|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Sambi, poszło
|
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice z filmiku mają dość "ciekawe" podejście do wychowywania dzieci, a to, że swoją głupotę jeszcze pokazują w necie to już kompletna porażka. Cytat:
artysta pełną gębą
|
||
|
|
|
#873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaguniu wszystkiego naj naj naj ![]() Cytat:
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#875 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! nadrobiłam na raty! za duzo dziś tych tematów i nie wiem na który sie wypowiedzieć
a tak wogóle to wszystkiego Naj Agatki!byłam wczoraj u kwiaciarki i ustaliłam że na pewno będę miała bordową wiązankę z małych gozdzików lub gerberków z dodatkiem czegoś perłowego co by pasowało do mojej sukienusi wymysliłysmy jeszcze z kwiaciarką żeby kościól tez ozdobić na bordowo-perłowo, juz nawet mamy pewienzarys co do wszystkiego jak ma to wyglądać. tylko mam problem...mam ślub na 16 a co w przypadku jakby ktoś miała na 14? jak to wyglada z ozdobieniem kościoła? można się dogadac z para młodą z godziny 14 prawda ale co bedzie jak oni nie będa chcieli mieć dodatków bordowych... słabo wtedy co? jakie wy macie pomysły na ozdobienie sali jeżeli ktos ma wcześnie lub póżniej?hhhmmmmm niekt mi nie odpowiedział co do moich dodatków do sukienki...czyzby nie było pomysłów ?dziewczyny? wy nie macie pomysłów? ![]() wczoraj podpisałam umowe o sukienkę, będę miała ją w marcu ale zastanawiam się co do welonu bo chyba go wcale nie chce, przynajmniej w wersji z tiulu a Panie z salonu powiedzialy że tylko takie są tiulowe...sciemniały nie? zebym tylko kupiła.? bywają welony nie z tiulu?
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popscene sliczny albumik Nasz tez sie powoli robi...tż mnie popedza...po urlopie musze znow do niego zasiasc bo jakos nie mam weny jak tz mi przez ramie zaglada ![]() A wlasnie zdalismy sobie sprawe ze zostalo jeszcze tylko 7 miesiecy
|
|
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, wysłałam Ci drugi raz, bo jakiś error wyskoczył, a Ty piszesz że dostałaś
![]() Dostaniesz drugi raz Sambi |
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi strasznie mi przykro, wiem ze konik był Twoim marzeniem, ale może będzie lepiej, jak zajmie się nim ktoś, kto sobie poradzi z jego naturą. Ja się na konikach nie znam, ale trzymaj się kobietko, pewnie Ci strasznie smutno, ale będzie dobrze
|
|
|
|
#879 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli jest dziewczyna, która się z Vento dobrze rozumie i przede wszyskim chce się nim opiekować to nie zastanawiaj się. Konikowi nie stanie się krzywda i to jest najważniejsze a Ty masz wielkie serce do koni i na pewno pokochasz następnego - mam nadzieję, że tym razem ze wzajemnością ![]() Cytat:
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza? Śpicie już?
|
#881 |
|
Zakorzenienie
|
Stripi przeczytałam twoja przygode z konmi. Powiem ci ze tez uwielbiam konie lecz nie stac mnie na kupno konia choc serce mi sie kraja jak sobie pomysle ile koni ginie. Moim małym marzeniem jest własnie miec domek a w nim konia
Chyba nigdy sie o no nie spelni bo zdaje sobie sprawe ile kosztuje utrzymanie konia itp. Przykre jest to ze kon tak reaguje Mi sie świeczki zaswieciły w oczach jak to czytałam bo widac jak bardzo kochasz tego konia, wiec wyobrazam sobie co sama musisz czuc. Widze ze kolezanka chce go kupic i piszesz ze kon zostalby w tej stajni co jest teraz - to jakis plus bo moglabys go widywac.Trzymaj sie kochana
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny poratujcie...
musze w 5 zdaniach niewiecej wytlumaczyc - przelozyc z polskiego na nasze cytat „Ludzie są gorsi od najokrutniejszych zwierząt” i sper wiem co napisac ale nie wiem jak zaczac brak mi weny.. ratujcie.. pierwsze zdanie.. reszte bede miala
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie tam, nie śpimy, tylko jakos tak....
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
strippi jesli kon staje sie nieobliczanlny i niebezpieczny to to nie jest dobre rozwiazanie bby go zatrzymac.
Przy nastepnym zakupie, msuisz najppierw poobcowac z koniem, zeby go zponac dokladnie. innego wyjscia nie widze, choc na prawde szkoda ze tak sie dzieje. ale nie warto chyba ryzykowac. popscene na youtube sa fajne makijazyki poogladaj sobie.Ja musze jeszcze zorbic kilka rezcy ale mmis ie nie chce, Bylam u stomatologa na wizycie i robieniu jednego z zębów do leczenia. Lekarz - syn doktorki u ktorej bylam wczoraj - w okolicy 30stki, za***iaszczo przystojny w dodataku w moim typie, ciemne wlosy, wypielegnowany, zadbany z dwudniowym zarostem, i bardzo milutkim glosem ![]() normlanie tak na mnie zadzialal, ze wygadywalam jakies glupoty W środę idę znowu do niego i w następny poniedzialek tez ![]() Troche mi glupio ze taki fajny facet i takie dziury musi ogladac w mojej buzce ![]() Znalazlam na allegro taki album jak chce, 20 kartek - ale wystawiona byla jedna sztuka., juz mi facet napisal, ze sprawedzi rano czy maja na sklepie drugi, to szybko kupie, i juz, Napalilam sie lekko
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-05 o 22:02 |
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra natchnelo mnie
![]() : juz mam![]() Cytat:
casem fajnie sie pozachowywac sie jak wariatka i malolata to odstresowuje ![]() a taki doktor.. hmmm ciacho![]() trzymam kciuki zeby byl album ![]() uciekam spac.. a wy jutro trzymajcie kciuki bo mam kolokwium z metodologii badan bardzo ciezkie i dwa zaliczeia... prosze
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-02-05 o 22:20 |
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
martucha i na to i na to
![]() A na dodatek niechcacy go musnelam dzis po udzie az mi sie goraco zorbilo ![]() metodologia badan to pogiety przedmiot ![]() trzymam kciuki ![]() Ja mam egzmain z prawa handlowego w sobote. ![]() Jak sie okazuje baba zorbila kilka bledow w tescie ktory nam przyslala - to sie nazywa kompetencja Na dodatek jeszcze nie uczylam, licze ze sciagne. Poucze sie w pociagu ![]() A tymczasem chyba ide spac czy cos.
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia no ładnie
fliricik z dentystą ![]() Moj Tz jest zazdrosny o mojego stomatologa ktory chcial sie kiedys ze mną umowic i od jakiegos czasu jak jestesmy w Pl to TZ chodzi ze mna na wizyty |
|
|
|
#888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#889 |
|
Wtajemniczenie
|
Umówiłam sie dziś do fryzjera i na makijaż na 14 lutego przed balem...zobaczymy jak pójdzie
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
strippi Kochana ja nie wiem co Ci mam doradzic
staram sie zrozumiec Twoj ból, choc nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nigdy nie czułam żalu z powodu jakiekogolwiek zwierzęcia, gdy mi odszedł, czy gdy musiałam się go pozbyc, bo nigdy nie miałam nawet pieska![]() kliwia osttanio cos gadali w radiu, że jakis włoch stomatolog cos tam wpycha do buzi, ma lekarstwa jakieś złe, itp...może to ten sam? |
|
|
|
#891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktycznie ![]() oj Dominiczko Dominiczko |
|
|
|
|
#893 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co niektorzy traktuja mnie jak straszna osobe bo kupilam konia i chce sprzedac obrazaja mnie w komentarzach lub na gadu gadu dla mnie to jest jak wyrwanie kawalka serca kiedy podjelam decyzje o sprzedazy plakalam jakby ktos umarl Cytat:
no moja kolezanka jezdzi 14 lat konno i ma instruktora...do tego ona go ujezdzala i trenowala wczesniej zanim go poznalam i kupilam.. zna go od dziecinstwa. Cytat:
i czuje sie jakbym sprzedawala sama siebie Cytat:
bo jak mnie widzi to rzy na moj widok a jak jest daleko na pastwisku i uslyszy ze go wolam to przybiega go mnie ale w boksie nie daje do siebie podejsc..od razu klapie zebami. mojego tż-ta w ogole nie toleruje ustawia sie zadem i usiluje go kopnac tz tez placi mi za niego i tez chce jezdzic ale nie da rady bo on zamienia sie w nieujezdzonego dzikiego konia. moj tz juz spadl z niego i teraz nie chce wsiadac myslimy o kupnie innego konia.. ale na razie nie chce o tym myslec na razie jeszcze vento jest moj Cytat:
nikomu innemu a ona tez go kocha bardzo wiec wiem ze bedzie mial z nia dobrze ale jak tylko pomysle ze juz nie bedzie moj to serce mi sie kraje .... na razie jest to dla mnie za bardzo bolesne zwiazalam sie bardzo z tym koniem Cytat:
boje sie bardziej ze zrobilby krzywde mojemu tz-towi niz mi o siebie to sie nie boje ale nie moge ryzykowac z moim ukochanym tztem Dzięki dziewczyny za mile slowa wy jako nieliczne mnie rozumiecie rozumieja mnie jeszcze osoby ktore widzialy konia na zywo i moja trenerka
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2009-02-06 o 17:29 |
||||||
|
|
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a ja jestem kompletnie skołowana:/ mówiłam wam,ze dostałam@ niestety krwawienie ustało i strasznie mnie boli brzuch na dole.Przed krwawieniem strasznie się zle czułam:ból głowy i zawroty,ból brzucha.Nie wiem co mam robić.To chyba nie jest@ a do tego te straszny ból brzucha.A moze ja jestem w ciaży jednak.......a może raczej byłam
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba ze bol bedzie nie do zniesienia to bedziesz musiała udac sie do lekarza
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Izka moge Cie pocieszyć..ja często tak mam
tzn zaczyna mi się @ i nagle cisza i przez dwa dni czasem nie ma nic, dopiero na 3eci dzień się rozkręca na dobre.
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierze, ze podejmiesz dobra decyzje, tymbardziej, ze wieesz w jakie rece trafi ![]() nie smutaj sie |
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Iza zrob test tak na wszelki wypadek
|
|
|
|
#899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A najgorsze jest to,że nie ma żadnej reakcjii ze strony TŻ ta.Zero współczucia,nawet krzyczy na mnie z byle powodu ATOMUFKA za wcześnie na test bo chyba 5 dniowej ciązy nie wykryje
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-02-05 o 23:06 |
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja sie założe, że to nie ciąża A Tz niedobry mój obecny Tz to zawsze o mnie dba w takich chwilach, choc eks taki nie był |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

(

mój obecny Tz to zawsze o mnie dba w takich chwilach, choc eks taki nie był