American girls cz. VIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 20:09   #1951
XS-ka
Zadomowienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poszukuję jakiegoś fajnego gorsetu do jeansów. Coś w tym stylu
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1211906548
czy nie widziała któraś gdzieś podobnych?

New Yorker się kłania tam tego pełno
Stary 2009-02-08, 20:12   #1952
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak się ubieracie na walentynki? Ja bym chciała wyglądać niesamowicie. Kupiłam sobie dzisiaj takie spodenki satynowe ładne krótkie (są ładne ale jakoś tak wiecie mi średnio się podobają raczej tz oszalał na ich punkcie) ale jak myślicie jaką bluzeczkę do tego? Bo jeszcze poznam jego kolegów tego dnia więc muszę być SUPER
np jakas glada materiałowa tuba..jakiego kooru te spodneki?
Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ja mam 15 ;D hahaha mam najmiejsza dlon jaka kieykolwiek widzialam;D
tuu chodzilo o obwod reki..
a nie dludosc dloni
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:13   #1953
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ja mam 15 ;D hahaha mam najmiejsza dlon jaka kieykolwiek widzialam;D
mi chodzilo o grubosc tzn o obwod w najszerszym miejscu tj gdzies miedzy lokciem a ramieniem U.
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:14   #1954
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość

a nie dludosc dloni
aaa;D bo wzielam tak z kontekstu ;D ale w sensie nadgarsta czy dloni obwod ??;p;p
jezzzuu caly dzien sie dzsiiaj jak na dragach czuje;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:16   #1955
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Czarne Wiecie ja myślałam, że jakaś fajna biała bluzeczka... A może jakieś ładne dżinsy i do tego taki gorsecik jak wcześniej dziewczyna wkleiła? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1211906548Chcę wyglądać wow żeby zrobili na mnie takie oczy
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:16   #1956
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
mi chodzilo o grubosc tzn o obwod w najszerszym miejscu tj gdzies miedzy lokciem a ramieniem U.
hahahha no co za many jestem haha;D a tam to mi sie niechce mierzyc hahahha bo dlon to sobie linijka zmierzylam ;p;p

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:26   #1957
XS-ka
Zadomowienie

Cytat:

Czarne Wiecie ja myślałam, że jakaś fajna biała bluzeczka... A może jakieś ładne dżinsy i do tego taki gorsecik jak wcześniej dziewczyna wkleiła? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1211906548Chcę wyglądać wow żeby zrobili na mnie takie oczy

ten gorset to z działu bieliźniarskiego jest. nie wiem gdzie idziecie ale jakoś nie widzę go np. podczas wyjścia do restauracji.
Stary 2009-02-08, 20:27   #1958
ladygos
Raczkowanie

hehe
neheszta bardzo fajnie by wygladal zestaw dzinsy jakis fajny gorset i szpile jakies i wtedy mejkapik jakis wyrazniejszy fryzurka bo w tych spodenkach na pewno tez seksi ale ja bym zamarzla
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:48   #1959
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Neheszta jeśli jeansy+gorset to jeszcze zabójcze szpile i będzie pięknie
a jeśli jednak te czarne to może jakaś gładka, przylegająca bluzka?
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:50   #1960
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

a nie dludosc dloni
ja mam 23 ;D w tym najszerszym miejscu.

Dziewczyny, mam coś dla Was ; )

http://www.fotka.pl/profil/Hill1987/
Stary 2009-02-08, 20:51   #1961
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny jak się ubieracie na walentynki? Ja bym chciała wyglądać niesamowicie. Kupiłam sobie dzisiaj takie spodenki satynowe ładne krótkie (są ładne ale jakoś tak wiecie mi średnio się podobają raczej tz oszalał na ich punkcie) ale jak myślicie jaką bluzeczkę do tego? Bo jeszcze poznam jego kolegów tego dnia więc muszę być SUPER
Poszukaj jakiejś imprezowej bluzeczki Tubę, albo jakąś z cekinami, z dekoltem, albo panterke czy zeberke, mnóstwo teraz wszędzie fajnych bluzeczek

My w sobotę chyba będziemy w domu (a przynajmniej chcemy), więc myślę by kupic jakąś sexy koszulkę Moze w NY, tylko ze te z Ny sa takei ledwo do tyłka, a ja bym chciała jakąś zakrywającą tyłek jak mini, tylko nie wiem skąd taką...

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-08 o 20:55
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:55   #1962
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
vadi... kiedyś pisałaś że najszybsze efekty są po ćwiczeniach siłowych...dobrze pamiętam ? czy coś pokręciłam ?
No właśnie...tzn ze szybsze efekty są po siłowni niż po np aerobiku i takich różnych zajęciach grupowych na których się ćwiczy bez obciążenia ?

tzn że siłownia lepiej wpływa na stan ciała ?
najlepsze efekty są po naprzemiennych siłowych i aerobowych, ważne jest, żeby nie robić samych siłowych, bo organizm się przyzwyczaja do innego zarządzania energią i - paradoksalnie - zwalnia nam metabolizm.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 20:56   #1963
ladygos
Raczkowanie

moj TŻ w walentynki ma chyba wolne, ale kompletnie nie wiem co mu kupic... eh... on ma praktycznie wszystko...
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:00   #1964
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
moj TŻ w walentynki ma chyba wolne, ale kompletnie nie wiem co mu kupic... eh... on ma praktycznie wszystko...
To kup coś dla siebie w sensie dla niego hehe Czyli właśnie np. sexy koszuleczkę by zrobic dla niego mały pokaz Ja właśnie chcę kupić taką haleczkę, a do tego może jakąś koszulę dla TŻ.

Dziewczyny, nigdy nie nosiłam gorsetow, a co myslicie o takich goresetach z body? Wyszczuplają trochę figurę - boczki? (ale chodzi mi o takie sexy) Coś takiego jak w załaczniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1196344445.jpg (22,1 KB, 42 załadowań)

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-08 o 21:05
Stary 2009-02-08, 21:07   #1965
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nigdy nie nosiłam gorsetow, a co myslicie o takich goresetach z body? Wyszczuplają trochę figurę - boczki? (ale chodzi mi o takie sexy) Coś takiego jak w załaczniku
jeśli nie są bardzo cienkie, za to są elastyczne, to owszem
Stary 2009-02-08, 21:08   #1966
kiiiciiia
Zakorzenienie

a wlasnie jak fryzjerka mi wczoraj wlosy krecila to byla strasznie zdziwiona ze mam tak "zroznicowana" dlugosc wlosow i ze wszedzie mam "antenkI" bo nigdy u nikogo nie widziala zeby tyle wlosow naraz roslo No i polecilam jej naszego waxa hehe

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:11   #1967
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
a wlasnie jak fryzjerka mi wczoraj wlosy krecila to byla strasznie zdziwiona ze mam tak "zroznicowana" dlugosc wlosow i ze wszedzie mam "antenkI" bo nigdy u nikogo nie widziala zeby tyle wlosow naraz roslo No i polecilam jej naszego waxa hehe
Aa u fryzjerki byłaś, slicznie włosy miałaś zrobione, jak rasowa Ag

To moze kupię ten gorset z załącznika na walentynki, na necie jest przeceniony ze 100 na 25 zł Tylko boję sie, czy boczki w niego wcisnę
Chyba lepiej zebym wzięła jednak 80 cm pod biustem, zamiast 70 (mam 80 cm)...

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-08 o 21:13
Stary 2009-02-08, 21:12   #1968
kiiiciiia
Zakorzenienie

Dziękuje (tak mialo byc:P)

no przeceniony niezle i ladny jest ale wydaje mi sie ze jest miekki

Stary 2009-02-08, 21:14   #1969
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
poważnie?? a jak długo stosujesz? bo właśnie jakiś tydzień temu wróciłam do naszego poczciwego waxa i nakładasz od cebulek, tak?

Miśka, to weź już 75, ale 80 to za dużo

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-08 o 21:15
Stary 2009-02-08, 21:15   #1970
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Takie płaskie brzuzki ladne, ale jak dziewczyna ma juz taka koche na brzuchu to wyglada okropnie ble

Mi sie zawsze góra wyrzezbia a ten dol brzucha pod pepkiem sadelko zostaje

To twój

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
tez tak mam a to chyba najgorzej zrzucic ta dolna czesc, ja ta gorna zawsze mam plaska i jak kiedys skonczylam a6w to tylko tam byly efekty

ps chcialabym umiec zrobic sobie taka fryzure

boska ja tez taka chce :0 chyba trzeba wrzucic na watku fryzjerski fotki i popytac sie moze ktos pokaze jak dokladnie taka zrobic

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
narazie poszukam, trochę już znalazłam.
ale ja jestem matka teresa, obiecałam dwóm kolezankom tez to wydrukowac i okey, niby nie ma problemu, ale one teraz mogą leżeć i się relaksować a ja szukam tego ;/
muszę sie nauczyc odmawiac;/

asertywnośc moja droga:P

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Czekolada83, ze zdjęć, które widziałam i z opisu Gabi wyobrażam ją sobie jako najsłodsze dziecko pod słońcem Po takich opisach aż włącza mi się instynkt macierzyński

Chii,ja taki kombinezon znalazłam kiedyś w takim tyci pyci sklepiku na wiosce u moich rodziców, kosztował chyba 20 zł:P
Ale..przerobiłam go na sukienkę Szukałam wtedy szmizjerki, ale wszystkie były na mnie dużo za duże i nie miałoby sensu przerabianie ich, bo miały grube szycia, nity. A ten kombinezon był ze streczem i pasował idealniePóżniej znalazłam oczywiście szmizjerkę i mam teraz 2 takie kiecki
Na zdjęciu przerobiony kombinezon i TŻ udajacy tancerkę go go ale po kombinezonie ani śladu

Nie chcę ochłodzenia Tym bardziej mrozów. Kosmetyczka powiedziała, że jeśli nie będzie mrozów to zrobimy peeling, a jeśli będzie mroźno to musimy poczekać A ja chciałabym już!

Też najbardziej lubię J.Albę w karmelkowych włosach.

Ja niestety też odnoszę podobne wrażenie. Wiem, że trudno jest poznać sytuację znając kogoś tylko wirtualnie, bo wszystko co dana osoba pisze podlega zniekształceniom, następnie my sami zniekształcamy to co czytamy i obraz który powstaje w głowie to zlepek wyobrażeń na temat danej osoby połączony z własną interpretacją. Ale czytając większość postów odnoszę wrażenie, że mój TŻ to złoty chłopak, bo nigdy nie było między nami sytuacji, że on nie chciał czegoś zrobic bo mu się nie chciało, bo tego nie lubi itp. Nie mówię o zmuszaniu. Chociażby sytuacja z teatrem - był ostatni raz w teatrze w podstawówce, nie ma zielonego pojęcia jak wygląda spektakl dla dorosłych, ale od razu z góry zakłada, że mu się nie spodoba. I oglądacie kolejną głupawą komedię. Gdybyście poszli na sztukę, on stwierdził, że było niefajnie to ok - ale on nawet nie wysilił się na spróbowanie czegoś.
Możliwe, że jestem zbyt bardzo wymagająca i rozpieszczona, ale ja wolałabym być szczęśliwą singielką niż na każdym kroku spotykać się z brakiem zaangażowania.
Mój pierwszy chłopak nauczył mnie bardzo mądrej rzeczy - każdy z nas jest najbardziej wyjątkową osobą na świecie i zasługuje bezwarunkowo na najlepsze traktowanie. Bardzo cenię sobie te lekcje które mi dał, bo spotykając się z nim byłam strasznie zakompleksiona (do tego stopnia, że myślałam, że kiedy chłopcy mówią mi cześć, albo zapraszają do kina,na imprezę itp, to dlatego, że np. przegrali zakład i muszą się poświęcić), a teraz jestem szczęśliwa, bo dużo z siebie daję innym ale otrzymuję tyle samo.

twój TZ jak sie dowie to zamorduje Ciebie za umieszczanie takich fot

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

raz udało mi sie cos takie zrobic , ale trzymały sie tylko 30 min dopoki nie wyszlam na dwór

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
ciesz sie ze wam sie podoba
patrzcie jakie butki znalazłam na all
http://www.allegro.pl/item543113342_..._shoes_38.html
kosztują jedyne 2 550 hehe jakby w takich wyjść na 'polskie ulice' to wszystkie spojrzenia byłyby nasze napewno

ale cudno ja chce je miec !!!!

Cytat:
To zapisz się na nk do naszej AG klasy

Pokazcie foty Albo wstawcie do AG klasy

Mi mój powinien wizaż wyłączać

Mmmmm... zjadłabym sobie

Diety póki co u mnie brak

Pewnie wyrosnie na śliczną laleczke po mamusi Czyżbyś dała jej imie na cześć Gabriele z gotowych?

Ale jednak z tego co piszesz wynika, ze jesteś w tym zwiazku raczej na drugim miejscu i Twój TZ coś mało sie stara...
Mój TŻ nie lubi chodzic na dyskoteki i na maratony do kina, ale chodzi, bo wie że ja to naprawdę uwielbiam. Ja z kolei wiem, ze nie lubi, więc nie chodzę tyle ile bym chciała i zgadzam sie np. na to, że posiedzimy sobie czasem w weekend w domu i sami popijemy, bo TŻ jest zmeczony i chce odpocząc. Mamy to wszystko jakoś wypośrodkowane

Heh, mój też chce iść na walentynki na Czesia Uwielbiam Czesia, ale idziemy na maraton walentynkowy TZ tam umrze - 3 romantyczne komedie pod rząd hehe

Ale to nie o to chodzi... Moim zdaniem po prostu sie wie (i Chiii widocznie to wie), jeżeli to jest ten i np. poziom intelektualny nie ma tu nic do rzeczy (zresztą cięzko i nie bardzo wiem jak można by było sprawdzić poziom intelektu, w końcu sa różne typy inteligencji). Choć mój TŻ nie czyta ksiażek rozumie mnie jak nikt inny na świecie i miłosci tak sie nie da logicznie racjonalizowac
Klatka, mi sie wydaje, ze Ty masz za duże (w sensie mało realne) wymagania w stosunku do mężczyzn, no a ideały na świecie przecież nie istnieją Pewne rzeczy trzeba zaakceptowac, a inne zmienic w TŻ

Mi też często nie działa

Nie mam mało realnych wymagań w stosunku to facetów, zgadzam się ,że ideałów nie ma i takiego nie szukam bo ideały są nudne, ale! Miłość miłością jednak powinno się również szanować siebie samego.Czasami jak czytam co tutaj piszą co niektóre dziewczyny to szczęka opada, dla faceta są wstanie wszystko zrobić, wszystko wybaczyć Dla mnie jest to nie do pomyślenia. Wszystko zawsze sprowadza się do tego ,ze społeczeństwo wymusza na kobietach aby z kimś były , wpaja ,że są w stanie tylko spełnić się jako matki, żony, że ich potrzeby są na samym końcu , że powinny ciągle iść na kompromis, ale partnerski związek chyba nie na tym polega?
Mam za sobą jakieś związki , różne doświadczenia i taki, a nie inny pogląd, jestem sama w sensie ,że bez faceta, ale nie stanowi dla mnie to żadnego problemu, spełniam się i biorę z życia garściami nie mam takiego parcia na bycie z kimś za wszelką cenę i pewnie dla tego mam taki pogląd na to,

jak zwykle wywrotowiec ze mnie :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2009-02-08 o 21:22
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:17   #1971
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:

w intissimi? (jakos tak się pisze? ) jest podobny
Stary 2009-02-08, 21:19   #1972
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
poważnie?? a jak długo stosujesz? bo właśnie jakiś tydzień temu wróciłam do naszego poczciwego waxa i nakładasz od cebulek, tak?

Miśka, to weź już 75, ale 80 to za dużo
tak od cebulek az po konce.
Chociarz juz od miesiaca nie uzywam bo jak mam pieniadze to ciagle wydaje na cos innego:P
Wczesniej tez mialam przerwe gdzies z pol roku kupilam jedno opakowanie i po nim tak mam
No ale trzeba niedlugo znowu kupic:P zreszta wole robic przerwy zeby wlosy sie nie przyzwyczaily

Stary 2009-02-08, 21:20   #1973
Agula 88
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1234046186
śliczna wiecie kto to?
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:20   #1974
justyss
Wtajemniczenie

ale osob czytajacych

Klatka dodawaj zdjecia z waszego Ag wypadu

Edytowane przez justyss
Czas edycji: 2009-02-08 o 21:22
justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:30   #1975
201704051255
Konto usunięte

jutro sie dowiem,czy pracowalam w weekend za darmo, czy za czesc dlugow

dobry wieczor
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 21:33   #1976
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
To twój

boska ja tez taka chce :0 chyba trzeba wrzucic na watku fryzjerski fotki i popytac sie moze ktos pokaze jak dokladnie taka zrobic

asertywnośc moja droga:P

twój TZ jak sie dowie to zamorduje Ciebie za umieszczanie takich fot

raz udało mi sie cos takie zrobic , ale trzymały sie tylko 30 min dopoki nie wyszlam na dwór

ale cudno ja chce je miec !!!!

Nie mam mało realnych wymagań w stosunku to facetów, zgadzam się ,że ideałów nie ma i takiego nie szukam bo ideały są nudne, ale! Miłość miłością jednak powinno się również szanować siebie samego.Czasami jak czytam co tutaj piszą co niektóre dziewczyny to szczęka opada, dla faceta są wstanie wszystko zrobić, wszystko wybaczyć Dla mnie jest to nie do pomyślenia. Wszystko zawsze sprowadza się do tego ,ze społeczeństwo wymusza na kobietach aby z kimś były , wpaja ,że są w stanie tylko spełnić się jako matki, żony, że ich potrzeby są na samym końcu , że powinny ciągle iść na kompromis, ale partnerski związek chyba nie na tym polega?
Mam za sobą jakieś związki , różne doświadczenia i taki, a nie inny pogląd, jestem sama w sensie ,że bez faceta, ale nie stanowi dla mnie to żadnego problemu, spełniam się i biorę z życia garściami nie mam takiego parcia na bycie z kimś za wszelką cenę i pewnie dla tego mam taki pogląd na to,

jak zwykle wywrotowiec ze mnie :P
Dla mnie to tez oczywiste, że związek powinien być partnerski i nie wyobrażam sobie być z kimś kto mnie nie szanuje, czy jakoś bardzo ogranicza. No, ale wiadomo, ze każdy zwiazek w jakis sposób ogranicza (no chyba że ma się luźny na zasadzie "niech każdy robi co chce") i trzeba sie do tego przystosować (a Tobie jako osobie samodzielnej i niezależnej pewnie z tym trudno) i ciężko Ci zrozumieć, ze dziewczyny jednak sie czasem "poświęcają" dla swoich TŻ. No, ale to oczywiscie powinno iśc w 2 strony .

No właśnie nie wiem, czy na walentynki kupić gorset czy koszulkę, ale chce cooś raczej praktycznego, by przydałoby mi sie na dłuzej niz 1 noc

ps. A sex w czasie okresu rzeczywiście całkiem przyjemny hehehhe
Stary 2009-02-08, 21:34   #1977
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
mam łeb jak sklep

a avatarku mam brzuszek..nie moj..

słodki ten brzuszek myslalam,że to twój tak się zastanawiam kiedy na naszym watku pojawi sie pierwsze AG baby

Cytat:

pokaż zdjęcie spodenek?

Cytat:
Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
ale osob czytajacych

super gorsety są w Rivers islands

Klatka dodawaj zdjecia z waszego Ag wypadu

jeszcze nie mam Nana miała mi je podesłac

Stary 2009-02-08, 21:35   #1978
vadi
*sportaddict*

dobry, dobry, chociaż trochę mam jeszcze kaca
Stary 2009-02-08, 22:11   #1979
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to tez oczywiste, że związek powinien być partnerski i nie wyobrażam sobie być z kimś kto mnie nie szanuje, czy jakoś bardzo ogranicza. No, ale wiadomo, ze każdy zwiazek w jakis sposób ogranicza (no chyba że ma się luźny na zasadzie "niech każdy robi co chce") i trzeba sie do tego przystosować (a Tobie jako osobie samodzielnej i niezależnej pewnie z tym trudno) i ciężko Ci zrozumieć, ze dziewczyny jednak sie czasem "poświęcają" dla swoich TŻ. No, ale to oczywiscie powinno iśc w 2 strony .

No właśnie nie wiem, czy na walentynki kupić gorset czy koszulkę, ale chce cooś raczej praktycznego, by przydałoby mi sie na dłuzej niz 1 noc

ps. A sex w czasie okresu rzeczywiście całkiem przyjemny hehehhe

Poświęcanie się, a kompromis to dwie różne rzeczy, w związku raczej powinno być to drugie. Kobiety powinny być partnerkami , a nie Matkami Teresami aby się poświęcać Jedna rzecz powinna w związku tylko być ograniczeniem wierność i nic poza tym.
Co do moje mojej "pseudozależności" nie ma ona ,aż takiego wpływu na moje relacje z facetami. Jest ona bo nie mam innego wyboru, życie zmusza mnie do tego abym taka była, muszę jakoś dać sobie rade sama w tej okropnej dorosłej miejskiej dżungli. Nie raz już wszem i wobec głosiłam,że nie miałabym nic przeciwko temu aby zostać kura domową tylko ,że poprostu nie mam teraz ku temu warunków

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2009-02-08 o 22:13
Stary 2009-02-08, 22:23   #1980
verzara
Wtajemniczenie

Witam

Ale pogoda noralnie jakby wiosna była ! Dzis Tz wpadl do nie własciwie po mnie . Załapał sie na rodzinny obiad u mnei heh . Pote pojechalismy sobie nad wode d otakiego osrodka pochodzic . Potem kosciół do niego do domu . A jeszcze pote na ałe conieco w aucie ( ehh niewygodnie byłooo ) I na kebaba
Szkoda ze jutro wraca do Krk Ale moze wroce na wekend o domku znowu iaął sie uczyc matmy ;/ Zaraz lece cos zrobic bo nie zda egzaminu :/
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości