Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 20:05   #3871
esti1984
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Małgosiu ja już dawno zauważyłam że farby kupowane w sklepie zawsze wychodzą ciemniejsze. Tylko te robione u fryzjera wychodzą takie jak się chce a pokaż swój nowy kolorek

ja czytałam negatywne opinie ale tylko o coneco V3 a o toledo i V4 czytałam same dobre

a na co idziecie do kina?

poiglot dobre z tym budzeniem Ciebie
ja mam śluz od początku taki sam...jeszcze nigdy mnie nie zaniepokoił ale grudek nie mam...

marika mi też się podoba że V4 ma kubełkową spacerówkę wygląda na wygodną a moja córcia jak spała w spacerówce to często spała w pozycji półleżącej podobnej do kubełkowej.... rzadko spała na płasko (budziła się szybko)
a bolder mi się podobał ale już przestał bo na prawdę jest wielki. Wczoraj w auchanie facet nie mógł bolderem przejechać przy kasie bo był za szeroki i musiał wyjść wyjściem bez zakupów a żona została przy kasie

ja lubię kupować na allegro szampony i odżywki te z których właśnie korzystają fryzjerzy. Kiedyś kupowałam w salonie i za szampon wychodziło mnie około 80-90 zł a na allegro taki sam 45 zł

Małgosiu zgadzam się że ziaja ma super kosmetyki

poiglot poczekaj z decyzją jak już urodzisz wtedy sama stwierdzisz ile najlepiej karmić i czy jesteś w stanie to robić

pakusia to faktycznie synek wszedł za skórę fajnie że niebawem się przeprowadzacie
ja czekam aż przyjdą moje staniczki pewnie w środę albo w czwartek

malutka
pyszny obiadek my nadal robimy grilla nawet w zimę jak nam się zachce tylko jak nie pada no i dłużej się grilluje...

pokaż bluzeczkę

czapeczki fajne

Fionka zdrowiej kochana

pakusia "ćwiczenia na pałce w ciąży" :rot fl: dobre

anulka dzisiaj dopiero zauważyłaś?????

oglądam sobie wózeczki i jestem baaaaardzo zakochana NADAL w BREVI OVO
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ovo 168 carrozzina.jpg (44,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ovo 168 navicella.jpg (35,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ovo 168 passeggino fronte.jpg (71,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ovo 168 passeggino sdraiato.jpg (43,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ovo 168 seggiolino auto.jpg (45,9 KB, 7 załadowań)
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:07   #3872
poiglot91
Zakorzenienie

hahahah

nie moge z ciebie kobieto rozwalasz

..
ja pamietam ze obrzydzenie mialam do pulpecikow w sosie pomidorowym ktore uwielbialam..
ale powiem ci ze teraz z checia bym zjadla
tylko potrzebne mi polskie mielone miesko..
bo te jest okropne..;/

esterko ale boski wozeczek
Stary 2009-02-08, 20:07   #3873
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
poiglot nie znam sie na tych funtach i nie wiem czy duzo za wizyte musialabys zaplacic ale na Twoim miejscu poszlabym gdzies prywatnie do lekarza, bo z infekcjami nie ma zartow. Byc moze wykluczy infekcje ale bedziesz pewna o dzidziusia ze wszystko oki. Ja mam infekcje ktora lecze antybiotykiem, ale nie mialam zadnych grudek w sluzie. Ani tez uplawow ani niczego dla mnie niepojacego. Zdziwilam sie jak lekarz powiedzial o infekcji bo wydzieline mam normalna, biala nie swedzi....jedynie co lekarz stwierdzil przy badaniu ze czuc jakis specyficzny zapach. Ja tego nie czuje, ale moze dopiero cos czuc przy glebszym badaniu.
tez jestem takiego zdania, co prawda nie musisz isc prywatnie do ginekologa ale idz do szpitala... powiedz ze niepokoi cie ten sluz... oni pobiora probke (pewnie moczu) ale jesli masz jakas infekcje to wykryja, przepisza ci antybiotyki i po sprawie... mi polska ordynatorka sz. polozniczego powiedziala zebym z najmniejszymi niepewnosciami szla do szpitala na badania, bo tak jak mialam infekcje drog moczowyc to jak sie okazalo to jest dla dziecka bardzo grozna infekcja... i nie biorac antybiotyku dziecko mogloby sie zarazic i miec liczne powiklania teraz, albo po porodzie...
idz dla swietego spokoju!!! pamietaj ze u niektoryc sluz nic nie wskazuje a u innych odwrotnie... ja nie mam zadnych uplawow... sluzu tez nie mam jakiegos wielkiego.. moze kilka kropel dziennie... jak ja zauwazylam wiekszosc ilosc sluzu to mnie dziewczyny uspokoily ze to nic takiego, ale okazalo sie ze to bylo przez ta infekcje..

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:12   #3874
poiglot91
Zakorzenienie

w srode mam wizyte.. powiem
a to przez mocz tez mozna wykryc?
oni we fredzie to mi nie zajrza.. nie wiem czemu to takie dziwne.. w pl idziesz do gina i juz a tu??;/.
a ja po ciazy mam miec robiona cytologie..
pewnie bedzie gin stal kilka metrow ode mnie z zaslonietymi oczami.. i bedzie probowal trafic patykiem...;/
Stary 2009-02-08, 20:13   #3875
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość

pakusia to faktycznie synek wszedł za skórę fajnie że niebawem się przeprowadzacie
ja czekam aż przyjdą moje staniczki pewnie w środę albo w czwartek

pakusia "ćwiczenia na pałce w ciąży" :rot fl: dobre

oglądam sobie wózeczki i jestem baaaaardzo zakochana NADAL w BREVI OVO
no ja niewiem jakas taka zboczona jestem... caly czas mi po glowie pałki chodza

ale sliczny wozeczek.... boski jest ale nie nie..... ja juz mam wybrany i nie zmieniam zdania!!! chociaz...

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
hahahah

nie moge z ciebie kobieto rozwalasz

..
ja pamietam ze obrzydzenie mialam do pulpecikow w sosie pomidorowym ktore uwielbialam..
ale powiem ci ze teraz z checia bym zjadla
tylko potrzebne mi polskie mielone miesko..
bo te jest okropne..;/

esterko ale boski wozeczek
a mi polskie mieso mielone nie smakuje... za to irlandzkie mieso mielone... mniam mnaiam

Stary 2009-02-08, 20:16   #3876
Mell_xx
Wtajemniczenie

Fionka fajna ta stronka ze szkołą rodzenia, ja sie nie wybieram wiec chetnie obejrze!!!

Esti ja tez zawsze zamawiam na allegro kosmetyki do włosów te profesjonalne, sa duuuzo tansze niz w salonie.

A tak wogole to uzalezniłam sie od allegro tylko teraz kupuje ciuszki dla dzieci i wszystko przysyłaja do mamy do domu a ona sie smieje i mowi ze juz nie ma gdzie ich trzymac, w przyszlym tygodniu wybieram sie do Polski wiec je sobie wezme
Stary 2009-02-08, 20:17   #3877
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot przez mocz mozna wykryc tez infekcje ale...ukladu moczowego nie pipusi ..pipusia co innego pecherz moczowy co innego
co do ginow tam to masakra jestem w szoku
miesko mielone tez Ci moge wyslac mailem
esti "cwiczenia na palce" umieramy z tż-tem ze smiechu szkoda ze palki nie sa jak pilki to bysmy wiecej sie staraly i byly bardziej rozciagniete
pakusia musze sobie sprawic pile skoro taka dobra
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:18   #3878
poiglot91
Zakorzenienie

Agusia zawartosc paczki bedzie napewno nietypowa..
Mieso mielone i xxx filmy hahaha
Stary 2009-02-08, 20:20   #3879
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia zawartosc paczki bedzie napewno nietypowa..
Mieso mielone i xxx filmy hahaha
hahahaha n ie moge...dawno sie tak nie usmialam...
SZYMONEK

Stary 2009-02-08, 20:21   #3880
poiglot91
Zakorzenienie

hahahhaa ja tak samo
dobra gluptasy ja to lece

kolorowych snow
Stary 2009-02-08, 20:23   #3881
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
hahahhaa ja tak samo
dobra gluptasy ja to lece

kolorowych snow
ja tez uciekam, smacznych buraczkow
papa wszystkim
SZYMONEK

Stary 2009-02-08, 20:31   #3882
esti1984
Wtajemniczenie

właśnie wciągam shake TŻ mi kupił

dziękuję za opinie wózeczka

poiglot najlepsze mięsko mielone będzie jak sama sobie zmielisz szynkę, łopatkę czy wołowe ja już od jakiegoś czasu nie kupuję takich na tackach na wagę nie wiem co oni tam dają...strasznie tłuste to mięso....bleeee

a buraczki uwielbiam też dzisiaj jadałam na obiad ze zrazami i ziemniaczkami:slin a:
ja to buraczki takie z zasmażki mogę jeść same bez obiadu tak uwielbiam a jakie są dobre z jabłkiem...miammmmm

dziwi mnie to traktowanie lekarzy...żeby nie zajrzeli co tam się dzieje???? wstydzą się heheh

Mell
zgadzam się allegro uzależnia

Aguśka
ja też z tego tekstu nie mogę jak tylko mi się przypomni to się śmieję pakusia już drugi raz mnie rozbawiła swoim tekstem

poiglot niezły skład paczki hahaha
Stary 2009-02-08, 20:32   #3883
pakusia86
Zakorzenienie

wklejam linka bo mi sie nudzi i czytam wszystko co popadnie

http://www.neurocentrum.pl/bibliotek..._dziecka/4.php

Stary 2009-02-08, 20:36   #3884
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
dziwi mnie to traktowanie lekarzy...żeby nie zajrzeli co tam się dzieje???? wstydzą się heheh

Mell
zgadzam się allegro uzależnia

Aguśka
ja też z tego tekstu nie mogę jak tylko mi się przypomni to się śmieję pakusia już drugi raz mnie rozbawiła swoim tekstem

poiglot niezły skład paczki hahaha
ja sama sie zaczelam smiac z siebie
jak skapowalam o co chodzi (troche mi to zajelo)... a tak sie dziwilam... jak ciezarna moze cwiczyc na pałce

lekarze sa dzwini... oni uznaja nasze pipki jako temat tabu... wszystkie badania robia z moczu!!! czasem krew pobiora a tak to caly czas mocz... a jak mowisz jakiemus lekarzowi ze masz problemy z piczka to on "hmm.. aha tam??" i nic... kaze nasiusiuac do pojemniczka o srednicy 1 cm nie dala wyczyn

Stary 2009-02-08, 21:55   #3885
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
w srode mam wizyte.. powiem
a to przez mocz tez mozna wykryc?
oni we fredzie to mi nie zajrza.. nie wiem czemu to takie dziwne.. w pl idziesz do gina i juz a tu??;/.
a ja po ciazy mam miec robiona cytologie..
pewnie bedzie gin stal kilka metrow ode mnie z zaslonietymi oczami.. i bedzie probowal trafic patykiem...;/

Oboje z Tz tak sie usmialismy!!!!:ha haha::hah aha:
No ten tekst jest the best ale tak szczerze, to moze tak byc...
Stary 2009-02-09, 08:36   #3886
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
a wy tez macie taki sluz?
wodnisty? czasem taki jakby mleczny
albo z takimi grudkami
nie wiem martwie sie juz tym
Hej poi!!! Może to być grzybica,musisz sprawdzić, mnie nic nie swędziało czasami nawet a miałam taki śluz i okazywało się , że grzyb. Takie infekcje koniecznie trzeba leczyć, bo niekorzystne dla dzidzi.

Mi lekarz to paluchem niucha;p Tzn wsadza i sprawdza konsystencje śluzu -na podstawie tego wie, że grzyb

w moczu też powinno być widać-ja miałam na ostatnim badaniu napisane, że mocz zawiera "drożdzaki". Nie wiem na ile ma się to do grzybicy ale wydaje mi się , że to to.

Edytowane przez maugoszatka
Czas edycji: 2009-02-09 o 08:39
maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 08:41   #3887
gosikk_s
Zakorzenienie

Cześć Wam A u nas dziś trochę śniegu napadało i zapowiada się szary, smętny dzień brrr. Za to sobota była piękna więc wybraliśmy się do parku na spacerek. Siedzieliśmy sobie na słoneczku a ja oglądałam wszystkie przejeżdżające wózki Dwa razy widziałam X-landera i zdecydowanie najbardziej mi się podobał ze wszystkich widzianych Ale za to po południu ujawniło się moje kalectwo...nie powinnam chyba z łóżka wstawać Najpierw wywaliłam na podłoge roladkę w sosie pomidorowym a potem się wywaliłam w kuchni... Na szczęście kucałam a nie stałam, nawet nie wiem jak to się stało... walnęłam się w kość biodrową i do wieczora mnie bolała Ja to jestem sierota...

Aguśka, śliczna fotka, ekstra ujęcie Z tą oliwą dolewaną do wody to jest dobry pomysł, może też spróbujemy u małego. Sama bym skorzystała z patentu ale niestety nie dysponuję wanną Wiem że oliwa z oliwek jest najzdrowsza i naturalna i dlatego na początku ostro używałam. Zużyłam 0,5-litrową butlę ale denerwowała mnie ta tłustość...Tyle że wtedy stosowałam w sumie na suchą skórę, teraz stosuję oliwki na wilgotną i masuję mokrymi rękami więc może byłoby lepiej... Hmm może jeszcze uczynię próbę, tylko najpierw muszę skończyć Hippa i kolejną zakupioną kilka dni temu oliwkę dla ciężarnych. Ten stanik z Triumpha też mam, w sklepie dałam też 60 zł ale na razie niespecjalnie na mnie leży Wzięłam miseczkę B i jest tyyyle luzu że TŻ się śmieje bo wygląda jak trójkątny Mam go już prawie 2 miesiące a założyłam raptem parę razy, nie wiem czy zdążę dorosnąć

Kathi, cieszę się że cukier spadł

Esti, cieszę się że skończyło się na strachu a z maleńką jest ok. Może te KTG nie potrwają długo skoro już wychodzą ok. Z tego co ja słyszałam u nas robi się je po 28 tygodniu, przynajmniej w moim szpitalu. Kupiłam sobie 2 biustonosze z tych co zamówiłaś, złe nie są chociaż dla mnie nadal za duże i wyglądam jak w pancerzu Tylko kolor nie za fajny, ta biel taka szarawa jest...A propos, jak wygląda na żywo ta Basia z Kryminalnych, fajny ma brzuszek?

Gabi, widziałam na żywo tego Boldera z kwiatkami, wydaje mi się strasznie duży i masywny. Ile waży ten wybrany przez Ciebie? X-landery jednak jak dla mnie są zgrabniejsze chociaż też ciężkie. Bolder wydaje mi się bardzo szeroki chociaż wizualnie ładny, mnie się podobał jednokolorowy jasnozielony.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 09:00   #3888
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witam kochane
U nie tez sie bialo zrobilo, a liczylam ze wiosna juz idzie Mialam w nocy koszmar, ostatnio chyba mocno przezywam wszystko a potem mi sie to sni brrr....Dzis popoludniu zrobie chyba wypad do jakiegos sklepu poszukam czegos dla synka

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Cześć Wam A u nas dziś trochę śniegu napadało i zapowiada się szary, smętny dzień brrr. Za to sobota była piękna więc wybraliśmy się do parku na spacerek. Siedzieliśmy sobie na słoneczku a ja oglądałam wszystkie przejeżdżające wózki Dwa razy widziałam X-landera i zdecydowanie najbardziej mi się podobał ze wszystkich widzianych Ale za to po południu ujawniło się moje kalectwo...nie powinnam chyba z łóżka wstawać Najpierw wywaliłam na podłoge roladkę w sosie pomidorowym a potem się wywaliłam w kuchni... Na szczęście kucałam a nie stałam, nawet nie wiem jak to się stało... walnęłam się w kość biodrową i do wieczora mnie bolała Ja to jestem sierota...
Aguśka, śliczna fotka, ekstra ujęcie Z tą oliwą dolewaną do wody to jest dobry pomysł, może też spróbujemy u małego. Sama bym skorzystała z patentu ale niestety nie dysponuję wanną Wiem że oliwa z oliwek jest najzdrowsza i naturalna i dlatego na początku ostro używałam. Zużyłam 0,5-litrową butlę ale denerwowała mnie ta tłustość...Tyle że wtedy stosowałam w sumie na suchą skórę, teraz stosuję oliwki na wilgotną i masuję mokrymi rękami więc może byłoby lepiej... Hmm może jeszcze uczynię próbę, tylko najpierw muszę skończyć Hippa i kolejną zakupioną kilka dni temu oliwkę dla ciężarnych. Ten stanik z Triumpha też mam, w sklepie dałam też 60 zł ale na razie niespecjalnie na mnie leży Wzięłam miseczkę B i jest tyyyle luzu że TŻ się śmieje bo wygląda jak trójkątny Mam go już prawie 2 miesiące a założyłam raptem parę razy, nie wiem czy zdążę dorosnąć
Uwazaj kochana na siebie, widze ze robimy sie sierotkami...Ten pomysl z oliwa wcierana na mokro bardzo mi sie spodobal, nie probowalam musze sprobowac
Co do stanika, to ja musialam wziac rozmiar D rany niedlugo bede musiala brac E, F....itd? Moj tż wczorajj mowi do mnie: ze mam teraz takie krowkowe cycusie.....niby powiedzial to milusio, ale mialam ochote go palnac
SZYMONEK

Stary 2009-02-09, 09:09   #3889
esti1984
Wtajemniczenie

witam

pakusia poczytałam wczoraj tą stronkę co podałaś ...... fajna

gosik nie martw się my wszystkie teraz takie niezdary
szkoda że te białe staniki nie są takie białe.... no trudno... mi generalnie będą potrzebne do szpitala i do spania bo tak to będę chodziła w normalnych ( do spania muszę mieć staniki jak będę karmić bo muszę wkładać te wkładki laktacyjne a bez stanika nie ma jak a mleko ze mnie tryskało jak urodziłam Julkę)
a Basia z kryminalnych mojego wzrostu szczupła z wielkim wystającym brzuchem aż cała przegięta chodziła ..... (myślałam że taka przegięta postawa czyli z tyłu talia wygięta do przodu to normalne u ciężarnych z dużym brzuchem ale w tym linku co wkleiła wczoraj pakusia pokazali że to nieprawidłowa postawa ciężarnej)
podobały mi się jej włosy bo miała takie zdrowe (nie poniszczone przez farby i rozjaśniacze)

ja już obiadek mam prawie gotowy gulasz wołowy z ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej, pomidorów i papryki (zaprawiona) i coś myślę że na śniadanie zjem pierwszą porcję obiadu bo tak mi pachnie że nie wyrabiam

pranie prawie skończone

i zaraz się ogarnę i wybiorę się za jakieś 2 godzinki na spacerek z córcią bo pogoda piękna
Stary 2009-02-09, 09:13   #3890
esti1984
Wtajemniczenie

KOCHANE A JA MAM DZISIAJ STUDNIÓWKĘ
zapraszam

:pijem y:

:par ty:
Stary 2009-02-09, 09:26   #3891
gosikk_s
Zakorzenienie

Aguśka, no widać na fotce że biust masz imponujący Ja przed ciążą miałam małe B teraz trochę urosły i stare staniki są przyciasne ale znowu C za duże... A ten z Triumpha jest rosnący więc niby powinien być jakiś luz ale u mnie to wygląda komicznie

Esti, ja też mam zamiar potem spać w staniku, nawet jakby mi mleko nie płynęło, żeby piersi nie opadły. Ale chcę sobie kupić jakieś firmowe, lepsze jakościowo. Na razie nie robi mi wielkiej różnicy co zakładam bo przed ciążą chodziłam bez a wiele to mi nie urosło O łał, to mówisz że ta Basia ma taki wielki brzuszek? Aż mi się dziwne wydaje bo ona taka drobna ogólnie, no ale pewnie nigdzie indziej jej nie weszło. Ja miałam studniówkę wczoraj

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2009-02-09 o 09:28 Powód: dopisek
Stary 2009-02-09, 09:40   #3892
Aguśkaa83
Zakorzenienie

esti to pijemy kochana
gosik jak kupilam ten stanik to troszeczke luzu bylo, ale minimalnie...teraz juz luzu nie ma ale ogolnie podoba mi sie on bo jest taki mieciutki i wogole go nie czuc...bardzo dobrze sie sprawdzil wtedy jak bardzo swedzialy mnie smoczki wtedy on byl jak ukojenie, bo te wszystkie koronkowe to strasznie draznily

A mam do Was pytanko: chce dzis kupic proszek do ubranek dla dzidzi...ktory jest dobry? slyszalam tylko o lovela? a Wy jaki kupujecie??
Aha i mydleko do mycia, czy plyn czy co??? oliwe do kapieli bede lala swoja droga, ale nie mam pojecia co do mycia bobaska??
SZYMONEK

Stary 2009-02-09, 09:40   #3893
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
KOCHANE A JA MAM DZISIAJ STUDNIÓWKĘ
zapraszam

:pijem y:

:par ty:
Gratulacjeu mniejeszcze pare dni i tez bedzie.

Laeseczki ja sie martwie Rozaliotka ze jej nie ma mam nadzieje ze jednak nic powaznego sie nie stalo

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-02-09 o 09:42
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 09:51   #3894
gosikk_s
Zakorzenienie

Dziewczyny, do testu na obciążenie glukozą potrzebujemy 50 g glukozy? Bo taką kupiłam a teraz się zastanawiam czy nie powinnam mieć 75 g. Ale z tego co czytałam to najpierw robi się 50 a jak wyjdzie podwyższony wynik to dopiero później wyższą dawkę?

Cytat:
esti to pijemy kochana
gosik jak kupilam ten stanik to troszeczke luzu bylo, ale minimalnie...teraz juz luzu nie ma ale ogolnie podoba mi sie on bo jest taki mieciutki i wogole go nie czuc...bardzo dobrze sie sprawdzil wtedy jak bardzo swedzialy mnie smoczki wtedy on byl jak ukojenie, bo te wszystkie koronkowe to strasznie draznily

A mam do Was pytanko: chce dzis kupic proszek do ubranek dla dzidzi...ktory jest dobry? slyszalam tylko o lovela? a Wy jaki kupujecie??
Aha i mydleko do mycia, czy plyn czy co??? oliwe do kapieli bede lala swoja droga, ale nie mam pojecia co do mycia bobaska??
Ale skoro jest rosnący to może jeszcze Ci posłuży, no chociaż on rośnie niby tylko o 1 rozmiar. Hmm mnie to cycki chyba dopiero po porodzie eksplodują a wtedy zamienią się w jeden rozstęp Ja chcę kupić proszek Lovela albo Jelp, jeszcze nie wiem. A do mycia to pojęcia nie mam

Stary 2009-02-09, 09:52   #3895
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:
Witajcie kochane, ja tak tylko przelotem od kilku dni, bo przy TŻ to nawet nie można spokojnie zająć się swoimi codziennymi sprawami

I przy okazji przyłączam się do pytania Agusi o proszek - w ogóle strasznie drogie są te proszki dla dzieci Który wybrać? Ja spotkałam się z kilkoma podczas ostatnich zakupów, ale naprawdę nie wiedziałam, który kupić

Do mycia Niuni kupiliśmy wczoraj Żel do mycia ciała i włosów Hipp, w ogóle wszystkie kosmetyki będziemy kupować z Hippa
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 10:00   #3896
Aguśkaa83
Zakorzenienie

gosikk z ta glukoza, to jesli to pierwszy test to 50 g glukozy. Wiem bo sama jutro ide na badania
magducha witaj nio niestety dzidzia to duzy wydatek...moja bratowa loveli uzywala i byla zadowolona, ale zastanawialam sie czy jest cos tanszego o tym samym skladzie
SZYMONEK

Stary 2009-02-09, 10:00   #3897
esti1984
Wtajemniczenie

gosik tak, Basia drobniutka i tylko brzuszek jej urósł
to też dobry powód żeby spać w staniku

Aguśka ja taki stanik o którym piszesz mam jeszcze z poprzedniej ciąży jest super tylko nie nadaje się do cieniutkich bluzeczek bo sutki się odnaczają ale fajny bo faktycznie rośnie razem z biustem mam właśnie triumha tyle że nie ma odpinanych miseczek

ja kupię Lovelę bo jest tańszy od Jelpa a wcale nie gorszy a do mycia koniecznie mydełko w płynie z dozownikiem bo bardzo nie wygodnie się myje takim w kostce musisz szukać takich mydeł gdzie jest napisane od pierwszych dni życia (Hipp, Nivea - ale nie jest wydajny, i pewnie jeszcze inne ale ja polecam Hipp)

blondynka
masz racje... ciekawe co z Rozalią dopiero doczytałam
Stary 2009-02-09, 10:02   #3898
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

magduhahaha kazdy z kim rozmawiam na temat proszku poleca Lovele dla dziedzi.Ja jeszcze nie wiem jaki kupie bo narazie ciueszkow nie planuje prac.Jest Vizir Sensitive nie wiem moze tez jest dobry dla dzieci.Ja ja kupie proszek to bede moje i Tż rzeczy też w nim prać.A kosmetyki najgorsze ponoc J&J bo czesto uczulajaMy kupimy Nivea, Bambino albo Mustele jeszcze dokladnie nie wiem
Stary 2009-02-09, 10:04   #3899
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
gosikk z ta glukoza, to jesli to pierwszy test to 50 g glukozy. Wiem bo sama jutro ide na badania
magducha witaj nio niestety dzidzia to duzy wydatek...moja bratowa loveli uzywala i byla zadowolona, ale zastanawialam sie czy jest cos tanszego o tym samym skladzie

mi bratowa mowila ze jest jakis tanszy proszek Dzidzius i tez duzo osob go kupuje(ona pracuje w drogeri) ale mowila ze Lovela ma 1 miejsce jest jeszcze chyba plyn do plukania Lovela
Stary 2009-02-09, 10:09   #3900
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
No to jutro sobie osłodzimy życie Ja pojęcia nie mam czy w szpitalu gdzie robię badania mają glukozę czy trzeba mieć swoją więc wolałam zakupić. Dziewczyny pisały o soku z cytryny ale przecież z cytryną nie pójdę a roztwór robi się chyba na miejscu? Mam glukozę w saszetce

Cytat:
gosik tak, Basia drobniutka i tylko brzuszek jej urósł
to też dobry powód żeby spać w staniku

Aguśka ja taki stanik o którym piszesz mam jeszcze z poprzedniej ciąży jest super tylko nie nadaje się do cieniutkich bluzeczek bo sutki się odnaczają ale fajny bo faktycznie rośnie razem z biustem mam właśnie triumha tyle że nie ma odpinanych miseczek

ja kupię Lovelę bo jest tańszy od Jelpa a wcale nie gorszy a do mycia koniecznie mydełko w płynie z dozownikiem bo bardzo nie wygodnie się myje takim w kostce musisz szukać takich mydeł gdzie jest napisane od pierwszych dni życia (Hipp, Nivea - ale nie jest wydajny, i pewnie jeszcze inne ale ja polecam Hipp)

blondynka masz racje... ciekawe co z Rozalią dopiero doczytałam
Też będę chyba kupować kosmetyki z Hippa, pooglądam te mydełka Sama używam oliwki i nie uczula, po Johnsonie dostawałam wysypki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości