|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
No witajcie Bikiniary
effa no zesz Ty masz racje do tej mojej sałatki kawałki kutaka by sie przydały, ale za pozno przeczytałam i wziełam kilka plastrow szynki gtowanej. ale dziekuje a jak Ci z tymi mniejszymi porcami, dopada jakis mały głod marzenko chili mmm dawno nie gotowalam, kusisz Kochana Djana bedziemy tesknic ![]() justynka Ty wariacie nie mysl tak o tej wadze, bo w obsesje wpadniesz papraczku witaj znofu ![]() miłoegop dzionka ![]()
#1622 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i oczywiscie nalesniczki do pracy juz dzisiaj sobie zrobilam ![]() a tak w ogole to dzien dobry ![]() oj ja dzisiaj to pojde z tymi weglami na maksa ale mam @ wiec nawet sie tym zbytnio nie martwie ![]() ale mozecie kuknac czy nie duzo za duzo? jak cos to ogranicze ![]() S: 1,5 nalesnika (z malej patelni) z serkiem (ser, jogurt, aromat migdalowy, fruktoza, platki migdalkow) + jogurt z musli home-made ![]() IIS: 2 zawijasy wedlina drobiowa + serek light i ogorek swiezy O: 2,5 nalesniki te same co na sniadanie ![]() P: orzeszki K: wiesniak z pomidorkiem (juz go 2 dni nie jadlam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzis na obiad kotleciki sojowe o smaku kurczaka, dawno nie jadlam takich wynalazków
![]() Juz mam przygotowane, wymoczone w jajku, jak wroce z miasta wrzuce na patelnie, a do tego hmm.. może mizeria. |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za duzo to nie jest na pewno ![]()
![]() |
#1625 |
Rozeznanie
|
Teliku ostatnio wpadlam w jakis drobiowy ped i przez ostatnie 3 dni na obiad mialam piersiaka z kury i troszke juz mi sie przejadl wiec dzisiaj postanowilam troszeczke odsapnac
![]() wybaczone? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Agee gdzie tam za dużo w Twoim jadłospisie ![]() ![]() Ninaad ![]() A ja właśnie pałaszuję śniadanową jajecznicę i 2 dzień jedynki, oby przebiegł tak dobrze jak wczoraj =) |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |||||
Zadomowienie
|
TADAMTADAMTADAM 1 kg mniej!!!!!!!! Az sobie podskoczylam z radosci dzis rano
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muffinki sniadaniowe z tahini - BOSKIE. Zjadlam z twarogiem i lyzeczka dzemu, druga przekroilam i zjadlam z serem zoltym posmarowanym dzemem (ja uwielbiam taki zestaw). Sama sie dzis zorietnowala, ze automatyczie wcinajac wegle, wyciagam do nich bialko ![]() Przepis zaraz wrzuce - warte grzechu sa z platkami owsianymi, no moje jeszcze z zytnimi ![]() Madziaa i Marzenka i Djana - no wlasnie z ta dieta... Ja wczoraj bylam na spotkaniu i do kawy postawiono przede mna delicje i mowie, ze nie dziekuje bardzo. Na to babka - no nastepna, ktora sie odchuda, wiec ja: Nie, po postu nie jadam slodyczy ![]() ![]() Madziaa przez @ u mnie masakra, zajadam owocami najczesciej i jakimis goframi SB, placuszkami SB, mi jeszcze @ wypada w niedziele/pon wiec weekend ciezki, ale walcze ze soba, zeby choc nie podjadac... Corny, prosze bardzo i chyba naparwde musk/mozg nie pracowal ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teliczku no wlasnie nie jestem glodna, zdecydowanie zmniejszylam II sn, po weglowo - bialkowych sniadaniach nie jestem glodna. Balam sie, ze ciezko bedzie mi do obiadu dotrwac, a jest wrecz latwiej teraz. Aha - zapomnialam wczoraj - jakos sobie nie wyobrazam ciebie kulajacej sie ![]() Agee na kolacje zjedz jajko, albo rybke. Bialko przez caly dzien masz jedynie z twarogu - w nalesnikach, plus serek light ![]() Tz mi wczoraj powiedzial, ze taka prawie "chuda", jak teraz bylam, jak pracowalam w gazecie (prawie 6 lat temu), fakt, wtedy prawie nie jadlam i dlatego tez mi pozniej w ciazy 30 kg wskoczylo... ![]() ![]() Milego dnia Babolce ![]() ![]()
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oczywiście gratuluję spadku wagi ![]() ![]() a ja wskocze na I fazę od poniedziałku ![]() ![]()
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Effa gratuluje umiejętności odmowy słodyczy
![]() ![]() ![]() A chili ja też dzisiaj sobie robię na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Jutro wskocze na wage, moze cos mi spadlo, a jesli nawet nie to i tak mam ten przyjemny luzik w spodniach!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i fakt fakrtem przed wigilia tez bylam na I i schudlo mi sie tez z 3-4kg ale prze swieta i sylwka nabralam z 2 takze odkad sie nie widzialysmy to jakies 6 kg spadlo ![]() jej a ja mam dzisiaj moj ulubiony step (bo wychodze mokra jak szczur ![]() ![]() najwyzej wezme no-spe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agee ja się w ten wtorek spotkałam ze swoją przyjaciółką, z którą nie widziałam się dokładnie rok. I mnie nie poznała ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tak naprawde to fantastycznie Kochana ![]() postaram sie isc za Twa rada i zmniejszyc II sniadanie mysle ze to beda koktajle(polubijam je na strukturalnej diece) maja 150-200kcal ale to sie zobaczy agee ja tez mam stem w pon, srody, piatki. ![]() ale od tygodnia mnie tam nie widziano bo w domku na kocyku leniwie udaje ze cwicze ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-02-06 o 10:33 Powód: ortograficzna glupota telik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha ja te II sn staram sie jesc bialkowe, bo wtedy nie glodnieje... MI tez sie zdarza, ze mnie ludzie nie poznaja, zwlaszcza, ze zmienilam drastycznie kolor wlosow i fryzure ![]()
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny a co to jest Chili Con Carne? Jest na wątku przepisoweym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie, że jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() w pon mamy taki ogolny aero z lekkim wzmacnianiem - wiadomo po weekendzie ![]() w srody mamy typowe wzmacnianie a w piatki step czyli tylko spalanie ![]() a Ty Teliczu bierz tyleczek do gory i raz mi tu na stepik pedz ![]() nie ma obijania sie ![]() ![]() no to teraz ja moglam komus reprymende dac ![]() a dziewczyny ktora z mak jest najlepsza - chodzi mi o te razowe... pszenna, zytnia czy orkiszowa i czy w ogole jest jakas roznica??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Agee ja na II fazie jadłam zawsze produkty z orkiszowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
effa79 gratulacje!
Marzenko witaj z powrotem ![]() ![]() ![]() podbudowało, hmm? ![]() gratulacje! mi dzisiaj waga pokazało 53,5 kg ![]() dziękuję ze słowa otuchy i chyba faktycznie zrobię II fazę ![]()
#1640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Effa bo ja tego wczesniej nie mowilam bo pewna nie bylam... i dalej w sumie nei jestem... ale podejrzewam ze my za malo wegli jemy na 2 fazie i dlatego nie chudniemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Effa no i GRATULEJSZYN kobito ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-02-06 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj lece po orkiszowa heheheh Cytat:
![]() ![]() ale ja sie posluchalam i platkow, kasz, ryzu brozowego to mam na tyle ze chyba cala ulice bym wyzywila ![]() i kurcze brakuje mi tylko czasu aby je wykorzystac heheheh bo zalozyalm ze obiady weglowe beda tylko w dni w ktore mam aero ![]() a tak to mam weglowy wypas na sniadanka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Ska rozmiar 36?
![]() edycja: Ty chudzino jedna ![]() Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-02-06 o 11:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co jest jeszcze fajne przy chili to to ze Tz uwielbia to danie(tyle ze jemu zawijam w tortille) i mordka mu sie cieszy
![]() |
#1647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1648 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Raczkowanie
|
WITAJCIE KOCHANE. EFFO gratuluję tego kg mniej, zobaczysz jak się ruszyło to reszta teraz pójdzie szybciutko. MARZENKO witaj ponownie, milo że tu z nami podjetkujesz , ogladałam CIĘ na NK - super wyglądasz!!! PAPRAK co tak długo się nie odzywałaś, fajnie , że już jesteś, gratuluję kg mniej , a ile Twój mąż stracił na jedynce i jak CI tam jest? FRUITI , wyszłaś już ze szpitala, dużo zdrówka życzę. ILONKO jak ta wasza choroba , poszła już sobie , jak dzieciaczki się czują? TELIK , Ty to jesteś taka pogodna osóbka, miło się czyta TWOJE posty i zawsze się troszę pośmieje, masz fajne poczucie chumorku. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PLAŻOWICZKI.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.