|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwne zdarzenie... O.o
Cytat:
Z Twojego postu wynika, że celowo jesteś dla niego niemiła, opryskliwa, czepisz się i stroisz fochy jak mała dziewczynka - takie zachowanie prowadzi do kłótni co więcej jest przejawem niedojrzałości. Przeanalizuj swoje zachowanie.
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
autorko pomyśl tylko jaką my się tutaj bzdurą zajmujemy.
najgorzej, że z tej bzdury właśnie dziewczyny (co bardziej kreatywne) tworzą już teorie spiskowe. opanujcie się... naprawdę, życzę sobie takich problemów z facetem.
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi by się to wydało dziwne.
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
A może po prostu przypadkiem nacisnął 'odpowiedz' i wybrał 'oryginalna wiadomość' i poszło w eter, bo rozumiem, że ten drugi sms wyglądał tak samo jak ten autorki. Zresztą mi by w ogóle nie przyszło do głowy, żeby się nad czymś takim zastanawiać.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Ja również dostając takie smsy z podwójnym dzień dobry zastanowiłabym się o co chodzi i pewnie byłabym mocno podejrzliwa. Niestety niektórzy mają tak, że nawet mając coś na sumieniu potrafią to tak skrzętnie ukryć, że może to nigdy nie wyjść na jaw. Więc bądź czujna.
Z drugiej strony... Kiedyś od mojego ówczesnego chłopaka dostałam smsa o treści mniej więcej "dziękuję Ci bardzo kochanie bla bla bla" Oczwiście załamka, prawie płacz, on mnie zdradza, na pewnio pomylił cham numery. Już zaczęłam mu odpisywać, że napisał do jakiegoś swoejgo innego "kcohania" ale wtedy przypomniało mi się, że kilka godzin wcześniej sprawdzałam mu pewną informację a on odczytał smsa dopiero po pracy i wtedy tez mi za to podziękował Tak to jest z tą sklerozą...
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez o tym pomyślalam. Ze może wcisnał 'przekaz dalej' czy cos takiego. Rozne rzeczy robi sie w pospiechu albo jak ktos sie zamysli. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dziwny to mi się wydaje Twój problem...
Nie powinnaś się zamartwiać tym, że odpisał praktycznie to samo. Rozumie Cię my kobiety też czasami różne śmieszne jazdy łapiemy Ale naprawdę nie masz się czym przejmować
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No chyba, że masz jeszcze jakieś inne powody aby mu nie ufać, to wtedy go poobserwować
|
|
|
#69 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawe rzeczy piszesz, to znaczy jak Twój chłopak będzie się umawiał z koleżanką na dziki seks w każdy weekend ale nie zaprosi jej do restauracji, bo cały dzień spędzi z nią w łóżku i nie kupi jej naszyjnika z brylantami to uważasz, że nie ma kochanki? Ok, korzystamy widocznie z innych definicji. Autorko wątku, nie znam Twojego związku, nie wiem na co stać Twojego faceta ale na podstawie tego co napisałaś myślę, że dramatyzujesz, przesadzasz. To co Ci piszemy na forum nie traktuj jak prawdy objawionej. Jedne powiedzą, że na pewno zdradza a inne, że nie. Ty kieruj się jedynie swoim rozumem i sercem. Przede wszystkim czekaj spokojnie na rozmowę z nim w cztery oczy, a jak masz analizować każdy sms od niego, każdą buźkę to lepiej po prostu zadzwoń. Przepraszam ale czy ludzie już nie potrafią rozmawiać w realu, bez skype'a gadu czy smsów?? Później są właśnie takie wirtualne rozterki. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
ekhm a to nie można go po prostu spytać o co chodziło z tym drugim smsem ?
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz z tym problemy to powiem ci, że w moim poście wyraźnie masz napisane również o skoku w bok!! I naucz się rozumieć, że z kochanką facet jest związany również emocjonalnie!! mam tłumaczyć jeszcze czemu? czy to jest jednak jasne??
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2009-02-07 o 16:40 |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żeby nie było, jak autorko wątku, rozmawiałaś ze swoim facetem?Wyjaśniło się coś? |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
koniecznie napisz czy się wyjaśniła sprawa, bo właśnie przeczytałam cały wątek i aż mnie ciekawość wzięła
hehe oby było dobrze
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JESTEŚ BEZCZELNA!!! najpierw sama mnie atakujesz a potem zwalasz winę na mnie!! poza tym odmawiasz mi prawa do bronienia się!!!! i nie jedna osoba na tym forum poświadczy, że to TWÓJ post był pierwszy, który mnie atakował. Już nie wspomne, że nikt inny tylko ty miałaś problem ze zrozumieniem mojego posta.....![]() Do autorki wątku: Prosimy o jakieś wiadomości w sprawie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ja Ciebie nie zaczęłam atakować, jest różnica między nie zgadzaniem się co do kwestii zdrady, czy po prostu definicji kochanki a ocenianiem drugiej osoby (co właśnie robisz Ty nazywając mnie głupią i bezczelną)
Co sądzisz o mnie, możesz mi naprawdę napisać w prywatnej wiadomości, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko się nie pobijcie
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
zapytaj tak niby przypadkiem, o co chodziło. trochę to dziwne, ale cóż.
a jak masz możliwość to przejrzyj po cichu skrzynkę, jeżeli Ci to pomoże ^^ |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Może autorka wątku już się porozumiała ze swoim facetem i jest wszystko ok?
Poza tym przypomniało mi się, że kiedyś tak nawzajem się przedrzeźnialiśmy się z TŻ tylko nie przez sms a w realu, ot taka zabawa
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie autorka wątku sama się nakręca,może chłopak odruchowo odesłał jej tego smsa zamiast odpowiedzi,bo mu się klawisze pomyliły(zdarza się,znam to).A najlepiej porozmawiać i zobaczyć jego relację. |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Faceci już tacy są czasem nawet nie wiedzą co mówią a o tej kłótni wyraźnie nie chce pamiętać
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Takie coś w ogóle nie wzkazuję na to że ma kochankę.!
Paranoje o.O Moim zdnaiem on po prostu chciał być przemiły
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
Spotkaliśmy sie w poniedziałek, nie wracałam już do tego tematu bo D. by sie wkurzył że sie o wszystko rzucam. Jakichś specjalnych znaków co do zdrady to nie widze...
Dużo osób pisało że jestem przewrażliwiona. Uwierzcie - mam powody. Dużo osób pisało że mam prawo bo dużo z nim przeszłam. Uwierzcie - dużo. Przykład? Sylwester. Wszystko zapłacone i zarezerwowane, 2 dni przed D. mówi mi że musze isc sama bo on musi zostac w domu z rodzicami.[?] Co robił w sylwestra? Nie wiem do tej pory. Walentynki (br.) dzien przed (dzis ;/) D informuje mnie o tym, że nie przyjedzie bo... mama jest chora (ale wczoraj i dzis rano byla zdrowa). Jak sobie przypomne jak zaraz po szkole zapierniczałam w tej śnieżycy za kajdankami dla niego po całym mieście to mi sie dzwiga, ale jak sobie pomyśle że robiłam to na daremno to juz nawet dzwigać mi sie nie chce. Dziś dolał oliwy do ognia. Kiedy ten weekend sie skonczy dajcie znać ;/
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. dziwny ten Twój TŻ. Jak dla mnie to on może coś ukrywać. Pogadaj z nim, lepsza sprzeczka niz zycie w niepewności.
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Autorko: coś nie halo z tym Twoim Tż Trzymaj się cieplutko i nie daj się!
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I szczerze mowiac to akcja z smsami na dzien dobry tez jest podejrzana , szczegolnie ze wczesniej tak sie nie zachowywal .Sylwester " z rodzicami " , walentynki " z chora mama" hmmm wcale tego nie kupuje Uwazaj na niego .Trzymam kciuki |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to może Ty wpadnij jutro do niego z wizytą, razem się poopiekujecie chorą mamusią Chyba powinien być szczęśliwy, że spędzi jednak trochę czasu z Ukochaną w Walentynki![]() Też mam wrażenie, że coś ukrywa i kręci. Przyciśnij go i pogadajcie, bo coś podejrzane mi się wydaje to jego zachowanie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

" odpisał "a bredzisz" -"nie bredze ;p" ...

) No bo sorry, facet w ciągu kilkudziesięciu sekund zapomniał, że smsa wysłał? Trochę nienormalne 
Ale naprawdę nie masz się czym przejmować

jak masz z tym problemy to powiem ci, że w moim poście wyraźnie masz napisane również o skoku w bok!! I naucz się rozumieć, że z kochanką facet jest związany również emocjonalnie!! mam tłumaczyć jeszcze czemu? czy to jest jednak jasne??

Kobiety to brylanty: twarde, niezniszczalne i równie wartościowe.
Chyba powinien być szczęśliwy, że spędzi jednak trochę czasu z Ukochaną w Walentynki