..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::.. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 22:33   #1681
dzonksik
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

no ja nie moge niestety czerwonego ze wzgledu na zeby ktore poprawialam i szkoda by mi bylo wlozonej kasy i wogole, wogole... ;] wiec pije rzadko, bo nie czerwone.

dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 22:36   #1682
effa79
Zadomowienie

Zjadlam jeszcze jajko na twardo i dwa pomidorki, bo sie balam, ze po basenie moze mnie przyglodowac jednak.
Brzuszki zrobilam.
Soczewica ugotowana, skladniki do zapiekanki pokrojone.
I zaraz ide spac.
Paprak mnie i tak zadziwia, ze oni maja zdrowe produkty, bo mi USA kojarzy sie z popcornem, frytkami i gora tluszczu z fast foodow
Dobrej nocki.
Pewnie odezwe sie jutro z pracy, bo musze isc na chwile...

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 23:14   #1683
Marzeniatko
Zakorzenienie

Melduję 2 dzień 1 fazy zakończony pomyślnie. =)

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 23:16   #1684
dzonksik
Raczkowanie

spowiadam sie:
sniadanie: nalesnik z polewa czekoladowa (obiecalam sobie ze nie bede juz wyrzucac jedzenia wiec musialam skonczyc nalesniki), lyzka musli z serkiem homo naturalnym.
II sn.: dwie mandarynki , 1/2 jogurtu jogobella light
III sn. : salatka z pomidora, brokułów , cebuli , rzodkiewki, odrobiny pora, z kawałeczkiem sera zoltego w kosteczke i lyzką kaszy gryczanej.
Obiad: nalesnik z musem jablkowym (OSTATNI!! ) 1/2 jogurtu jw.
to bylo do godziny 16.
Potem w domu zjadlam tylko kawalek sera zółtego , jablko i mandaryne. wypilam lampke wina bialego i lampke coli light bo mnie ciagnelo do slodkiego niemilosiernie. Nie mialam czasu nic gotowac po przyjsciu z pracy bo o 20 mialam spotkanie jeszcze, a padam po calym tygodniu na pysk za przeproszeniem, wiec odpuscilam typowa kolacje .
Prosze o korekte

Stary 2009-02-07, 00:06   #1685
paprak
Wtajemniczenie

GG do paprak

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
no ja nie moge niestety czerwonego ze wzgledu na zeby ktore poprawialam i szkoda by mi bylo wlozonej kasy i wogole, wogole... ;] wiec pije rzadko, bo nie czerwone.
Rozumiem Ja jak piaskuje zeby to pozniej tez placze, ze zolkna ale i tak pijam czerwone wino
Cytat:
Napisane przez effa79 Pokaż wiadomość
Paprak mnie i tak zadziwia, ze oni maja zdrowe produkty, bo mi USA kojarzy sie z popcornem, frytkami i gora tluszczu z fast foodow
O maja, maja I maka orkiszowa, i razowa i mieszana migdalowa i pszenna, smietany, twarogi, mleko bez cukru, bez laktozy, dla mnie to zbawienie. No i wybor warzyw caly rok. A sklepy hindusow sa tak przebogate i aromatyczne, ze mozna oszalec Jak ktos nie dba o to co je, jak ja jeszcze kilka lat temu, to ma przekonanie, ze oni maja wszystko niedobre ale swieze ryby i owoce morza, pieczywo, czy polprodukty sa wszelkiego rodzaju Trzeba tylko zamiast np. hamburgera wybrac fasolke szparagowa a dla niektorych to nie do zaakceptowania

Wklejam mojego piernika w polewie z gorzkiej czekoladydo pieczenia bez cukru, z dodatkiem slodzika, oproszonego wiorkami kokosowymi. Juz prawie pol blaszki nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00024.jpg (54,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01521.jpg (68,9 KB, 9 załadowań)
paprak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 07:06   #1686
justyna2639
Zakorzenienie

wiec po 5 dniach I fazy schudlam 1 kg
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 07:33   #1687
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hejo wszystkie bikiniary
fru, kochana martwily my sie tu o Ciebie grupowo, napisz co Ci jest, bo my tu czarne mysli mamy telik tuli i
papraczku - boooski piernik..., a tak na marginesie slyszałam ze w stanach mają produkty typowo SB, np bita smietana light SBitd
justynka gratzy
marzenko widze ze dietkowanie wzorowo idzie

u mnie wczoraj docs grzecznie dietkowo no i 45 min pocwiczylam w domku nawet
a dzi na obiad/lunch bede wegle, bo wczesniej koncze prace i bede miaala czas cieplego cos ugotować. a kuchnii pełno kasz ryzu itd a ja nie mam kiedy tego gotowac wiec naginam weglowy eksperyment effy
napisze jadłospis na dzis jakby ktos zerknął (effa)

• omlet(2bialka+zołtko) z masą twarogową(100gr chudego twarogu+1/2jabła na tarce startego+migdały) pyyyycha było
  • koktaj zielony (poł awocado, kefir, sok z cytruny, pietruszka, łyzka otreb)
  • grilowane krewetki+ryz czerwony z warzywkami
  • pewnie seler naciowy+papryka z jakims dipem
  • jaja faszetowane twarozkiem z lososiem+pomidor z cebulka i jog. nat
Stary 2009-02-07, 07:46   #1688
justyna2639
Zakorzenienie

ciesze sie z tego kilograma, ale mialam nadzieje na 65 kg a tu wyjdzie mi na to ze przez cale dwa tygodnie zejde do 65... no nic lepiej powoli, niz szybciej i zeby wrocily.
Stary 2009-02-07, 07:51   #1689
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
a tak na marginesie slyszałam ze w stanach mają produkty typowo SB, np bita smietana light SBitd
niech paprak mnie poprawijesli sie myle, ale ja slyszalam z kolei ze oni tam maja w marketach cale stoiska z produktami dozwolonymi z roznego rodzaju dietach, miedzy innymi w SB. Jakie to musi byc piekne... idziesz i odrazu wiesz gdzie czego szukac

Stary 2009-02-07, 08:06   #1690
ola04_2006
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.Jestem nowa i trochę (bardzo) Wam zazdroszczę tych kilogramów ,które gubicie.Ja chyba jestem jakaś wypaczona bo nic na mnie nie działa.Nie mam tych kilogramów za dużo do zgubienia -jakieś 5 które zostały mi po ciąży,jednak nawet te 5kg przy ciuchach jakie mam w szafie są bardzo uciążliwe.
Stosowałam waszą diete przez 2 tygodnie.Żadnych owoców,zero zakazanych warzyw,pieczywa.Moim grzechem były dwa kawałki czekolady ,ciut pomelo i 10 czipsów ,które podskubnełam córce.To wszystko oczywiście w ciągu 14 dni diety.I nic zjechało mi tylko 1.4 kg.A waga waha się i dziś przybyło mi znowu 0.4kg czyli przez dwa tyg zgubiłam tylko 1 kg.KATASTROFA.
cO ROBIĘ ŻLE?Może ktoś mi podpowie?
Dodam ,że kawy ,alkoholu zero.Piję wodę czerwoną heratę.Pomocy..
ola04_2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 08:14   #1691
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez ola04_2006 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.Jestem nowa i trochę (bardzo) Wam zazdroszczę tych kilogramów ,które gubicie.Ja chyba jestem jakaś wypaczona bo nic na mnie nie działa.Nie mam tych kilogramów za dużo do zgubienia -jakieś 5 które zostały mi po ciąży,jednak nawet te 5kg przy ciuchach jakie mam w szafie są bardzo uciążliwe.
Stosowałam waszą diete przez 2 tygodnie.Żadnych owoców,zero zakazanych warzyw,pieczywa.Moim grzechem były dwa kawałki czekolady ,ciut pomelo i 10 czipsów ,które podskubnełam córce.To wszystko oczywiście w ciągu 14 dni diety.I nic zjechało mi tylko 1.4 kg.A waga waha się i dziś przybyło mi znowu 0.4kg czyli przez dwa tyg zgubiłam tylko 1 kg.KATASTROFA.
Witaj Olu
a mam pytanko czy po 2 tygodniach weszłas łagodnie na II faze?
Bo przeciec nassza dieta trwa do uzyskania pożadanego efektu
mysle ze 1,4kg to nie jest zły wynik i jesli zastosujesz sie do wskazówek II fazowych powoli dotrzesz do celu, warto pamietac ze ta dieta ma zmienic na trwałe przyzwyczajenia żywieniowe. ona nie trwa 2 tygodnie.I faza to tylko etap oczyszcenia. natomiast dopiero II faza odkrywa tajemnice zdrowego odżywiania (bo weglowodany sa nam niezbedne)
życze wytrwałości i pozdrawiam

dzonksik - w Polskich marketach(alma Piotr i Paweł) widziałam produkty diety montignaca czekolada, ryz, fruktoza ale cenowo to one zabijają!

