|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
ahaa
![]() agus dzieki nie mialam sily czytac ![]() a my wrocilismy dzis z poradni....boze jakie nudy.Babka tak sie platala w tym co mowila ze mam watpliwosci czy ona sama sie na tym zna
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-06 o 22:42 Powód: dopisek |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
heheh
dobre :Pzobaczymy, mam chyba z 3 metry sciag
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis też miałam poradnie u nas babka sie zna na rzeczy, troszke mnie tego nauczyła i spotkania indywidualne mamy juz zaliczone. Jutro grupowe a w niedziele nauki kościelne. Ale już prawie konczymy
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, jednak na chwilkę zajrzałam
na dosłownie chwilkę ![]() DZIĘKUJĘ WAM :kliwia, Maggie, motley, eliame, kasiaher, azzis, gold-fish, popscene, baja_86, domi7ks, strippi, neska22, jaguraaa, stokrotka24, anuulaa, martucha84 i innym, których yć może pominęłam ![]() ps. eliame - wcale nie jestem spokojna.. właśsnie miałam GŁUPAWKĘ - tzn. śmiech i płacz jednocześnie Wypiłam 3 kilonki z rodzinką.. na rozluźnienie ![]() popscene - stresuję się jak ... nie wiem co ![]() anuulaa - masz rację wczoraj zasnąć nie mogłam, dzisiaj - jak widać również ![]() ---------- i mam nadzieję, ze pogoda będzie taka jak dziś (tzn słonko, bez deszczu i cieplutko... ![]() idę spać... do zobaczonka po weekendzie ![]()
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet moge powiedziec jaka para w jakim aucie jechala. Nie wiem czemu, ale jakos tak mi sie to zapamietalo. ![]() My przy aucie chcemy miec fajne fotki no i dluuugo bedziemy nim jechac na sale, bo od kosciola na sale jest ok 30 km... Na szczescie nie mamy limitow km. ![]() angelika, trzymam kciuki za jutrzejszy dzien
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2009-02-06 o 23:11 |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
angelika kopniaki Ci daje na szczęscie..ja to juz jutro
![]() ![]() szok!powodzenia, cudnego slubu jeszcze raz jago a my właśnie krótko będziemy jechac...i sesja w inny dzień, więc zdjęć nie będzie chyba, że pod kościołem fotograf uwieczniłby kilka;( ochhh z bólem serca ciężkim chyba zrezygnujemy;(
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-06 o 23:13 |
|
|
|
#1117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Kliwia, bardzo mi się spodobało Twoje stwierdzenie, że pewnie w ksiązkach siedzę Jakoś tak nie miałam czasu przez 3 dni tu zajrzeć. W środę obchodziliśmy 4-tą rocznicę . Dostałam od TŻa między innymi 5 jaśków- bo mu kiedyś mówiłam, że chcę mieć w sypialni na łóżku dużo jaśków . Ja m upiekłam ciateczka kruche w kształcie serca![]() Byliśmy na filmie "Droga do szczęścia" z Kate Winslet i Leosiem DiCaprio... Polecam szczerze! Duże wrażenie na mnie zrobił Po pierwszym tygdoniu pracy jestem tak szczęśliwa! Baaardzo jestem zadowolona![]() Cytat:
![]() Żabcia, gratuluje wygranej sesji zdjęciowej! Piękne będziecie mieli zdjęcia ![]() kokoszanel123, kolanka, moniqac, kolikoko witajcie w naszym gronie AgatkaL, Jagura i Jaguś dla Was najlepsze życzenia! ![]() Cytat:
Strippi, nie przejmuj sie tak bardzo ludzkim gadaniem My tu wszystkie wiemy jak bardzo kochasz konie, a szczególnie swojego Vento . Zrobisz tak, jak będziesz uważała, a ja wierzę, że będzie to najlepsza decyzja.Noooo i piękne są ![]() angelika, trzymam kciukasy za piękną pogodę i dobre humory Juz nie mogę się doczekać, jak nam wszytko opowiesz
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-02-06 o 23:17 |
||
|
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsz do łóżka żebyś jutro była świeżutka i wypoczęta!!!
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
No masz Ci los... Ja mam czas pogadać, to wszystkie śpią!
Dobranoc! |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie spie
|
|
|
|
#1123 |
|
Raczkowanie
|
ja tez podgladamnio ale inne PM chyba jednak juz spia ![]() no nic ja zmykam, do jutra, dobranoc
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-02-06 o 23:58 |
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
taa ja tez ide nynac, rano sprzatanko a pozniej bede robila brownies
|
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
I ja jestem, wlasnie wrocilam od TŻ, i zaraz zmykam do lozeczka, jutro pobudka rano o 9 wyjezdzamy bo na 10 mamy byc w rzeszowie po moją suknie
angelikaw ale Ci zazdroszcze, baw sie dobrze, i nie stresuj, w koncu to twoj najszczesliwszy dzien w zyciu |
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie śpię
Męczę się nad Teorią Czystej Formy Witkacego. Boże, jakim trzeba być pogiętym, zeby coś takiego wymyślić najbardziej spodobało mi się zdanie z książki, ze największym i właściwie jedynym wyznawcą witkacyzmu, był sam Stanisław Ignacy
|
|
|
|
#1127 |
|
Rozeznanie
|
Scio wspolczuje takich *******ek sie uczyc. Ja jutro wieczorem siadam do ksiazek bo w poniedzialek ostatni egzamin z metodyki nauczania zintegrowanego.... a potem wolne do 16 lutego
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lustereczko a kiedy zamawialas suknie? Kurcze ja chce zamówić w marcu, ale z drugiej strony nie chce jej mieć kilka miesiecy przed slubem, zeby wisiała w szafie
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknia i tak zostaje w salonie bo nie mam gdzie jej trzymac.
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a płaci się za przetrzymanie? kurde a nie boisz sie, że ktoś z niej skorzysta?
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie place, szczerze to sie nie boje, obie panie znam od ponad roku bo poznalysmy sie na targach slubnych 2008, i od tamtej pory czesto u nich bywalam, i mimo ze z natury jestem nieufna, to jednak tym pania ufam i wiem ze nic zlego sie mojej sukni nie stanie
Jutro jedna pani ma przyniesc swojego pieska yorka zebym go poznala, bo ja kocham yorki ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm...chyba zajde do tego salonu ![]() ![]() dzieki |
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 | |||||||
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór! póżno juz wiem ale własnie skonczyła się u nas w domku mała imprezka i postanowilłam nadrobić szybko póki mój TŻ myje zabki.
Cytat:
Cytat:
hmmm kto ma jakies stronki? wiesz kasiaher uszyjmy sobie jednak...a naprzykład z organzy???Cytat:
Cytat:
hmmm Cytat:
Cytat:
Cytat:
cudownego dnia Ci zyczę!
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
i my z moim TZetem tez poznalismy sie na GG
![]() oo a czemu taka decyzje podjeliscie? witam Cytat:
uwielbiam ta piosenke ![]() Cytat:
suuuuuuper ten podrecznik !! moze odgapie od Ciebie i tez kupie taki w prezencie dla mojej mamy od TZeta i dla przyszlej tesciowej ![]() WITAM KOBIETKI wczoraj wyslalam wiadomosc ... ale nie wyslalo nie mam pojecia dlaczego ... dziekuje wszystkim dziewczynom za gratulacje ![]() Ktoras z dziewczyn pisala ze jej TZet mowi ze jest uzalezniona od wizaz ... hehe moj tez ostatnio mi tak mowi nawet ostatnio cos gadalismy o weselu a TZet z tekstem do mnie " a moze zapytaj wizaz? " hehe mowi ze jestem uzalozniona od was .. i chyba ma racje ![]() a ta wogole to u mnie lekkie zamieszanie jesli chodzi o Kosciol ... na poczatku bylo ugadane ze slub i wesele beda w miescie mojego TZeta ... dzieli nas godzina drogi do mojego domu a teraz mama z tata jedna woleli by zeby slub byl u nas w parafii bo ze niby taka tradycja i wogole .. wsumie to ja chcialam miec u mnie w Kosciele ale wybralismy u TZeta z tego wzgledu ze sala jest 5 min od Kosciola wiec goscie od strony TZeta nie beda musieli jechac godzine do mnie na slub i pozniej sie wracac godzine na wesele ... no ale ok wkoncu zmienilismy ten Kosciol wybralismy protokol z Kosciola TZeta i tato ( ktory obecnie jest w Polsce ) byl u proboszcza w mojej parafii zeby zamowic date i godzine slubu bedzie tak jak mialo byc wczesniej o 15:00 tylko ze jes jeden problem mam juz zamowiona dekoratorke i bede miala dekoracje z zywych kwiatow cena 1.200zl a ktos ma wczesniej slub przed nami o 14:00 wiec dzwonie dzisiaj do taty zeby pojechal na plebanie zapytac proboszcza co to za para zeby sie z nimi dogadac o ta dekoracje zeby przypadkiem oni kogos tez nie zalatwali no i zeby sie kosztami podzielic a tato do mnie .... ze moglam mu od razu powiedziec ze on teraz nie bedzie jezdzil i wypytywal no a ja mu mowie ze to jest troche kasy ... a on z tekstem ... ze wszystko pokryje i wogole normalnie jak sie wkurzylam bo co jak ta para przed nami zalatwi sobie dekoratorke ( mam nadzieje ze jeszcze nie maja ) i ta ich i nasza zjada sie tym samym czasie do Kosciele zeby dekorowac?? przeciez moja nie zdarzy w 15 min sciagnac ich dekoracji i zalozyc mojej ![]() no a druga sprawa to ta , ze jesli tamci nie beda miec dekoracji to dlaczego maja miec ustrojony Kosciol i nic za to nie placic? bo wiadomo ze dekoratorka bedzie pewnie kolo 10-11 dekorowac wiec Ci wpadna sobie na slub na gotowe ![]() to ja zaplace za to 1.200zl a Ci sie nawet nie dorzuca? powinno byc podzielone na rowno ![]() Ojj nie ... ja tego tak napewno nie zostawie !! jak tato nic nie zalatwi w Polsce to znajde numer na plebanie i sama zadzwonie ![]() Gorzej jak ta para powie ze oni nie maja dekoracji ale rowniez nie dorzuca sie do moich kwiatkow ![]() wtedy jedyne wyjscie to bedzie zrezygnowac z dekoracji chyba ![]() ![]()
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do pracy juz ide na 6 rano
do uslyszenia potem
|
|
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego, nie płacz bo makijaż rozmażesz, uśmiechaj się pięknie na zdjęciach i bądź sobą i pamiętaj dziś jesteś najpiękniejsza kobietą na Świecie!!!!! Cytat:
![]() Szykuję się do pracy bo dziś muszę być godzinę wcześniej na ten próbny makijaż. |
||
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Angelika wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Kurde uż niedługo pierwsza relacja, ale ten czas leci
|
|
|
|
#1139 |
|
Zadomowienie
|
no to odpoczniesz troche
a kiedy masz ślub?[/quote]19 września właśnie zwlekam się z łóżka i szoruję na jakieś sobotnie zakupy
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się martwie dekoracjami, przed nami np. jedna para ma ślub, więc też myślę, ze w okolicach maj-czerwiec będę do nich dzwonić, co by się ugadać na dekorację, ale co będzie jeśi oni będą mieli zupełni inną wizję niż ja?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

dobre :P
i spotkania indywidualne mamy juz zaliczone. Jutro grupowe a w niedziele nauki kościelne. Ale już prawie konczymy

my jednak nie będziemy chyba tego zabytkowego auta zamiawiać...z bólem serca, ale ja rezygnuje z tego pomysłu. A wszystko przez to, że pisałyscie ostatnio, że sie nie opłaca i ludzien ie zwracaja uwagi
Na szczescie nie mamy limitow km.

Piękne będziecie mieli zdjęcia 

najbardziej spodobało mi się zdanie z książki, ze największym i właściwie jedynym wyznawcą witkacyzmu, był sam Stanisław Ignacy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)