![]() |
#2401 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to cienki bolek jestem w dawaniu nauczki ![]() ![]() Dziewczyny,dzisiaj ostatnia noc z tesciami,jutro spimy juz u siebie ![]() ![]() sypialnia w kolorze dyniowej jesieni ,kuchnia- słoneczne lato, pokoj -narcyz+pole kukurydzy ![]() (kto wymysla te nazwy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Patrząc na ogoł wydarzeń i zachowań TZ postąpilaś najlepiej jak mogłaś. Tylko czy on z tego coś zrozumial. Prosił abys przyjechała do domu?
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
O kurczę, Miśkowa, niezłe akcje odstawia Twój Tż.
Ja chyba nie umiem się mścić w ten sposób. W ogóle u mnie z zemstą cięzko. A Poemi jak zawsze daje czadu... Cześć wszystkim! Wczoraj wracam po 5 godzinach do domu (jeszcze w knajpie nie słyszałam telefonu jak dzwonił Tż 7 razy O_o), patrzę karteczka na wycieraczce (jestem na piłce, bede ok 24 ). Kartka bo ja nie odebrałam, a potem jak już próbowałam oddzwonić to Tż juz wylazł z domu. No i się minęliśmy, ale bywa i tak ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on chyba nie ma mózgu lecę tymczasem do miasta, do banku i po zakupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy pamiętacie sytuację z kłamstwem mojego TŻ i ta laską, z którą pisał? Wtedy mu powiedziałam, że jak ja choć raz zobaczę na ich koncercie, to wychodzę do domu bez gadania, że ma załatwiać tak, żeby ona już nigdy nie przyjdzie (a przychodziła zawsze...ciekawe czemu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedziałaś mu o co w ogole masz pretensje i dlaczego wyjechałaś? Cytat:
Może jej powiedziec ze nic z tego, nie ma ochoty z nią rozmawiać i nie ma ochoty jej widzieć..a ona i tak przylezie (może nawet tym bardziej ![]() Ja załatwiłam panienkę od gg w prosty sposob. Pojawiła sie na imprezie na ktorej TZ gral..ja bylam w klubie, stalismy przy barze..az tu nagle pojawia sie jej osobka. Normalnie jakby spod ziemi wyrosła, znalazla się naprzeciwko nas. Strzelilam usmiech, przywitalam sie przedstwiając "cześć my sie jeszcze nie znamy, Hania- żona Igora" jej reakcje bezcenna..wymruczala jakieś cześć odwrócial sie i wyszla z klubu. Maż powiedział ze jestem rewelacyjna.
![]() |
#2409 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() No w koncu do Was dotarlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to ona nie wiedzła, że Twój mąż ma żonę? ![]() Bo ta panna, z którą mój TŻ gadał, wie, że on ma narzeczoną. Nawet potem, juz jak wysznupałam, że z nią gadał, sobie przypomniałam, że zaraz po tym jak się zaręczyliśmy, TŻ grał koncert i kumpel z zespołu na scenie powiedział, że gratulują nam, że się zaręczyliśmy i takie tam...i że mam wstać, pokazać się itp...i ta laska mnie wzrokiem zmierzyła dość dziwnym... Ale wracając do sprawy... ja tej dziewuchy oglądać nie chcę, a TŻ powiedział, że będzie się starał, żeby jej nie było... Myślicie, ze przesadzam z tym wychodzeniem z koncertu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć Anitko ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-06 o 12:23 Powód: literówka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
No i teraz znalazlam chwilke zeby troszke podczytac to co napisalyscie wiec odpisuje ale bez cytowania
![]() Gosiu ciesze sie ze wrocilas myslami do swiat sluchajc tej koledy, mnie takze sie podoba ![]() ![]() Butter dobrze ze ten upadek sie nie skonczyl gorzej ![]() Miskowa: Wszystkieho Naj dla Twego Tzta ![]() ![]() ![]() Co do obiadkow to Tz sam sobie robi bo nie mieszkamy razem, a kiedy jestem u niego, czasem cos upichce bo chce, albo gotuje on albo robimy to razem. Ja na razie nie jestem na etapie codziennego gotowania ale od czasu do czasu lubie upiec jakies ciasto, salatke czy zrobic w weekend obiad.. Jak juz to robie to wkladam w to "serce" ![]() Dorinko dobrze ze ta linke od Steppera da sie wymienic i bedziesz mogla smigac.. Ja zamowilam rok temu w Tchibo i jstem zadowolona, troche tylko skrzypial ale nasmarowalam i mozna smigac ![]() Fajny pomysl z tym spotkankiem w Warszawie szkoda ze ode mnie dosc daleko ![]() Edit: Z urlopem sie udalo, lece do Tz na 10 dni ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam ze sie nie odzywalam ale mialam codziennie proby bo jutro znow koncert. Ja wieczorem wracajac z porb nie jestem zmeczona a wrecz przeciwnie niezle nabuzowana i podekscytowana :d i nie chce mi sie spac a potem jak musze wstac po 5 tej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie jest spokoj...niestety moja podejrzliwość nie zniknęła i szpieguję korespondencję TZ na gg ![]() ![]() Co do podkreslonego...myślę że trochę przesadzasz. On może się starać zeby nie przyszła...ona i tak zrobi swoje. A chyba im bardziej on bedzie się starał zeby nie przyszla tym bardziej ona bedzie chciała przyjsc tak to jest. Chyba lepiej po prostu ją olewać jak ewentualnie na koncercie się pojawi. Aczkolwiek rozumiem ze cisnienie może Ci skoczyc jak ją zobaczyc i po prostu nie bedziesz mial ochoty na nia patrzeć- więc wyjdziesz. Ja tak kiedys wyszlam jak zobaczyłam byla TZ w klubie.....normalnie wpadłam w furię. Zrobilam wtedy mega awanturę TZowi. Ale zachował się wtedy jak "moj facet"...mimo ze grał imprezę wyszedł razem ze mna i pojechalismy do domu. Cytat:
![]()
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się nazywa kobieta z klasą. Brawo! ![]() Normalnie jestem zachwycona:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie miło pogadałam z TŻ-em ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Traktuj ją jak powietrze, klej się do Tżta jak tyko będzie okazja, nawet bądź dla niej miła jakby się odezwała, dając jej do zrozumienia, że ona nie ma żadnego znaczenia. Jej poczucie pewności zleci na łeb, na szyję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba faktycznie nie będę wychodzić nigdzie! Zostanę, ale niech tylko zbliży się do TŻ... ![]() Moje koleżanki miały pomysły w stylu 'powiedzieć jej mężowi', 'podejść do niej i ją wygonić' itp...ale przecież ja się nie będę poniżać do takiego poziomu, że jakaś pannę z knajpy wyganiać ![]() ![]() O tak, zachowam się z klasą... ![]() EDIT: Poemi, może i mi też się wybacza, jakbym pognała ta pannicę z knajpy... ale to chodzi bardziej o to, jak ja bym się w takiej sytuacji czuła sama przed sobą, a nie czy inni by mi wybaczyli...a czułabym się jak głupia szczeniara - sorki ![]() Madlen...racja! Tak właśnie zrobię ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-02-06 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Szczerze mowiąc sama nie wiem jak udało mi się to zrobić ![]() Miałam tak dobry humor tego wieczoru, że jakas pannica nie byla w stanie mi go popsuć.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
Haniu, chyba muszę po prostu iść z takim nastawieniem na koncert
![]() Dzięki Dziewczyny, Wasze rady są bezcenne ![]() Co myślicie o muszkieterkach? Już raz pytałam, ale moje pytanie przeszło bez echa... Znalazłam piękne brązowe-czekoladowe...i się zastanawiam. Czy taki kolor butów w ogóle będzie mi do czegoś pasował? |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój TZ chwilowo stracił rozum..ale chwilowo. Jest z Tobą, tamta to nic nie znaczący wybryk natury. Także pierś do przodu i uśmiech ![]() Pokaż te muszkieterki...ja w ogole nie wiem jak wyglądają ![]()
![]() |
#2422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszkieterki takie, jak w linku, tylko, że ja mierzyłam brązowe...takie czekoladowe...kolor piękny ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item548318958_...czarne_38.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Dyskusja w wątku trwa, a ja muszę cieżko pracować
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj byłam u nas w CH byłam w czterech sklapach i żadne mi się nie podobały.Wszystko przebrane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chybabym sie czula jak kot w butach ![]() Ale, ale moja kumpela takie ma i do spodni super wygladają ![]() Zdecydowanie czekoladowe byłyby fajniejsze..i ja uważam ze do fioletu pasuje jak najbardziej. Do szarego nie za bardzo. Ale np do zieleni takiej butelkowej jak ta lala ![]()
![]() |
#2428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właściwie masz rację, do fioletowego czekoladowy spoko, w końcu Milka jest w fioletowym opakowaniu ![]() No i zieleń, biały, brązowy...a czarny? Hmmm...Nie mówię o czarnych spodniach, ale o zwykłych dżinsach i np. czarnej górze... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-02-06 o 13:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakra ![]() Poemi myślę ze Ciebie o takowe "skłonności" też nikt by nie podejrzewał
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.