|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
New Yorker się kłania tam tego pełno
|
|
|
#1952 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a nie dludosc dloni
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezzzuu caly dzien sie dzsiiaj jak na dragach czuje;D
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne
Wiecie ja myślałam, że jakaś fajna biała bluzeczka... A może jakieś ładne dżinsy i do tego taki gorsecik jak wcześniej dziewczyna wkleiła? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1211906548 Chcę wyglądać wow żeby zrobili na mnie takie oczy
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
hahahha no co za many jestem haha;D a tam to mi sie niechce mierzyc hahahha bo dlon to sobie linijka zmierzylam ;p;p
|
#1957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten gorset to z działu bieliźniarskiego jest. nie wiem gdzie idziecie ale jakoś nie widzę go np. podczas wyjścia do restauracji.
|
|
|
#1958 |
|
Raczkowanie
|
hehe
![]() neheszta bardzo fajnie by wygladal zestaw dzinsy jakis fajny gorset i szpile jakies i wtedy mejkapik jakis wyrazniejszy fryzurka bo w tych spodenkach na pewno tez seksi ale ja bym zamarzla
|
|
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
Neheszta jeśli jeansy+gorset to jeszcze zabójcze szpile i będzie pięknie
![]() a jeśli jednak te czarne to może jakaś gładka, przylegająca bluzka?
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam coś dla Was ; ) http://www.fotka.pl/profil/Hill1987/
|
|
#1961 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() My w sobotę chyba będziemy w domu (a przynajmniej chcemy), więc myślę by kupic jakąś sexy koszulkę Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-08 o 20:55 |
|
|
|
|
#1962 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
moj TŻ w walentynki ma chyba wolne, ale kompletnie nie wiem co mu kupic... eh... on ma praktycznie wszystko...
|
|
|
|
#1964 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe Czyli właśnie np. sexy koszuleczkę by zrobic dla niego mały pokazDziewczyny, nigdy nie nosiłam gorsetow, a co myslicie o takich goresetach z body? Wyszczuplają trochę figurę - boczki? (ale chodzi mi o takie sexy ) Coś takiego jak w załacznikuEdytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-08 o 21:05 |
|
|
|
|
#1965 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
a wlasnie jak fryzjerka mi wczoraj wlosy krecila to byla strasznie zdziwiona ze mam tak "zroznicowana" dlugosc wlosow i ze wszedzie mam "antenkI" bo nigdy u nikogo nie widziala zeby tyle wlosow naraz roslo
No i polecilam jej naszego waxa hehe
|
|
|
|
#1967 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To moze kupię ten gorset z załącznika na walentynki, na necie jest przeceniony ze 100 na 25 zł Tylko boję sie, czy boczki w niego wcisnę![]() Chyba lepiej zebym wzięła jednak 80 cm pod biustem, zamiast 70 (mam 80 cm)... Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-08 o 21:13 |
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
(tak mialo byc:P)no przeceniony niezle i ladny jest ale wydaje mi sie ze jest miekki |
|
|
|
#1969 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
a jak długo stosujesz? bo właśnie jakiś tydzień temu wróciłam do naszego poczciwego waxa i nakładasz od cebulek, tak?Miśka, to weź już 75, ale 80 to za dużo Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-08 o 21:15 |
|
|
|
|
#1970 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To twój Cytat:
boska ja tez taka chce :0 chyba trzeba wrzucic na watku fryzjerski fotki i popytac sie moze ktos pokaze jak dokladnie taka zrobic ![]() Cytat:
asertywnośc moja droga:P Cytat:
twój TZ jak sie dowie to zamorduje Ciebie za umieszczanie takich fot Cytat:
raz udało mi sie cos takie zrobic , ale trzymały sie tylko 30 min dopoki nie wyszlam na dwór ![]() Cytat:
ale cudno ja chce je miec !!!! Cytat:
Nie mam mało realnych wymagań w stosunku to facetów, zgadzam się ,że ideałów nie ma i takiego nie szukam bo ideały są nudne, ale! Miłość miłością jednak powinno się również szanować siebie samego.Czasami jak czytam co tutaj piszą co niektóre dziewczyny to szczęka opada, dla faceta są wstanie wszystko zrobić, wszystko wybaczyć Dla mnie jest to nie do pomyślenia. Wszystko zawsze sprowadza się do tego ,ze społeczeństwo wymusza na kobietach aby z kimś były , wpaja ,że są w stanie tylko spełnić się jako matki, żony, że ich potrzeby są na samym końcu , że powinny ciągle iść na kompromis, ale partnerski związek chyba nie na tym polega? Mam za sobą jakieś związki , różne doświadczenia i taki, a nie inny pogląd, jestem sama w sensie ,że bez faceta, ale nie stanowi dla mnie to żadnego problemu, spełniam się i biorę z życia garściami nie mam takiego parcia na bycie z kimś za wszelką cenę i pewnie dla tego mam taki pogląd na to, jak zwykle wywrotowiec ze mnie :P
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-08 o 21:22 |
|||||||
|
|
|
#1971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w intissimi? (jakos tak się pisze? ) jest podobny
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociarz juz od miesiaca nie uzywam bo jak mam pieniadze to ciagle wydaje na cos innego:P Wczesniej tez mialam przerwe gdzies z pol roku kupilam jedno opakowanie i po nim tak mam ![]() No ale trzeba niedlugo znowu kupic:P zreszta wole robic przerwy zeby wlosy sie nie przyzwyczaily |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234046186
śliczna wiecie kto to? |
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
ale osob czytajacych
![]() Klatka dodawaj zdjecia z waszego Ag wypadu
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-08 o 21:22 |
|
|
|
#1975 |
|
Konto usunięte
|
jutro sie dowiem,czy pracowalam w weekend za darmo, czy za czesc dlugow
![]() dobry wieczor
|
|
|
|
#1976 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) i ciężko Ci zrozumieć, ze dziewczyny jednak sie czasem "poświęcają" dla swoich TŻ. No, ale to oczywiscie powinno iśc w 2 strony .No właśnie nie wiem, czy na walentynki kupić gorset czy koszulkę, ale chce cooś raczej praktycznego, by przydałoby mi sie na dłuzej niz 1 noc ![]() ps. A sex w czasie okresu rzeczywiście całkiem przyjemny ![]() hehehhe
|
|
|
|
|
#1977 | |||
|
Zakorzenienie
|
słodki ten brzuszek myslalam,że to twój tak się zastanawiam kiedy na naszym watku pojawi sie pierwsze AG baby ![]() Cytat:
pokaż zdjęcie spodenek? Cytat:
Cytat:
jeszcze nie mam Nana miała mi je podesłac
|
|
#1978 |
|
*sportaddict*
|
dobry, dobry, chociaż trochę mam jeszcze kaca
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poświęcanie się, a kompromis to dwie różne rzeczy, w związku raczej powinno być to drugie. Kobiety powinny być partnerkami , a nie Matkami Teresami aby się poświęcać Co do moje mojej "pseudozależności" nie ma ona ,aż takiego wpływu na moje relacje z facetami. Jest ona bo nie mam innego wyboru, życie zmusza mnie do tego abym taka była, muszę jakoś dać sobie rade sama w tej okropnej dorosłej miejskiej dżungli. Nie raz już wszem i wobec głosiłam,że nie miałabym nic przeciwko temu aby zostać kura domową
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2009-02-08 o 22:13 |
|
|
|
|
#1980 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ale pogoda noralnie jakby wiosna była ! Dzis Tz wpadl do nie własciwie po mnie . Załapał sie na rodzinny obiad u mnei heh . Pote pojechalismy sobie nad wode d otakiego osrodka pochodzic . Potem kosciół do niego do domu . A jeszcze pote na ałe conieco w aucie ( ehh niewygodnie byłooo ) I na kebaba Szkoda ze jutro wraca do Krk Ale moze wroce na wekend o domku znowu iaął sie uczyc matmy ;/ Zaraz lece cos zrobic bo nie zda egzaminu :/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

tam tego pełno

Bo jeszcze poznam jego kolegów tego dnia więc muszę być SUPER
Wiecie ja myślałam, że jakaś fajna biała bluzeczka... A może jakieś ładne dżinsy i do tego taki gorsecik jak wcześniej dziewczyna wkleiła?