Edytowane przez telik
Czas edycji: 2009-02-07 o 08:16
telik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 09:04   #1692
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Sobota zaczeła się znakomiecie po 5 dniach fazy II minus 1kg !!!!!!!!!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 09:06   #1693
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
gratulacje widze ze obie bedziemy miec fajna sobote, bo ja tez 1 kilo mniej
Stary 2009-02-07, 09:12   #1694
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
no pieknie kochana
przywracacie mi dziewczynki wiare w utrate kg na II fazie
poki co wage szerokim łukiem omijam
Stary 2009-02-07, 09:17   #1695
dzonksik
Raczkowanie

kurza twarz .. i cudu nad wisla nie ma plus 0,5kg dzisiaj,przysiega ze sie zwaze dopiero w przyszla sobote a nie codziennie bo mi piekny weekend spieprzylo. pocieszam sie tylko ze jestem tuz tuz przed @, i juz widze oczyma wyobrazni kiedy juz po @ bedzie minus 2 kg swiat bylby wtedy taki piekny jak dzisiejsza sobota. ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 09:20   #1696
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
kurza twarz .. i cudu nad wisla nie ma plus 0,5kg dzisiaj,przysiega ze sie zwaze dopiero w przyszla sobote a nie codziennie bo mi piekny weekend spieprzylo. pocieszam sie tylko ze jestem tuz tuz przed @, i juz widze oczyma wyobrazni kiedy juz po @ bedzie minus 2 kg swiat bylby wtedy taki piekny jak dzisiejsza sobota. ...
to napewno z powodu okresu ja mam nieraz skoki do +2 kg takze spoko
Stary 2009-02-07, 09:28   #1697
effa79
Zadomowienie

Witam z pracy
Jeny jakie ja mam kongo z moim chlopakami... Chata rozniesiona Siora przyjechala i zajadajac na sniadanie z dzemkiem muffinki sniadaniowe pyta - i ty takie pysznosci jesz i chudniesz?????

Dzonksik ja sie nie dziwie, ze cie ciagnelo do slodkie, jak tu same wegle jedzone byly i to na slodko...

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
Rozumiem Ja jak piaskuje zeby to pozniej tez placze, ze zolkna ale i tak pijam czerwone wino

O maja, maja I maka orkiszowa, i razowa i mieszana migdalowa i pszenna, smietany, twarogi, mleko bez cukru, bez laktozy, dla mnie to zbawienie. No i wybor warzyw caly rok. A sklepy hindusow sa tak przebogate i aromatyczne, ze mozna oszalec Jak ktos nie dba o to co je, jak ja jeszcze kilka lat temu, to ma przekonanie, ze oni maja wszystko niedobre ale swieze ryby i owoce morza, pieczywo, czy polprodukty sa wszelkiego rodzaju Trzeba tylko zamiast np. hamburgera wybrac fasolke szparagowa a dla niektorych to nie do zaakceptowania

Wklejam mojego piernika w polewie z gorzkiej czekoladydo pieczenia bez cukru, z dodatkiem slodzika, oproszonego wiorkami kokosowymi. Juz prawie pol blaszki nie ma
Piernik boski O tak, te hinduskie sklepy... I warzyw zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez justyna2639 Pokaż wiadomość
wiec po 5 dniach I fazy schudlam 1 kg
Super. Gratulacje

Cytat:
Telik dobrze napisala. 1,4 kg to duzo, jezeli masz tylko 5 kg do stracenia, ktore pewnie nie wychodza jako nadwaga. Najtrudniej jest zgubic mala ilosc kg, a ta dieta na pewno nie pozowli ci ich zgubic w 2 czy 3 tyg. Potrzeba czasu i cierpliwosci i zmiany nawykow zywieniowych. A na II fazie czesto na poczatku waga rosnie.

Carmela

Telik jak dla mnie jadlospis bez zastrzezen Super. Ale... ja pisalam, ze moj eksperyment obejmuje 5 dni w tygodniu, w weekend na pewno zjem wiecej wegli niz zazwyczaj I wlasnie mam zamiar zjesc na obiad jutro - bo dzis akurat obiad bezweglowy, ale alkoholu sie poleje wieczorem na bank, za to jutro przewiduje golabki z kasza gryczana I nie wiem, czy dzis jakies gofry jeszcze nie wpadna po drodze...

Stary 2009-02-07, 09:38   #1698
justyna2639
Zakorzenienie

dziewczyny a to mozliwe zeby na I fazie schudnac tylko 2 kg? bo jakos tak zastanawiam sie nad tym ze skoro po pierwszym tygodniu tylko 1kg to pewnie i po drugim tak samo...
Stary 2009-02-07, 09:42   #1699
effa79
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a to mozliwe zeby na I fazie schudnac tylko 2 kg? bo jakos tak zastanawiam sie nad tym ze skoro po pierwszym tygodniu tylko 1kg to pewnie i po drugim tak samo...
Mozna. Na I fazie oczyszczasz sie, tracisz wode z organizmu. To II faza jest faktycznym chudnieciem, czyli pozbywaniem sie tluszczyku Juz wczesniej pytalam, nie wiem czy czytalas - robilas rybke???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 09:44   #1700
Poisonous17
Raczkowanie

Witam. Można się przyłączyć?;> Od dzisiaj jestem na SB i widzę że macie tutaj dużo przydatnych informacji, rad Super.

Bierzemy się za siebie!
SB- 6
Poisonous17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 09:58   #1701
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Witam z pracy
Jeny jakie ja mam kongo z moim chlopakami... Chata rozniesiona Siora przyjechala i zajadajac na sniadanie z dzemkiem muffinki sniadaniowe pyta - i ty takie pysznosci jesz i chudniesz?????

Telik jak dla mnie jadlospis bez zastrzezen Super. Ale... ja pisalam, ze moj eksperyment obejmuje 5 dni w tygodniu, w weekend na pewno zjem wiecej wegli niz zazwyczaj I wlasnie mam zamiar zjesc na obiad jutro - bo dzis akurat obiad bezweglowy, ale alkoholu sie poleje wieczorem na bank, za to jutro przewiduje golabki z kasza gryczana I nie wiem, czy dzis jakies gofry jeszcze nie wpadna po drodze...
no u mnie jutro na sniadanie planuje nalesnikowe szalenstwo weglowe
naleśniki jedne z smazonymi jałuszkami, a drugie z wisniami i migdałami bedzie tez w nich twarog idac za twą rada(kojarzenie w pary wegla i białka)

Cytat:
oj nie mysl tak o tej wadze, mozliwe ze schudniesz tylko 0,2kg a mozliwe ze 3kg. zalezy to od wielu rzeczy. wazne zeby nie grzeszyc trzymac sie zasad, (spowiadac sie nam tu z jedzonka) no i warto pomierzyc sobie obwody uda, bioderka itd (telik tego nie zrobil i zaluje ) bo czesto tłuszczyk (przy cwiczenizch) zmienia sie na miesnie i choc nie tracimy kg to ciałko jest piekniejsze, szczuplejsze, jedrniejsze

Cytat:
Napisane przez Poisonous17 Pokaż wiadomość
Witam. Można się przyłączyć?;> Od dzisiaj jestem na SB i widzę że macie tutaj dużo przydatnych informacji, rad Super.
witamy na słonecznej plaży
Stary 2009-02-07, 10:00   #1702
effa79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poisonous17 Pokaż wiadomość
Zapraszamy i powodzenia. Piekny avat

Stary 2009-02-07, 10:02   #1703
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
Witam z pracy

Dzonksik ja sie nie dziwie, ze cie ciagnelo do slodkie, jak tu same wegle jedzone byly i to na slodko...

EFFA..no to ja znowu poudaje troche głąba... Nie rozumiem wiec... ok, moze nalesniki mgolam odpuscic, no ale tak jak mowilam staram sie zarcia nie wyrzucac tylko zjadac do konca to co zrobilam, bo finansowo polegne.
Ale tak... lyzke musli dodalam rano do serka bo wiedzialam ze zaraz zglodnieje po takim nalesniku. Wydawalo mi sie ze musli mnie nie zabije.
na 2 sniadanie jogurt i owoce przeciez byly. dalej mialam salatke, a wegle w niej to lyzka kaszy gryczanej, sadzilam ze w ten sposob mam wprowadzac wegle (salatka generalnie warzywna).
no i ten obiadowy nalesnik, ale z jogurtem

Stary 2009-02-07, 10:08   #1704
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Mozna. Na I fazie oczyszczasz sie, tracisz wode z organizmu. To II faza jest faktycznym chudnieciem, czyli pozbywaniem sie tluszczyku Juz wczesniej pytalam, nie wiem czy czytalas - robilas rybke???
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
no u mnie jutro na sniadanie planuje nalesnikowe szalenstwo weglowe
naleśniki jedne z smazonymi jałuszkami, a drugie z wisniami i migdałami bedzie tez w nich twarog idac za twą rada(kojarzenie w pary wegla i białka)

oj nie mysl tak o tej wadze, mozliwe ze schudniesz tylko 0,2kg a mozliwe ze 3kg. zalezy to od wielu rzeczy. wazne zeby nie grzeszyc trzymac sie zasad, (spowiadac sie nam tu z jedzonka) no i warto pomierzyc sobie obwody uda, bioderka itd (telik tego nie zrobil i zaluje ) bo czesto tłuszczyk (przy cwiczenizch) zmienia sie na miesnie i choc nie tracimy kg to ciałko jest piekniejsze, szczuplejsze, jedrniejsze

witamy na słonecznej plaży
no skoro tak mowicie to w porzadku, trzeba dotrwac do II fazy no i zmierzyc sie oczywiscie ale ja widze ze brzuch i biust sie zmniejszyl, mama mowi ze z nog tez troche polecialo

jesli chodzi o rybke to jeszcze nie robilam, ale w tym drugim tygodniu I fazy planuje takze jakby co dam znac jak mi poszlo

dziewczyny a jak sa warzywa na patelnie to macie jakies pomysly na ich przerabianie czy tylko grzejecie i do tego miesko?
Stary 2009-02-07, 10:27   #1705
effa79
Zadomowienie

Dzonksik a gdzie bialko???
Nalesnik wegiel, serek z mussli - min ilosc bialka, warzywka ok, ale az sie prosi o mieso, rybe, zeby sie najesc porzadnie. Wiem z tym wyrzucaniem jedzenia tez walcze w domu, ale tez nauczylam sie na SB robic mniejsze porcje, smazyc po 4 nalesniki, a nie 10 od razu Tylko u mnie ma je jeszcze kto zjesc... Dwa dla mnie, reszta niech sie dzial chlopaki.
Glownym produktem jedzeniowym tej diety jest bialko i o nim nie mozemy zapominac w ciagu dnia I masz na sn wegle, na II sn wegle - kasza, na obiad wegle..., gdyby na sniadanie byl omlet, jajecznica, czy jajko z warzywkami, byloby ok.

JUstynko nie znalazlam warzyw na patelnie bez marchewki badz bez ziemniakow, takze nie uzywam, a szkoda, bo to czasami ulatwiloby sprawe. Kupuje osobno warzywka mrozone...

Telik ty sie smiej... Ubaw mamy w domu po pachy, choc czasami musimy zamknac sie na chwile w szafie, zeby oddech zlapac... no dobra w lazience ALe tam nas znajduja po 2 min...

Stary 2009-02-07, 10:36   #1706
dzonksik
Raczkowanie

Cytat:
Dzonksik a gdzie bialko???
Nalesnik wegiel, serek z mussli - min ilosc bialka, warzywka ok, ale az sie prosi o mieso, rybe, zeby sie najesc porzadnie. Wiem z tym wyrzucaniem jedzenia tez walcze w domu, ale tez nauczylam sie na SB robic mniejsze porcje, smazyc po 4 nalesniki, a nie 10 od razu Tylko u mnie ma je jeszcze kto zjesc... Dwa dla mnie, reszta niech sie dzial chlopaki.
Glownym produktem jedzeniowym tej diety jest bialko i o nim nie mozemy zapominac w ciagu dnia I masz na sn wegle, na II sn wegle - kasza, na obiad wegle..., gdyby na sniadanie byl omlet, jajecznica, czy jajko z warzywkami, byloby ok.
jes ser dzieki !!

Stary 2009-02-07, 10:46   #1707
justyna2639
Zakorzenienie

effa79 ja wybieram marchewke i ziemniaki to juz troche dziwnie wyglada ale tak jest jutro pewnie bede robic kurczaka z warzywami albo z kapusta pekinska

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 10:55   #1708
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Telik ty sie smiej... Ubaw mamy w domu po pachy, choc czasami musimy zamknac sie na chwile w szafie, zeby oddech zlapac... no dobra w lazience ALe tam nas znajduja po 2 min...
cbosiu jak ja bym chciała to zobaczycklaski :
Stary 2009-02-07, 10:56   #1709
IlonaP
Zakorzenienie

cześć
chyba jakiś urodzaj dziś, bo moja waga też ciekawe rzeczy pokazuje - 66,3
teraz tylko muszę rozważnie postępować, by nie nadrobić z nawiązką
smak mi się jakoś wyostrzył, żołądek skurczył, od słodkiego, kawy mnie odrzuca wręcz
zdecydowaliśmy, że jednak pojedziemy jutro lub pojutrze, piękna pogoda się zrobiła...

z warzyw na patelnię też wybieram niepożądane
Stary 2009-02-07, 11:11   #1710
KUBUŚ
Raczkowanie

Cytat:
jadłaś 5 posiłków dziennie, tzn. 3 duże i 2 przekąski?, piłaś minimum 2litry wody?
Nie przejmuj sie tak ja w drugiej fazie schudłam wiecej 4kg/2tyg.
KUBUŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości