|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Też mam ochotę zadrinkować. Idę zobaczyć, czy mam cokolwiek nadającego się do wstawienia ![]() Znalazłam czerowne, wytrawne wino... i znowu mnie będzie głowa boleć pewnie, ale pokusa jest silniejsza A wino całkiem, całkiem...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-07 o 21:19 |
|
|
|
#3062 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawaj dawaj ![]() Byle to wino się nie nazywa pokusa ![]() Edit Polly, a co do soku? ![]() Ja kurczę już wypiłam to co miałam. Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-07 o 21:25 |
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() To greckie jest. Kurczaki - nawet smaczne. Do czerwonych wytrawnych podchodzę bez większego entuzjazmu,a tu miła niespodzianka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3065 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no jak co? wódeczka!
|
|
|
#3066 |
|
BAN stały
|
Hej kochani
SEMESTR ZALICZONY popijam browarka w doborowym towarzystwie wizażu, jestem bardzo szczęśliwa, dziękuje za kciuki |
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#3069 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3071 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#3073 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wierzę, że to cholernie trudne, ale taka wyjątkowa dziewczyna, jak Ty, na pewno odnajdzie swoje szczęście, czymkolwiek (kimkolwiek) by ono nie było Cytat:
![]() --- Teraz to już jestem pewny, że frajer ze mnie Jeśli trzeba, jestem na każde zawołanie, nawet w środku nocy. Gdy jednak mam ochotę na zwykłe, pier... niczone piwo, by się po prostu wygadać i oderwać choć na chwilę od niewesołych myśli, wówczas słyszę taką wymówkę, że nie wiadomo - śmiać się, czy płakać No ale "najlepszy przyjaciel" wszystko zniesie...Czasami wyjechałbym stąd w cholerę, gdziekolwiek... |
||
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3075 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Na poczatku bedzie trudno ,ale dasz rade ,bo czym wiecej dajesz z siebie tym bardziej wykorzystuja Twoja pomoc, uwazajac ,ze to normalne.
|
|
#3076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
szkoda że bliżej nie mieszkasz...
|
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj dzieje w barze
![]() Goście wyszli, Wy nie dotarliście, a jedzonka sporo Wkurzyła mnie dziewczyna kolegi.Wczoraj oświadczyła mu,że ma gwałtowne pogorszenie w grypie i nie przyjdzie do nas na imprezę. On powiedział ok, to ty się lecz, a ja pojadę sam. No i foch, bo ona chce żeby on zamiast do nas przyjechał do niej. Kolega powiedział,że jedzie do nas, bo nie chce się od niej zarazić, a poza tym umawialiśmy się wcześniej i chce się przy okazji spotkać z paroma dawno nie widzianymi osobami. Kolega przyjechał i się zaczęło. Telefon zadzwonił, dziewczyna cudownie ozdrowiała i zażądała żeby po nią przyjechał. Kolega stwierdził,że nie, bo jak zawsze, po 10 minutach będzie chciała wracać.No i nie ma zmiłuj, teraz telefon dzwonił bez przerwy, krzyki, ryki, histeria itd. w ten deseń. Koledze było głupio, bo wszyscy słyszeli jak jego dziewczyna stawia go w niemiłej sytuacji i zachowuje się jak rozkapryszona pięciolatka. Powiedział jej,że jeśli nie przestanie, to on wyłączy telefon, bo on też potrzebuje trochę czasu dla siebie. Telefon dalej dzwonił, więc go wyłączył. Goście poszli, ja odpalam kompa, a tam wiadomość od panny,że mam przekazać koledze żeby natychmiast włączył telefon, a potem jeszcze masa pretensji i żali. A ja po prostu nie zaglądam do kompa jak mam gości. Albo ja jestem dziwna i nie rozumiem rzeczy logicznych dla reszty świata, albo dziewczyna kolegi ma jakieś problemy ze sobą...Gdyby to było raz to ok, rozumiem, grypę ma dziewczyna , chce go mieć blisko siebie, ale tak jest za każdym razem odkąd są razem. Ta dziewczyna to jeden wielki foch. Jak by to była moja dziewczyna, to by już dawno była moją byłą dziewczyną... Cytat:
Trzeba było przyjechać do mnie zamiast się stresować. Zapraszałam.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-07 o 22:49 |
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatkało mnie ![]() Gryksiu - nie jesteś frajer. Ale powiedzenie "nie" nie boli. Oczywiście pierwszy raz jest trudny i masz wrażenie, że wszyscy się obrażą. Wierz mi - nie wszyscy, a jak się obrażą - trudno. Widocznie znajmość, czy przyjaźń to dla nich tylko "branie". Vesenko - no nie wpadliśmy Ja i Polly zaczęłyśmy każda na własną rękę drinkować, efekt jest taki, że jestem już baaardzo wesolutka i rozluźniona
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-07 o 22:52 |
|
|
|
|
#3079 | ||
|
BAN stały
|
Madzik-Pijok
![]() Cytat:
), że w przyjaźni nie ma miejsca na kalkulacje, dziwne zagrania, że to po prostu "porozumienie dusz" (jakkolwiek patetycznie to brzmi ).Ech... ja to bym się chyba do którejś z książek Mniszkówny nadawał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Eh Autobus mi uciekl - nastepny za 25 minut
przynajmniej piwo skoncze prtzed wyjsciem - dobra Stella, dobra. Mam nadzieje, ze mnie nowe obuwie nie obetrze. |
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
To ja cię pocieszam, podnoszę na duchu,a ty mnie od pijoków?
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
Hmm sobota wieczór jedni piwkują inni balują a ja płodzę w bólach pracę magisterską.
|
#3085 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a mnie cosik smutno...
![]() i nikt mi nie chce dymu zaoferować..... ![]() to ja się hubą pokropię i idę spać
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-07 o 23:20 |
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, nie smutaj
Aktualnie udaję się, tropiąc węża z lekka, do kąpieli
|
|
|
#3087 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Jak się tropi węża?
a ten Fire to huba w mokrej glebie...no nie chce być inaczej a może dym się ulotnił podczas przepsikiwania? i została tylko ta gleba nad którą się unosił ?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-07 o 23:24 |
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Idąc krokiem niepewnym, lekko plączącym się od alkoholu, zygzaczkiem - jak wężyk
|
|
|
#3089 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oka był ![]() Cytat:
Masz do mnie tyle zaufania? Słiiit ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę
![]() ![]() To nie kwestia zaufania, tylko faktów. Ty masz "licencję" - ja nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

A wino całkiem, całkiem...

Jeśli trzeba, jestem na każde zawołanie, nawet w środku nocy. Gdy jednak mam ochotę na zwykłe, pier... niczone piwo, by się po prostu wygadać i oderwać choć na chwilę od niewesołych myśli, wówczas słyszę taką wymówkę, że nie wiadomo - śmiać się, czy płakać
No ale "najlepszy przyjaciel" wszystko zniesie...
).