|
|
#3121 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
To bardziej zlozone ,powiedzenie " nie" boli i poczucie wykorzystywania tez boli
|
|
#3122 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie od dzisiaj obracam się tu i ówdzie
|
|||
|
|
|
#3123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
- ha - ja mam bliznę - ona uważała) . Jednak kiedy odnowiłam z nią kontakt przez naszą klasę (który zresztą ona znów urwała) zobaczyłam właśnie to jak wiele nas teraz dzieli. W korespondencji pochwaliła się przede mną, że ma dwa samochody i że się bardzo zmieniła -teraz w domu ma zawsze ładnie wysprzątane i wypastowane podłogi ![]() Na fotkach mogę oglądac jej wczasy pod palmami i nieodłączną torbę z zakupami z logo jakiejś drogiej marki albo jak sprząta idealne mieszkanie wystrojona i na szpilkach. Pocieszające - to nie jest ta osoba za którą tęskniłam ![]() A od takich wykorzystujących znajomych mimo wszystko łatwo się odciąc. Prędzej czy później zrobią to sami, wystarczy przestac zabiegac. I zacząc doceniac tych którzy na to zasługują, chociaż czasem nadają na innych falach, ale są przy nas przez lata Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-08 o 17:23 |
||
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - chcę posłać przelew na PayPal. Czy wystarczy wpisanie samego banku, jego adresu czy muszę dopisać jeszcze nazwę rachunku ( ten ciąg cyfr i liter)???? Że numer ich konta to oczywiste
Tylko nie wiem, co z tą nazwą rachunku właśnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Madziczko - jakiś ciąg znaków trzeba wpisac w okienko tytułu przelewu. Jest to kod idetyfikujący Ciebie jako użtkownika payPal. Chodzi o to, żeby pieniądze trafiły na Twoje konto w tym systemie
Nigdy nie przelewałam pieniędzy na PayPal , bo mam podpiętą kartę. Ostatnio iwona-jk martwiła się o swój przelew na konto PayPal w wątku "promocje w perfumeriach internetowych", a potem okazało się, że jest OK. Może więc napisz do niej, bo nie wiem, czy zagląda do Baru, a ja nie chciałabym Ci źle doradzić ...
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za namiary, skrobnę priv do Iwony![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3127 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj oblewałam sesje
i juz mnie suszy...heheWidzicie my tu dzisiaj o przyjaźni a moja kochana przyjaciółka napisała wiadomość, poslę jej list bo ma problem z internetem. Ale się cieszę a tak w ogóle to ryczałam...
|
|
|
|
#3128 |
|
BAN stały
|
jak tak o przyjaźni... to ja może tez się trochu wypowiem. Mam przyjaciółkę na odległość. Swego czasu miałam nawet chłopaka, z którym się widywałam raz w tygodniu, to w sumie nie było aż tak źle. I w ogóle nam to nie przeszkadzało, byliśmy razem prawie dwa lata. Ale co do tej mojej przyjaciółki... przyjaźnimy się już z 6-7 lat i zawsze było między nami super, widywałyśmy się raz na miesiąc i nie mogłyśmy się nagadać, bratnia dusza, rozumiałyśmy się bez słów... ale ostatnio mam wrażenie, że ma mnie gdzieś... zawsze ja się pierwsza odzywam, aż w końcu wkurzyło mnie, że to ja sie tylko staram i dałam sobie spokój. Jest cisza... długa cisza i nie zanosi się na to by ona ta ciszę przerwala...
![]() doszłam do wniosku, że ja jestem po prostu za dobra... dla bliskiej mi osoby jestem w stanie zrobić na prawdę dużo ale mało kto to docenia
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam trzy bardzo bliskie przyjaciółki - widzimy się rzadko, jedna ma męża, każda z nich ma swoje sprawy, każdą wywiało bliżej czy dalej w świat, ale mam przekonanie, że gdybym miała jakiś problem, chciała się wyżalić, poradzić, zawsze mogę zadzwonić, napisać i wiem, że mnie wysłuchają, doradzą, wesprą. Nie rzucą może dla mnie swojego życia, nie przyjadą w tym momencie, ale nawet tego nie oczekuję. Wystraczy mi sam fakt, że są gdzieś tam dostępne, w miarę możliwości się spotykamy. Chodzi o wsparcie i jakaś taką lojalność nawet na odległość. Po prostu wiem, że możemy się nawet i pół roku nie widzieć i nic to między nami nie zmieni
|
|
|
|
#3130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba masz rację... nie da się nikogo zmusić do zaangażowania...muszę to jakoś przeboleć. Ale trudno jest przeboleć stratę kogoś, kto jako jedyny znał Twoje najgorsze, najboleśniejsze sekrety i który pomagał Ci wyjść na prostą kiedy wydawało się, że nic nie ma sensu... Masz szczęście, że masz takich przyjaciół. To prawdziwy skarb...
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-02-09 o 00:44 |
|
|
|
|
#3131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, uwielbiałam z nią spędzać czas, rozmawiać, znała praktycznie wszystkie moje sekrety, bolączki. A potem jakoś tak wzięła i sobie poszła...Naprawdę w którymś momencie zrozumiałam, że jej nie zależy, że ma naszą przyjaźń... no może nie gdzieś, ale za fakt dokonany przeszły Miała prawo, jej wybór....Bolesny dla mnie, ale czasem trzeba pozwolić odejść ( Jezusicku, znowu patosem powiało )Cytat:
Choć nie ukrywam - czasem chciałabym, żeby ten kontakt był ciut intensywniejszy, jak za starych dobrych lat Ale widocznie takie jest życie
||
|
|
|
#3132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurcze, no tylu "przyjaciół" już zniknęło z mojego życia a ja nadal naiwnie wierzę w przyjaźń aż do grobowej deski.. Aż mi się łza w oczku kręci rozmowy o przyjaźni zawsze mnie wzruszają...![]() Może fenomen tych przyjaźni polega właśnie na trudno dostępności? Może gdybyście częściej się widywały to Wasze spotkania byłyby już nie do zniesienia? ![]() Ja jakoś zawsze z D. rozmawiałam na ciężkie tematy, przy każdym spotkaniu. Była jedną z niewielu osób, z którą potrafiłam rozmawiac o najgorszych, najbardziej dołujących rzeczach. Może gdyby kontakt ten był częstszy byśmy były zmęczone sobą i miały siebie dosyć? no bo w końcu ilez można się dołować
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie masz rację
![]() A tak spotkam się z jedną czy drugą raz na dwa miesiące albo rzadziej, nazbiera się tematów Oczywiście, że dzwonimy czy "majlujemy" czy choćby GG w zastępstwie.Sączę sobie czerwone winko, będzie mi się dobrze spało I nie wiem co jest grane, ale nie boli mnie po nim głowa nic a nic![]()
|
|
|
#3134 |
|
never say no to panda
|
kwik!
zwrócili mi moje konto allegro - właśnie przed chwileczką dostałam maila wielgachne UFFFFFFFF! mail znowu mój allegro znowu moje można teraz spokojnie szaleńczo wspólnozakupować!
|
|
#3135 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no to teraz się zacznie.....
![]() ![]() ciesze sie już wszystko ok
|
|
#3136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgasło mi dzisiaj auto w trakcie jazdy. Zgasło - zdechło, odmówiło współpracy. Zero reakcji na przekręcanie kluczyka, martwy mój świstak.. ![]() Zadzwoniłam do firmy, poprosić żeby ktoś mi pomógł - w warsztatach nie miał mnie kto odholować, albo mieli dużo pracy. Brr... ale zmarzłam jak czekałam aż ktoś przyjedzie. Pomoc otrzymałam od faceta z innego wydziału którego nikt w pracy nie lubi. Rano próbował mi rozruszać wóz, (pchali go z robotnikiem którego przywiózł do pomocy) potem zawiózł mnie do pracy. Jak się ociepliło wrócił do mojego auta, próbował rozruszać go ze swoim akumulatorem, a kiedy się dowiedział, że nie umiem załatwić żadnego mechanika na tą chwilę, sam odholował mój wóz do znajomego warsztatu. Jestem po wrażeniem No i poprawiłam opinię największemu gburowi w firmie. I na tym się chyba skończyło moje oszczędzanie na kurs wizażu II stopnia Jeszcze nie wiem ile mnie wyniesie naprawa. Dłubią i dłubią od dwóch godzin..
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Ano złośliwość rzeczy martwych.
za Twoje autko, Yolu. Żeby miało litość i nie nadszarpnęło Ci budżetu za bardzo. |
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Yolu - trzymam kciuki, żeby to była ostatni awaria
![]() A co do kolegi - ludzie potrafią zaskakiwać
|
|
|
#3139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz co, to nawet nie jest mój kolega. Po prostu dalszy współpracownik który uznał, że trzeba pomóc i pomógł. To mi zaimponowało |
||
|
|
|
#3140 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Yolik trzymam kciuki zeby jak najmniej bolalo finasowo ![]() W calym tym nieszczesciu odkrylas druga twarz kolegi(ta lepsza) i to jest plus ![]() Takie sprawy zawsze sa nie w pore ,(mi ostatnio ukradli lusterko)
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w listopadzie dowiedziałam się o śmierci babci, nagle. Szefowa spytała co się dzieje, kiedy jadę, odpowiedziałam, że nie wiem czy w ogóle jadę, bo pogrzeb jutro, a ja najpierw muszę pożyczyć dwie zimowe opony (akurat zrobiło się zimno i padał śnieg), bo to drugi koniec Polski, więc na letnich nie pojadę. Za chwilę mój szef się ubrał, pojechał gdzieś, wraca i mówi, że mam dzwonić do chłopa, niech przyjedzie i sprawdzi czy mu pasują. Pytam co, a ten mi na to, że opony oczywiście, ma je w bagażniku. Z wrażenia się poryczałam.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-09 o 15:17 |
|
|
|
|
#3142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zuziu - i Tobie
Cytat:
A tak mi się nasunęło z tej okazji: http://www.youtube.com/watch?v=FY41xKCvixA EDIT Mam spalony rozrusznik. Cenę mi zaśpiewali taką, że prawie się popłakałam, ale ponieważ to autoryzowany serwis fiata jest, dzwonię po swoich warsztatach. Może być taniej, ale i tak masakra. Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-09 o 15:49 |
|
|
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W grudniu usłyszałam, że muszę wymienić przepustnicę - bagatela 2.700 Uratowało mnie Allegro, kupiłam używaną za 500zł i modlę się, aby działała jak najdłużej. Dzisiaj też byłam u mechanika, bo coś mi się znowu wyświetlało, okazało się, że spaliły mi się żarówki od kierunku. Całe szczęście, że te w lusterkach, więc nie muszę ich od razu wymieniać.Miałam dzisiaj dzień "lekarski" W końcu znalazlam czas dla siebie, ale boję się, że jeszcze czeka mnie kilka różnych wizyt Nie wiem, co z tego wyjdzie. Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko
tule mocno i trzymam kciuki tak że krew do łapek nie dopływa
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3146 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ale pierwsza się nie odezwę. Głupota. Walczę z tym. Ale ktoś musiał mi uświadomić, że jestem taką księżniczką w wieży. Gdzieś w podświadomości jest jakiś wredny głosik, że się narzucam, że może osoba z którą chcę się spotkać nie ma teraz ochoty na moje towarzystwo, że coś tam... Nawet zaproszenia na głupiej NK dopiero niedawno ja zaczęłam wysyłać! ![]() Cytat:
Cytat:
Kurczę...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może nie będzie aż tak źle u mnie, jestem dobrej myśli jakoś teraz po kilku telefonach, chociaż muszę bilety autobusowe kupic ![]() Wymiana żarówek to chyba koszt kilku złotych? Dziewczyny, dziękuje Wam za pocieszenie i kciuki ![]()
Edytowane przez Yola Czas edycji: 2009-02-09 o 16:59 |
|
|
|
|
#3148 |
|
BAN stały
|
Cebeerku, dzisiaj wpłaciłem kasę za Gucia i atomki
--- Mam dzisiaj "dzień przemyśleń", zapoczątkowany wczorajszym, podłym i złym wieczorem. Dlaczego tak trudno nabrać dystansu do pewnych spraw, wyjaśnić wszystko od początku do końca? Koniec końców usłyszę pewnie, że znowu świruję ![]() Spadam i nie smęcę. |
|
|
|
#3149 | |
|
never say no to panda
|
dzięki, Dziewczyny
gęba mi się od ucha do ucha uśmiecha ![]() Yoluś - Ty absolutnie nie naprawiaj nic w ASO, bo nie dość, że partacze (lepsi odeszli zakładać własne warsztaty), to jeszcze ceny, że zęby bolą Cytat:
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-02-09 o 17:18 |
|
|
|
|
#3150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niekoniecznie - muszę wymienić te w lusterku, a to trochę bardziej skomplikowane, nawet dla pana mechanika
![]() Poszukaj przez znajomych zaprzyjaźnionego mechanika - zawsze to pewniej Cytat:
gryxiu
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2009-02-09 o 17:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

...
) całaaaa salaaaaa spiewa z namiiiii...
Nie od dzisiaj obracam się tu i ówdzie 
- ha - ja mam bliznę - ona uważała) .

no bo w końcu ilez można się dołować![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jeszcze nie wiem ile mnie wyniesie naprawa. Dłubią i dłubią od dwóch godzin..
za Twoje autko, Yolu. Żeby miało litość i nie nadszarpnęło Ci budżetu za bardzo. 
tule mocno i trzymam kciuki tak że krew do łapek nie dopływa 
Kurczę...