Dziwne zdarzenie... O.o - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 18:18   #61
AnetaYa
Raczkowanie

Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o

Cytat:
Napisane przez ToAmuse Pokaż wiadomość
Przed chwilą przysłał smsa "Czemu kochanie nic cały dzien nie piszesz?" napisałam mu "bo Ci nie chce czasu zajmowac ;* " odpisał "a bredzisz" -"nie bredze ;p" ...

A cała sprawa powinna sie wyjaśnić w niedziele.
Nie wiem jaki jest Twój mężczyzna, jak się wobec Ciebie zachowuje, ale piszesz, że dużo przeszliście, waszemu związku towarzyszyły liczne kłótnie itd.
Z Twojego postu wynika, że celowo jesteś dla niego niemiła, opryskliwa, czepisz się i stroisz fochy jak mała dziewczynka - takie zachowanie prowadzi do kłótni co więcej jest przejawem niedojrzałości. Przeanalizuj swoje zachowanie.
Stary 2009-02-06, 18:33   #62
Onetta
Raczkowanie

autorko pomyśl tylko jaką my się tutaj bzdurą zajmujemy.
najgorzej, że z tej bzdury właśnie dziewczyny (co bardziej kreatywne) tworzą już teorie spiskowe.

opanujcie się...

naprawdę, życzę sobie takich problemów z facetem.

Onetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 19:48   #63
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubię takiego uogólniania

Trochę dziwne,że facet pisze dzień dobry, Ty odpisujesz i on znowu odpisuje dzień dobry. Dla mnie to wygląda na to,że ten pierwszy sms nie był do Ciebie bo po kiego groma dwa razy pisać to samo?

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Nazwijcie mnie dziwną, ale ja też bym była podejrzliwa w takiej sytuacji (mimo, że z natury nie jestem chodzącym szpiegiem ) No bo sorry, facet w ciągu kilkudziesięciu sekund zapomniał, że smsa wysłał? Trochę nienormalne

Ja bym się starała nad tym nie myśleć, ale tak "przypadkiem" nawiązać w luźnej rozmowie (nawet żartem) jak już się spotkacie Wiem, wiem...nie jest dobrze wpędzać sie w paranoje - ale tak jak większość radzi przestać się ot tak przejmować i zapomnieć o dręczącej myśli, to trochę trudno niestety
Też wątpię żeby miał zanik pamięci krótkotrwałej...

Mi by się to wydało dziwne.

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 20:01   #64
Broniecka
Raczkowanie

A może po prostu przypadkiem nacisnął 'odpowiedz' i wybrał 'oryginalna wiadomość' i poszło w eter, bo rozumiem, że ten drugi sms wyglądał tak samo jak ten autorki. Zresztą mi by w ogóle nie przyszło do głowy, żeby się nad czymś takim zastanawiać.

Broniecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 20:22   #65
odada
Rozeznanie

Ja również dostając takie smsy z podwójnym dzień dobry zastanowiłabym się o co chodzi i pewnie byłabym mocno podejrzliwa. Niestety niektórzy mają tak, że nawet mając coś na sumieniu potrafią to tak skrzętnie ukryć, że może to nigdy nie wyjść na jaw. Więc bądź czujna.

Z drugiej strony... Kiedyś od mojego ówczesnego chłopaka dostałam smsa o treści mniej więcej "dziękuję Ci bardzo kochanie bla bla bla" Oczwiście załamka, prawie płacz, on mnie zdradza, na pewnio pomylił cham numery. Już zaczęłam mu odpisywać, że napisał do jakiegoś swoejgo innego "kcohania" ale wtedy przypomniało mi się, że kilka godzin wcześniej sprawdzałam mu pewną informację a on odczytał smsa dopiero po pracy i wtedy tez mi za to podziękował Tak to jest z tą sklerozą...
odada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 20:23   #66
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Broniecka Pokaż wiadomość
A może po prostu przypadkiem nacisnął 'odpowiedz' i wybrał 'oryginalna wiadomość' i poszło w eter, bo rozumiem, że ten drugi sms wyglądał tak samo jak ten autorki. Zresztą mi by w ogóle nie przyszło do głowy, żeby się nad czymś takim zastanawiać.

Tez o tym pomyślalam. Ze może wcisnał 'przekaz dalej' czy cos takiego. Rozne rzeczy robi sie w pospiechu albo jak ktos sie zamysli.
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 20:25   #67
90Megi90
Raczkowanie

Dziwny to mi się wydaje Twój problem... Nie powinnaś się zamartwiać tym, że odpisał praktycznie to samo. Rozumie Cię my kobiety też czasami różne śmieszne jazdy łapiemy Ale naprawdę nie masz się czym przejmować
90Megi90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 21:49   #68
Bdebdusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Trochę dziwne,że facet pisze dzień dobry, Ty odpisujesz i on znowu odpisuje dzień dobry. Dla mnie to wygląda na to,że ten pierwszy sms nie był do Ciebie bo po kiego groma dwa razy pisać to samo?
A ja myślę, że może napisał pierwszy raz milutko, ty mu zwykłe dzień dobry odpisałaś (bez żadnych czułości) to on napisał jeszcze raz tak jak ty

Cytat:
Napisane przez rare bird Pokaż wiadomość
jeśli nic innego nie wskazuje na to, że on Cię zdradza, to nie powinnaś się martwić
Zgadzam się.
No chyba, że masz jeszcze jakieś inne powody aby mu nie ufać, to wtedy go poobserwować

Jak jest Ci źle, to pomyśl że kiedyś byłaś najszybszym plemnikiem

Bdebdusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 23:45   #69
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ludzie no w harlekinach każdy facet ma kochankę (kto czytał ten wie o co chodzi) a w naszym szarym życiu już tak nie jest. Zresztą może najpierw trzeba sobie wyjaśnić co to jest "kochanka"??? bo wg mnie kobieta, bedąca tą 2 w związku, z którą facet spędza czas, nie tylko z nią uprawia seks ale i spedza nią ten czas w kawiarni/restauracji, jedzie na wczasy, daje prezenty ect.
I idąc torem tej definicji kochankę mają ci których na to stać. Nie wszyscy są cacy ale dla mnie czym innym jest "skok w bok" a czym innym "mieć kochankę" - w obu przypadkach tylko jedno jest wspólne: zdrada ale to są zupełnie inne już "rzeczy".

Ciekawe rzeczy piszesz, to znaczy jak Twój chłopak będzie się umawiał z koleżanką na dziki seks w każdy weekend ale nie zaprosi jej do restauracji, bo cały dzień spędzi z nią w łóżku i nie kupi jej naszyjnika z brylantami to uważasz, że nie ma kochanki? Ok, korzystamy widocznie z innych definicji.

Autorko wątku, nie znam Twojego związku, nie wiem na co stać Twojego faceta ale na podstawie tego co napisałaś myślę, że dramatyzujesz, przesadzasz. To co Ci piszemy na forum nie traktuj jak prawdy objawionej. Jedne powiedzą, że na pewno zdradza a inne, że nie. Ty kieruj się jedynie swoim rozumem i sercem. Przede wszystkim czekaj spokojnie na rozmowę z nim w cztery oczy, a jak masz analizować każdy sms od niego, każdą buźkę to lepiej po prostu zadzwoń.

Przepraszam ale czy ludzie już nie potrafią rozmawiać w realu, bez skype'a gadu czy smsów?? Później są właśnie takie wirtualne rozterki.
arktyczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-07, 00:12   #70
Serendipity
Zakorzenienie

ekhm a to nie można go po prostu spytać o co chodziło z tym drugim smsem ?
Stary 2009-02-07, 16:39   #71
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez arktyczna Pokaż wiadomość
Ciekawe rzeczy piszesz, to znaczy jak Twój chłopak będzie się umawiał z koleżanką na dziki seks w każdy weekend ale nie zaprosi jej do restauracji, bo cały dzień spędzi z nią w łóżku i nie kupi jej naszyjnika z brylantami to uważasz, że nie ma kochanki? Ok, korzystamy widocznie z innych definicji.
kobito czytajże ze zrozumieniem!! jak masz z tym problemy to powiem ci, że w moim poście wyraźnie masz napisane również o skoku w bok!! I naucz się rozumieć, że z kochanką facet jest związany również emocjonalnie!! mam tłumaczyć jeszcze czemu? czy to jest jednak jasne??

