..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::.. - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 07:40   #1621
telik
Wtajemniczenie

GG do telik
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

No witajcie Bikiniary

effa no zesz Ty masz racje do tej mojej sałatki kawałki kutaka by sie przydały, ale za pozno przeczytałam i wziełam kilka plastrow szynki gtowanej. ale dziekuje
a jak Ci z tymi mniejszymi porcami, dopada jakis mały głod

marzenko chili mmm dawno nie gotowalam, kusisz Kochana
Djana bedziemy tesknic
justynka Ty wariacie nie mysl tak o tej wadze, bo w obsesje wpadniesz
papraczku witaj znofu

miłoegop dzionka
Stary 2009-02-06, 07:47   #1622
Agee79
Rozeznanie

GG do Agee79 Send a message via Skype™ to Agee79

Cytat:
Napisane przez bambi1311 Pokaż wiadomość

o w morde!!!dobre!!!!!!! ale fakt faktem, n astudiach bylo najgorzej!!!!!kilogramy same sie na wage pchaly!!!!!a u mnie jeszcze najwieksza tragedia to praca w Stanach, wlasny ojciec mnie nie poznal....
no ja tez teraz wlasnie gubie swoj piecioletni pobyt w ju es ej

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
łącze sie z Carmelą w bolu ze ciezko znalezc make razowa, oblecialam Kaufland, Alti, Elea i Real. i ni hu hu... Ale kupie w mlynie, bo maja i orkiszowa i razowa i jaka tylko chce w sklepie firmowym. Narazie zrobie sobie z platkow.
a ja wczoraj myslalam ze oczom nie uwierze znalazlam w naszym pobliskim spozywczaku make razowa zytnia, pszenna i orkiszowa (1850) poki co kupilam sobie zytnia bo nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac ale chyba dzisiaj polece jeszcze po orkiszowa
no i oczywiscie nalesniczki do pracy juz dzisiaj sobie zrobilam

a tak w ogole to dzien dobry

oj ja dzisiaj to pojde z tymi weglami na maksa ale mam @ wiec nawet sie tym zbytnio nie martwie

ale mozecie kuknac czy nie duzo za duzo? jak cos to ogranicze

S: 1,5 nalesnika (z malej patelni) z serkiem (ser, jogurt, aromat migdalowy, fruktoza, platki migdalkow) + jogurt z musli home-made
IIS: 2 zawijasy wedlina drobiowa + serek light i ogorek swiezy
O: 2,5 nalesniki te same co na sniadanie
P: orzeszki
K: wiesniak z pomidorkiem (juz go 2 dni nie jadlam

Agee79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:51   #1623
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

U mnie dzis na obiad kotleciki sojowe o smaku kurczaka, dawno nie jadlam takich wynalazków
Juz mam przygotowane, wymoczone w jajku, jak wroce z miasta wrzuce na patelnie, a do tego hmm.. może mizeria.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:25   #1624
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez Agee79 Pokaż wiadomość
no ja tez teraz wlasnie gubie swoj piecioletni pobyt w ju es ej

a ja wczoraj myslalam ze oczom nie uwierze znalazlam w naszym pobliskim spozywczaku make razowa zytnia, pszenna i orkiszowa (1850) poki co kupilam sobie zytnia bo nie wiedzialam na ktora sie zdecydowac ale chyba dzisiaj polece jeszcze po orkiszowa
no i oczywiscie nalesniczki do pracy juz dzisiaj sobie zrobilam

a tak w ogole to dzien dobry

oj ja dzisiaj to pojde z tymi weglami na maksa ale mam @ wiec nawet sie tym zbytnio nie martwie

ale mozecie kuknac czy nie duzo za duzo? jak cos to ogranicze

S: 1,5 nalesnika (z malej patelni) z serkiem (ser, jogurt, aromat migdalowy, fruktoza, platki migdalkow) + jogurt z musli home-made
IIS: 2 zawijasy wedlina drobiowa + serek light i ogorek swiezy
O: 2,5 nalesniki te same co na sniadanie
P: orzeszki
K: wiesniak z pomidorkiem (juz go 2 dni nie jadlam
mi jakos tu mieska albo ryby brakuje- (zamiast 1,5 nalesnika na obiad np)
za duzo to nie jest na pewno
Stary 2009-02-06, 09:47   #1625
Agee79
Rozeznanie

Teliku ostatnio wpadlam w jakis drobiowy ped i przez ostatnie 3 dni na obiad mialam piersiaka z kury i troszke juz mi sie przejadl wiec dzisiaj postanowilam troszeczke odsapnac
wybaczone?

Stary 2009-02-06, 09:48   #1626
Marzeniatko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Agee gdzie tam za dużo w Twoim jadłospisie zebyś Ty widziała ile ja wczoraj zjadlam

Ninaad

A ja właśnie pałaszuję śniadanową jajecznicę i 2 dzień jedynki, oby przebiegł tak dobrze jak wczoraj =)

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:50   #1627
effa79
Zadomowienie

TADAMTADAMTADAM 1 kg mniej!!!!!!!! Az sobie podskoczylam z radosci dzis rano Choc waze sie jeszcze majac @, ale po dwoch tygodniach w sumie jest 1,5 kg mniej, bo mi tak skalala waga +/- 0,5 kg, ale raczej plus I albo waga ruszyla, albo moje zmiany - wegle sniadaniowe i mniejsze II sn skutkuja Ciesze sie, jak wariatka
Muffinki sniadaniowe z tahini - BOSKIE. Zjadlam z twarogiem i lyzeczka dzemu, druga przekroilam i zjadlam z serem zoltym posmarowanym dzemem (ja uwielbiam taki zestaw). Sama sie dzis zorietnowala, ze automatyczie wcinajac wegle, wyciagam do nich bialko
Przepis zaraz wrzuce - warte grzechu sa z platkami owsianymi, no moje jeszcze z zytnimi

Madziaa i Marzenka i Djana - no wlasnie z ta dieta... Ja wczoraj bylam na spotkaniu i do kawy postawiono przede mna delicje i mowie, ze nie dziekuje bardzo. Na to babka - no nastepna, ktora sie odchuda, wiec ja: Nie, po postu nie jadam slodyczy ALe oczy zrobila
Madziaa przez @ u mnie masakra, zajadam owocami najczesciej i jakimis goframi SB, placuszkami SB, mi jeszcze @ wypada w niedziele/pon wiec weekend ciezki, ale walcze ze soba, zeby choc nie podjadac...

Corny, prosze bardzo i chyba naparwde musk/mozg nie pracowal

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
A mnie dziś napadło na rzeżuche, ale bym sobie taka ostra kanapeczke zjadła. Jutro pomarudze TZ zeby mi kupil, ja wyrosnie bedzie pycha
U mnie rosnie non stop, baaardzooo lubie

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
a ja jutro zjem moje chwalebne, wielebne i najukochańsze CHILI CON CARNE , matko kocham to i na jedynce dozwolone
Marzenka nawet nie wspominaj, ja jestem uzalezniona od Chili Con Carne, moglabym jesc codziennie na okraglo Teraz robie w wersji SB i wcale nie musze miec ryzu do tego

Cytat:
Koleżanki popijacie czasami herbatki typu "System Slim Figura" ??
Cytat:
wtakim razie moze skusze sie na yerba mate, choc slyszalam ze w smaku masakra
Ja pilam na poczatku I fazy, jednoz tych opakowan, nie wiem, czy dalo skutek jakis A Yerba Mate uwielbiam i wlasnie ta limonkowa Fakt ma smak jak mocna zielona herbata, ale ja zielona pije bardzo mocna.

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
Przebrnelam kilkanascie zaleglych stron ale juz sil zabraklo na pisanie

Pozdrawiam serdecznie Na jedynce zgubiony 1kg
Noo witaj kochana. Juz sie tu martwilysmy I Gratulacje. A tz ile zrzucil???

Teliczku no wlasnie nie jestem glodna, zdecydowanie zmniejszylam II sn, po weglowo - bialkowych sniadaniach nie jestem glodna. Balam sie, ze ciezko bedzie mi do obiadu dotrwac, a jest wrecz latwiej teraz.
Aha - zapomnialam wczoraj - jakos sobie nie wyobrazam ciebie kulajacej sie

Agee na kolacje zjedz jajko, albo rybke. Bialko przez caly dzien masz jedynie z twarogu - w nalesnikach, plus serek light

Tz mi wczoraj powiedzial, ze taka prawie "chuda", jak teraz bylam, jak pracowalam w gazecie (prawie 6 lat temu), fakt, wtedy prawie nie jadlam i dlatego tez mi pozniej w ciazy 30 kg wskoczylo... SIe wczoraj w ogole komplementow nasluchalam i to od kobiet, wiec tym bardziej milo. I zaczynam sie dobrze czuc we wlasnej skorze, choc marzy mi sie 69 kg...

Milego dnia Babolce Ide zmienic opis

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 09:57   #1628
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effa79 Pokaż wiadomość
TADAMTADAMTADAM 1 kg mniej!!!!!!!! Az sobie podskoczylam z radosci dzis rano Choc waze sie jeszcze majac @, ale po dwoch tygodniach w sumie jest 1,5 kg mniej, bo mi tak skalala waga +/- 0,5 kg, ale raczej plus I albo waga ruszyla, albo moje zmiany - wegle sniadaniowe i mniejsze II sn skutkuja Ciesze sie, jak wariatka
Muffinki sniadaniowe z tahini - BOSKIE. Zjadlam z twarogiem i lyzeczka dzemu, druga przekroilam i zjadlam z serem zoltym posmarowanym dzemem (ja uwielbiam taki zestaw). Sama sie dzis zorietnowala, ze automatyczie wcinajac wegle, wyciagam do nich bialko
Przepis zaraz wrzuce - warte grzechu sa z platkami owsianymi, no moje jeszcze z zytnimi

Madziaa i Marzenka i Djana - no wlasnie z ta dieta... Ja wczoraj bylam na spotkaniu i do kawy postawiono przede mna delicje i mowie, ze nie dziekuje bardzo. Na to babka - no nastepna, ktora sie odchuda, wiec ja: Nie, po postu nie jadam slodyczy ALe oczy zrobila
Madziaa przez @ u mnie masakra, zajadam owocami najczesciej i jakimis goframi SB, placuszkami SB, mi jeszcze @ wypada w niedziele/pon wiec weekend ciezki, ale walcze ze soba, zeby choc nie podjadac...

Corny, prosze bardzo i chyba naparwde musk/mozg nie pracowal

U mnie rosnie non stop, baaardzooo lubie

Marzenka nawet nie wspominaj, ja jestem uzalezniona od Chili Con Carne, moglabym jesc codziennie na okraglo Teraz robie w wersji SB i wcale nie musze miec ryzu do tego

Ja pilam na poczatku I fazy, jednoz tych opakowan, nie wiem, czy dalo skutek jakis A Yerba Mate uwielbiam i wlasnie ta limonkowa Fakt ma smak jak mocna zielona herbata, ale ja zielona pije bardzo mocna.

Noo witaj kochana. Juz sie tu martwilysmy I Gratulacje. A tz ile zrzucil???

Teliczku no wlasnie nie jestem glodna, zdecydowanie zmniejszylam II sn, po weglowo - bialkowych sniadaniach nie jestem glodna. Balam sie, ze ciezko bedzie mi do obiadu dotrwac, a jest wrecz latwiej teraz.
Aha - zapomnialam wczoraj - jakos sobie nie wyobrazam ciebie kulajacej sie

Agee na kolacje zjedz jajko, albo rybke. Bialko przez caly dzien masz jedynie z twarogu - w nalesnikach, plus serek light

Tz mi wczoraj powiedzial, ze taka prawie "chuda", jak teraz bylam, jak pracowalam w gazecie (prawie 6 lat temu), fakt, wtedy prawie nie jadlam i dlatego tez mi pozniej w ciazy 30 kg wskoczylo... SIe wczoraj w ogole komplementow nasluchalam i to od kobiet, wiec tym bardziej milo. I zaczynam sie dobrze czuc we wlasnej skorze, choc marzy mi sie 69 kg...

effa, bardzo dobrze kobitce powiedziałaś,że nie jesz słodyczy-bo dla ludzi to przecież takie dziwne jak to nie jadać słodkości i od razu myślą,że się człowiek katuje albo co Dziwne to u nas jest,że jak częstuja słodyczami to patrzą dziwnie jakoś,że się człowiek nie częstuje ehh
oczywiście gratuluję spadku wagi wg mnie to Ty juz chuda jesteś przy tym wzroście
a ja wskocze na I fazę od poniedziałku aco tam...musze sie od węgli odzwyczaić

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:12   #1629
Marzeniatko
Zakorzenienie

Effa gratuluje umiejętności odmowy słodyczy Ja jak sobie odmówie to później jestem taaaka dumna =) i oczywiście gratuluje kg w dół
A chili ja też dzisiaj sobie robię na obiad

B L O G

Stary 2009-02-06, 10:14   #1630
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Jutro wskocze na wage, moze cos mi spadlo, a jesli nawet nie to i tak mam ten przyjemny luzik w spodniach!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:14   #1631
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

Agee gdzie tam za dużo w Twoim jadłospisie zebyś Ty widziała ile ja wczoraj zjadlam
Marzenko chodzilo mi o ilosc wegli

Cytat:

i ja sie ciesze jak wariatka
bo chyba jestes dla mnie pierwsza ktora na II chudnie... tzn wczesniej mnie nie bylo i nie widzialam tego naocznie...
i tez mam nadzieje ze po @ mi cos sie ruszy

no ja wczoraj bylam w banku no i mi babki powiedzialy ze bardzo widac ze schudlam, a w cycuchach to juz w ogole a nie widzialamy mnie z 2 m-ce
no i fakt fakrtem przed wigilia tez bylam na I i schudlo mi sie tez z 3-4kg ale prze swieta i sylwka nabralam z 2 takze odkad sie nie widzialysmy to jakies 6 kg spadlo

jej a ja mam dzisiaj moj ulubiony step (bo wychodze mokra jak szczur ) a mam @ i troche brzusio pobolewa i tak wlasnie sie zastanawiam czy dam rade...
najwyzej wezme no-spe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 10:17   #1632
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro wskocze na wage, moze cos mi spadlo, a jesli nawet nie to i tak mam ten przyjemny luzik w spodniach!
Lubię takie uczucie, luzu w spodniach

Agee ja się w ten wtorek spotkałam ze swoją przyjaciółką, z którą nie widziałam się dokładnie rok. I mnie nie poznała Bo ja od tamtego czasu schudłam sporo, zmieniłam fryzurę, zrobiłam sobie prostą grzywkę, zmieniłam styl ubierania i nijak mnie nie poznała, ja do niej "cześć" a ona taaaakie oczy Ale przyjemne jak ktoś mówi "schudłaś?" , nie?

B L O G

Stary 2009-02-06, 10:23   #1633
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:

zabije , zatłuke, pogryze() z zazdrosci chudzino jedna...

a tak naprawde to fantastycznie Kochana
postaram sie isc za Twa rada i zmniejszyc II sniadanie
mysle ze to beda koktajle(polubijam je na strukturalnej diece) maja 150-200kcal
ale to sie zobaczy

agee ja tez mam stem w pon, srody, piatki.
ale od tygodnia mnie tam nie widziano bo w domku na kocyku leniwie udaje ze cwicze

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2009-02-06 o 10:33 Powód: ortograficzna glupota telik
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:28   #1634
effa79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
zabije , zatłuke, pogryze() z zazdrosci chudzino jedna...

a tak naprawde to fantastycznie Kohana
postaram sie isc za Twa rada i zmniejszyc II sniadanie
mysle ze to beda koktajle(polubijam je na strukturalnej diece) maja 150-200kcal
ale to sie zobaczy

ale od tygodnia mnie tam nie widziano bo w domku na kocyku leniwie udaje ze cwicze
Telik, bo ja zapomnialam oglosic, ze tym samym odczarowuje wszystkie IIfazowe wagi!!!!
Aha ja te II sn staram sie jesc bialkowe, bo wtedy nie glodnieje...

MI tez sie zdarza, ze mnie ludzie nie poznaja, zwlaszcza, ze zmienilam drastycznie kolor wlosow i fryzure

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:31   #1635
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Dziewczyny a co to jest Chili Con Carne?
Jest na wątku przepisoweym ?
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:32   #1636
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Witaj

Oczywiscie, że jest https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=29

B L O G

Stary 2009-02-06, 10:34   #1637
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
tez bym chciala tak z 3 razy w tyg ale w mojej miescinie nie mam takiego wyboru, dobrze z w ogole jakis aero jest
w pon mamy taki ogolny aero z lekkim wzmacnianiem - wiadomo po weekendzie
w srody mamy typowe wzmacnianie a w piatki step czyli tylko spalanie

a Ty Teliczu bierz tyleczek do gory i raz mi tu na stepik pedz
nie ma obijania sie

no to teraz ja moglam komus reprymende dac

a dziewczyny ktora z mak jest najlepsza - chodzi mi o te razowe... pszenna, zytnia czy orkiszowa i czy w ogole jest jakas roznica???

Stary 2009-02-06, 10:35   #1638
Marzeniatko
Zakorzenienie

Agee ja na II fazie jadłam zawsze produkty z orkiszowej wydaje mi się, że będzie najodpowiedniejsza.

B L O G

Stary 2009-02-06, 10:35   #1639
Ska
Zadomowienie

effa79 gratulacje!

Marzenko witaj z powrotem na pewno te wszystkie zmiany wyszły Ci na lepsze jak się codziennie na siebie patrzy to nie widzi się tego tak bardzo, a jak spotyka się taką kumpele to ona od razu zauważa wszystko
podbudowało, hmm?
gratulacje!

mi dzisiaj waga pokazało 53,5 kg to już zmieniłam podpis z boskich 52.. spodnie już nie wiszą tak bardzo to wszystko mi w tyłek i uda poszło. ale noszę cały czas 36, tylko że pełniejsza w nich jestem.
dziękuję ze słowa otuchy i chyba faktycznie zrobię II fazę
Stary 2009-02-06, 10:35   #1640
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:
Cześć

Gosia jest jest

Effa bo ja tego wczesniej nie mowilam bo pewna nie bylam... i dalej w sumie nei jestem... ale podejrzewam ze my za malo wegli jemy na 2 fazie i dlatego nie chudniemy za bardzo sie tych wegli boimy bo przemyslalam sprawe w kontekscie tego jak na studiach dietkowalam i w sumie wtedy jadlam duzo wiecej wegli niz teraz glownie kasze i ryz i ok raz w tygodniu makaron (wtedy zwykly Lubelski) a teraz jadalam malo wegli tylko na sniadanie, tak minimalnie... a od ostatniego piatku do poludnia jem ich wiecej i cos mi sie wydaje ze mi tez sie cos ruszylo ale powiem dopiero po weekendzie

Effa no i GRATULEJSZYN kobito strasznie sie ciesze

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy

Edytowane przez Djana
Czas edycji: 2009-02-06 o 10:37
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 10:40   #1641
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Telik, bo ja zapomnialam oglosic, ze tym samym odczarowuje wszystkie IIfazowe wagi!!!!

MI tez sie zdarza, ze mnie ludzie nie poznaja, zwlaszcza, ze zmienilam drastycznie kolor wlosow i fryzure
Ja też chudnę na II fazie (choć II mam dopiero od niedzieli )

Cytat:
Dziękuję Przeoczyłam, a to na pierwszej stronie
Stary 2009-02-06, 10:41   #1642
Agee79
Rozeznanie

Cytat:
Agee ja na II fazie jadłam zawsze produkty z orkiszowej wydaje mi się, że będzie najodpowiedniejsza.
dziekuje Ci Marzenko
dzisiaj lece po orkiszowa heheheh

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość

Effa bo ja tego wczesniej nie mowilam bo pewna nie bylam... i dalej w sumie nei jestem... ale podejrzewam ze my za malo wegli jemy na 2 fazie i dlatego nie chudniemy za bardzo sie tych wegli boimy bo przemyslalam sprawe w kontekscie tego jak na studiach dietkowalam i w sumie wtedy jadlam duzo wiecej wegli niz teraz glownie kasze i ryz i ok raz w tygodniu makaron (wtedy zwykly Lubelski) a teraz jadalam malo wegli tylko na sniadanie, tak minimalnie... a od ostatniego piatku do poludnia jem ich wiecej i cos mi sie wydaje ze mi tez sie cos ruszylo ale powiem dopiero po weekendzie

Effa no i GRATULEJSZYN kobito strasznie sie ciesze
no prosze a myslalam ze tylko ja mam problem z tymi weglami
ale ja sie posluchalam i platkow, kasz, ryzu brozowego to mam na tyle ze chyba cala ulice bym wyzywila
i kurcze brakuje mi tylko czasu aby je wykorzystac heheheh
bo zalozyalm ze obiady weglowe beda tylko w dni w ktore mam aero
a tak to mam weglowy wypas na sniadanka

Stary 2009-02-06, 10:46   #1643
Marzeniatko
Zakorzenienie

Ska rozmiar 36? i co Ty tu robisz?!
edycja:
Ty chudzino jedna

B L O G

Edytowane przez Marzeniatko
Czas edycji: 2009-02-06 o 11:05
Stary 2009-02-06, 11:03   #1644
Alida
Raczkowanie

GG do Alida

Cytat:
Cześć

i jest przepyszne jak sobie ostatnio zrobiłam z mielonym z kuraka i z białą i czerwoną fasola to aż sie sliniłam nad patelnia gdy sie dusiło nie mogłam sie doczekać jeden z moich ulubionych sb-owskich obiadków
Alida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:16   #1645
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alida Pokaż wiadomość
i jest przepyszne jak sobie ostatnio zrobiłam z mielonym z kuraka i z białą i czerwoną fasola to aż sie sliniłam nad patelnia gdy sie dusiło nie mogłam sie doczekać jeden z moich ulubionych sb-owskich obiadków
I ja jeszcze tego nie robiłam? A widzę, że przepis prościutki
Stary 2009-02-06, 11:18   #1646
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:

ja mam nadzieje moja droga, w przciwnym wypadku...

Cytat:
a co jest jeszcze fajne przy chili to to ze Tz uwielbia to danie(tyle ze jemu zawijam w tortille) i mordka mu sie cieszy
Stary 2009-02-06, 11:24   #1647
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:
a co jest jeszcze fajne przy chili to to ze Tz uwielbia to danie(tyle ze jemu zawijam w tortille) i mordka mu sie cieszy
tymbardziej nie wiem czemu ja tego jeszczenie robilam a przepis nawet czytalam kiedys....tylko nie wiem co... przetestujemy tez na moim TZcie

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:40   #1648
Alida
Raczkowanie

GG do Alida

Cytat:

mój póki co tylko z pewną dozą niedowierzania spróbował ode mnie (jakos nie ufa moim potrawom ;p) ale widziałam że mu smakowało ;p
Alida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 11:45   #1649
Marzeniatko
Zakorzenienie

Cytat:
mój póki co tylko z pewną dozą niedowierzania spróbował ode mnie (jakos nie ufa moim potrawom ;p) ale widziałam że mu smakowało ;p
A piekłyście ciasto czekoladowe z fasoli? Jakiś czas temu królowało na wątku, a moi goście nie zauważyli, ze coś jest z nim "nie tak" ? =)

B L O G

Stary 2009-02-06, 11:45   #1650
Anetka1974
Raczkowanie

WITAJCIE KOCHANE. EFFO gratuluję tego kg mniej, zobaczysz jak się ruszyło to reszta teraz pójdzie szybciutko. MARZENKO witaj ponownie, milo że tu z nami podjetkujesz , ogladałam CIĘ na NK - super wyglądasz!!! PAPRAK co tak długo się nie odzywałaś, fajnie , że już jesteś, gratuluję kg mniej , a ile Twój mąż stracił na jedynce i jak CI tam jest? FRUITI , wyszłaś już ze szpitala, dużo zdrówka życzę. ILONKO jak ta wasza choroba , poszła już sobie , jak dzieciaczki się czują? TELIK , Ty to jesteś taka pogodna osóbka, miło się czyta TWOJE posty i zawsze się troszę pośmieje, masz fajne poczucie chumorku. POZDRAWIAM WSZYSTKIE PLAŻOWICZKI.
Anetka1974 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości