|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
no zdałam zdałam teorię... miałam zero błędów...a pytania niektóre były takie, że pierwszy raz je na oczy widziałam
Cytat:
my bierzemy auto moich rodziców pegueta 307 Cytat:
ja tez przechodze na nazwisko tz-ta tez mnie denerwuje ta zmiana dokumentow Cytat:
ja mam biale i jestem zadowolona
|
|
|
#1292 | |||
|
Zakorzenienie
|
no Zdałam laski Cytat:
witaj z nami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się suknią ![]() witajefekty...hmmm mam 130 szt. zimnych ogni ale nie wiem jak je wykorzystam Cytat:
dziewczyny w koncu doczytalam ten watek caly.. uffjeszcze wczesniejszy watek mam do nadrobienia.. najlepiej nie opuszczac forum na dluzej hehe
|
|
|
#1293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Słyszałam,że w tej cukierni w Kauflandzie robią przepiękne torty, nie wiem jak smakują,ale zamierzam to sprawdzić. Edytowane przez toyotka1 Czas edycji: 2009-02-08 o 18:41 |
|
|
|
|
#1294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To moje ostatnie opakowanie, bo chce, żeby organizm odpoczął przed staraniem się o dzidziusia .Katuniu, proszę Cię, rzucaj jutro wszystko idź do lekarza! ![]() Juz mnie tak nie boli, najgorzej było w pierwszych dniach po upadkach . Teraz się z siebie śmieje, że taka ze mnie łamaga
|
||
|
|
|
#1295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratuluje wszystkim pozaliczanych egzaminów ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz teraz zadzwonil ze zostaje na noc na kolejny dyzur w pracy bo ktos nie przyszedl do pracy! Znow mam samotny wieczor A na jaki temat piszesz prace mgr? Ja pisze o basniach - bardzo przyjemny temat ![]() strippi Tobie tez gratuluje zdanego egzaminu
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-08 o 19:08 |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu, Ty też na polonistyce?
![]() Ja piszę o bohaterach historycznych i dziecięcych w powieściach Walerego Przyborowskiego Nie martw się, ja tez mam samotny wieczór |
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, które piszecie prace z Polonistyki. Jak u Was wygląda w takim razie ta częśc badawcza?Czy piszecie samą teorie?Z jakich źródeł korzystacie? Pytam z ciekawości, ponieważ ja mam zupełnie innny temat pracy (studiuje Ekonomie )
|
||
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pisząc korzystałam też z książek o literaturze, historii literatury itp... Zabieram się za rozdział metodologiczny i będę teraz prowadzić badania... znów chodzenie i rozdawanie ankiet... domi7ks - ja pisze prace badawcza! Pierwsza czesc pracy to teoria zebrana z roznych ksiazek, druda czesc to metodologia czyli opis metod jakimi bede prowadzic badania (u mnie to ankiety wsrod nauczycieli i rodzicowi wywiady z dziecmi)a trzecia czesc to opis przeprowadzonych badan, wyniki, wnioski komentarze, tabele obrazujace wyniki... Idę obciąć włosy braciszkowi, potem zajrzę do Was gadułki
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-08 o 19:19 |
|
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja np. we wstępie piszę o literaturze dla dzieci i młodzieży, w pierwszym rozdziale piszę o tym czym są powieści historyczne, jakie jest miejsce wśród nich powieści Przyborowskiego. A trzy pozostałe rozdziały są interpretacyjne. Czytam dane powieści i interpretuję je pod względem mojego tematu. Tak więc przede wszystkim na początku pracy korzystam ze słowników, artykułów poszczególnych badaczy, a potem dochodzę sama do jakichś interpretacji, opierając się w jakimś stopniu o interpretacje badaczy.
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-02-08 o 19:21 |
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
![]() Ja mam zupełnie inny temat, bo o dopłatach bezpośrednich dla rolników na przykładzie Biura Powiatowego ARiMR w moim mieście...Tego rozdziału badawczego narazie nie ruszam, bo mnie przyprawia o mdłdości, nie wiem, jak go napisze |
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Domi7ks, ja też na razie stoję z pracą
Jakos na wszystko mam czas, tylko nie na pracę magisterską
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prawie skończyłam pierwszy rozdział...ale mam wątpliwości. Nie wiem, co jest dobrze, co źle. Pisałam tak, jak uważam. Mam nadzieje, że dużo poprawiania nie będzie.
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, ja napisałam wstęp i pierwszy rozdział. Za tydzień biorę się za dalsze pisanie
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wstęp i zakończenie zostawiam już po badawczym...
Rybulko a dlaczego dopiero za tydzień?
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To daj znać jak sprawdzisz (również ceny tortu i ciast).
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
ja co prawda pracy jeszcze nie pisze, dopiero w przyszłym roku ale teraz już muszę pomyśleć o temacie. Powiem, że bajkowa tematyka również mnie interesuje. Myślę jeszcze o tym by pisac o predyspozycjach nauczyciela wych. przedszkolnego, ale jeszcze nie wiem na co się zdecyduje
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O basniach się bardzo przyjemni pisze. Licencjata pisalam o komiksach bardzo fajna praca wyszla i nawet dosc ciekawa ![]() radze wybrac dobry temat do przeprowadzenia badan bo to jest niestety najgorsza czesc pisania pracy... |
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jeżeli chodzi o metodologie pracy, hmm... pierwsze rozdziały to biogafia, potem ogólnie literatura wojenna i holocaust, a potem interpretacje opowiadań. Właściwie wszystko muszę sama wymyśleć, bo o mojej "idolce" (jak to mówi promotorka) nikt wcześniej nie pisał, powstało tylko kilka artykułów. Nasza pani prom strasznie goni, jestem na IV roku, w kwietniu mam oddać konspekt pracy, a w czerwcu pierwzy rozdział
|
||
|
|
|
#1310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kolejne ezaminy za mna
jeszcze za 2 tyodnie jeden i koniec Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak bylo w paryzu widzialam zdjecia masz wspanialy kolor wlosow![]() a sukienka jest rewelacyjna pieknie w niej wygladasz![]() Cytat:
![]() ano wlansie trwaja rozmowy i pertraktacje.. po przemysleniu wszytskiego ja jestem na nie, tz na tak.. musimy podyskutowac troche jeszcze spisac wszytko pomyslec i zdecydowac sie ale wrazie czego we wtorek idziemy kupic obrczki.. Cytat:
dlatego plusem jest badanie dzieciakow, bo sama to robisz i masz informacje zwrotna, u mnie duzo dziewczyn niedostalo polowy ankiet od nauczycielek niestety...
|
|
|
#1311 |
|
Rozeznanie
|
A ja tez pisze prace tylko ze licencjata...z pedagogiki rowniez
mam narazie pierwszy rozdzial, wkrotce zabieram sie za drugi a potem metodologia i badania....a pisze o metodach aktywizujacych i ich wplywie na proces ksztalcenia zintegrowanego ![]() martucha84 do Twojego slubu rowne pol roku
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-02-08 o 20:28 |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz raz prowadzilam badania ankietowe i trudno bylo mi uzyskac zwrot ankiet, ale teraz bagatsza w pewne doswiadczenia teraz podejmuje sie tez takich badan ale juz wiem jak to zrobic zeby ankiety wracaly szybciej
|
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
strippi gratuluje zdanej cz. teoretycznej
|
||
|
|
|
#1314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak do tematu basniowego jest duuuzo literatury jakbys sie zdecydowala na taki temat sluze pomoca a polecam tematy zwiazane z literatura, zainteresowaniami czytelniczymi, pisalo je u mnie kilka dziewczyn na licencjacie i teraz na mgr. Dosc przyjemne do pisania i badania ![]() Cytat:
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-02-08 o 20:37 |
||
|
|
|
#1315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na licu pialam o moralanosci dzieci 5 i 6 letnich Cytat:
a teraz na magistrze robie o wplywach bajek terapeutycznych na zachowanie dzieci i poddalam moje pszczolki eksperymentowi najpierw przebadalam je skala obserwacji marty bogdanowicz, a teraz czytam im po 2 bajki terapeutyczne na miesiac i robimy takie fajne zajecia.. i w maju sprawdze czy cos sie poprawilo bede iala mnostwo indywidualnych przypadkow ale mnie to kreci wiec mysle ze dam rade![]() Cytat:
przemysl przemysl... bo dobre badania to polowa sukcesu, jak nie 3/4
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
siemka dziewczyny
Poogladałam wasze suknie , zaproszenia cudne !!! Ciekawe jak tam nasza Pani młoda sie czuje ![]() Tu bedzie jakas relacja czy na innym dziale? bo ja troche zacofana jestem nie zawsze mam czas by sledzic wasze rozmowy na biezaco.
|
#1317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pewnie byłabym jeszcze gorsza łamaga ![]() dzięki ![]() a ja dzień i wieczór buuu dopiero jutro po południu się spotykamy Cytat:
![]() no i gratulacje mądra kobietka z Ciebie ![]() dzięki... to tylko teoria.. jazdy się boję !
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dzieczynki
Jak tam niedzielne popoludnie mija? ![]() Jesli chodzi o dekoracje Kosciola to tak jak piszecie nie bede sie narazie denerowwac na marne ![]() Jesli chodzi o to ze dekoraja jest droga bo za 1,200zl to fakt nie jest tania , ale sa to zywe kiwaty ktore zawsze mi sie marzyly ![]() No a tak apropo to ja i moj TZet tez jestesmy internetowa para poznalismy sie na GG ![]() Nic lece bo TZet na mnie czeka jedziemy ogladac obraczki dalej i moze wstapimi do salonu sukien slubnych zobacze z jakiego materialu jest ta moja wymarzona suknia Biore aparat wiec jak by co to napewno wkleje zdjecia ![]() Strppi - gratuluje !! .
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bajki terapeutyczne fajna sprawa, wiec owocnych wynikow |
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
no chciałabym, żebyście mi już gratulowały zdanej praktyki
normalnie stracha mam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Ale to tylko moje odczucia-jak ktos lubi i mu sie podoba to pewnie ze powinien sobie sprawic takie auto 
U nas nauki są w maju, więc jeszcze najlepsze przed nami
no i oczywiście poradnia małżeńska

. Teraz się z siebie śmieje, że taka ze mnie łamaga
Jedno strzaskałam przewracając się przez psa- leżał na progu, a że było ciemno, to go nie zauważyłam. Drugie, poślizgnąwszy się w łazience na mokrej podłodze- tym razem strzaskałam też łokieć. Wszystko to w obrębie dwóch dni...
Dziękowałam Bogu, że ten drugi upadek nie skończył się złamaną ręką