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2009-02-07 o 16:40
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-07, 19:00   #72
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
kobito czytajże ze zrozumieniem!! jak masz z tym problemy to powiem ci, że w moim poście wyraźnie masz napisane również o skoku w bok!! I naucz się rozumieć, że z kochanką facet jest związany również emocjonalnie!! mam tłumaczyć jeszcze czemu? czy to jest jednak jasne??
Nie krzycz na mnie i nie nazywaj mnie kobitą, bo nią nie jestem. I wyluzuj bo ty co jakiś wątek się niepotrzebnie unosisz. Rozumiem, że dla Ciebie kochanka to ktoś inny niż dla mnie-w sensie definicji ale jakie to ma znaczenie, skoro zdrada to zdrada, czy z prostytutką, koleżanką, utrzymanką czy kochanką??

Żeby nie było, jak autorko wątku, rozmawiałaś ze swoim facetem?Wyjaśniło się coś?
Stary 2009-02-07, 20:30   #73
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Nie krzycz na mnie i nie nazywaj mnie kobitą, bo nią nie jestem. I wyluzuj bo ty co jakiś wątek się niepotrzebnie unosisz. Rozumiem, że dla Ciebie kochanka to ktoś inny niż dla mnie-w sensie definicji ale jakie to ma znaczenie, skoro zdrada to zdrada, czy z prostytutką, koleżanką, utrzymanką czy kochanką??

Żeby nie było, jak autorko wątku, rozmawiałaś ze swoim facetem?Wyjaśniło się coś?
Znaczenie ma takie, że co innego skok w bok a co innego posiadanie kochanki. A unoszę się, bo nie lubię, jak mawia moja szefowa "nie osłoniętej niczym głupoty" - najpierw mnie atakujesz a potem stwierdzasz coś zupełnie innego, zresztą wszystko jest w moim poście, nawet na temat zdrady więc nie wiem o co ci chodzi, mam to samo pisać?? tylko w osobnym poście byś zrozumiała????
Stary 2009-02-07, 21:26   #74
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
Znaczenie ma takie, że co innego skok w bok a co innego posiadanie kochanki. A unoszę się, bo nie lubię, jak mawia moja szefowa "nie osłoniętej niczym głupoty" - najpierw mnie atakujesz a potem stwierdzasz coś zupełnie innego, zresztą wszystko jest w moim poście, nawet na temat zdrady więc nie wiem o co ci chodzi, mam to samo pisać?? tylko w osobnym poście byś zrozumiała????
E.J proszę Cię kolejny raz żebyś przestała mnie atakować, bo nie od tego jest to forum, może wróćmy do głównego tematu a jak masz coś do mnie to od tego jest priv, tam możesz sobie wrzucać ile Ci się będzie chciało.
Stary 2009-02-07, 23:18   #75
bybella
Wtajemniczenie

koniecznie napisz czy się wyjaśniła sprawa, bo właśnie przeczytałam cały wątek i aż mnie ciekawość wzięła hehe oby było dobrze
Stary 2009-02-07, 23:48   #76
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J proszę Cię kolejny raz żebyś przestała mnie atakować, bo nie od tego jest to forum, może wróćmy do głównego tematu a jak masz coś do mnie to od tego jest priv, tam możesz sobie wrzucać ile Ci się będzie chciało.
JESTEŚ BEZCZELNA!!! najpierw sama mnie atakujesz a potem zwalasz winę na mnie!! poza tym odmawiasz mi prawa do bronienia się!!!! i nie jedna osoba na tym forum poświadczy, że to TWÓJ post był pierwszy, który mnie atakował. Już nie wspomne, że nikt inny tylko ty miałaś problem ze zrozumieniem mojego posta.....

Do autorki wątku: Prosimy o jakieś wiadomości w sprawie
Stary 2009-02-08, 00:03   #77
arktyczna
Raczkowanie

Ja Ciebie nie zaczęłam atakować, jest różnica między nie zgadzaniem się co do kwestii zdrady, czy po prostu definicji kochanki a ocenianiem drugiej osoby (co właśnie robisz Ty nazywając mnie głupią i bezczelną)
Co sądzisz o mnie, możesz mi naprawdę napisać w prywatnej wiadomości, pozdrawiam
Stary 2009-02-08, 10:14   #78
agniesikk
Zakorzenienie

Tylko się nie pobijcie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 11:56   #79
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Ja Ciebie nie zaczęłam atakować, jest różnica między nie zgadzaniem się co do kwestii zdrady, czy po prostu definicji kochanki a ocenianiem drugiej osoby (co właśnie robisz Ty nazywając mnie głupią i bezczelną)
Co sądzisz o mnie, możesz mi naprawdę napisać w prywatnej wiadomości, pozdrawiam
Twoje słowa mogłam tak odebrać gdyż tak były napisane. Poza tym wyraźnie w moim poście pisze co to kochanka a co to skok w bok więc nie wiem po kiego grzyba i czego się czepiasz????? A jesli nie wiesz na czym polega bezczelność to już ci powiem: na tym, że jak się bronię ty odwraczasz kota ogonem i robisz z siebie ofiarę. A co do głupoty to nie dość, że to był cytat to.......a zresztą nieważne.
Stary 2009-02-08, 12:10   #80
dressy
Zadomowienie

zapytaj tak niby przypadkiem, o co chodziło. trochę to dziwne, ale cóż.
a jak masz możliwość to przejrzyj po cichu skrzynkę, jeżeli Ci to pomoże ^^
dressy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 12:26   #81
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Może autorka wątku już się porozumiała ze swoim facetem i jest wszystko ok?
Poza tym przypomniało mi się, że kiedyś tak nawzajem się przedrzeźnialiśmy się z TŻ tylko nie przez sms a w realu, ot taka zabawa
Stary 2009-02-08, 16:23   #82
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez v-x-n Pokaż wiadomość
Twoja wypowiedź po prostu brzmiała jak brzmiała i nie miała za dużo wspólnego z tym, co napisałaś teraz o harlekinach

IMO, kochanką może być także kobieta, z którą uprawia się seks, spędza czas i nie trzeba wcale wydawać na nią kasy - to jest kochanka-utrzymanka, sponsoring tak zwany Ja to tak pojmuję. Przynajmniej co do zdrady się zgadzamy
Nieco wyrwane z kontekstu wątku-ale utrzymanka jest utrzymanka,a sponsoring sponsoringiem własnie dlatego,że jest ZA PIENIĄDZE,więc tu doszło chyba do pomieszania pojęć.
Jak dla mnie autorka wątku sama się nakręca,może chłopak odruchowo odesłał jej tego smsa zamiast odpowiedzi,bo mu się klawisze pomyliły(zdarza się,znam to).A najlepiej porozmawiać i zobaczyć jego relację.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 18:30   #83
kavini
Raczkowanie

Faceci już tacy są czasem nawet nie wiedzą co mówią a o tej kłótni wyraźnie nie chce pamiętać
Stary 2009-02-08, 19:20   #84
TeQuiero
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
chciałabym miec takie problemy
\
Ja też

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 19:24   #85
TeQuiero
Zadomowienie

Takie coś w ogóle nie wzkazuję na to że ma kochankę.!
Paranoje o.O

Moim zdnaiem on po prostu chciał być przemiły

I will always love you.
You, my darling you
....
TeQuiero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 21:47   #86
ToAmuse
Rozeznanie

GG do ToAmuse

Spotkaliśmy sie w poniedziałek, nie wracałam już do tego tematu bo D. by sie wkurzył że sie o wszystko rzucam. Jakichś specjalnych znaków co do zdrady to nie widze...

Dużo osób pisało że jestem przewrażliwiona. Uwierzcie - mam powody.
Dużo osób pisało że mam prawo bo dużo z nim przeszłam. Uwierzcie - dużo. Przykład? Sylwester. Wszystko zapłacone i zarezerwowane, 2 dni przed D. mówi mi że musze isc sama bo on musi zostac w domu z rodzicami.[?] Co robił w sylwestra? Nie wiem do tej pory.
Walentynki (br.) dzien przed (dzis ;/) D informuje mnie o tym, że nie przyjedzie bo... mama jest chora (ale wczoraj i dzis rano byla zdrowa).
Jak sobie przypomne jak zaraz po szkole zapierniczałam w tej śnieżycy za kajdankami dla niego po całym mieście to mi sie dzwiga, ale jak sobie pomyśle że robiłam to na daremno to juz nawet dzwigać mi sie nie chce.

Dziś dolał oliwy do ognia.
Kiedy ten weekend sie skonczy dajcie znać ;/

ToAmuse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:07   #87
agniecha9313
Rozeznanie

hmm.. dziwny ten Twój TŻ. Jak dla mnie to on może coś ukrywać. Pogadaj z nim, lepsza sprzeczka niz zycie w niepewności.
agniecha9313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:08   #88
v-x-n
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Nieco wyrwane z kontekstu wątku-ale utrzymanka jest utrzymanka,a sponsoring sponsoringiem własnie dlatego,że jest ZA PIENIĄDZE,więc tu doszło chyba do pomieszania pojęć.
Jak dla mnie autorka wątku sama się nakręca,może chłopak odruchowo odesłał jej tego smsa zamiast odpowiedzi,bo mu się klawisze pomyliły(zdarza się,znam to).A najlepiej porozmawiać i zobaczyć jego relację.
Chodziło mi o to, że kochanka nie ma konotacji pieniężnych, czyli np. można z nią tylko uprawiać seks, zjadać kolacje, słuchać muzyki, a kasy na nią nie dawać, a sponsoring / utrzymywanie - pieniądze wchodzą w grę zawsze- tak jak piszesz. Może trochę niejasno napisane (albo wyrwane z kontekstu), ale pojęcia nie zostały pomylone, zapewniam

Autorko: coś nie halo z tym Twoim Tż Powinien dostać
Trzymaj się cieplutko i nie daj się!
v-x-n jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-13, 22:32   #89
Carmela
Rozeznanie

Cytat:
Spotkaliśmy sie w poniedziałek, nie wracałam już do tego tematu bo D. by sie wkurzył że sie o wszystko rzucam. Jakichś specjalnych znaków co do zdrady to nie widze...

Dużo osób pisało że mam prawo bo dużo z nim przeszłam. Uwierzcie - dużo. Przykład? Sylwester. Wszystko zapłacone i zarezerwowane, 2 dni przed D. mówi mi że musze isc sama bo on musi zostac w domu z rodzicami.[?] Co robił w sylwestra? Nie wiem do tej pory.
Walentynki (br.) dzien przed (dzis ;/) D informuje mnie o tym, że nie przyjedzie bo... mama jest chora (ale wczoraj i dzis rano byla zdrowa).
Jak sobie przypomne jak zaraz po szkole zapierniczałam w tej śnieżycy za kajdankami dla niego po całym mieście to mi sie dzwiga, ale jak sobie pomyśle że robiłam to na daremno to juz nawet dzwigać mi sie nie chce.

tez mi sie wydaje , ze cos tu smierdzi I szczerze mowiac to akcja z smsami na dzien dobry tez jest podejrzana , szczegolnie ze wczesniej tak sie nie zachowywal .Sylwester " z rodzicami " , walentynki " z chora mama" hmmm wcale tego nie kupuje
Uwazaj na niego .Trzymam kciuki
Carmela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-14, 01:10   #90
Bdebdusia
Raczkowanie

Cytat:

No to może Ty wpadnij jutro do niego z wizytą, razem się poopiekujecie chorą mamusią Chyba powinien być szczęśliwy, że spędzi jednak trochę czasu z Ukochaną w Walentynki

Też mam wrażenie, że coś ukrywa i kręci. Przyciśnij go i pogadajcie, bo coś podejrzane mi się wydaje to jego zachowanie.

Jak jest Ci źle, to pomyśl że kiedyś byłaś najszybszym plemnikiem

Bdebdusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości