardziej ze zrobilby krzywde mojemu tz-towi niz mi
o siebie to sie nie boje
ale nie moge ryzykowac z moim ukochanym tztem

Dzięki dziewczyny za mile slowa
wy jako nieliczne mnie rozumiecie

rozumieja mnie jeszcze osoby ktore widzialy konia na zywo i moja trenerka

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:29
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:54   #894
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dziewczyny a ja jestem kompletnie skołowana:/ mówiłam wam,ze dostałam@ niestety krwawienie ustało i strasznie mnie boli brzuch na dole.Przed krwawieniem strasznie się zle czułam:ból głowy i zawroty,ból brzucha.Nie wiem co mam robić.To chyba nie jest@ a do tego te straszny ból brzucha.A moze ja jestem w ciaży jednak.......a może raczej byłam

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:58   #895
dominda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja jestem kompletnie skołowana:/ mówiłam wam,ze dostałam@ niestety krwawienie ustało i strasznie mnie boli brzuch na dole.Przed krwawieniem strasznie się zle czułam:ból głowy i zawroty,ból brzucha.Nie wiem co mam robić.To chyba nie jest@ a do tego te straszny ból brzucha.A moze ja jestem w ciaży jednak.......a może raczej byłam
poczekaj dzień lub dwa -ja swoj ostatni okres mialam tez dziwny-nie dosc ze za wczesnie to pierwszego dnia jakby tylko plamienie (myslalam ze to nie okres) a potem juz było niestety z górki-i tez mnie ppodbrzusze bolalo
No chyba ze bol bedzie nie do zniesienia to bedziesz musiała udac sie do lekarza

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:59   #896
domi7ks
Zakorzenienie

Izka moge Cie pocieszyć..ja często tak mam tzn zaczyna mi się @ i nagle cisza i przez dwa dni czasem nie ma nic, dopiero na 3eci dzień się rozkręca na dobre.

Stary 2009-02-05, 23:01   #897
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie strasznie mnie to boli
a co niektorzy traktuja mnie jak straszna osobe
bo kupilam konia i chce sprzedac
obrazaja mnie w komentarzach
lub na gadu gadu
dla mnie to jest jak wyrwanie kawalka serca
kiedy podjelam decyzje o sprzedazy plakalam jakby ktos umarl

Martucha 3mam kciuki za kolokwium

no moja kolezanka jezdzi 14 lat konno i ma instruktora...do tego ona go ujezdzala i trenowala wczesniej zanim go poznalam i kupilam..
zna go od dziecinstwa.

ja tak samo
mowili mi cos innego przy kupnie
ze jak sie wykastruje to sie zmieni totalnie
a on sie robi jeszcze gorszy (
kocham go calym sercem
i czuje sie jakbym sprzedawala sama siebie

wiesz mysle ze vento tez co nieco czuje do mnie
bo jak mnie widzi to rzy na moj widok
a jak jest daleko na pastwisku i uslyszy ze go wolam to przybiega go mnie

ale w boksie nie daje do siebie podejsc..od razu klapie zebami.
mojego tż-ta w ogole nie toleruje
ustawia sie zadem i usiluje go kopnac
tz tez placi mi za niego i tez chce jezdzic ale nie da rady bo on zamienia sie w nieujezdzonego dzikiego konia.
moj tz juz spadl z niego i teraz nie chce wsiadac

myslimy o kupnie innego konia..
ale na razie nie chce o tym myslec
na razie jeszcze vento jest moj

dlatego chce sprzedac venta tylko jej
nikomu innemu
a ona tez go kocha bardzo wiec wiem ze bedzie mial z nia dobrze

ale jak tylko pomysle ze juz nie bedzie moj to serce mi sie kraje ....
na razie jest to dla mnie za bardzo bolesne
zwiazalam sie bardzo z tym koniem

wiem...
niestety dlatego sprzedaje ventusia
boje sie bardziej ze zrobilby krzywde mojemu tz-towi niz mi
o siebie to sie nie boje
ale nie moge ryzykowac z moim ukochanym tztem

Dzięki dziewczyny za mile slowa
wy jako nieliczne mnie rozumiecie

rozumieja mnie jeszcze osoby ktore widzialy konia na zywo i moja trenerka
strippi bardzo ci wspolczuje , wiem, ze jest ci ciezkoi ze kochadsz venta nad zycie, ale jezeli mialo by sie wam cos stac, to moze faktycznie posluchac trenerki, vento ma uraz z przeszlosci, znecali sie nad nim ludzie, mjoze jak podchodzisz do boksu to on sie boi, przypomina mu sie przeszlosc i ludzie, ktorzy chcieli go skrzywdzic...

wierze, ze podejmiesz dobra decyzje, tymbardziej, ze wieesz w jakie rece trafi
nie smutaj sie
Stary 2009-02-05, 23:03   #898
atomufka
Zakorzenienie

Iza zrob test tak na wszelki wypadek

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:04   #899
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Izka moge Cie pocieszyć..ja często tak mam tzn zaczyna mi się @ i nagle cisza i przez dwa dni czasem nie ma nic, dopiero na 3eci dzień się rozkręca na dobre.
ale ja zawsze miałam okres jak w zegarku i jak się zaczął to cały czas było krwawienie.Poczekam do jutra.Ale powiem wam,że nigdy tak kiepsko się nie czułam.A najgorsze jest to,że nie ma żadnej reakcjii ze strony TŻ ta.Zero współczucia,nawet krzyczy na mnie z byle powoduATOMUFKA za wcześnie na test bo chyba 5 dniowej ciązy nie wykryje

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-02-05 o 23:06
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:10   #900
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ale ja zawsze miałam okres jak w zegarku i jak się zaczął to cały czas było krwawienie.Poczekam do jutra.Ale powiem wam,że nigdy tak kiepsko się nie czułam.A najgorsze jest to,że nie ma żadnej reakcjii ze strony TŻ ta.Zero współczucia,nawet krzyczy na mnie z byle powoduATOMUFKA za wcześnie na test bo chyba 5 dniowej ciązy nie wykryje

Kochana ja sie założe, że to nie ciąża w dużej mierze może się to dziac, te plamienia i ten ból, poniewaz wiesz, że 5 dni temu było tak ostro...I teraz się doszukujesz ciązy ja jak zaczełam stosowac, ze tak powiem metody naturalne, to tez miałam takie obawy.
A Tz niedobry mój obecny Tz to zawsze o mnie dba w takich chwilach, choc eks taki nie był

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości